«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η φρίκη και απάθεια της δολοφονίας ενός αθώου λαού, των Ελλήνων, ωχριά μπροστά σε οιοδήποτε πυρηνικό ολοκαύτωμα!!! Όταν το καταλάβει η ανθρωπότητα, θα είναι πολύ αργά!

Η ΦΡΙΚΗ Α
Παρακάτω σας παρουσιάζω ένα ελάχιστο από την φρίκη των προδοσιών και ανθελληνικών πράξεων κατά της ιερής πατρίδος μου!
“Αν λαχταράς την λευτεριά, σε ξένο μην ελπίζεις, πάρ’ την ο ίδιος αν μπορείς αλλιώς δεν την αξίζεις.” (Νίκος Καζαντζάκης).

Colpo grosso (I) …. Το χρονικό μιας νέας προδοσίας.

Στο Βερολίνο απόρησαν όλοι με την «μεταγραφή» του Jörg Asmussen από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, όπου είχε συμβόλαιο μέχρι τα τέλη του 2019, στη θέση του υφυπουργού Εργασίας όπου τα ηνία κρατά η υπουργός και άσπονδη «φίλη» του, η Andrea Nahles.

Με λίγα λόγια, φαινομενικά, έγινε από « δήμαρχος …. κλητήρας» αλλά ουσιαστικά αναβαθμίστηκε, καθώς έχει ήδη συμφωνηθεί από τα συνεργαζόμενα κόμματα της σημερινής Ομοσπονδιακής κυβέρνησης της Γερμανίας, το Σεπτέμβριο του 2015 να διαδεχτεί τον Wolfgang Schäuble στο Υπουργείο Οικονομικών!

Ο «κ.» Rasmussen ανέλαβε να διεκπεραιώσει μόνο δύο πράγματα, μέχρι τη μέρα της αναβάθμισής του, όπως:

1. Την καθιέρωση του κατώτατου ωρομισθίου στη Γερμανία και
2. το «δέσιμο» της Ελλάδος (χειροπόδαρα) για τα επόμενα 50 έτη στο «άρμα» της Γερμανίας και των τοκογλύφων.

Το πρώτο το πέτυχε ο Asmussen μόνος του, όσο για το δεύτερο, με την βοήθεια και την ευγενή συμπαράσταση του Νέου ΠΑΣΟΚ του Α. Τσίπρα.

Στην πρόσκλησή του, για μυστικές συζητήσεις, σχετικά με το «τι μέλλει γενέσθαι» με την Ελλάδα και το χρέος της, ανταποκρίθηκε ο κ. Τσίπρας αμέσως, αποστέλλοντας στο Βερολίνο τους πιο στενούς και έμπιστους συνεργάτες του ….!

Ο Γερμανός υφυπουργός, αφού πρώτα εξήγησε στους αντιπροσώπους του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ότι το τυχόν αίτημα τους για «κούρεμα» ή διαγραφή ενός μέρους του Ελληνικού χρέους θα αντιμετωπισθεί τελείως αρνητικά από τους δανειστές, τους αντιπρότεινε τα εξής:

…. η πρόταση των Γερμανών.

«Επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής» ενός μέρους του χρέους, ύψους 60 δις. € (αντιστοιχεί στο 3,00% επί του ΑΕΠ έως το 2020) κατά 50 έτη ( προβλέπεται μηδενική απόσβεση του κεφαλαίου για τα πρώτα 25 έτη και καταβολή τόκων εξ αρχής, ύψους 0,75% επί του κεφαλαίου).

Στην περίπτωση που η Ελληνική κυβέρνηση εκπληρώσει, εντός καθορισμένου χρόνου, τα συμφωνηθέντα με τους δανειστές της, τότε «αποσύρεται» από το εναπομείναν χρέος, κατά τον ίδιο τρόπο και με όμοιους όρους, ένα επί πλέον ποσό, ύψους τώρα 40 δις. € (ισοδύναμο με το 2,00% επί του ΑΕΠ έως το 2022).

….. όροι και ανταλλάγματα.

1. Μεταβιβάζεται, ως εγγύηση, για χρονικό διάστημα 49 ετών, η διαχείρηση του ορυκτού πλούτου, των αιολικών και των ηλιακών πάρκων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας και το δίκτυο των ενεργειακών αγωγών της χώρας σε εταιρεία που προτείνουν οι δανειστές της.

2. Η Ελλάδα αποδέχεται την ονομασία «Μακεδονία» για την FYROM και συμφωνεί με την είσοδό της σε Ε.Ε και ΝΑΤΟ.

3. Η Ελλάδα υποστηρίζει με όλες τις δυνάμεις της το σχέδιο Ανάν ΙΙ για την επίλυση του Κυπριακού.

4. Η Ελλάδα δεν διεκδικεί την καταβολή των Γερμανικών πολεμκών αποζημιώσεων ενώ η Γερμανία «τιμά» την μνήμη των Ελλήνων θανόντων κατά τον Β’ Π.Π και δεσμεύεται να καταβάλλει το ποσόν των 2,0 δις. €, σε πέντε ισόποσες, ετήσιες δόσεις, με σκοπό την χρηματοδότηση προγραμμάτων επιμόρφωσης, εκπαίδευσης και μετεκπαίδευσης ανέργων νέων στην Ελλάδα.

