«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο Ρασπούτιν ανακάλυψε την διπλωματία, ή η διπλωματία τον Ρασπούτιν;;;;

Μυστική διπλωματία?????????

ΡΑΣΠΟΥΤΙΝ Ν

Αυτή η παγκόσμια αράχνη που λέγετε μυστική διπλωματία, είναι η πραγματική συμφορά των λαών!

Είναι ένα εργαλείο των ολίγων κηφήνων δολοφόνων, να ελέγχουν και να καταπιέζουν τους πολλούς!

Είναι σε κάθε έθνος ένα κράτος μυστικό που κινείτε και δουλεύει εν αγνεία του λαού, που σημαίνει ότι δεν έχει την έγκρισή του!

Και ένα κράτος μαριονέτα όπως αναφέρω  παραπάνω να αποκοιμίζει τις μάζες και να εκτελεί τις εντολές του του αληθινού αφέντη!

Δηλαδή αυτό που λέμε απλοϊκά κράτος εν κράτη, εδώ είναι γεγονός!

Αν δεν υπήρχε αυτή η βρόμικη και εγκληματική αράχνη που ακούει στο όνομα μυστική διπλωματία, 99% θα υπήρχε ειρήνη, διότι οι λαοί δεν έχουν βλέψεις έναντι των άλλων λαών!

Όλα ξεκινούν από την μυστική διπλωματία, αυτό το αισχρό όργανο των ολίγων ανώμαλων εξουσιαστών, εφευρέθηκε και πασαρίστηκε στην ανθρωπότητα ως όργανο ειρήνης και δυστυχώς είναι το χειρότερο όργανο των κάθε λογής δολοφόνων επικυρίαρχων εξουσιαστών, μικρών και μεγάλων!

Αλήθεια ποιος Έλληνας, απλός πολίτης θα ήθελε τίποτα από τους Τούρκους πολίτες και το αντίθετο;;;

Είναι σίγουρο ότι  οι λαοί με πολιτισμένο τρόπο και ειρηνικό θα έβρισκαν τρόπους μεταξύ τους να ζήσουν ειρηνικά.

Αυτό δεν το θέλουν λίγοι, ελάχιστοι και αιματοκυλούν την ανθρωπότητα!

Σε άλλο άρθρο θα επεκταθώ με ποιο αναλυτική άποψη περί της βρόμικης αράχνης, που καλύπτει την ανθρωπότητα και λέγετε μυστική διπλωματία!

Σήμερα το βλέπουμε καθαρά μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδος, τι ήρθε να κάνει εδώ ο δολοφόνος Ερτονγάν, γιατί τον κάλεσαν οι δικοί μας προδότες;;;

Φυσικά δεν έχει καμία σχέση με τα Ελληνοτουρκικά θέματα, άλλοι το διέταξαν, άλλοι το επέβαλαν και στην συγκεκριμένη συγκυρία και ο Ερτονγάν και ο Τσίπρας είναι γελοίες μαριονέτες!

Ποιος δεν καταλαβαίνει ότι σε μια ώρα αν ήθελε η Αμερική θα τα μάζευε η Τουρκία και θα έφευγε από την Κύπρο, αφού αυτή είναι ο παραβάτης;

 Το ίδιο ισχύει και για την Ευρωπαϊκή ένωση, σε μια ώρα θα κρυβόταν ο Ερτονγάν και  θα έφευγε ο στρατός από την Κύπρο.

Ποιοι συντηρούν τέτοιες παραβιάσεις και για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, για εκατέρωθεν διαχρονικές παραβιάσεις, σε διάφορα σημεία του πλανήτη που είναι στην ουσία μικρό διαφορές που θα λύνονταν αυθημερόν, αλλά;;;;;;;

Ποιος ή ποιοι δεν το επιτρέπουν, η μυστική διπλωματία!

Ο Ελληνικός λαός είναι και επίσημα ένα αναλώσιμο υλικό για την βρόμικη μυστική διπλωματία των επικυρίαρχων!

