«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Όταν ο λαγός κοιμάται αγκαλιά με τα όρνια και τις ύαινες, δεν γνωρίζει το τέλος του;;

νατο

Όταν μέσα στην υποτυπώδες Ελεύθερη Ελλάδα, μετά από 400 χρόνια σκλαβιάς, την οποία βοήθησαν και έθρεψαν, αυτοί οι διαχρονικοί φίλοι μας σύμμαχοί μας, δεν μας έκαναν ποιο ώριμους και προσεκτικούς, τότε το τέλος μας θα είναι φρικτό.

Είναι δυνατόν να υπάρχουν Αγγλόφιλοι, γερμανόφιλοι, γαλλόφιλοι, ολλανδόφιλοι, Αμερικανόφιλοι και να μην υπάρχουν πρώτα πατριώτες Έλληνες, που τους παραπάνω συμμάχους μας να τους θεωρούν από τους μεγαλύτερους εχθρούς και υπεύθυνους διαχρονικά για όλα τα δεινά του Ελληνισμού;;;;;

Όταν δουλικά σαν λαός λες στους παραπάνω δολοφόνους που σου κόβουν το ένα χέρι,  εεεε δεν πειράζει? σε ευχαριστώ που μου άφησες το ένα, δεν ξέρεις ότι δεν θα σταματήσουν εκεί, ότι θα σου κόψουν και το άλλο χέρι και τα πόδια και θα σε διαμελίσουν, θα σε φάνε;;;

Τα χορτοφάγα ζώα πρέπει οι παρέες τους και οι φιλίες τους να είναι με τα όμοια ζώα που δεν είναι σαρκοφάγα και όχι να πηγαίνουν στις φωλιές που ζουν τα σαρκοφάγα και να ζητούν την προστασία τους.

Το λάθος έχει ξεκινήσει από την σύσταση του νεοσύστατου Ελληνικού έθνους μετά την απελευθέρωσή του, έδωσαν στις ύαινες και στα όρνια να τους φιλάνε τα παιδιά τους και το σπίτι τους, διάλεξαν να κοιμηθούν στην ίδια φωλιά με τα σαρκοφάγα, είναι δυνατόν να γλιτώσεις;;;

Αυτό που δεν έγινε τότε, να στήσουμε αγχόνες για τους προδότες, γνωρίζοντας ότι διαχρονικά, αυτοί ήταν εδώ και 2,000 χρόνια η αιτία των δεινών του Ελληνισμού, τους δώσαμε την ηγεσία, δηλαδή φερθήκαμε όπως ο ηλίθιος που πάει να φέρει νερό με το καλάθι!!!

Πρώτα είχαμε μια σκλαβιά και τώρα έχουμε πολλές σκλαβιές, αυτό είναι ανορθόδοξος παραλογισμός, είναι σχιζοφρενική αντίληψη, κάτω από φτηνές δουλικές δικαιολογίες, ότι εντάξει, ας κάνουμε υπομονή, κάτι θα γίνει αργότερα, έχει ο θεός, που 2.000 χρόνια είναι απών, είναι στραβός και κουφός, σε τι ελπίζουμε;;;

Δυστυχώς δεν έχουμε άλλη επιλογή σαν λαός, αν δεν θέλουμε να σβήσουμε εντελώς, από το να χύσουμε το αίμα μας να ποτίσουμε, ένα νέο δέντρο, με νέους και γνήσιους καρπούς, το μπόλιασμα για ένα νέο δέντρο, θέλει καθαρό μπόλι!

Πρέπει να στήσουμε αγχόνες να ξεβρομίσουμε την φυλή μας από τους προδότες, δεν υπάρχει άλλος δρόμος σωτηρίας, το να πηγαίνεις στην φωλιά με τα σαρκοφάγα και να τους ζητάς να κοιμηθείς μαζί τους για προστασία, είναι παροξυσμός ηλιθιότητας και γνωστό το τέλος σου, δεν σου παρέχει καμία σκέψη ελπίδας αυτή η επιλογή.

Πάρτο απόφαση Έλληνα, ή θα καθαρίσεις την φυλή σου, ή θα χαθείς.

Ο εκφυλισμός και η γενοκτονία που επιβάλετε δια της απειλής στον Ελληνισμό, επιστημονικά και βιολογικά, θα έχει σαν αποτέλεσμα ένα αναπότρεπτο φρικτό τέλος.

Αυτοί όλοι οι σημερινοί διεθνιστές, ανθρωπιστές, είναι δειλά και ύπουλα ανθρωποειδή, δεν έχουν βιολογικά καμία σχέση με τον πολιτισμένο και ανθρωπιστή Έλληνα, είναι μια χολέρα, ένα καρκίνωμα, μια λέπρα, που κατατρώνε ότι υγιές υπάρχει από το Ελληνικό κορμί  που γιατρεύεται, σαν τον προμηθέα!

Έλληνα δίνεις σημασία σε πρόσκαιρες απολαβές και υποσχέσεις, εγκαταλείποντας την επιβίωση τους είδους σου, περιμένεις να έρθει ο Ανύπαρκτος να σε σώσει, γιατί δεν ήρθε αιώνες, πότε θα καταλάβεις, θα εμπεδώσεις, ότι αν δεν αφήσεις νύχια να ξυστής, δεν θα σε ξύσει κανένας;;;

