«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η μέθοδος που χρησιμοποιούν κυρίως οι Τούρκοι δουλέμποροι υπό την συγκάλυψει του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ενώσεις του Καλλέργη και του Φαλμεράγιερ πρέπει να σταματήσει.

ΜΠΟΡΤΝΟ Α1

Κάθε άνθρωπος αποκτά ιθαγένεια τη στιγμή που γεννιέται, κατά κανόνα την ίδια με έναν από τους γονείς του (δίκαιο του αίματος) ή υπό προϋποθέσεις του τόπου γέννησής του (δίκαιο του εδάφους).

 Η Εγκλιμάτιση διαχρονικά στα ήθη και έθιμα!

Η πολιτογράφησης ή η παροχή υπηκοότητας ( ελληνικής ιθαγένειας ) κατά την παγκόσμια νομική επιστήμη δεν αποτελεί ανθρώπινο δικαίωμα.

Μόνο άμοιροι νομικής παιδείας μπορούν να ισχυρισθούν το αντίθετο.

Ιθαγένεια ή υπηκοότητα ονομάζεται νομικά η ιδιότητα του πολίτη, για την ακρίβεια ο νομικός δεσμός του ατόμου με το κράτος στο οποίο ανήκει.

Κάθε άνθρωπος αποκτά ιθαγένεια τη στιγμή που γεννιέται, κατά κανόνα την ίδια με έναν από τους γονείς του (δίκαιο του αίματος) ή υπό προϋποθέσεις του τόπου γέννησής του (δίκαιο του εδάφους).

Κατά τη διάρκεια της ζωής του ενδέχεται να αποκτήσει νέα ιθαγένεια οικειοθελώς – η διαδικασία αυτή ονομάζεται πολιτογράφηση.

Ενδέχεται επίσης, εάν προβεί σε πράξεις προδοσίας ή συμμετέχει στην αντιπολίτευση εναντίον αυταρχικών καθεστώτων, να στερηθεί την ιθαγένειά του – σε αυτήν την περίπτωση και αν δεν έχει την ιθαγένεια άλλου κράτους χαρακτηρίζεται ως ανιθαγενής.

Συνέλληνες, θερμά σας παρακαλούμε να μεταδώσετε με κάθε μέσο (internet, email, ράδιο, τηλεόραση, εφημερίδες, καθημερινές συνομιλίες) ώστε να το πληροφορηθεί κάθε Έλληνας όπου γης.

Στις 10 Οκτωβρίου 2017, στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ), με μία ψήφο η πατρίδα μας παίρνει ανάσα ελπίδας – ή με μία ψήφο το έθνος των Ελλήνων μετά από χιλιάδες χρόνια, πεθαίνει !

Η γεωγραφική θέσις της χώρας μας, μεταξύ τριών ηπείρων, την μεταβάλλει αυτοδικαίως σε πύλη εισόδου στον φερόμενο ευρωπαϊκό «παράδεισο» των όντως εμπεριστάτων και δυστυχούντων πληθυσμών της Ασίας και της Αφρικής και είναι γνωστή η μέθοδος που χρησιμοποιούν κυρίως οι Τούρκοι δουλέμποροι  υπό την συγκάλυψει του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ενώσεις του Καλλέργη και του Φαλμεράγιερ.

 Βυθίζοντες τα πλαστικά πλοιάρια μεταφοράς των μεταναστών και μεταβάλλοντες τεχνηέντως τις διαδικασίες αποτροπής εισόδου εις τα χωρικά ύδατα της χώρας σε ανθρωπιστικές επεμβάσεις διασώσεως των διακινδυνευόντων με πνιγμό παρανόμων μεταναστών.

Το ανήθικο και ανθελληνικό, είναι ότι το ΝΑΤΟ και η Ευρωπαϊκή άνωση των λαών και ο ΟΗΕ που υποτίθεται πρέπει να προστατεύει την ιθαγένεια των γηγενή λαών, κάνει τα στραβά μάτια για  την Ιθαγένεια του κάθε λαού και την επιβάλει στα μέτρα  τους κάθε φορά, μετά από ένα χρόνο, μπορεί να μας επιβάλουν άλλου είδους Ιθαγένεια!!!!

Αυτά ένα σοβαρό ενός δεν τα αποδέχεται.

Θα ισχυριστούν μερικοί, ότι η αναδρομή στο ιστορικό παρελθόν, εμπεριέχει το στοιχείο του ξενοφοβικού συνδρόμου, είναι όμως τραγικό λάθος να παραμεριστεί η ιστορική πραγματικότης, ότι κάθε σπιθαμή Ελληνικής γης που απελευθερώθει από την βάναυσο οθωμανική – μουσουλμανική σκλαβιά,  με ποταμούς αίματος και τύμβους οστών και θα πρέπει καθημερινός  να ηχούν στη σκέψη μας οι λόγοι του τουρκου Πρωθυπουργού της γείτονος χώρας Τουργκούτ Οζάλ λέγοντας:

«Οι διεκδικήσεις της Τουρκικής Πολιτείας εις βάρος της Ελλάδος μπορούν να υλοποιηθούν με την ειρηνική επέλαση μουσουλμανικών πληθυσμών σε αυτή, υπό την μορφή μεταναστευτικού ρεύματος».

Πιστεύω ότι ουδείς εχέφρων θα επεθύμει να δη αυξανομένη την μουσουλμανική μειονότητα της Ελλάδος με ακρίτους πολιτογραφήσεις μεταναστών μουσουλμανικής θρησκευτικής παραδοχής, οι οποίοι θα απαιτήσουν αυτό που συμβαίνει στην Ελληνική Θράκη, δηλαδή να υποχωρεί το ελληνικό δικανικό σύστημα, έναντι της μουσουλμανικής Uma και του θρησκευτικού νόμου Sharia, να ισχύει εις όλη την Επικράτεια.

 Παρά τα τις ανθελληνικές κορώνες  του Φαλμεράγιερ και άλλων συγχρόνων του θαυμαστών, ο Ελληνικός λαός αποτελεί ( Γένος ) και συνεπώς οι ντιρεκτίβες της Νέας Εποχής, διάβαζε του διεθνούς Σιωνιστικού τέρατος, που τώρα επιχειρεί να στραγγαλίσει την οικονομική ζωή του Πλανήτη, δια πολυπολιτισμική σύνθεση της Ελληνικής Πολιτείας τυγχάνουν δια την συντριπτική πλειονοψηφία του Ελληνικού Λαού απαράδεκτες και επομένως το ζήτημα της αλλαγής του κώδικος ιθαγενείας πρέπει να τύχη της συγκεκριμένης ψήφου του Ελληνικού λαού.

