«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Κύριε Εισαγγελέα Υπάρχουν Υπεύθυνοι

Αγαπητέ στρατηγέ, πρώτα πρέπει να βρούμε εισαγγελέα????

Μετά να κλείσει φυλακή τους παρακάτω????

Και σίγουρα δεν θα χρειαστεί μετά να απευθυνθείς σε κανένα εισαγγελέα διότι θα  κάνει αυτεπάγγελτα το χρέος του!

ΓΙΑΦΚΑΠοιος θα τους κλείσει φυλακή;;;;;;;;;;

ΠΡΟΔΟΤΕΣ Α

Μετά την πρόσφατη τραγωδία το ποτήρι έχει ξεχειλίσει .

Για το λαό υπάρχει  υπεύθυνος και πρέπει επί τέλους να λογοδοτήσει

Και αυτός είναι το διεφθαρμένο    ανίκανο  και   κλεπτοκρατικό πολιτικό μας σύστημα που   μας έχει χρεοκοπήσει

Είναι τόσο   επικίνδυνο  που   βάλθηκε  και φυσικά από προσώπου γης   να μας εξαφανίσει  Υπεύθυνοι της  πρόσφατης  τραγωδίας  είναι  όλοι οι μεταπολεμικοί υπουργοί ΥΠΕΧΩΔΕ  και Εσωτερικών  ,  δήμαρχοι της καταστραφείσας περιοχής και όχι μόνον αυτής αλλά όλης της επικράτειας , διότι αμέλησαν  όταν έρρεε ο πακτωλός των κονδυλίων της Ε. Ε και των  δανείων να εκτελέσουν τα στοιχειώδη αντιπλημμυρικά έργα στην Αθήνα και στην ύπαιθρο.

Τότε τα έτρωγαν.

Το εγκληματικό πολιτικό μας σύστημα   νομιμοποιεί  τα αυθαίρετα(όπως πρόσφατος νόμος) ακόμη και αυτά που βρίσκονται εντός μπαζωμένων ρευμάτων και χειμάρρων .

Πολλά και ατιμώρητα εγκλήματα   διαπράττονται  στη  χώρα  και  ουδείς ποινικά υπεύθυνος   μόνο « πολιτική ευθύνη» φέρουν.

Η ατιμωρησία  αποθρασύνει  τους εγκληματίες .

Ουδείς πολιτικός υπεύθυνος για τις πυρκαγιές. Φταίνε οι εμπρηστές και ο άνεμος.

Ουδείς πολιτικός υπεύθυνος για την πανωλεθρία στις εθνικές οδούς.

Φταίει η ταχύτης.

Ουδείς πολιτικός υπεύθυνος τον θάνατο της νεολαίας μας εξ αιτίας των  ναρκωτικών και για την διάδοση των  .

Φταίνε οι ναρκέμποροι , οι τούρκοι και αλβανοί.

Όμως τους   τους χαρίζουν την ποινή και τους βγάζουν από τη φυλακή

Ουδείς πολιτικός υπεύθυνος για την αυτονόμηση της αναρχίας και το παρακράτος των  Εξαρχείων  καλά κρατεί.

Ούτε για    τα εγκλήματα και τη βία κατά της κοινωνίας που διαπράττουν οι ξένοι κακούργοι και οι  αναρχικοί τυγχάνει υπεύθυνος.

Φταίνε  οι καιροί.

Ουδείς υπεύθυνος για την καταλήστευση του δημόσιου πλούτου(  Χρηματιστήριο,   Ολυμπιακοί Αγώνες,   μίζες -θαλασσοδάνεια  κομμάτων-συμμοριών,   συνεταιρισμοί,  εξοπλιστικά προγράμματα,  λαθρεμπόριο καυσίμων, τσιγάρων κ.α )  Μόνος υπεύθυνος ο Ακης Τσοχατζόπουλος για τα εξοπλιστικά.

Ουδείς πολιτικός υπεύθυνος για τον Αττίλα 2 στην Κύπρο.

Μόνη υπεύθυνη η χούντα για το πραξικόπημα .

Και όταν λέμε ισόβια εννοούμε ισόβια, αλλά όχι για εγκληματίες πολιτικούς ούτε για ποινικούς καταδίκους.

Σε αυτούς χαρίζονται οι ποινές.

Ουδείς υπεύθυνος για τα Ίμια και το γκριζάρισμα του Αιγαίου, διάσκεψη Λισαβόνας( αναγνώριση Τουρκικών δικαιωμάτων  στο Αιγαίο) και άλλων προδοτικών πράξεων.

Φταίει ο άνεμος που άρπαξε την Ελληνική σημαία στα Ιμια.

Ουδείς  υπεύθυνος για το μέγα έγκλημα των μνημονίων  , την πρόσκληση του ΔΝΤ χωρίς να ερωτηθεί ο Ελληνικός λαός  , το κούρεμα των ασφαλιστικών ταμείων κ.α.

Πολιτικά μόνον υπεύθυνοι οι μνημονικοί πρωθυπουργοί, όχι ποινικά και ας υπάρχουν νεκροί , φτωχοποιημένο  και κατεστραμμένο  το μεγαλύτερο ποσοστό του πληθυσμού.

Ουδείς υπεύθυνος για τα θαλασσοδάνεια των τραπεζών .

Ο μόνος υπεύθυνος ο λαός που τον υποχρέωσαν να πληρώσει την ανακεφαλαίωση και τα χρέη. (δήλωση Ντάισεμπλουμ)

Ουδείς υπεύθυνος για την εξαγωγή των καταθέσεων από τις τράπεζες και την αποστολή των στην Ελβετία και στους λοιπούς φορολογικούς παραδείσους.

Φταίει στο κίνημα «δεν πληρώνω»   εφορία, διόδια  , μεταξύ δε αυτών και πολιτικοί .

Ουδείς υπεύθυνος για το άνοιγμα των συνόρων στους λαθρομετανάστες και την ισλαμοποίηση των νησιών του Αιγαίου, του κέντρου της Αθήνας  και  επαρχίας.

Φταίει ο πόλεμος στην Συρία και ας είναι οι πιο πολλοί τριτοκοσμικοί.

Ουδείς υπεύθυνος για την φτωχοποίηση ενός λαού   χωρίς πόλεμο ,  για την μαζική μετανάστευση των νέων και την αυτοκτονία χιλιάδων.

Υπεύθυνος ο σπάταλος και οκνηρός  Έλληνας.

Αυτά είναι ελάχιστα από τα εγκλήματα της πολιτικής εξουσίας (Κυβερνήσεων- Βουλευτών)  και ουδείς λογοδοτεί.

Κύριοι εισαγγελείς η κατάσταση έχει φθάσει στο απροχώρητο

Οι πολίτες περιμένουν  να ξυπνήσει από τον λήθαργο η Δικαιοσύνη για να βάλει το διεφθαρμένο και εγκληματικό πολιτικό  κατεστημένο στη φυλακή  .

Η χώρα χρειάζεται έναν Αντώνιο Ντιπέτρο για να εκκαθαρίσει την  κόπρο του Αυγείου  και τα κόμματα-συμμορίες που μας εξαπατούν  και μας καταστρέφουν.

18/11/2017

Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης –Αμφικτύων

Υποστράτηγος ε.α-Συγγραφεύς

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>