«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Το άρωμα Τόσκα… Βρωμάει μπόχα προδοσίας!

Αυστηρός ακατάλληλο για κάτω των 18 ετών.

ΤΟΣΚΑΣ 17

Και από αυτόν και όλη την εγκάθετη βουλή, το περίμενα, αλλά όχι από την αστυνομία την προστάτιδα του πολίτη;;;;;;;;;;;;;

Δηλαδή δεν έχουμε αστυνομία ενός έθνους, αλλά μισθοφόρους του Εχθρού!!!!!

Έχουν εντολές ρητές να μας κάνουν όπως τους παλαιστίνιους, να πολεμάμε τα τανκς και τους πυραύλους με σφεντόνες και πέτρες!!!!

Αυτό το προδοτικό ρεμάλι άρωμα Τόσκα μας είπε ότι δεν θα γίνουμε Φαρ Ουεστ????

Δηλαδή με την δήλωση της αστυνομίας, να κάνουμε ότι κοιμόμαστε όταν παραβιάζετε το σπίτι μας!!!!!!!

Δηλαδή εκείνο το απαραβίαστο της οικίας μου, που μου δίνει το δικαίωμα της αυτοάμυνας, υπερασπιζόμενος το σπίτι μου και την ζωή μου, το πέταξαν στα σκατά!!!!!

Μας είπαν ξεδιάντροπα, να υποδεχόμαστε με λουλούδια τους δολοφόνους μας, ή να κάνουμε ότι κοιμόμαστε, πόσοι δεν σκοτώθηκαν στο ύπνο από τους δολοφόνους κλέφτες, πόσοι δεν  ξύπνησαν βιαία και βασανίστηκαν μέχρι θανάτου;;;;;;

women (145)

Και αν ακόμα λέγαμε στους δολοφόνους κλέφτες, κοιτάτε παιδιά έχω κατεβάσει το παντελόνι να βάλω και λίγη βαζελίνη και κάνετε την δουλειά σας, πάλι θα είμαστε και γαμημένοι και σκοτωμένοι!!!!!!

Λοιπόν έτσι για να ξέρεται ότι και εγώ είμαι παθόν, πριν τρία περίπου χρόνια με κατάκλεψαν και έκαναν το σπίτι μου καλοκαιρινό, στην μήνυση που έκανα στην αστυνομία και στην δήλωσή μου ότι είμαστε στο έλεος της φρίκης, τι θα κάνουμε, ένας θρασύτατος αστυνομικός μου είπε θρασύτατα να βάλω σεκιούριτι!!!!!!!!!!!!

Δηλαδή να πω και επίσημα στους κλέφτες ότι αφού έβαλα σεκιούριτι, κάτι έχω να φυλάξω!!!!!!!!!!!!

Ας έρθουμε στο θέμα μας, που είναι άκρος προδοτικό και ο προθάλαμος της άλωσης του Ελληνικού έθνους, με εντολής τους δολοφόνους μας και αποδέκτες τους 300+1 προδότες της Ελληνικής βουλής, που ετοιμάζονται να το νομιμοποιήσουν με ρητές εντολές με την αναθεώρηση του συντάγματος!!!!!

Τι κάνει ένα έθνος που σέβεται την ελευθερία των πολιτών του και την ιστορία του;;;;

Πια εθνικά μέτρα παίρνει, όταν δέχεται πολύπλευρες απειλές και απ έξω και στο εσωτερικό;;;

Βγάζει απόφαση να  εκπαιδευτούν και στελεχωθούν οι εθνοφυλακή και η πολιτοφυλακή, οπλίζοντας και τις δυο με στρατιωτικά όπλα με όρκο στρατιωτικό, ότι τα όπλα θα βρίσκονται έτοιμα δίπλα στο κρεβάτι τους και θα χρησιμοποιηθούν, μόνο με εντολή του έθνους!!!!!!

Εδώ οι προδότες όχι μονό δεν κάνουν το εθνικό τους καθήκον, αλλά διαφημίζουν να κατεβάζουμε το παντελόνι μας στους δολοφόνους μας!!!!!