Η έννοια του ( Γένους είναι σύμφυτος με το δίκαιο του αίματος ) και όχι με το δίκαιο του τόπου γεννήσεως, που ισχύει κυρίως σε νεοπαγή κρατικά σχήματα με χαρακτήρα μωσαϊκού εθνοτήτων όρα ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία κλπ.

Νομίζω ότι θα πρέπει εμπράκτως το σάπιο πολικό σύστημα να δείχνει καθημερινός τον πατριωτισμό τους για την πατρίδα και  ελευθερία όλων μας να και αποδεικνύονται έμπρακτα.

Τι προβλέπει ο νέος κώδικας για την απόκτηση ελληνικής ιθαγένειας

Το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης με το οποίο τροποποιείται ο κώδικας της ελληνικής ιθαγένειας.

Σύμφωνα με τις νέες ρυθμίσεις, επανακαθορίζονται οι όροι, οι προϋποθέσεις και η διαδικασία για την κτήση ελληνικής ιθαγένειας, με δήλωση και αίτηση, λόγω γέννησης και φοίτησης ή φοίτησης σε σχολείο στην Ελλάδα.

Μεταξύ άλλων, ορίζεται ότι, την ελληνική ιθαγένεια αποκτούν:

    Τέκνα αλλοδαπών που γεννιούνται στην Ελλάδα, υπό την προϋπόθεση εγγραφής και φοίτησης σε σχολείο πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και νόμιμης συνεχούς παραμονής ενός εκ των γονέων τους, για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

    Ανήλικοι αλλοδαποί που κατοικούν μόνιμα και νόμιμα στην Ελλάδα και έχουν ολοκληρώσει τη φοίτηση είτε εννέα τάξεων είτε έξι τάξεων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

    Αλλοδαποί που κατοικούν μόνιμα και νόμιμα στην Ελλάδα και είναι απόφοιτοι ελληνικού ΑΕΙ ή ΤΕΙ, εφόσον διαθέτουν απολυτήριο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ελληνικού σχολείου στην Ελλάδα.

    Επανακαθορίζονται θέματα σχετικά με τη διαδικασία απώλειας της ελληνικής ιθαγένειας από τέκνο αλλοδαπού που την απέκτησε με δήλωση ή πολιτογράφηση.

Επίσης, στον νέο κώδικα, ρυθμίζονται θέματα για τη χορήγηση άδειας διαμονής με δικαίωμα εργασίας στους πολίτες τρίτων χωρών.

Ακόμα, προβλέπεται ότι:

    Μειώνεται και ορίζεται στο ποσό των 50 ευρώ από 150 που ισχύει σήμερα, το απαιτούμενο τέλος που καταβάλλει ο εργοδότης για κάθε πολίτη τρίτης χώρας που απασχολεί με εποχική εργασία.

    Ο εργοδότης οφείλει για κάθε απασχολούμενο στην αγροτική οικονομία ή σε εποχική εκμετάλλευση, να προκαταβάλλει στον ΟΓΑ ασφαλιστικές εισφορές που αντιστοιχούν σε διάστημα ενός μηνός.

    Επιτρέπεται κατ’ εξαίρεση, η χορήγηση θεώρησης εισόδου με δικαίωμα εργασίας σε εποχικά εργαζόμενους που εισέρχονται για περίοδο που δεν υπερβαίνει τις 90 μέρες.

    Επιτρέπεται η χορήγηση θεώρησης εισόδου για εποχική εργασία πολλαπλών εισόδου μέγιστης διάρκειας διαμονής έξι μηνών ανά δωδεκάμηνο, με την οποία μπορεί να πραγματοποιήσει πολλαπλές εισόδους στην ελληνική επικράτεια.

    Ενήλικες υπήκοοι τρίτων χωρών που έχουν αποφοιτήσει από το σχολείο δεν απαιτείται να πάρουν άδεια διαμονής για ανθρωπιστικούς λόγους (όπως μεταξύ άλλων, θύματα και μάρτυρες εγκλημάτων ρατσιστικής βίας).

    Στα μέλη της οικογένειας που συνοδεύουν πολίτη τρίτης χώρας, ιδιοκτήτη ακινήτων και στα οποία χορηγείται ατομική άδεια διαμονής, περιλαμβάνονται και οι απευθείας ανιόντες των συζύγων.

    Παρέχεται η δυνατότητα απόκτησης διαμονής μακράς διάρκειας και στους κατόχους Εθνικού Δελτίου Ταυτότητας Ομογενούς.

    Σε περίπτωση γέννησης τέκνου στην Ελλάδα, ως την έναρξη ισχύος του νόμου, από γονέα που διαμένει σε χώρα με άδεια διαμονής, μπορεί να χορηγηθεί στον έτερο γονέα άδεια διαμονής για οικογενειακή επανένωση.

    Μειώνεται και ορίζεται στα 150 ευρώ, από 1.500-3.000 ευρώ που ισχύει σήμερα, το πρόστιμο που επιβάλλεται σε πρόσωπα που υποβάλλουν ανακριβείς δηλώσεις ή βεβαιώσεις στο πλαίσιο του Κώδικα.

    Επιτρέπεται η διατήρηση του Ειδικού Δελτίου Ταυτότητας Ομογενούς των αλλοδαπών συζύγων ομογενών από την Αλβανία που έχουν πολιτογραφηθεί, εκτός των οριζόμενων περιπτώσεων.

Τέλος, με τροπολογία συνίσταται Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «Δημόσια Επιχείρηση Ενεργειακών Επενδύσεων Α.Ε. (Δ.ΕΠ.ΕΝ.Ε Α.Ε.).

Έλληνας πολίτης με προσφυγή του στο ΣτΕ από το 2015

Ζητά την ακύρωση του νόμου περί Ελληνικής Ιθαγένειας ως Αντισυνταγματικό αλλά και Παράνομο !

Την ώρα που το μόνιμο θέμα συζήτησης στα καφενεία και στις δημόσιες συζητήσεις είναι οι βίαιες περικοπές  στα χρηματικά έσοδα του πολίτη και οι συνεχώς αυξανόμενες υποχρεώσεις του προς το κράτος, συντελείται κάτι τραγικότερο και δυστυχώς μη αναστρέψιμο αν δεν αντιμετωπιστεί άμεσα –χθες.

Είναι η μαζική ελλην-οποίηση των αλλοδαπών μεταναστών, παρανόμων δε στην συντριπτική πλειοψηφία τους.

