«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η Μακεδονία ήταν και θα είναι μια από αρχής του κόσμου!

Σε κάθε αριθμό σας έχει και μια φωτογραφία!

ΜΙΑ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙΙ

  1. 1. Η Μακεδονία, μια νέα ελληνική δύναμη

  2. 2. Οι Μακεδόνες είναι αρχαίο ελληνικό φύλο, που ζούσαν στην βόρεια Ελλάδα, στην περιοχή βόρεια του Ολύμπου.

  3. 3. Σύμφωνα με την αρχαία ελληνική μυθολογία, γενάρχης των Μακεδόνων ήταν ο Μακεδνός. Ο Μακεδνός ήταν γιος του Δία και της Θυίας, της κόρης του Δευκαλίωνα και της Πύρρας. Τους θυμάστε;

4. Oι Μακεδόνες έζησαν για πολλά χρόνια χωρίς να έχουν επαφές με τους άλλους Έλληνες. Ήταν μάλιστα αναγκασμένοι να πολεμούν συνέχεια εναντίον των βόρειων γειτόνων τους.

5. Από τα χρόνια όμως των Περσικών πολέμων άρχισαν να έχουν επαφές με τους κατοίκους της νότιας Ελλάδας και να δημιουργούν εμπορικές σχέσεις.

6. Μεγάλη δύναμη απέκτησε η Μακεδονία, όταν πήρε την εξουσία στα χέρια του ο Φίλιππος Β‘ (359 π.Χ.).

7. Ο Φίλιππος, που γεννήθηκε το 382 π.Χ. στην Πέλλα, από τη στιγμή που έγινε βασιλιάς της Μακεδονίας προσπάθησε να αλλάξει τους Μακεδόνες, που μέχρι τότε ζούσαν μια άγρια και σκληρή ζωή. Πόσων χρονών ήταν όταν έγινε βασιλιάς;

8. Ο Αλέξανδρος, ο γιος του, μάλιστα σε έναν λόγο του θύμισε στους Μακεδόνες: «O Φίλιππος σας βρήκε νομάδες και φτωχούς, τους πιο πολλούς ντυμένους με δέρματα ζώων, να βόσκετε τα λιγοστά πρόβατά σας πάνω στα βουνά και να τα υπερασπίζεστε προβάλλοντας αδύναμη αντίσταση στους γείτονές σας. Σας έντυσε με ρούχα υφασμάτινα αντί για δέρματα και σας κατέβασε από τα βουνά στις πεδιάδες και σας έκανε άξιους να αντιμετωπίζετε στη μάχη τους βάρβαρους που κατοικούν στα σύνορά σας και να στηρίζεστε πια στο θάρρος σας πιο πολύ παρά στα οχυρώματα. Σας έκανε κατοίκους των πόλεων και ανθρώπους πολιτισμένους με την προσφορά σωστών νόμων και συνηθειών». Μπορούμε δηλαδή να πούμε ότι ο Φίλιππος ήταν ένας καλός βασιλιάς για τους Μακεδόνες; Γιατί;

9. Ο Φίλιππος ο Β΄ σαν έξυπνος βασιλιάς το πρώτο που προσπάθησε να δημιουργήσει ήταν: Α. Ένα καλό λιμάνι. Γιατί; Β. Έναν καλό ναό. Γιατί; Γ. Έναν καλό στρατό. Γιατί;

10. O Φίλιππος από την πρώτη στιγμή προσπάθησε να δημιουργήσει ισχυρό στρατό. Γιατί; Πώς; Α. Έβαλε τους Μακεδόνες του να κάνουν γυμναστική. Β. Όπλισε τους Μακεδόνες στρατιώτες με ειδικά όπλα. Γ. Τάιζε τους Μακεδόνες στρατιώτες με πολύ καλό φαγητό.

11. Εφοδίασε τους στρατιώτες με μικρή ασπίδα και μακρύ δόρυ, τη σάρισα, που είχε μήκος 5 μέτρα περίπου.

12. Η μακεδονική φάλαγγα, όταν βάδιζε παραταγμένη, έμοιαζε με φρούριο που κινείται. Πολύ ισχυρό ήταν και το ιππικό.