5. Η Ελλάδα συνεργάζεται με την, στο σημείο 1, αναφερόμενη εταιρεία και δημιουργεί 26 ειδικές οικονομικές ζώνες (Ε.Ο.Ζ) ανά την Επικράτειά της.

6. Ο Α. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύονται όπως παράσχουν νομική ασυλία στο πολιτικό προσωπικό που διαπραγματεύθηκε, συμφώνησε, ψήφισε, υπόγραψε και εφάρμοσε τις δανειακές συμβάσεις με την Τρόϊκα.

7. Ο Α. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύονται ότι δεν θα καταγγείλουν τους όρους των δανειακών συμβάσεων (Νο-bailout klausel) με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το ταμείο EFSF λόγω αντισυνταγματικότητας και της ουσιαστικής αντίθεσής τους στο πνεύμα του συμφώνου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ειδικά των άρθρων 123 και 125.

…. κι άλλα γερμανικά καθρεφτάκια!

1. Τα προγράμματα ΕΣΠΑ αυξάνονται κατά 2,0 δις. €.

2. Ελεύθερώνεται η χρήση των 11,0 δις. € που προς το παρόν είναι δεσμευμένα στο ταμείο υποστήριξης των Ελληνικών τραπεζών.

3. Η Γερμανία υποστηρίζει την δανειοδότηση 5.000 νεοϊδρυθέντων εταιρειών στην Ελλάδα με κεφάλαια ύψους 750 εκ. €.

4. Ο σύνδεσμος των Γερμανών βιομηχάνων δεσμεύεται να επενδύσει, εντός της επόμενης 10-ετίας, στην Ελλάδα, στοχεύοντας στην δημιουργία 15.000 νέων θέσεων εργασίας.

Πέντε μέρες μετά την λήξη των συνομιλιών στο Βερολίνο μεταξύ του υφυπουργού Εργασίας, Jörg Asmussen και των αντιπροσώπων του Αλέξη Τσίπρα, ο ΣΥΡΙΖΑ απάντησε θετικά στις Γερμανικές προτάσεις, δεσμευόμενος να τις ικανοποιήσει όταν αναλάβει την εξουσία στην Ελλάδα.

Αποτελεί «επτασφράγιστο» μυστικό η συμφωνία του ΣΥΡΙΖΑ με τους Γερμανούς, όπου το μοιράζονται μεταξύ τους τα 5-6 άτομα του προέδρου και από την άλλη μεριά, όλος ο …. υπόλοιπος κόσμος.

Η βιντεοσκόπηση της συζήτησης έγινε εν γνώσει και των δύο πλευρών αλλά αυτό που δεν γνωρίζουν είναι ότι οι διπλωματικές αντιπροσωπείες του Βερολίνου (Αμερικάνοι, Βρετανοί, Ισραηλίτες και Ρώσοι ) «έχουν τύμπανο» ( τις κόπιες ) το «μυστικό» για το οποίο από κοινού καμαρώνουν ….

Γερμανοί και Συριζαίοι.

Οι Ρώσοι μάλιστα, που παρακολουθούν από πολύ κοντά τα καμώματα του αμερικανόφιλου και συστημικού Α. Τσίπρα, γνωρίζουν ήδη τα συμφέροντα που θα υπηρετήσει με την πολιτική του και γι αυτό δεν αφήνουν ευκαιρία ανεκμετάλευτη χωρίς να του δείξουν ότι δεν τον εμπιστεύονται.

Κατά την πρόσφατη επίσημη επίσκεψή του στην Μόσχα (πριν τις ευρωεκλογές 2014, με την ιδιότητά του υποψήφιου προέδρου της ευρωπαϊκής αριστεράς για το αξίωμα του προέδρου της Ε.Ε.) έγινε δεκτός από κάποια … «ταξιθέτρια» της Κάτω Βουλής.

…. Το τραγικό και το περίεργο στην όλη υπόθεση είναι ότι, όταν ο Γερμανός Jörg Asmussen, με την ιδιότητα του αντιπροσώπου της Ε.Κ.Τ, επισκέφτηκε την Ελλάδα τον Αύγουστο του 2013 για συνομιλίες με τον τότε υπουργό των Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, του έκανε την ίδια πρόταση, αυτήν δηλαδή πάνω στην οποία έκλεισε τώρα η συμφωνία με τους ανθρώπους του ΣΥΡΙΖΑ.

Η διαφορά όμως έγκειται στο ύψος του ποσού και των εγγυήσεων. Τώρα συμφώνησαν να αποσυρθούν συνολικά 100 δις. € εφόσον προηγουμένως δοθούν ανταλλάγματα από την Ελλάδα ενώ τότε προτάθηκε η «απόσυρση» 140,00 δις. € (80 δις. € συν 60 δις. € που ισοδυναμούν στο 4,00% και στο 3,00% επί του ΑΕΠ έως το 2020 ή το 2022 αντίστοιχα) και μάλιστα χωρίς εγγυήσεις και προκαταβολές!