Οι οποίοι νομιμοποιούνται εκ των υστέρων με αδιαφανείς διαδικασίες και με ανοικτές τις έρευνες για τα κυκλώματα παράνομων ελληνοποιήσεων και για τις σχέσεις λαθρεμπόρων, ΜΚΟ και του οργανωμένου εγκλήματος.  Η αποκορύφωση του παραλογισμού ήρθε με την απόδοση της ελληνικής  ι θ α γ έ ν ε ι α ς  (!).

Η προώθηση των ιθαγενο-ποιήσεων που έχει ως de–facto αποτέλεσμα την αντικατάσταση των αυτοχθόνων πληθυσμών, έγινε από όλες τις κυβερνήσεις των τελευταίων 30 ετών με θρησκευτική ευλάβεια. Mε την σημερινή κυβέρνηση βέβαια να θεωρεί τον εαυτό της από προοδευτική έως και ευεργέτη της ανθρωπότητας …

Υπήρξαν όμως και αντιστάσεις, μεμονωμένες, εκ μέρους των πολιτών.

Όπως κατά του νόμου 3838/2010 (περίφημος νόμος «Ραγκούση» επί κυβερνήσεως Παπανδρέου) που απέδιδε ελληνική ιθαγένεια χωρίς ουσιαστικά κριτήρια και χωρίς να θέσει ζήτημα ποσόστωσης αλλοδαπών στον συνολικό πληθυσμό. Τρεις έλληνες πολίτες και τρεις σύλλογοι κατέθεσαν προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Το ΣτΕ προς τιμήν του και πράττοντας το καθήκον του δικαίωσε την προσφυγή και με την απόφαση 460/2013 έκρινε τον παραπάνω νόμο  Α ν τ ι σ υ ν τ α γ μ α τ ι κ ό.

Στην συνέχεια, το 2015, η υφυπουργός μετανάστευσης Τασία Χριστοδουλοπούλου επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, κατέθεσε πρόταση νόμου για την τροποποίηση του κώδικα ελληνικής ιθαγένειας. Τότε η κυρία Τασία Χριστοδουλοπούλου με περισσό θράσος είχε δηλώσει ότι οι τροποποιήσεις είχαν γίνει «για να αποφευχθούν στο μέλλον οι σκόπελοι του ΣτΕ» λες και η απόφαση του Συμβουλίου δεν προστάτευε την Συνταγματική νομιμότητα αλλά ήταν το εμπόδιο στο «θεάρεστο» (αλλά πάντα εθνομηδενιστικό) έργο της. Υπερψηφίστηκε πανηγυρικά (με εξαίρεση την Χρυσή Αυγή) και έγινε ο νόμος 4332/2015 (εις αντικατάσταση του 3838/2010).

Κατά του νόμου αυτού κατατέθηκε και πάλι προσφυγή στο ΣτΕ στις 9/11/2015 από Έλληνα πολίτη. Επί δύο χρόνια καθυστερείται ασυστόλως η συνεδρίαση του Συμβουλίου της Επικρατείας με συνεχείς αναβολές.

 Η επόμενη συνεδρίαση για να συζητηθεί η  συγκεκριμένη προσφυγή έχει οριστεί για τις 10/10/2017.

Είναι καθήκον όλων μας, ακόμα και βάσει του ενστίκτου της αυτοσυντήρησης, να υποστηρίξουμε την προσφυγή του συμπολίτη μας στο ΣτΕ καθώς καταγγέλλει (και αυτόν) τον νόμο ως Αντισυνταγματικό αλλά και  π α ρ ά ν ο μ ο  αφού:

 Παραβιάζει δεκαπέντε (15) άρθρα του Συντάγματος των Ελλήνων.

Εκδόθηκε κατά παράβαση άρθρων που απαιτούν υπουργική απόφαση

Αναγνωρίζει ιθαγένεια σε τέκνα αλλοδαπών που οι ίδιοι απέκτησαν ιθαγένεια με τον νόμο Ραγκούση που έχει ήδη κριθεί αντισυνταγματικός

« … στην ουσία είναι τέτοια η εκτεταμένη παραβίαση του Συντάγματος όπως έχει αναγνωριστεί από το ΣτΕ (2010) και μάλιστα επαναλαμβανόμενη που θα μπορούσε να γίνει λόγος γιασφετερισμό της λαικής κυριαρχίας με κοινοβουλευτική κατάλυση του δημοκρατικού πολιτεύματος…»  –  ενεργοποιώντας το άρθρο 120 του Συντάγματος.

Συνέλληνες, θερμά σας παρακαλούμε να μεταδώσετε με κάθε μέσο (internet, email, ράδιο, τηλεόραση, εφημερίδες, καθημερινές συνομιλίες) ώστε να το πληροφορηθεί κάθε Έλληνας όπου γης.

Στις 10 Οκτωβρίου 2017, στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ), με μία ψήφο η πατρίδα μας παίρνει ανάσα ελπίδας – ή με μία ψήφο το έθνος των Ελλήνων μετά από χιλιάδες χρόνια, πεθαίνει !

Αξιότιμοι συμπολίτες της Αριστεράς και του αντι-εξουσιαστικού ελευθεριακού κομμουνιστικού χώρου: ο βίαιος εποικισμός της Ευρώπης έχει δημιουργήσει φόβο, καχυποψία, εργασιακή δουλεία, γκέτο, άβατα, οργή, εγκληματική συμπεριφορά, και απομόνωση.

Αυτά όλα είναι το ισχυρότερο λιπαντικό στα γρανάζια της εξουσιαστικής μηχανής του Κεφαλαίου.

Αξιότιμοι συμπολίτες του εθνικιστικού/δεξιού/πατριωτικού  μετώπου: αν περιμένετε να κάνουν οι εισβολείς το «λάθος» και να δώσουν αφορμή για δραστικά μέτρα, θυμηθείτε ότι έχουν την υψηλή καθοδήγηση και ενδεχομένως το λάθος να καθυστερήσει  τόσο που κάποια εκατομμύρια να έχουν προλάβει να βαπτιστούν ιθαγενείς Έλληνες, Οι ιθαγενείς τελούν υπό την διεθνή προστασία του ΟΗΕ …

Αξιότιμοι συμπολίτες του κεντρώου, «πολιτικώς ορθού» χώρου: αντιληφθείτε έγκαιρα ότι συντελείται καθοδηγούμενος εποικισμός της Ευρώπης που υποστηρίζεται με πακτωλό χρημάτων, υλικοτεχνικά, στρατιωτικά και υπερσύγχρονα logistic μέσα. Η παγκοσμιοποίηση χάνει έδαφος και θέλει να αφήσει πίσω της χάος όπως ακριβώς έκανε η Βρετανική αυτοκρατορία όταν παρέδωσε  τις αποικίες της. Δεν είναι συνωμοσιολογία, είναι η ωμή πραγματικότητα που δεν θα την ακούσετε στις ειδήσεις των 9 …

(Επισυνάπτουμε την προσφυγή σύμφωνα με την επιθυμία του καταγγέλλοντος και χωρίς προσωπικά στοιχεία , για να αντιληφθείτε άμεσα το μέγεθος της παράβασης των «υπηρετών του λαού».)

