«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Θα εξηγήσει κάποιος προδότης, γιατί πρέπει να επισκεφτεί και την Ξάνθη;;;

Στις 7 και 8 Δεκεμβρίου ο Ερντογάν στην Ελλάδα-Θα πάει και στη Θράκη

Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

Δεκέμβριος 1-12- 2017

Εκλεισε για τις 7 και 8 Δεκεμβρίου η επίσκεψη του Τούρκου Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν, μετά από πρόσκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου. Οπως έγινε γνωστό, ο κ. Ερντογάν θα συναντηθεί με την πολιτική ηγεσία της χώρας, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Πρωθυπουργό, ενώ θα επισκεφθεί και τη Θράκη.

Στην ατζέντα των συζητήσεων είναι:

Μεταναστευτικό
Ασφάλεια στην ευρύτερη περιοχή
Οικονομική συνεργασία, με έμφαση στα μεγάλα projects που έχουν ήδη γίνει γνωστά
Σχέσεις ΕΕ – Τουρκίας
Περιφερειακές εξελίξεις

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διάλογος με τη γείτονα χώρα κρίνεται σημαντικός σε μια περίοδο με δυσκολίες στις σχέσεις των δύο χωρών και με κρίσιμα ζητήματα για την ασφάλεια στην ευρύτερη περιοχή.

Εκτιμάται ότι είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία, για να αναδειχθεί ο υπεύθυνος ρόλος της Ελλάδας στην ευρύτερη περιοχή, όπου οι σχέσεις της Τουρκίας με τις ΗΠΑ, περνούν σκληρη δοκιμασία.

Η ελληνική πλευρά, για να συναινέσει στο ταξίδι Ερντογάν στη Θράκη, ζήτησε να αποφευχθούν εντάσεις, υπερβολές και εκρήξεις, που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν την εντύπωση ότι η Τουρκία δεν σέβεται τις διεθνείς συνθήκες.

Ανάμεσα στους σκοπούς του ταξιδιού Ερντογάν είναι να υπογραφούν συμφωνίες για απευθείας σιδηροδρομική σύνδεση Θεσ/νίκης-Κωνσταντινούπολης με γραμμή ταχείας κυκλοφορίας.

Μοιραστείτε το!

2 comments to Θα εξηγήσει κάποιος προδότης, γιατί πρέπει να επισκεφτεί και την Ξάνθη;;;

