«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ Η FRAPORT AG

Σεπτεμβριος 20, 2017
ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΤΑΙΠΕΔ

Μας περνούν για …αμερικανάκια, οι Γερμανοί

“Τα μεσάνυχτα της Μεγάλης Δευτέρας υπογράφηκε η Σύμβαση παραχώρησης των 14 αεροδρομίων μας στη γερμανική Fraport AG!

Τα αεροδρόμια της Θεσσαλονίκης, του Ακτίου, της Καβάλας, καθώς και άλλα 11 αεροδρόμια στα νησιά μας (Χανιά, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Κως, Μύκονος, Μυτιλήνη, Ρόδος, Σάμος, Σαντορίνη, Σκιάθος και Ζάκυνθος) παραχωρήθηκαν ως αποτέλεσμα των Μνημονίων στους Γερμανούς!

Ήταν τόση η λιγούρα της Μπολσεβίκικης κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για την παραχώρηση των αεροδρομίων που παρείχε όλες τις εγγυήσεις που ζήτησαν οι Γερμανοί, οι οποίοι ήθελαν να εξασφαλίσουν την επένδυσή τους, ώστε ενεργοποίησαν βασιλικό διάταγμα του 1953!

Μια από αυτές τις εγγυήσεις της Συμβάσεως αφορά, τη δυνατότητα της ελληνικής κυβερνήσεως να επιτάξει την επένδυση της Fraport μόνο σε περίπτωση πολέμου! Αλλά και εάν υπάρξει τέτοιο σενάριο το ελληνικό δημόσιο θα πρέπει να αποζημιώσει τη γερμανική εταιρεία για το διάστημα που θα διαρκέσει η επίταξη!

Αντιλαμβάνεσθε πόσο προνοητικοί είναι οι Γερμανοί;; Πόσο μακριά βλέπουν και έτρεξαν για να προλάβουν;

Εσείς όμως είπατε κάτι;; Ή συμμερίζεσθε εκείνους τους νεοέλληνες που χαίρονται με αυτήν την παραχώρηση γιατί πλέον, θα έχουν “ασφαλείς” πτήσεις και πολύ πιο καλό σέρβις από αυτό που δεν απολάμβαναν, όταν τα αεροδρόμια βρίσκονταν σε ελληνικά χέρια;; Κοιτώντας μόνο τη μύτη σας; και όχι ελάχιστα πιο μακριά”;;

Η Fraport AG είναι κακός …σύμβουλος του Δημοσίου

Την Τετάρτη 24 Μαίου 2017 στην Ελεύθερη Ώρα και στο άρθρο μου: “Η Fraport AG και ο Τσίπρας εμποδίζουν την ανάπτυξη στα Ιωάννινα”, έγραφα μεταξύ των άλλων:

Στις 8 Ιουνίου 2016, η εταιρεία Athens Heliport – Condor Nest έστειλε επιστολή προς τον Περιφερειάρχη Ηπείρου, προς τον Δήμαρχο Ιωαννιτών, προς τον Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων, καθώς και σε άλλους φορείς, με θέμα: «Εγκατάσταση σταθμού ανεφοδιασμού ελαφρών αεροπλάνων στο Αεροδρόμιο Ιωαννίνων»! “Σε αυτή την επιστολή η εν λόγω εταιρεία τους ενημέρωνε:

Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία μας ειδικεύεται στην εγκατάσταση και λειτουργία σταθμών ανεφοδιασμού ελαφρών αεροπλάνων και ελικοπτέρων. Η εμπειρία μας ξεκινάει από τις δικές μας πιστοποιημένες εγκαταστάσεις, στις Αφίδνες, στο ελικοδρόμιο μας. Πρόσφατα εγκαταστήσαμε παρόμοιο σταθμό ανεφοδιασμού ελαφρών αεροπλάνων στο πεδίο προσγειώσεων απογειώσεων στην Κωπαΐδα. Η εγκατάσταση έγινε από εμάς και εγκρίθηκε από την ΕΚΟ και τη SHELL για τον ανεφοδιασμό με καύσιμα των πτητικών μέσων που επιχειρούν στην περιοχή.

