«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Διαδικτυακή εκστρατεία ενάντια στην επίσκεψη Ερντογάν στην Ελλάδα

 

image001 (7)

Με πρωτοβουλία της Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν«Κίνησης Πολιτών Άρδην» συστήθηκε επιτροπή εναντίον της επίσκεψης του ψευτο-σουλτάνου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Ελλάδα.

Στην επιτροπή, εκτός από Έλληνες,  Κύπριους, Μικρασιάτες, Συμμετέχουν Πόντιοι, Αρμένιοι, Κούρδοι κ.α., οι οποίοι εκφράζουν την καθολική αντίθεση τους στην επικείμενη επίσκεψη Ερντογάν στην Ελλάδα.

ΟΙ ΣΥΜΑΧΟΙ ΜΑΣ 1

Ένας πολιτικός που έχει επιβάλλει στον Τουρκικό λαό μια απροκάλυπτη δικτατορία με κοινοβουλευτικό φερετζέ, που έχει εξαπολύσει πραγματική γενοκτονία στις νοτιοανατολικές περιοχές της Τουρκίας, που έχει σύρει στις φυλακές τους πολιτικούς του αντιπάλους (μόνο από το φιλοκουρδικό HDP έχουν φυλακιστεί 20.000 άνθρωποι – μεταξύ τους ο συμπρόεδρος του κόμματος Σελαχετίν Ντεμιρτάς), που έχει μετατρέψει ολόκληρη την Τουρκία σε γωνιακό μαγαζί της «φαμίλιας <http://www.huffingtonpost.gr/leonidas-koumakis/blog-leonidas-koumakis_b_18598660.html> » του, που διατυπώνει απροκάλυπτα τις νέο-οθωμανικές του φαντασιώσεις εναντίον των γειτόνων της Τουρκίας και –πολύ περισσότερο- εναντίον της Ελλάδος και της Κύπρου, που στέλνει συνεχώς στην Ελληνική Θράκη χρυσοπληρωμένους Θρακιώτες, τύπου Μουεζίνογλου <http://www.analyst.gr/2017/06/23/merika-erotimata-pros-ton-kirio-mouezinoglou/> , οι οποίοι θάμπωσαν από χρυσάφι και Τούρκεψαν, που απροκάλυπτα απειλεί με την «δύναμη» του ξεπατωμένου από τις διώξεις Τουρκικού στρατού, που πλημμυρίζει μεθοδικά την Ελλάδα (και την Ευρώπη) με δυστυχισμένους ανθρώπους από την Μέση Ανατολή, την Ασία, την Αφρική και τα πέρατα του κόσμου θησαυρίζοντας από το εμπόριο ψεύτικης ελπίδας – ε, λοιπόν αυτός ο άνθρωπος δεν είναι ευπρόσδεκτος στην Ελλάδα!

Μπορεί η επίσημη πολιτική της χώρας μας, κάτω από παραμέτρους που δεν μπορεί να είναι ευρύτερα γνωστοί σήμερα και οι οποίοι δεν αφορούν καθόλου το λαϊκό αίσθημα, να υπαγορεύει μια ανεπιθύμητη επίσκεψη που θα «κουκουλωθεί» πίσω από όμορφα λόγια και ψεύτικες φιλοφρονήσεις.

Ο κόσμος όμως πρέπει να φωνάξει ένα βροντερό ΟΧΙ στην επίσκεψη του δικτάτορα Ερντογάν στην Ελλάδα, όχι μόνο γιατί κρύβει πολλές και σοβαρές παγίδες, αλλά γιατί πρέπει να του δώσει το μήνυμα ότι όλοι τον έχουν πάρει είδηση: Οι Ευρωπαίοι τον οδηγούν σταδιακά έξω από κάθε Ευρωπαϊκό δρώμενο, οι Αμερικανοί συλλάβανε τον προσωπικό «ταμία» της «φαμίλιας <http://www.huffingtonpost.gr/leonidas-koumakis/blog-leonidas-koumakis_b_18598660.html> » που χαρακτηρίζεται από απερίγραπτη διαφθορά καθώς και τον «συνέταιρο» της οικογένειας που έσπαγε το εμπάργκο στο Ιράν, ενώ δεν υπάρχει πλέον καμιά απολύτως χώρα που να τον θεωρεί αξιόπιστο και σοβαρό συνομιλητή – της Ρωσίας συμπεριλαμβανομένης!