13. Τι πιστεύετε ότι έκανε με αυτόν τον ισχυρό στρατό ο Φίλιππος ο Β;

14. Επιτέθηκε φυσικά στους εχθρούς του, στους βόρειους, δυτικούς και ανατολικούς γείτονές του και φυσικά τους ΝΙΚΗΣΕ. Δημιούργησε έτσι ένα μεγάλο δυνατό κράτος σε όλη την περιοχή της Μακεδονίας και της Θράκης.

15. Όμως ένα κράτος για να είναι ισχυρό χρειάζεται χρήματα. Πού βρήκε χρήματα ο Φίλιππος και τα κατάφερε τόσο καλά;

16. Στο Παγγαίο τα βρήκε τα χρήματα.

17. Εκεί σε αυτό το βουνό υπήρχε πολύ χρυσάφι και φτιάχτηκαν χρυσωρυχεία για να το βγάζουν.

18. Με το χρυσάφι που έβγαινε από τα χρυσωρυχεία τ ου Παγγαίου ο Φίλιππος ο Β΄ έκοψε νομίσματα και έφερε έτσι μεγάλη οικονομική ανάπτυξη στο κράτος του. Η Πέλλα, η πρωτεύουσα του κράτους, έγινε μεγάλο οικονομικό και πνευματικό κέντρο.

19. Η Μακεδονία έγινε ισχυρό κράτος και ο Φίλιππος ένας πολύ δυνατός βασιλιάς. Τι θα έκανε μετά;

20. O Φίλιππος θέλησε να κυριαρχήσει και στη νότια Ελλάδα. Ως αφορμή βρήκε κάποια διαμάχη των κατοίκων που ζούσαν στις περιοχές γύρω από το μαντείο των Δελφών. Όταν ο στρατός του πέρασε τις Θερμοπύλες, οι Θηβαίοι και οι Αθηναίοι κατάλαβαν ότι κινδυνεύουν.

21. Πήραν τότε την απόφαση να τον εμποδίσουν. Η μεγάλη σύγκρουση έγινε στη Χαιρώνεια (338 π.Χ.).

22. Στη μάχη αυτή νίκησε ο Φίλιππος, ενώ διακρίθηκε κι ο γιος του Αλέξανδρος πολεμώντας στην πρώτη γραμμή. Οι νεκροί, οι τραυματίες και οι αιχμάλωτοι σε αυτή την μάχη ήταν χιλιάδες.

23. Εκεί οι Θηβαίοι έχτισαν πέτρινο λιοντάρι, που υπάρχει μέχρι σήμερα, για να τιμήσουν τους νεκρούς τους.

24. O Φίλιππος φέρθηκε στους νικημένους με επιείκεια. Μετά τη μάχη της Χαιρώνειας, γιόρτασε με τους φίλους του τη νίκη του και στη συνέχεια βάδισε ανάμεσα στους αιχμαλώτους. Άρχισε μάλιστα να κοροϊδεύει τη δυστυχία τους.

25. O ρήτορας Δημάδης, που ήταν και αυτός μεταξύ των αιχμαλώτων, μίλησε τότε με θάρρος και του είπε: «Βασιλιά, η τύχη σού χάρισε το ρόλο του Αγαμέμνονα κι εσύ δεν ντρέπεσαι να συμπεριφέρεσαι έτσι;». O Φίλιππος τότε κλονίστηκε και άλλαξε τη συμπεριφορά του. Έτσι άφησε στην άκρη την αλαζονεία του και θαύμασε τον άνθρωπο που του μίλησε με τόσο θάρρος. Τον ελευθέρωσε από την αιχμαλωσία και τον πήρε κοντά του. Τέλος χάρη στο Δημάδη πείστηκε ν’ αφήσει ελεύθερους όλους τους αιχμαλώτους χωρίς λύτρα, άλλαξε μάλιστα στάση και έκανε φιλία και συμμαχία με τους Αθηναίους.

26. Συγκάλεσε μάλιστα συνέδριο στην Κόρινθο, όπου συμμετείχαν πολλές ελληνικές πόλεις εκτός από τη Σπάρτη.