Εδώ αξίζει να καταλάβουμε πόσο πούστικες, βρόμικες, και πλαστές είναι οι εκλογές κάθε φορά, αν το καταλάβουμε, ο μοναδικός δρόμος θα είναι η λαϊκή επανάσταση, η ανοργάνωτη οργή, ο λαϊκός ξεσηκωμός, του οποίου θα είναι εκ των πραγμάτων κατά δικαίων και αδίκων, αφού έχουν σκόπιμα διχάσει τον λαό και το ίδιο έχουν κάνει και στον Τούρκικο λαό και το ίδιο σε όλους τους λαούς!

Ένα δήγμα το βλέπουμε στην Καταλονία, Στην Ιρλανδία, στους Βάσκους Και πολλά άλλα μέρη.

Εδώ έχουμε ένα αληθινό θέατρο του παραλόγου, ένα δολοφονικό θέατρο, με χρηματοδότες του έργου, με θιασάρχες, με θεατρίνους και με κομπάρσους τους ίδιους τους θεατές!

Αλήθεια ποιος είναι τόσο ηλίθιος ώστε να πιστέψει, ότι ο Ερτονγάν ήρθε στην Ελλάδα για να του τα ψάλει ο Τσίπρας;;;

Αλήθεια τι έκανε τον Τσίπρα να καλέσει τον Ερτονγάν και την βουλή να του δώσει εξουσιοδότηση για αυτό, να καλέσει τον εχθρό στο σπίτι μας να μας κατηγορήσει, αυτός που παραβιάζει τα πάντα απέναντι στην Ελλάδα και Κύπρο, ως και το τελευταίο δευτερόλεπτο πριν πατήσει το πόδι του σε Ελληνικό έδαφος;;;

Εάν υπήρχε Έλληνας ηγέτης, πατριώτης, το μίνιμουμ που θα τον έκανε να επιτρέψει σε εχθρό δηλωμένο να πατήσει το πόδι του σε ελληνικό έδαφος, θα ήταν μια δήλωση μετάνοιας, ή έστω υποχώρησης σε βασικά και σοβαρά θέματα που χωρίζουν τις δυο χώρες, Αιγαίο, Κύπρο, μετανάστες, αυτά τα τρία, ή ένα από αυτά τα τρία, θα μπορούσαν να δικαιολογήσουν μια τέτοια επίσκεψη.

Αντ’ αυτού, ερχόμενος εδώ έγινε βασιλικότερος του βασιλέως στα τρέχοντα θέματα που ταλανίζουν τους δυο λαούς!

Είναι πλέον γεγονός, ότι αυτά που είπαν στα μικρόφωνα και μπροστά στους πουλημένους δημοσιογράφους, είναι όλα ψέματα, όλα ένα καλοπαιγμένο θέατρο, που δεν έχουν καμία, μα καμία σχέση με την αλήθεια!

Γιατί η εγκληματική επικυρίαρχη  μυστική διπλωματία εξανάγκασε τις πολιτικές της μαριονέτες να παίξουν αυτό το γελοίο θέατρο;

Η σχέση πάει αρκετά πίσω, αλλά η αρχή του φινάλε ξεκινά όσο αφορά την Ελλάδα, με την επίσκεψη των δούλων Καμένου και Τσίπρα στον νέο τους αφέντη τον Τράμπ και την καλά οργανωμένη εβραϊκή επίθεση με αμερικανική δυναμική σε όλα τα μέτωπα των Εβραίων ανά της γης, σε φόρουμ, διεθνείς οργανισμούς, εκδηλώσεις, ανθρωπιστικές οργανώσεις, θρησκευτικές οργανώσεις, Γιατροί χωρίς σύνορα, ΟΗΕ, ΝΑΤΟ και άλλους!

Και προσέξτε πως δουλεύουν τους λαούς, μάλλον πως διχάζουν τους λαούς, παρακολουθήστε τις δηλώσεις σε όλη τη γη κατά της αποφάσεις του Τράμπ ξερή, χλιαρή, έως καθόλου, περιμένετε να δείτε ακόμα και την πρεμιέρα αυτού του θιάσου στην παράσταση που θα δώσουν στο βρομερό και πρόστυχο εργαλείο τους, την  πασαρέλα του παγκόσμιου θεάτρου, μαύρου χιούμορ  τον ΟΗΕ!