Η Ελλάδα και οι Έλληνες θυσιάζονται πάλι στον βωμό της εξουσίας, παραμένοντας δέσμιοι υπό ξένη κατοχή έως τις 30 Οκτωμβρίου του 2072, μόνο και μόνο επειδή το εθνικό συμφέρον αποτελεί εμπόδιο στα σχέδια του Αλέξη Τσίπρα, του ΣΥΡΙΖΑ και των αφεντικών τους!

Χρέος, μνημόνια και Γερμανικές αποζημιώσεις.

Στο Bad Dürkheim της Γερμανίας συναντάται, μια φορά τον μήνα (πάντα Πέμπτη), μια κλειστή παρέα δικαστών, (Συνταγματικό Δικαστήριο) και διευθυντών (BASF, ΒΑYER και SAP) με επώνυμους, πάντα εναλλασσόμενους προσκεκλημένους από τον χώρο της αγοράς, της πολιτικής και των media.

Ο «μυστικός δείπνος με διανυκτέρευση», που οργανώνεται από την δεκαετία του ’60 σε ξενοδοχείο της πόλης, κάπου στο πάρκο, μεταξύ του Δημαρχείου και «an der Salinen», είναι το «φύλλο της συκής», που εγγυάται στους συνδαιτυμόνες ότι, οι συζητήσεις, λύσεις, αναλύσεις, απόψεις και προτάσεις τους, που αναπτύσσονται επί θεμάτων, που ενδιαφέρουν και προβληματίζουν τις

Γερμανικές ελίτ, δεν θα βγουν εκτός των τεσσάρων τοίχων του εστιατορίου.

Η Ελλάδα, το χρέος της, τα μνημόνια και οι Γερμανικές επανορθώσεις από το Β’ Π.Π. υπήρξαν πολλάκις θέμα συζητήσεων στο πριβέ thinktank του Bad Dürkheim με αποτέλεσμα, να παγιωθεί τελικά μια νομική άποψη που διατυπώνεται πλέον από χείλη ανωτάτων δικαστών που υποστηρίζουν, ότι:

1. Στην περίπτωση που η Ελλάς καταγγείλει τις δανειακές συμβάσεις της με την Τρόικα στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο του Στρασβούργου ή (και) ενώπιον των Συνταγματικών Δικαστηρίων, στις χώρες των δανειστών, είναι βέβαιο ότι αυτές, βάση του ισχύοντος διεθνούς και εθνικού δικαίου, θα κριθούν παράνομες και καταχρηστικές, με τη συνέπεια, να μηδενιστεί το χρέος και να ακυρωθούν οι μνημονικοί νόμοι μαζί με τις εφαρμογές τους.

2.Τα ίδια δικαστήρια θα διαπιστώσουν επίσης ότι στην Ελλάδα διαπράττονται, επ’ ονόματι των δανειακών συμβάσεων, εγκλήματα πολέμου, που χρήζουν ειδικής δικαστικής έρευνας και δίωξης.

3. Η Γερμανική κυβέρνηση αρνείται να διαπραγματευτεί με την Ελλάδα σχετικά με την αποπληρωμή του κατοχικού δανείου και των πολεμικών αποζημιώσεων που οφείλει ή να συναινέσει, δια της υπογραφής της, να αποφασίσει το δικαστήριο της Χάγης επί του θέματος αυτού, με την δικαιολογία ότι οι δύο χώρες δεν ευρίσκονται σε εμπόλεμη κατάσταση.

Η Ελλάδα θα μπορούσε να καταγγείλει το «σύμφωνο μη επίθεσης» (1953) που διέπει τις σχέσεις της με την «φίλη» και «σύμμαχο» της, Γερμανία δίνοντάς της ταυτόχρονα και την δυνατότητα να αποφασίσει δημόσια αν αξίζει να διατηρηθεί το «εμπόλεμο» με την Ελλάδα ή αν θα έπρεπε να αντικατασταθεί, εντός 30 ημερών, από ένα σύμφωνο «ειρήνης».

Το διεθνές δίκαιο προβλέπει, σε τέτοιες περιπτώσεις, ότι υποχρεούται η Γερμανία να καταβάλει τις πολεμικές αποζημιώσεις στην Ελλάδα εντός 30 ημερών μετά την υπογραφή του συμφώνου ειρήνης.

Αυτές τις δυνατότητες και ακόμη πολλές περισσότερες παρέχει το Διεθνές και το Εθνικό δίκαιο σε κάθε Ελληνική κυβέρνηση που θα ήθελε να υπερασπιστεί έμπρακτα τα θεμελιώδη δικαιώματα του λαού της.

