«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ

ΟΛΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ 1

Όπως οι Έλληνες ξεσηκώθηκαν εθελοντικά στον Μακεδονικό Αγώνα, έτσι ξεσηκώνονται και σήμερα…
– Και τότε οι κυβερνήσεις έκαναν ό,τι διέταζαν οι σύμμαχοι – εταίροι μας!!!
– “Μη δημιουργείτε προβλήματα” με τους συμμάχους, ήταν η πολιτική τους.
– 6 κυβερνήσεις από το 1904 – 1910, 5 κυβερνήσεις από το 2010 ως σήμερα!
Καλώς ή κακώς η ιστορία επαναλαμβάνεται, όχι ως φάρσα, αλλά ως μάθημα, αφού δεν διδαχθήκαμε από το πάθημα!

Και εξηγούμαι. Κάθε φορά που ανακύπτει θέμα με το Σκοπιανό, ξεσηκώνονται οι Έλληνες και διαμαρτύρονται έντονα μέσα και έξω από την Ελλάδα, ζητώντας από την εκάστοτε κυβέρνηση, να διεκδικήσει τα ελληνικά συμφέροντα.

Που σημαίνει, ότι δεν είναι ικανοποιημένοι από την πορεία των εθνικών θεμάτων και που τα λάθη και οι παραλείψεις της ηγεσίας έφεραν τη χώρα σε μειονεκτική θέση.

Και κυρίως, ότι οι πολιτικές που ακολουθήθηκαν δεν εξέφραζαν τη βούληση του Λαού.

Το ίδιο συμβαίνει και σήμερα.

Η αβελτηρία των πολιτικών, άφησε τη χώρα απροστάτευτη, απροετοίμαστη, χωρίς εθνικό σχέδιο, χωρίς όραμα και χωρίς προοπτική, με αποτέλεσμα να χάνουμε σε όλα τα επίπεδα.

Και τούτο, γιατί βάζοντας τα προβλήματα κάτω από το χαλί, αφήσαμε τους άλλους να ασκούν τη δική τους πολιτική και να προωθούν τα δικά τους συμφέροντα εις βάρος της Ελλάδας. Κάναμε α¬κόμα και κάτι χειρότερο!

Πιστέψαμε, γιατί έτσι μας βόλευε, ότι θα μας σώσουν οι ξένοι, οι σύμμαχοι, οι εταίροι και το. διεθνές δίκαιο!

Κάθε φορά που είχαμε δυσκολίες, δεν τις αντιμετωπίσαμε μόνοι μας, αλλά τρέχαμε να μας σώσει η Αμερική, το ΝΑΤΟ, η ΕΕ και ο,.,. ΟΗΕ !!!

Σε τέτοιο δε αξιοθρήνητο σημείο, που μας ειρωνεύτηκε και ο Τούρκος Πρωθυπουργός και ο ίδιος ο Σουλτάνος Ερντογάν.

“Κάνουν σαν τα μικρά παιδιά, που όταν τρώνε ξύλο, τρέχουν στη μαμά τους.”.

Υπάρχει όμως ακόμα πιο χειρότερο.

Με τη συνεχή προπαγάνδα του συστήματος, πέρασε η άποψη, ότι είμαστε Ευρωπαίοι, ότι είμαστε εταίροι, ότι είμαστε μέλη του ΝΑΤΟ, ότι είμαστε επαρχία των Βρυξελλών, οπότε δεν έχουμε κανένα πρόβλημα και ότι σε κάθε κακό, θα μας προστατεύουν οι προστάτες μας. Τέτοιος ραγιαδισμός!!!