Πρόθεση μας είναι να εγκαταστήσουμε έναν παρόμοιο σταθμό ανεφοδιασμού στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων λαμβάνοντας υπόψη όλες τις ιδιαιτερότητες και τυχόν λεπτομέρειες που αφορούν το συγκεκριμένο σημείο εγκατάστασης του σταθμού.

Με τον τρόπο που λειτουργούμε, δεν θα υπάρξει καμία επιβάρυνση οικονομική ή λειτουργική για σας ή για το αεροδρόμιο, όσον αφορά την εγκατάσταση του σταθμού και την λειτουργία του.

Θεωρούμε όμως αναγκαία την δική σας υποστήριξη και τον συντονισμό των ενεργειών που απαιτούνται για την έκδοση των απαραιτήτων αδειών από την ΥΠΑ και από εμπλεκόμενους άλλους φορείς…”!

Η Fraport AG κρύβεται πίσω από την υπόθεση

Τα ΜΜΕ των Ιωαννίνων χαρακτηρίζουν ότι από πίσω από την “δυσκαμψία” της απόφασης της ΥΠΑ και της κυβερνήσεως βρίσκεται η Fraport AG! Η γερμανική εταιρεία που αγόρασε τα 14 αεροδρόμια της Πατρίδος μας για ένα κομμάτι ψωμί και στα οποία 14 αεροδρόμια δεν βρίσκεται το αεροδρόμιο των Ιωαννίνων, γι΄ αυτό τορπιλίζει αυτήν την ανάπτυξη της περιοχής! Χαρακτηρίζουν λοιπόν, ότι η πολύμηνη καθυστέρηση απάντησης στην πρωτοβουλία της εταιρείας Athens Heliport – Condor Nest, υποκινείται από “ξένο δάχτυλο” για λόγους ανταγωνισμού!

Ωστόσο, το ζήτημα είναι τι κάνουν οι 4 κυβερνητικοί Βουλευτές του Νομού Ιωαννίνων;; Μπορούν και κυκλοφορούν ελεύθεροι στην πόλη;; Η τεχνολογία που εισχώρησε στη ζωή μας, εξαφάνισε από τους Γιαννιώτες τις σκούπες;; Ή απώλεσαν τη λεβεντιά που χαρακτήριζε πάντα τους Ηπειρώτες;;

Θρασύτατοι Γερμανοί

Αυτά έγραφα επανειλημμένως για το ξεπούλημά μας στους Γερμανούς! Και μετά από 6 ακριβώς μήνες από την παραχώρηση των αεροδρομίων, η θρασύτατη Fraport AG ζητάει περί τα 70 εκατ. ευρώ για το β΄ “μπλοκ” των αεροδρομίων που περιήλθαν στη δικαιοδοσία της, ως “αποζημίωση” για εξοπλισμό που δεν λειτουργούσε ή που δεν είχε την κατάλληλη υποδομή!

Δηλαδή, εκεί που μας χρωστούσαν, μας πήραν και το βόδι! Αλλά καλά να πάθουμε που εμπιστεύεται η ελληνική κυβέρνηση τους μεγαλύτερους απατεώνες και δολοπλόκους της Υφηλίου, δηλαδή, τους Γερμανούς!

Καταπέλτης ο Πρόεδρος της ΟΣΥΠΑ

Τα παρακάτω που θα διαβάσετε, είναι αφιερωμένα σε εκείνους τους Νεοέλληνες που πίστευαν ότι, θα αναβαθμιστούν τα αεροδρόμια υπό τα γερμανικά χέρια!

Δείτε λοιπόν, τα όσα είπε, όχι στα Συστημικά ΜΜΕ των Αθηνών, αλλά σε μια περιφερειακή εφημερίδα “το Βήμα της Κω” (5/9/2017), ο Πρόεδρος της ΟΣΥΠΑ κ. Βασίλης Αλεβιζόπουλος!

