«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ακυρώθηκε το συλλαλητήριο της Πάτρας, Αυτό είναι προβοκάτσια νεαρέ,Τι τις πέρασες τις πατριωτικές ανακοινώσεις για πατριωτικούς ξεσηκωμούς, το σφουγγαρόπανο της μάνα σου;;;;

 Βαλτός είσαι νεαρέ, για να εκφυλίζεται τα συλλαλητήρια;;; Για να διασπάσετε το λαό;;; Δεν παίζουνε με τα  εθνικά θέματα, αν απειλήθηκες, να βγεις να τους κατονομάσεις, διαφορετικά φέρθηκες βρόμικα και ίσως και προδοτικά!«Μακεδονία σημαίνει Ελλάδα»

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Άγγελου Αποστολόπουλου στο Facebook από σήμερα παύει να είναι διοργανωτής του συλλαλητηρίου.

Την ακύρωση του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία που προγραμματιζόταν να διεξαχθεί στις 25 Φεβρουαρίου στην Πάτρα ανακοίνωσε με ανάρτησή του στο Facebook ο διοργανωτής του, Άγγελος Αποστολόπουλος.

Ο 22χρονος φοιτητής στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών ανέφερε χαρακτηριστικά: «Σήμερα Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου ανακοινώνουμε πως από τη δική μας πλευρά ακυρώνεται κάθε ενέργεια διεξαγωγής του συλλαλητηρίου στην Πάτρα για το ζήτημα της Μακεδονίας που προγραμματιζόταν για τις 25 Φεβρουαρίου».

«Για σημαντικούς λόγους διοργάνωσης, όπως και ασφάλειας, θα ήταν σαφώς καλύτερο να αναλάβουν κάποιοι «ισχυρότεροι» οργανισμοί ή φορείς, όταν και αν το κρίνουν να το κάνουν», συμπληρώνει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του στο Facebook.

………………………

Εμπρός πατριώτες, κάθε ημέρα και ένα συλλαλητήριο σε διαφορετική Πόλη, να τους δείξουμε ότι μέχρι εδώ οι προδοσίες, να πάνε στο διάολο, αφού μετράνε το πατριωτισμό με κατασκευασμένους αριθμούς, κυνηγήστε οποιοδήποτε κόμμα, κρατηθείτε ενωμένοι έξω από την σάπια πολιτική και συμφέροντα, είναι η τελευταία μας ελπίδα.

Νέο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία αναμένεται να πραγματοποιηθεί, αυτή τη φορά στην Πάτρα, με το κάλεσμα να γίνεται μέσω των social media.

Την πρωτοβουλία για τη διοργάνωσή του έχειπάρει 22χρονος φοιτητής στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών.
Συγκεκριμένα, στη σελίδα «Συλλαλητήριο για την Μακεδονία μας – Πάτρα 25 Φεβρουαρίου» στο Facebook αναφέρεται ότι το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί στις 2 το μεσημέρι της Κυριακής 25 Φεβρουαρίου στην πλατεία Γεωργίου και ήδη έχουν «δηλώσει συμμετοχή»  πλήθος κόσμου!

Όπως αναφέρεται στο κάλεσμα, οι διοργανωτές ζητούν να μην υπάρχει ο όρος «Μακεδονία» επ’ ουδενί στην ονομασία των Σκοπίων, τονίζοντας παράλληλα ότι η εκδήλωση δεν έχει σχέση με κόμματα και δεν επιθυμούν την παρουσία τους στην κινητοποίηση.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

6 comments to Ακυρώθηκε το συλλαλητήριο της Πάτρας, Αυτό είναι προβοκάτσια νεαρέ,Τι τις πέρασες τις πατριωτικές ανακοινώσεις για πατριωτικούς ξεσηκωμούς, το σφουγγαρόπανο της μάνα σου;;;;

 • .
  .
  .
  .
  .
  ΑΣ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
  .
  Σάββατο, 3 Φεβρουαρίου 2018
  .
  https://1.bp.blogspot.com/-X5TtBDYfKWU/WnWc58F9h_I/AAAAAAABrHo/ZPOWMd_3Zsou6qArF6Wtx3yNUNtXliyAQCLcBGAs/s400/2018-02-03_132811.png

  .
  ΑΣ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
  .
  ΜΟΝΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ…
  .
  ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ
  .
  ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ …!!!
  .
  .
  Βιντεο
  .

  .

  .
  Δημοσιεύτηκε στις 15 Αυγ 2012
  .
  ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ..
  .
  ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΦΗΝΑΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ,ΕΧΘΡΟΠΡΑΞΙΕΣ,ΑΨΙΜΑΧΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ..
  .
  ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ;
  .
  ΓΙΑΤΙ ΝΤΡΟΠΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΛΕΨΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΤΩΡΑ;
  .
  ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ..
  .
  Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΑΚΕΡΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ..
  .
  ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΦΑΛΑΓΓΑ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ!
  .
  ЭЄ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝΩΣΗ!

  .
  The Secret Real Truth
  .
  https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/02/blog-post_487.html
  .
  .
  ΣΑΣ ΠΟΝΕΣΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ; «ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΓΚΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ».
  .
  https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/02/blog-post_937.html
  .
  .
  Ο λαός ξεπέρασε τη σκουριασμένη «διεθνιστική αριστερά» και ενώνεται με τα παγκόσμια κινήματα για εθνική και οικονομική κυριαρχία, η οποία κυριαρχία είναι η προϋπόθεση για την κοινωνική αλλαγή
  .
  https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/02/blog-post_740.html
  .
  .
  Γεωργάτος για Μέγα Αλέξανδρο: «Νεκρός είσαι εδώ και 2339 χρόνια και ακόμα κατεβάζεις κόσμο στους δρόμους»
  .
  https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/02/2339.html
  .
  .
  ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ» – «ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ – Πρώην πρωθυπουργός των Σκοπίων ξεσκεπάζει τον ψευτομακεδονισμό τους – Δείτε τη συγκλονιστική συνέντευξή του …
  .
  https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/02/blog-post_697.html
  .
  .
  Εδώ δεν είναι …”μένουμε Ευρώπη”: Να μην χαρίσει κανένας πολιτικός την ελληνική ιστορία
  .
  https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/02/blog-post_288.html
  .
  .
  ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΙΠΑΜΕ ΟΧΙ ! ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ! > Ο Ελληνικός λαός δεν θα αναγνωρίσει ΠΟΤΕ! κράτος με το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
  .
  https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/02/blog-post_378.html
  .
  .
  ΟΧΙ Αλλο Αίσχος!Ο Ελληνικός λαός θα ξαναβγεί αυτήν την φορά στούς Ευζώνους με 5 εκατομμύρια Ελληνες
  .
  https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/02/5_6.html
  .
  .
  ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΤΖΙΑ! ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΗΤΡΑ ΒΓΗΚΑΝΕ…
  .
  https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/02/blog-post_386.html
  .
  .
  Κοτζιά, o ελληνικός λαός, θα σε σταματήσει να παραδώσεις το όνομα ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ!
  .
  https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/02/o_6.html
  .
  .
  ΟΧΙ! ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΕΔΩ… Τώρα είναι η ώρα να ξεκινήσουμε κάτι ΜΕΓΑΛΟ! (βίντεο)
  .
  https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/02/blog-post_174.html
  .
  .
  Στον Προκόπη Παυλόπουλο οι διοργανωτές του συλλαλητηρίου της Αθήνας – Επέδωσαν ψήφισμα
  .
  https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/02/blog-post_456.html
  .
  .
  Αντιπατριωτισμός, μια πέμπτη φάλαγγα πληρωμένη με εκατομμύρια δολάρια και ευρώ
  .
  https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/02/blog-post_838.html
  .
  .
  Όλοι οι διαστημικοί δορυφόροι πάνω από την Αθήνα έβλεπαν ένα ΛΑΟ να προσέρχεται ειρηνικά – λεβέντικα και με αρχοντιά , όπως το είπε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ λίγα 24ωρα πριν.
  .
  https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/02/24.html
  .
  .
  Υπόδειγμα ήθους, πολιτισμού και πατριωτισμού
  .
  https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/02/blog-post_665.html
  .
  .
  Οι Παμμακεδονικές Ενώσεις προειδοποιούν την κυβέρνηση! «Καλή η φαρσοκωμωδία του Τόσκα, αλλά αυτό ήταν μόνο η αρχή!»
  .
  https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/02/blog-post_205.html
  .
  .
  Οι καιροί αλλάζουν, τα μυαλά μας όχι
  .
  https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/02/blog-post_856.html
  .
  .
  Μετα τις τελευταίες δηλώσεις του Κοτζιά- Τζανακόπουλου πάμε για ένα νέο Συλλαλητήριο !
  .
  https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/02/blog-post_313.html
  .
  .
  «Κλείδωσε» το νέο συλλαλητήριο για την Μακεδονία – Όλοι στην Πάτρα – Το τρίκ της κυβέρνησης με την Novartis δεν πιάνει
  .
  https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/02/novartis_38.html
  .
  .
  .
  ΣΚΑΣΜΟΣ… Γιατί θα έρθουμε την μέρα που θα φέρετε την ΠΡΟΔΟΣΙΑ στην ΒΟΥΛΗ και δεν θα είμαστε ΟΥΤΕ ήρεμοι… ΟΥΤΕ φρόνιμοι….!!!
  .
  https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/02/blog-post_547.html
  .
  .
  .
  ΑΝ ΔΩΣΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ, ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ
  .
  https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/02/blog-post_640.html
  .
  .
  .
  ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ
  .
  ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ !
  .
  ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ! ! !
  .
  .
  .
  ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
  .
  .
  .
  .
  .