Ήρθε, όμως, η ώρα, να διαψευσθούμε οικτρά, και να νοιώσουμε στο πετσί μας τι σημαίνει βοήθεια των συμμάχων , τι σημαίνει απώλεια της εθνικής μας κυριαρχίας, τι σημαίνουν τα μνημόνια, τι σημαίνει η αλλαγή συνόρων, υπέρ της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τι σημαίνει άρνηση της ιστορίας και της κουλτούρας μας. Άλλωστε τα πρόβλεψε η Ψαρούδα – Μπενάκη πριν από χρόνια ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΡΙΑ
Ο Ελληνικός Λαός, βλέποντας τα δεινά που έρχονται και εξουθενωμένος από την οικονομική δυσπραγία και την ανέχεια, τη φτώχεια και την εξαθλίωση, ξεσηκώνεται πλέον και διαμαρτύρεται στους δρόμους.

Αυτή τη φορά όχι για τα μνημόνια, όχι για τις συντάξεις, όχι για τα φορολογικά βάρη ..Διαμαρτύρεται για την ιστορία του, το αίμα που έχυσε, το εθνικό του φιλότιμο.

Πάνω από 80 % των Ελλήνων και σχεδόν το σύνολο της διασποράς, δεν θέλει το όνομα της Μακεδονίας να το σφετερίζονται τα Σκόπια και οι σύμμαχοί μας κατακτητές.

Αυτή λοιπόν την εκπεφρασμένη βούληση του Λαού, οι πολιτικοί μας την παρακάμπτουν, ισχυριζόμενοι ότι την εξωτερική πολιτική της χώρας την ασκούν οι ίδιοι και η εκλεγμένη κυβέρνηση.

Και όταν βρίσκονται σε αδυναμία λογικής απάντησης, κατηγορούν την πλειοψηφία των πολιτών ότι είναι ελληναράδες, ακροδεξιοί, φασίστες, σκοταδιστές και εθνικιστές! Δηλαδή, είναι τόσοι πολλοί οι φασίστες;

Και οι Έλληνες έγιναν ξαφνικά εθνικιστές και ακρο¬δεξιοί; Μα αν είναι έτσι, τότε αυτοί που μας κυβερνούν είναι μειοψηφία.

Τέτοια ξεφτίλα σκέψης και επιχειρημάτων.

Και ποιος τους είπε ότι οι Έλληνες τους ψήφισαν για να δώσουν το όνομα Μακεδονία στα Σκόπια;
Λίγο πριν από την έναρξη του Μακεδονικού Αγώνα, επικρατούσε στην Ελλάδα το ίδιο με το σημερινό κλίμα.

Οι Έλληνες ήταν ντροπιασμένοι από τον ατυχή πόλεμο του 1879, η χώρα ουσιαστικά ήταν πτωχευμένη και στο έλεος των τοκογλύφων δανειστών συμμάχων της, υπήρχε φτώχεια και πείνα και οι κυβερνήσεις διαδέχονταν η μία την άλλη !

Από το 1904, ως το 1910 ,μέσα δη¬λαδή σε χρόνια που ανέλαβε ο Ελ. Βενιζέλος, έγιναν 6 πρωθυπουργοί – κυβερνήσεις !!!

Γ.Θεοτόκης, Θ. Δεληγιάννης, Δ. Ράλλης, πάλι ο Γ. Θεοτόκης, πάλι ο Δ. Ράλλης, Κυριακούλης-Μαυρομιχάλης!!!

Με λίγα λόγια συνέβαινε ό,τι και τώρα.

Ντροπιασμένοι από την τραγωδία της Κύπρου, πτωχευμένοι και στο έλεος των μνημονίων και των ίδιων ακριβώς δανειστών τοκογλύφων εταίρων, με συνεχείς κυβερνήσεις που εκτελούν τις εντολές των ξένων με θρησκευτική ευλάβεια!!!

Από το 2010 ως σήμερα είχαμε πέντε πρωθυπουργούς (συν δυο Προέδρους: Παπούλια- Παυλόπουλο) – κυβερνήσεις: Γ. Παπανδρέου, Λ. Παπαδήμας, Π. Πικραμένος, Αντ. Σαμαράς -Ε. Βενιζέλος, Α. Τσίπρας !!!