StE-Ithageneia-2015-episynaptomeno(1)

ΣτΕ-ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ-ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΥΘΥΝΗ – 4-8-2017

Mην περιμένετε από τους άλλους … Πράξτε τα δέοντα τώρα …

Ο πολίτης με  ε π ί γ ν ω σ η   έχει την μέγιστη ευθύνη

και  ας  είναι  και  μειοψηφία !

Πάτρα, 03/8/2017

Πρωτοβουλία Πολιτών Πάτρας

«ελλήνων ευθύνη»

ellinoneuthini@gmail.com

Για να δούμε τι λέει η διακήρυξει των ηνωμένων εθνών για τους αυτόχθονες;

Διακήρυξη των Ηνωμένων Εθνών για τα Δικαιώματα των Αυτοχθόνων Πληθυσμών Υιοθετήθηκε από τη Γενική Συνέλευση με το Ψήφισμα 61/295 της 13ης Σεπτεμβρίου 2007

Η Γενική Συνέλευση

Καθοδηγούμενη από τους σκοπούς και τις αρχές του Καταστατικού Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών και την καλή πίστη στην εκπλήρωση των υποχρεώσεων που έχουν αναλάβει τα Κράτη σύμφωνα με το Χάρτη,

Επιβεβαιώνοντας ότι οι αυτόχθονες πληθυσμοί είναι ίσοι με όλους τους άλλους πληθυσμούς, αναγνωρίζοντας το δικαίωμα όλων των πληθυσμών στη διαφορετικότητα και στο να θεωρούν τους εαυτούς τους διαφορετικούς και να γίνονται σεβαστοί ως τέτοιοι,

Επιβεβαιώνοντας επίσης ότι όλοι οι πληθυσμοί συμβάλλουν στην πολυμορφία και τον πλούτο των πολιτισμών που αποτελούν κοινή κληρονομιά της ανθρωπότητας,

Επιβεβαιώνοντας επιπλέον ότι όλα τα δόγματα, οι πολιτικές και οι πρακτικές που βασίζονται ή υποστηρίζουν την  ανωτερότητα των πληθυσμών ή των ατόμων με βάση την εθνική τους καταγωγή ή τις φυλετικές, θρησκευτικές, εθνικές και πολιτισμικές διακρίσεις, είναι ρατσιστικές, επιστημονικά ψευδείς, νομικά άκυρες, ηθικά καταδικαστέες και κοινωνικά άδικες,

Αυτά είναι τα τερτίπια του ΟΗΕ, τα φτιάχνει με διπλή ερμηνεία, διαβάστε παρακάτω να καταλάβετε!

Επαναβεβαιώνοντας ότι οι αυτόχθονες πληθυσμοί θα είναι ελεύθεροι, κατά την άσκηση των δικαιωμάτων τους, από κάθε είδους διακρίσεις,

Εκφράζοντας την ανησυχία ότι οι αυτόχθονες πληθυσμοί έχουν υποφέρει από τις ιστορικές αδικίες ως αποτέλεσμα, μεταξύ άλλων, του αποικισμού και της αποστέρησης της γης, των εδαφών και των πηγών τους, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ασκήσουν, ιδιαίτερα το δικαίωμά τους στην ανάπτυξη, σύμφωνα με τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντά τους ,

Αναγνωρίζοντας την επιτακτική ανάγκη  για σεβασμό και  προώθηση των έμφυτων δικαιωμάτων των αυτοχθόνων πληθυσμών που απορρέουν από τις πολιτικές, οικονομικές και κοινωνικές δομές και τον πολιτισμό τους, τις πνευματικές παραδόσεις, την ιστορία και τη φιλοσοφία, και ιδιαίτερα των δικαιωμάτων τους αναφορικά στη γη, τα εδάφη και τις πλουτοπαραγωγικές πηγές,

Αναγνωρίζοντας, επίσης, την επιτακτική ανάγκη για σεβασμό και προώθηση των δικαιωμάτων των αυτοχθόνων πληθυσμών που επιβεβαιώνονται στις συνθήκες, τις συμφωνίες και τις άλλες εποικοδομητικές διατάξεις με τα Κράτη,

Καλωσορίζοντας το γεγονός ότι οι αυτόχθονες πληθυσμοί αυτοοργανώνονται για την πολιτική, οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική τους χειραφέτηση, με σκοπό να θέσουν τέλος σε κάθε μορφή διάκρισης και καταπίεσης, όπου και αν συμβαίνουν,

Πεπεισμένη ότι ο έλεγχος των αυτοχθόνων στις εξελίξεις που επηρεάζουν τους ίδιους και τη γη τους, τα εδάφη και τις πλουτοπαραγωγικές πηγές τους θα τους επιτρέψει να διατηρήσουν και να ενισχύσουν τους θεσμούς, τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις τους, καθώς και να  προωθήσουν την ανάπτυξή τους σύμφωνα με τις προσδοκίες και τις ανάγκες τους,

Αναγνωρίζοντας ότι ο σεβασμός στη γνώση, τον πολιτισμό και τις παραδοσιακές πρακτικές των αυτοχθόνων, συμβάλλει στη βιώσιμη και δίκαιη ανάπτυξη και στην ορθή διαχείριση του περιβάλλοντος,

Υπογραμμίζοντας τη συμβολή της αποστρατικοποίησης της γης και των εδαφών των αυτοχθόνων πληθυσμών για την ειρήνη, την οικονομική και κοινωνική πρόοδο, την ανάπτυξη, την κατανόηση και τις φιλικές σχέσεις μεταξύ των εθνών και των λαών του κόσμου,

Αναγνωρίζοντας ειδικότερα το δικαίωμα των αυτοχθόνων οικογενειών και κοινοτήτων να είναι από κοινού υπεύθυνοι για την ανατροφή, την εκπαίδευση, τη μόρφωση και  ευημερία των παιδιών τους, σύμφωνα με τα δικαιώματα του παιδιού,