 • .
  .
  .
  .
  Χρυσαυγουλάκια μας ἔφθασε ἡ ὥρα νὰ παραιτηθεῖτε!!!
  .
  7 Φεβρουαρίου 2018
  .
  Ὅλα σας… Δίχως ἐξαιρέσεις…
  Ἐάν, ὅπως ἰσχυρίζεσθε, εἶσθε πατριῶτες. Ἐάν… ἀλλὰ δὲν νομίζω….
  .
  https://filonoi.gr/wp-content/uploads/2018/02/%CE%A7%CF%81%CF%85%CF%83%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%BF%CF%85%CE%BB%E1%BD%B1%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%B1%CF%82-%E1%BC%94%CF%86%CE%B8%CE%B1%CF%83%CE%B5-%E1%BC%A1-%E1%BD%A5%CF%81%CE%B1-%CE%BD%E1%BD%B0-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B9%CF%84%CE%B7%CE%B8%CE%B5%E1%BF%96%CF%84%CE%B51.jpg
  .
  εἰκόνα
  .
  Λοιπόν… ἐπαναλαμβάνομαι καὶ πάλι, γιὰ νὰ σᾶς γίνω ἐκ νέου ἀντιπαθής.
  Ἔχουμε ἕνα Σύνταγμα κι ἕναν ἐκλογικὸ νόμο, ποὺ τὰ γνωρίζετε καλῶς καὶ ὀφείλετε τώρα νὰ τὰ ξαναμελετήσετε.
  Αὐτὸ τὸ Σύνταγμα καὶ αὐτὸς ὁ ἐκλογικὸς νόμος ἀναφέρουν σαφῶς πὼς ἡ βο(υ)λή σας δὲν γίνεται νὰ λειτουργήσῃ μὲ κάτω ἀπὸ 300 (ἐπὶ τοῦ παρόντος) βο(υ)λευτές. Μέσα σὲ αὐτὰ λοιπὸν τὰ (ἀπὸ ἐσᾶς) συμφωνηθέντα ἀναφέρεται σαφῶς πὼς ἐὰν κάποιος βουλευτὴς παραιτηθῇ, τελευτήσῃ, μετακινηθῇ ὀφείλει ἄμεσα τὸ βουλευτικὸ σῶμα νὰ τὸν ἀντικαταστήσῃ.
  Ἐὰν αὐτὸ δὲν εἶναι δυνατόν, τότε ὁδηγούμεθα, ἐκ τῶν πραγμάτων σὲ ἐκλογές.
  Ἐπεὶ δὴ ὅμως ὅλοι ἐκεῖ μέσα παραμένετε συμμορία, φροντίζετε νὰ ἀντικαταστήσετε ἄμεσα κάθε πρόσωπο ποὺ θὰ ἀκυρώση, συνταγματικῶς, τὴν ἰσχὺ τῆς ὑπαρχούσης βουλῆς. Ἔτσι δέν εἶναι;
  .
  ‘Αρθρο 51: (Εκλογή βουλευτών, εκλογικό δικαίωμα)
  1. O αριθμός των βουλευτών ορίζεται με νόμο, δεν μπορεί όμως να είναι μικρότερος από διακόσιους ούτε μεγαλύτερος από τριακόσιους.
  2. Oι βουλευτές αντιπροσωπεύουν το Έθνος.
  3. Oι βουλευτές εκλέγονται με άμεση, καθολική και μυστική ψηφοφορία από τους πολίτες που έχουν εκλογικό δικαίωμα, όπως νόμος ορίζει. O νόμος δεν μπορεί να περιορίσει το εκλογικό δικαίωμα παρά μόνο αν δεν έχει συμπληρωθεί κατώτατο όριο ηλικίας ή για ανικανότητα δικαιοπραξίας ή ως συνέπεια αμετάκλητης ποινικής καταδίκης για ορισμένα εγκλήματα.
  **4. Oι βουλευτικές εκλογές διενεργούνται ταυτόχρονα σε ολόκληρη την Επικράτεια. Νόμος που ψηφίζεται με την πλειοψηφία των δύο τρίτων του όλου αριθμού των βουλευτών μπορεί να ορίζει τα σχετικά με την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος από τους εκλογείς που βρίσκονται έξω από την Επικράτεια. Ως προς τους εκλογείς αυτούς η αρχή της ταυτόχρονης διενέργειας των εκλογών δεν κωλύει την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος με επιστολική ψήφο ή άλλο πρόσφορο μέσο, εφόσον η καταμέτρηση και η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων διενεργείται όποτε αυτό γίνεται και σε ολόκληρη την Επικράτεια.
  **5. Η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος είναι υποχρεωτική.
  .