Όπως και σήμερα, οι τότε κυβερνήσεις αδρανούσαν στα εθνικά θέματα και είχαν δώσει εντολή στους πρεσβευτές μας στο εξωτερικό και σε όσους ασκούσαν εσωτερικά καθήκοντα, υπουργούς και δημόσιους λειτουργούς, να “μη δημιουργούν προβλήματα”, δηλαδή, να κάνουν ό,τι έλεγαν οι ξένοι!!!

Τι λένε οι σημερινοί;

Τα ίδια. Είναι ευκαιρία. Πρέπει να δώσουμε λύση.

Το θέλει το ΝΑ-ΤΟ. Το θέλει η Ε.Ε. Το θέλει η Αμερική.

Να δώσουμε το σύνθετο όνομα.

Και κανείς, μα κανείς, δεν αναρωτήθηκε:

Ωραία. Προτείνουν 5-6 ονόματα. Μάλιστα.

Μα δεν υπάρχει και ένα που να μην έχει τη λέξη Μακεδονία;

Έτσι για τα μάτια του κόσμου βρε αδελφέ… Τι σκατά αντικειμενικός και δίκαιος διαπραγματευτής είναι ο Νίμιτς;
Όταν ο ελληνικός λαός, από ένστικτο και από πείρα είδε ότι οι κυβερνήσεις του αδρανούσαν και άφηναν απροστάτευτη τη Μακεδονία στις ορέξεις των κομιτατζήδων, ξεσηκώθηκε.

Εθελοντές από τη διασπορά, εθελοντές από την Κρήτη, τη Θεσσαλία, τα νησιά, την Ήπειρο, από παντού, έφυγαν στα αντάρτικα της Μακεδονίας με πρώτο τον Παύλο Μελά που άφησε γυναίκα, περιουσία και καλοπέραση και ρίχθηκε στον αγώνα!

Και στην Αθήνα, σύλλογοι, σωματεία, εθνικές εταιρείες, εφημερίδες και δημοσιογράφοι, οργάνωσαν τον αγώνα, ύψωσαν τη φωνή και ανάγκασαν τις κυβερνήσεις και τους πολιτικούς να ανοίξουν τα μάτια τους και να αναλάβουν πρωτοβουλίες με πολύ δισταγμό.

Ο λαός επομένως ήταν εκείνος που έσωσε τη Μακεδονία.

Ο λαός ήταν εκείνος που ξεκίνησε τον αγώνα.

Ο λαός ήταν που θυσιάστηκε για να μη πέσει στα χέρια των Σλάβων ο ελληνικός πληθυσμός, και τα χώματα τα ποτισμένα με αίματα ηρώων.

Και τότε, όπως και σήμερα, κατηγορούσαν τον λαό ότι διακατεχόταν από πατριωτικά, εθνικιστικά και ακροδεξιά φρονήματα.

Και τότε κατηγορούσαν τον λαό να μη προχωρήσει σε αγώνα γιατί λίγα χρόνια πριν είχαμε ηττηθεί στον πόλεμο του 97.. Το ίδιο δεν γίνεται και σήμερα; Κατηγορούν τους Έλληνες ότι είναι εθνικιστές και πατριώτες.

Ότι οι Ελληναράδες φταίνε, ψευδώς, για την τραγωδία της Κύπρου.

Ότι η υπεράσπιση της εθνικής ιδέας δεν μας συμφέρει επειδή όλοι με φταίξιμο των πολιτικών μας ονομάζουν τα Σκόπια Μακεδονία.

Και επειδή, με δικό τους φταίξιμο – και όχι του λαού – παρέδωσαν το όνομα, τώρα θέλουν να εκβιάσουν τον λαό να επικυρώσει την προδοσία και να δεχτεί το έ¬γκλημα, για να γλυτώσουν από τις ευθύνες τους.
– Ουδείς εξουσιοδότησε τους πολιτικούς να δώσουν το όνομα Μακεδονία στα Σκόπια

– Το 80% του Λαού λέει όχι στο όνομα Μακεδονία.
– Εδώ και τώρα, εκλογές ή δημοψήφισμα

δημητρης μπακαλιδης dmpakalidis@outlook.com

Μοιραστείτε το!

