«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τι ετοιμάζουν οι επικυρίαρχοι παγκόσμιοι δολοφόνοι το 2018 για την ανθρωπότητα;;;

tumblr_mekbxzKXP41raprkq

Ο Jimmy Carter (1977-1981)
Μετά την δολοφονία του πρώτου δημοκρατικά εκλεγμένου πρωθυπουργού του Κονγκό το 1961, που έγινε με την τη χορηγία της CIA, η καίνουργια κυβέρνηση Κάρτερ έκανε εικονικά πίσω και δεν είπε τίποτα, καθώς οι σύμμαχοί της παρείχαν στον νέο δικτάτορα- μαριονέτα στρατιωτικό εξοπλισμό για να συντρίψουν ένα αντιστασιακό κίνημα που ξέσπασε 1977.

Η Γουατεμάλα ασχολήθηκε επίσης με τις επιπτώσεις της αμερικανικής στρατιωτικής παρέμβασης το 1977 και οι τρομακτικές συνθήκες περιλάμβαναν την παρουσία στρατιωτικών ομάδων θανάτου που βασάνιζαν αθώους πολίτες.

Ενώ ο Κάρτερ ισχυρίστηκε ότι έκοψε βοήθεια στη στρατιωτική κυβέρνηση, μερικές αναφορές υποστήριξαν ότι “αυτό δεν ήταν παρά ένα κόλπο, ενώ η απτή υποστήριξη συνεχίστηκε”.

Όταν οι Ένοπλες Δυνάμεις της Νότιας Αφρικής έριξαν βόμβες σε αθώους πολίτες στην Cassinga της Αγκόλα, το 1978, σκοτώθηκαν περισσότεροι από 600 άτομα της Ναμίμπια στην κυρίαρχη περιοχή της Αγκόλας ως αποτέλεσμα.

Ο Κάρτερ υπερασπίστηκε την κυβέρνηση του απαρτχάιντ ενώπιον του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για να διασφαλίσει ότι δεν θα επιβληθούν κυρώσεις.

George HW Bush (1989-1993)
Προτού η κυβέρνηση Carter ασχοληθεί με την επακόλουθη παρέμβαση της CIA σε όλο τον κόσμο, ο George HW Bush ήταν ο διευθυντής της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών που ξεκίνησε το 1976. Η θητεία του διήρκεσε μόλις 355 ημέρες.

Ο Μπους έπειτα πήγε για να γίνει πρόεδρος το 1989 και ξεκίνησε την Επιχείρηση Desert Storm το 1990.

Το επιχείρημα ήταν ότι το Ιράκ είχε συγκεντρώσει 250.000 στρατεύματα και 1.500 δεξαμενές στα σύνορα με τη Σαουδική Αραβία, σύμφωνα με τις “μυστικές δορυφορικές εικόνες”.

Ωστόσο, ο δημοσιογράφος της Αγίας Πετρούπολης Jean Heller ανέφερε ότι σύμφωνα με δύο εμπορικές σοβιετικές δορυφορικές εικόνες της ίδιας περιοχής, που λαμβάνονται ταυτόχρονα, κανένας ιρακινός στρατός δεν ήταν ορατός κοντά στα σύνορα της Σαουδικής Αραβίας – στην άδεια έρημο.

“Αυτό σημαίνει ότι η πρώτη κυβέρνηση Μπους έπεισε το κοινό ότι θα έπρεπε να εισβάλει σε ένα κυρίαρχο έθνος με βάση ισχυρισμούς ότι απειλεί έναν σύμμαχο των ΗΠΑ – αλλά δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι οι ισχυρισμοί αυτοί είναι αληθινοί.

Μπιλ Κλίντον (1993-2001)
Όταν ο Κλίντον ανέλαβε καθήκοντα το 1993, οι ΗΠΑ συνέχισαν τον πόλεμό τους με το Ιράκ μέσω κυρώσεων.

Ενώ οι αριθμοί από τα Ηνωμένα Έθνη υποδεικνύουν ότι χιλιάδες παιδιά πεθαίνουν κάθε μήνα λόγω των κυρώσεων, ο Κλίντον υπεράσπισε τις πράξεις της διοίκησής του και κατηγόρησε τον Σαντάμ Χουσεΐν.

Εκτός από την άρνηση της ανθρωπιστικής βοήθειας προς τη χώρα, η Κλίντον βομβάρδισε το Ιράκ το 1998.

