«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο χορός των διαβόλων!

Πώς το Ισραήλ και η Σαουδική Αραβία συνωμοτούν για να πάρουν τον έλεγχο της Μέσης Ανατολής

ΟΙ ΔΙΑΒΟΛΟΙΦωτογραφία ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Η πρόσφατη διαρροή διαβαθμισμένου ισραηλινού  εγγράφου από το Υπουργείο Εξωτερικών που απέστειλε σε όλες τις ισραηλινές διπλωματικές εγκαταστάσεις σε όλο τον κόσμο δημιουργώντας το τεχνάσματα να ασχολούνται με το Ισραήλ και τη Σαουδική Αραβία για να πραγματοποιήσει την πολιτική διχόνοια στο Λίβανο και τη Σαουδική στρατιωτική αντιπαράθεση με το Ιράν.

Το έγγραφό  με εντολή προς ισραηλινούς διπλωμάτες να εντείνουν τις διπλωματικές πιέσεις κατά του Λιβάνου Χεζμπολάχ και το Ιράν.

Το ισραηλινό σχέδιο είδε μια ευκαιρία στο γεγονός ότι το νέο καθεστώς στη Σαουδική Αραβία με επικεφαλής τον διάδοχο του θρόνου Mohammed bin Salman (MBS) ήταν σε θέση να αναγκάσει τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου Σαάντ Χαρίρι,  μαριονέτα των Σαουδάραβων, να παραιτηθεί από τη θέση του από το Σαουδικό έδαφος.

Το ισραηλινό έγγραφο προέτρεπε επίσης τις αποστολές της στο εξωτερικό για πιέσεις ξένων κυβερνήσεων για να υποστηρίξουν τον πόλεμο της Σαουδικής Αραβίας κατά των Χούθι στην Υεμένη.

Το Ιράν είναι  μεγάλος υποστηρικτής των Χούθι, οι οποίοι τηρούν την αίρεση Ζαΐντι του Ισλάμ, η οποία έχει ισχυρους θρησκευτικούς δεσμούς με τους Shi’as που κυβερνούν το Ιράν και να καθοδηγεί την Χεζμπολάχ, καθώς και την Alawite αίρεση του Ισλάμ που κυριαρχεί στην κυβέρνηση της Συρίας .

Το ισραηλινό έγγραφο, στην αγγλική μετάφρασή της από τα εβραϊκά, δηλώνει στους ισραηλινούς διπλωμάτες,  « οτι πρέπει να τονίσουν ότι η παραίτηση Χαρίρι δείχνει πόσο επικίνδυνο ειναι το Ιράν και η Χεζμπολάχ για την ασφάλεια του Λιβάνου.»

Παρά το γεγονός ότι πολλοί πολιτικοί παρατηρητές στη Μέση Ανατολή πιστεύουν ότι μια υποτιθέμενη επίθεση Houthi μέσου βεληνεκούς πυραυλική επίθεση στο Διεθνές Αεροδρόμιο King Khalid ήταν περισσότερο μυθοπλασία παρά πραγματικότητα, οι Ισραηλινοί, με τους ξένους να «false flag» στρατιωτικές και κατασκοπευτικές επιχειρήσεις, διέταξε τους διπλωμάτες του να αποδείξει στην κυβέρνηση της χώρας υποδοχής, που, «Η εκτόξευση πυραύλων από τις Χούθι προς Ριάντ καλεί για εφαρμόζοντας μεγαλύτερη πίεση στο Ιράν και τη Χεζμπολάχ.»

Στην διαρροή του ισραηλινού εγγράφου ακολούθησαν δύο εκδηλώσεις στη Σαουδική Αραβία.

Η πρώτη ήταν η de facto εσωτερικό πραξικόπημα που ξεκίνησε από το MBS κατά των εχθρων του πατέρα του, βασιλιά Salman. Το πραξικόπημα που ακολουθείται από λίγες μέρες το δεύτερο σημαντικό γεγονός: ένα μυστικό ταξίδι γίνεται από ανώτερος σύμβουλος προέδρου του Donald Trump και ο γιος-το-δίκαιο Jared Kushner στο Ριάντ. Kushner και MBS παρέμειναν ξύπνιοι για πολλά βράδια μέχρι το 0400 το επόμενο πρωί, από κοινού «στρατηγικου σχεδιασμού».