2 comments to Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ

  • .
    .
    .
    .
    .
    “Έχω έτοιμη τη στολή παραλλαγής και τον πράσινο μπερέ” (Ηλίας Κασιδιάρης)
    .
    20 / 3 / 2018

    Μια συνέντευξη με τον κ. Ηλία Κασιδιάρη
    βουλευτή της Χρυσής Αυγής
    .
    https://panusis.blogspot.gr/2018/03/blog-post_20.html
    .
    ΣΧΟΛΙΟ
    .
    Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ
    .
    ΕΠΙΣΥΜΑΝΣΗ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΣΤΟ ΟΤΙ :

    – οι λαθρομετανάστες θα εγκαταλείψουν οικειοθελώς την χώρα. –

    ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ

    – ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ –

    Η ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΝΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ !

    ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ !

    ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ

    – οι λαθρομετανάστες –

    ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ :

    ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΗΡΘΑΝ ΝΟΜΙΜΑ ………….

    ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΟΙ ΨΕΥΤΟΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ; ; ;

    ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ; ; ;

    ΚΑΙ ΣΥΝΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ !

    ΕΑΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ κ. Ηλία Κασιδιάρη ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ

    ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ

    ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΩΣΤΗ ΝΟΜΙΜΗ ΠΟΣΟΣΤΩΣΗ ΑΠΟ ΞΕΝΟΥΣ ,

    ΘΑ ΕΙΜΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ !

    ΥΣ.

    ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ

    ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ

    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

    ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

    ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ

    ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΑΓΑΖΑΚΙ

    ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΤΑ ΞΕΝΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ …

    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

    ΕΑΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

    ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ! ! !

    ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ; ; ;
    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ; ; ;
    ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ; ; ;
    ΚΑΙ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΝΟΥΝ ; ; ;
    .
    ΑΧ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ
    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
    .
    .
    ΣΧΟΛΙΟ
    .
    Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ
    .
    .

    ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΕΣΤΙΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΟΣΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ .
    ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΑΚΡΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ,
    ΜΕ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΘΕΜΑ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ – ΕΕ –
    ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΗΛΩΝΕΙ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ
    ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟΚΤΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΗΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ
    ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ .
    ΚΑΙ Ω !
    ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΚΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΤΡΕΛΛΟ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ …………

    ΟΥΔΕΙΣ ΑΚΟΥΩ Ή ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑ

    ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ ΓΙΑ ΝΑ

    ΠΑΨΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ

    ΤΟΥ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ

    ΤΟ ΤΙ ΧΑΣΑΜΕ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΕ

    ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ……………

    ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΧΑΣΑΜΕ

    ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ !

    ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΟΣΟ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΕ .

    ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΙΠΟΤΑ .

    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΑΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ….

    ΟΜΩΣ Η ΧΑ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ ΤΑ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΑΥΓΕΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ

    ΕΞ ΑΠΑΛΩΝ ΟΝΥΧΩΝ ……………….
    .
    .
    .
    .
    Στην κόλαση της ευρωζώνης.
    .
    Σάββατο, 24 Μαρτίου 2018

