«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Ελληνίδες Έλληνες Ελληνοπούλα!

ΜΙΑ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ

Πατριώτες, Πατριώτισσες, νέοι αυτής της ιερής χώρας!

Μην επιτρέψετε στους προβοκάτορες, στους ξένους μησθοφορους δολοφόνους και στα κομματόσκυλα, να εκμεταλλευτούν τον πατριωτικό σας αγώνα!

Δείξτε τους ότι πάτε για την πατρίδα σας και μόνο!

Τα πουλημένα κόμματα πότε σας θέλουν πατριώτες και αγωνιστές και πότε εθνικιστές, κατσαπλιάδες, αμόρφωτους, αγροίκους!!!

Κάθε φορά ανάλογα με τα ντόπια και ξένα συμφέροντα σας παροτρύνουν ή σας βρείζουν!

Όλοι στο σύνταγμα αύριο, για την πατρίδα μας, απομονώστε τους ανθέλληνες και τα ντόπια πολιτικά κατακάθια, απομονώστε όλα τα πουλημένα ΜΜΕ, αγκαλιαστείτε και δείξτε τους ότι είσαστε πολιτισμένοι και ξέρετε πότε να αγωνίζεστε για την πατρίδα σας!

Ένα να ξέρετε, ότι έχετε όλα τα δίκια και το δίκιο νικά μέσα από τον ενωμένο αγώνα με αγάπη για την μάνα πατρίδα μας!

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Δεν ειναι ενα υπερφυσικο ανθοs που ξεκοπηκε απο το δενδρο του και πλαναται στον αερα για να χρησιμοποιηται απο τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο για τα νοτιοσλαβικα και βορειοαλβανικα συμφεροντα, αλλα ανηκει στο ελληνικο δενδρο που ειναι βαθεια ριζωμενο στην Γη και τρεφεται απο λασπη, την οποια μεταβαλλει σε ανθη.

Και οσο περισσοτερη λασπη λαμβανει το δενδρο αυτο ωs τροφη, τοσο λεπτεπιλεπτα και πυκνα ειναι τα ανθη του.

MAZEDONIEN

Sie ist nicht eine losgelöst in der Luft schwebende übernatürliche
Blüte, die von den internationalen politischen Zionismus für südslawische und nordalbanische Interessen benutzt werden kann, sondern ein tief in der Erde wurzelnder hellenischer Baum, vom
Schlamm genährt, den er in Blüten verwandelt und je mehr Schlamm er als Nahrung bekommt, desto feiner und reicher gestaltet er seine Blüten.

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114
D-40885 Ratingen
E-Mail: chaziteo@t-online.de
03.02.218

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

1 comment to Ελληνίδες Έλληνες Ελληνοπούλα!