27. Στο συνέδριο είπε σε όλους τα σχέδιά του για το μέλλον. Ποια νομίζετε ότι είναι;

28. Ήθελε να τιμωρήσει τους Πέρσες για τις καταστροφές που είχαν προκαλέσει στην Ελλάδα. Στο συνέδριο της Κορίνθου οι Έλληνες τον ανακήρυξαν αρχηγό στην εκστρατεία που σχεδίαζε να κάνει εναντίον των Περσών.

29. Την άλλη χρονιά όμως δολοφονήθηκε και βασιλιάς της Μακεδονίας έγινε ο Αλέξανδρος (336 π.Χ.), που οι ιστορικοί για τη μεγάλη προσφορά του στον πολιτισμό τον ονόμασαν Μέγα.

30. Από τότε έχουν περάσει πολλά χρόνια. Πόσα; Το 1977 όμως ο αρχαιολόγος Μανόλης Ανδρόνικος ανακάλυψε κάτι πολύ σπουδαίο.

31. Ο αρχαιολόγος Μανόλης Ανδρόνικος, έκανε ανασκαφές στη Βεργίνα και αποκάλυψε τρεις βασιλικούς τάφους και πολλά άλλα ευρήματα.

32. Όλα αυτά βεβαιώνουν ότι η Βεργίνα δεν είναι άλλη από τις Αιγές, την πρώτη πρωτεύουσα του Μακεδονικού κράτους. Έθιμο ιερό όριζε να θάβονται εκεί οι Μακεδόνες βασιλιάδες.

33. Oι τάφοι της Βεργίνας έχουν έναν υπόγειο προθάλαμο και μια λαμπρή πρόσοψη.

34. Στον μεγαλύτερο τάφο υπήρχε μαρμάρινη σαρκοφάγος και μέσα σ’ αυτή χρυσή λάρνακα με τα καμένα οστά του νεκρού και ένα θαυμάσιο χρυσό στεφάνι.

35. Χρυσή λάρνακα του τάφου του Φιλίππου Β΄

36. Το χρυσό στεφάνι που φορούσε ο Φίλιππος Β’ όταν το σώμα του παραδόθηκε στις φλόγες της ταφικής πυράς. Το χρυσό στεφάνι βελανιδιάς είναι το πιο βαρύτιμο στεφάνι που σώθηκε από την ελληνική αρχαιότητα. Αποτελείται από 313 φύλλα και 68 βελανίδια.

37. Απ’ όλα αυτά ο Ανδρόνικος κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο τάφος ήταν βασιλικός και ανήκε πιθανότατα στον Φίλιππο Β, τον πατέρα του Αλέξανδρου.

38. Παρουσίαση: ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ

https://www.slideshare.net/demetra60/ss-60089639

Ζήτω η από πάντα Ελληνική Μακεδονία και θα μείνει Ελληνική με το αίμα μας, όπως έκαναν χιλιάδες ελληνικές γενιές!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

2 comments to Η Μακεδονία ήταν και θα είναι μια από αρχής του κόσμου!

  • ..
    .
    .
    .
    .
    4 Φεβ 2018. Συλλαλητήριο, Πρακτικά και άλλα που είναι σωστό να γνωρίζετε …
    Παρασκευή, 2 Φεβρουαρίου 2018

    Άρθρο Γνώμης του Ευάγ. Αθανασιάδη (*)

    Ήμουν εκεί …. στη Θεσσαλονίκη, στο συλλαλητήριο του Λαού.

    Συμμετείχα στη εκδήλωση της Λαϊκής Κυριαρχίας, την οποία τόσα χρόνια διατυμπανίζουν και μέμφονται τα «πολιτικά Λυκόρνια» αλλά «ξεσκίζουν» συστηματικά.

    Προσπάθησαν να τη προβοκάρουν. Αρχικά, με δηλώσεις κατά της συγκεντρώσεως, σπέρνοντας το φόβο για ταραχές και επεισόδια, αλλά προσπαθώντας και να οργανώσουν, αντιεκδηλώσεις.

    Επόμενο στάδιο ήταν, να παρεμποδίσουν τη προσέλευση με κάθε τρόπο, με κάθε μέσον.
    Στη συνέχεια, μη παρέχοντας τεχνική και επικοινωνιακή υποστήριξη, προσπάθησαν να απομονώσουν και απομειώσουν, το μέγεθος της συγκέντρωσης.