    .
    Στην ευρωζώνη μπήκαμε για να ζήσουμε καλύτερες μέρες. Και όμως, ύστερα από την ένταξή μας, ο Ελληνικός λαός βιώνει μια κόλαση που δεν έζησε ποτέ στο παρελθόν, εκτός από περιόδους πολέμων. Το ευρώ και η νεογερμανική κατοχή συνοδεύονται από :
    • Απέραντη φτώχεια και ουρές για συσσίτια,
    • Τεράστιες μειώσεις μισθών, συντάξεων, επιδομάτων,
    • Φοροκαταιγίδα και εισφοροασφαλιστική λαίλαπα,
    • Γιγάντωση της ανεργίας και μαζική μετανάστευση στο εξωτερικό,
    • Κατάρρευση του εθνικού εισοδήματος πάνω από 30%-35%
    • Πλειστηριαμούς τραπεζών
    • Κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών και θυρίδων
    • Δραματική αύξηση των αυτοκτονιών
    • Διάλυση του συστήματος υγείας και πρόνοιας,
    • Ρίξιμο στον Καιάδα των ΑΜΕΑ,
    • Αδυναμία περίθαλψης καρκινοπαθών και χρονίως νοσούντων,
    • Τεράστιες ελλείψεις σε φάρμακα και καύσιμα,
    • Εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες χωρίς ρεύμα και θέρμανση
    • Αποβιομηχάνηση, αποεπένδυση, καταστροφή της εγχώριας παραγωγής
    • Λουκέτο χιλιάδων επιχειρήσεων και μεταφορά εταιρειών στο εξωτερικό,
    • Στοχευμένο κλείσιμο ελληνικών επιχειρήσεων όπως τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά
    • Καταστροφή της γεωργικής και κτηνοτροφικής μας παραγωγής
    • Κλοπή δημόσιας περιουσίας και αφελληνισμό των ελληνικών τραπεζών,
    • Κλοπή ομολόγων ιδιωτών και δημόσιας περιουσίας με το PSI
    • Εισβολή μεταναστών και αλλαγή της εθνολογικής σύνθεσης της χώρας
    • Ανοχή από τους “Εταίρους” των επιθετικών ορέξεων της Τουρκίας
    • Ανοχή ακόμα και απέναντι στα Σκόπια και στους Αλβανούς
    • Μέλλον χωρίς ελπίδα
    Το χρέος της χώρας μας που δημιουργήθηκε μέσα στα 8 τελευταία χρόνια μέσα στην ευρωζώνη (2008-2016) είναι ίσο με το χρέος που των τελευταίων 100 χρόνων εκτός ευρωζώνης. Και σήμερα συνεχώς μεγαλώνει, αφού δανειζόμαστε με επιτόκια για να πληρώνουμε παλαιότερα χρέη που το μεγαλύτερο μέρος τους δημιουργήθηκε για να αγοράζουμε αμυντικό εξοπλισμό από τη Γερμανία, Γαλλία,ΗΠΑ και Μ. Βρετανία. Και για ποιο λόγο ; Για να προστατεύσουμε τα ανατολικά σύνορα της ΕΕ απο την υποτιθέμενη σύμμαχό μας την Τουρκία.
    Στη Γερμανία χαρίστηκε το 1953 και με συμμετοχή της νικήτρια Ελλάδος, το 70% των χρεών της που οφειλόταν στο αιματοκύλισμα της Ευρώπης από δύο παγκόσμιους πολέμους. Και από εμάς οι Γερμανοί απαιτούν να πληρώσουμε στο ακέραιο χρέη που δημιουργήθηκαν κυρίως μέσα στην ευρωζώνη και κυρίως για την αγορά αμυντικού εξοπλισμού από τους Γερμανούς.
    Μετά από οχτώ χρόνια απέραντης ευρωτραγωδίας, το ρεύμα της δραχμής έχει γίνει πλειοψηφικό σύμφωνα και με τις συστημικές δημοσκοπήσεις. Μεγάλο ή και το μεγαλύτερο μέρος των πολιτών είδε το πονηρό και εγκληματικό έργο των νεο κατακτητών και κατάλαβε επιτέλους ότι, η ευρωκατοχή δεν μπορεί και δεν πρέπει να συνεχιστέι άλλο. Προς την ίδια κατέυθυνση μας προτρέπει ο νέος Πέοδρος των ΗΠΑ, ο Πούτιν της Ρωσίας, οι περισσότεροι σοβαροί διεθνέις οικονομολόγοι και όχι μόνο.
    Όμως, όπως το κτήνος λίγο πριν ξεψυχήσει έχει εκκρηκτικούς σπασμούς, έτσι και το εδώ κατοχικό καθεστώς με εμπροσθοφυλακή τα εξωνυμένα ΜΜΕ που ελέγχει με τεράστια θαλασοδάνεια, αντεπιτίθεται εξαπολύοντας με πυκνότητα τα γνωστά παραπλανητικά επιχειρήματα και απέραντα ψέματα.
    Υπάρχουν ακόμα κάποιοι που δέχονται αυτόν τον ανελέητο μονόλογο και ψέκασμα από το καθεστώς και μέσα στη φτώχεια και τη δυστυχία που φωνάζει, οι ίδιοι ως πεισμωμένοι και αδιάβαστοι έφηβοι, επιμένουν στο παράλογο και καταστροφικό “πάση θυσία στο ευρώ”. Ε, λοιπόν εκτός απο τους εντεταλμένους Ναιναίκους του καθεστώτος και αυτοί οι ψεκασμένοι αδιάβαστοι κοινοί πολίτες είναι συνυπεύθυνοι για την καταστροφή της χώρας. Είναι καιρός να μπουν στη γωνία. Γιατί η σύγχρονη Ελληνική Τραγωδία, δεν μπορεί να συνεχίσει να ανταμώνει με το θέατρο του παράλογου.Αρκετά ως εδώ.

