«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τα πολιτικά Βαρουφάκια σκατά απέκτησαν πολιτικό λόγο ΚΑΙ μάλιστα για εθνικά θέματα, αγαπητοί πατριώτες, περιμένετε το καλοκαίρι που θα είναι φτηνές οι ντομάτες!!!

Τώρα καταλαβαίνεις γιατί πρέπει να είσαι οπωσδήποτε στο συλλαλητήριο - Βαρουφάκης στον realfm Ντροπή το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα

Βαρουφάκης: Συλλαλητήρια με «ζήτω ο Στρατός» και ύβρεις σε γειτονικούς λαούς αποτελούν απειλή για την πατρίδα μας!!!

1/2/2018

«Οι πολιτικές δυνάμεις που διοργανώνουν τα συλλαλητήρια για το Μακεδονικό ήταν εκείνες που σφύριζαν αδιάφορα όταν η Ελλάδα έχανε την ανεξαρτησία της το 2010, έλεγαν τα “Ναι σε όλα” στο Κοινοβούλιο, βροντοφώναζαν “Βάστα Γερούν” το 2015 και νομιμοποιούν με κάθε τρόπο τα “αποφασίζομεν και διατάσσομεν” της τρόικας εξωτερικού και εσωτερικού», τονίζει το DiΕΜ25 (Κίνημα για τη Δημοκρατία στην Ευρώπη 2025), επικεφαλής του οποίου είναι ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Σύμφωνα με το DiΕΜ25, «την ώρα λοιπόν που η ολιγαρχία μονιμοποιεί τη χρεοδουλοπαροικία του ελληνικού λαού και (στο όνομα της δήθεν εξόδου από τα Μνημόνια) εγγυάται τη διαδικασία ερημοποίησης της Ελλάδας, η αναζωπύρωση του “Μακεδονικού” είναι το τελευταίο που χρειάζεται η πατρίδα».

«Το DiEM25 Ελλάδας, ως διεθνιστικό, πανευρωπαϊκό και πατριωτικό κίνημα, πρεσβεύει το δικαίωμα στον αυτοπροσδιορισμό όλων των ευρωπαίων ενώ εναντιώνεται σε όλα τα είδη αλυτρωτισμού και επεκτατισμού επί ευρωπαϊκού εδάφους», αναφέρει σχετική ανακοίνωση και συνεχίζει:

«Ως DiEM25 αγκαλιάζουμε όλους τους δημοκράτες που νιώθουν ταπεινωμένοι και ανήσυχοι από την πολύχρονη απώλεια της εθνικής μας κυριαρχίας».

Και καταλήγει: «Αυτή τη στιγμή που η χώρα ερημοποιείται και η περιοχή αποσταθεροποιείται, συλλαλητήρια από μια άλλη εποχή, με “Ζήτω ο Στρατός” και ύβρεις για γειτονικούς λαούς, αποτελούν ντροπή αλλά και απειλή για την πατρίδα μας.

Μοιραστείτε το!

1 comment to Τα πολιτικά Βαρουφάκια σκατά απέκτησαν πολιτικό λόγο ΚΑΙ μάλιστα για εθνικά θέματα, αγαπητοί πατριώτες, περιμένετε το καλοκαίρι που θα είναι φτηνές οι ντομάτες!!!

