«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Πιτσιρίκο…Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος πρέπει να είναι προσεκτικός και με πολλά αχαμνά???

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ

Πιτσιρίκο στην στήσανε οι δικοί σου σύμβουλοι!!!

Λίγη αξιοπρέπεια οφείλεις να έχεις σαν εκπρόσωπος των Ελλήνων!

Οι ηγέτες κρατούν το στόμα τους κλειστό, γιατί ρόδα είναι και γυρίζει!

Αφού είπες τι είπες, καλώς ή κακός, που στο διάολο πήγες;;;;;;

Εσύ δεν το ήξερες ότι οι Έλληνες λένε… Η γλώσσα κοκάλα δεν έχει και κοκάλα τσακά!!!

Ειδικότερα, ο κ. Τσίπρας, το 2016, προεκλογικά ακόμη για τις ΗΠΑ, είχε πει:

«…πείτε μου, ποιος από εσάς θα πίστευε πριν από λίγους μήνες, ότι σήμερα στις ΗΠΑ το φαβορί για να πάρει το χρίσμα για υποψήφιος πρόεδρος, από την πλευρά των Ρεπουμπλικάνων, θα ήταν ο κ. Τραμπ. Και βεβαίως, με όλα οσα σηματοδοτεί αυτή η υποψηφιότητα. Και οι ιδέες που εκπροσωπεί. Και η απήχηση που βρίσκουν. Και η απειλή του να είναι πιθανός και πρόεδρος -ελπίζω να μην μας βρει και αυτό το κακό- της ηγεμονεύουσας δύναμης, χώρας στον πλανήτη».

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

«CNN» για Τραμπ: Θα θυμηθεί όταν ο Τσίπρας τον αποκαλούσε «κακό»;

«Εθνικός Κήρυξ» 17 Οκτωβρίου, 2017

Από την άφιξη του κ. Τσίπρα στην Ουάσιγκτον. Διακρίνεται στην υποδοχή ο -ομογενής- υποδιευθυντής Εθιμοτυπίας, Μιχάλης Καρλούτσος. Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ANDREA BONETTI.

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ. Οταν ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ καθίσει να συνομιλήσει με τον αριστερό πρωθυπουργό της Ελλάδας, Αλέξη Τσίπρα θα έχει απέναντί του έναν άντρα που πέρυσι προειδοποιούσε τους πολίτες της χώρας του πως αντιπροσώπευε ένα «κακό», επεσήμανε το «CNN».

Ειδικότερα, ο κ. Τσίπρας, το 2016, προεκλογικά ακόμη για τις ΗΠΑ, είχε πει:

«…πείτε μου, ποιος από εσάς θα πίστευε πριν από λίγους μήνες, ότι σήμερα στις ΗΠΑ το φαβορί για να πάρει το χρίσμα για υποψήφιος πρόεδρος, από την πλευρά των Ρεπουμπλικάνων, θα ήταν ο κ. Τραμπ. Και βεβαίως, με όλα οσα σηματοδοτεί αυτή η υποψηφιότητα. Και οι ιδέες που εκπροσωπεί. Και η απήχηση που βρίσκουν. Και η απειλή του να είναι πιθανός και πρόεδρος -ελπίζω να μην μας βρει και αυτό το κακό- της ηγεμονεύουσας δύναμης, χώρας στον πλανήτη».

Το «CNN» επεσήμανε πως ο κ. Τραμπ πλέον είναι Πρόεδρος και ο κ. Τσίπρας είναι ανάμεσα στην ομάδα των ηγετών διεθνώς που ελπίζουν να «ανατρέψουν» την κριτική που άσκησαν στον δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία, ο οποίος είναι γνωστό ότι κρατάει κακία και θυμάται και το παραμικρό.

Στον κ. Τσίπρα, ο κ. Τραμπ βρίσκει έναν σοσιαλιστή ηγέτη η χώρα του οποίου βασίστηκε σε διεθνή οικονομική στήριξη για χρόνια, αντιμετωπίζοντας μία καταστροφική κρίση χρέους, ένα σενάριο που δεν «αρέσει» στον Πρόεδρο,

καθώς οι απόψεις του είναι πως οι χώρες θα πρέπει να αναλαμβάνουν ευθύνη για τις δικές τους υποθέσεις.

Αλλά με τις ΗΠΑ σε μία σχέση αυξανόμενης έντασης με την Τουρκία, ο κ. Τραμπ, βρίσκει επίσης έναν πρόθυμο σύμμαχο για την ασφάλεια στην Αθήνα σε μία στιγμή μίας βαθιάς περιφερειακής αστάθειας.

Και παρά τις οικονομικές της πληγές, η Ελλάδα, είναι μία από τις λίγες χώρες του ΝΑΤΟ που τηρεί το όριο δαπανών για την άμυνα της Συμμαχίας, ένα ζήτημα το οποίο ο κ. Τραμπ έχει τονίσει μετ’ επιτάσεως.

Το «CNN» ανέφερε πως οι παλαιότερες δηλώσεις του κ. Τσίπρα για τον κ. Τραμπ μπορεί να αναφερθούν κατά τη διάρκεια των ερωτήσεων που θα δεχθούν μετά τη συνάντησή τους. Σημείωνε δε πως ο Πρωθυπουργός, κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον κ. Μπαράκ Ομπάμα στην Αθήνα, πέρυσι, ήταν πιο «μετριοπαθής», αφού ο κ. Τραμπ είχε κερδίσει στις εκλογές.

«Για να είμαι ειλικρινής, ξέρω ελάχιστα για τον Ντόναλντ Τραμπ. Εμαθα τον επιθετικό του τρόπο και τον τρόπο με τον οποίο υπερασπίστηκε ορισμένες μη συμβατικές απόψεις κατά τη διάρκεια της προεκλογικές περιόδου».

Το αμερικανικό δίκτυο έκανε επίσης λόγο για έναν 40χρονο ηγέτη -από τους νεότερους διεθνώς- όσον αφορά στον κ. Τσίπρα, που εξελέγη με ρητορική κατά της λιτότητας. Ακόμη επεσήμανε ότι ως πρώην κομμουνιστής, ο Πρωθυπουργός, είναι και ένας από τους ηγέτες που στρέφεται περισσότερο στα αριστερά.

Ακόμη γράφει πως κατά τη θητεία του η οικονομική κατάσταση της Ελλάδας σταθεροποιήθηκε κάπως και οι βίαιες διαμαρτυρίες που υπήρχαν ανά τακτά διαστήματα καταλάγιασαν.

Τέλος το «CNN» υπενθύμιζε τις δηλώσεις του κ. Τραμπ για τους Ελληνες. «Αγαπώ τους Ελληνες. Ω, τους αγαπώ τους Ελληνες», είπε στην Ανατολική Πτέρυγα του Λευκού Οίκου, υποδεχόμενος μέλη της Ελληνοαμερικανικής κοινότητας με την ευκαιρία της Ημέρας της Ελληνικής Ανεξαρτησίας.

«Μην ξενάχτε, προέρχομαι από τη Νέα Υόρκη. Αυτό που βλέπω τριγύρω είναι Ελληνες. Ειναι παντού», πρόσθεσε.

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>