    odosdrachmis.gr
    http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2018/03/blog-post_238.html
    .
    Ο ανυπότακτος αρχηγός των Ογκλάλα, Κόκκινο Σύννεφο – Ο πρώτος και μόνος ινδιάνος φύλαρχος που νίκησε ποτέ τις Ηνωμένες Πολιτείες!

    .
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…………………..
    .
    Το Κόκκινο Σύννεφο άφησε την τελευταία του πνοή στις 10 Δεκεμβρίου 1909, σε ηλικία 88 ετών.
    .
    Πριν κλείσει τα μάτια του, γύρισε και είπε στον λαό του:
    .
    «Μας έδωσαν πολλές υποσχέσεις, περισσότερες απ’ όσες μπορώ να θυμηθώ.
    .
    Αν και δεν τήρησαν παρά μόνο μία:
    .
    μας υποσχέθηκαν πως θα κλέψουν τη γη μας,
    .
    και το έκαναν».
    .
    .
    Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2016
    http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/02/blog-post_8043.html#ixzz5Af0ctARv
    .
    .
    ΥΣ.
    .
    ΣΚ@Τ@ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΦΕΡΕ
    ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ
    ΠΟΛΥΠΑΘΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    ΣΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ …………………
    .
    ΑΧ ! ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ
    .
    .
    .
    .
    .
    .

  • .
    .
    .
    .
    .
    Είναι νόμιμη η ΑΑΔΕ; ΟΧΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ! ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ!
    .
    (βίντεο)
    .
    Σάββατο, 24 Μαρτίου 2018
    .
    https://3.bp.blogspot.com/-HIes6pue_jw/WrYdlBUJHFI/AAAAAAAB15I/klo71p5zBecvJq6oCwFFpra5aToCXU3vwCLcBGAs/s400/2018-03-24_114213.png

    .
    Πριν λίγες μέρες, τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, είχαν κάνει μια ανάρτηση ιδιαίτερης σημασίας για όλον τον ελληνικό λαό.
    .
    Με τίτλο “Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΙΚΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ”, https://attikanea.blogspot.gr/2018/03/blog-post_848.html
    .
    είχαν αποκαλύψει πως η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ (ΑΑΔΕ), ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ!

    .
    Το θέμα, αφορούσε την προσφυγή στο ΣτΕ, επτά δικηγόρων, που με ατράνταχτα στοιχεία, προσέφυγαν κατά της ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ιδρυθείσας από την ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΣΙΠΡΑ – ΚΑΜΜΕΝΟΥ, της ΑΑΔΕ.
    .
    Προσφεύγοντες με άλλη προσφυγή, ήταν και οι ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ!
    Μια από τους προσφεύγοντες δικηγόρους, ήταν και η έγκριτη νομικός, Λιάνα Καστρινάκη.
    .
    Στο βίντεο που ακολουθεί, προσκεκλημένη του Γιώργου Λεκάκη η κυρία Καστρινάκη, αναλύει τα της προσφυγής και της ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΙΔΡΥΣΘΕΙΣΑΣ “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ”.