Όλα γίνονται για να απομακρύνουν όλους όσους θα στήριζαν, ή θα στηριζόταν εκατέρωθεν σε χώρες που έχουν αναπτύξει πυρηνικές δυνάμεις, που σκόπιμα τις άφησαν, άσχετα αν έχουν δικαίωμα όλοι οι λαοί να έχουν ότι έχουν και οι άλλοι;

Η μυστική επικυρίαρχη διπλωματία, ποτέ δεν κινείτε προς μια κατεύθυνση και με επιλογή μιας ενέργειας, ανάλογα με τους επιδιωκόμενους σκοπούς της και αναπάντεχα εμπόδια, έχουν πολλές εναλλαγές και επιλογές στην εφεδρεία!

Στην προκειμένη διεθνή συγκυρία, θα παρακολουθήσουμε τους εκβιασμούς, ή μάλλον τους παρακολουθήσαμε, σε όσους έχουν δώσε πάρε με την Βόρια Κορέα, το Ιράν, για αυτούς τους λαούς δεν υπάρχει σωτηρία, έχουν αποφασίσει οι επικυρίαρχοι τον όλεθρό τους, εδώ πάει ότι κάνοντας τέτοια βήματα οι επικυρίαρχοι ταχτοποιούν και άλλα θέματα, όπως Πετρέλαια, ορυκτούς πλούτους γενικά, μαύρο εργατικό δυναμικό για τα εργοστάσιά τους, τους λεγόμενους Μετανάστες και γενικά αποθέματα που εξαντλούνται στις δικές τους αποθήκες, νερό, τρόφιμα αέρα να αναπνέουν και άλλα πολλά!

Τα αραβικά εδάφη είναι τεράστια, άνετα θα μπορούσε η ειρηνική εγκληματική παγκόσμια κοινότητα να δώσει ένα κομμάτι γης στο Ισραήλ να έχει το δικό του νεοσύστατο έθνος και όλα θα ήταν καλά και άγια.

Μόνο που δεν υπάρχει Άγιος.

Όχι αυτό δεν είναι σωστό και ειρηνικό και δίκαιο για τους δολοφόνους επικυρίαρχους, διότι θα επέλθει ειρήνη στην μέση Ανατολή και δεν τους χρειάζονται οι λαοί!

Για αυτό, αυτό το θέατρο που είδαμε μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδος, έχει να κάνει με εντολές που έχουν δοθεί στις μαριονέτες εβρισκόμενοι στην Αμερική, έχει να κάνει με την δήλωση του Τράμπ για την μεταφορά της πρεσβείας της Αμερικής στην Ιερουσαλήμ.

Δυστυχώς είμαστε ένα πιόνι των επικυρίαρχων και όπως πετάνε τους εργάτες, αντικαθιστώντας τους με ρομπότ, έτσι θα μας αντικαταστήσουν και εμάς και όλους τους λαούς με τυχοδιώκτες απάτριδες  μετανάστες!

Η παγκόσμια ανθρωπότητα παρέδωσε την ζωή της στο δολοφόνο της!

Αλήθεια τι φταίνε τα εκατομμύρια που πέθαναν στην Ελλάδα, στην Ευρώπη, στην Αφρική, στην Μέση ανατολή;;;

Η ολίγοι με την αράχνη διπλωματία των επικυρίαρχων με εργαλείο την μυστική διπλωματία οργανώνουν μαζικές δολοφονίες εθνών, αφού τους τεμαχίσουν, τους διχάσουν, μπαίνουν ελεύθερα και μαζεύουν τους καρπούς!

Ποιο είναι το κερασάκι στην τούρτα και το αντίτιμο που υπόσχονται σε αυτούς τους λαούς που δέχονται την αγάπη τους, την συμπαράστασή τους;

Η υπόσχεση ότι θα τους προσφέρουν την ειρήνη και την δημοκρατία!!!!!!!!