    Χρησιμοποίησαν, κάθε θεμιτό και αθέμιτο τρόπο !!!

    Ποιοι ?? Αυτοί, που τόσα χρόνια με το παραμικρό κατέβαζαν τον Ελληνικό λαό στους δρόμους, βάζοντας φωτιές, καταστρέφοντας δημόσιες και ιδιωτικές περιουσίες, αφήνοντας θύματα στο πέρασμά τους. Και όλα, στο όνομα της Λαϊκής Κυριαρχίας και στο όνομα της Δημοκρατίας.

    Δεν τα κατάφεραν και σήμερα και αφού ξευτιλίστηκαν και είδαν, ότι δεν μπορούν να φιμώσουν τη Λαϊκή Κυριαρχία αυτά τα «πολιτικά Λυκόρνια» και οι «ύαινες» της δημοσιογραφίας και των ΜΜΕ, εμφανίζονται ως αρωγοί, συμμέτοχοι, για να καλύψουν το κενό μεταξύ Λαϊκής Κυριαρχίας και Εξουσίας…

    Τους βλέπεις παντού και σε όλη την επικράτεια. Δήθεν μπροστάρηδες και συντονιστές. Να προλάβουν. Άραγε τι φοβούνται???

    Φοβούνται, ότι στην Αθήνα, η 04/01/18 αυτοπροσδιορίζεται ως Ημέρα του Έθνους, Ημέρα Πατρίδος. Ημέρα Μακεδονίας. Ημέρα της Ελλάδος.

    Φοβούνται, που στις 3-4 Φεβ 2018 οι Ελληνικές Σημαίες, θα ανεμίζουν, σε όλη την Ελλάδα, σε όλα τα μπαλκόνια.
    Φοβούνται την Αθήνα, ως Γαλανόλευκη Πόλη. Την Ελλάδα, ως Γαλανόλευκη Χώρα.
    Η σημαία είναι δημοψήφισμα.
    Όλοι στο συλλαλητήριο στην Αθήνα.

    Ας προσέξουμε, το προαιώνιο σαράκι της διχόνοιας και του διχασμού.
    Όχι, σε οποιαδήποτε κατηγόρια και διχαστικό λόγο και εκφορά.
    Η Μακεδονία μας ενώνει. Το Έθνος χρειάζεται τον καθένα μας.
    Κανένας δεν μας καπελώνει, κανένας δεν Ηγείται. Ο Λαός απαιτεί.
    Οι διοργανωτές, εκτελούν ένα διεκπεραιωτικό έργο.

    Ελπίζουμε οι διοργανωτές να έχουν μεριμνήσει:

    Για Αναμετάδοση ραδιοφωνική, παράλληλα με μεγαφωνική εγκατάσταση:
    Αυτή η συγκέντρωση, τεχνικά, δεν μπορεί να καλυφθεί, με μεγαφωνικές συσκευές.
    Πρέπει να προβλεφθεί, η αναμετάδοση από δύο οι τρείς ραδιοφωνικούς σταθμούς, που να εκπέμπουν από διαφορετικούς αναμεταδότες.

    Εμείς που συμμετέχουμε, να έχουμε φορητά ραδιόφωνα (τρανζίστορς), ώστε να επιτυγχάνεται, η μετάδοση σε όλη την έκταση. Η μετάδοση, ακρόαση μέσω κινητών τηλεφώνων και διαδικτύου, ίσως να απενεργοποιηθεί τεχνικά, όπως έγινε στη Θεσσαλονίκη.
    Για Τεχνική κινήσεως:

    Ενημέρωση στα διόδια και στη τροχαία, για αυξημένη επάνδρωση, για αντιμετώπιση αυξημένης κίνησης. Και ανάλογη συνεννόηση ενδεχομένως, με αγρότες.

    Εάν υπάρξει καθυστέρηση 15΄ λεπτών σε κάθε σταθμό διοδίων, δεν θα φτάσει κανείς εγκαίρως.
    Καλόν είναι, να υπάρχουν και αντιπρόσωποι των διοργανωτών στα διόδια.