 • Ἄς θυμόμαστε τὴν ταὐτότητά μας!
  Ἡ ταὐτότης μας, ποὺ εἶναι μνήμη, συνείδησις κι ἀνάγκη πλέον, εἶναι αὐτὸ ποὺ μᾶς προσδιορίζει, μᾶς ἐπιτρέπει νὰ διατηροῦμε συνείδησιν καὶ μᾶς καθορίζει δρόμο!
  Ἐὰν ἡ ταὐτότης μας εἶναι κάτι ποὺ ἐμεῖς οἱ ἴδιοι δὲν μποροῦμε νὰ συνειδητοποιήσουμε, τότε χάνουμε αὐτομάτως ὅλο καὶ μεγαλύτερα τμήματα ἀπὸ τὸν αὐτοσεβασμό μας καὶ κατ’ ἐπέκτασιν χάνουμε τὸν σεβασμὸ τῶν ἄλλων!
  Ὅμως, ἐὰν καὶ κάποιοι ἔχουν παρεξηγήσῃ τὰ πράγματα, θεωρώντας πὼς ἀρκεῖ ἡ δόξα τῶν προγόνων μας, γιὰ νὰ μᾶς στιγματίσῃ καὶ νὰ μᾶς ὁρίσῃ ταὐτότητα, ἐγὼ δαφωνῶ!
  Ἀκριβῶς αὐτὸ εἶναι τὸ ζητούμενον! Νὰ βροῦμε τὸ ποιοὶ πρέπει νὰ εἴμαστε, τὸ τὶ πρέπει νὰ κάνουμε καὶ σὲ ποιὸν δρόμο θὰ πορευθοῦμε! Ὄχι τὸ ποιοὶ ἦταν κάποιοι ἄλλοι! Τὸ τὶ ἐμεῖς ὀφείλουμε νὰ εἴμαστε!
  Ὅλα τὰ «ἴσως», τὰ «δῆθεν», τὰ «ἡμί-», δὲν εἶναι κάτι περισσότερο ἀπὸ σύγχυσις, ποὺ τὸν μόνον ποὺ καταστρέφει εἶναι ἐμᾶς! Εἶναι αὐτὸ ποὺ μᾶς συσκοτίζει τὴν σκέψιν καὶ μᾶς ἀκινητοποιεῖ. Εἶναι ἀκριβῶς αὐτὸ ποὺ ἀποδεικνύει πὼς δὲν ἔχουμε ταὐτότητα! Εἶναι αὐτὸ ποὺ καλούμεθα νὰ νικήσουμε, νὰ ὑπερπηδήσουμε καὶ νὰ ἀφίσουμε πίσω μας διὰ παντός!
  Τὸ νὰ εἶναι κάποιος Ἕλλην φέρει βαρύτατον φορτίον εὐθύνης, συνειδητότητος καὶ κόπου! Δὲν χαρίζεται, κερδίζεται!
  Φιλονόη.
  Ἀντίστασις στὴν τρέλλα ποὺ πηγαίνουν νὰ μᾶς ὁδηγήσουν!
  Μὴν ξεχνᾶμε τὴν ταὐτότητά μας…!!!
  Ἕλληνες…!!!
  Ἑλληνικὸς Πολιτισμός!!!
  Ἑλληνικὴ Παιδεία!!!
  Καί, φυσικά, ἡ Ἑλλὰς ἀνήκει φύσει στοὺς Ἕλληνες…
  Ἂς λὲν οἱ ὑπόλοιποι…
  Οἱ αὐθεντικοὶ μὲ τοὺς αὐθεντικοὺς καὶ οἱ ὑπόλοιποι μὲ τοὺς ὑπολοίπους…!!!
  Φυλλίτσα Ἀθηναΐς Ἀναπνιώτου
  11 Σεπτεμβρίου 2012

  http://filonoi.gr/2012/09/11/as-thymomaste-thn-taytothta-mas/

  Όταν οι Αρχαίοι Έλληνες νικούσαν τους πάντες – Η πειθαρχία στην Αρχαία Ελλάδα
  Τετάρτη, 1 Νοεμβρίου 2017

  Πολλές μελέτες έχουν γραφτεί με θεμα τα στρατηγήματα και τις τακτικές που εφάρμοζαν στα Πεδία της Μάχης οι Αρχαίοι Έλληνες, επιτυγχάνοντας αποφασιστικό αποτέλεσμα για την Τροπή της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής Ιστορίας.

  Στην αρχαία Ελλάδα, ο Ελληνικός στρατός γενικά αποτελείτο από γυμνασμένους άνδρες, με πολεμική περιβολή (θώρακας, περικνημίδες, περικεφαλαία) και με επιδεξιότητα στην χρήση οπλών (ακόντιο, σφενδόνα, τόξο, ξίφος).

  Καλύτεροι σφενδονιστές ήταν οι Ρόδιοι, καλύτεροι τοξότες οι Κρήτες, καλύτεροι ακοντιστές οι Ακαρνάνες (από την Ακαρνανία) και οι Αγριάνες (λαός στον Στρυμόνα) και καλύτεροι πελταστές (βλ. παρακάτω) οι Θράκες.

  Ο στρατός των αρχαίων Ελλήνων ήταν ο πρώτος που χρησιμοποίησε στρατιωτικούς σχηματισμούς στη μάχη, καθώς και το τρέξιμο με ιαχές στην επίθεση κατά των εχθρών.

  Η ναυτική υπερδύναμη της εποχής ήταν η Αθήνα. Είναι γνωστές οι περίφημες τακτικές των Αθηναίων που παραπλανούσαν τον εχθρό τους αλλάζοντας τους σχηματισμούς του στόλου τους. Στον στρατό ξηράς, ο Ελληνικός στρατός χρησιμοποίησε από τον 5ο αιώνα π.Χ., πολύ πριν από τον ρωμαϊκό (που είχε μισθοφορικό στρατό από Ρωμαίους και ξένους άνδρες), πολιορκητικές μηχανές όπως πολιορκητικούς κριούς, καταπέλτες και πολιορκητικούς πύργους.