ΤΑ  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ  ΛΟΓΙΑ  ΤΟΥ  ΛΕΩΝΙΔΑ
ΣΑΣ  ΜΙΛΗΣΑ , ΠΟΛΛΕΣ  ΦΟΡΕΣ , ΜΑ , ΔΕΝ  ΜΟΥ  ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ !
ΣΑΣ   ΚΑΛΕΣΑ ,   ΠΟΛΛΕΣ   ΦΟΡΕΣ , ΜΑ    ΔΕΝ    ΗΡΘΑΤΕ !
ΘΕΟΙ ,  ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ;
ΣΗΜΕΡΑ ,  ΕΓΩ   ΚΑΙ ΤΑ    ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ   ΜΟΥ !
ΘΑ    ΠΕΣΟΥΜΕ    ΓΙΑ    ΤΗΝ Ε   Λ   Λ   Α   Δ   Α  .
ΣΗΜΕΡΑ ,    ΕΓΩ   k   ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ    ΜΟΥ , ΘΑ   ΓΙΝΟΥΜΕ ,  ΕΝΑ ΜΕ    ΤΟ    ΙΕΡΟ ΧΩΜΑ .
Θ Ε Ο Ι
ΣΗΜΕΡΑ ,  ΝΑ   ΜΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙΤΕ , ΟΤΙ    Η     Ε  Λ  Λ  Α  Δ  Α     ΘΑ ΕΙΝΑΙ   ΓΕΝΝΑΙΑ !
ΚΑΙ   ΔΕΝ   ΘΑ   ΠΕΣΕΙ ΠΟΤΕ ,   ΣΤΟ   ΜΕΛΛΟΝ . ΑΝ ,  ΔΕΝ   ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ    ΥΠΟΣΧΕΣΗ    ΣΑΣ .
ΚΑΙ     Η       Ε    Λ    Λ    Α    Δ    Α ΠΕΣΕΙ ,    ΣΕ    ΧΕΡΙΑ ΞΕΝΩΝ     ΒΑΡΒΑΡΩΝ .
ΕΓΩ    Ο Λ Ε Ω Ν Ι Δ Α Σ , ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ , ΟΤΙ ΘΑ    ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ    ΤΟΝ    ΤΑΦΟ ΜΑΣ .
ΚΑΙ    ΘΑ    ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ,  ΜΕ Θ Ε Ο Υ Σ , ΚΑΙ    ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ .
ΦΥΛΑΞΤΕ ,   ΤΗΝ
Ι    Ε    Ρ    Η        Ε    Λ    Λ    Α    Σ  !  !  !
Λ  Ε  Ω  Ν  Ι  Δ  Α  Σ  
Ο    ΒΑΣΙΛΙΑΣ   ΤΗΣ   ΑΡΧΑΙΑΣ   ΣΠΑΡΤΗΣ.

Πότε θα εμπεδώσεις, ότι αν ζεις ακόμα σαν φυλή, είναι διότι είσαι από τους πρώτους στην γη, είσαι το αυθεντικό, το γνήσιο, το πρωτότυπο, δεν είναι σοβινισμός, δεν είναι έπαρση του εγώ, είναι μια διαχρονική αλήθεια, σχεδιασμένη και γαλουχημένη, επεξεργασμένη από τους πρωτοτόκους επάνω στην γη προγόνους μας, αυτό πολεμάνε, αυτό είναι η μοναδική σου άτρωτη δύναμή σου, μην επιτρέπεις άλλο να σου το αφαιρούνε, δεν έχεις δικαίωμα να το παραχωρήσεις σε κανένα, είναι ταυτόχρονα ευχή και κατάρα, να διαιώνισης την Ελληνική φυλή!

Ευχή για αυτό που είσαι και κατάρα αν το αρνηθείς.

Για να συνεχίσεις, πρέπει να καθαρίσεις την φωλιά σου από τα κόπρανα.

Τα κόπρανα έχουν γίνει βουνό και σε πνίγουν, σε μολύνουν, είναι οι κοτζαμπάσηδες, οι γερμανοτσολιάδες, οι φιλεύσπλαχνοι ανθρωπιστές, οι ειρηνιστές της δουλοπρέπειας, οι λόγιοι και προεστοί των πνευματικών δικαιωμάτων, οι ανθρωπιστές των ΜΚΟ, οι δογματικοί θρησκόληπτοι που σου διδάσκουν το μάνα εξ ουρανού, είναι δυνατόν ο Έλληνας να περιμένει το μάνα εξ ουρανού, να μοιρολατρή την δυστυχία του, να περιμένει βασανιστικά τον δήμιό του, να επιτρέπει σε βδελύγματα να τον οδηγούν σε ντροπιαστικό θάνατο, να του αρπάζουν τα παιδιά του και να τα ρίχνουν με την σιωπηλή συγκατάθεσή του στην παγκόσμια μηχανή του κύμα, όχι αυτοί δεν είναι Έλληνες, αλλά ακόμα ούτε δούλοι, είναι μια μπασταρδεμένη και εκφυλισμένη κοινωνία, μπασταρδεμένων κλώνων, που δεν έχουν καμία σχέση με την ιερή φυλή των Ελλήνων, που έταξαν στον εαυτό τους να σώζουν την ανθρωπότητα από τους σκυλάνθρωπους δολοφόνους της ανθρώπινης υπάρξεις.

Χρειαζόμαστε σήμερα, τώρα, έναν νέο Ηρακλή να καθαρίσει την κόπρο του Αυγεία.

Και αυτό δεν γίνετε, ούτε με παρακάλια και υποχωρήσεις, ούτε με προσευχές, αυτό για να γίνει το επαναλαμβάνω θέλει αίμα, θυσίες, για να ποτίσουν ένα νέο δέντρο, με νέους και υγιείς καρπούς!

Εγώ λοιπόν με την φασιστική και δολοφονική νοοτροπία για τους πληρωμένους προδότες, διαθέτω τον εαυτό μου στον βωμό της θυσίας πρώτος, εάν κάποιος πατριώτης-τες διαθέτη, ή διαθέτουν την απαραίτητη γνώση, έχοντας και τα απαραίτητα, να με ντύσουν και να με στολίσουν, να πάω στην βουλή να την κάνω μπάζα, είμαι στην διάθεσή τους.

