«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΟΡΤΗ ! ! ! ! !

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ

ΕΝΩΘΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ! ! !

ΑΔΡΑΝΕΙΑ – Τ .Ε .Λ .Ο .Σ –

ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ Σ΄ΑΓΑΠΑΝΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΕ ΕΧΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ……………………

ΚΟΥΦ@ΛΕΣ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ :

Ε .Λ .Λ .Α .Δ .Α ! ! ! ! ! !

ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΔΑ  ΓΙΑΓΙΑ ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

2 comments to ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΟΡΤΗ ! ! ! ! !

 • .
  .
  .
  ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΕΙΔΑΝ ΟΛΟΙ …….
  .
  ΤΟΥΣ ΟΜΟΡΦΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ !
  .
  ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΟΤΙ :
  .
  Η ΕΛΛΑΔΑ ΦΡΟΥΡΕΙΤΑΙ ! ! !
  .
  ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΤΟ ΕΖΗΣΑ !
  .
  ΕΙΧΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΓΑΠΗ !
  .
  ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ! ! !
  .
  ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ , ΜΑΣ ΟΡΜΗΣΑΝ
  .
  ΜΕ ΒΑΡΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΡΑΓΙΣΑΝ
  .
  ΤΟ ΠΑΡΜΠΡΙΖ ΑΠΟ ΤΟ ΔΥΟΡΟΦΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ,
  .
  ΕΠΙΒΙΒΑΣΤΕΙ …………..
  .
  ΜΕ ΘΑΥΜΑΣΤΗ ΨΗΧΡΑΙΜΙΑ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΕ
  .
  ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΘΑΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ …………
  .
  ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΔΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΜΑΣ ,
  .
  ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ,
  .
  ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥΣ
  .
  ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ……………..
  .
  ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
  .
  ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΡΑΓΙΣΜΕΝΟ
  .
  ΠΑΡΜΠΡΙΖ , ΕΜΕΙΣ ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΟΙ ΟΟΟΟΛΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΑΜΕ
  .
  ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ !
  .
  ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΕΙΔΑΝ ΟΙ ΤΗΣ ΝΤΠ ΟΤΙ :
  .
  ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ !
  .
  ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ,
  .
  ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΕΣ !
  .
  ΑΞΙΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ……………
  .
  ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ
  .
  .

  • Δρ Δημοσθενης Κωνσταντατος
   Greenwich CT USA

   ===========================
   Εάν το βρίσκεις
   ενδιαφέρον,
   προώθησέ το
   ============================== ======
   Γιάννης Μακρυγιάννης
   “…αυτήνη η πατρίδα δε λευτερώθη με παραμύθια, λευτερώθη με άρματα και θυσίες…”
   =============================
   Το συλλαλητήριο για το «Μακεδονικό» στη Θεσσαλονίκη – Το ψήφισμα

   Πάνω από 300.000 το υπολογίζουν οι διοργανωτές
   ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21/01/2018 10:14 | TO BHMA
   Το συλλαλητήριο για το «Μακεδονικό» στη Θεσσαλονίκη – Το ψήφισμα

   email εκτύπωση
   Λίγο πριν τις έξι το απόγευμα ολοκληρώθηκε το συλλαλητήριο για την ονομασία της πΓΔΜ και τη χρήση του όρου «Μακεδονία» στην πλατεία του Λευκού Πύργου, με τη συμμετοχή αρκετών χιλιάδων πολιτών από κάθε σημείο της χώρας.

   Όπως ανέφεραν από το μικρόφωνο οι διοργανωτές, στις 15:00 ο κόσμος που βρίσκονταν στην παραλία της Θεσσαλονίκης υπολογίζεται στις 400.000.

   Από το βήμα του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία θα περάσουν οι: Στέργιος Καλόγηρος (δημοσιογράφος), Κώστας Καραΐσκος (δημοσιογράφος), π. Ανδρέας Κεφαλογιάννης, Νίκος Λυγερός (στρατηγικός σύμβουλος) και Φραγκούλης Φράγκος (στρατηγός ε.α. – επίτιμος αρχηγός ΓΕΣ), ενώ η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμου.