  ‘Αρθρο 53: (Βουλευτική Περίοδος)
  1. Oι βουλευτές εκλέγονται για τέσσερα συνεχή έτη που αρχίζουν από την ημέρα των γενικών εκλογών. Mόλις λήξει η βουλευτική περίοδος, με προεδρικό διάταγμα, που προσυπογράφεται από το Yπουργικό Συμβούλιο, διατάσσεται η διενέργεια γενικών βουλευτικών εκλογών μέσα σε τριάντα ημέρες και η σύγκληση της νέας Bουλής σε τακτική σύνοδο μέσα σε άλλες τριάντα ημέρες από αυτές.
  2. Bουλευτική έδρα που κενώθηκε μέσα στο τελευταίο έτος της περιόδου δεν συμπληρώνεται με αναπληρωματική εκλογή, όταν απαιτείται κατά το νόμο, εφόσον οι κενές έδρες δεν είναι περισσότερες από το ένα πέμπτο του όλου αριθμού των βουλευτών.
  3. Σε περίπτωση πολέμου η βουλευτική περίοδος παρατείνεται σε όλη τη διάρκειά του. Aν η Bουλή έχει διαλυθεί, η διενέργεια των εκλογών αναστέλλεται εωσότου τελειώσει ο πόλεμος, ανακαλείται δε αυτοδικαίως η Bουλή που έχει διαλυθεί έως το τέλος του.
  .
  ‘Αρθρο 60: (Δικαίωμα ψήφου, παραίτηση από το αξίωμα)
  1. Oι βουλευτές έχουν απεριόριστο το δικαίωμα της γνώμης και ψήφου κατά συνείδηση.
  2. H παραίτηση από το βουλευτικό αξίωμα είναι δικαίωμα του βουλευτή, συντελείται μόλις ο βουλευτής υποβάλει γραπτή δήλωση στον Πρόεδρο της Bουλής και δεν ανακαλείται.
  Σύνταγμα τῆς Ἑλλάδος
  (χὰ χὰ χά…!!!)
  Ἀναζητῶ κάποιαν ἐπεξήγησι παρακάτω, ἀλλὰ αὐτὸ εἶναι ἀδύνατον!
  Ὁ νόμος ὁρίζει 60 βουλευτές! Τέλος!
  Τί γίνεται λοιπόν ἐάν μία ὁμάδα βουλευτῶν παραιτηθῇ; Καί φυσικά τί γίνεται ἐάν αὐτό συμβῇ πρό τοῦ τελευταίου ἔτους τῆς θητείας μίας κυβερνήσεως; (Λέμε τώρα… Διότι τὰ νόμιμα τὰ ἔχουμε πρὸ πολλοῦ ξεχάσῃ! Τώρα συζητᾶμε γιὰ ὅσο τὸ δυνατὸν μεγαλυτέραν καταστρατήγησιν τοῦ Συντάγματος!!!)
  Ὁ νόμος ὁρίζει 300 βουλευτές. Ὁποιοσδήποτε ἀριθμὸς κάτω ἀπὸ 300 εἶναι λιγότεροι καὶ κατ’ ἐπέκτασιν παράνομοι ὅσοι ἀποφασίζουν νὰ παραβλέπουν αὐτὴν τὴν λεπτομέρεια.
  .
  Ἡ πολιτικὴ ἀλητεία βγαίνει σὲ ὅλα τὰ χρώματα!!!35. (1) Τηρουμένων των διατάξεων του εδαφίου (2), όταν για οποιονδήποτε λόγο κατά την διάρκεια βουλευτικής περιόδου, κενούται βουλευτική έδρα, η κενωθείσα έδρα πληρούται μέσα σε σαράντα πέντε το πολύ ημέρες με ανακήρυξη από τον Έφορο, κατ’ ανάλογη εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 34, ως βουλευτή τον εν ζωή κατά τον χρόνο της ανακηρύξεως υποψήφιο του συνδυασμού της ίδιας εκλογικής περιφέρειας του κόμματος ή του συνασπισμού κομμάτων ή συνδυασμού ανεξαρτήτων, ο οποίος, στην περίπτωση κόμματος ή συνασπισμού κομμάτων, αποδεδειγμένα κατά τον χρόνο κενώσεως της έδρας εξακολουθεί να ανήκει στο ίδιο κόμμα ή συνασπισμό κομμάτων και οποίος θα εκλεγόταν στις γενικές βουλευτικές εκλογές, αν αυτός, που κατείχε την κενωθείσα έδρα και όσοι τυχόν άλλοι υποψήφιοι του εν λόγω συνδυασμού είτε αποποιούνται του δικαιώματος βάσει του παρόντος εδαφίου είτε δεν αποκτούν δικαίωμα ανακηρύξεως βάσει του παρόντος εδαφίου λόγω θανάτου ή γιατί κατά τον χρόνο κενώσεως της έδρας δεν ανήκουν στο ίδιο κόμμα ή τον συνασπισμό κομμάτων, δεν είχαν πάρει περισσότερους από αυτόν σταυρούς προτιμήσεως ή δεν είχαν ή μπορούσαν να είχαν θεωρηθεί δυνάμει της δευτέρας παραγράφου του εδαφίου (4) του άρθρου 32 ότι προηγούντο αυτού: (πηγή).
  .
  Τί ἀκριβῶς συμβαίνει; Νομίζω πὼς καταλάβατε!!!!
  Βουλὴ δὲν ὑφίσταται ἐὰν δὲν πληρωθῇ ἡ κενὴ βουλευτικὴ ἕδρα!
  Συνεπῶς δὲν ὑφίσταται δυνατότης νὰ ξεπουλήσουν!
  Συνεπῶς εἶναι ἄκυροι ἒως τῆς στιγμῆς ποὺ θὰ ἀναδειχθῇ νέος βουλευτὴς γιὰ νὰ καταλάβῃ τὸ κενόν!
  Συνεπῶς;
  Συνεπῶς ἀγαπητοί μου, ἀνεξαρτήτως τοῦ ἐὰν ἔχουν ἢ δὲν ἔχουν προσχεδιάσει τὰ πάντα, (ποὺ κι αὐτὸ ἐγὼ δὲν τὸ θεωρῶ ἄσχετον… Ἀντιθέτως μάλλιστα!!!) τὰ πόδια τους εἶναι πήλινα! Χωμάτινα! Ἀνᾷ πάσᾳ στιγμὴ μεταμορφώνονται σὲ σκόνη καὶ χάνονται! Αὐτὸ εἶναι!
  .
  Ὁ ἐκλογικὸς νόμος ἐπιτάσσει διάλυσιν τῆς βο(υ)λῆς!!! Τώρα!
  .
  Γιὰ νὰ ξέρουμε λοιπὸν τὸ τὶ ἀκριβῶς διαβάζουμε παραπάνω, ἂς τὸ ποῦμε μὲ ἁπλᾶ λόγια: κουδουνισμένα ὑπάρχουν ἄφθονα, γιὰ νὰ ἀντικαταστήσουν κάποιον ποὺ φοβήθηκε ἢ ποὺ μᾶς ἄφησε χρόνους. Πρὸς τοῦτον καί, βάσει τοῦ ἐκλογικοῦ νόμου, δὲν ἔχει νόημα ἡ παραίτησις τοῦ ἀτόμου, ἐὰν μάλιστα μεταπηδήσῃ σὲ ἄλλο κόμμα ἢ ἀνεξαρτοποιηθῇ, διότι πάλι συμπληρώνεται ὁ ἀριθμὸς τῶν βο(υ)λευτῶν. Τί γίνεται ὅμως ἐάν σύσσωμο κάποιο κόμμα παραιτηθῇ; Ποῦ καί πῶς θά ἐπιτύχουν οἱ λοιποί νά κουκουλώσουν τό κενό; Θά τολμήσουν νά ἀκυρώσουν πλήρως τό Σύνταγμα; Ἤ θά κρατήσουν τά προσχήματα;
  .
  Κι ἐπεὶ δὴ πήξαμε ἀπὸ ὑπερμπατριῶτες…
  Κι ἐπεὶ δὴ πήξαμε καὶ ἀπὸ «ἐθνοσωτῆρες»…
  Κι ἐπεὶ δὴ εἴχαμε κι ἕνα συλλαλητήριο ποὺ ἀκούσαμε πολλοὺς «ἐλπιδοφόρους διασῶστες»…
  …ἂς ἀποφασίσουν ἅπαντες ἐξ αὐτῶν ἐὰν θὰ ἐπιτρέψουν νὰ περάσῃ ἀπὸ τὴν βο(υ)λή τους ἕνα νέο μόρφωμα «ἀναγνωρίσεως» τοῦ κρατιδίου τῶν Σκοπίων ὡς «ἀναγκαίου (λέει) κακοῦ».
  .
  Βέβαια, ἐκ πρώτης ὅψεως ἴσως νὰ φαίνομαι κάπως …ῥατσίστρια, κατὰ τῆς σεβαστῆς «ῥάτσας» τῶν χρυσαυγητῶν βο(υ)λευτῶν. Ἴσως, ἀλλὰ δὲν εἶναι ἔτσι, διότι ἐὰν θὰ ἀπευθυνόμουν σὲ ΝουΔουλικὰ βο(υ)λευτάκια, μὲ τὸ ἱστορικὸ ἀνθελληνικότητος ποὺ διαθέτουν, θὰ φαινόμουν ἀπολύτως γραφική.
  Ἐὰν ἔκανα τὸ ἴδιο γιὰ τὰ ΑΝΕΛικὰ βο(υ)λευτάκια, θὰ γελούσατε μαζύ μου μερικὲς ἑβδομάδες…
  Ἐὰν πάλι ἀπεφάσιζα νὰ στραφῶ πρὸς τὰ Λεβέντικα (χὰ χὰ χά) βο(υ)λευτάκια, θὰ ὑποχρεωνόμουν νὰ δῶ μίαν ἀπόλυτο μορφὴ αὐτό-ἀποδομήσεώς τους, διότι, πῶς νά τό κάνομεν; Αὐτὰ τὰ νούμερα, μετὰ ἀπὸ τόσες δεκαετίες ἀνυπαρξίας, θὰ μετατραποῦν ἀκόμη καὶ σὲ …ταλιμπάν, πρὸ κειμένου νὰ ἐξακολουθήσουν, γιὰ ὅσο διάστημα μποροῦν, νὰ παραμένουν στὰ ἕδρανα τοῦ βο(υ)λευτηρίου.
  Συνεπῶς δὲν ἔχουμε καὶ πολλὲς πολλὲς ἐπιλογές. Οἱ μόνοι, μὴ ἐμπλεκόμενοι (ἐπισήμως) μὲ ἐθνικὲς προδοσίες;, ἔως τώρα, φέρονται νὰ εἶναι οἱ χρυσαυγουλῆτες. Ἀλλά, θά τολμήσουν;
  Ἰδοῦ ἡ Ῥόδος παλλουκάρια μας… Ἰδοῦ καὶ τὸ …πήδημα!!!
  .
  Φιλονόη
  Σημειώσεις
  .
  Θὰ μποροῦσα, λέει, νὰ ἀπευθυνθῶ καὶ στὰ βο(υ)λευτάκια τοῦ Κ.Κ.Ε.-«τὸ κόμμα σου λαέ», ἀλλὰ τὰ δείγματά τους, ἐπὶ τοῦ συγκεκριμένου θέματος, εἶναι μᾶλλον σύμφωνα (ἔως καὶ ὑποστηρικτικὰ θὰ λέγαμε) πρὸς τὶς ἀνθελληνικὲς θέσεις τῆς ἐπισήμου (χὰ χὰ χά…!!!) κυβερνήσεως.
  .
  https://filonoi.gr/wp-content/uploads/2018/02/%CE%A7%CF%81%CF%85%CF%83%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%BF%CF%85%CE%BB%E1%BD%B1%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%B1%CF%82-%E1%BC%94%CF%86%CE%B8%CE%B1%CF%83%CE%B5-%E1%BC%A1-%E1%BD%A5%CF%81%CE%B1-%CE%BD%E1%BD%B0-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B9%CF%84%CE%B7%CE%B8%CE%B5%E1%BF%96%CF%84%CE%B52-1024×553.jpg
  .
  πηγὴ
  .
  Θὰ μποροῦσε λέει, ἐπίσης, νὰ στραφῶ πρὸς τὰ ποταμίσια σημιτικὰ κατάλοιπα, ἀλλὰ ὁ θεῖος-σημίτης θὰ κάνη ντὰ τὸν σταύρακα.
  Θὰ μποροῦσε, ἴσως, νὰ στραφῶ πρὸς τὰ μπατσοκικὰ κατάλοιπα. Εἶπα ὅμως νὰ μὴν τραβήξω πολὺ τὸ γελοῖον τοῦ πράγματος.
  Τὸ παραπάνω στοιχεῖον τὸ θίξαμε ἀρκετὲς φορές, ὅταν ἦσαν νὰ ψηφισθοῦν μνημόνια. Οὐδέποτε τὸ ΚΚΕ-«τὸ κόμμα σου λαέ» ἀπεφάσισε νὰ προστατεύσῃ τὸν λαό, πού, ὑποτίθεται, ὑπηρετεῖ., διὰ τῆς παραιτήσεώς του. (Λέμε τώρα…!!!) Γιὰ αὐτὸ καὶ σφυρίζουν ἅπαντες ἀδιάφορα.
  Ὅταν ἀπὸ τὸ 2012 καὶ μετά, ἐνοχλήσαμε τὰ χρυσαυγήτικα μαγαζάκια, ἀναφερόμενοι στὴν ἐν λόγῳ παράμετρο, μᾶς ἀπήντησαν (ἀνεπισήμως) πὼς ἐὰν παρητοῦντο τότε, δὲν θὰ μποροῦσαν νὰ ἐκπροσωποῦν τὸν λαό, ποὺ τοὺς εἶχε ψηφίση καί, δυστυχῶς, δὲν θὰ μποροῦσαν νὰ ξαναζητήσουν γιὰ αὐτὸ τὴν ψῆφο τοῦ λαοῦ.
  Τί νά πῶ ἐγώ; Τὰ εἶπαν ὅλα ἐκεῖνοι…
  Ἐπεὶ δὴ τὸ θέμα τῆς ὀνομασίας τῶν Σκοπίων, διὰ τῆς μεθόδου ὑπεξαιρέσεως τοῦ ὀνόματος τῆς Μακεδονίας μας, δὲν εἶναι οἰκονομικῆς, ἀλλὰ ἐθνικῆς φύσεως, καλὸ εἶναι τὰ ξεφτέρια μας νὰ τὸ σκεφθοῦν καλλίτερα. Τὸ ἐὰν θὰ σύρουν τὴν χώρα σὲ ἐκλογές, ἐπὶ τοῦ παρόντος, εἶναι δευτερεῦον. Τὸ ὅ,τι ὅμως θὰ ἀποκαλύψουν καὶ τὸν δικό τους ῥόλο, ἀλλὰ καὶ τῶν συναδέλφων τους, γιὰ ἐμᾶς, τὸν λαό, παραμένει πρωτεύον.
  Ἡ παραπάνω εἰκόνα τῶν χρυσαυγητῶν πολὺ μὲ εἶχε συγκινήση…
  Μοῦ θύμισε μίαν ἄλλην, ἀντίστοιχο, τῆς αὐτῆς κατηγορίας, ἀλλὰ σὲ πιὸ …μονόχρωμο.
  .
  https://filonoi.gr/wp-content/uploads/2018/02/%CE%A7%CF%81%CF%85%CF%83%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%BF%CF%85%CE%BB%E1%BD%B1%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%B1%CF%82-%E1%BC%94%CF%86%CE%B8%CE%B1%CF%83%CE%B5-%E1%BC%A1-%E1%BD%A5%CF%81%CE%B1-%CE%BD%E1%BD%B0-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B9%CF%84%CE%B7%CE%B8%CE%B5%E1%BF%96%CF%84%CE%B53.jpg
  .
  εἰκόνα
  Πάντως στειλιάρια ἔχουν ἅπαντες…
  Ἡ διαφορὰ τῶν μὲν ἀπὸ τοὺς δὲ εἶναι μόνον στὸ ὅ,τι τὰ χρυσαυγητόπουλα χρησιμοποιοῦν τὴν ἑλληνικὴ σημαία στὰ στειλιάρια τους, μετατρέποντάς της σὲ κάτι ἀπεχθές, ἐμμέσως ἀλλὰ σαφῶς.
  .
  .
  https://filonoi.gr/2018/02/07/xrysaygoylakia-mas-efthase-h-ora-na-paraiththeite/