Κάποιος οι κάποιοι θα βάλουν τα υλικά και εγώ θα γίνω η χύτρα να φτιάξουμε ένα πατριωτικό γεύμα για τους αλλόφυλους ηγέτες μας.

Ίσως κάποιοι να πουν ότι δεν έχω κανένα ενδιαφέρον για την ζωή και τα λέω, θα κάνουν τραγικό λάθος, έχω οικογένεια, φίλους που θα πονέσουν, αυτή λέγεται θυσία για την πατρίδα, δίνεις κάτι πολύ ακριβό, για μα πάρεις κάτι ακριβότερο!

Δεν ανήκω σε αυτούς που αυτοκτονούν, χωρίς να προσφέρουν τίποτα με την λάθος ενέργειά τους, αν υπάρχουν λόγοι να το κάνεις, πρόσφερε και κάτι για την πατρίδα σου, πάρε μαζί σου και μερικά δίποδα σκουλήκια.

Και κάτι ακόμα για τους υπέρ πατριώτες της χρυσής αυγής, πως αποδεικνύετε τον πατριωτισμό, με λεκτικές κορόνες και σακούλες με πορτοκάλια;;;

Αν είσαστε πατριώτες και σας διώκουν και σας φυλακίζουν και σας αποκόπτουν από τον πολιτικό κορμό, τα αποβράσματα της μάσα και της ρεμούλας,  γιατί δεν παραιτήστε σύσσωμοι, όλο το κόμμα από τις βουλητικές έδρες-καρέκλες???? Να πέσει αυτή η σάπια βουλή, πριν υπογράψει την προδοσία για την Μακεδονία και να γλυτώσει ο Ελληνικός λαός από την νέα κατοχή;;;;;;;;;

Και αν παρά ταύτα τα λαμόγια της εγκάθετης βολής, βρουν προδοτικές πατέντες και δεν πάψουν την βουλή να λύσουν το πρόβλημα με εκλογές, θα έχει ο λαός όλα τα δίκια, να τους κόψει το κεφάλι!

Αφού θα έχουν ομολογήσει ότι το σύνταγμα είναι για τα ζώα που τρώνε σανό!

Όλα τα άλλα είναι του κώλου τα εννιάμερα και το τέλος της Ελληνικής φυλής!

Με πολύ αγάπη για την πατρίδα μου.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

 

………………………….

Διεθνής διασυρμός και εξευτελισμός της Ελλάδας από καταστροφικούς χειρισμούς της κυβέρνησης – Η Πατρίδα μας πρέπει να εξετάσει ακόμα και την θέση της στο ΝΑΤΟ
Βρετανία: Να ενταχθεί η «Μακεδονία» στο ΝΑΤΟ με ή χωρίς λύση για το όνομα! Επιχειρούν να εγκλωβίσουν την Αθήνα

Αποκαλυπτικό έγγραφο της επιτροπής εξωτερικών υποθέσεων της βρετανικής βουλής των Λόρδων δείχνει τις πιέσεις που ασκούνται στην Αθήνα
Δεν έχει καταφέρει να πείσει κανέναν η ελληνική κυβέρνηση για τα επιχειρήματά της αναφορικά με την ονομασία της πΓΔΜ και εμφανίζεται εγκλωβισμένη σε μια αδιέξοδη εξωτερική πολιτική, παρά τις συνεχείς υποχωρήσεις για την επίτευξη συμφωνίας με τα Σκόπια σε ένα όνομα που θα περιέχει τον όρο Μακεδονία.

Παρ’ όλο που μόλις την περασμένη εβδομάδα ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ, κατά την επίσκεψή του στα Σκόπια υπογράμμισε ότι χωρίς συμφωνία ανάμεσα σε Αθήνα και Σκόπια η πΓΔΜ δεν πρόκειται να ενταχθεί στην Βορειοατλαντική Συμμαχία, η Μεγάλη Βρετανία, ισχυρότατο μέλος του ΝΑΤΟ και ένα από τα πέντε μόνιμα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, ζητεί την ένταξη των Σκοπίων στην Συμμαχία με ή χωρίς συμφωνία για το όνομα.
Συγκεκριμένα, στο άρθρο 42 του εγγράφου της επιτροπής εξωτερικών υποθέσεων της Βουλής των Λόρδων αναφέρεται: «Η ένταξη στο ΝΑΤΟ και η συνεργασία θα μπορούσαν να ενισχύσουν την ειρήνη και τη σταθερότητα στην περιοχή. Συμφωνούμε με τη διαρκή υποστήριξη που παρέχει η κυβέρνηση σχετικά με τις φιλοδοξίες ένταξης της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης και της Μακεδονίας. Με την προϋπόθεση ότι πληρούν τις προϋποθέσεις, η ένταξή τους θα ήταν ένα ευπρόσδεκτο βήμα προς την επίτευξη μεγαλύτερης σταθερότητας στην περιοχή».

Το έγγραφο της επιτροπής εξωτερικών υποθέσεων της Βουλής των Λόρδων, της Άνω Βουλής της Μεγάλης Βρετανίας, είναι αποκαλυπτικό καθώς το Σώμα καλεί την κυβέρνηση της χώρας να ενισχύσει τις προσπάθειάς των Σκοπίων να ενταχθούν στο ΝΑΤΟ ακόμα και χωρίς συμφωνία με την Ελλάδα, ενώ σκιαγραφεί και τις έντονες πιέσεις που ασκούνται στην ελληνική κυβέρνηση, αλλά ενδεχομένως και την στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσει η Αθήνα για να περιφρουρήσει την εθνική αξιοπρέπεια στο ζήτημα της ονομασίας της πΓΔΜ.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το άρθρο 43 του εν λόγω εγγράφου: «Η Κυβέρνηση θα πρέπει να υποστηρίξει μέτρα τα οποία θα βοηθήσουν την Μακεδονία να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ, με ή χωρίς λύση στο ζήτημα του ονόματος».