    Επίσης τηλέφωνα επικοινωνίας με διοργανωτές, σε περίπτωση δυσκολιών.

    Τεχνική ομιλιών:
    Δεν είναι διάλεξη, είναι Λαοθάλασσα.
    Να έχουν προκαθοριστεί εγκεκριμένα συνθήματα, που να είναι γνωστά στον κόσμο. Να ανακοινωθούν από τώρα.

    Δεν ήρθαμε να ακούσουμε, ήρθαμε να ακουστούμε!

    Οι χαιρετισμοί και προσφωνήσεις, να είναι σύντομοι, μέχρι ενός λεπτού και όχι περισσότερο, και να περιέχουν και να καταλήγουν πάντα, σε ένα από τα προκαθορισμένα συνθήματα.

    Οι ομιλητές να έχουν αμεσότητα και επικοινωνία με το συγκεντρωμένο κόσμο.

    Να χρησιμοποιούν συνθήματα και να επαναλαμβάνουν τα συνθήματα του κόσμου.

    Μεγαλύτερη σημασία, έχει η συμμετοχή και οι εκδηλώσεις του κόσμου, παρά το τι θα λεχθεί.

    Ανασκόπηση της ιστορίας και θεωρητική ανάλυση, είναι τελείως απαράδεκτη για τέτοιες συγκεντρώσεις. Αυτά, θα αναπτυχθούν σε άρθρα και μελέτες.

    Πρότυπο η ομιλία του Ν. Λυγερού διάρκειας 5 λεπτών, με 31 προτάσεις και η κάθε πρόταση, όχι μεγαλύτερη από μια σειρά και περιείχε, ένα πλήρες νόημα.

    Εμείς οι συμμετέχοντες ας έχουμε υπόψη :

    Χωροταξικά:

    Μην συνωστιζόμαστε, κοντά στην εξέδρα. Ας κάνουμε μια ωραία παρέα, από 2-5 άτομα. Ας Κρατήσουμε μία απόσταση από τους γύρω μας, 5 μέτρα. Θα περάσουμε καλύτερα.

    Θα φανεί ο όγκος της συγκέντρωσης. Πρέπει να καλυφθεί, όλη η Αθήνα.

    Σημεία συναντήσεως:
    Επειδή είναι πολύ πιθανό, να μην υπάρχει κινητή τηλεφωνία, πρέπει να έχουν οριστεί, πολύ ακριβή σημεία συναντήσεως, οικογενειών, φίλων, ομάδων.

    Και κυρίως σημεία συναντήσεως για την αποχώρηση.

    Τα σημεία, πρέπει να είναι ορισμένα με ακρίβεια λίγων (1-2) μέτρων και για συγκεκριμένο χρόνο. Στην Θεσσαλονίκη διαπιστώθηκε ότι λόγω πολυκοσμίας, άνθρωποι που ήταν σε απόσταση 5-10 μέτρων δεν μπόρεσαν να βρεθούν. Παράδειγμα, η πρόταση «θα βρεθούμε στο Μεγ. Βρετανία» δεν εξασφαλίζει τίποτε. Το ορθό ««θα βρεθούμε στην γωνία της Μεγ. Βρετανίας».

    Πρέπει να ορίζονται δύο σημεία. Ένα στο επιθυμητό σημείο και ένα σε μεγαλύτερη απόσταση (1000μ.), εάν δεν μπορέσουμε να προσεγγίσουμε το πρώτο, με καθορισμένη ώρα συναντήσεως για το ένα και το άλλο..

    Ένδυση:
    Ο χρόνος κίνησης και παραμονής θα είναι σημαντικός, μεγάλος.
    Τα ρούχα, άνετα και ζεστά. Παπούτσια γερά, σταθερά, ευρύχωρα. Η ορθοστασία, θα επιβαρύνει την κατάσταση.
    Μια ομπρέλα. Και σε περίπτωση βροχής, θα είμαστε εκεί.