Η σύμβαση με τη Fraport ήταν από την αρχή ετεροβαρής και οι βουλευτές δεν ήξεραν να διαβάζουν τα έγγραφα που τους δίνουν, αφού δεν είναι δυνατόν εάν τα διάβαζαν να ενέκριναν μια τέτοια συμφωνία (σ.σ. εδώ ο Χρυσοχοΐδης ενέκρινε ολόκληρο Μνημόνιο χωρίς να το διαβάσει)!

Η σύμβαση είναι “ιδιόρρυθμη” και η Fraport δεν είναι επενδυτής! Αν δείτε να κάνει έργα η Fraport, εγώ θα γίνω Αρχιεπίσκοπος!

Θα κόβονται συντάξεις, θα αυξάνεται η φορολογία για να κερδοσκοπούν οι ψευτο-επενδυτές! Αλλά, έρχονται και άλλα δεινά, αφού οι Γερμανοί θέλουν να ελέγξουν τον τουρισμό της χώρας!

Πρόκειται, για μια καλοστημένη απάτη εις βάρος του ελληνικού λαού, και οι Γερμανοί ουσιαστικά κατάσχεσαν τα ελληνικά αεροδρόμια και μάλιστα με τσαμπουκά, αφού ο Σόιμπλε είχε απειλήσει τον Τσίπρα πως, δεν θα προχωρούσε στην υπογραφή του τρίτου Μνημονίου, αν δεν γινόταν η παραχώρηση των 14 αεροδρομίων!

Τι ακριβώς δεν κατάλαβες Νεοέλληνα;;

Πού είναι η δικαιοσύνη;

Σε αυτή την συνέντευξη ο κ. Αλεβιζόπουλος ανέφερε πως, έχει υποβάλλει μήνυση στον Εισαγγελέα Εφετών, ζητώντας την ποινική δίωξη όσων έχουν ευθύνη! Και αναζητεί Εισαγγελέα Εφέτη που θα ασκήσει την ποινική δίωξη για να ξεκινήσει η προανάκριση! Η μήνυση αφορά το ΤΑΙΠΕΔ, τους Συμβούλους, τους Υπουργούς, την κυβέρνηση και όλους εκείνους που φρόντισαν να εξαπατηθεί η Βουλή και να περάσει από εκεί η Σύμβαση με τη Fraport!

Ανέφερε επίσης πως, είχε κάνει εξώδικο στη Διοίκηση της ΥΠΑ με το οποίο ζητούσε να μη μπει η Fraport στα 14 αεροδρόμια, ενώ στη συνέχεια υπέβαλε μήνυση κατά του Διοικητή της ΥΠΑ στην Εισαγγελία!

Τελικά, υπάρχει Δικαιοσύνη σε τούτον τον ρημαγμένο Τόπο για να δικάσει τους άρπαγες εγκληματίες;;

Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα…

Ο Χρήστος Σπίρτζης Υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, ξιφούλκησε προ ημερών στον ραδιοφωνικό σταθμό ΑΠΕ/ΜΠΕ (Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων) κατά της Fraport! Είπε μεταξύ των άλλων:

«Η κοινοπραξία Fraport, που ανέλαβε τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια, μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει καλά δείγματα γραφής, δεν έχει λειτουργήσει καλύτερα τα αεροδρόμια από ό,τι τα λειτουργούσε η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, σχολιάζοντας δημοσιεύματα, που αναφέρονται σε τριβές στις σχέσεις της γερμανικής εταιρείας με το ελληνικό δημόσιο, με επίμαχο ζήτημα τα έργα αναβάθμισης στους διαδρόμους απογειώσεων και προσγειώσεων του αεροδρομίου “Μακεδονία”!

Η Fraport δεν έχει προχωρήσει στις επενδύσεις που όφειλε να προχωρήσει, ενώ έχουμε προβλήματα ακόμη και με την καθαριότητα στις τουαλέτες, που είναι σε πολλά αεροδρόμια χειρότερη, από αυτά που βλέπαμε και υπήρχαν στο παρελθόν…»!

Ωστόσο, εμείς θα σημειώσουμε πως, υπάρχει ακόμη καιρός να πετάξουμε στη θάλασσα …τους Γερμανούς!!

Επανέρχομαι…
Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

egerssi@otenet.gr

www.egerssi.gr

http://arxaiaithomi.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>