Αυτή την δημοκρατία πρόσφεραν στο Ιράκ με ψέματα κατά τους ηγέτη τους Σαντάμ, αυτή την δημοκρατία τους πρόσφεραν, τους τεμάχισαν, τους εγκατέστησαν έναν διαρκή εμφύλιο, το ίδιο και στην Λιβύη, το ίδιο και στην Υεμένη, το ίδιο και στην Αφρική, το ίδιο και στο Βιετνάμ, το ίδιο και στην Κροατία, το ίδιο και στο Αφγανιστάν, σε όλους αυτούς πρόσφεραν δημοκρατία και ειρήνη!!!

Αυτών το θέατρο βλέπουμε αυτή τη στιγμή με τον Ερτονγάν και τον Τσίπρα!

Το θέατρο των πολεμικών επιχειρήσεων στην Μεσόγειο δεν θέλει εκπλήξεις από κανένα βαρεμένο λαό, όπως οι Έλληνες, θέλουν οι δούλοι τους να είναι σε πλήρη σύμπνοια και τα εδάφη τους καθαρά ορμητήρια για την τελική πράξη της φρίκης των επικυρίαρχων!

Δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη, το σχεδίαζαν μετά από την απρόβλεπτη αποτυχία τους στο Β παγκόσμιο πόλεμο, που ήταν κοντά στην επιτυχία, που την σχεδίαζαν από τον Α παγκόσμιο πόλεμο, δεν βασανίζουν και ξεζουμίζουν τον Ελληνικό λαό δεκαετίες για πλάκα, ούτε για τα οικονομικά οφέλη, αυτά είναι ένα από τα εργαλεία τους, να σε λυγήσουν, ο σκοπός τους είναι ένας, η επικράτηση του ενός κυρίαρχου επάνω στην γη!

Λένε τα πουλημένα όργανά τους, μα… άμα έχουμε έναν αφέντη, θα ζούμε όλοι ίσια και θα υπάρχει ειρήνη!

Τους έχουν υποσχεθεί ότι αυτοί δεν θα είναι αναλώσιμοι, τόσο ηλίθιοι είναι, που δεν μπορούν να σκεφτούν ότι μετά την επικράτηση του επικυρίαρχου, αυτούς θα φάει πρώτα, διότι δεν θέλει μέσα στα πρόβατα λύκους!

Τα πρόβατα είναι κανονισμένο να πάνε στο σφαγείο και δεν περισσεύει για τους λύκους!

Θα μου πει κάποιος και γιατί ο επικυρίαρχος να θέλει τον πλήρη έλεγχο των ανθρώπων;

Απλά θα μπορεί να παίρνει ελεύθερα χιλιάδες και εκατομμύρια από τα πρόβατά του να τα στέλνει  πειραματικά σε άλλους πλανήτες να δουν θα ζήσουν, πόσοι θα ζήσουν και τι θα τους συμβεί!

Από χώρες αμόρφωτες θα παίρνει τους εργάτες του διαστήματος, δηλαδή τα πειραματόζωα τους και από τις ευρωπαϊκές χώρες θα παίρνει τους έξυπνους τσοπάνηδες που θα φιλάνε και κατευθύνουν τα πρόβατα σε διάφορους πλανήτες που θα τους εκτοξεύουν, δηλαδή θα έχουν και οι δυο το ίδιο τέλος , αλλά θα είναι αργά να αρνηθούν  την πρόσληψή τους σαν τσοπάνηδες!

Προς το παρόν θα παρακολουθήσουμε την φρίκη στην γη, με αρχή στην Ασία και την μέση ανατολή!

Μην ξεγελαστείτε και πιστέψετε ότι η Ρωσία είναι εκτός αυτού του σχεδίου, θα αποδειχτείτε κατώτεροι και του ποιο ηλίθιου ζώου!

Ο επικυρίαρχος δεν θα είναι ένα άτομο, αυτό θα αφήνουν να φαίνεται, θα είναι μια επιτροπή χιλίων ατόμων μυημένων που προσωρινά θα γλιτώσουν,  όλοι οι άλλοι είναι αναλώσιμοι όποια βαθμίδα και να έχουν ανέβη κοινωνικά, επιστημονικά, θρησκευτικά!

Σε ότι μας αφορά εμάς τους Έλληνες παρακολουθούμε τις πρόβες του θιάσου που θα διαλέξει τον σκηνοθέτη, τους ηθοποιούς  τις παραστάσεις, σε πια μέρη και τους θεατές!