Το συγκεκριμένο έγγραφο της επιτροπής εξωτερικών υποθέσεων της Βουλής των Λόρδων χαιρετίζει επίσης την βοήθεια της κυβέρνησης της αυτής Μεγαλειότητας προς την Βοσνία-Ερζεγοβίνη και την «Μακεδονία», υπογραμμίζοντας πως η ένταξη των δύο αυτών χωρών στο ΝΑΤΟ θα ενισχύσει την σταθερότητα και την ειρήνη στην περιοχή των δυτικών Βαλκανίων.
Πρώτο Θέμα

Μοιραστείτε το!

5 comments to Όταν ο λαγός κοιμάται αγκαλιά με τα όρνια και τις ύαινες, δεν γνωρίζει το τέλος του;;

  • .
    .
    .
    .
    .
    Ποιοι στηρίζουν τα Σκόπια και γιατί – του Ιωάννη Μάζη
    .
    .
    .
    31 Ιανουαρίου 2018

    https://slpress.gr/wp-content/uploads/2018/01/ECMI-700×369.png

    του Ιωάννη Μάζη –

    Τα ερείσματα των Σκοπίων ανήκουν πρωτίστως σε κύκλους γερμανικής και δευτερευόντως ιταλικής προελεύσεως και εμπνεύσεως για λόγους οι οποίοι έγιναν σαφείς από εδαφικής απόψεως ήδη από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Αμέσως μετά την διάλυση της Γιουγκοσλαβίας στη Γερμανία ιδρύθηκαν ισχυρώς χρηματοδοτούμενα «ερευνητικά κέντρα» τα οποία εστόχευαν τον –ναζιστικής εμπνεύσεως– πολυτεμαχισμό και την διάλυση της Βαλκανικής στη «βιολογική βάση» του (φανταστικού) DNA των εθνοτήτων, τις οποίες φρόντιζαν να ανακαλύψουν σαν καταπιεζόμενες.

    Ένα λαμπρό παράδειγμα αποτελεί το «Ευρωπαϊκό Κέντρο Μειονοτήτων», ιδρυθέν το 1996, και προσωπικότητες όπως ο τότε διευθυντής του, και μετέπειτα «γενικός πρόξενος» στο, μη ανεγνωρισμένο ως κράτος, Κόσσοβο(!) Στέφαν Τραίμπστ. Τον Στέφαν Τραίμπστ τον γνώρισα προσωπικά σε πρόσφατη ερευνητική συνεργασία του Εργαστηρίου Γεωπολιτικής, το οποίο διευθύνω στο Πανεπιστήμιο Αθηνών με το Πανεπιστήμιο της Λειψίας στο πλαίσιο προγράμματος διευθυνομένου από το DAAD.

    Οι αντιεπιστημονικές θέσεις του σχετικά με την περιοχή μας και την Ελλάδα μου έκαναν ιδιαιτέρα εντύπωση και έψαξα σχετικώς με την δράση του. Μεταξύ αυτών που ανεκάλυψα ήταν ότι διηύθυνε το ανωτέρω γερμανικό «Ευρωπαϊκό Κέντρο Μειονοτήτων». Ο εν λόγω Τραίμπστ, σε διάλεξή του σε Συμπόσιο του Ιδρύματος Καρλ Φρίντριχ φον Ζίμενς, η οποία εδόθη εις το Μόναχο, περί των «προβλημάτων των εθνοτήτων» και τις «περιφέρειες» στην Κεντρο-Ανατολική Ευρώπη, δημοσιευθείσα στη λίαν «έγκυρη» επιστημονική επιθεώρηση «Südosteuropa» τ. 7-8/1992. Το ίδρυμα φέρει το όνομα του Γερμανού βιομηχάνου και «ευπατρίδη», ο οποίος πέραν της λοιπής στενής συνεργασίας του με το Ναζιστικό Ράϊχ ήτο και ο κατασκευαστής των κρεματορίων του Εβραϊκού Ολοκαυτώματος των ναζιστικών στρατοπέδων συγκεντρώσεως).

    Στη διάλεξή του ο Τραιμπστ ανέφερε τα εξής: «Στον μόλις το 1912 εξελληνισθέντα Βορρά (sic!) θα είναι, άραγε, οι εναπομείναντες Νοτιοσλάβοι ή οι Τούρκοι, οι εκεί διαβιούντες Πομάκοι ή οι Αρωμούνοι, οι Μεγλενοί, οι Αλβανοί, οι Σαρακατσάνοι, οι Σεφαρδείμ, οι Ρώμα, οι Γύφτοι ή οι Γιουρούκοι –ή ποιοι άλλοι– εκείνοι που πρώτοι θα αξιώσουν τα μειονοτικά τους δικαιώματα –ως προστάδιο της ιδίας κρατικής υπάρξεώς τους, ή της ενώσεως με ένα εκ των γειτονικών κρατών;».

    H καταγραφή 282(!) εθνοτικών ομάδων από αυτά τα γερμανικά «ειδικά ερευνητικά κέντρα» αποτελεί στόχευση. Υπαγορεύεται εδώ και 100 χρόνια από την από την ανάγκη του γερμανικού (και, εν τω μεταξύ, του ευρωπαϊκού) Κεφαλαίου να δημιουργήσει τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις που θα του επιτρέψουν να ανταγωνιστεί επιτυχώς, κατά τον 21ο αιώνα, το αμε
    ικανικό Κεφάλαιο. Και αυτό επίσης βαδίζει με αργά βήματα προς την περιχαράκωση του δικού του στρατοπέδου, από την Αλάσκα μέχρι την Λατινική Αμερική.