Δεν ζήτησε έγκριση από το Κογκρέσο και υποστηρίχθηκε ότι χρησιμοποίησε τον βομβαρδισμό για να αποσπάσει την προσοχή από τις διαδικασίες επιβολής του νόμου.

Ο Κλίντον βομβάρδισε επίσης το Αφγανιστάν και το Σουδάν το 1998, εκτοξεύοντας δεκάδες πυραύλους κρουαζιέρας και ισχυριζόμενος ότι ήταν  “μια πράξη αυτοάμυνας ενάντια σε επικείμενες τρομοκρατικές διαμαρτυρίες” .

Επιμένει ότι η στοχευμένη περιοχή στο Σουδάν παράγει χημικά όπλα και έχει δεσμούς με τον Οσάμα Μπιν Λάντεν, αλλά δεν υπήρξαν ποτέ αποδεικτικά στοιχεία γι ‘αυτό.

Τζορτζ Μπους (2001-2009)
Η προπαγάνδα εναντίον του Σαντάμ Χουσεΐν και του Οσάμα Μπιν Λάντεν έφθασε σε νέα ύψη όταν ανέλαβε το αξίωμα του ο δεύτερος Μπους.

Πριν επιβεβαιωθεί ο θάνατος από τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου, η κυβέρνηση Μπους είχε αναγγείλει και τα κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης είχαν διαδώσει παντού ότι φταίει ο Μπιν Λάντεν και η Αλ Κάιντα.

Ο Μπους πιστώνεται με την επίσημη έναρξη του «πολέμου κατά της τρομοκρατίας», η οποία οδήγησε στις παράνομες εισβολές του Αφγανιστάν το 2001 και του Ιράκ το 2003.

Εκτός από τη δολοφονία εκατοντάδων χιλιάδων αθώων πολιτών όλα αυτά τα χρόνια, η αμερικανική στρατιωτική επέμβαση στο Ιράκ και το Αφγανιστάν συνεχίζεται σήμερα και δεν δείχνει κανένα σημάδι επιβράδυνσης.

Μπαράκ Ομπάμα (2009-2017)
Παρά το γεγονός ότι ξεκίνησε μια ειρηνική πλατφόρμα και μάλιστα κέρδισε το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης το 2009, ο Μπαράκ Ομπάμα καταγράφηκε να ξοδεύει περισσότερο χρόνο στον πόλεμο από οποιονδήποτε άλλο πρόεδρο των ΗΠΑ.

Η διοίκησή του τροφοδότησε τους πολέμους στο Ιράκ και το Αφγανιστάν και δημιούργησε νέες συγκρούσεις στη Συρία με την όπλιση των λεγόμενων «μετριοπαθών επαναστατών» και στη συνέχεια την αντιμετώπιση των συνεπειών.

Ο Ομπάμα κέρδισε επίσης το ψευδώνυμο “Drone King”, καθώς κατάφερε να πάει τους Εναέριους Πολέμους σε νέο επίπεδο ξεκινώντας πρωτοφανείς βομβαρδισμούς στο Ιράκ, το Αφγανιστάν, τη Συρία, τη Λιβύη, το Πακιστάν, τη Σομαλία και την Υεμένη.

Τώρα, καθώς η πρώτη χρονιά του Donald Trump ολοκληρώνεται, είναι σαφές ότι απλά συνεχίζει τις μάχες που ξεκίνησαν και εξάπλωσαν οι προκάτοχοί του – και οι πρώτοι 9 μήνες της διοίκησής του έχουν ήδη οδηγήσει σε τρομακτικό αριθμό απωλειών πολιτών.

Το αποκορύφωμα της υποκρισίας της συνάντησης που έγινε για να απαλύνουν τον πόνο των θυμάτων του τυφώνα είναι ότι η Οπλοποίηση του Καιρού που είναι υπεύθυνη για την πλειοψηφία ακραίων καιρικών φαινομένων σταδιακά εξελίχθηκε επί ημερών τους…

http://www.antimedia.gr/antimedia-exclusive/5-internet

http://arxaiaithomi.gr/

 

 

 

Μοιραστείτε το!

1 comment to Τι ετοιμάζουν οι επικυρίαρχοι παγκόσμιοι δολοφόνοι το 2018 για την ανθρωπότητα;;;

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>