«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ραγιά, που είναι η αξιοπρέπεια σου σαν ιστορικός λαός;;;

ΔΕΝ ΠΟΛΕΙΤΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Ρε ραγιάδες, προδότες πολιτικοί, βρε ραγιάδες πειναλέοι, βρε ραγιά λαέ έμαθες τα 400 χρόνια στο οθωμανικό δίκαιο και έχεις στύση τον κόλλο σου, χωρίς ντροπή σε κάθε αλλόφυλο και ανώμαλο νταβατζή!

Ραγιά, που είναι η αξιοπρέπεια σου σαν ιστορικός λαός;;;

Βρε ραγιά προδότη, χιλιάδες πέθαναν βασανίστηκαν για να είσαι ελεύθερος και εσύ πως τους τιμάς, τι κάνεις για την ελευθερία σου, πολιτισμένε και υπερήφανε δούλε, που διδάσκεις στα παιδιά σου να κατεβάζουν τα παντελόνια τους σε πρώτη ζήτησει;;;

Ρε ραγιά Αμερικανόφιλε, γερμανόφιλε, αγγλόφιλε, Γαλλόφιλε, Ευρωπαίε που είναι οι φίλοι σου, οι σύμμαχοί σου;;;;

Με αυτούς τους φίλους και συμμάχους έτρεχες και έκανες του κόλλου συμφωνίες, πως θα μας παραδώσουν για σφαγή;;;

Ντροπή σου ραγιά, Ντροπή σου ξευτίλα λαέ, Ντροπή σου δουλοπρεπή λαέ με τους ηγέτες της ανωμαλίας και της προδοσίας που επιλέγεις!!!

Αν ειχές έστω και ελάχιστη αξιοπρέπεια σαν λαός, αυτήν την στιγμή έπρεπε να είσαι σε όλη την επικράτεια στις πλατείες, μέχρι να πέσει αυτή η προδοτική βουλή των 300+1 προδοτών!

ΚΛΗΓΚΟΡΟΦ

Αυτήν την στιγμή έπρεπε να έχουν στηθεί λαϊκά δικαστήρια και κρεμάλες και εσύ δούλε ραγιά βλέπεις Τούρκικες αισθηματικές σειρές και Survinor.

Ντροπή σου ραγιά λαέ, εσύ είσαι ο προδότης, εσύ είσαι αυτός που λέει το σύνταγμα ότι είσαι υποχρεωμένος με ιερό όρκο, να προστατεύεις το έθνος!

Πως το κάνεις ρε ράγια;;;;;

Πως το κάνεις Ραγιά, οι τούρκοι μας γαμάνε στο αιγαίο και στην Κύπρο με την ανθελληνική ανοχή των φίλων σου ευρωπαίων, του Ειρηνοποιού ΟΗΕ, του Πούστι και δολοφόνου Αμερικανού!

Τέτοιος λαός άθελες να είσαι ρε ραγιά δούλε;;;

Ραγιάδες βγείτε στις πλατείες μέχρι τελικής πτώσεις, δεν μπαίνουμε στα σπίτια μας αν δεν τσακιστεί να πάει στο διάολο αυτό το προδοτικό συμφερτώ της εγκάθετης Μαφίας των παγκόσμιων ανθελλήνων.

Όλη την ζωή μας πληρώνουμε αυτόν τον στρατό, πότε θα δείξει τον πατριωτισμό του, μόνο για προδοτικές δικτατορίες είναι;;;

Έχουμε στρατηγούς με ροζ δαντέλες, μόνο για φόρουμ της μάσας;;;;;;;

Τα συλλαλητήρια είναι για εκτόνωση του ράγια και είναι οργανωμένα με ώρα λήξεις, τα συλλαλητήρια είναι οργανωμένα από το Χάρβαρντ και την CIA, στις πλατείες κάθε πόλης είναι ο αγώνας, δεν φεύγουμε αν δεν φύγετε προδότες.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Σκηνικό Ιμίων στην Κύπρο: Οι Τούρκοι απείλησαν και σήμερα να βυθίσουν το ιταλικό γεωτρύπανο

Ενώ προσπαθούσε για ακόμη μία φορά να φτάσει στον στόχο «Σουπιά»

Το SAIPEM επιχείρησε να πλησιάσει το στόχο στο Οικόπεδο 3 της κυπριακής ΑΟΖ, ωστόσο δέχθηκε απειλές από τουρκικά πολεμικά πλοία

Μανώλης Καλατζής
Μία τελευταία προσπάθεια να φτάσει στον στόχο «Σουπιά» επιχείρησε σήμερα το πρωί το πλοίο της εταιρείας ΕΝΙ, το οποίο ωστόσο ανακόπηκε από τουρκικό πλοίο, το οποίο μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες απείλησε με χρήση βίας.