Λαμβάνοντας υπόψη ότι τα δικαιώματα που αναγνωρίζονται από τις συνθήκες, τις συμφωνίες και άλλες εποικοδομητικές διατάξεις μεταξύ των Κρατών και των αυτοχθόνων πληθυσμών είναι, σε ορισμένες περιπτώσεις, ζητήματα διεθνούς ενδιαφέροντος, συμφέροντος, ευθύνης και φύσεως,

Λαμβάνοντας επίσης υπόψη ότι οι συνθήκες, οι συμφωνίες και άλλες εποικοδομητικές διατάξεις, και η σχέση μεταξύ τους, αποτελούν τη βάση για μια ενισχυμένη συνεργασία μεταξύ των αυτοχθόνων πληθυσμών και των Κρατών,

Αναγνωρίζοντας ότι ο Καταστατικός Χάρτης των Ηνωμένων Εθνών, το Διεθνές Σύμφωνο για τα Οικονομικά, Κοινωνικά και Πολιτιστικά Δικαιώματα (2), το Διεθνές Σύμφωνο για τα Ατομικά και Πολιτικά Δικαιώματα, καθώς και η Διακήρυξη της Βιέννης και το Πρόγραμμα Δράσης (3), επιβεβαιώνουν τη θεμελιώδη σημασία του δικαιώματος της αυτοδιάθεσης των πληθυσμών, βάσει των οποίων καθορίζουν ελεύθερα το πολιτικό τους καθεστώς και  επιδιώκουν ελεύθερα την οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική τους ανάπτυξη,

Έχοντας υπόψη ότι τίποτα σε αυτή τη Διακήρυξη δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να απαγορεύσει σε οποιοδήποτε πληθυσμό το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης που ασκείται σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο,

Πεπεισμένη ότι η αναγνώριση των δικαιωμάτων των αυτοχθόνων πληθυσμών σε αυτή τη Διακήρυξη, θα ενισχύσει τις σχέσεις αρμονίας και συνεργασίας μεταξύ των Κρατών και των αυτοχθόνων πληθυσμών, με βάση τις αρχές της δικαιοσύνης, της δημοκρατίας, του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, των μη διακρίσεων και της καλής πίστης,

Ενθαρρύνοντας τα Κράτη να συμμορφωθούν αλλά και να εφαρμόσουν αποτελεσματικά όλες τις υποχρεώσεις τους όπως αυτές ισχύουν για τους αυτόχθονες πληθυσμούς στο πλαίσιο των διεθνών οργάνων, ιδίως εκείνων που σχετίζονται με τα ανθρώπινα δικαιώματα, έπειτα από διαβούλευση και συνεργασία με τους ενδιαφερόμενους πληθυσμούς, Υπογραμμίζοντας ότι τα Ηνωμένα Έθνη έχουν ένα σημαντικό και συνεχή ρόλο να διαδραματίσουν για την προώθηση και την προστασία των δικαιωμάτων των αυτοχθόνων πληθυσμών,

Πιστεύοντας ότι η Διακήρυξη αυτή αποτελεί ένα βήμα μπροστά για την αναγνώριση, την προώθηση και την προστασία των δικαιωμάτων και ελευθεριών των αυτοχθόνων πληθυσμών και για την ανάπτυξη των σχετικών δραστηριοτήτων του συστήματος των Ηνωμένων Εθνών στον τομέα αυτό,

Αναγνωρίζοντας και επαναβεβαιώνοντας ότι κάθε αυτόχθονος έχει πρόσβαση, χωρίς διακρίσεις, σε όλα τα ανθρώπινα δικαιώματα που αναγνωρίζονται από το διεθνές δίκαιο και ότι οι αυτόχθονες πληθυσμοί έχουν συλλογικά δικαιώματα που είναι ουσιώδη για την ύπαρξή, την ευημερία και την πλήρη ανάπτυξή τους ως πληθυσμοί,

Αναγνωρίζοντας ότι η κατάσταση των αυτοχθόνων πληθυσμών ποικίλλει από περιοχή σε περιοχή και από χώρα σε χώρα και ότι η σημασία των εθνικών και περιφερειακών ιδιαιτεροτήτων και του διαφορετικού ιστορικού και πολιτισμικού παρελθόντος πρέπει να λαμβάνεται υπόψη,

Επισήμως διακηρύσσει την ακόλουθη Διακήρυξη των Ηνωμένων Εθνών για τα Δικαιώματα των Αυτοχθόνων Πληθυσμών ως ένα επίτευγμα που πρέπει να βρει μιμητές και που θα εφαρμοστεί σε πνεύμα συνεργασίας και αμοιβαίου σεβασμού:

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

1 comment to Η μέθοδος που χρησιμοποιούν κυρίως οι Τούρκοι δουλέμποροι υπό την συγκάλυψει του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ενώσεις του Καλλέργη και του Φαλμεράγιερ πρέπει να σταματήσει.

  • .
    .
    .
    .
    .
    .
    ΟΣΟ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ,
    .
    ΓΙΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΗ ΠΑΡΑΝΟΪΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    .
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ 1821
    .
    ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ………….
    .
    ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΧΡΕΟΣ ΗΤΑΝ ΣΧΕΔΙΟ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
    Ο ΓΕΡΟΣ Ο ΚΑΡΑ-ΜΑΝ-ΛΗΣ
    .
    ΤΟ ΕΥΡΩ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΙΓΙΚΗΣ ΕΛΙΤ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ………..

    .
    ΔΙΑΜΑΝΤΕΝΙΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΓΩΝΙΑ
    ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ Η ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ !
    .
    ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ ……………………
    .
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ……….
    ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΣΜΟ ! ! !
    .
    Ο ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΠΟΛΙΑΣΜΑ
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ…………..
    .
    ΑΠΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΙΕΡΟΤΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ
    ΓΙΝΑΜΕ ΜΕ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΜΑΝΙΑ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ
    .
    .
    ΚΑΝΕΝΑ ΙΧΝΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ
    .
    ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ
    .
    ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΧΙΛΙΟΓΛΩΣΣΟ ΤΡΟΠΟ ,
    .
    ΕΜΑΘΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΣΤΟΜΑΧΙ …..
    .
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΟΟΟΟΟΣΑ ΟΛΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΛΙΤΛ …
    .
    ΤΥΧΑΙΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΜΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΕΝΟΣ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ , ΑΙΤΙΑ ΟΤΙ ΖΗΤΟΥΣΑ ΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ,
    .
    ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ, ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΕΚΠΛΗΚΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ,
    .
    ΣΑΣ ΞΕΡΩ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ,
    .
    ΜΑΣ ΠΙΑΝΕΙ ΤΡΕΛΑ ΠΟΣΑ ΞΟΔΕΥΟΜΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ !
    .
    ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ……………..
    .
    .
    .
    ,
    ,
    Αφιερωμένο σε όλους όσοι πιστεύουν ότι το χρέος της Ελλάδας είναι αέρας
    .
    Δευτέρα, 4 Σεπτεμβρίου 2017
    .
    .
    .
    .
    Συνολικά τα τελευταία 16,5 χρόνια η χώρα έχει εισάγει προϊόντα αξίας κοντά στα 780 δισ. ευρώ.