Η βρόμα και μπόχα Τόσκα  παρουσίασε θεατρινίστηκα έναν ιστορικό λαό με έναν δολοφονικό λαό, λέγοντας μας προσβλητικά, ότι δεν θα γίνουμε Φαρ Ουεστ!!!!!!!!!

Κάποιοι θα μας πουν φασίστες, κάποιοι δειλοί θα πουν τα δικά τους προδοτικά και αποκρουστικά σενάρια δουλείας που ΤΟΥΣ διέπει!

Στον στρατό έμαθα για όσους δεν το ξέρουν, ότι ακόμα και σε καιρό ειρήνης, δικαιολογούνται παράπλευρες απώλειες, ναι όπως σας γράφω είναι αλήθεια, όταν ένα έθνος δέχεται καθημερινές απειλές και οργανώσει τους πολίτες του, πόσες παράπλευρες απώλειες θα έχει, από κάποιους που θα χρησιμοποιήσουν παράνομα το όπλο που θα τους έχει εμπιστευθεί το έθνος και που θα κινδυνεύει να κατηγορηθεί για έσχατη προδοσία, αν το χρησιμοποιήσει για άλλο σκοπό;;;;;

Να σας πω εγώ,  ούτε ( 01 στο ένα εκατομμύριο!!!!  Δηλαδή μηδαμινές έως ανύπαρκτες παράπλευρες απόλυες, από ένα οπλισμένο λαό, προσωρινά για όσο δέχεται απειλές για την ελευθερία του, την ανεξαρτησία του και με την λήξει αυτής της απειλής θα ξανά παραδοθεί ο οπλισμός στο στρατό για φύλαξη.

Κάθε πατριώτης ας σκεφτεί τι είναι ποιο επικίνδυνο, να μας σκοτώνουν καθημερινά ξένοι και ντόπιοι δολοφόνοι και να μας βρει ο τούρκος και κάθε τούρκος ξεβράκωτους, ή να είναι ο γηγενής πληθυσμός οπλισμένος και ετοιμοπόλεμος;;;

Με το χέρι στην καρδιά σαν Έλλην πατριώτης πιστεύω ακράδαντα, ότι οι τούρκοι όταν μάθουν ότι οπλίστηκε όλος ο Ελληνικός λαός δεν θα τολμήσουν να κάνουν το παραμικρό!!!!!

Οι δολοφονίες από διάφορα ξένα και ντόπια δολοφονικά στοιχεία θα πέσει κατακόρυφα!

Όμως τα πουλημένα ΜΜΕ σε συμπαράσταση με την εγκάθετη βουλή τρομοκρατούν τον λαό, τον διδάσκουν μέσα από δήθεν νόμιμες και ανθρωπιστικές πολιτισμένες πρακτικές της δικής τους έμπνευσης να είναι σωματικά και ψυχικά δούλοι!!!!

women (243)

Αν συνεχίσουμε να το αποδεχόμαστε, η ελληνική ιστορία δεν θα έχει ξανά γράψει τέτοια δουλική προδοσία από έναν ολόκληρο λαό!!!!!

Το άρωμα Τόσκα πρέπει να ριχτή στα σκατά, στην χαβούζα, διότι θα καταπνίξει την Ελλάδα και τον Ελληνισμό.

Δηλώσεις Τόσκα εκτός τόπου και χρόνου

Μάρτιος 30, 2018

Κριτική στον 88χρονο απόστρατο του Λιμενικού ο οποίος πυροβόλησε κατά των δύο ληστών που μπήκαν στο σπίτι του στη Γλυφάδα άσκησε ο υπουργός Προστασίας του ΠολίτηΝίκος Τόσκας.

