«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΤΟ ΧΡΕΟΣ

Είναι η μόνη αλήθεια

Το Χρέος της Ελλάδος είναι δημιούργημα της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, και αποτελεί σημερινή ΚΑΤΟΧΗ της Ελλάδος υπό των Σιωνιστικών Δυνάμεων της Ν.Τ.Π.

Η Χρεοκοπία της Ελλάδος είναι πρόδρομος των άλλων δεινών που μας επιφυλλάσουν οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες.

Ο Σιωνιστής ΤΣΙΠΡΑΣ εάν ήταν στη θέση του ΜΕΤΑΞΑ θα έλεγε ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.

Οι Σιωνιστές αρχηγοί της Αντιπολίτευσης εάν ήταν στη θέση του ΜΕΤΑΞΑ θα έλεγαν ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.

Μέχρι το 2060 πρέπει να έχουμε 3,5% πλεονάσματα, και όλα αυτά πρέπει να πηγάζουν από τις τσέπες του χειμαζομένου Ελληνικού Λαού.

Έτσι διέταξαν οι Σιωνιστές δανειστές του Κοσμοκράτορα προέδρου Λόρδου ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Οι Σιωνιστές «Έλληνες» πολιτικοί δέσμευσαν τη περιουσία των Ελλήνων, -μέσω του Υπερ-Ταμείου-, για έναν αιώνα, εντολές των Σιωνιστών δανειστών Επικυρίαρχων της Γης.

Τα Δημόσια Ταμεία, και τα Ασφαλιστικά Ταμεία τα διέλυσαν οι δοσίλογοι πολιτικοί, κατόπιν εντολής των Σιωνιστών δανειστών του αρπακτικού λύκου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, για να εισπράξει αυτός τα κλοπιμαία δάνειά του.

Την Ελλάδα κυβερνά το 16% των Σιωνιστών «Αριστερών», και άλλων αφελών, υπό τις εντολές των Κοσμοκρατόρων.

Κύριε ΤΣΙΠΡΑ, στην Ελλάδα των Κουκουλοφόρων των Εξαρχείων, και άλλων τρομοκρατικών οργανώσεων του ΣΟΡΟΣ, ουδείς επενδυτής έρχεται να επενδύσει.

Όλοι οι επενδυτές θέλουν ευνομούμενο Κράτος, Ησυχία, Τάξη, και Ασφάλεια.

Η μείωση των συντάξεων είναι διαταγή των δανειστών του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, προκειμένου να πάρει αυτός ο γύπας, τα τοκοχρεωλύσιά του.

Οι σημερινοί Σιωνιστές πολιτικοί ονομάζουν τα αρπακτικά ζώα και πτηνά, τους δανειστές του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, «Θεσμούς».

Οι συντάξεις χηρείας είναι εντολή των Σιωνιστών δανειστών, ή «Θεσμών», προκειμένου να υπάρξουν χρήματα για τα τοκοχρεωλύσιά τους.

Στόχος να πτωχεύσουν και να αγανακτήσουν οι Έλληνες, για να τους πάρουμε τα εδάφη τους αμαχητή, όπως στην ΙΣΠΑΝΙΑ με την Καταλωνία.

ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ ΧΡΕΟΣ

Η φτώχεια είναι η χειρότερη μορφή μορφή βίας.

Είστε σίγουροι ότι σας κυβερνάνε Ελληνικής καταγωγής άτομα;;;

Οι πολιτικοί μας είναι δούλοι των Σιωνιστών δανειστών Επικυρίαρχων της Γης.

Οι σημερινοί πολιτικοί μας είναι υπηρέτες του κουαρτέτου της Εβραίας ΔΡΑΚΟΥΛΕΣΚΟΥ, υπηρέτριας των δανειστών του οικονομικού τύρανου ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

4ον Ράϊχ είναι η Παγκόσμιος Σιωνιστική Δικτατορία της Σιωνιστικής ΕΛΙΤ των Κοσμοκρατόρων.

Ρατσισμός είναι να επιβάλλεις στον άλλον τη θέλησή Σου, όπως ο τύρανος ΡΟΤΣΙΛΝΤ!

Οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες είναι οι μεγαλύτεροι ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ!!!

Περαίνων υπενθυμίζω ότι, εάν ήταν ο ΤΣΙΠΡΑΣ στη θέση του ΜΕΤΑΞΑ, θα έλεγε ΝΑΙ στις δυνάμεις του άξωνα, όπως κάνει σήμερα στους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες.

Σήμερα ζούμε σε ένα Κράτος πολιτικών δοσιλόγων των εχθρών των Σιωνιστών της Νέας Τάξης Πραγμάτων, και Σιωνιστικής Παγκοσμιοποίησης.

                         ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ

         Ομάδα Διεθνών Σχέσεων & Γεωπολιτικής

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>