Οι κυβερνήσεις της τελευταίας 7-ετίας «έκριναν» όμως ως σωστό, να ακολουθήσουν τον δρόμο της υποτέλειας, που χάραξαν Γερμανοί, Ν.Τ.Π. και Έλληνες ολιγάρχες από κοινού, υπηρετώντας έτσι μόνο τα συμφέροντα τους.

Ως εκ τούτου κάθε συζήτηση γίνεται για το θεαθήναι, είτε προκειμένου να περιοριστεί η δημόσια κριτική που ασκείται στα μνημόνια είτε για να προταθούν λύσεις αφελείς και αβάσιμες που προβλέπουν μονομερείς διαγραφές, επιμηκύνσεις αποπληρωμής και κουρέματα ενός χρέους που, νομικά, δεν υφίσταται ή επειδή υποχρεώνουν τον «καθένα» να απολογηθεί πριν «διεκδικήσει» την αποπληρωμή του Γερμανικού χρέους.

Γελούν οι Γερμανοί μαζί μας και μας ειρωνεύονται εξ αιτίας των ψευδαισθήσεων που τρέφουμε για το Ευρωπαϊκό αλληλέγγυο και τον πολιτισμό τους.

Η ρήξη με τη Γερμανία, η αναθέρμανση παλαιών δεσμών και η δημιουργία νέων συμμαχιών, επί ίσοις όροις, θα φέρουν τελικά την λύση στην κρίση μαζί με την ελπίδα για το αύριο που θα ξημερώσει στην χώρα.

Ένα αύριο που θα επιτρέψει στην πατρίδα να σταθεί στα πόδια της, να αναπτυχθεί και να μεγαλουργήσει στηριζόμενη αποκλειστικά στις δικές της δυνάμεις και όχι στα δανεικά και στις ελεημοσύνες των ξένων.

Το δίκαιο και μόνο αυτό εμπιστευόμαστε και πάνω του κτίζουμε το όραμα, στηρίζουμε το πρόγραμμα και υλοποιούμε με τόλμη τα πολιτικά «πιστεύω» μας.

Φασισμός, χούντα και ξένη κατοχή είναι …..

«Τα μέτρα θα ψηφιστούν δίχως να υπάρξουν διαρροές» δήλωσε υπερήφανα και ανερυθρίαστα ο Πρόεδρος της Βουλής ενώ ο ΠτΔ, κ. Π. Παυλόπουλος, επήγε ένα «βήμα παραπέρα» όταν, σε «στάση προσοχής», παρακαλούσε πρόσφατα το Γερμανό συνάδελφό του, κ. F.W. Steinmeier, να λάβει τις θυσίες της Ελλάδος στα υπόψη του.

Αναφέρονται και οι δύο στο 4ο, κατά σειρά, μνημόνιο του τρόμου, που κατατέθηκε από την κυβέρνηση Τσίπρα/Καμμένου στη Βουλή προς ψήφιση των 140 νέων, σφαγιαστικών μέτρων, που θα επιβληθούν στους Έλληνες δούλους κατόπιν διαταγής των δυνάμεων κατοχής.

Είναι το «κερασάκι» στην τούρτα της απανθρωπιάς, της προστυχιάς και του ανθελληνισμού που ‘χει ποτέ παραχθεί, εν είδη μέτρων, από αρρωστημένα μυαλά, εγκληματιών πολέμου, εν καιρώ ειρήνης ή η «χαριστική βολή» που οδηγεί την ψυχορραγούσα Ελληνική κοινωνία στην ευθανασία.

Βιώνουμε ένα τέτοιο «πολιτικό» πάρτι βίας, ψευτιάς, νοθείας και φασισμού, που οι κακές γλώσσες από το υπερπέραν ισχυρίζονται ότι στους εξώστες της αίθουσας συνεδριάσεων της Βουλής στριμώχνονται τα φαντάσματα των πρωταιτίων της 21ης Απριλίου για να μάθουν επιτέλους από τους μαιτρ της κοινοβουλευτικής χούντας, τους κυβερνώντες, τι σόι λάθη και παραλείψεις έκαναν, στην δική τους 7-ετή δικτατορία.

Στην βία της σκλαβιάς, της φτώχειας, της ανεργίας, της ανασφάλειας, της απόγνωσης και του εξευτελισμού έρχονται να προστεθούν τώρα και οι απαιτήσεις των Γερμανών, που σώνει και καλά θέλουν έως το 2029 να αποκτήσουν την πλήρη κυριότητα της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων και συνάμα να δουν τον κλάδο των ελευθέρων επαγγελματιών να καταρρέει σε τέτοιο βαθμό ώστε η πρωτογενής παραγωγή και η παροχή υπηρεσιών της χώρας μας να περιέλθει ολοκληρωτικά και αποκλειστικά σε 5-6 Γερμανικές εταιρείες.

Το ζητούμενο των δανειστών δεν είναι μόνο η δημιουργία μονοπωλίων στην διοίκηση, στους θεσμούς, στην αγορά, στην παραγωγή , στην διακίνηση αξιών, στις μεταφορές, στον τουρισμό, στις τηλεπικοινωνίες, στην ενέργεια και στις ιδιοκτησίες αλλά και η πλήρης υποταγή της χώρας.