Σε περίπτωση που το SAIPEM 12000 ανακοπεί από τον τουρκικό στόλο, τότε θα βάλει μπρος για το Μαρόκο, όπου θα πραγματοποιήσει γεώτρηση στον στόχο RD.
Υπενθυμίζεται, ότι τα μεσάνυχτα χθες βράδυ έληξε η navtex βάσει της οποίας τουρκικά πολεμικά καθήλωσαν για σχεδόν δύο εβδομάδες το πλωτό γεωτρύπανο και το επόμενο λεπτό άρχισε να ισχύει νέα navtex με τις ίδιες ακριβώς συντεταγμένες και με την ένδειξη causion advised («συνιστάται προσοχή») προς τα διερχόμενα πλοία, κάτι που σημαίνει ότι ο στόχος Σουπιά θα παραμείνει εκτός απροόπτου απροσπέλαστος για σκοπούς γεώτρησης μέχρι τις 10 Μαρτίου.
Όπως φαίνεται και στον χάρτη του marinetraffic.com, το πλοίο άλλαξε κατεύθυνση και πλέον εγκαταλείπει τον στόχο «Σουπιά».


Παραλίγο σύγκρουση με το ιταλικό γεωτρύπανο και στις 9 Φεβρουαρίου

Τον διάλογο μέσω ασυρμάτου μεταξύ του καπετάνιου του ιταλικού γεωτρύπανου SAIPEM 12000 και του καπετάνιου του τουρκικού πολεμικού πλοίου, που το βράδυ της 9ης Φεβρουαρίου το παρεμπόδισε να πάει στο οικόπεδο 3, αποκαλύπτει το πρακτορείο Ντογάν, επικαλούμενο τουρκικές διπλωματικές πηγές, οι οποίες αναφέρουν ότι η Άγκυρα «οπωσδήποτε δεν θα επιτρέψει έρευνες φυσικού αερίου από τους Ε/κ στην περιοχή».

Σύμφωνα με το πρακτορείο, το γεωτρύπανο παρ’ ολίγο να συγκρουστεί με το τουρκικό πολεμικό.

Οπως αναφέρει το Ντογάν, ένα από τα τουρκικά πολεμικά πλοία κατευθύνθηκε προς το SAIPEM 12000, προκαλώντας πανικό στον καπετάνιο του ιταλικού σκάφους, ο οποίος διά του ασυρμάτου απευθύνθηκε στο τουρκικό πολεμικό σκάφος λέγοντας: «Φύγετε από μπροστά μας, διαφορετικά θα βουλιάξουμε μαζί».

Ο καπετάνιος του τουρκικού πολεμικού φέρεται να φέρεται να απάντησε: «Δεν μπορώ να ελέγξω την ταχύτητα και τη ρότα μας». Ο καπετάνιος του SAIPEΜ 12000 φέρεται να ανταπάντησε: «Ελέγχεις και την ταχύτητά σου και τη μηχανή σου. Εγώ αυτό μπορώ να το δω καθαρά». Ωστόσο, το τουρκικό πολεμικό δεν άλλαξε τη ρότα του και ο καπετάνιος του γεωτρύπανου φέρεται τότε να είπε: «Εντάξει, αλλάζω τη ρότα μου» και απομακρύνθηκε από την περιοχή.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Ντογάν, η Ιταλία έστειλε μια φρεγάτα που βρισκόταν στη Μεσόγειο ασκώντας καθήκοντα του ΝΑΤΟ, για να προστατεύσει το ιταλικό γεωτρύπανο, ωστόσο η ιταλική φρεγάτα, «βλέποντας την αποφασιστικότητα της Τουρκίας στην περιοχή, άλλαξε τη ρότα της και κατευθύνθηκε στη Βηρυτό, ενώ η ΕΝΙ παραιτήθηκε από τις έρευνες στην περιοχή».

Ανώτατος αξιωματούχος ο οποίος διατηρεί την ανωνυμία του είπε στο πρακτορείο Ντογάν ότι η πολιτική αποφασιστικότητα της Τουρκίας στη Μεσόγειο είναι μεγάλο κέρδος και ότι για πρώτη φορά οι Ε/κ ήταν απεγνωσμένοι. «Οι Ε/κ δεν κατάφεραν να πάρουν ούτε την στήριξη που ήθελαν από τις ΗΠΑ και έμειναν μόνοι τους στη Μεσόγειο. Κατάλαβαν ότι χωρίς την Τουρκία και χωρίς τους Τ/κ αυτή η δουλειά δεν μπορεί να γίνει», ανέφερε ο ανώτατος αξιωματούχος στο πρακτορείο.

Ωστόσο, πηγές ασφαλείας με τις οποίες επικοινώνησε το  Aydınlık.com.tr δεν επιβεβαίωσαν το περιστατικό.

Πηγή: ΚΥΠΕ, Πρώτο Θέμα

Αναρτήθηκε από Savvas Kalenteridis

Μοιραστείτε το!

1 comment to Ραγιά, που είναι η αξιοπρέπεια σου σαν ιστορικός λαός;;;

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>