    Θα χρειαστεί να καθίσετε, να ακουμπήστε για λίγο. Ένα μαντηλάκι ή και κάτι καλύτερο, θα είναι χρήσιμο.
    Το μπουφάν ζεστό, ελαφρύ (ο παρατεταμένος χρόνος, αυξάνει το βάρος..), και λίγο μακρύ, να καλύπτει τους γλουτούς.
    Ένα μικρό μπουκάλι νερό.

    Το κασκόλ απαραίτητο.

    Εάν χρειαστεί τσάντα πλάτης, να είναι κόσμια και μικρή. Τα μαύρα σακίδια, με δεμένα φουλάρια, ανησυχούν και «προβληματίζουν» την αστυνομία.

    Μαζί μας και Σημαίες. Μικρές και μεγάλες.

    Μην ξεχάσετε και το φορητό ραδιόφωνο.

    Επαναλαμβάνουμε όλοι ταυτοχρόνως, και μη ταυτοχρόνως, τα συνθήματα.

    Και όπου δεν υπάρχει συντονισμός, εάν ξεκινήσουν πέντε στην τρίτη-τέταρτη επανάληψη ακολουθούν όλοι. Ξεκινήστε εσείς λοιπόν.

    «Ιατρική» προτροπή:

    Φωνάξτε.., φωνάξτε, εκτονωθείτε, ..φωνάξτε πολύ.. είναι και ψυχοθεραπευτικό.
    Φωνή και τραγούδι.

    Το συλλαλητήριο είμαστε Εμείς. Η παρουσία μας και η φωνή μας.

    Λοιπόν, 4 Φεβ 2018.
    Ημέρα του Έθνους. Ημέρα Πατρίδος. Ημέρα Μακεδονίας. Ημέρα της Ελλάδος.
    Σημαίες παντού, σε όλη την Ελλάδα, σε όλα τα μπαλκόνια.
    Η σημαία είναι δημοψήφισμα.

    Έβαλες Σημαία; «Ψήφισες, στο δημοψήφισμα»;

    Και όλοι στο συλλαλητήριο στην Αθήνα.

    Ελπίζουμε, οι συντονιστές και ομιλητές, να έχουν ως υπόδειγμα την ομιλία του Νίκου Λυγερού. Τριάντα μία (31) προτάσεις και πέντε λεπτά (5΄) ομιλία. Δεν χρειάζεται παραπάνω.
    Ελπίζουμε, να δούμε και να ακούσουμε τον Σπανουδάκη, αυτό τον υπέροχο μουσικοσυνθέτη, με την ορχήστρα του, που σκόπιμα τα «Λυκόρνια» και «ύαινες» προσπαθούν να φιμώσουν χρόνια, αλλά δεν μπορούν.
    Δεν θέλουμε, να δούμε πρόσωπα και ομιλητές, που θυμίζουν το «μαύρο» και «προδομένο» παρελθόν. Δεν θέλουμε Εφιάλτες… Θέλουμε την Πατρίδα μας, την Ελλάδα μας.

    (*) Ο Ευάγγελος Αθανασιάδης είναι Συνταγματάρχης ε.α.

    http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/02/4-2018.html#ixzz55ys5pYbH

    .
    .
    .
    .
    .

    ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ……..
    .
    .
    ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ !
    .
    .
    .
    .