Τον διαμελισμό της Ελλάδος έχει μόνο κατά νου η Γερμανική πολιτική, η οποία δεν κάνει τίποτε άλλο παρά να εφαρμόζει ότι προβλέπεται στο δόγμα Γκένσαρ για όλες τις χώρες που απαιτούν την καταβολή πολεμικών αποζημιώσεων από τη Γερμανία.

Τον χορό των διεκδικήσεων άνοιξε πρώτος ο Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς το 1987, τον συνέχισε ο Βάσλαφ Χάβελ το 1990 και η κυβέρνηση Α. Παπανδρέου το 1995 δια της ρηματικής διακοίνωσης της στο Βερολίνο. Την τύχη της Γιουγκοσλαβίας είχε και η Τσεχοσλοβακία το 1993, ενώ η Ελλάδα ευρίσκεται εδώ και καιρό υπό καθεστώς “αυτοδιάλυσης” .

Δεν είναι τυχαίο ότι, μετά την κοινωνική εξαθλίωση, την διάλυση των θεσμών, τον βίαιο εποικισμό και εξισλαμισμό, την αλλοίωση της Εθνικής ταυτότητας, την απαξίωση της Ορθοδοξίας, την κατάργηση των θεμελιωδών δικαιωμάτων και την εφαρμογή δικαίου κατοχής, ακολουθούν τώρα 140 από τα πιο φρικτά μέτρα που θα μπορούσε να διανοηθεί ο ανθρώπινος νους.

Οι «μεταρρυθμίσεις» αυτές θα γίνουν η ταφόπετρα που θα πέσει να πλακώσει για πάντα την Ελληνική κοινωνία.

Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος της χώρας συνεργάζεται και συμμετάσχει ενεργά προκειμένου να γίνει νόμος του κράτους το 4ο μνημόνιο κατοχής.

Η δονκιχωτική αντιπολίτευση αντέδρασε πάλι, εκ του πονηρού, με ανόητα πυροτεχνήματα, δεν προσπάθησε καν να σταματήσει τις διαδικασίες ψήφισης του μνημονίου, αν και θα μπορούσε, μέσω λ.χ μιας καθολικής παραίτησης των βουλευτών και των επιλαχόντων της, που θα ‘χε σαν επακόλουθο την άμεση προκήρυξη εκλογών.

Δεν το έπραξε όμως, επειδή όλοι τους βάζουν πάνω απ’ όλα το κομματικό και το προσωπικό τους συμφέρον.

Ο λαός ανησυχεί, επαγρυπνεί και προετοιμάζεται για να μην βρεθεί εκ νέου προ τετελεσμένων γεγονότων.

Οι πολιτικοί, τα κυκλώματα και τα κόμματα της μεταπολίτευσης έκλεισαν οριστικά τον κύκλο της πολιτικής ζωής τους.

Σε καιρούς που οι επίορκοι και οι ρουφιάνοι της χώρας νοιώθουν ανασφάλεια, τα παχιά λόγια περισσεύουν.

Ότι είναι να γίνει, θα γίνει και μάλιστα σύμφωνα με το γράμμα και το πνεύμα του νόμου.

Η επόμενη μέρα οφείλει να βρει επιτέλους τον λαό μας λεύτερο, μονιασμένο, αποφασισμένο, αλληλέγγυο, ενάρετο, γενναίο και δημιουργικό.

Γερμανοί, στρατιωτικός νόμος και ο «κόπανος»!

Στις 17 Μαρτίου 2017, δημοσιεύτηκε στην έγκριτη ιστοσελίδα του δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα, crash magazine online, με 13 μήνες καθυστέρηση ένα φαινομενικά, επίκαιρο άρθρο με τίτλο, «Στρατιωτικός νόμος στην Ελλάδα» – Νέα ύποπτα σενάρια από Αμερικανικό Ινστιτούτο.

Ποιό Αμερικανικό Ινστιτούτο και κουραφέξαλα όταν η προσπάθεια των Γερμανών, να επιβάλλουν στρατιωτικό νόμο στην Ελλάδα, είναι ήδη γνωστή από το 2011. Επί πρωθυπουργίας Γεωργίου Α. Παπανδρέου αντιλήφθηκαν ότι ο εν λόγω «κύριος» τους κάνει νερά, αφότου κατάλαβε τι σόϊ εγκλήματα διέπραξε, να υπογράψει δηλαδή μνημόνια με τοκογλύφους και να παραδώσει την χώρα αμαχητί στα κοράκια, με αποτέλεσμα να αλλάξουν σχέδια.

Eπί πρωθυπουργίας Λουκά Παπαδήμου, τους «δόθηκε» για πρώτη φορά η ευκαιρία να δημιουργήσουν ανώμαλες καταστάσεις στην χώρα (όπως έκαναν λ.χ. αργότερα στο Κίεβο, τον Φεβρουάριο 2014).

