«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Επιτέλους γκρεμίζουν την νόμιμη δουλεία κατά των γυναικών!

ΑΝΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ Η ΖΩΗ

Αυτή η εικόνα είναι αμαρτία για τους κίναιδους μισογύνεις του χριστιανισμού!

Ο φυσιολογικός άντρας δεν βλέπει αμαρτία, αλλά όλα αυτά που είναι αληθινά με δέος αγάπης και σεβασμού!

Έχω γράψει επανειλημμένος ότι ο Άντρας και η γυναίκα έχουν την ίδια ποσότητα σε χρωμοσώματα, αυτό  σημαίνει ότι η φύση έφτιαξε δυο πλάσματα για τον ίδιο σκοπό, την επιβίωση και εξέλιξη του είδους!

Το ανθρώπινο ον δεν το έκανε ερμαφρόδιτο γιατί δεν θα κατάφερνε να κάνει όλες αυτές τις αναγκαίες εργασίες για την επιβίωσή του και έφτιαξε την γυναίκα να αντέχει και να εκτελεί ιδικές γυναικείες εργασίες για την διατροφή και την μόρφωσή του και τον άντρα να κάνει άλλες ιδικές εργασίες για την εξασφάλιση και εύρεσης τροφής, στέγης και την ασφάλεια της οικογενείας!!

Λόγο της μητρικής της φύσης το αρσενικό εκμεταλλεύτηκε τα συναίσθημά της και την έκανε δούλα του.

Αυτό αναδεικνύει και γκρεμίζει η επιστήμη, αλλά το λένε με μπόλικη σάλτσα!

Ο Ιουδαϊκοεβραιοχρισιανισμος, είναι η μεγάλη αιτία της δουλείας της γυναίκας.

Οι γυναίκες που ζούσαν στην προϊστορική εποχή, είχαν πιο γερά χέρια ακόμη και από τις σύγχρονες ελίτ κωπηλάτησες, καθώς ήσαν υποχρεωμένες να κάνουν συνεχώς πολλές βαριές αγροτικές και άλλες δουλειές.

Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξε μια νέα διεθνή επιστημονική έρευνα που συνέκρινε τα οστά των γυναικών στην κεντρική Ευρώπη κατά τα πρώτα 6.000 χρόνια της γεωργικής ζωής, με τα οστά μιας μέσης σημερινής γυναίκας (αθλήτριας και μη).

Διαπιστώθηκε ότι η μέση προϊστορική αγρότισσα είχε πιο δυνατά μπράτσα ακόμη και από μια σύγχρονη πρωταθλήτρια κωπηλασίας.

Οι ερευνητές από τη Βρετανία, την Αυστρία και τον Καναδά, με επικεφαλής τη δρα ‘Αλισον Μάκιντος του Πανεπιστημίου του Κέιμπριτζ, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό “Science Advances”, εκτιμούν πως αυτή η σωματική δύναμη των αρχαίων γυναικών οφειλόταν στο ότι έπρεπε να φυτεύουν, να οργώνουν και να θερίζουν με τα χέρια τους, καθώς επίσης να αλέθουν χειρωνακτικά τα δημητριακά ανάμεσα σε δύο μεγάλες πέτρες, έως και πέντε ώρες κάθε μέρα, για να φτιάξουν αλεύρι.

Έπρεπε επίσης να μεταφέρουν τροφή και νερό στα ζώα, να επεξεργάζονται το κρέας και το γάλα, να μετατρέπουν τα δέρματα και το μαλλί σε υφάσματα κ.α.

 «Τώρα μπορούμε να αρχίσουμε να βλέπουμε πόσο έντονες, ποικίλες και κουραστικές ήσαν οι εργασίες μιας γυναίκας, αποκαλύπτοντας έτσι την κρυφή ιστορία της εργασίας των γυναικών για μια περίοδο χιλιάδων ετών» δήλωσε η Μάκιντος.

Οι επιστήμονες τόνισαν ότι τα γυναικεία οστά έως τώρα συγκρίνονταν με τα ανδρικά, πράγμα που έχει οδηγήσει σε συστηματική υποτίμηση της φυσικής ρώμης που είχαν οι παλιές γυναίκες.

Η νέα έρευνα είναι η πρώτη που συνέκρινε με τη βοήθεια τομογραφίας προϊστορικά γυναικεία οστά χεριών και ποδιών (από νεολιθικές έως μεσαιωνικές γυναίκες), με αντίστοιχα σύγχρονα γυναικεία οστά από διάφορες αθλήτριες (κωπηλάτριες, δρομείς, ποδοσφαιρίστριες), καθώς και γυναίκες που έκαναν καθιστική ζωή.

Διαπιστώθηκε ότι οι γυναίκες της νεολιθικής εποχής προ 7.400 έως 7.000 ετών είχαν παρόμοια δύναμη στα πόδια με τις σημερινές πρωταθλήτριες της γυναικείας κωπηλατικής ομάδας του Κέιμπριτζ.

