«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΤΣΙΠΡΑΣ  & ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ

   Κομπλέ

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ είναι ο καλλίτερος μαθητής του δόγματος του ΣΟΚ, του Σιωνιστικού Πανεπιστημίου του Σικάγου.

Ότι κάνει ο ΤΣΙΠΡΑΣ εναντίον της Ελλάδος , διατάσσεται από τη Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, της οποίας είναι εκλεκτόν τέκνον.

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ προστατεύεται από τη Παγκόσμια Σιωνιστική Κυβέρνηση, γιαυτό είναι ακλόνητος στην εξουσία.

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ  σε συνενόηση με το ΔΝΤ, και την ΕΛΙΤ της παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης, επιχειρεί απώλεια εθνικών εδαφών. (Βλέπε Θράκη, Μακεδονία, Αιγαίο –Νησιά με τους Μουσουλμάνους λαθρομετανάστες, κ.λ.π.

Το ΔΝΤ ομιλεί για κατάσταση ΧΑΟΥΣ στην οικονομία. Ανακάλυψε μιά μαύρη τρύπα 2,4 δις. ευρώ.

Η Ελλάς είναι το μόνο Κράτος επί της Γης, που τρέφει και συντηρεί το Σιωνιστικό ΔΝΤ.

Οι Σιωνιστικοί Εβραϊκοί Ευρωπαϊκοί «Θεσμοί» έρχονται με άγριες διαθέσεις, και ο ΤΣΙΠΡΑΣ ομιλεί για να ανάπτυξη προς αφελή Λαό…………..

Φημολογείται η παραχώρηση της Κρήτης στους Αμερικανούς, η Θράκη στους Τούρκους, και η Μακεδονία στους Σκοπιανούς. Ίδωμεν…………

Ο Ολλανδο-Εβραίος Γερούν Μπλούμ δήλωσε, να παραμείνει ο ΤΣΙΠΡΑΣ στην εξουσία μέχρι εξαντλήσεως της τετραετίας, αυτό σημαίνει ότι τους κάνει όλα τα χατήρια, εις βάρος του Ελληνισμού.

Στους σημερινούς πολιτικούς λέμε, «Καλώς ήλθατε στη Σιωνιστική Νέα Εποχή ή Σιωνιστική Ν.Τ.Π.»

ΣΙΟΝΙΣΤΗΣ

Μετά το Ναζισμό έχουμε κατοχή στην Ελλάδα από τον Σιωνισμό των Κοσμοκρατόρων.

Όλα τα σημερινά δεινά του Ελληνισμού, δηλαδή Ισλαμιστές λαθρομετανάστες, Χρεοκοπία, Μνημόνια, Αξιολογήσεις, μειώσεις μισθών & συντάξεων, νόμοι εναντίον του Ελληνικού Έθνους, η απώλεια Εθνικής Κυριαρχίας,  η θεωρία των φύλων, τα μέτρα εναντίον της παιδείας, της θρησκείας, κ.λ.π. είναι μέτρα κατά του Ελληνισμού, από την Παγκόσμιο Σιωνιστική Κυβέρνηση, και ο ΤΣΙΠΡΑΣ διατάσσεται να εκτελεί.

Οι σημερινοί πολιτικοί, είναι απλά εκτελεστικά όργανα των Σιωνιστών, των μεγαλύτερων εχθρών του Ελληνισμού, με αντάλλαγμα την εξουσία, ή την Βουλή, στην οποίαν αμοίβονται πλουσιοπάροχα, ενώ η πατρίδα βρίσκεται σε Χρεοκοπία, διαταγές των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων.

Η λύση είναι μόνο μία, να ΞΥΠΝΗΣΕΙ ο Ελληνικός Λαός,  να τους «Στείλει στο διάβολο» τους προδότες-εφιάλτες!!!

Να ΞΥΠΝΗΣΕΙ η Δικαιοσύνη και να δικάσει τους προδότες.

Να ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ οι Ένοπλες Δυνάμεις, και να ανατρέψουν τους σημερινούς πολιτικούς-εφιάλτες,  να παραδώσουν την εξουσία σε Πατριώτες πολιτικούς, και να παραπέμψουν τους εφιάλτες προδότες πολιτικούς στη Δικαιοσύνη.

Αλλιώς πάει χαμένη η Ελλάδα, στη διάθεση των Σιωνιστών, και των Ισλαμιστών Λαθρομεταναστών.

Την Πατρίδα μας κυβερνούν πολιτικοί πράκτορες του Διεθνούς Σιωνισμού, επιβάλλεται να εφαρμόσουμε το άρθρον 120 του Συντάγματος των Ελλήνων.

Έκκληση προς τον Πρόεδρο Δημοκρατίας, να ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ τον ψηφισθέντα νόμον περί Αλλαγής Φύλου, και περί «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης», αλλιώς θα είναι υπεύθυνος για την καταστροφή του Ελληνισμού!!!

Σε επιστέγασμα όλων αυτών τα ΜΜΕ γράφουν. «Η άλωση της Ελλάδος συνεχίζεται: Ανοίγει ο Έβρος για τους παράνομους μετανάστες: Αναμένεται άφιξη μεγάλων αριθμών Μουσουλμάνων εκ Τουρκίας».

Επίτηδες τα κάνουν όλα αυτά στον Ελληνικό Λαό, για να κατακτήσουν τη χώρα αναίμακτα.

Μας αποβλακώνουν με τη φτώχεια, και τους ψεκασμούς…..

Οι Ένοπλες Δυνάμεις κοιμούνται. Ησυχία μην τους ξυπνήσουμε…………….

Υπενθυμίζω απόφαση του ΟΗΕ

“ZIONISM IS A RACISM”

Αυτή η απόφαση τα λέει ΟΛΑ……………..

                          ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ

            Ομάδα Διεθνών Σχέσεων & Γεωπολιτικής

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>