Kushner συνοδεύτηκε προς Ριάντ από το Κάιρο-γεννημένος ΗΠΑ αναπληρωτής σύμβουλος εθνικής ασφάλειας Ντίνα Πάουελ, υποστηρικτής της κυβέρνησης του προ-Σαουδικής προέδρου της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι, και του Λευκού Οίκου στη Μέση Ανατολή απεσταλμένος Jason Greenblatt, ένθερμος υποστηρικτής του ισραηλινού Πρωθυπουργού Βενιαμίν Νετανιάχου και στενός φίλος της οικογένειας Kushner.

Διαβάστε επίσης:

Τουρκία:  και η Γεωπολιτική της  όρεξη

Όπως φαίνεται από τον διαρρεύσει ισραηλινή καλώδιο, Kushner, Greenblatt, Πάουελ και MBS ήταν στρατηγικά μια σειρά από γεγονότα που θα ωθήσει τη Μέση Ανατολή προς ένα μεγάλο πόλεμο σουνιτών / Wahhabist, με την υποστήριξη του Ισραήλ, εναντίον του Ιράν, του Λιβάνου και της Houthi κυβέρνηση στην Υεμένη. πραξικόπημα MBS κατά ανώτερους άρχοντες της Βουλής των Σαούντ άλλαξε ουσιαστικά το καθεστώς από το «Σαουδική» σε «Salmani.» MBS ήταν ένα πρωταρχικό κίνητρο πίσω από τη δημιουργία του Ισλαμικού Κράτους του Ιράκ και του Λεβάντε (ISIL), ή «Da’esh, »στο Ιράκ και τη Συρία? ο κύριος αρχιτέκτονας της γενοκτονίας Σαουδική ηγεσία πόλεμο στην Υεμένη? και η κινητήρια δύναμη πίσω από την οικονομική και ταξιδιωτικών κυρώσεων του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου που επιβάλλονται στους Κατάρ. MBS, σε συνεργασία με Kushner και τους Ισραηλινούς, επίσης, θέλουν να δελεάσουν τις Ηνωμένες Πολιτείες σε μια σημαντική στρατιωτική σύγκρουση με το Ιράν.

Αντί να είναι ένα μεταρρυθμιστής ή «μέτρια», MBS αντανακλά πίσω σε μια εποχή που η αντίπαλος σεΐχηδες και τους ηγέτες των φυλών συναγωνίστηκαν για τον έλεγχο μεγάλο μπαλώματα των εκτάσεων ερήμου στην Αραβία. σε εξέλιξη πραξικόπημα MBS κατά αντίπαλος πρίγκιπες της Βουλής των Σαούντ δείχνει την αποφασιστικότητά του να γίνει ένα αυταρχικό κυβερνήτη πάνω από τη Σαουδική Αραβία φορά τον πατέρα του, βασιλιά Salman, αφήνει τη σκηνή. Αν και MBS έχει αναχαιτιστεί η δύναμη της επίφοβη θρησκευτική αστυνομία της Σαουδικής Αραβίας και επέτρεψε στις γυναίκες το δικαίωμα οδήγησης για να κερδίσει τη λαϊκή υποστήριξη για τη δική του κινήματος «Salmani» στη Σαουδική Αραβία, το καθεστώς του Salmani έχει δείξει διάθεση να επιδέχεται την παραμικρή πολιτική διαφωνία, όπως φαίνεται με συλλήψεις MBS των ισχυρών Σαουδική πρίγκιπες, επιχειρηματίες, και μέτρια Wahhabist κληρικοί.

Ορισμένοι ειδικοί Μέση Ανατολή δει ταχεία αύξηση MBS στην εξουσία και τελικά την επίτευξη του ίδιου αυταρχική κανόνα πάνω από τη Σαουδική Αραβία και την εντολή του ιδρυτή της σύγχρονης Σαουδικής κατάσταση, Abdulaziz bin Saud, το 1930. Και όπως Abdulaziz bin Saud, MBS δεν έχει κανένα πρόβλημα να συνεργάζεται με τους Σιωνιστές να επιτύχει τους στόχους του. Ιστορικά έγγραφα και βιογραφίες δείχνουν ότι το Abdulaziz, ή Ιμπν Σαούντ, όπως ο ίδιος είναι γνωστό, δεν είχε κανένα πρόβλημα στην έκφραση υποστήριξης το 1953 με τον Δρ Chaim Weizmann, ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Οργάνωσης και, αργότερα, ο πρώτος πρόεδρος του κράτους της το Ισραήλ, για την ίδρυση ενός εβραϊκού κράτους στην Παλαιστίνη. Σε ένα σημείωμα γραμμένο για τον Πρόεδρο Franklin Roosevelt, Αντισυνταγματάρχη Harold B. Χόσκινς, Μέση Ανατολή απεσταλμένος του προέδρου, ανέφερε ότι ο Ιμπν Σαούντ αποδέχθηκε το σιωνιστικό σχέδιο για ένα εβραϊκό κράτος σε αντάλλαγμα για £ 20.000, 000 χρηματισμός Ιμπν Σαούντ από Weizmann. Η πρόσφατη «συμφωνία» μεταξύ τους Σαουδάραβες και οι Ισραηλινοί φαίνεται να περιλαμβάνει μια δωροδοκία ενός πολέμου των ΗΠΑ με το Ιράν, που υποστηρίζεται από το Ριάντ και την Ιερουσαλήμ, που θα αμοιβαία ικανοποίηση Trump και Kushner, εκτός από την Νετανιάχου και MBS.