  • .
    .
    .
    .
    .
    .
    ΕΧΟΝΤΑΣ ΧΡΟΝΩΝ ΜΑΥΡΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ , ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΩ …………
    ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΠΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΙ ΛΕΕΙ , ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ, ΤΙ ΕΙΠΕ , ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΓΟΥΔΙ ……………..
    ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΛΟΥΠΙ ΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΗΣ , ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ
    Μια αυτοκαταστροφική κοινωνία εθισμένη στο παραμύθι, στο ψέμα και την…αναρχομαγκιά!
    .
    http://marketnews.gr/uploads/marketnews_aristerh_koinwnia.jpg
    .
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ………………
    .
    Αυτόν που έχει καλλιεργηθεί από τις ιδεολογικές εμμονές, το ψέμα, το παραμύθι, την απάτη και την ψευτομαγκιά.
    .
    Το τίμημα που πληρώνουμε και θα πληρώνουμε για να μας γίνει κτήμα το χρεοκοπημένο αριστερό παραμύθι είναι βαρύ.
    .
    Τα δίδακτρα είναι πανάκριβα.
    .
    Ας είναι τουλάχιστον τα τελευταία που πληρώνουμε για να βάλουμε μυαλό.
    .
    Γιατί το επόμενο στάδιο θα είναι αυτό της οριστικής καταστροφής μας…
    .
    Κυριακή, 2 Απριλίου 2017
    .
    http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/04/blog-post_336.html#ixzz56OewdaPp
    .
    .
    ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΝΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΦΗ
    ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΟ ΘΕΟΥ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΔΩΘΕΙ ,
    .
    ΠΑΝΤΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΩ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΙ ΕΣΤΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ,
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑ ΝΑ ΛΕΩ ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ
    .
    ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΣΑΝ ΠΟΡΕΙΑ ΖΩΗΣ : ΣΤΟΜΑΧΙ ΚΑΙ ΤΣΕΠΗ !
    .
    ΜΕ ΧΑΡΑ ΟΜΩΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΛΕΕΙ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ( ιδεολογική βάση για όλο το αξιακό σύστημα της αριστεράς )
    .
    .
    ΟΣΟ ΜΠΕΤΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ…ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ 4ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018…
    .
    ΠΈΜΠΤΗ, 1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΊΟΥ 2018
    .
    https://4.bp.blogspot.com/-IzFm2pW9tWk/WnMGT0bChGI/AAAAAAAAKzE/sxErT49DVTovRa-aH2HKHolcyl5-im1XgCLcBGAs/s400/%25CE%25A9%25CE%25A9%25CE%25A9%25CE%25A9%25CE%2592%25CE%2592%25CE%2592.jpg
    .
    ΣΤΝΕΧΙΖΕΤΑΙ………..
    .
    Αυτό δείχνει μια ζωντανή ακόμα, ανώτερη και πνευματικά πλούσια κοινωνία, γι αυτό αδέλφια ΨΗΛΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ.
    .
    Η Εθνική συνείδηση για μια ακόμα φορά αναδείχτηκε η πραγματική κινητήριος δύναμη της ιστορίας. Επιβεβαιώνει έναν μεγάλο σύγχρονο ξένο πολιτικό που είπε κάποτε:
    .
    Όσο μπετόν και να ρίξουν, το λουλούδι του Έθνους θα βρει τον δρόμο για να ανθίσει ξανά»
    ,
    ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ
    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ
    ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΞΑΝΑ
    Τ.Χ.
    .
    ΑΠΟ
    Tasos Paterakis
    .

    http://filosofia-erevna.blogspot.gr/2018/02/4-2018.html
    .
    .
    ΤΑ ΕΧΑΣΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΟΝ κ. κοκκινό………………
    .
    ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΩΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ( των αριστερών ιδεών περί «ΥΛΙΣΜΟΥ» ως υπέρτατου κινητήριου μοχλού της ιστορίας. )
    .
    .
    BINTEO
    .
    Οι αντεθνικές θέσεις του ΚΚΕ για την Μακεδονία
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=bE5uTqug3c0&t=2s
    .
    Δημοσιεύτηκε στις 5 Φεβ 2018
    .
    Νέο ανθελληνικό ξέσπασμα του ανεπάγγελτου Κουτσούμπα: Αρνείται την Ελληνικότητα της Μακεδονίας
    .
    .
    ΠΝΙΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΝΑ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ……….
    .
    ΕΙΧΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΧΑΡΙΣΜΑ ΓΡΑΦΗΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ !
    .
    ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ !
    .
    ΤΙ ΠΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟ !
    .

    Όλα όσα πρέπει να γνωρίζει ο κάθε Έλληνας για το “ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ” ΖΗΤΗΜΑ
    .
    Jan 29, 2018
    .
    https://1.bp.blogspot.com/-9Q96OCiEW4Q/Wm5YfRW5bWI/AAAAAAAAG5Y/gZww3QcF9HoS6w40yNto7OyNidZizzg9wCLcBGAs/s1600/Makedoniko%2BZitima.png
    .
    Το “Μακεδονικό” Ζήτημα ΔΕΝ είναι ελληνική “υπόθεση” !!! …Είναι πανανθρώπινη και όχι εθνική υπόθεση …Είναι πολιτισμική και όχι πολιτική υπόθεση.
    .
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ………………..
    .
    Τώρα, που τα σταλινικά λιγούρια ανακάλυψαν τα πεντάστερα ξενοδοχεία, τα λίαρ τζετ, τα Νταβός και τη Haute couture, δεν θέλουν ο λαός να ενοχλεί τα αφεντικά, που τους τα εξασφαλίζουν όλα αυτά …Δεν είναι ώρα να ενοχλείται τώρα η “Μαντάμ Μέρκελ”, η οποία τόσο φροντίζει τον “αγγλόφωνο επαναστάτη” που υπογράφει τα πάντα.
    .
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
    .
    http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2018/01/makedoniko-zitima.html
    .
    .
    .
    .
    .
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
    .
    .
    .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>