    Το μήνυμα του Συλλαλητηρίου

    Το Συλλαλητήριο έκαμε σαφές ότι ο ελληνικός Λαός αντιλαμβάνεται ότι σε καμία περίπτωση δεν παγιδεύεται, ούτε και θυσιάζει την συνολική εθνική του μνήμη, ενότητα και ταυτότητα στον βωμό των ανωτέρω συμφερόντων. Διότι είναι διαυγέστατος ο μηχανισμός της μοριοποιήσεως και κατόπιν πολτοποιήσεως των εθνικών ταυτοτήτων που χρησιμοποιείται από τα κέντρα αυτά.

    Όπου το εθνικό συναίσθημα έχει υποχωρήσει, βαλλόμενο τόσον από τον διεθνιστικό κεφαλαιοκρατικό κοσμοπολιτισμό όσον και από έναν διεστραφέντα «νεοφιλελεύθερο διεθνισμό» μιας εξίσου νεοφιλελεύθερης, υποτιθέμενης Αριστεράς, οι άνθρωποι καταφεύγουν στο άμεσο και εγγύτερον: στην τοπική κοινότητα ή περιφέρεια, όπου διασώζονται ακόμη κάποια στοιχεία –ας είναι και μια διάλεκτος– που θα μπορούσαν να διακρίνουν «εμάς» από τους «άλλους».

    Οπότε η τοπική ιδιαιτερότητα ανακηρύσσεται σε «εθνοτική/μειονοτική ταυτότητα» και ανάγεται από τους απελπισμένους στον ωκεανό της «Νέας Τάξεως» και της παγκοσμιοποιημένης οικονομίας σε σανίδα σωτηρίας. Και ο λυσιτελέστερος, λιγότερο επώδυνος και ηθικώς λιγότερο μεμπτός τρόπος αποσταθεροποιήσεως της Ευρώπης των μη-γερμανικών κρατών, προς όφελος του «Νέου Βερολίνου», είναι σήμερα το υπονομευτικό παίγνιο με τις τεχνητές ή/και πραγματικές «εθνοτικές» αλλά και «γλωσσικές μειονότητες». Παραδείγματος χάριν, η ομηρική ελληνική κυπριακή ή ποντιακή ή κρητική διάλεκτος θα παρουσιασθεί από τα διεθνή αυτά «Κέντρα» κάποια στιγμή, σαν «εθνοτική γλώσσα».

    Γι’ αυτόν τον λόγο και πρέπει να απωλέσει ο Έλληνας την γνώση της συνέχειας της Γλώσσας του από την Αρχαία Ελληνική στην Βυζαντινή, στην μεταβυζαντινή και τέλος στη νεοελληνική σε όλες της τις μορφές. Γι’ αυτό και τα Αρχαία Ελληνικά πρέπει να θεωρηθούν «νεκρή γλώσσα» και να μην διδάσκονται, προϊόντως του χρόνου, εις ουδένα Έλληνα μαθητή. Τέτοιοι είναι οι λόγοι, για τους οποίους έχουν ενταθεί, στη νέα περίοδο που διανύουμε διεθνώς μετά τις κοσμοϊστορικές αλλαγές των ετών 1989-92 (διάλυση της ΕΣΣΔ), οι προσπάθειες προς επαναχάραξη του χάρτη της Ευρώπης με γνώμονα τις «μειονότητες».

    Η αμερικανική ανάμειξη

    Οι ΗΠΑ δεν έχουν παρά μίαν και μόνη μέριμνα: την εισδοχή του πολυεθνοτικού κρατιδίου των Σκοπίων εις το ΝΑΤΟ τον Ιούλιο του 2018, ώστε να προληφθεί η ρωσική προβολή ισχύος στα Κεντρικά Βαλκάνια και μέσω του σλαβικού στοιχείου των Σκοπίων. Μία ρωσική προβολή ισχύος στην περιοχή θα ανέτρεπε το βασικό δόγμα δυτικής, αλλά και αμερικανικής αντιλήψεως, ασφαλείας: το Δόγμα του Αναχωματικού Δακτυλίου.

    Μια πιθανή «δίοδος», λοιπόν, των –σλαβικής επιρροής και σλαβοορθοδόξου κλίματος– Σκοπίων προς το Αιγαίο θα σήμαινε την διακινδύνευση της αγγλοσαξωνικής ισορροπίας ισχύος στη Νοτιοανατολική πτέρυγα του ΝΑΤΟ. Και μάλιστα σε μια περιόδο όπου η Νοτιοανατολική πτέρυξ του ΝΑΤΟ δεν διέρχεται και τις καλύτερες στιγμές της. Είναι δεδομένη η απολύτως αφερέγγυος συμπεριφορά της ισλαμιστικής Τουρκίας έναντι της Ουάσιγκτον και οι ερντογανικές επιλογές προς την πλευρά ακριβώς, της Μόσχας και –έτι ενοχλητικότερον– της Τεχεράνης.

    Επίσης, δεν είναι ορθολογικό να θεωρείται ότι υπό τις προαναφερθείσες, νέες γεωστρατηγικές δυναμικές στη Νοτιοανατολική πτέρυγα του ΝΑΤΟ και της Μέσης Ανατολής, οι ΗΠΑ θα μπορούσαν ποτέ να επιτρέψουν σε μία χερσαία δύναμη της Heartland (κατά Ν.J. Spykman), γεωστρατηγικά και γεωγραφικά μελλοντική σύμμαχο της Μόσχας, όπως είναι η Γερμανία, να αποκτήσει τους λιμένες της Θεσσαλονίκης, της Καβάλας και της Αλεξανδρουπόλεως.