    .
    .
    .
    .
    Μόνο πέρυσι η συνολικά αξία των ελληνικών εισαγωγών άγγιξε τα 43,150 δισ. ευρώ, από 42,65 δισ. ευρώ το 2015 και 36,8 δισ. ευρώ το 2001 και 52,4 δισ. ευρώ το 2009. http://www.capital.gr/oikonomia/3234984/i-ellada-eisagei-akomi-kai-elaiolado
    .
    .
    αν προσθέσουμε και τις συντάξεις που έφτασαν τα τελευταία χρόνια τα 30 δις κάθε έτος, αλλά για 16 χρόνια να κατεβάσουμε τον μέσο όρο στα 25-27 δις, τοτε μιλαμε για 380 με 400 δις
    .
    .

    αν προσθέσουμε τις μίζες
    .
    αν προσθέσουμε τις υπεξαιρέσεις
    .
    αν προσθέσουμε τις άχρηστες αγορές
    .
    αν προσθέσουμε τα α-χρηστα έργα
    .
    αν προσθέσουμε όλα εκείνα τα διοικητικά συμβούλια
    .
    στις χιλιάδες των οργανισμών
    .
    αν προσθέσουμε όλους εκείνους τους μισθούς προέδρων, συμβούλων κλπ
    .
    αν προσθέσουμε όλα εκείνα τα εκτός έδρας που το 75% μάλλον δεν έγινε ποτέ
    .
    αν προσθέσουμε όλους εκείνους τους α-χρηστους διορισμούς
    .
    αν προσθέσουμε όλα εκείνα που πήγαν σε μκο
    .
    αν προσθέσουμε τα διαφημιστικά σποτάκια
    .
    αν προσθέσουμε τις απ ευθείας αναθέσεις
    .
    αν προσθέσουμε τις μελέτες, αχ εκείνες οι μελέτες …..
    .
    αν προσθέσουμε όλα εκείνα που μου διαφεύγουν αυτή την στιγμή
    .
    http://ftsapi.blogspot.gr/2017/09/blog-post.html
    .
    .
    ΥΣ. ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ
    .
    ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΦΕΡΤΟ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΑΠΟ ΕΚΤ, ΔΝΤ, ΤΡΟΪΚΑ , ΝΟΜΟΥΣ , ΜΜΕ , ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΤΩΧΟΙ ΚΑΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΣΟΥΝ,
    .
    .
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΩΡΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ !
    .
    .
    ΓΕΝΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ
    .
    ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΣΕΡΝΑΜΕΝΟΥΣ ΞΑΡΓΥΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ. ………..
    .
    ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ …………..
    .
    ΒΟΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ……..
    .
    ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΕΙΓΜΑ …….
    ΑΙΜΟΡΑΓΕΙ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ………..
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    Ο έλεγχος της έκδοσης του χρήματος
    .
    http://1.bp.blogspot.com/-XF_QYQmqSMQ/TkOr1O-byQI/AAAAAAAAAgM/mRxPVc6Viv0/s320/elegxos-ekdoshs-xrhmatos.jpg

    Η έκδοση του χρήματος αποτελεί μονωπόλιο
    ελάχιστων και πανίσχυρων ανθρώπων..
    .
    .

    Η κρίση είναι αμιγώς λογιστικό κατασκεύασμα.
    Κρίση πραγματική θα υπήρχε εάν κάτι συνέβαινε και μείωνε τήν παγκόσμια παραγωγή αγαθών.
    .
    Ο αόριστος όρος «αγορές» αναφέρεται σε απατεώνες οι οποίοι σπέρνουν παραστατικά αγαθών και παραστατικά παραστατικών και περιμένουν αυτά νά …φυτρώσουν, νά αναπτυχθούν και νά αποφέρουν καρπούς…
    .
    Κυκλοφορεί εκατοντάδες φορές περισσότερο χρήμα και λογιστικά παράγωγα χρήματος από αντίστοιχα αγαθά παγκοσμίως.
    Επομένως δεν έχει αντίκρισμα.
    .
    Πρόκειται για απατηλά κατασκευάσματα προκειμένου νά αρπάξουν άκοπα τόν μόχθο τών άλλων οι μόνοι που δέν παράγουν:
    Δηλαδή οι ιδιώτες – ιδιοκτήτες τών κεντρικών τραπεζών (ναι, ΔΕΝ είναι «κρατικές» οι κεντρικές τράπεζες !!!) οι οποίοι εξασφάλισαν για τον εαυτό τους το μονοπώλιο έκδοσης χρήματος, στήν ουσία επιταγών χωρίς αντίκρισμα και παρ’ όλα αυτά, υποχρεωτικής χρήσης τους ως μέσου συναλλαγών.
    .
    Είναι οι κυβερνήτες τών κυβερνήσεων, οι ιδιοκτήτες τών πάντων, ορατών τε και αοράτων, εμψύχων και αψύχων.
    .
    Δεν χρεοκοπούν οι χώρες, αλλά το ΔΝΤ, η FED, η ΕΚΤ… και αυτοί που έχουν οργανική σχέση μαζί τους (οικονομολόγοι, πολιτικοί, τραπεζίτες, οργανισμοί κ.α.).
    .
    O επιθανάτιος ρόγχος ενός απατηλού χρηματοπιστωτικού συστήματος που καταδυναστεύει την ανθρωπότητα τα τελευταία 200 χρόνια…
    .
    Μην πέφτετε στην παγίδα των ιεροψαλτών της δημοσιονομικής λιτότητας, των περικοπών και της αύξησης της φορολογίας
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΑΠΑΝΕΣ..Αλλα ο Δανεισμός που δημιουργεί το πρόβλημα

    Η δημιουργία του “ex nihilo” χρήματος και η άϋλη ανατοκιζομενη πίστωση με κλασματικά αποθεματικά (χωρίς πλήρη αντίκρισμα) και όταν δεν μπορείς να πληρώσεις, παίρνουν ως αντάλλαγμα τις πηγές της πραγματικής οικονομίας.
    .
    Η πραγματική αιτία της κρίσης είναι ότι:
    τα κράτη έχουν απεμπολήσει το ΥΨΙΣΤΟ προνόμιο τους (αφού ασκούν εθνική κυριαρχία) να εκδίδουν τα ίδια, το χρήμα τους ΑΤΟΚΑ και αντί αυτού το δανείζονται ΕΝΤΟΚΑ από ιδιωτικές κεντρικές τράπεζες.
    .