    .
    Παρακολουθείστε το βίντεο και διαδώστε το…
    .
    https://1.bp.blogspot.com/-bW7V-CXHko8/WrWQeuH83kI/AAAAAAACpvo/yPrRlfdemk4B6pIPN95IWR0NcvkKdKZzQCLcBGAs/s280/405442_401059376610056_981770254_n.jpg
    .
    Είναι πολύ σημαντικό να αντιληφθεί ο λαός, πως
    .
    ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ,
    .
    γιατί πέραν της παρανόμως ιδρυθείσας ΑΑΔΕ, τα χρήματα που καταβάλει για τους υπέρογκους φόρους,
    .
    πηγαίνουν στην Γερμανία, στην οποία ανήκει η ΑΑΔΕ…
    .
    Όταν ο λαός, διώξει τους φόβους του και αντιδράσει σε νόμιμο πλαίσιο,
    .
    θα καταπέσει όλο το σαθρό οικοδόμημα της εγχώριας
    .
    και παγκόσμιας τοκογλυφικής πολιτικής και οικονομικής συμμορίας.

    .
    Καλλιόπη Σουφλή
    .
    ΒΙΝΤΕΟ
    .
    ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ – Είναι νόμιμη η ΑΑΔΕ; 19-3-2018
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=1NhxFdPxxig
    .

    Kriti fm 87.5 Tv
    .
    Δημοσιεύτηκε στις 21 Μαρ 2018
    .
    ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ –
    .
    Είναι νόμιμη η ΑΑΔΕ;
    .
    Καλεσμένος του Γιώργου Λεκάκη,
    .
    η δικηγόρος Λιάνα Καστρινάκη.
    .
    Η εκπομπή μεταδόθηκε από τον Κρήτη 87.5 FM
    .
    στις 19.3.2018
    .

    Πηγή βίντεοKriti fm 87.5 Tv

    .
    ΠΗΓΗ
    .

    http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/03/blog-post_6430.html#ixzz5AfW4txS3
    .
    .
    .
    .
    .
    ΥΣ. ΟΡΓΗΣ , ΘΥΜΟΥ , ΝΤΡΟΠΗΣ …
    .
    ,
    ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 7 ΧΡΟΝΙΑ

    ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
    .
    ΚΑΙ ΧΑΡΙΣΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ !
    .
    ΑΧΡΩΜΑ , ΑΝΗΣΧΥΡΑ , ΜΑΤΑΙΑ, – ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝΟΝΤΑΙ …..
    .
    .
    ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ 7 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ; ; ;
    .
    ΑΦΟΥ ΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΓΕΝΟΣ ,
    .
    ,
    ΤΩΡΑ ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ; ; ;
    .
    ,
    ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΖΩΣΟΥΝ ! ! !
    .
    .
    ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΜΙΖΕΣ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΒΡΟΧΗ ,

    ΜΕ ΠΟΡΕΙΑ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ of “sor ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΡΙΖΩΣΕΙΣ ;
    .
    ,
    ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ( ΧΑΡΙΣΤΗΚΑΝ ) ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ….
    .
    .
    ΣΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ; ; ; ; ;
    .
    .
    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ .
    .
    .
    – ΤΡΕΧΟΥΝ –
    .
    .
    ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΙ ; ; ; ; ;
    .
    .
    ΑΦΟΥ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΤΕ
    .

    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ……………
    .
    .
    .
    ΓΙΑ ΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ .
    .
    .
    ΟΥΤΕ ΜΙΑ – Λ .Ε .Ξ .Η – ………………………………..
    .
    .
    ΠΙΑΣΕ Τ΄ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΥΤΟ !
    .
    .
    .
    .
    .
    .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>