    Αν το επιτύγχαναν σε συνεργασία με την αναδυομένη Κίνα, τακτική σύμμαχο της Ρωσίας, θα έθεταν υπό τον έλεγχό τους το διεθνές εμπόριο από τον Ειρηνικό μέχρι τους λιμένες του Άμστερνταμ και του Ρότερνταμ. Και αυτό είναι κάτι το οποίον κατέστη σαφές ήδη από τον πρώτο γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ τον Λόρδο Ismey. Στο ερώτημα γιατί δημιουργήθηκε το ΝΑΤΟ είχε απαντήσει με το γνωστό βρετανικό φλέγμα: «Για να κρατήσει την Αμερική εντός [της Ευρώπης], την Ρωσία εκτός και την Γερμανία κάτω»!
    ΠΗΓΗ
    ΠΗΓΗ
    https://periergaa.blogspot.gr/2018/02/blog-post_1.html
    .
    .
    .
    .
    EXOYME POLEMO
    .
    .

  • .
    .
    .
    .
    .
    .
    ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ
    .
    Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2018
    .
    Ιωάννης Μάζης: «Η Μακεδονία παραμένει στην Ελλάδα!».
    .
    Ιωάννης Μάζης: «Η Μακεδονία παραμένει στην Ελλάδα!».
    .
    Ο καθηγητής Ιωάννης Μάζης για το Σκοπιανό.
    .
    https://3.bp.blogspot.com/-QVUtxvTTVyo/Wn8ZwiA3wCI/AAAAAAAAF60/ecta4oJat2QKAyJ45bqqDxsjmVKO8opcgCLcBGAs/s640/mazis-Ioannis-640×364.jpg
    .
    Ομιλία του Ιωάννη Μάζη στο Polis Art cafe, στα πλαίσια της εκδήλωσης
    .
    “Η πολιτική επιστρέφει στους πολίτες – η Μακεδονία παραμένει στην Ελλάδα”.
    .
    3 Φεβρουαρίου 2018
    .
    Ακολουθεί το βίντεο από την ομιλία του καθηγητή Μάζη.

    .
    ΒΙΝΤΕΟ
    .
    .
    Ο καθηγητής Ιωάννης Μάζης για το Σκοπιανό
    .
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=MtfW88d4mIc
    .
    .
    Δημοσιεύτηκε στις 5 Φεβ 2018
    .
    Ομιλία του Ιωάννη Μάζη στο Polis Art cafe, στα πλαίσια της εκδήλωσης
    .
    “Η πολιτική επιστρέφει στους πολίτες – η Μακεδονία παραμένει στην Ελλάδα”.
    .
    3 Φεβρουαρίου 2018
    .
    .
    http://www.oparlapipas.gr/2018/02/blog-post_98.html
    .
    .
    ΒΙΝΤΕΟ
    .
    Ο Ιωάννης Μάζης μιλά για το Σκοπιανό και για άλλες εξελίξεις στο SBC Life και την Ηρώ Ράντου
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=qRTls7jRCvE
    .
    Δημοσιεύτηκε στις 6 Φεβ 2018
    .
    .
    .
    .
    .
    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
    .
    .
    .

  • .
    .
    .
    .
    .
    ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΘΕΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΛΑΤΡΕΜΕΝΗΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
    .
    .
    http://www.arxaiaithomi.gr/wp-content/uploads/2016/02/%CE%91%CE%9D%CE%91%CE%9C%CE%9D%CE%97-%CE%9A.jpg
    .
    .
    http://www.arxaiaithomi.gr/2016/02/18/%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%B5%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF-%CF%83%CE%B5-%CE%BF%CF%83%CE%BF%CF%85%CF%83-%CE%B5%CF%87%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%88%CF%85%CF%87%CE%B7-%CF%84%CE%BF/
    .

    ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ
    .
    .
    ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΑ , ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ,
    ΜΑ , ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ !
    .
    ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΑ , ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ,
    ΜΑ ΔΕΝ ΗΡΘΑΤΕ !
    .
    ΘΕΟΙ , ΠΟΥ
    ΕΙΣΤΕ ;
    .
    ΣΗΜΕΡΑ , ΕΓΩ ΚΑΙ
    ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΜΟΥ !
    ΘΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ
    Ε Λ Λ Α Δ Α .
    .
    ΣΗΜΕΡΑ , ΕΓΩ k ΤΑ
    ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ,
    ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ , ΕΝΑ
    ΜΕ ΤΟ ΙΕΡΟ
    ΧΩΜΑ .
    .
    Θ Ε Ο Ι
    .
    ΣΗΜΕΡΑ , ΝΑ ΜΟΥ
    ΥΠΟΣΧΕΘΕΙΤΕ ,
    ΟΤΙ Η Ε Λ Λ Α Δ Α ΘΑ
    ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΑΙΑ !
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ
    ΠΟΤΕ , ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ .
    .
    ΑΝ , ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ
    ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΣΑΣ .
    ΚΑΙ Η Ε Λ Λ Α Δ Α
    ΠΕΣΕΙ , ΣΕ ΧΕΡΙΑ
    ΞΕΝΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ .
    .
    ΕΓΩ Ο
    Λ Ε Ω Ν Ι Δ Α Σ ,
    ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ,
    ΟΤΙ
    ΘΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ
    ΜΑΣ .
    .
    ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ
    ΒΑΛΟΥΜΕ , ΜΕ
    Θ Ε Ο Υ Σ ,
    ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ .

    .
    ΦΥΛΑΞΤΕ , ΤΗΝ
    .
    Ι Ε Ρ Η Ε Λ Λ Α Σ ! ! !
    .
    .
    Λ Ε Ω Ν Ι Δ Α Σ
    .
    Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΣΠΑΡΤΗΣ
    .
    .
    .
    ΒΙΝΤΕΟ
    .
    ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ..
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=7aKIaDPbKfA
    .
    .
    ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΘΕΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
    ΤΗΣ ΛΑΤΡΕΜΕΝΗΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
    .
    .
    ΣΤΑ ΥΠΟΨΙΝ ΟΣΩΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΚΕΙ
    .
    .
    .
    .
    ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ
    .
    .
    ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
    .
    .
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ , ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΕΣ , ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΕΣ
    .
    .
    Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ …………………
    .
    ΕΣΩ ΕΤΟΙΜΟΙ
    .
    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
    .
    .
    .
    .
    .

  • .
    .
    .
    .
    .
    ΠΡΟΛΟΓΟΣ
    ΜΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ ………..
    .
    .
    .
    .
    ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ
    .
    .
    .
    https://1.bp.blogspot.com/-BHdfaLhP6sc/Wn9mIjg1zHI/AAAAAAABwk4/adClUJ6m9VUiWoimZTQG1o2Xt2PMsrz8gCLcBGAs/s400/o-arithmos-miden-me-poion-tropo-ton-katanoei-o-anthropinos-enkefalos-750×400.jpg
    .
    .
    Εδώ που έχουμε φτάσει και με όλα αυτά που συνεχίζουν να διαδραματίζονται γύρω μας (Μνημόνια, Σκοπιανό, Αιγαίο, σκάνδαλα κ.λ.π.), αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι έχουμε ήδη προσεγγίσει το σημείο «μηδέν» και τρόπος ίασης δεν διακρίνεται.
    .
    .
    Σ’ αυτή την πορεία καθόδου μας, έχουν συμβάλει
    πρόσωπα και θεσμοί μέσα από ένα φαύλο κύκλο αλληλεπίδρασης και αλληλοδιαμόρφωσης μεταξύ τους.
    .
    Αν λοιπόν συνεχίσουμε έτσι, σύντομα θα περάσουμε σε αρνητικό έδαφος συρρίκνωσης με ολέθριες συνέπειες.
    .
    Πρέπει τώρα αμέσως, την ύστατη στιγμή, να ξεκινήσει ένας ανένδοτος αγώνας για την αποφυγή της περαιτέρω πτώσης.
    .
    Είμαστε στην ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ για την πατρίδα, για τον ελληνισμό, για όλους μας.
    .
    Θα πρέπει λοιπόν να κρατήσουμε λίγα πράγματα από το παρελθόν, όπως, την ιστορία μας, την εδαφική μας έκταση, το όνομά μας, τα σύμβολά μας και για όλα τα υπόλοιπα να κάνουμε διαγραφή (format) και να τα ξαναδούμε όλα από την αρχή, από μηδενική βάση, πάνω σε ένα λευκό χαρτί.
    .
    .
    .
    Όλοι οι Έλληνες μαζί (κανείς δεν περισσεύει) να ξαναχτίσουμε την πατρίδα μας, χωρίς μεσάζοντες και εντολοδόχους των ξένων συμφερόντων.
    .
    .
    .
    Πέτρος Χασάπης
    .
    .
    .
    1
    Προβολή σχολίων
    .
    1.
    Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ11 Φεβρουαρίου 2018 – 6:45 μ.μ.
    .
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ:
    – Όλοι οι Έλληνες μαζί (κανείς δεν περισσεύει) να ξαναχτίσουμε την πατρίδα μας, χωρίς μεσάζοντες και εντολοδόχους των ξένων συμφερόντων. –
    .
    ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΠΙ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΝΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΙ ΓΡΑΨΑΤΕ ………
    ΤΟ ΠΩΣ – ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ – Κ.Τ.Λ , Κ.Τ.Λ , Κ.Τ.Λ , ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ ΙΕΡΗ ! ΑΛΛΑ ΟΥΤΟΠΙΚΗ !
    .
    ΜΟΝΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΓΡΑΨΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΨΥΧΗΣ ………..
    .
    ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΜΑΣ ,
    ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ !
    .
    ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΑΣ ΑΞΙΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Η ΕΛΛΑΔΑ …………
    .
    .
    ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΙ
    ΒΥΖΑΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝ , ΑΣΕΛΓΟΥΝ , ΠΑΡΑΠΟΙΟΥΝ ,
    ΑΛΛΑ ΞΕΣΧΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ .
    .
    ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ : “Οφ-σορ” εκ του αγγλικού όρου Offshore
    .
    Βικιπαίδεια,
    .
    Φορολογικός παράδεισος
    .
    τις λεγόμενες “Οφ-σορ” εκ του αγγλικού όρου Offshore (=υπεράκτιες εταιρίες ή υπερπόντιες εταιρίες) με έδρα αυτούς τους «παραδείσους» με απώτερο σκοπό την μικρότερη δυνατή φορολογική τους επιβάρυνση, και κατ΄ επέκταση την απαλλαγή φορολογίας τους από τη χώρα της μόνιμης διαμονής τους αλλά και η απόκρυψη δραστηριοτήτων οι οποίες μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις να είναι παράνομες.
    Ο όρος offshore σημαίνει μακράν των ακτών, επειδή όμως δημιουργήθηκε στην Αγγλία που είναι μια μεγάλη νησος ο όρος αυτός κατ΄ επέκταση σημαίνει “εκτός επικράτειας”, και με αυτή την έννοια κατέληξε διεθνής όρος επιχειρηματικότητας εξωτερικού, και ειδικότερα γι΄ αυτή που δημιουργείται σε “φορολογικό παράδεισο”.
    .
    https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A6%CE%BF%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82_%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%BF%CF%82
    .
    /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
    .
    ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ …………
    .
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ,
    ΤΙΣ ΙΕΡΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ , ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ , ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ , ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ,
    ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ , ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ .
    .
    ΓΙ΄ΑΥΤΟΥΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΧΡΗΜΑ …..
    .
    ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ σε “φορολογικό παράδεισο” ……..
    .
    ΠΕΡΑΣΑΝ ΔΕΚΑΕΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ ……………
    .
    ΜΟΝΗ ΣΚΕΨΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΟ !
    – ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ – ΟΛΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ …………………..
    .
    .
    ΑΠΟ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ . ΟΣΟΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ,
    .
    ΚΑΙ ΜΕ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    .
    ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ………….
    .
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ………………
    .
    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
    .
    .
    https://hassapis-peter.blogspot.gr/2018/02/blog-post_41.html?showComment=1518367538352
    .
    .
    .
    ΥΣ.
    .
    ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΡΟΛΟΪ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΥΠΑΘΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ .
    .
    ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ :
    .
    ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ
    .
    ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ
    .
    .
    .
    .
    .