Καλό είναι η ανθρωπότητα να μάθει ότι αυτό το σενάριο ξανά παίχτηκε πριν 13.000 χρόνια με κακό τέλος.

Αυτό το ξέρουν και το κρύβουν οι επικυρίαρχοι! Για αυτό ότι καινούργιο ξερνά η γη, υπάρχει ιδική υπηρεσία που τα βουτά ακαριαία, μην τυχόν και πέσουν στα χέρια των προβάτων και αρχίζουν και κλωτσάνε!

Και μάλιστα οι Έλληνες  προσπάθησαν να σώσουν την ανθρωπότητα και δεν τα είχαν λογαριάσει σωστά, λόγο της μυστικής διπλωματίας και την πλήρωσαν και οι ίδιοι!

Στο χέρι μας είναι σαν Έλληνες να κάνουμε την ανατροπή, την καθυστέρηση στην φρίκη, μέχρι να οργανωθεί η ανθρωπότητα και να σταματήσει την φρίκη που ετοιμάζουν οι λίγοι στην ανθρωπότητα.

Και όταν λέω οι Έλληνες, δεν εννοώ μόνο αυτούς που ζουν στο Ελληνικό Έδαφος, αλλά τον παγκόσμιο Ελληνισμό που έχει αξιολάτρευτες θέσεις στην παγκόσμια κοινότητα!

Κανένας δεν θα κάνει κάτι για τον άλλο, όμως το σύνολο αν αντιδράσει θα κάνει για όλη την ανθρωπότητα, όλα είναι μια αλυσίδα, ο ένα κρίκος είναι ο καθένας για το σπίτι του την ιδία στιγμή, αναγκαστικά οι πολλοί γίνονται ομαδικότητα και ου το κάθε εξής!

Μπορούμε να σταματήσουμε την φρίκη αν μάθουμε την αλήθεια, ψάχνοντας εκεί που σου απαγορεύουν!

Αναρωτηθείτε αν εγώ είμαι φαντασμένος, γιατί μας απαγορεύουν να μάθουμε την αλήθεια, γιατί μας κρύβουν τις αλήθειες, γιατί μας απαγορεύουν να κάνουμε έρευνα για συγκεκριμένα πράγματα, η δημοκρατία που μας πασάρουν δεν λέει, ότι ο λαός πρέπει να ξέρει τα πάντα και να είναι ο τελικός κριτής και τελικά γιατί τον ελληνικό λαό προσπαθούν να τον εξαφανίσουν χωρίς να μπορούν να το επιτύχουν;

Ρώμη, βυζάντιο, 400 χρόνια σκλαβιά, 200 χρόνια δουλεία, και τώρα θεσμούς, μέχρι βασιλείς μας χάρισαν να μας προσέχουν, τώρα τους αντικατέστησαν οι θεσμοί, γιατί αυτόν τον μικρό λαό;

Τι να τους δώσει ένας μικρός λαός;;;

 Και αν τώρα για ξεκάρφωμα μας φόρτωσαν τα πετρέλαια, πριν τι είχαμε για να ασχολούνται με τον αφανισμό αυτού του λαού;;;

Αναρωτηθείτε Έλληνες, ψάξτε εκεί που δεν σας αφήνουν, ξυπνήστε, η σωτηρία της ανθρωπότητας είτε το θέλετε, είτε δεν το θέλετε ανήκει στους Έλληνες, είναι μια ευχή, είναι μια κατάρα, ότι και να είναι, είναι σχεδιασμένο μέσα στο αίμα μας, είναι δική μας υποχρέωση και οι επικυρίαρχοι το ξέρουν 100%!

Για αυτό όσο συντομότερα ξυπνήσουμε, τόσο μεγαλύτερες ελπίδες έχει και ο Ελληνισμός και η ανθρωπότητα!