   Το «παρών» έδωσαν οι βουλευτές της Βορείου Ελλάδας της Νέας Δημοκρατίας, όπως και των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο περιφερειάρχης Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, καθώς και η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή.

   «Γεμάτη» η παραλία

   Στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας βρίσκονται χιλιάδες κόσμου, με τις εκτιμήσεις των διοργανωτών να κάνουν λόγο για πάνω από 300.000, οι οποίοι διαδηλώνουν ζητώντας τη μη χρήση του όρου «Μακεδονία» στην ονομασία της γειτονικής χώρας.

   Στη Θεσσαλονίκη έχουν φτάσει ήδη εκατοντάδες πούλμαν από όλη τη χώρα, ενώ στην κινητοποίηση θα συμμετάσχουν και οι ιερείς της Μητρόπολης Θεσσαλονίκης έπειτα από προτροπή του μητροπολίτη Άνθιμου, παρά την αντίθεση του αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου.

   Άνθιμος: Μακεδονία ίσον Ελλάδα

   Τη στήριξή του στο συλλαλητήριο για την υπεράσπιση του ονόματος της Μακεδονίας εξέφρασε ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος, ο οποίος τέλεσε αρχιερατική θεία λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου κατά της χρήσης του όρου «Μακεδονία».
   «Διαδηλώστε αδέλφια μου, Έλληνες Μακεδόνες, σε γη και θάλασσα σε γνωστούς και αγνώστους, σε τηλεοράσεις και ραδιόφωνα, σε Ευρωπαίους και Αμερικανούς, σε Ρώσους και Ασιάτες, στα ανοιχτά πελάγη και στα πλάτη του ουρανού την μεγάλη αλήθεια, την μαρτυρία της ιστορίας, το τραγούδι των φονευθέντων ηρώων μας, τους ψαλμούς των μοναστηριών, της ιστορίας του αληθέστατο μήνυμα: Ότι, δηλαδή η Μακεδονία ήταν και είναι πατρίδα και λίκνο των Ελλήνων, και όπου Μακεδονία ίσον Ελλάδα και όπου Ελλάδα ίσον Μακεδονία» ανέφερε χαρακτηριστικά ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης.

   Αντισυγκέντρωση αντιεξουσιαστών

   Την ώρα του συλλαλητηρίου, ομάδα αντιεξουσιαστών είχε προγραμματίσει αντισυγκέντρωση στην Καμάρα, ενώ ένταση σημειώθηκε όταν άτομα που κρατούσαν ελληνικές σημαίες πέρασαν μπροστά από την κατάληψη «Σχολείο», την ώρα που κατευθυνόταν προς το συλλαλητήριο. Τότε οι αντιεξουσιαστές τους επιτέθηκαν με πέτρες, μπουκάλια και φωτοβολίδες.

   Νωρίτερα, στην Αθήνα ομάδες αντιεξουσιαστών επιτέθηκαν εναντίον πούλμαν που είχαν ξεκινήσει με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

   Σε εφαρμογή τα μέτρα της Τροχαίας

   Η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης θα εφαρμόσει έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τις μεσημβρινές ώρες.

   Τμηματικά και ανάλογα με τον όγκο προσέλευσης των διαδηλωτών, θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές παρεμβάσεις σε βασικές οδικές αρτηρίες που οδηγούν στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ήτοι στις οδούς Γ΄ Σεπτεμβρίου, Κουντουριώτη, Λεωφόρο Νίκης, 30ης Οκτωβρίου και Μεγάλου Αλεξάνδρου και σε άλλες κεντρικές οδούς (π.χ. Εγνατία, Τσιμισκή, Μητροπόλεως, Κ. Καραμανλή, Β. Όλγας).