Διαβάστε επίσης:

 Το Ισραήλ πρόκειται να εισβάλει στη Συρία;

αύξηση MBS σε ένα εξέχοντα ρόλο εντός της Βουλής των Σαούντ άρχισε σοβαρά τον Οκτώβριο του 2011 όταν πέθανε ο διάδοχος του θρόνου Σουλτάν μπιν Αμπντουλαζίζ. Η παρούσα βασιλιάς, Salman, ο οποίος ήταν κυβερνήτης της επαρχίας Ριάντ, έγινε ο δεύτερος αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός άμυνας, τον Νοέμβριο του 2011. Σαλμάν έκανε MBS προσωπικός σύμβουλος του και οπλισμένοι με αυτό το ευρύ χαρτοφυλάκιο, ο νεαρός πρίγκιπας βοήθησε την κίνηση της τζιχάντ εξέγερση στη Συρία κατά του ο Πρόεδρος Μπασάρ αλ Άσαντ και η εξέγερση κατά του Μουαμάρ Καντάφι στη Λιβύη. MBS βοήθησε επίσης τον πατέρα του στην προσπάθεια να συντρίψει βάναυσα ένα υπέρ-δημοκρατίας εξέγερση στο Μπαχρέιν.

Τον Νοέμβριο του 2012, ο Διάδοχος Nayef bin Abdulaziz Al Saud, ο αδελφός του Salman, πέθανε. Salman πήρε το όνομά του Διαδόχου και πρώτος αναπληρωτής πρωθυπουργός. Σαλμάν έτρεξε ουσιαστικά εσωτερικές υποθέσεις της Σαουδικής Αραβίας, ενώ ο ετεροθαλής αδελφός του, ο βασιλιάς Αμπντάλα, ήταν έξω από τη χώρα, η οποία ήταν συχνά. τάση Διάδοχος του Σαλμάν για φιλανθρωπικές εισφορές σε φτωχές μουσουλμανικές χώρες πλειοψηφία, η οποία μοιράστηκε με MBS, είδε τη Σαουδική κεφάλαια ρέουν στα ταμεία των Wahhabist ριζοσπαστικές ομάδες στη Σομαλία, το Μπαγκλαντές, το Αφγανιστάν και το Σουδάν.

Τον Ιανουάριο του 2015 ο βασιλιάς Abdullah πέθανε στην ηλικία των 90 και Salman πέτυχε στην Σαουδική θρόνο. Ο πρώην επικεφαλής της Σαουδικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, ο πρίγκιπας Muqrin μπιν Αμπντουλαζίζ Αλ Σαούντ, ονομάστηκε διάδοχος του θρόνου από τον Salman. βασιλεία Muqrin του δεν κράτησε για πολύ. Τον Απρίλιο του 2015, η Σαλμάν αντικατασταθεί Muqrin με τον ανιψιό του, τον Υπουργό Εσωτερικών, ο πρίγκιπας Μοχάμεντ Μπιν Nayef al-Saud. MBS ονομάστηκε υπουργός Άμυνας. Στις 21 Ιουνίου, το 2017, σε ό, τι μπορεί να περιγραφεί ως η αρχή μιας «σέρνεται πραξικόπημα», διάδοχος του θρόνου Nayef καθαιρέθηκε από το βασιλικό διάταγμα. Σε ό, τι θα προμηνύει μελλοντικά γεγονότα, μόλις τέσσερις μήνες αργότερα, Nayef αναφέρεται ότι πραγματοποιήθηκε κατ ‘οίκον περιορισμό στο παλάτι του και πίεσε να αποκηρύξει την αίτησή του στον θρόνο. Ο βασιλιάς Σαλμάν κινήθηκε γρήγορα για να αναφέρουμε MBS το νέο διάδοχο του θρόνου.