  • .
    .
    .
    .
    .
    Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ
    .
    .
    .
    ΕΘΝΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ
    .
    .
    ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
    .
    .
    http://i2.wp.com/www.arxaiaithomi.gr/wp-content/uploads/2016/01/9.jpg?resize=465%2C336
    .
    .
    .
    Χιλιάδες άνθρωποι με αιτήματα διαμαρτυρίας χωρίς όμως να ξεχωρίζουν από ΛΑΟ ΑΠΟΙΚΙΑΣ, που είναι ΩΡΕ!
    .
    Η ταυτότητα σας;; για να γνωρίσουν και να σας σεβαστούν;;; αφού εσείς οι ίδιοι δεν σέβεστε το ίδιο σας το σπίτι! που σας γέννησε! σας έθρεψε! σας θέριεψε και πάνω απ’όλα, σας παρείχε μέχρι πριν (5) χρόνια και ελευθερίες που πάνω από το μισό του Πλανήτη στερείτε.
    .
    Έχετε κάνει πολλές πορείες διαμαρτυρίας, για μισθούς, δώρα, επιδόματα, συντάξεις, φάρμακα και πολλά άλλα ……
    .
    Αλλά όταν δεν έχεις την Κυριαρχία της Πατρίδας σου!!!
    .
    δεν έχεις δυνατότητα διαμαρτυρίας, μόνο τον ξεπεσμό του να επαίτης…..
    .
    και όσο κάνετε πορείες στους δρόμους, χωρίς να υπερασπίζεσαι ότι και όσα αφορούν την Πατρίδα σου, δηλαδή με λίγα λόγια, το σπίτι σου και γενικά το χειρισμό όσα αφορούν εσένα και την Πατρίδα σου.
    .
    Όσο περιφέρεσαι σαν κοπάδι άκρη δεν θα βρεις, μόνο όταν ύψωσης την περήφανη Ιστορία σου.
    .
    ΜΟΝΟ όταν υψώσεις την σπάνια κληρονομιά της Εθνικότητας σου!
    .
    Την Σημαία που φέρνει ρίγη συγκίνησης στους Γηγενείς Έλληνες!!!
    .
    Όσο πιθηκίζεις γιατί επιδοτήσε από τις τόσες ΜΚΟ, που ήταν και συνεχίζουν να είναι καλά στημένες και με μεγάλη επιτυχία, από τους ιθύνοντες για την Μετάλλαξη του Ελληνικού Έθνους όλα αυτά τα χρόνια,
    .
    τόσο θα παραμένεις ένας ντροπιασμένος επαίτης.
    .
    Φαντάσου εάν αυτά τα χιλιάδες χέρια σήκωναν όλα μαζί την Ελληνική Σημαία!
    .
    όχι σε πορείες αλλά σε ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
    .
    θα είχαν γίνει τα αιτήματα σου Φόβος και Τρόμος, σε όλους αυτούς τους προδότες, που σου στέρησαν την βεβαίωση ότι είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ!!!
    .
    και όχι απλά ένας εργάτης, ή ασφαλισμένος, ή συνταξιούχος, Ε! \
    .
    όσο δεν τους δείχνεις, ότι αυτό που σου παίρνουν είναι η ΠΑΤΡΙΔΑ σου!!!
    .
    Πρέπει να καταλάβεις, ότι επιβάλλεται να την ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ,
    .
    γιατί αυτή σε γέννησε, αυτή σε έθρεψε, σε θέριεψε και μόνο σ’αυτην έχεις εμπιστοσύνη να σε ζει!
    .
    Όλοι αυτοί που σου έδιναν άλλα πάνινα σύμβολα,
    .
    δεν εχουν την δύναμη που έχει η ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ!
    .
    Πάρτε τις Ελληνικές Σημαίες, ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ!!!!
    .
    Και να τις Υψώσετε!
    .
    και τότε μόνο θα καταλάβετε τι θα πει ΕΝΟΤΗΤΑ!
    .
    μόνο τότε θα αποκτήσετε ΔΥΝΑΜΗ!
    .
    γιατί τότε θα καταλάβουν ότι είστε ΕΝΩΜΕΝΟΙ! άρα και ΙΣΧΥΡΟΙ!!!
    .
    Ξυπνήστε! Ωρέ Έλληνες!,
    .
    παψτε να είστε επαίτες σε αποικία, είστε στο Σπίτι σας,
    .
    ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ
    .
    εσείς την χρειάζεστε, όχι αυτή, η δόξα της ΕΛΛΑΔΑΣ είναι εξασφαλισμένη,
    .
    Πέρασαν ΗΡΩΕΣ που την εχουν κάνει ΑΘΑΝΑΤΗ!
    .
    Για εσάς είναι το μόνο σας κεφάλαιο, το μόνο σας όπλο
    .
    για να διώξετε όλους τους εχθρούς όποιοι είναι αυτοί και να πάρετε την ζωή σας στα χέρια σας.
    .
    Η Ελλάδα χρόνια είναι ΣΤΟΧΟΣ! όλων των αρπακτικών της Ανθρωπότητας και όλοι, εχουν στη σκέψη τους νυχθημερόν την Άλωση της!
    .