Βρήκαν τον κατάλληλο για την υλοποίηση των σχεδίων τους, στο πρόσωπο Έλληνα, γνωστού λόγω του χαμηλού IQ που τον διακρίνει και της εμμονής του, ότι εκπαιδεύτηκε στις ΗΠΑ από την CIA.

Τον επιστράτευσαν και τον χρηματοδότησαν μέσω κύκλων, προσκείμενων στο Εβραϊκό λόμπυ της Βοστώνης.

Η προσπάθεια τους όμως απέτυχε επειδή, συν τοις άλλοις, δημοσιεύσαμε άρθρο με τίτλο, «το κακό όνειρο» (24.02.12) που έγινε και αιτία να μας ρίξουν την ιστοσελίδα.

Τον Μάιο 2013 έπεσαν …. τυχαία στα χέρια μας, επίσημα έγγραφα του Γερμανικού Υπουργείου Αμύνης που αναφέρονταν σε στρατιωτικές εκθέσεις και σε μελέτες του Ινστιτούτου για πολιτική και θέματα ασφαλείας στο Πανεπιστήμιο του Κιέλου, όπου περιγράφεται πώς σκοπεύει η Γερμανία να αντιδράσει σε περίπτωση που επαναστατήσει ο Ευρωπαϊκός Νότος και ειδικά η Ελλάδα.

Την 12η Μαϊου 2013 δημοσιεύσαμε άρθρο με τίτλο, «Γερμανία: Πνίξτε το σπόρο στο φύτρο του» αλλά δεν κουνήθηκε ούτε «φύλλο» στην Ελλάδα έως τώρα, ικανό να εμποδίσει τους Γερμανούς στην υλοποίηση των σχεδίων τους.

Επίσημα σχέδια του Γερμανικού Υπ.Εξ αντικατοπτρίζονται επίσης στις δεκάδες τηλεοπτικές παραγωγές «ταξειδιωτικών» ντοκυμαντέρ που προβλήθηκαν το 2015 στα Γερμανικά κανάλια.

Ήθελαν να προετοιμάσουν το κοινό τους, για τυχόν ανάκτηση της εδαφικής κυριαρχίας μέρους της νησιώτικης Ελλάδας, (επιδιώκουν μήπως να την κάνουν αποικία τους με τον ίδιο τρόπο όπως το Ηνωμένο βασίλειο υπενοικίασε το Χονγκ-Κόνγ;), δήθεν για να αποτραπεί ένας Ε.λληνοτουρκικός πόλεμος στο Αιγαίο.

Η δημοσίευση (08.01.2016) του άρθρου, « The deal ist, …. „παραχωρούνται“ 24+2 νησιά του Αιγαίου για 149 έτη έναντι 156,45 δις € (χρέους)!», μπορεί μεν να σταμάτησε την προβολή αυτών των ντοκυμαντέρ στα κανάλια τους αλλά δεν εμπόδισε το Βερολίνο να πλημμυρίσει τα νησιά μας με Γερμανούς στρατοχωροφύλακές της «FRONTEX».

Οι δημοσιεύσεις μας, «Συνταγές για στρατιωτικούς νόμους» (31.01.2016) και «ΠΡΟΣΟΧΗ, ποίοι σχεδιάζουν μακελειό» (07.02.2016) ενημερώνουν με απόλυτη σαφήνεια για τα σχέδια των Γερμανών, που ευρίσκονται μόλις ένα βήμα πριν την «εκτέλεσή» τους.

Τους «λείπει» μόνο ο «κόπανος», ένας πολιτικός όπως ο Praynth Chan-ocha λ.χ., ο οποίος, με την βοήθεια των Γερμανών (μέσω της Friedrich-Νaumann -Stiftung) επέβαλε τον Μάϊο του 2014 στην Ταϋλάνδη … «πολιτική» δικτατορία.

Οι Γερμανοί δεν αφήνουν ποτέ κάτι στην τύχη, πόσο μάλλον τον «κόπανο» και την «έλευσή» του. Ακριβώς με την ίδια σπουδή, που φρόντισαν, τον Νοέμβριο του 2007, σε συνάντηση τους στα Σκόπια, να πάρει ο Αλέξης Τσίπρας το δαχτυλίδι της διαδοχής στο ΣΥΡΙΖΑ από τον Α. Αλαβάνο, μερίμνησαν και το 2016 προκειμένου να αναλάβει ο Κυριάκος Μητσοτάκης τα ηνία στο κόμμα της ΝΔ.

Οι συζητήσεις της Καγκελαρίας με την οικογένεια Μητσοτάκη άρχισαν ήδη από το 2013. (Δημοσίευση, 20.06 2013).

Η χώρα είναι υπό Γερμανική κατοχή.

Η Ελλάδα οδηγείται συνειδητά στον εδαφικό διαμελισμό της και κανείς άλλος, πλήν του Έλληνα πατριώτη δεν πρόκειται να αντισταθεί στον εισβολέα.

Ας κάνουμε το καθήκον μας λοιπόν.

