«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οι Έλληνες θα άπρεπε να το ξέρουν, ότι από μια που είναι ηγέτης κτηνοβατών, μόνο αχαριστία να περιμένει!

ζα με

Μέρκελ στον πρωθυπουργό των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ : Καλωσορίζω τον πρωθυπουργό της Μακεδονίας

«Και συ τέκνο Βρούτε ;» 

 Αλλού τρωςαλλού πίνειςαλλού πας και τα δίνεις ?

Οι Έλληνες θα άπρεπε να το ξέρουν, ότι από μια που είναι ηγέτης κτηνοβατών, μόνο αχαριστία να περιμένει!

Οι κτηνοβάτες δεν έχουν ιερό και όσιο, κτηνοβατούν στο κρεβάτι τους, στην κοινωνική τους ζωή και στην εξωτερική τους πολιτική!

Μόνο μια χώρα κτηνοβατών μπορεί να δαγκώνει το χέρι που την βοηθάει να ξεσκιστεί στην κονόμα, που την έκανε ισότιμο συνομιλητή της, αφού πρόσφατα τον ξεκλήρισες αυτόν τον λαό!!!

Έλληνες και Ελληνίδες… Λαός που δεν μαθαίνει από τα λάθη του, θα χαθεί.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Η γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, με τον πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ

 Την ικανοποίησή της για την πορεία των συζητήσεων Ελλάδας – ΠΓΔΜ για το ονοματολογικό, εξέφρασε η γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, κατά την επίσημη επίσκεψη στο Βερολίνο του πρωθυπουργού της ΠΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ. «Ποτέ άλλοτε στα τελευταία δέκα χρόνια δεν ήμασταν τόσο κοντά σε λύση» σημείωσε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι το Βερολίνο, όπου μπορεί να συμβάλει, θα παροτρύνει και τις δύο πλευρές να κάνουν τα αναγκαία βήματα.

Αίσθηση προκάλεσε πάντως η προσφώνηση προς τον κ. Ζάεφ ως «πρωθυπουργό της Μακεδονίας» που καλωσορίζει στο Βερολίνο.

Παράλληλα τόνισε ότι προϋπόθεση για την ένταξη της ΠΓΔΜ στην Ευρωπαϊκή Ένωση αποτελεί η ολοκλήρωση των μεταρρυθμίσεων ενώ απέφυγε να αναφερθεί σε ημερομηνία ένταξης, καθώς, όπως είπε, όλα εξαρτώνται από την ταχύτητα στην υλοποίηση των προϋποθέσεων.

«Τα τελευταία χρόνια έχουμε συζητήσει κατά καιρούς εντατικά. Όταν μιλούσαμε για την ”Μακεδονία” συζητούσαμε και για το θέμα του ονόματος. Θυμάμαι μεταξύ άλλων τη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στο Βουκουρέστι, όπου τότε η δυνατότητα ένταξης απέτυχε λόγω του θέματος της ονομασίας και είμαι πολύ χαρούμενη και ανακουφισμένη που με την κυβέρνηση Ζάεφ τώρα ήρθε πάλι κινητικότητα στις συνομιλίες» συμπλήρωσε η γερμανίδα καγκελάριος.

Παράλληλα, η κ. Μέρκελ αναφέρθηκε στη συνομιλία που είχε με τον έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα. «Και οι δύο πλευρές προσεγγίζουν η μία την άλλη. Το πρόβλημα δεν έχει λυθεί ακόμη. Αλλά από τη δική μας πλευρά κατέστησα σαφές ότι επιθυμούμε πολύ μια λύση, και όπου μπορούμε να βοηθήσουμε και να συμβάλουμε, θα παροτρύνουμε και τα δύο διαπραγματευόμενα μέρη να κάνουν βήματα που είναι αναγκαία» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Θα έλεγα ότι τα τελευταία δέκα χρόνια, μια λύση δεν ήταν ποτέ τόσο κοντά όσο τώρα και θα ήταν βεβαίως πολύ ωραίο εάν θα μπορούσαν να γεφυρωθούν οι υπάρχουσες δυσκολίες. Αυτό θα σήμαινε πολλά για τη χώρα της ”Μακεδονίας” αλλά και για την Ελλάδα. Διότι διενέξεις υπάρχουν αρκετές στην περιοχή και κάθε διένεξη που επιλύεται, είναι κάτι καλό» κατέληξε η κ. Μέρκελ.