    Εσύ την έχεις και δεν την σέβεσαι και σηκώνεις πάνινα σύμβολα, άσχετα με εκείνα που αξίζουν το σεβασμό σου
    .
    και μετά περιμένεις να μεταφέρεις το μήνυμα σου ότι έχεις δικαιώματα, που έχεις δικαιώματα;;
    .
    σε μια Πατρίδα που χτυπάς όποιον σηκώνει το τιμημένο
    .
    και Αθάνατο σύμβολο την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ!!!
    .
    Όποιος σε βλέπει να συνεχίζεις τον βανδαλισμό της Εθνικότητας σου! τόσο δεν έχεις τον σεβασμό των άλλων.
    .
    Οι Γερμανοί υπερασπίζονται την Εθνικότητα τους!
    .
    οι Γάλλοι, οι Εγγλέζοι, οι Αυστριακοί,Οι Αλβανοί, οι Τούρκοι, οι Αιγύπτιοι, οι Ρώσοι, οι Αμερικανοί,
    και τόσοι άλλοι, ΕΝΩ εσύ Νεοέλληνα υψώνεις άσχετα πάνινα σύμβολα!
    .
    ΜΟΝΟ εσύ Νεοέλληνα! Χαρίζεις! Ξεφτιλίζεις! Σνομπάρεις! την ΔΥΝΑΜΗ που έχεις δικαιωματικά!
    .
    Την έχεις κληρονομήσει από Ένδοξους Προγόνους και εσύ την κατασπαταλάς! την μοιράζεσαι! με τον κάθε τυχόντα, είτε αυτός είναι Δανειστής, είτε Συνδικαλιστής, είτε είναι Κομματάρχης, είτε είναι Πολιτικός, είτε είναι Εργοδότης, είτε είναι ο οποιοσδήποτε τυχάρπαστος Ξένος.
    .
    Πολύ χύμα είναι ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ σου!
    .
    ΕΔΩ είναι το ΣΠΙΤΙ σου!!
    .
    εδώ είναι η ΠΑΤΡΙΔΑ σου!!!
    .
    Όσο ξεφτιλίζεσαι με πιθηκίστηκες συμπεριφορές, τόσο θα δίνεις δικαιώματα σε όλους, να μην σε υπολογίζουν, και να προσπαθούν, να σε βάλουν να πιθηκίζεις,
    /
    σε κατευθύνσεις που τους εξυπηρετούν.
    .
    Όσο δεν θέλεις να καταλάβεις, τι σου εχουν κάνει, τόσο θα χάνεις δικαιώματα.
    .
    Όσο συνεχίζεις, να αφήνεις, να σου καταγράφουν ιδέες, που είναι εναντίον των συμφερόντων σου, τόσο θα τους δυναμώνεις!
    .
    Ό λόγος είναι απλός!
    .
    τους έχεις χαρίσει τα πάντα και επαιτείς ψίχουλα!
    .
    γιατί να σου τα Δώσουν;;
    .
    σε εχουν αντικατάσταση με 4.500.000 Παράνομους ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ!
    .
    Αυτοί δούλεψαν για να σε φέρουν στο νοητικό σημείο που είσαι σήμερα.
    .
    Όσο δεν βγάζεις το όπλο της ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ σου!
    .
    τόσο θα γελανε μαζί σου και θα μοιράζουν την ΠΑΤΡΙΔΑ σου.
    .
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΟΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ!
    .
    ΕΙΝΑΙ Η ΙΕΡΗ ΓΗ! ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ!
    .
    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ!
    .
    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ!
    .
    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΝ!
    .
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ!!!!
    .
    ΖΗΤΩ Η ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ! ! ! ! ! ! ! !.
    .
    .
    Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ
    http://arxaiaithomi.gr/2016/01/26/%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%BF%CF%83-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CF%89%CE%BD/
    .
    .
    .
    .
    ………………………………………………………………………………………..
    http://www.arxaiaithomi.gr/wp-content/uploads/2016/01/9.jpg
    ……………………………………………………………………………………….
    .
    .
    .
    .
    4 / 2 / ΚΥΡΙΑΚΗ 2018
    .
    ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
    .
    ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ
    .
    ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ! ! !
    .
    .
    ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ !
    .
    .
    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
    .
    .
    .
    .
    .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>