«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ευσεβείς πόθοι μιας εγκάθετης Βουλής, μιας βουλής από προβοκάτορες!!!

Τσίπρας Κορόιδεψα τους Έλληνες και μετέτρεψα το «ΟΧΙ» σε «ΝΑΙ»

Η πολιτική αλητεία επιβιώνει με προβοκάτσιες, οι προβοκάτορες και οι προβοκάτσιες έχουν για πιστεύω τους τον εμφύλιο!

Και δέκα να ήταν στο σύνταγμα, ένας πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων, δεν τους κατονομάζει ως τραμπούκους και φασίστες, που είχαν ευσεβείς πόθους, φτύνοντας μονοκοντυλιά μια Μερίδα του λαού!

Όλοι έπαιξαν την δική τους προβοκάτσια βάση με τους εντολείς τους το περίμενα, για μένα δεν ήταν έκπληξη, το ανέφερα επανειλημμένος σε προηγούμενες ανακοινώσεις μου!

Όταν διαδηλώνεις με την σημαία της Ελλάδος δεν πας με κομματικές σημαίες!!!!!!!!

Δεν δηλώνεις προκαταβολικά σαν πολιτικό πρόσωπο τι θα κάνεις, λες ότι πει ο λαός εγώ θα του συμπαρασταθώ.

Είναι πολλές οι προβοκάτσιες, άλλη στιγμή θα τις αναλύσουμε.

Τώρα μας ενδιαφέρει η εγκάθετη βουλή και ιδιαίτερα η εγκάθετη δουλική κυβέρνηση του εχθρού.

Είναι δυνατόν να ακούς από τον πρωθυπουργό να εκφράζεται για ευσεβείς πόθους σε μια μερίδα του λαού, τι σημαίνει αυτό, με απλά λόγια σπέρνεις διχόνοια και θα εισπράξεις εμφύλιο, αυτός είναι τελικά ο σκοπός σου, αυτές τις εντολές εκτελείς ως πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων;;;

Το έχετε οικογενειακό σας φαίνεται, η Μπαζιάνα μιλά για ευσεβείς πόθους… Πήραμε την κυβέρνηση…. Αλλά όχι την εξουσία!!!!

Η Παπαρήγα όταν την ρώτησαν αν θα έπαιρναν την εξουσία και δεν δεχόταν όλοι την πολιτική τους, τι θα έκανε, απάντησε ότι θα εξαφάνιζε αυτούς, που δεν θα υπάκουαν!!!

Αυτοί είναι οι ευσεβείς πόθοι της Μπαζιάνας και του Αλέξη;;;

Όταν για έναν πρωθυπουργό ο λαός που διαμαρτύρεται είναι τραμπούκοι, φασίστες, εθνικιστές, δηλώνει και τι πρωθυπουργός είναι ΚΑΙ πιάνων πρωθυπουργός είναι!!!

Άλλωστε έχουμε εμπειρία για το είδος της ποιότητας του πρωθυπουργού… Έκανε ένα δημοψήφισμα του ΟΧΙ σε προδοτικό ΝΑΙ… Και όλη η Ελλάδα να ήταν στο σύνταγμα και να τον έφτυνε, αυτός θα έλεγε ότι ψιχάλιζε!!!

Ας αναλάβουν οι στρατηγοί τις ευθύνες τους, για να αποφύγουμε τον εμφύλιο.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

1 comment to Ευσεβείς πόθοι μιας εγκάθετης Βουλής, μιας βουλής από προβοκάτορες!!!

 • .
  .
  .
  .
  .
  ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ
  .
  ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΙΧΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΔΡΩΜΕΝΑ .
  .
  .
  ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ,
  .
  ΑΝΟΙΞΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !
  ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ,
  .
  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ …….

  ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΑΓΑΛΛΙΑΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ
  .
  ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ;
  .
  ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΥΤΤΑΡΟ ΕΙΝΑΙ – Ε .Δ .Ω – ΖΩΝΤΑΝΟ ΑΘΑΝΑΤΟ ! ! !
  .
  .
  .
  ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
  .
  .
  .
  .
  .
  .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>