   Επίσης, ισχύει απαγόρευση στάσης και στάθμευσης στην οδό 26ης Οκτωβρίου (στο τμήμα της από την Δυτική Είσοδο μέχρι την πλατεία Δημοκρατίας), στην 30ης Οκτωβρίου, στη Λεωφόρο Νίκης και στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου (στο τμήμα της από τη Γ’ Σεπτεμβρίου μέχρι την οδό Παρασκευοπούλου).

   Το ψήφισμα του συλλαλητηρίου

   Ψήφισμα με το οποίο καλεί την κυβέρνηση να «αποκλείσει κάθε ενδεχόμενο αποδοχής της χρήσης του, από αρχαιοτάτων χρόνων, ελληνικού ονόματος «Μακεδονία» και των παραγώγων του», εγκρίθηκε κατά τη διεξαγωγή του συλληλητηρίου στη Θεσσαλονίκη, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Συντονιστική Επιτροπή του «Συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία».

   «Η μη συμμόρφωση των εντολοδόχων τού λαού στην εντολή αυτή του λαού θα αποτελέσει κατάφωρη παραβίαση και αντιστροφή των ρόλων εντολέα και εντολοδόχου που ορίζει τη Δημοκρατία» αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στο ψήφισμα.

   Αναλυτικά, το ψήφισμα της Επιτροπής:

   «Κατά την ολοκλήρωση του Συλλαλητηρίου ο εκπρόσωπος της Συντονιστικής Επιτροπής της διοργάνωσης, κ. Όθων Ιακωβίδης, ανέγνωσε το Ψήφισμα του Συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία.

   Ψήφισμα Συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία

   Σήμερα, την 21η Ιανουαρίου 2018, ο Ελληνικός Λαός, ο κατά το Σύνταγμα κυρίαρχος του κράτους και εντολέας της Βουλής και της Κυβέρνησης, συνελθών σε μεγαλειώδη Λαϊκή Συνέλευση στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας, Θεσσαλονίκη, για να αποφασίσει για τη θέση τού έθνους επάνω στο θέμα της εκχώρησης του ονόματος Μακεδονία στη γείτονα χώρα που θέλει να το υφαρπάσει καταπατώντας κάθε ιστορική και λογική τεκμηρίωση της πατρότητας του μεγάλου αυτού ονόματος του

   ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΛΛΕΤΑΙ

   προς την, κατά το Σύνταγμα, εντολοδόχο του Βουλή και Κυβέρνηση της Χώρας, να αποκλείσει κάθε ενδεχόμενο αποδοχής της χρήσης τού, από αρχαιοτάτων χρόνων, Ελληνικού ονόματος «Μακεδονία» και των παραγώγων του, που είναι ταυτόσημο με το όνομα «Ελλάς».

   Το όνομα αυτό, που είναι η ταυτότητα του έθνους, αποτελεί ταυτόχρονα την ιερά κιβωτό και φορέα των ενδοξότερων σελίδων στην παγκόσμια ιστορία. Η σημερινή, εδώ, Λαϊκή Συνέλευση, δηλώνει αποφασισμένη, να το υπερασπισθεί μέχρις εσχάτων, κατά τον Ελληνικό τρόπο, με τον οποίο η Ελλάδα γράφει πάντοτε την ιστορία της.

   Η μη συμμόρφωση των εντολοδόχων τού Λαού στην εντολή αυτή του Λαού, θα αποτελέσει κατάφωρη παραβίαση και αντιστροφή των ρόλων εντολέα και εντολοδόχου που ορίζει τη Δημοκρατία.

   Ο Λαός δεν θα μείνει απαθής θεατής. Είναι αποφασισμένος να επιβάλλει την απόφαση του και την ομαλή λειτουργία της Δημοκρατίας που, με το Σύνταγμα, ορίζει ρητά και ξεκάθαρα, ποιος είναι εντολέας και ποιος εντολοδόχος.

   Το ψήφισμα εγκρίθηκε και ψηφίστηκε ομοφώνως από την Ανοικτή Λαϊκή Συνέλευση που έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη, την 21η Ιανουαρίου 2018.

   Για το «Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία 21 Ιανουαρίου 2018».

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>