Οι μεταρρυθμίσεις προϋπόθεση για ένταξη στην ΕΕ

Όσον αφορά την ένταξη της ΠΓΔΜ στην ΕΕ είπε πως «αυτό είναι πρώτα από όλα θέμα της ίδιας της χώρας», εξηγώντας ότι για την ίδια δεν προέχουν οι ημερομηνίες, αλλά το ερώτημα πότε θα ωριμάσει το θέμα της ένταξης.

«Και για αυτό υπάρχουν πάντα προτάσεις και προϋποθέσεις από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και όταν θα έχουν εκπληρωθεί, μπορεί (η διαδικασία ένταξης) να προχωρήσει πιο γρήγορα. Αν χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να εκπληρωθούν, τότε προχωράει πιο αργά η διαδικασία και υπό αυτή την έννοια το μέτρο δεν είναι η ημερομηνία, αλλά η ταχύτητα με την οποία δρουν οι χώρες» κατέληξε η γερμανίδα καγκελάριος.

Μοιραστείτε το!

1 comment to Οι Έλληνες θα άπρεπε να το ξέρουν, ότι από μια που είναι ηγέτης κτηνοβατών, μόνο αχαριστία να περιμένει!

  • .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ Η ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ……………..
    .
    .
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ,
    .
    http://i2.wp.com/www.arxaiaithomi.gr/wp-content/uploads/2017/12/%CE%95%CE%9B%CE%9B%CE%97%CE%9D%CE%95%CE%A3-%CE%9C%CE%97%CE%9D-%CE%9A.jpg?resize=640%2C480
    .
    http://arxaiaithomi.gr/2018/01/10/%ce%bd%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%bd%ce%bf%ce%b7%cf%84%ce%bf-%ce%bf%cf%84%ce%b9-%ce%bc%ce%b1%cf%83-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b5%ce%b4%cf%89%cf%83%ce%b1%ce%bd-%ce%b3/
    .
    ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΕΙΕΣ ΓΝώΣΤΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ! ! !
    .
    ΤΙ ΕΣΤΙ :
    .
    .
    Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΥΣΑΒΩΝΑΣ ,
    .
    ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ,
    .
    Η ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ,
    .
    ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ESM ,
    .
    ΓΙΑ OTI ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΕΙΝΑΙ :
    .
    ΟΤΙ ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ ΝΕΡΟ ΜΕ ΤΟ ΚΟΦΙΝΙ ……….
    .
    .
    ΟΣΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΜΟΡΦΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ,
    .
    .
    ΑΠΛΑ ΜΑΣ – Α .Φ .Α .Ν .Ι .Ζ .Ο .Υ .Ν – ……………..
    .
    .
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ TA ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ = Google =
    .
    .
    ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΓΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ………..
    .
    .
    ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΕΕ
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΟΣ MAΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ…………….
    ΟΛΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΗ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ……………..
    ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ !
    ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ !
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ !
    Η ΕΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΟΠΛΟ ΤΗΣ ΝΤΠ
    ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ……………
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ………….
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ Η ΚΟΛΑΣΗ ……………..
    Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΕ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ
    ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ , ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ , ΜΠΑΧΑΛΑΚΙΔΕΣ , ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΛΕΚΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ
    ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ………………….
    ΗΘΗ ΕΘΙΜΑ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΖΩΗ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ;;;;;;;;;;;
    ΟΙ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ
    ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΧΙΚΕΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΤΑΜΕΝΕΣ ΨΥΧΕΣ !
    ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ,
    Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ !
    ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΗΔΕΣ ………….
    .
    .
    Τα χριστούγεννα ενός χρυσαυγίτη
    .
    .
    http://1.bp.blogspot.com/–jlRH8K8Xz0/Vn0IQBAzvfI/AAAAAAAAN1g/QbaptoF4R44/s400/%25CF%2587%25CF%2581%25CF%2585%25CF%2583%25CE%25B7%2B%25CE%25B1%25CF%2585%25CE%25B3%25CE%25B72.jpg
    .
    .
    Η ιστορία είναι αληθινή
    .
    .
    Προσπάθησα να ξεπεράσω την αηδία που νιώθω για τις ελληνόφωνες μάζες της αλβανογρεκίας και να δωσω τα γεγονότα και την ερμηνεία τους, χωρίς συναισθηματισμους, αφήνοντας όσο το δυνατον πιο γυμνή τη φρικαλεότητα τους…
    Αλλά αυτή είναι η αλήθεια κι εγώ δεν κάμω ούτε βήμα πίσω, από το να την εκφράσω, όπως τη ζω.
    .
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ……………
    .
    Κι αυτά που σας γράφω εδώ για τον Ηλία, επαναλαμβάνονται για χιλιάδες “Ηλίες”, ειδικά στις περιοχές της αλβανογρεκίας, όπου η απειλή των λαθροεισβολέων γιγαντώνεται.
    Στη Θράκη, στο Αιγαίο, στη Μακεδονία, στις λαθρεποικισμένες συνοικίες των πόλεων μας.