  .
  .
  Σκοπιανό: Ο Ζάεφ αρνείται αλλαγή Συντάγματος – Η Αθήνα καταθέτει «ελληνικό σύμφωνο»
  Φεβρουάριος 8, 2018

  Σκοπιανά ΜΜΕ: Αυτή είναι η βίλα του Ζόραν Ζάεφ στη Χαλκιδική
  Έτοιμο αναμένεται να είναι το ελληνικό σύμφωνο για το Σκοπιανό, το αργότερο μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας. Είναι το κείμενο που θα διακομιστεί προς τα Σκόπια, αποτελώντας την ολοκληρωμένη ελληνική πρόταση. Θα περιέχει το ονοματολογικό, τα ζητήματα του αλυτρωτισμού, αλλά και μια ατζέντα που θα αναδεικνύει την επόμενη ημέρα της συμφωνίας.
  Εκτός αυτού, εκκρεμούν οι συναντήσεις του Μάθιου Νίμιτς με τους ΥΠΕΞ των δύο χωρών, καθώς και η επίσκεψη του Νίκου Κοτζιά στα Σκόπια. Οι επικεφαλής της διπλωματίας των δυο χωρών όπως και να έχει θα συναντηθούν στο περιθώριο του άτυπου συμβουλίου των υπουργών των Εξωτερικών (15-16 Φεβρουαρίου) της ΕΕ, όπου ο Ντιμιτρόφ έχει κληθεί να συμμετάσχει. Τα πήγαινε-έλα δεν περιορίζονται, όμως, σε επίπεδο υπουργών. Αφορούν και τους δημάρχους, καθώς αύριο φτάνει στην Αθήνα ο δήμαρχος των Σκοπίων Πέτρε Σιλέγκοφ, ενώ σύντομα θα ανταποδώσει και ο ομόλογός του Γιώργος Καμίνης.
  Εν μέσω όλων των παραπάνω, εντύπωση προκαλούν οι ελιγμοί του Ζόραν Ζάεφ. Προσφέρει κλάδο ελιάς αλλάζοντας την ονομασία του αεροδρομίου, την ώρα που αρνείται οποιαδήποτε αλλαγή στο Σύνταγμα της γειτονικής χώρας. Τυράκι στο δόκανο θα μπορούσε να το χαρακτηρίσει κάποιος κακοπροαίρετος… «Δεν βλέπω λόγο να αλλάξουμε το Σύνταγμά μας» είπε, απαντώντας στη δήλωση του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά, ο οποίος πριν μερικές μέρες είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ότι πρώτο μέλημα είναι να γίνει η συμφωνία και «οι συνταγματικές αλλαγές θα γίνουν στην ώρα τους». «Στις συζητήσεις, η απαίτηση για αλλαγή του Συντάγματός μας, είναι θέση της Ελλάδας, αλλά έχουμε κι εμείς τη δική μας. Η Μακεδονία άλλαξε το Σύνταγμά της το 1993 ενσωματώνοντας την Τροπολογία 2, στο άρθρο 49. Κάναμε ένα σημαντικό βήμα για να απομακρύνουμε τον αλυτρωτισμό. Ό,τι κάνουμε τώρα, είναι για να αποδείξουμε ότι η Μακεδονία δεν έχει καμία φιλοδοξία είτε εδαφική είτε οτιδήποτε άλλο, ότι η Μακεδονία δεν έχει αλυτρωτικές διεκδικήσεις. Η Μακεδονία θέλει να χτίσει φιλία», κατέληξε, σύμφωνα με το πρακτορείο ΜΙΑ των Σκοπίων και συμπλήρωσε ότι οποιαδήποτε λύση στο θέμα του ονόματος πρέπει να εγγυάται την ταυτότητα και την αξιοπρέπεια και των δύο πλευρών, χωρίς κανένα δίλημμα.
  Όπως και να έχει, η τοποθέτηση των πινακίδων με τα νέα ονόματα του αεροδρομίου και του αυτοκινητόδρομου θα γίνει εντός των επόμενων ημερών, αμέσως μετά τη δημοσίευση της απόφασης της κυβέρνησης της ΠΓΔΜ στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης. Το σημαντικότερο, όμως, είναι ότι σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πηγές κερδίζει έδαφος η λύση των δύο σταδίων: Διακρατική συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και ΠΓΔΜ που θα κυρωθεί από τα Κοινοβούλια των δύο χωρών και μετέπειτα οι συνταγματικές αλλαγές που θα επιτρέψουν αυτόματα το καθεστώς πλήρους μέλους της χώρας στο ΝΑΤΟ. Ως μη επιθυμητό εκτιμάται το παραπάνω σενάριο από αρκετούς που σημειώνουν ότι το να βάλει πόδι στη Συμμαχία η Fyrom, χωρίς συνταγματικές αλλαγές ενέχει κινδύνους, ενώ ο διάβολος λένε κρύβεται στις λεπτομέρειες. Μένει να δούμε ποιες είναι αυτές…
  Πηγή: protothema.gr
  .
  http://www.newmoney.gr/palmos-oikonomias/ellada/347115-skopiano-o-zaef-arneitai-allagi-sintagmatos-i-athina-katathetei-%C2%ABelliniko-simfono%C2%BB
  .
  Το πραγματικό πρόβλημα στην υποδαύλιση εθνικιστικής κρίσης
  Κουτσούμπας για Σκόπια: Αδιέξοδη πολιτική η εμμονή στην ονομασία
  .
  04/01/201817
  .
  http://www.protothema.gr/Images/ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC4xNTAuMC40L3B0d2VibC9maWxlcy8xLzIwMTgvMDEvMDQva2tlLWtvdXRzb3liYXMuanBn&t=0&w=820&h=457&a=Center
  .
  Το ΚΚΕ έχει σταθερή θέση τα τελευταία 25 χρόνια, δήλωσε γενικός γραμματέας του ΚΚΕ
  .
  «Το ΚΚΕ είναι το μοναδικό κόμμα που έχει σταθερή θέση από το ‘92, δηλαδή εδώ και 25 χρόνια και βεβαίως θεωρούμε ότι αυτή η εμμονή στην ονοματολογία ήταν και είναι αδιέξοδη πολιτική», τόνισε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας σε συνέντευξή του στον ραδιοσταθμό «Θέμα», απαντώντας σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει με την ονομασία της πΓΔΜ.