    Δέν υπάρχει ούτε «δημοκρατία», ούτε «καπιταλισμός», ούτε «κομμουνισμός» ούτε διαφόρων ειδών ιδεολογίες.
    Στην πράξη όλοι αυτοί, φαινομενικά αντίθετοι, είναι υπάλληλοι, υποχείρια, μαριονέτες τών λογιστών – ληστών, ήτοι τών εκδοτών επιταγών χωρίς αντίκρισμα, δηλαδή τού χρήματος.
    .
    Μάταιο να διαβάζει κανείς τίς γελοίες οικονομικές αναλύσεις.
    Η οικονομολογία και η πολιτκές αναλύσεις συνιστούν ψευδοεπιστήμη η οποία είναι η μάσκα τής πραγματικής επιστήμης, τής επιστήμης η οποία λέγεται «εξουσιολογία» και έχει ως αντικείμενο τήν εκτροφή ανθρώπων ως προβάτων προς όφελος μίας ομάδας ευφυών ανθρωποβοσκών.
    .

    Είπαν για τον έλεγχο της έκδοσης του χρήματος:
    .
    “Η κυβέρνηση θα έπρεπε να δημιουργεί, να εκδίδει και να κυκλοφορεί όλα τα χρήματα και τα πιστωτικά προϊόντα που χρειάζονται για να καλύψουν τις κυβερνητικές δαπάνες και την αγοραστική δύναμη των καταναλωτών.
    Με την υιοθέτηση αυτών των αρχών, οι φορολογούμενοι πολίτες θα εξοικονομήσουν τεράστια ποσά που τώρα δίνουν για εξόφληση τόκων.
    Το δικαίωμα της δημιουργίας και έκδοσης χρημάτων είναι, όχι μόνο το ανώτατο αποκλειστικό προνόμιο της κυβέρνησης, αλλά και η μεγαλύτερη δημιουργική της ευκαιρία.”
    Abraham Lincoln
    Δολοφονημένος πρόεδρος των ΗΠΑ
    .

    “Όποιος ελέγχει τον όγκο των χρημάτων στη χώρα μας είναι ο απόλυτος άρχοντας όλης της βιομηχανίας και του εμπορίου.
    Και όταν συνειδητοποιείς ότι ολόκληρο το σύστημα ελέγχεται τόσο εύκολα, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, από λίγους ισχυρούς ανθρώπους στην κορυφή, δεν χρειάζεται να σου πει κάποιος που οφείλονται οι περίοδο πληθωρισμού και οικονομικής ύφεσης.”
    James A.Garfield
    Δολοφονημένος πρόεδρος των ΗΠΑ
    .

    “Ωσότου ο έλεγχος της έκδοσης χρημάτων και πιστώσεων, να επανέλθει στην κυβέρνηση και να αναγνωριστεί ως η πλέον περίοπτη και ιερή ευθύνη της, όλες οι συζητήσεις περί εθνικής κυριαρχίας της βουλής και της δημοκρατίας είναι άσκοπες και μάταιες.
    Όταν ένα έθνος δεν έχει πλέον τον έλεγχο του πιστωτικού συστήματος, δεν έχει σημασία ποιος θεσπίζει τους νόμους του.
    Εφόσον τεθεί επικεφαλής η τοκογλυφία θα καταστρέψει οποιοδήποτε έθνος.”
    William Lyon Mackenzie King
    Πρώην πρωθυπουργός του Καναδά
    (Ο οποίος εθνικοποίησε την Τράπεζα του Καναδά)
    .

    “Δώσε μου τον έλεγχο των χρημάτων ενός έθνους και δε με νοιάζει ποιος κάνει τους νόμους του”
    Mayer Amschel Rothschild
    ιδρυτής της τραπεζικής δυναστείας των Rothschild

    .
    “Ο άνθρωπος που ελέγχει τα χρηματικά αποθέματα της Βρετανίας, ελέγχει και την Βρετανική Αυτοκρατορία και ΕΓΩ ελέγχω τα χρηματικά αποθέματα της Βρετανίας.”
    Nathan de Rothschild
    Λονδρέζος τραπεζίτης 1810-1876 γιος του Mayer Amschel Rothschild.

    .
    “Πιστεύω πως τα τραπεζικά ιδρύματα είναι πιο επικίνδυνα για τις ελευθερίες μας και από τους στρατούς κατοχής. Έχουν ήδη εκθρέψει μια πλουτοκρατική αριστοκρατία που αψηφά τις κυβερνήσεις. Η άδεια να εκδίδουν χρήματα, πρέπει να αφαιρεθεί αμέσως από τις τράπεζες και να αποδοθεί και πάλι στο Λαό όπου και δικαιωματικά ανήκει”
    Thomas Jefferson
    Αμερικανός Πρόεδρος
    .

    “Η Ιστορία έχει καταγράψει πως οι τραπεζίτες έχουν χρησιμοποιήσει κάθε μορφή κατάχρησης, ίντριγκας, απάτης και βίας προκειμένου να διατηρήσουν τον έλεγχο τους πάνω στις κυβερνήσεις, ελέγχοντας το χρήμα και την έκδοση του.”
    James Madison

    .
    “Η Παγκόσμια Ελίτ και οι τραπεζίτες της, έχουν πια όλο τον έλεγχο του ρευστού και της πιστωτικής μηχανής της Αμερικής, με την δημιουργία της ιδιωτικής Πολιτειακής Τράπεζας (Federal Reserve Bank)”
    Curtis Dall
    γαμπρός του Franklin D.Roosevelt

    .
    “Άθελα μου, κατέστρεψα την χώρα μου. Ένα υπέροχο βιομηχανικό έθνος, ελέγχεται από ένα χρηματοπιστωτικό σύστημα. Το χρηματοπιστωτικό μας σύστημα είναι συγκεντρωμένο. Η ευημερία του έθνους και ως εκ τούτου και όλων την δραστηριοτήτων μας, είναι στα χεριά μερικών ανθρώπων. Καταλήξαμε να είμαστε ένα από τα χειρότερα διακυβερνημένα, μια από τις πιο παντελώς ελεγχόμενες και εντολοδοχες κυβερνήσεις στον πολιτισμένο κόσμο, μια κυβέρνηση χωρίς ελεύθερη βούληση, χωρίς κρίση και ψήφο πλειοψηφίας, αλλά μια κυβέρνηση σύμφωνα με την άποψη και τις διαθέσεις μιας μικρής ομάδας κυριάρχων ανθρώπων”
    Woodrow Wilson
    Αμερικανός Πρόεδρος, δήλωση αμέσως μετά την υπογραφή της δημιουργίας της Αμερικανικής Πολιτειακής Τράπεζας (Federal Reserve Bank)
    .