Τον Σεπτέμβριο του 2017 MBS κρατούνται μερικά από τα κορυφαία κληρικών στη Σαουδική Αραβία, συμπεριλαμβανομένου του Σαλμάν αλ-Ouda, ο οποίος, όπως είναι ανεξάρτητη από την Σαουδική κατάσταση Wahhabist υποδομές, ήταν γνωστό ότι ευνοούν τη συμφιλίωση μεταξύ της Σαουδικής Αραβίας και του Κατάρ. δύο συμπατριώτες Al-Ouda της, Αουάντ αλ-Qarni και Ali al-Omary, συνελήφθησαν επίσης.

Διαβάστε επίσης:

Τα κρυφά σχέδια του Πρόεδρος – Trump ξαναρχίζει στην Μέσης Ανατολής Wars

Ο πρώην διάδοχος του θρόνου Nayef λέγεται ότι έχουν παραμείνει σε κατ ‘οίκον περιορισμό μέχρι το MBS έκανε απότομη κίνηση του κατά τα άλλα μέλη της Βουλής των Σαούντ στις 4 Νοεμβρίου, 2017. Δηλώνοντας την ίδρυση ενός νέου Σαουδική επιτροπής κατά της διαφθοράς, MBS τεθεί υπό κατ’ οίκον περιορισμό στο τουλάχιστον 12 Σαουδική πρίγκιπες, συμπεριλαμβανομένων των πολλαπλών δισεκατομμυριούχος διεθνών επενδυτών και Βασίλειο Εταιρεία Συμμετοχών Πρόεδρος πρίγκιπα Alaweed bin Talal al-Saud, MBS τροφοδοτούνται επίσης και συνέλαβαν τον διοικητή της Σαουδικής Εθνικής Φρουράς, ο γιος του αείμνηστου βασιλιά Αμπντάλα, ο πρίγκιπας Miteb bin Abdullah και τον αντικατέστησε με MBS νομιμόφρονες πρίγκιπας Khalid Bin Al-Ayyaf Muqrin.

Πολλοί ανώτεροι αξιωματούχοι της κυβέρνησης του εκλιπόντος βασιλιά Αμπντάλα να καθαρίζονται συστηματικά από MBS και νομιμόφρονες του. Περιλαμβάνουν πρίγκιπας Τουρκί μπιν Αμπντουλάχ, πρώην κυβερνήτης της επαρχίας Ριάντ, και Χάλεντ αλ-Tuwaijri, ο επικεφαλής της Royal Δικαστήριο, κατ ‘Αμπντουλάχ. Την ίδια στιγμή MBS η στρογγυλοποίηση πρίγκιπες και τους υπουργούς στο Ριάντ, ένα ελικόπτερο που μεταφέρουν Πρίγκιπας Μανσούρ μπιν Muqrin, ο αναπληρωτής κυβερνήτης της επαρχίας Asir και επτά άλλους ανώτερους Σαουδική αξιωματούχους, συνετρίβη κοντά στην Άμπχα στην επαρχία Asir, κοντά στα σύνορα με Houthi ελεγχόμενη βόρεια Γέμενη. Πρίγκιπας Μανσούρ ήταν ο γιος του πρώην διάδοχος του θρόνου πρίγκιπας Muqrin bin Abdulaziz, ο οποίος εκδιώχθηκε το 2015 υπέρ του Σαλμάν. Στις 6 Νοεμβρίου, η Σαουδική Βασιλικό Παλάτι εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για το θάνατο του 44-year old πρίγκιπα Αμπντούλ Αζίζ.

Trump, σε ένα ταξίδι στην Ασία, έγραψε την πλήρη υποστήριξή του για το πραξικόπημα MBS. Με το τέχνασμα των MBS, Kushner, και τους Ισραηλινούς, ατού είναι χορεύουν τις Ηνωμένες Πολιτείες σε μια δυνητικά καταστροφική σύγκρουση με το Ιράν και συνολική κατάρρευση του αδύναμη πολιτικού στάτους κβο στη Μέση Ανατολή.

Το πρωτότυπο στον σύνδεσμο.

http://www.defenddemocracy.press/how-israel-and-saudi-arabia-conspire-to-seize-control-of-the-middle-east/

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>