«Όλοι οι άνθρωποι που σκέφτονται κάπως συνετά σε αυτή τη χώρα καταδικάζουν φυσικά τις εγκληματικές πράξεις αλλά επίσης και τις περιπτώσεις αυτοδικίας» είπε ο κ. Τόσκας και συμπλήρωσε:

«Εδώ δεν είμαστε Φαρ Ουέστ, δεν μπορεί ο κάθε πολίτης να κατέχει και να κάνει χρήση όπλου από μόνος του απλά γιατί βρέθηκε σε δύσκολη θέση. Εδώ πρέπει να εφαρμόζονται οι κανόνες και οι αρμόδιες αρχές είναι που έχουν το δικαίωμα της νόμιμης βίας».

Έφτασε, μάλιστα, στο σημείο να παραλληλίσει όσα συνέβησαν στη Γλυφάδα με το μακελειό στο Πάρκλαντ της Φλόριντα όταν έπεσαν νεκροί 17 άνθρωποι από τον μακελάρη Νίκολας Κρουζ.

«Μακάρι να μπορούσαμε να εξαλείψουμε τις εγκληματικές πράξεις, δεν πρέπει όμως αλλά δεν μπορούμε να φτάσουμε στο άλλο άκρο, δεν πρέπει να δούμε σκηνές και καταστάσεις που ακόμη και στην αμερικανική κοινωνία καταδικάζονται και βλέπετε τι σάλος έχει προκύψει από διαμαρτυρίες μαθητών στις ΗΠΑ που τόσο διαδεδομένο είναι το δικαίωμα αυτοάμυνας» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Real FM.

Κληθείς να τοποθετηθεί στο σχόλιο ενός ακροατή ότι «βαφτίζει» την αυτοάμυνα, αυτοδικία ο κ. Τόσκας απάντησε «καταλαβαίνουμε όλοι ότι δεν μπορούμε να βαφτίζοιυμε αυτοάμυνα την αυτοδικία. Τα όρια είναι δυσδικάκριτα, όταν μπαίνει κάποιος στο σπίτι σου ξέρω ότι δεν μπορεί τα όρια να μπαίνουν σε χάρακα. Υπάρχουν οι νόμοι και θα πρέπει τους νόμους να τους σεβόμαστε. Δεν μπορούμε να φτάσουμε στο άλλο άκρο».

Χαρακτήρισε λογικούς τους προβληματισμους για την αλλαγή αυτών των ορίων προσθέτοντας ότι «αυτό που αλλάζουμε αυτή τη στιγμή είναι να κατεβάζουμε τους αστυνομικούς στο δρόμο». Σύμφωνα με τον ίδιο, δε, «υπάρχει καλή αντιμετώπιση του μεγάλου εγκλήματος όμως συνεχίζει να υπάρχει πρόβλημα στο πεζοδρόμιο, στα σπίτια και τα αυτοκίνητα».

Κληθείς τέλος να τοποθετηθεί για τη δράση του Ρουβίκωνα έξω από το σπίτι της πρέσβειρας του Ισραήλ είπε «τι έκανε ο Ρουβίκωνας; Έριξε χαρτάκια. Αυτό είναι καταδικαστέο αλλά μην ποινικοποιούμε και μεγαλοποιούμε τέτοιες καταστάσεις, χαρτάκια ρίχνουν και έξω από το λευκό Οίκο. Ούτε για μένα είναι ωραίο πολιτικά αλλά δεν νομίζω ότι είναι ένα θέμα που αναδεικνύει εγκληματικότητα, είναι καταδικαστέα αλλά μην φτάσουμε στο άλλο άκρο, έχει έναν άλλο κίνδυνο το θέμα».

………………..

Τόσκας: Δεν είμαστε Φαρ Ουέστ για να έχει ο κάθε πολίτης όπλο

Νίκος Τόσκας

“Δεν πρέπει να δούμε σκηνές που ακόμη και στην αμερικανική κοινωνία καταδικάζονται” σημείωσε ο αναπλ. υπουργός Προστασίας του Πολίτη

 30 Μαρτίου 2018 14:28

«Δεν είμαστε Φαρ Ουέστ, δεν μπορεί ο κάθε πολίτης να κατέχει και να κάνει χρήση όπλου απλά γιατί βρέθηκε σε δύσκολη θέση. Πρέπει να εφαρμόζονται οι νόμοι» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, μιλώντας στον Real FM 97,8 για το περιστατικό με τον 88χρονο στη Γλυφάδα.