    “Είναι καλό το ότι ο κόσμος αυτής της χώρας δεν καταλαβαίνει το τραπεζικό και νομισματικό μας σύστημα, γιατί αν το έκαναν, πιστεύω πως θα είχαμε επανάσταση πριν τα ξημερώματα.”
    Henry Ford

    .
    “Όταν ο νόμος για την Federal Reserve Bank πέρασε, ο λαός των Η.Π.Α. δεν αντιλήφθη πως ένα παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα στηνόταν εδώ. Ένα υπέρ-κράτος ελεγχόμενο από διεθνείς τραπεζίτες και βιομηχάνους που συμπράττουν για να σκλαβώσουν τον κόσμο για την δική τους ευχαρίστηση. Πολλές προσπάθειες έγιναν από το Fed για να κρύψει την δύναμη του, αλλά η αλήθεια είναι πως το Fed σφετερίστηκε την Κυβέρνηση. Ελέγχει τα πάντα εδώ και ελέγχει όλες τις διεθνείς μας σχέσεις. Φτιάχνει και διαλύει Κυβερνήσεις κατά βούληση”
    Louis McFadden
    Πρόεδρος της επιτροπής Τραπεζών και Πίστωσης
    .

    “Αυτός ο νόμος (για την δημιουργία της Federal Reserve Bank) εδραιώνει το πιο γιγαντιαίο trust επάνω στη γη. Όταν ο Πρόεδρος Wilson τον υπογράψει, η αόρατη κυβέρνηση της χρηματικής δύναμης θα νομιμοποιηθει… το χειρότερο νομοθετικό έγκλημα όλων των εποχών συντελείτε με αυτό το τραπεζικό και χρηματοπιστωτικό νόμο”
    Charles A. Lindbergh
    1913

    .
    “Η πραγματική απειλή για την δημοκρατία μας είναι αυτή η αόρατη κυβέρνηση που σαν γιγαντιαίο χταπόδι έχει απλώσει τα γλιτσιασμένα του πλοκάμια πάνω από κάθε πόλη, νομό και έθνος. Όπως και το πραγματικό χταπόδι, λειτουργεί μυστικά κάτω από το δικό του μελάνι… Στην κεφαλή του χταποδιού είναι τα συμφέροντα του Rockefeller και ένα μικρό group πανίσχυρων τραπεζικών οίκων που γενικά αποκαλούνται διεθνείς τραπεζίτες. Η μικρή αυτή παρέα των τραπεζιτών, ουσιαστικά διοικεί την Κυβέρνηση των ΗΠΑ σύμφωνα με τα δικά τους συμφέροντα και στην πραγματικότητα ελέγχουν και τα δύο πολιτικά κόμματα.”
    John F.Hylan
    Δήμαρχος της Νέας Υόρκης, 1922
    .

    ΠΗΓΗ
    .
    Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2011
    .
    http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2011/08/blog-post_1902.html#ixzz4tWtbed25
    .
    .
    .
    .
    O EΞΕΓΕΡΜΕΝΟΣ‏
    http://2.bp.blogspot.com/-eEz5zsYl-JI/UgZvok_HiNI/AAAAAAACn1E/VH4fjiEH85I/s200/zorbas.gif

    Οι άνθρωποι φοβούνται, φοβούνται πάρα πολύ εκείνους που γνωρίζουν τον εαυτό τους. Έχουν μια ορισμένη δύναμη, μια αύρα και ένα μαγνητισμό, μια χαρισματικότητα που μπορεί να βγάλει από τη φυλακή της παράδοσης τους ζωντανούς, νέους ανθρώπους….
    .
    Ο φωτισμένος άνθρωπος δεν μπορεί να υποδουλωθεί –αυτή είναι η δυσκολία – και δεν μπορεί να φυλακιστεί…. Κάθε ιδιοφυής άνθρωπος που έχει γνωρίσει κάτι από τον εσωτερικό κόσμο είναι επόμενο να είναι κάπως δύσκολο να αφομειωθεί. Θα μετατραπεί σε δύναμη που αναστατώνει. Οι μάζες δεν θέλουν να αναστατώνονται, ακόμη κι αν ζουν στη δυστυχία είναι δυστυχισμένοι, αλλά έχουν συνηθίσει στη δυστυχία. Και όποιος δεν είναι δυστυχισμένος μοιάζει σαν ξένος.
    .
    Ο φωτισμένος άνθρωπος είναι ο πιο μεγάλος ξένος μέσα στον κόσμο, δεν φαίνεται να ανήκει σε κανέναν. Καμιά οργάνωση δεν τον περιορίζει, καμία κοινότητα, καμία κοινωνία, κανένα έθνος.
    .
    Osho The Zen Manifesto
    .
    http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2013/08/o-e.html#ixzz4tWw1kdJY
    .
    Η ΑΔΑΜΑΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ !
    .
    Η ΑΠΙΑΣΤΗ !
    .
    Υπέροχη !
    .
    ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ! ! !
    .
    ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ……………….
    .

    ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΝΟΗΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥΣ
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΕΡΕΘΙΣΜΑΤΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ , ΥΠΕΡΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ,ΕΝΤΑΣΗ ΗΧΩΝ ,
    ΓΕΝΙΚΑ ΜΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΥΝΟΕΙ ΤΗΝ ΝΟΗΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗ ,
    .
    Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ………..

    ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ …………

    ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ……
    .
    ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΑΤΟ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ……
    .
    ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ ΘΑ ΕΔΡΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ………..
    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ……..
    .
    .
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ……….
    ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕΙ !
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΗΣ …….

    ΕΚΕΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ ………..

    .
    .
    .
    .
    .
    .
    ΥΣ. ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ
    ..
    ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΔΙΟ
    .
    .
    ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΙΔΙΟ …………
    .
    .
    ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ …………..
    .
    .
    ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΟΥΔΕΙΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ……………
    .
    .
    .
    .
    .
    ..

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>