Όμως τα οστά των χεριών τους ήσαν 11% έως 16% πιο δυνατά από τις αθλήτριες και σχεδόν 30% πιο δυνατά από μια μέση φοιτήτρια του βρετανικού πανεπιστημίου που δεν κάνει κωπηλασία.

Μια γυναίκα της εποχής του Χαλκού πριν από 4.300 έως 3.500 χρόνια είχε 9% έως 13% πιο γερά χέρια από μια νεαρή Βρετανή πρωταθλήτρια κωπηλασίας, αλλά 12% πιο αδύναμα πόδια.

Τα οστά είναι ένας ζωντανός ιστός, ακριβώς όπως οι μύες που το περιβάλλουν.

Οι προσπάθειες όπως η φυσική πρόσκρουση και η αυξημένη μυϊκή δραστηριότητα μπορούν να τεντώσουν τα οστά και να οδηγήσουν σε ξεχωριστές αλλαγές στο σχήμα, το πάχος και την πυκνότητα.

 Αλλά ο τρόπος με τον οποίο αλλάζει ένα βιολογικά αρσενικό οστό είναι πολύ πιο δραματικό από το βιολογικό θηλυκό.

Δεν υπάρχει γραμμική σχέση μεταξύ φόρτου εργασίας και βλάβης των οστών.

 Ο λόγος, λέει,  η Μάκιντος είναι ότι η τεστοστερόνη και το οιστρογόνο επηρεάζουν τις εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες του οστού σε διαφορετικές εκτάσεις.

Η τεστοστερόνη προάγει την κατασκευή οστού στην εξωτερική επιφάνεια, όπου είναι μηχανικά πλεονεκτική και έχει μεγάλες επιπτώσεις στην αντοχή των οστών, ενώ το οιστρογόνο τείνει να προάγει τη συσσώρευση οστικής πυκνότητας και δραστηριότητας στο εσωτερικό περίγραμμα, το οποίο δεν έχει επίδραση στην αντοχή των οστών.

Αλλά η Μάκιντος λέει ότι δεν είναι όλα αυτά που συνέβαλαν στη δύναμή τους.

Έβγαζαν επίσης νερό, ασχολούνταν  με τις γαλακτοπαραγωγές αγελάδες και μετέτρεπαν τα δέρματα και τα μαλλιά σε ρούχα.

πραγματικότητα, όταν οι ερευνητές συνέκριναν τη δύναμη  της οστικής κνήμης μεταξύ των σύγχρονων, ζωντανών γυναικών και των προϊστορικών οστών, βρήκαν ένα ευρύ φάσμα.

Ορισμένες προϊστορικές γυναίκες είχαν τα πόδια ελλειπών δρομέων, ενώ άλλες έμοιαζαν περισσότερο με εκείνους των καθιστικών φοιτητών.

Αυτό υποδηλώνει, λέει η Μάκιντος, ότι υπήρξε μια ευρεία ποικιλία σε ότι αφορά τις  γυναίκες σε αυτές τις κοινωνίες.

Στο μέλλον, η Μάκιντος σχεδιάζει να συνεχίσει να εργάζεται σε αυτές τις συγκρίσεις για να αποκαλύψει περισσότερα μυστικά για τις σκληρά εργαζόμενες γυναίκες του παρελθόντος.

Υστερόγραφο.

Ακόμα και οι αρχαίοι έλληνες έκαναν τραγικό λάθος στο θέμα γυναίκα.

Παρουσίαζαν ένα κομμάτι της γυναικείας φύσης, του σεξ, δεν τόνισαν και δεν έδειξαν την αλήθεια για την φύση της γυναίκας στα αγάλματά τους και πολύ περισσότερο οι επόμενες θρησκείες με την πρωτιά να την έχει ο χριστιανισμός.

Δεν έδειξαν ότι μια όμορφη οπτικά μπορεί να είναι πολύ περισσότερο πόρνη, δεν έδειξαν ότι μια κακοφτιαγμένη γυναίκα από την φύση, με τα κυλάκια της, ή στραβά πόδια και άλλα είναι μια καλή μητέρα, μια καλή σύζυγος, μια καλή τροφός της οικογενείας.

Σκόπιμα τόνισαν την οπτική πλευρά του σεξ για να την ενοχοποιήσουν, αλλά έβαλαν τα χέρια τους και έβγαλαν τα μάτια τους, φτιάχνοντας μια ψεύτικη, μια πόρνη κοινωνία με το ιερό σώμα της γυναίκας!

Δεν δυσφήμισαν το αντρικό κορμί, όπως και να είναι, αυτό τα λέει όλα!

Η πρόστυχη ένοχη κοινωνία, με την θρησκεία έφτιαξαν τον άντρα τον γαμίκο, το λέει άλλωστε και στα βρόμικα και επαίσχυντα ευαγγέλια της!!!!!!!!!

Πληροφορίες από: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>