Ρωτήστε, διαβάστε, ερευνήστε, ψάξτε, ανησυχήστε, αναρωτηθείτε, μόνο κέρδος θα συμβεί!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

4 comments to Ο Ρασπούτιν ανακάλυψε την διπλωματία, ή η διπλωματία τον Ρασπούτιν;;;;

 • .
  .
  .
  .
  .
  ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ Η ΤΥΡΡΑΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
  .
  .
  .
  Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2200 ΧΡΟΝΙΑ
  .
  ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΑΡΓΟΥ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΗ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ………..
  .
  .
  750 ΧΡΟΝΙΑ ΡΩΜΑΪΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ….
  .
  .
  800 ΧΡΟΝΙΑ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ….
  .
  .
  400 ΧΡΟΝΙΑ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ….
  .
  .
  200 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ….
  .
  .
  ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ ΑΠΑΡΕΓΚΛΙΤΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΜΑΣ ! ! !
  .
  .
  ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΟΣ……………………….
  .
  .
  ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ !
  .
  .
  ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ! ! !
  .
  .
  ΑΠΥΘΜΕΝΗ ΑΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ …………….
  .
  .
  ΚΑΙ Η ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ
  .
  Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΠΛΗΣΤΙΑ
  .
  Η ΠΗΓΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΕΙΝΩΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ………

  .
  .

  Ο ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΔΗΛΩΣΕ
  .
  .
  πως ο στόχος από την αρχή ήταν να πουληθεί η κρατική
  .
  .
  περιουσία της Ελλάδας!”
  .
  .
  .
  Η δημιουργία του ευρώ είχε σαν στόχο να υποδουλώσει τις εκλεγμένες κυβερνήσεις σε μια οικονομική φόρμουλα.
  .
  .
  .
  Η οικονομική αυτή φόρμουλα λέγεται ο κανόνας του 3% και ο τελικός σκοπός ήταν να δημιουργηθεί κάτι που θα αντικαταστήσει την δημοκρατία.
  .
  .
  .
  Δείτε το βίντεο.
  .
  .
  .
  Τα συμπεράσματα δικά σας για την ωμή αλήθεια των πραγμάτων και για το τι επιδιώκουν απελπισμένα να μας πασάρουν τα ελληνικά ΜΜΕ και σε ποια πραγματικότητα θέλουν να μας χώσουν.
  .
  .

  ΒΙΝΤΕΟ
  .
  .
  .

  https://www.youtube.com/watch?v=hGEUWWGyLWg
  .
  .
  .
  ΓΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟ (ΕΥΡΩ)ΓΑΜΩΤΟ!
  .
  .
  .

  Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2015
  .
  .
  http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/06/blog-post_4248.html
  .
  . .
  ΚΑΙ
  .
  .
  Μάθε πως εγινες σκλάβος …
  https://www.facebook.com/takis.patrinos.9/videos/747769192094119/
  Οι Takis Mitropoulos, Vasso Pastra και 14 ακόμη βρίσκονται στην τοποθεσία Mikti Zwni.
  23 Νοεμβρίου στις 12:39 μ.μ. •
  Σύγχρονο κοινονικο/οικονομικο/πολιτικο σύστημα της Σιών.
  Μαθε πωσ δανείζεσαι…πωσ δημιουργείτε το φούσκα χρημα κ πωσ θα είσαι εσαεί δούλος των τραπεζιτών που σήμερα βραβευσαν τον Τσίπρα ωσ την μεγαλύτερη #μαριονέτα της Σιών.

  http://katohika.gr/ellada/mathe-pos-egines-sklavos/
  .
  .
  .

  ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΑ ΤΥΡΑΝΝΙΑ
  Η ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ:
  ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΝΟΜΑ ΜΕΣΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ
  http://i2.wp.com/www.arxaiaithomi.gr/wp-content/uploads/2017/07/%CE%B5%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CE%A3.jpg?resize=640%2C480

  Γράφει η Ειρήνη Βούλγαρη
  https://freegreece.yolasite.com/
  http://arxaiaithomi.gr/

  http://arxaiaithomi.gr/2017/07/07/%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%B3%CE%BB%CF%85%CF%86%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CF%85%CF%81%CE%B1%CE%BD%CE%BD%CE%B9%CE%B1/

  .
  .
  .
  .
  .
  Αίσχροτητα να παραμείνουμε σιωπηλοι , όταν η Ελλάδα αδικείται .
  .
  Δημοσθένης 384 – 322 π.χ
  .
  .
  .
  .
  ΑΧ ! ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ……………………….
  .
  .
  .