Για όλους αυτούς τους λόγους και πολλούς άλλους, ανεξάρτητα από την επίσημη πολιτική που ασκείται χωρίς κατ΄ ανάγκη να λαμβάνει υπ΄ όψη το λαϊκό αίσθημα, θεωρώ πως έχουμε όλοι υποχρέωση να προσυπογράψουμε την διαδικτυακή εκστρατεία ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ <https://www.gopetition.com/petitions/%CF%8C%CF%87%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B9%CF%83%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CE%BF%CF%86%CE%B1%CF%83%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%B5%CF%81%CE%BD%CF%84%CE%BF%CE%B3%CE%AC%CE%BD.html>  και, σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί η επίσκεψη, να διαδηλώσουμε την αντίθεση μας με συγκεντρώσεις και δρώμενα.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ : Η παθητική παρακολούθηση της βόλτας «της αλεπούς στο παζάρι <http://www.analyst.gr/2017/11/08/o-erntogan-stin-athina/> » είναι μεγάλο σφάλμα που πρέπει να αποφύγουμε. Ο μισός Τουρκικός πληθυσμός που υποφέρει από την δικτατορία Ερντογάν θα έχει στραμμένο το βλέμμα του προς εμάς. Θα ελπίζει σε μια δυνατή φωνή διαμαρτυρίας και για τα δικά του δεινά. Θα προσδοκά μια ηχηρή λαϊκή αποδοκιμασία που δεν μπορεί να εκφράσει ο ίδιος, χωρίς να βρεθεί στην φυλακή.

Η δική μας φωνή διαμαρτυρίας, θα είναι ταυτόχρονα η φωνή διαμαρτυρίας των Τούρκων δημοσιογράφων, των δικαστικών, των δημοσίων υπαλλήλων, των μελών της Τουρκικής Ακαδημαϊκής Κοινότητας, των πολιτικών, των διανοουμένων, των Κούρδων που τολμούν να εκστομίσουν τον ίδιο ακριβώς «αυτοπροσδιορισμό» που απαιτεί με φορτικότητα ο ψευτο-σουλτάνος από Έλληνες ή Κύπριους μουσουλμάνους, καθώς και χιλιάδων δημοκρατικών πολιτών – όλοι βρίσκονται στις Τουρκικές φυλακές επειδή τόλμησαν να αρθρώσουν ακόμα και μια αδύναμη φωνή αντίθεσης στο αποκρουστικό καθεστώς της δικτατορίας Ερντογάν.

Ας μην τους απογοητεύσουμε. Εμείς με αυτούς όχι μόνο δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα, αλλά μοιραζόμαστε «κοινά παθήματα» που μας φέρνουν πιο κοντά!

Υπογράψτε τώρα <https://www.gopetition.com/petitions/%CF%8C%CF%87%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B9%CF%83%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CE%BF%CF%86%CE%B1%CF%83%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%B5%CF%81%CE%BD%CF%84%CE%BF%CE%B3%CE%AC%CE%BD.html>  την διαδικτυακή εκστρατεία ενάντια στην επίσκεψη Ερντογάν στην Ελλάδα!

πηγη <http://www.analyst.gr/2017/11/24/diadiktyaki-ekstrateia-enantion-stin-episkpsi-ergodan-stin-ellada/>

Από ο Λεωνίδας Κουμάκης Leonidas Koumakis koumakis@analyst.gr

Μοιραστείτε το!

2 comments to Διαδικτυακή εκστρατεία ενάντια στην επίσκεψη Ερντογάν στην Ελλάδα

  • ΑΛΑ'Ι'ΑΔΟΥ ΜΙΧ. ΔΕΣΠΟΙΝΑ

    ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ, ΟΙ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ;;;;;;;

    • καλησπέρα, δεν θέλω να δικαιολογήσω τον αρθρογράφο, αλλά ήθελε να προσδιορίσει τον εκάστοτε χώρο, απλά μερικές φορές δεν δίνουμε την απαιτούμενη προσοχή. Προσπάθησα να το διορθώσω δεν ξέρω αν το κατάφερα; Αλλά δεν μπορώ να επεμβαίνω σε άρθρο άλλου! Ευχαριστώ για την συμβουλή σας, ασφαλώς και είναι Έλληνες και ίσως και οι ποιο καθαροί!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>