«Μακάρι να μπορούσαμε να εξαλείψουμε τις εγκληματικές πράξεις, αλλά δεν μπορούμε να φτάσουμε στο άλλο άκρο, δεν πρέπει να δούμε σκηνές που ακόμη και στην αμερικανική κοινωνία καταδικάζονται» είπε ακόμη ο κ. Τόσκας.

Ο υπουργός σημείωσε ακόμη ότι ήδη απ’ την 1η Μαρτίου που εφαρμόζεται το επιχειρησιακό σχέδιο στο κέντρο της Αθήνας, με τις πεζές περιπολίες από 200 περίπου αστυνομικούς, “έχουν αποδώσει τα μέτρα”.

Παράλληλα ανέφερε ότι «150 αστυνομικοί αφαιρούνται από δικαστικούς και με μάχες γιατί οι ενστάσεις πέφτουν βροχή», επισημαίνοντας ότι “υπάρχουν και οι ανάγκες της κοινωνίας και προέχει η ασφάλεια της κοινωνίας”.

Τέλος, ερωτηθείς για τη βία στα γήπεδα και το ποδόσφαιρο τόνισε: «Δεν μπορεί οι ιδιοκτήτες των ομάδων, οι οποίοι έχουν κέρδος από την δραστηριότητα αυτή, να χαϊδεύουν ορισμένες ομάδες ανθρώπων που υπηρετούν τα συμφέροντα της ομάδας, δεν μπορεί να κρύβουν από πριν διάφορα πράγματα στο γήπεδο, δεν μπορεί να κάνουν πράξεις παράνομες. Δεν μπορούν να αφήνουν περιθώρια στη βία».

Υστερόγραφο:

Αγαπητοί αναγνώστες δεν ξέρω πως το έγραψα  το 7%, αλλά δεν είναι σωστό και για αυτό το διόρθωσα, οι παράπλευρες απώλειες είναι γεγονός, στον στρατό εν καιρό ειρήνης, αλλά ποιο είναι το ποσοστό δεν το γνωρίζω, αφού είναι μυστικό στο στρατό, όποιος γνωρίζει ας με ενημερώσει, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ έχει ως αρχή να μην παραπληροφορεί τους αναγνώστες και να στηρίζονται στα γραφόμενά της και για αυτό ζητά συγνώμη για το λάθος.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

1 comment to Το άρωμα Τόσκα… Βρωμάει μπόχα προδοσίας!

  • .
    .
    .
    .
    .
    .
    ΑΠΛΑ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ .

    ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΘΕΟΣ .

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ

    ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ

    https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/01/blog-post_3024.html

    ΒΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΖΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΩ ΓΙΑ ΤΑ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝ ΜΑΣ ΔΡΑΣΕΩΝ .

    ΟΜΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ

    ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ , ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΘΕΩΣΗ ,

    ΠΑΡΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΕΔΩ ΣΤΗ ΓΗ ………….

    Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΑΒΕΛ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ! ! !

    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΕΞΕΡΕΣΕΙΣ ΗΡΩΩΝ ,

    ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΕ ΥΠΑΡΞΗ …..
    KAI
    ΝΟΜΟΣ ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ,
    .
    ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ,
    .
    ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΟΥ ,
    .
    ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ,
    .
    Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ,
    .
    ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ,
    .
    Η ΠΡΟΟΔΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ,
    .
    ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΗ ! ! !
    .
    ΑΠΛΑ Η ΠΡΟΘΕΣΗ ΜΕΤΡΑ
    .
    ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ….
    .
    .
    ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΦΥΣΗ ΜΟΥ ΤΑΜΕΝΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ,

    ΜΕ ΜΟΝΟ ΜΟΥ ΟΠΛΟ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΜΟΥ ,

    ΣΥΝΕΧΙΖΩ ………….
    .
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΟ .
    ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ

    ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ
    .
    .
    .
    .
    .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>