  • .
    .
    .
    .
    Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2018
    .
    Ο αλυτρωτισμός, ο συμβιβασμός, ο Χότζας και το τσιράκι του
    .
    .
    https://1.bp.blogspot.com/-Kzn81k79Vlk/WoAUqFujh1I/AAAAAAABs1M/cYvDPf0fIhovGD0z5jGIeD6Jw_bQ5vLlQCLcBGAs/s400/2018-02-11_120006.png

    .
    .
    Σκοπιανοί: «Προσπαθήσαμε να μετατρέψουμε ένα σλαβικό έθνος σε Ελληνικό»
    Έλληνες πολιτικοί: «Σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό»

    Ενώ καθηγητές των Σκοπίων σημειώνουν τον παραλογισμό της ελληνονοποίησής τους, οι πολιτικοί στην Ελλάδα συνεχίζουν υποκριτικότατα να στηρίζουν την μελλοντική αλλαγή συνόρων σε βάρος της Ελλάδας. Το κωμικοτραγικό είναι πως όλοι τους υποστηρίζουν την δημιουργία του εθνικού ελληνικού κράτους πάνω στην βάση της ιστορικής εθνικής ταυτότητας και, μάλιστα, της αρχαίας.

    Από την πρώτη στιγμή (1992) οι Έλληνες πολιτικοί είχαν μια διγλωσσία. Αποδέχονταν τον όρο «Μακεδονία» ως «γεωγραφικό προσδιορισμό», ενώ στο εσωτερικό το παρουσίαζαν αλλιώς, λέγοντας κάτι διαφορετικό ο καθένας. Και μόνη αυτή η υποκριτική συμπεριφορά δείχνει πως η κατάσταση είχε προετοιμαστεί με την σιωπή του 1950. Ουδείς στην τελευταία δεκαετία του 20ου αιώνα θέλησε να διεκδικήσει το δικαίωμα των Ελλήνων. Όλοι προτίμησαν τον παραλογισμό και την αδράνεια, παρουσιάζοντάς τα ως τον «ρεαλιστικό μονόδρομο» της Ελλάδας που θα ήθελε, αλλά δεν μπορεί να είναι η Σίντι Κρόφοντ.

    Η σημερινή κατάσταση δείχνει ότι Έλληνες και Σκοπιανοί συμφωνούν στην γεωγραφική «Μακεδονία», οπότε η περίοδος 2001-2018 μοιάζει με το ανέκδοτο του Χότζα όπου ένας χωρικός τού ζητάει βοήθεια επειδή δεν χωράει στο σπίτι του. Ο χωρικός είναι ο Έλληνας πολίτης και ο Χότζας είναι ο εκάστοτε πρωθυπουργός του ή αρχηγός ελληνικού κόμματος. Ένας Χότζας πονηρός και όχι σοφός. Μόλις εξαφανιστεί ο «αλυτρωτισμός» -λέει- θα γίνει ο «συμβιβασμός». Έτσι οι Σκοπιανοί θα έχουν αυτό που από την αρχή είχε σχεδιαστεί, οι Έλληνες θα έχουν χάσει, χαρούμενοι ότι νίκησαν και το θέμα «Μακεδονία» θα περιμένει την επόμενη φάση του.
    https://i0.wp.com/www.onlarissa.gr/wp-content/uploads/2018/02/karamanlis_1959.jpg
    Μήπως η Ελλάδα του 1959 ήταν κρυπτολαϊκή δημοκρατία;

    Και κανείς δεν θα μπορεί ευθέως να κατηγορήσει τους Έλληνες πολιτικούς, γιατί θα είναι πολλοί και σε μεγάλο χρονικό διάστημα. Αν τους κατηγορήσει όλους μαζί, ως μέτοχους ενός σχεδίου, κινδυνεύει με την γνωστή ρετσινιά του συνωμοσιολάγνου. Η ευθύνη θα επιμεριστεί από το 1950, ενώ για το ~2018 θα λέμε ότι καλώς πράξαμε, δεν ήταν δυνατόν να είχαμε προβλέψει τι θα γινόταν το 20xx.

    Δείτε το βίντεο και αναρωτηθείτε: Γιατί άραγε η ελληνική δημοσιογραφία δεν ανακάλυψε την κίτς Ντίσνεϋλαντ, τις fake προσόψεις κτιρίων και κυρίως την οικειοποίηση της ελληνικής ιστορίας πριν από πέντε χρόνια; Μήπως επειδή είναι το τσιράκι του Χότζα;
    .
    ΒΙΝΤΕΟ
    ,
    Καθηγητής στα Σκόπια ομολογεί: “Προσπαθήσαμε να μετατρέψουμε ένα σλαβικό έθνος σε Ελληνικό…”
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=OjNv7y8jaKo
    .
    Δημοσιεύτηκε στις 7 Φεβ 2018
    .

    karavaki

    https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/02/blog-post_734.html
    .
    .
    .
    .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>