  .
  «Εμείς θεωρούμε και υποστηρίζουμε – συνέχισε ο κ. Κουτσούμπας – με συνέπεια ότι το πρόβλημα δεν λύνεται ούτε με την ονοματοδοσία των Σκοπίων, γιατί το πραγματικό πρόβλημα βρίσκεται στην υποδαύλιση εθνικιστικής έξαρσης, στους αλυτρωτισμούς, σε διεκδικήσεις εδαφών, σε αλλαγές συνόρων – που βέβαια ποτέ δεν γίνονται αναίμακτα, πάντα την πληρώνουν οι λαοί – και φυσικά αξιοποιούνται υπαρκτά κι ανύπαρκτα μειονοτικά προβλήματα για να υπάρχει το γνωστό “διαίρει και βασίλευε” ισχυρών ιμπεριαλιστικών κρατών και στα Βαλκάνια και αλλού. Και βέβαια όλες αυτές οι αντιθέσεις και ανταγωνισμοί, πάντα εκφράζονται με σφοδρότητα και οξύτητα και θα υπάρχουν όσο δεν λύνεται το ουσιαστικό πρόβλημα».
  .
  Κατά τον γγ του ΚΚΕ, ακόμα κι αν λυθεί το θέμα της ονομασίας «μπορεί να υπάρχει αλυτρωτισμός, μπορεί εθνικιστικές εξάρσεις κατά διαστήματα» από την πλευρά των Σκοπίων.
  .
  «Άλλωστε το ζήτημα συνδέεται με την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, γιατί περί αυτού πρόκειται τώρα, η κυβέρνηση ως τέτοιος μεσολαβητής, με αφορμή το πρόβλημα του ονόματος που εκκρεμεί εδώ και 25 χρόνια, προσπαθεί να διαπραγματευτεί, έτσι ώστε να μπορεί να μπει τον Ιούνιο στο ΝΑΤΟ η γειτονική δημοκρατία».
  .
  http://www.protothema.gr/politics/article/747196/koutsoubas-gia-skopia-adiexodi-politiki-i-emmoni-stin-onomasia/
  .
  Λογικὴ παραλόγου
  .
  6 Φεβρουαρίου 2018
  .
  Ἡ λογικὴ τοῦ παραλόγου σὲ δύο φωτογραφίες…
  .
  https://filonoi.gr/wp-content/uploads/2018/02/%CE%9B%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%E1%BD%B4-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BB%E1%BD%B9%CE%B3%CE%BF%CF%85.jpg

  .
  Κύρος Μανούσκας
  .
  https://filonoi.gr/2018/02/06/logikh-paralogoy/
  .
  .
  Νέο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στις 25/2/2018 στην Πάτρα
  .
  Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2018
  .
  https://1.bp.blogspot.com/-WxdYaOQ9yik/Wny_zKamgfI/AAAAAAAAIHw/qMar-YVh3LAP-PKgWA_cBQiBBUpc-FuAgCLcBGAs/s400/27750140_543705559318126_6529530397517535431_n.jpg

  .
  .
  Μετά το συλλαλητήριο στην Θεσσαλονίκη και την Αθήνα για τη Μακεδονία, τώρα οργανώνεται και αντίστοιχο στην Πάτρα.
  .
  Σύμφωνα με το thebest.gr το εν λόγω συλλαλητήριο θα λάβει χώρα στις 25 Φεβρουαρίου στις 14.00 και διακινείται επικοινωνιακά μέσω των Social Media.
  .
  Ήδη στην διαδικτυακή πρόσκληση για τη διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί στις 14.00 το μεσημέρι της Κυριακής 25 Φεβρουαρίου στην πλατεία Γεωργίου έχουν δηλώσει συμμετοχή περισσότερα από 1.500 άτομα.
  Όπως αναφέρουν στο κάλεσμά τους οι διοργανωτές του συλλαλητηρίου, η απαίτηση είναι να μην υπάρχει ο όρος «Μακεδονία» επ’ουδενί στην ονομασία των Σκοπίων.
  Οι διοργανωτές του συλλαλητηρίου, τονίζουν ότι η εκδήλωση δεν έχει σχέση με κόμματα και δεν επιθυμούν την παρουσία τους στην κινητοποίηση.
  Πηγή: newpost.gr
  .
  πηγή
  πηγή φωτο: http://trelogiannis.blogspot.gr/
  .
  https://diodotos-k-t.blogspot.gr/2018/02/2522018.html
  .
  .
  ΠΡΟΔΟΣΙΑ: Συριζαίοι και Νεοδημοκράτες συμφώνησαν να μην έχει η Ελλάδα δικαίωμα αποκλειστικής χρήσης του όρου «Μακεδονία»!
  .
  Δευτέρα, 5 Φεβρουαρίου 2018
  .
  http://www.xryshaygh.com/assets/images/preview/61256/screenshot_66__article.png
  .

  .
  Το σχέδιο της «λύσεως» που αποφασίστηκε στην Αθήνα ύστερα από αλλεπάλληλες συναντήσεις που είχε ο Νίμιτς με Κουμουτσάκο (από ΝΔ) και Κοτζιά (από Σύριζα) και το οποίο παρουσιάστηκε στους Σκοπιανούς αποκάλυψε η εφημερίδα «Το Βήμα» με δημοσίευμά της.
  .
  Σύμφωνα με το έγγραφο, οι ελληνικές πολιτικές δυνάμεις που διαπραγματεύτηκαν με τον Νίμιτς στην επίσκεψή του στην Αθήνα, δηλαδή ο Σύριζα και η Νέα Δημοκρατία, αποφάσισαν και πρότειναν το «Άνω Μακεδονία» ως όνομα των Σκοπιανών.
  .
  Ακόμα χειρότερα, συμφώνησαν «ρήτρα μη αποκλειστικής χρήσης». Δηλαδή, ούτε η Ελλάδα, ούτε τα Σκόπια έχουν δικαίωμα αποκλειστικής χρήσης του όρου «Μακεδονία» και «μακεδονικός» και καλεί την Ελλάδα να σεβαστεί την «πολιτιστική κληρονομιά» των Σκοπίων.
  .
  Αυτό, βεβαίως, έχει αντίκτυπο στην Ιστορία που πλέον θα θεωρείται «κοινή», στα πρότυπα των δηλώσεων Τσίπρα ότι οι σκοπιανοί “δεν είναι οι μόνοι κληρονόμοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου”, όπως και οι μακεδονικές παραδόσεις, αλλά θα έχει και οικονομικές επιπτώσεις, αφού οι σκοπιανοί θα μπορούν να ονομάζουν «μακεδονικά» τα διάφορα προϊόντα τους.
  .
  Όσον αφορά την «εθνικότητα» και την «γλώσσα» του ψευδοκράτους, οι προδότες των Αθηνών συμφώνησαν σε δύο πιθανές εκδοχές. Η μία είναι απευθείας «μακεδόνες» και «μακεδονική», ενώ η άλλη βασίζεται στην περιγραφή με βάση το επίσημο όνομα ή με βάση τη σύντομη εκδοχή του, δηλαδή «άνω μακεδόνες» και «άνω μακεδονικά» αντίστοιχα.
  Όσον αφορά τα υπόλοιπα «κεφάλαια» της «λύσης», δηλαδή οι αλλαγές στο Σύνταγμα των Σκοπίων και άλλα μετατίθενται στο… απώτερο μέλλον, αφού η συμφωνία του Νίμιτς με Συριζαίους και Νεοδημοκράτες κάνει λόγο για «σταδιακή λύση», κάνοντας λόγο για «συγκεκριμένες εγγυήσεις» εν όψει της ένταξης στο ΝΑΤΟ.
  Κοινώς, η Ελλάδα θα δώσει «μετρητοίς» το όνομα της Μακεδονίας μας και τα παράγωγά του όσον αφορά «εθνικότητα» και «γλώσσα» και θα περιμένει να εισπράξει «σε δόσεις» τα όσα άλλα απαιτούνται, γεγονός που φυσικά δεν θα γίνει ποτέ, αφού εφόσον μπουν οι Σκοπιανοί σε ΝΑΤΟ και Ε.Ε. θα ξεθάψουν και πάλι τους «Ήλιους της Βεργίνας» και τους «χάρτες», χωρίς πλέον να υπάρχει δικαίωμα βέτο από πλευράς Ελλάδος.
  Είναι σαφές πως το πολιτικό προσωπικό της χώρας έχει ήδη ξεπουλήσει την Μακεδονία μας και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που ταράχτηκαν από το χθεσινό παλλαϊκό συλλαλητήριο, μέσω του οποίου ο Ελληνικός Λαός τους δήλωσε με σαφήνεια ότι δεν αποδέχεται την “λύση” τους, αλλά συντάσσεται με την πάγια θέση της Χρυσής Αυγής.
  .
  Δείτε το σχέδιο της συμφωνίας, όπως αυτό δημοσιεύτηκε:
  .
  http://www.xryshaygh.com/assets/images/news/IDEES.jpg
  .