ΥΓ.: Αφιερωμένο στην μνήμη των 200 αμάχων, κατοίκων των Άνω και Κάτω Κερδυλίων/Σερρών που εκτελέστηκαν στις 17 Οκτωβρίου 1941 από άντρες της Γερμανικής Βέρμαχτ.

Είθε οι σημερινοί 1.192 Γενοκτόνοι των Ελλήνων υπό τον Γερμανό Υπ. tων Οικονομικών Wofgang Schäuble να μην μείνουν ατιμώρητοι όπως οι Γερμανοί λοχαγοί της Βέρμαχτ, Wendler και Schreiner, που είχαν το γενικό πρόσταγμα στη «σφαγή των Κερδυλίων».

Φασισμός, Παραλογισμός, Γενοκτονία.

«104 άνθρωποι πεθαίνουν καθημερινά στην Ελλάδα εξ αιτίας της κρίσης» („κάθε τρίτος νεκρός στην Ελλάδα οφείλεται στην οικονομική κρίση“ αναφέρεται στις ετήσιες εκθέσεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου από το ’13 έως σήμερα)

Τα δικαστήρια, τα νοσοκομεία, τα σχολεία, οι τράπεζες και οι φυλακές της χώρας δεν είναι μόνο τόποι μαρτυρίου, για ιθαγενείς πλασμένοι αλλά συνάμα και βιτρίνα πολιτισμού, δημοκρατίας, δικαιοσύνης, ευημερίας, κοινωνικής αλληλεγγύης και εθνικής κυριαρχίας για τη Γερμανική αποικία, νοτίως των Σκοπίων.

Αλλοδαποί εγκληματίες πολέμου διέλυσαν, μέσα σε επτά χρόνια και με την βοήθεια ντόπιων επιόρκων, την οικονομία, την αγορά εργασίας, την δικαιοσύνη, την υγεία, την παιδεία, την εθνική άμυνα και τον κοινωνικό ιστό της χώρας μόνο και μόνο για να την εξαφανίσουν από τον χάρτη της ιστορίας.

Σόϊμπλε, Τόμσεν, Λαγκάρντ, Μέρκελ και οι λοιποί 1.188 σεσημασμένοι Γενοκτόνοι, αντί να καταζητούνται από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, απειλούν, εκβιάζουν και δολοφονούν με τη βοήθεια σύσσωμου του πολιτικού κόσμου και των κομματικών στρατών του, ανενόχλητα την Ελληνική φυλή.

Το ξεπούλημα της δημόσιας και η δήμευση της ιδιωτικής περιουσίας, ο πέλεκυς σε μισθούς και συντάξεις, η καταστροφή των γραμμών παραγωγής, η εργασιακή ζούγκλα, η φορο- και η εισφοροαφαίμαξη, η ακρίβεια, ο μεσαίωνας στο χώρο της υγείας και της παιδείας, η εισαγωγή και η εφαρμογή κατοχικού δικαίου, ο βίαιος εποικισμός και εξισλαμισμός, η αλλοίωση της εθνικής ταυτότητας, ο εξευτελισμός της Ορθοδοξίας, όπως και ο διωγμός των νέων μας στα ξένα, είναι όροι τοκογλυφικοί και τελείως άσχετοι με το ύψος και την αποπληρωμή του χρέους ή τις περιβόητες μεταρρυθμίσεις και την ανάπτυξη.

Το πρόβλημα της οικονομικοκοινωνικής κρίσης στην Ελλάδα περιγράφεται μόνο μέσα από μία και μόνο λέξη, «αλητεία»!

Ασυνείδητοι πολιτικοί αλήτες, που δεν σέβονται Θεό, μάνα, παιδιά, οικογένεια, συμπολίτες, ζωή και νόμους, παρέδωσαν τα κλειδιά της χώρας στους Γερμανούς.

Είναι πάντα οι ίδιοι ανόητοι, που εμείς, οι δήθεν σκεπτόμενοι, εκλέγουμε εδώ και δύο αιώνες στην εξουσία.

Τα μεγέθη της κοινωνικής διαφθοράς και απληστίας είναι τόσο μεγάλα που δεν επιτρέπουν συγκρίσεις της τωρινής κρίσης με οιανδήποτε προηγούμενη.

Πολιτικοί, δημοσιογράφοι, βιομήχανοι, δημόσιοι υπάλληλοι, κληρικοί, ελεύθεροι επαγγελματίες και σχεδόν άπαντες σε τούτη την χώρα είναι βουτηγμένοι πατόκορφα στην ιντρίγκα και στην διαπλοκή.

Το θέατρο με την αξιολόγηση και την πρόσφατη Γερμανοτουρκική «έχθρα» δεν είναι τίποτε άλλο παρά στάχτη στα μάτια ενός τρομαγμένου λαού και προσπάθεια ταυτόχρονα για να μην βγει στην φόρα η συμφωνία μεταξύ Μογγόλων και Ούννων, που κλείστηκε κατά την επίσκεψη της Γερμανίδας

Υπουργού Αμύνης, Ursula von de Leyen, (01.07.16) στη βάση του Iνσιρλίκ.