    Ο Έλληνας έγινε ο πιο αποφασισμένος εχθρός για τον Έλληνα.
    Κυριολεκτικώς ζούμε έναν ακήρυχτο εμφύλιο πόλεμο, στον οποίο δεν κρατιούνται καν αιχμάλωτοι.
    Εναν πολεμο ζωής ή θανατου.
    Από την έκβαση αυτού του πολέμου, θα κριθεί αν στο μέλοον θα υπάρχουν ακόμα Ελληνες ή όχι…

    Γι αυτό λοιπον ο Ηλίας, δεν έκαμε φέτο Χριστούγεννα, όπως παλιά στο νησί του.
    Δεν μπόρεσε καν να μείνει στην πατρογονική του γη.
    Αμπαλάρισε το λιγοστό βιος του και ήρθε στην πρωτεύουσα, για να συνεχίσει τον αγώνα.
    Με την μεγάλη προσδοκία, πως ίσως κάποτε κι αυτός μαζί με άλλους Ελληνες, κατορθώσουμε να ξαναπάρουμε τη γη των νεκρών μας και των αγέννητων μας…
    .
    .
    http://panusis.blogspot.gr/search?q=%CE%A4%CE%B1+%CF%87%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%8D%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%BD%CE%B1+%CE%B5%CE%BD%CF%8C%CF%82+%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%AF%CF%84%CE%B7
    .
    .
    .
    ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΣΗΜΕΡΑ …… ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΑΡΘΡΟ , ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ
    .
    διότι τέτοια πορεία μιάς χώρας μόνο τυχαία δεν είναι.
    .
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…………….
    .
    Η μεγαλύτερη επιχείρηση του Ελληνικού κράτους μετά τους Παγκοσμίους πολέμους ήταν το δημόσιο
    εκεί όπου οι Έλληνες δούλεψαν συστηματικά
    και στο τέλος τον πλούτο τους τον έκλεψε η ενωμένη Ευρώπη.
    .
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ……….
    .
    http://www.antibaro.gr/article/3742
    .
    .
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΗ

    ΜΙΑ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΜΕΓΑΛΗ ΦΡΙΚΗ

    ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΕΠΤΟ ΜΕΤΑΜΕΛΕΙΑΣ !

    Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ……………
    .
    Η περίφημη έκθεση Πολ Πόρτερ το 1947 για την Ελλάδα
    .
    – Σαν να γράφτηκε σήμερα
    .
    February 19, 2018
    .
    .
    https://odosdrachmis.gr/%CE%AD%CE%BA%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CF%80%CF%8C%CF%81%CF%84%CE%B5%CF%81-1947-%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CE%BD%CE%B1-%CE%B3%CF%81%CE%AC%CF%86%CF%84%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CF%83%CE%AE%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B1/
    .
    .
    Μαρία Ευθυμίου: Η λέξη «φασίστας» δεν χρησιμοποιήθηκε επί της ουσίας αλλά ως όπλο διάλυσης της κοινωνίας | LiFO
    .
    .
    Η μαζική μετατόπιση πληθυσμών, αποτελεί επίθεση στην ιδιοκτησία και την ελευθερία
    .
    24 Οκτωβρίου 2017

    .
    https://www.eleytheriagora.gr/maziki-metatopisi-plithysmon/
    .
    .
    .
    .
    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ
    .
    .
    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
    .
    .
    .
    .
    .
    .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>