  .
  Κώστας Αλεξανδράκης
  .
  Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/prodosia-surizaioi-kai-neodhmokrates-sumfwnhsan-na-mhn-echei-h-ellada-dikai#ixzz56ZhBjZUM
  .
  http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/prodosia-surizaioi-kai-neodhmokrates-sumfwnhsan-na-mhn-echei-h-ellada-dikai
  .
  .
  Προδοτική κίνηση Καμίνη: Έγραψε από κοινού κείμενο με τον σκοπιανό δήμαρχο υπέρ της σύνθετης ονομασίας
  .
  Πέμπτη, 8 Φεβρουαρίου 2018
  .

  .
  Αβανταδόρος των σκοπιανών σφετεριστών της Μακεδονίας ΜΑΣ αποδεικνύεται ο πλέον αποτυχημένος δήμαρχος που γνώρισε ποτέ η Αθήνα. Ο λόγος, φυσικά, για τον Γιώργο Καμίνη, ο οποίος συνέγραψε από κοινού κείμενο με τον δήμαρχο Σκοπίων (!) για «βιώσιμη λύση, όχι νέα απογοήτευση», όπως τιτλοφορείται το συγκεκριμένο άρθρο.
  .
  Ας δούμε, όμως, ορισμένα χαρακτηριστικά αποσπάσματα του κοινού αυτού κειμένου: “Μας βαρύνει το καθήκον να διερευνήσουμε τις ρίζες της συναισθηματικής αντίδρασης αυτών των ανθρώπων. Παράλληλα οφείλουμε να τους εξηγήσουμε την αναγκαιότητα μιας συμβιβαστικής λύσης, καθώς επίσης και τα πλεονεκτήματα που η επίλυση του θέματος θα επιφέρει στις χώρες μας και στις ζωές των ανθρώπων αυτών.
  .
  Καμία από τις δύο πλευρές δεν πρέπει να επιτρέψει στις εθνικιστικές φωνές να καπηλευτούν τα συναισθήματα αυτά, καθώς οι φωνές αυτές προσπαθούν να υπονομεύσουν την προοπτική μας οριστικής συμφωνίας και να καθορίσουν, για ακόμη μία φορά, την τύχη και το κοινό μας μέλλον, όχι μόνο ως γειτόνων αλλά και ως Ευρωπαίων πολιτών. […]
  Έχουμε να κάνουμε με δύο πόλεις ποικιλόμορφες, στις οποίες κατοικούν άνθρωποι με διαφορετική θρησκεία, γλώσσα, παράδοση και προέλευση. Τούτη η ποικιλομορφία αποτελεί τη δύναμή μας και μας υπενθυμίζει διαρκώς την ανάγκη να προστατεύουμε τους πιο αδύναμους και να οικοδομούμε κοινωνίες συνοχής. […]
  Εμείς, οι δήμαρχοι των δύο πρωτευουσών, αποφασίσαμε να ανοίξουμε τον δρόμο για μια στενότερη συνεργασία. Ενθαρρύνουμε τις εθνικές μας κυβερνήσεις να καταβάλουν τη μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια, ώστε να μη χαθεί αυτή η νέα ευκαιρία, και να έρθουν σε μια συμφωνία που θα εξυπηρετεί τα θεμελιώδη συμφέροντα των δύο χωρών και θα εξασφαλίζει ένα καλύτερο μέλλον για όλους τους πολίτες μας”.
  Μέσα από την επιλογή των συγκεκριμένων αποσπασμάτων φαίνεται ότι ο Καμίνης έρχεται σε ευθεία αντίθεση με την συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού που δεν επιδέχεται τον παραμικρό συμβιβασμό και έκπτωση για την Μακεδονία ΜΑΣ. Αν και το κείμενο είναι κοινό, φαίνεται ποια χώρα ευνοείται από το περιεχόμενό του και ποια όχι. Οι «εθνικιστικές φωνές» που θα «καπηλευτούν» τα συναισθήματα αυτά» είναι προφανώς όλη εκείνη η Λαοθάλασσα της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας που αρνείται την παραχώρηση της Μακεδονίας ΜΑΣ στους άρπαγες σκοπιανούς και οι οποίοι πρέπει να… πειστούν για «την αναγκαιότητα μιας συμβιβαστικής λύσης». Πιστός στην κοσμοπολίτικη-πολυπολιτισμική αντίληψή του, ο Καμίνης θεωρεί ότι «η ποικιλομορφία αποτελεί την δύναμή μας». Να υπενθυμίσουμε τόσο σ’ αυτόν όσο και στον σκοπιανό ομόλογό του ότι αυτή η «ποικιλομορφία» είναι που κοντεύει να διαλύσει τα Σκόπια, καθώς οι αλβανοί κάτοικοί τους αυξάνονται ολοένα και περισσότερο και φυσικά δεν… αφομοιώνονται.
  Αν θεωρεί ότι μια τέτοια «ποικιλομορφία» εκκολαπτόμενη και στην Ελλάδα θα επιφέρει θετικά αποτελέσματα, τότε απλώς έχει «μαύρα μεσάνυχτα». Όσο για την «ενθάρρυνση» για μια «νέα ευκαιρία» στις «εθνικές μας κυβερνήσεις», αυτό σημαίνει όχι απλώς κλείσιμο του ματιού, αλλά ξεκάθαρη συναίνεση σε μια συμφωνία που θα περιέχει τον όρο «Μακεδονία» μέσα στο όνομα του γειτονικού κρατιδίου. Ως εκ τούτου, κάτι τέτοιο απορρίπτεται και πετιέται κατευθείαν στον κάλαθο των αχρήστων. Εκεί που θα πάει και ο εθνομηδενιστής Καμίνης, μόλις τελειώσει η δημαρχιακή θητεία του.
  Η Μακεδονία είναι Ελλάδα και η Ελλάδα Μακεδονία. Κάθε άλλη θέση δεν είναι «λύση», αλλά προδοσία!
  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
  .
  Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-kaminhs-abantarei-tous-skopianous-egrapse-apo-koinou-keimeno-me-ton-skopi#ixzz56Zi3fKwH
  .
  http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-kaminhs-abantarei-tous-skopianous-egrapse-apo-koinou-keimeno-me-ton-skopi
  .
  .
  Προχωρά με γοργούς ρυθμούς η προδοσία του ονόματος της Μακεδονίας: Έτοιμος ο Ζάεφ να δεχτεί σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό για τα Σκόπια
  .
  Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου 2018
  .
  http://www.xryshaygh.com/assets/images/preview/61324/zaevkaitsipras__article.jpg