  Οι Ρωμαίοι αντέγραψαν το αρχαιοελληνικό στρατιωτικό πρότυπο: τον εξοπλισμό (οπλίτες, ιππείς, πελταστές, ακοντιστές, τοξότες, σφενδονιστές), τις πολεμικές κατασκευές (τριήρεις, πολιορκητικές μηχανές) και την στρατηγική, τόσο στο πεζικό, όσο και στο ναυτικό.

  Οι Έλληνες Συρακούσιοι στον πελοποννησιακό πόλεμο – στην Σικελική Εκστρατεία (415 – 413 π.Χ.) είχαν Ιταλούς μισθοφόρους στους οποίους έμαθαν την τέχνη του πολέμου. Οι Έλληνες είχαν και σαλπιγκτές για τα στρατιωτικά παραγγέλματα στις μάχες, καθώς και αυλητές που συντόνιζαν το βήμα των στρατιωτών

  Επιστρέφοντας στον σπαρτιατικό στρατό, πρέπει να σημειωθεί ότι ήταν ο πρώτος που εφήρμοσε τους στρατιωτικούς σχηματισμούς στη μάχη και μάλιστα αλλάζοντάς τους κατά την διάρκειά της. Αυτό έγινε πολύ πριν από την εμφάνιση της μακεδονικής φάλαγγας που δημιούργησε – περίπου το 338 π.Χ. – ο Μακεδόνας βασιλιάς Φίλιππος ο Β΄ (8).

  Οι Λακεδαιμόνιοι οπλίτες έφεραν σκούρα κόκκινη επωμίδα ή θώρακα (οι πιο βαριά οπλισμένοι), δόρυ, ασπίδα στην οποία ενεγράφετο το χαρακτηριστικό μεγάλο Λ (=Λακεδαιμόνιοι), καθώς και μικρό εγχειρίδιο (φονικό μαχαίρι): την ξυήλη. Οι στρατιώτες συγχρόνιζαν το βήμα τους με τη μουσική αυλών. Κατά την διάρκεια της μάχης γινόταν αλλαγή των σχηματισμών κατά τέτοιον τρόπο, ώστε οι καλύτεροι πολεμιστές να είναι στην πρώτη γραμμή.

  Αν ο εχθρός διασπούσε το σχηματισμό, τότε τους πεσόντες στρατιώτες αντικαθιστούσαν άλλοι οπλίτες που ήταν σκορπισμένοι στην περιοχή της μάχης.

  Ο σπαρτιατικός στρατός, επίσης, χρησιμοποίησε και άλλα πολεμικά τεχνάσματα, τα λεγόμενα «κλέμματα΄΄. Τέτοιο κλέμμα ήταν, για παράδειγμα, η προσποίηση ότι ο σπαρτιατικός στρατός ήταν σε κατάσταση αδρανείας, για να παραπλανηθεί ο εχθρός. Πάντως και ο σπαρτιατικός και ο μακεδονικός στρατός, αποτέλεσαν πρότυπο οργάνωσης και τακτικής. Ομοίως και άλλοι στρατοί όπως των Αθηναίων και των Βοιωτών.

  Ήδη κατά την ύστερη αρχαιότητα, Έλληνες και Ρωμαίοι συγγραφείς μέχρι και σύγχρονοι ακαδημαϊκοί, εξετάζουν το αντικείμενο από μία σχετική απόστασι, είτε σαν να παρακολουθούν επί χάρτου τις τακτικές κινήσεις των αντιπάλων στρατευμάτων, είτε σε γεωστρατηγικό και πολιτικό επίπεδο σε συσχετισμό με τις συνθήκες της υπό εξέτασι περιόδου .

  Παρέβλεψαν όμως, σχεδόν όλοι, να ασχοληθούν και να εξετάσουν, το ίδιο το κύτταρο που γέννησε την ανάγκη χρησιμοποιήσεως αυτών των τακτικών και στρατηγικών εφαρμογών, το στοιχείο που επέδρασε τόσο καταλυτικά στην διαμόρφωσι του πεδίου της μάχης και του κοινωνικού γίγνεσθαι, που δεν είναι άλλο παρά η Επινόησι και Εισαγωγή της Οπλιτικής Φάλαγγος!

