«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ανήθικη, ξετσίπωτη, ανθρωπότητα, με την ψεύτικη ανθρωπιά σου, η τροπή σου δεν είναι στο γυμνό σου σώμα, αλλά στην βρόμικη ψυχή σου.

Η φρίκη του πολέμου στο Αφρίν – Νεκρά παιδιά στα συντρίμμια – Προσοχή! Σκληρές εικόνες

Σφυροκόπημα του Αφρίν από τον δολοφονικό τουρκικό στρατό.

Ο ΟΗΕ που είναι;;;;;;;

Ο προστάτης των δολοφόνων νταβατσήδων, που είναι;;;;;

Τα ειρηνικά έθνη που είναι;;;;

 Σήμερα είναι το Αφριν… Αύριο θα είσαι εσύ, εγώ, ο δίπλα!

Που είναι η διακήρυξει του Δολοφόνου ΟΗΕ, περί αυτοδιάθεση των λαών και η προστασία τους;;;;;;;;

Την Κύπρο την βλέπει ο δολοφόνος ΟΗΕ και οι ευρωπαϊκές μαριονέτες του, που είναι κατεχόμενη από έναν κατά συρροή δολοφόνο!!!

Την πολιορκία του Αφρίν στα βόρεια της Συρίας άρχισε ο τουρκικός στρατός μαζί με τους Σύρους αντάρτες, όπως δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων, κάνοντας λόγο για ουσιώδες πλεονέκτημα στην άμυνα κατά των κουρδικών δυνάμεων στα νότια σύνορα της Τουρκίας.

Στη δήλωσή του ο Τούρκος στρατιωτικός αναφέρει πως οι τουρκικές δυνάμεις έχουν καταλάβει «περιοχές καθοριστικής σημασίας».

Tην πληροφορία επιβεβαίωσε και το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων το οποίο ανέφερε ότι εκτός από το Αφρίν οι τουρκικές δυνάμεις προχωρούν σε επιθέσεις κατά 90 χωριών και μιας γειτονικής πόλης σημειώνοντας ότι βρίσκονται υπό πολιορκία 700.000 άνθρωποι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τη Δευτέρα κυβερνητικός εκπρόσωπος της τουρκικής κυβέρνησης ανέφερε ότι ο τουρκικός στρατός ανέκτησε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος της περιοχής.

Χιλιάδες άνθρωποι είχαν αρχίσει χθες να απομακρύνονται από το Αφρίν καθώς οι τουρκικές δυνάμεις πλησίαζαν ολοένα και περισσότερο.

Υπενθυμίζουμε ότι η Τουρκία τους τελευταίους δύο μήνες διεξάγει τη στρατιωτική επιχείρηση «κλάδος ελαίας» στη βόρεια Συρία με στόχο να εξαφανίσει το κουρδικό YPG από τα νότια σύνορα της με τη Συρία.

Η Τουρκία αντιμετωπίζει το κουρδικό YPG ως τρομοκρατική ομάδα και μία επέκταση του παράνομου, στη γείτονα χώρα, PKK.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Τούρκος Πρόεδρος Ερντογάν δήλωσε πως οι τουρκικές δυνάμεις πολιορκούν την Αφρίν και πλησιάζουν στο κέντρο της συριακής πόλης, κάτι που αρνήθηκε ο εκπρόσωπος των κουρδικών δυνάμεων YPG, ο οποίος τόνισε πως οι περιοχές που η Τουρκία ισχυρίζεται ότι είναι υπό τον έλεγχο της είναι ακόμα πεδία μάχης, εννοώντας πως τίποτα δεν έχει τελειώσει.

Η φρίκη του πολέμου στο Αφρίν – Νεκρά παιδιά στα συντρίμμια – Προσοχή! Σκληρές εικόνες Α

Τσαβούσογλου: Αγκυρα και Ουάσιγκτον θα επιβλέψουν την απομάκρυνση των Κούρδων από τη Μάνμπιτζ

Η Τουρκία και οι ΗΠΑ θα επιβλέψουν την απομάκρυνση της κουρδικής πολιτοφυλακής Μονάδες Προστασίας του Λαού (YPG) από την πόλη Μάνμπιτζ στη βόρεια Συρία, δήλωσε σήμερα ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, όπως μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο NTV και άλλα τοπικά μέσα.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια της πτήσης του προς Μόσχα, ο Τσαβούσογλου επεσήμανε ότι η Άγκυρα και η Ουάσιγκτον θα αποφασίσουν από κοινού ένα σχέδιο για την ασφάλεια της Μάνμπιτζ στη διάρκεια συνομιλιών που θα έχουν στις 19 Μαρτίου, όμως πρόσθεσε ότι οι τουρκικές δυνάμεις θα προχωρήσουν σε στρατιωτική επιχείρηση, αν αποτύχουν αυτές οι διαπραγματεύσεις.

ΦΡΙΚΗ ΣΤΟ ΑΦΡΙΝ

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών τόνισε ότι η Τουρκία δεν έχει υποβάλει κανένα αίτημα στη συριακή κυβέρνηση αναφορικά με τη Μάνμπιτζ και πρόσθεσε ότι η Άγκυρα θα εποπτεύσει την επιστροφή των όπλων που δόθηκαν στη YPG από τις ΗΠΑ, ένα θέμα που έχει οξύνει την ένταση μεταξύ των δύο χωρών.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>