  .
  Ένας ακόμη ελιγμός των Σκοπίων στην προσπάθειά τους να κατοχυρώσουν το όνομα της Μακεδονίας ΜΑΣ είναι γεγονός.
  .
  Ένας ελιγμός, βεβαίως, του οποίου τα εγχώρια φερέφωνα του κυβερνητικού (και όχι μόνον) ενδοτισμού θα παρουσιάσουν ως “μεγάλη υποχώρηση” προκειμένου να συνεχιστεί η διαδικασία ξεπουλήματος της Μακεδονίας ΜΑΣ στους σκοπιανούς σφετεριστές της Ιστορικής Αλήθειας. Αυτός ο ελιγμός έχει να κάνει με την δήλωση του σκοπιανού πρωθυπουργού Ζόραν Ζάεφ, ότι η χώρα του είναι έτοιμη να αποδεχθεί γεωγραφικό προσδιορισμό στην ονομασία.
  Ωστόσο, δεν εισήλθε σε άλλες λεπτομέρειες, αλλά «σε μια κίνηση καλής θέλησης», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, ανακοίνωσε ότι το υπουργικό συμβούλιο των Σκοπίων αποφάσισε την μετονομασία του αεροδρομίου από Διεθνές Αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος» σε Διεθνές Αεροδρόμιο Σκοπίων και την μετονομασία της εθνικής οδού των Σκοπίων, που οδηγεί στα σύνορα με την Ελλάδα, από Εθνική Οδός «Αλέξανδρος ο μακεδών», σε Εθνική Οδός Φιλίας.
  Πέφτοντας στην παγίδα με το «τυρί στην φάκα», το υπουργείο Εξωτερικών με ανακοίνωσή του χαιρέτησε την μετονομασία του αεροδρομίου και του αυτοκινητόδρομου που συνδέει τα Σκόπια με τα ελληνικά σύνορα. Η τακτική των σκοπιανών είναι γνωστή και δοκιμασμένη, βασισμένη στην λενινιστική τακτική του «ένα βήμα πίσω, δύο βήματα εμπρός». Με (δήθεν) υποχωρήσεις (και αυτές προσωρινού χαρακτήρα, οι οποίες θα ανακληθούν όταν πετύχουν οι σκοπιανοί τον στόχο τους) σε μη σπουδαιότητας ζητήματα, όπως αεροδρόμια, δρόμοι, αγάλματα και ταμπέλες, θα απαιτήσουν αύριο, ως ανάλογη υποχώρηση από την Ελληνική πλευρά, να δεχθεί επίσημα και (κυρίως) τελεσίδικα την σύνθετη ονομασία που θα περιλαμβάνει τον όρο «Μακεδονία», βάζοντας έτσι την οριστική ταφόπλακα στο τόσο σοβαρό αυτό Εθνικό ζήτημα.
  Ό,τι και να λένε οι εθνομηδενιστές της «Πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνησης και οι λοιποί συνοδοιπόροι του «Συνταγματικού τόξου», όσες «ντρίπλες» κι αν φάνε από τους σκοπιανούς, η ακλόνητη και αδάμαστη θέληση του Ελληνικού Λαού είναι δεδομένη και εκφράστηκε, συν τοις άλλοις, και στα δύο Μεγαλειώδη Συλλαλητήρια σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.
  Ταυτίζεται σε απόλυτο βαθμό με αυτό που από το 1993 βροντοφωνάζει συνεχώς η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!
  .
  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
  .
  Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/eligmoi-twn-skopianwn-gia-na-epituchoun-th-summetochh-tou-onomatos-ths-make#ixzz56ZiTqgp5
  .
  http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/eligmoi-twn-skopianwn-gia-na-epituchoun-th-summetochh-tou-onomatos-ths-make
  .
  .
  .
  Παρασκευή, 5 Ιανουαρίου 2018
  .
  Μια επιστολή του 2010 για το Μακεδονικό προς τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος, που πρέπει να διαβαστεί ΚΥΡΙΩΣ σήμερα απ’ όλους
  .
  .
  .
  .
  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/36/Ptolemy_Cosmographia_1467_-_Balkan_Peninsula.jpg/800px-Ptolemy_Cosmographia_1467_-_Balkan_Peninsula.jpg
  .
  .
  Χάρτης του 1467 – Η περιοχή των Σκοπίων ΔΕΝ είναι Μακεδονία, ούτε υπό τη γεωγραφική έννοια – Λεπτομέρεις για το χάρτη ΕΔΩ : https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Ptolemy_Cosmographia_1467_-_Balkan_Peninsula.jpg
  .
  ΠΕΤΡΟΣ Α. ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΗΣ Ξάνθη 15 Οκτωβρίου 2010
  Δρ. Θ. – ιστορικός
  Τρις βραβευμένος από την Ακαδημία Αθηνών
  Αντίκα 19 Ξάνθη. τηλ. 2541024872 Ανοιχτή επιστολή
  Προς:
  1. τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Γ. Παπανδρέου,
  2. τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Φ. Πετσάνλικον,
  3. τους κ. αρχηγούς των Κομμάτων της Ελληνικής Βουλής και
  4. όλους εν γένει τους Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου.
  Αξιότιμοι Κύριοι,
  ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…………………
  .
  infognomonpolitics
  .
  .
  http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/01/2010.html#ixzz53GbWSKDs
  .
  .
  .
  Στ.Λυγερός: Η εγκληματική άγνοια για τα Σκόπια Η ονοματολογία και η σύγχυση της με την ιστορική αναφορά στην αρχαία Μακεδονία που ταυτίζεται καθαρά γεωγραφικά με την Ελλάδα, οδηγούν σε τραγελαφικές καταστάσεις την Ελληνική πολιτική σκηνή που είναι σχεδόν έτοιμη να προχωρήσει σε ένα εγκληματικό εθνικά λάθος. :
  .
  .https://www.youtube.com/watch?v=WBnQwlUz9sg&t=12s :
  Δημοσιεύτηκε στις 10 Ιαν 2018 : Η ονοματολογία και η σύγχυση της με την ιστορική αναφορά στην αρχαία Μακεδονία που ταυτίζεται καθαρά γεωγραφικά με την Ελλάδα, οδηγούν σε τραγελαφικές καταστάσεις την Ελληνική πολιτική σκηνή που είναι σχεδόν έτοιμη να προχωρήσει σε ένα εγκληματικό εθνικά λάθος.
  .
  .
  .
  ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΓΕΝΕΤΙΣΤΗ ΑΣ ΤΑ ΒΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ, 35 ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ. . «ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΕΤΙΣΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ DNA ΑΡΧΑΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μου εζητήθη να ξανά ανεβάσω το βίντεο, το οποίο το έχω μέσα σε άρθρο! Ο ΗΡΌΔΟΤΟΣ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΌΤΑΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΈΛΕΓΕ «ΕΝΘΕΟ». ΠΕΡΙΓΡΆΦΟΝΤΑΣ ΈΤΣΙ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΦΥΛΈΣ ΕΛΛΉΝΩΝ ΠΟΥ ΕΊΧΑΝ ΚΟΙΝΉ ΚΑΤΑΓΩΓΉ ΓΛΏΣΣΑ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΊΑ. . ΒΙΝΤΕΟ . “ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΕΤΙΣΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ DNA ΑΡΧΑΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…” .
  .
  .
  https://www.youtube.com/watch?v=HAheAAoV97I .
  .
  .
  Δημοσιεύτηκε στις 3 Αυγ 2017 Ο κορυφαίος έλληνας γενετιστής παγκόσμια, Γιώργος Σταματογιαννόπουλος, μίλησε στη ΚΡΗΤΗ-TV και τον Γιώργο Σαχίνη, από το Σηάτλ των ΗΠΑ, για την νέα γονιδιακή έρευνα , που συνδέει σε γραμμική συνέχεια το DNA , των Μινωιτών και Μυκηναίων για 5.000 χρόνια με τους σύγχρονους Έλληνες σε κοινά κατά 70% χαρακτηριστικά , καταρρίπτοντας αρχαιολογικούς και ιστορικούς μύθους και θεωρίες. Όπως είπε, κανένας λαός δεν έχει καθαρότητα αίματος, επιμειξίες υπάρχουν παντού, αλλά η γραμμική συνέχεια του DNA στον Ελλαδικό χώρο, επί 5.000 χρόνια είναι το αποτέλεσμα της έρευνας, 35 κορυφαίων παγκόσμια ακαδημαϊκών και ερευνητικών κέντρων. Συνάμα, αποκαλύπτει ότι ακόμη και οι κοινωνικές και ταξικές διαφορές μεταξύ αρχαίων αρχόντων και λαού, έχουν ως αναφορά ότι όλοι προέρχονται από το ίδιο DNA, καταρρίπτοντας τον μύθο ότι οι Έλληνες ως φύλο ήταν μία μειοψηφία επιβολής σε άλλα φύλα της περιοχής.