  Πώς και από ποιους δομείται; πως διοικείται; πως κινείται; τι είναι αυτό που καταβάλλει τον αντίπαλο; και πως νοιώθει κάποιος που ανήκει σε αυτήν;… Ίσως οι σύγχρονοί της, εκ συναφείας και εγγύτητος, κάποια πράγματα τα θεώρησαν αυτονόητα και τετριμμένα για να τα αναφέρουν με αποτέλεσμα να τους διαφύγουν.

  Ενώ οι σύγχρονοι μελετητές λόγω χρονικής αποστάσεως και ελλιπούς βιβλιογραφίας, είτε δεν τους απασχόλησε είτε δεν τόλμησαν να το αγγίξουν. Εκπληκτική βέβαια εξαίρεσι αποτελεί η αξιολογότατη μελέτη του Victor Davis Hanson με τίτλο: «Ο Δυτικός Τρόπος Πολέμου» η οποία καταπιάνεται με ακριβώς αυτό το αντικείμενο!

  Στο παρόν άρθρο λοιπόν, θα ασχοληθούμε ειδικά με την επινόησι και χρήσι των Αρχαίων Ελληνικών Παραγγελμάτων και Ασκήσεων Ακριβείας Οπλιτικής Φάλαγγος, και καθόλου με τα λοιπά από τα παραπάνω ερωτήματα, αφού θα αποτελέσουν αντικείμενα ιδιαιτέρων άρθρων.

  Από τα Βιβλία στην Πράξη!

  Όπως είναι φυσικό λοιπόν, η επιτυχία της Φάλαγγος στο Πεδίο της Μάχης ήταν άμεση συνάρτησι της ακριβείας και συγχρονισμού των κινήσεών της και σαφώς του βαθμού πειθαρχίας αυτών που την απάρτιζαν. Διεφάνη αμέσως λοιπόν η ανάγκη καθιερώσεως μίας μεθόδου ώστε να καταστεί δυνατή η μετατροπή ενός μεγάλου αριθμού ανθρώπων, από μία απλή συνάθροισι ενός ατάκτου πλήθους, σε μία συγχρονισμένη, συμπαγή και αποφασιστική πολεμική μηχανή, με άριστη διάταξι σε γραμμές και στοίχους. Βεβαίως ο κάθε ένας οπλίτης χωριστά, δεν έπαυε να αποτελεί ξεχωριστή προσωπικότητα, με ατομικό χαρακτήρα, ανάγκες και επιθυμίες!!

  Η λειτουργία όμως της Φάλαγγος προϋπέθετε την αυτοπροαίρετη και εθελοντική υποβολή των προσωπικών αναγκών και ενσυνείδητη πειθαρχία των κινήσεων και αποφάσεων του κάθε οπλίτου χωριστά.

  Έτσι λοιπόν γεννήθηκε και το απαύγασμα της Ελληνικής Κοινωνικής Συνειδήσεως που είναι η υποταγή του προσωπικού συμφέροντος στο Συλλογικό!

  Έτσι δομήθηκαν ευνομούμενες πολιτείες αποτελούμενες από ευσυνειδήτους, παραγωγικούς και ενεργούς Πολίτες, που μέχρι σήμερα θαυμάζουμε και ζηλεύουμε, σαν να αποτελούν άφθαστο όνειρο!!

  Επομένως υπό συγκεκριμένη στρατιωτική διοίκησι, ΕΝΑΣ αποφάσιζε ποια θα ήταν η επόμενη κίνησι της Φάλαγγος, αλλά κοινή ενσυνείδητη συναπόφασι ΟΛΩΝ των Οπλιτών ήταν η σύγχρονη και ακριβής εκτέλεσι της συγκεκριμένης κινήσεως στον συγκεκριμένο χρόνο!

  Αυτό βεβαίως, γέννησε την αμέσως επόμενη πρακτική ανάγκη: Της καθιερώσεως ενός σαφούς και συνοπτικού τρόπου μεταφοράς των διαταγών του επικεφαλής μέχρι και τον τελευταίο οπλίτη με τρόπο που να είναι πλήρως κατανοητός από όλους και με κοινή ορολογία.