 • ΑΔΡΙΑΝΟΣ

  Συγχαρητηρια γιατι επικεντρωσατε εκει που πρεπει. Το προβλημα στον κοσμο μας ειναι οτι σε παγκοσμιο επιπεδο οι μυστικες υπηρεσιες ενω πληρωνονται απο τα εθνη,τους λαους, για να φροντιζουν για την ασφαλεια των εθνων αυτες στην πραγματικοτητα δουλευουν για τους επικυριαρχους περιουσιους ασιατες. Αυτοι ειναι οι ουσιαστικοι κυβερνητες των κρατων και θα επρεπε να ντρεπονται (αν ειχαν ψυχη και συνειδηση – δεν εχουν ). Αυτοι ειναι οι βρωμεροι και υποχθονιοι δολοφονοι του Ελληνισμου, οτι αλλη εξουσια υπαρχει ( πολιτικοι,δικαστες,εκδοτες,καναλαρχες κ.α.) ειναι κατω απο τις διαταγες – απειλες τους.

 • .
  .
  .
  .
  .
  ΒΙΝΤΕΟ
  .
  Μήπως σας το ΄χω ξαναπεί * Κώστας Χατζής

  .
  https://www.youtube.com/watch?v=S1tKf0KvWss
  .
  Δημοσιεύτηκε στις 1 Απρ 2010
  .
  Όταν ο ένας άφηνε την τελευταία του πνοή
  μες σε φωνές και σε βρισιές,φτυσιές και φασαρία
  ο άλλος επαζάρευε ένα μεγάλο μαγαζί
  στο έμπα της Ιερουσαλήμ στην κεντρική πλατεία
  .
  Μήπως σας το ΄χω ξαναπεί για ένα μεγάλο μαγαζί
  το πιο ωραίο μαγαζί στην κεντρική πλατεία
  ίσως το ξέρετε και σεις ίσως περάσατε από κει γράφει
  Ιούδας και υιοί φίρμα Ιούδας και σία
  .
  Μωρέ ήταν έμπορος καλός και γω τον έλεγα ληστή
  και γω τον έλεγα φονιά τον φίλο μου Ιούδα
  κίτρινοι μαύροι και λευκοί όλοι ψωνίζουν από κει
  κι όλο βροντούν κι όλο βροντούν μάρκα δολάρια και σκούδα
  .
  Μήπως σας το ΄χω ξαναπεί για ένα μεγάλο μαγαζί
  το πιο ωραίο μαγαζί στην κεντρική πλατεία
  ίσως το ξέρετε και σεις ίσως ψωνίζεται από κει
  γράφει Ιούδας και υιοί φίρμα Ιούδας και σία
  .
  Πολλοί είπαν πως κρεμάστηκε απ τη ντροπή του μια βραδιά
  τον είδανε στην καρυδιά με τα στοιχειά να παίζει
  μα είν ψαλμοί για τις γριές θρησκευτικά για τα παιδιά
  ο Ιούδας ζει και έκλεισε για απόψε εδώ τραπέζι
  .
  Μήπως σας το ΄χω ξαναπεί για ένα μεγάλο μαγαζί
  το πιο ωραίο μαγαζί στην κεντρική πλατεία
  ίσως το ξέρετε και σεις ίσως ψωνίζεται από κει
  γράφει Ιούδας και υιοί φίρμα Ιούδας και σία

  .
  .
  Μήπως σας το ΄χω ξαναπεί – Κώστας Χατζής /
  Μουσική: Κωστας Χατζής /
  Στίχοι: Σώτια Τσώτου /
  Δίσκος, ο γιος της ανοιξης /
  Polygram 1974 _
  .
  .
  .
  .
  .

 • .
  .
  .
  .
  .
  ΒΙΝΤΕΟ
  .
  Στο διεθνές το μαγαζί !!

  https://www.youtube.com/watch?v=F33gS_hPdCE

  Δημοσιεύτηκε στις 11 Μαρ 2009

  Στο διεθνές το μαγαζί !!
  .
  .
  .
  .
  .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>