  .http://arxaiaithomi.gr http://arxaiaithomi.gr/2017/09/02/%ce%ba%ce%bf%cf%81%cf%85%cf%86%ce%b1%ce%b9%ce%bf%cf%83-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b1%cf%83-%ce%b3%ce%b5%ce%bd%ce%b5%cf%84%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b7%cf%83-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%ce%bd/
  .
  .
  .
  ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΛΕΞΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΗΛΑΔΗ Η ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ,
  .
  .
  ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΘΕΤΗ
  ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ !
  .
  ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΛΕΝΕ ΣΚΕΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ .
  .
  ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ …
  .
  ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΥΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ !
  .
  ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΣΑΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΣΩ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΙΤΛΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΝΟΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ ………
  .
  ΠΡΟΔΟΤΕΣ …………. ΕΛΕΟΣ !
  .
  .
  ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΠΕΡΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ;;;;;;;;;;
  .
  .
  ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΜΠΙΝΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ …….. .
  .
  .
  Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΑΥΤΟΝ ΣΛΑΒΟΥΣ ΕΣΕΙΣ ( ΚΥΡΙΟΙ ) ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ; ; ;
  .
  ΕΕΕΕΕΕ; ; ;
  .
  .
  2 Πρώην Πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ παραδέχεται ότι οι Σκοπιανοί είναι Σλάβοι
  .
  .
  ΒΙΝΤΕΟ 1
  .
  Πρώην Πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ παραδέχεται ότι οι Σκοπιανοί δεν κατάγονται από τον Μέγα Αλέξανδρο
  .
  https://www.youtube.com/watch?v=bG2ZV-WBM3g&list=LLyLZIAaoivfE8DaWBYQpqMg&index=2
  .
  Δημοσιεύτηκε στις 29 Ιαν 2018
  .
  .
  ΒΙΝΤΕΟ 2
  .
  Πρώην Πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ παραδέχεται ότι οι Σκοπιανοί είναι Σλάβοι
  .
  https://www.youtube.com/watch?v=PVpkQvKmSlU&list=LLyLZIAaoivfE8DaWBYQpqMg&index=3
  .
  Δημοσιεύτηκε στις 29 Ιαν 2018
  .
  .
  Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΓΙΑ ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ
  .
  .
  Το διάγγελμα του πρωθυπουργού μετά την ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών για το Σκοπιανό
  .
  https://www.youtube.com/watch?v=UgZoMxIIC-s&t=58s
  .
  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ
  Киро Глигоров !!! ќе MONKEYDONIA !!03/6/1992 macedonia is greek!
  .
  https://www.youtube.com/watch?v=gTYHySUXIRs&index=120&list=LLyLZIAaoivfE8DaWBYQpqMg
  .
  Δημοσιεύτηκε στις 17 Οκτ 2014
  .
  .
  O Κίρο Γκλιγκόροφ Δηλώνει ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΛΑΒΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ 3 6 1992
  .
  https://www.youtube.com/watch?v=9-huPB71OLY
  .
  Δημοσιεύτηκε στις 10 Νοε 2015
  Σκοπιανός Πρόεδρος παραδέχεται οτι είναι σλάβος – Διετέλεσε δύο φορές Πρόεδρος
  .
  .
  ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΠΑΔΑΚΗ
  .
  Ο Κίρο Γκλιγκόροφ Λέει την αλήθεια
  .
  https://www.youtube.com/watch?v=lomIzDspbzw
  .
  Δημοσιεύτηκε στις 11 Απρ 2012
  .
  Ο Κίρο Γκλιγκόροφ παραδέχεται ότι οι Σκοπιανοί δεν είναι ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ αλλά Σλάβοι … τότε ο Μητσοτάκης ήθελε να ονομάσει τα Σκόπια Σλαβομακεδονία . Αλλα ο ΣΑΜΑΡΑΣ δεν ήθελε .. τώρα που ονομάζονται σκέτο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ τι έχει να πει ο ΣΑΜΑΡΑΣ ;
  .
  .
  .
  ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
  .
  ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΝΙΚΗΣ
  .
  .
  .
  .
  .

 • .
  .
  .
  .
  .
  ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΟΤΙ ΣΤΑ ΚΑΣΤΡΑ , ΤΙΣ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ! ! !
  .
  ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΑΚΟΥΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΟΟΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ……………..
  .
  ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΙ
  ΒΥΖΑΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ
  ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝ , ΑΣΕΛΓΟΥΝ , ΠΑΡΑΠΟΙΟΥΝ ,
  ΑΛΛΑ ΞΕΣΧΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ .
  .
  ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ : “Οφ-σορ” εκ του αγγλικού όρου Offshore
  .
  Βικιπαίδεια,
  .
  Φορολογικός παράδεισος
  .
  τις λεγόμενες “Οφ-σορ” εκ του αγγλικού όρου Offshore (=υπεράκτιες εταιρίες ή υπερπόντιες εταιρίες) με έδρα αυτούς τους «παραδείσους» με απώτερο σκοπό την μικρότερη δυνατή φορολογική τους επιβάρυνση, και κατ΄ επέκταση την απαλλαγή φορολογίας τους από τη χώρα της μόνιμης διαμονής τους αλλά και η απόκρυψη δραστηριοτήτων οι οποίες μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις να είναι παράνομες.
  Ο όρος offshore σημαίνει μακράν των ακτών, επειδή όμως δημιουργήθηκε στην Αγγλία που είναι μια μεγάλη νησος ο όρος αυτός κατ΄ επέκταση σημαίνει “εκτός επικράτειας”, και με αυτή την έννοια κατέληξε διεθνής όρος επιχειρηματικότητας εξωτερικού, και ειδικότερα γι΄ αυτή που δημιουργείται σε “φορολογικό παράδεισο”.
  .
  https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A6%CE%BF%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82_%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%BF%CF%82
  /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
  ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ …………
  .
  ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ,
  ΤΙΣ ΙΕΡΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ , ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ , ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ , ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ,
  ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ , ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ .
  .
  ΓΙ΄ΑΥΤΟΥΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΧΡΗΜΑ …..
  .
  ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ σε “φορολογικό παράδεισο” ……..
  .
  ΠΕΡΑΣΑΝ ΔΕΚΑΕΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ ……………
  .
  ΑΠΟ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ . ΟΣΟΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ,
  .
  ΚΑΙ ΜΕ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
  .
  ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΥΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ :
  .
  ΒΙΝΤΕΟ
  .
  Οικονομια και Αντιθεσεις 31-01-18
  .
  https://www.youtube.com/watch?v=IiaT-X-iXfY
  .
  Δημοσιεύτηκε στις 1 Φεβ 2018
  .
  .
  ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ
  .
  ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ !
  .
  ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ …..
  .
  ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ………….
  .
  .
  ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
  .
  .
  .
  .
  .

 • .
  .
  .
  .
  .
  Βιντεο
  .
  ΕΛΛΗΝΑΣ… Ο ΑΕΤΟΣ!
  .
  https://www.youtube.com/watch?v=ojybZgFC4lE&t=3s
  .
  Δημοσιεύτηκε στις 18 Αυγ 2012
  .
  ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ!
  https://www.facebook.com/groups/Epane
  .
  .
  ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΕΙΝΕ ΜΟΝΟΣ,
  .
  ΓΛΥΨΕ ΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ ΣΟΥ,
  .
  ΓΙΑΤΡΕΨΕ ΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝ’ ΤΟ ΚΡΥΦΑ,
  .
  ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΣΟ ΕΥΑΛΩΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ,
  .
  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΟΡΝΕΑ
  .
  ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΡΚΑ ΣΟΥ,
  .
  ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙΣ,
  .
  ΓΙΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΕ ΨΗΛΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ,
  .
  ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ,
  .
  ΚΑΤΑΚΤΗΣΕ ΤΟ ΞΑΝΑ,
  .
  .
  ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΟΥ.
  .
  .
  ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ
  .
  .
  .
  .
  .

 • .
  .
  .
  .
  .
  .
  Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου 2018
  .
  Η Μακεδονία είναι η Ιστορία, η Ψυχή και η Καρδιά της Ελλάδας.
  .
  .
  https://1.bp.blogspot.com/-HLJ9MZnlD6Q/Wn3fvQQDWII/AAAAAAAAe6g/Yb_HiJmQEKApJFsHR7Qr4cRRu0rK4uBbgCLcBGAs/s640/1403325_371254389677443_854002179_o.jpg
  .
  .
  https://4.bp.blogspot.com/-ndA3bbe5bT8/Wn2ndqaF2rI/AAAAAAAAe5o/uzUIkUwLLhUK4s_EVHgFXHcf6uHuGIwKwCLcBGAs/s640/27935055_1237543906381816_770444746_n.jpg

  .
  .

  ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ , ΚΑΤΑΓΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΙΒΑ ΚΙΛΚΙΣ,

  .

  -TΗΝ ΟΛΗ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΗΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΠΕΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΚΑΤΑΓΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ!
  .

  ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΠΟΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ, Η ΛΥΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΜΕΣΑ
  ΧΩPΙΣ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ,
  ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ NA ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ
  ΚΑΙ NA ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ,
  .
  ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΥΠΗΡΧΑΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ
  Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ…

  .

  Το όνομα δεν πουλιέται…..το όνομα δεν χαρίζεται..
  Δεν θα επιτρέψουμε κανέναν να το προδώσει!
  .
  Πρέπει να είμαστε όλοι εκεί για να αποτρέψουμε κάθε ενδεχόμενο αποδοχής χρήσης του ονόματος Μακεδονία….
  .
  Πρέπει να είμαστε όλοι εκεί μαζί ενωμένοι έξω από κάθε πολικό συμφέρον ότι δεν μπορούν να παίζουν με μας!
  .
  Να τους δείξουμε ποιοί είμαστε………
  .
  Είμαστε όλοι Έλληνες!
  .
  Είμαστε όλοι Μακεδόνες!!
  .
  http://eleftheri-patrida.blogspot.gr/2018/02/blog-post_38.html
  .
  .
  ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
  .
  ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΝΙΚΗΣ
  .
  ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ !
  .
  ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ! ! !
  .
  ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ
  .
  ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ !
  .
  ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ …..
  .
  ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ………….
  .
  .
  ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
  .
  .
  .
  .
  .
  .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>