  Έτσι λοιπόν προέκυψε η επινόησι των Παραγγελμάτων που δεν είναι παρά μία κωδικοποίησι σειράς ενεργειών και κινήσεων σε συγκεκριμένο χρόνο, μετά από εκφώνησι μίας συντόμου και κοφτής φράσεως ή λέξεως από τον επικεφαλής.

  Με σκοπό βεβαίως να καταστούν αυτές οι κινήσεις αποτελεσματικές και συγχρονισμένες στο πεδίο της μάχης, καθιερώθηκαν οι από την περίοδο της ειρήνης Ασκήσεις Ακριβείας για την εξάσκησι και προετοιμασία των Οπλιτών.

  Όσο πιο ακριβείς ήταν στην εκτέλεσί τους οι Οπλίτες, τόσο πιο αποτελεσματικοί ήταν στο πεδίο της Μάχης, όπως αποδεικνύει περίτρανα το παράδειγμα των Σπαρτιατών που όχι μόνον είναι οι γεννήτορες της Ιδέας της Φάλαγγος αλλά είχαν αναγάγει την Στρατιωτική Αγωγή σε πραγματική τέχνη, καθιστώντας τους αναντιρρήτως Πρότυπα Πολεμικής Αρετής, ανά τους αιώνες!

  Από την αρχαιότητα μέχρι και τις μέρες μας στον σύγχρονο Στρατό, λέμε ότι ο δείκτης πειθαρχίας ενός τμήματος είναι ο βαθμός ακριβείας κατά την εκτέλεσι ασκήσεων ακριβείας!

  Μας παραδίδεται μάλιστα από αρχαίους ιστορικούς, η έκπληξη στα μάτια των Περσών βλέποντας από μακρυά την προέλαση της Μακεδονικής Φάλαγγος του Μεγάλου Αλεξάνδρου, την οποία παρομοίασαν άψογα λέγοντας, ότι ήταν τόσο τέλεια ζυγημένοι και στοιχημένοι οι οπλίτες κατά την κίνηση τους, που από απόσταση δεν έμοιαζαν για ένα πλήθος ανθρώπων, αλλά σαν καρφιά καρφωμένα σε τέλειες γεωμετρικές θέσεις επί μίας κυλιομένης σανίδος!!! Και αυτή η εικόνα από μόνη της, τους έκανε να κυριευτούν από τρόμο.

  pronews.gr

  http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/11/blog-post_69.html#ixzz4xN64OuDt

  ΥΣ.

  ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ……..
  .
  ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΛΟΣ ΜΟΝΟ ΝΕΚΡΟΣ …….

  .
  ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ

  .

  ΟΥΣΤ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ………………..

  ΜΑΓΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ…………..

  ΕΝΑΝ ΗΓΕΤΗ ΤΥΠΟΥ ΝΑΣΕΡ ΘΕΛΩ ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
  .
  .
  .

  ΧΘΕΣ ΤΩΡΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

  .
  .
  .
  .

 • .
  .
  .
  .
  .
  ΒΙΝΤΕΟ
  .
  .
  “Η συνέντευξη Ερντογάν για τη συνθήκη της Λωζάνης & τους Τούρκους πραξικοπηματίες…”

  .
  https://www.youtube.com/watch?v=1dqH3LPkr1Y
  .
  Δημοσιεύτηκε στις 6 Δεκ 2017
  .
  .
  ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΕΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ :
  Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ
  .
  https://1.bp.blogspot.com/-H0dPMvl8giQ/WbUSJ1nfC4I/AAAAAAABNI0/neaBakAYCfoo8k2XMF20c4JWoKVKcdypwCLcBGAs/s400/2017-09-10_132104.png
  .
  http://static.dimokratiki.gr/uploads/2016/03/124-744×594.gif
  .
  https://2.bp.blogspot.com/-gSOjM0gWQiM/WiZLTr6zD3I/AAAAAAABfYI/-RKXmvQuC5ILvqx8zTsj1EZddTx4jn57QCLcBGAs/s640/2017-12-05_093053.png
  .

  Κώστας Χατζής – Πλανήτης γη

  https://www.youtube.com/watch?v=YJHM_0dffao

  .
  ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ …………….

  ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ !

  Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ………………….
  .
  Η ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

  .
  Έτσι τό άρχαίο πανάκριβο δώρο
  τής Έλληνικότητας πρός τήν άνθρωπότητα
  θά άνηπαρήγετο συνεχώς καί δημιουργικά ,
  για να προσφερει νέα εύργετήματα και λύσεις
  στα προκύπτοντα άδιεξοδα ,
  άλλα και για να χρησιμεύη ως άποτρεπτικό
  της Έκτροπής που έπεχείρησαν και επιχειρούν
  οί έξ – ουσιαστές με την διαστρέβλωση ,
  ΄΄Ιδιοποίηση΄΄ , πλαστογράφηση και εκβαρβάριση
  του άπεφθώς Έλληνικού .

  Όσο γιγαντώνεται ή Έλληνικότητα
  στον κόσμο
  τόσο ή άνάγκη συνειδητοποίησεώς της
  γίνεται πιο έπιτακτικη .

  Δεν χρειάζεται να προσπαθήση κανείς ,
  για να πράξη η συνειδητοποίηση αύτή .

  Ή Έλληνικότητα ΄΄ λειτούργεί ΄΄
  με δικούς της νόμους :

  κανείς δεν την προπαγάνδισε ποτέ ,
  κανείς δεν την έκανε ΄΄ ίδεολόγημα ΄΄ ποτέ ,
  κανείς δεν αγωνίστηκε ποτέ για να κυριαρχήση αύτή
  πάνω στον πλανήτη .

  ‘ Επεβληθή ΄΄ άπό μόνη της ΄΄ χάρις στην τεράστια
  πνευματική δύναμη και άλήθεια που έγκλείει ’

  όπως μόνη της θα ΄΄ λειτουργήσει ΄΄ και στις
  συνειδήσεις των άνθρώπων ,

  αύτών πού ζούν και σκέπτονται έλληνικά
  χωρίς να το ξέρουν .

  Αύτοί θα βιώσουν αύτομάτως κάποια στιγμή
  Το γεγονός ότι αύτή
  είναί ή μονή και γνήσια
  πνευματική τους μητέρα

  Ή στιγμή άυτή πλησιάζει .

  Δεν ύπάρχει καμμία δύναμη ,
  που να μπορεί να αποτρέψη την αναγνώριση της
  Έλλάδος
  ως γενέτειρας του Πολιτισμού
  της έξελληνιζόμενης οίκουμένης .
  Ή έπερχόμενη άυτή πραγματικότης
  είναι το όραμα παντός πνευματικά
  Έλληνος .

  Και αν ποτέ ( ξανά ) σκοτεινιάσει ο κόσμος
  Άπό καινούργιους βαρβάρους
  Και δεισιδαίμονες ,
  ή λεξή Ε Λ Λ Η Ν Α Σ
  θα εξακολουθήσει να σημαίνει
  έκείνον που κρατάει τη σκεψη του
  άφοβη , άδέκαστη και έλεύθερη ,
  γιατί μόνον ό έλεύθερος
  μπορεί να καταφάσκει στην τραγική ούσία
  της ζωής πεθαίνοντας άδεώς , χωρίς φόβο δηλαδή ,
  και γενναίως
  .
  ΒΙΝΤΕΟ
  .
  Η ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ
  .
  https://www.youtube.com/watch?v=ApdD6FY3Yp0

  https://4.bp.blogspot.com/-_KKc4UyLVJg/UlAm2ACqvAI/AAAAAAABYb8/fMs5_ueKRo8/s1600/ALHTHEIA+ARISTOTELHS.JPEG
  .
  ”Το ιδεώδες κάθε ανθρώπου είναι να γίνει Έλλην”….

  George Wilhelm Friedrich Hegel
  .
  https://1.bp.blogspot.com/-IHYTg4TYGb4/WOeprh1dgAI/AAAAAAAEBmw/8LrR4ZCIfmQCTlyXD7Vyq71jsGrS6-imACLcB/s640/2017-04-06_204526.png
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΛΟΣ ΜΟΝΟ ΝΕΚΡΟΣ ……..
  .
  .
  .
  .
  .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>