Η συμφωνία θυμίζει, περιεκτικά, την φωτογραφία που αποθανατίζει τους Καραμανλή, Μακάριο και Ντεκτάς το ’73, όπου κάθονται παρέα σε παγκάκι, στο πάρκο των Βερσαλλιών και τα “λένε”, με επακόλουθο, την προδοσία της Κύπρου το ’74!

Η αποβίβαση, από την 15η Μαϊου ’17, εκατοντάδων Γερμανών στρατοχωροφυλάκων, υπό τη σημαία της FRONTEX, στα νησιά του Ανατ. Αιγαίου, δήθεν για να “φυλάξουν” τα θαλάσσια συνορά μας, δεν είναι τυχαία αλλά εκ του πονηρού και από καιρό, με τους Τούρκους, προσυμφωνημένη.

Τον ίδιο «σεβασμό», έναντι της κυριαρχίας του Ελληνικού κράτους και του συμφώνου της Βιέννης, επιδεικνύει και ο Γερμανός πρέσβης, Dr. Peter Schoof, ο οποίος, εν είδη γκάουλάϊταρ, παίρνει σβάρνα και επιθεωρεί σε καθημερινή βάση, ανεξάρτητες αρχές και ταμεία του κράτους, όπου οι κοτζαμπάσηδες του “βαράνε προσοχή” πριν του δώσουν λεπτομερή λογαριασμό για όλα τα τεκταινόμενα.

Ποιό άρθρο άραγε του αναφερθέντος συμφώνου της Βιέννης, επιτρέπει στο Γερμανό πρέσβη να μπαινοβγαίνει στα υπουργεία, στις υπηρεσίες και στα δικαστήρια μιας χώρας και να ελέγχει τους πάντες και τα πάντα ακριβώς όπως επί ναζιστικής κατοχής, 1941-44;

Η Ελλάδα πεθαίνει και εμείς, οι πολίτες της, είμαστε οι μόνοι κύριοι υπεύθυνοι για την κατάντια και τον διεθνή εξεφτελισμό της.

Εμείς ανεχτήκαμε, αδιαφορήσαμε και επιτρέψαμε στους εθνομηδενιστές να κουρελιάσουν το σύνταγμα και να παραδώσουν λαό και κράτος σε ξένη κατοχή.

Ανεύθυνοι μισέλληνες κυβερνούν τον τόπο και όμοιοί τους είναι και αυτοί που αναμένουν στο κατώφλι της εξουσίας να τους κληρονομήσουν.

Δεν υπάρχει πλέον κόμμα στην Ελλάδα, που ‘χει πρόσβαση στα ΜΜΕ και πλούσια τα ελέη στα ταμεία του, που δεν ελέγχεται πλήρως από τη Γερμανία.

Η ανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας και η επαναφορά της χώρας στη συνταγματική της νομιμότητα αποτελούν πρωταρχικούς στόχους, το όραμα δε, το σχέδιο και το πρόγραμμα για την επόμενη μέρα, αυτούς που θα ακολουθήσουν άμεσα.

Η χώρα πρέπει, πάση θυσία, να προχωρήσει μπροστά αλλά ταυτόχρονα και να “λογαριαστεί” με τους κλέφτες, τους ψεύτες και τους επίορκους του παρελθόντος.

Είναι το ελάχιστο χρέος που οφείλουμε στους συνανθρώπους μας, νέους και γέρους, που βασανίστηκαν ή χάθηκαν άδικα λόγω μνημονίων, την απονομή Δικαιοσύνης.

2017» : Αυλαία για την 7-ετία της ντροπής και της εθνικής καταστροφής

250.000 νεκροί, 600.000 υποσιτιζόμενα παιδιά, 600.000 πτυχιούχοι μετανάστες, 5,0 εκατ. νεόπτωχοι και ανασφάλιστοι, 2,0 εκατ. κατεστραμμένες θέσεις εργασίας, 1,5 τρις. € μείωση της αξίας του εθνικού πλούτου, 200.000 αιτήσεις διαζυγίου, Χ- αριθμός κατασχετηρίων, μειώσεις των εισοδημάτων, της κατανάλωσης και των καταθέσεων, αύξηση της θνησιμότητας, μείωση στο προσδόκιμο ζωής, διάλυση των θεσμών, αλλοίωση της εθνικής και θρησκευτικής ταυτότητας, θέσπιση της εργασιακής ζούγκλας και των κεφαλικών φόρων και υιοθέτηση συμπεριφορών απέναντι στους Έλληνες, ανάλογες εκείνων της περιόδου 1933-45, έναντι των Εβραίων, είναι τα απτά αποτελέσματα της συνεργασίας μεταξύ της Γερμανίας, που αναπολεί τις εποχές της χιτλερικής βαρβαρότητας και των ΗΠΑ, υποχείριο της Σιωνιστικής λαιμαργίας και ανοησίας.

Μία συνεργασία που γεννήθηκε το βράδυ της 27ης Φεβρουαρίου 2010 σε δείπνο που παρέθεσε ο Στέλιος Ζαβός (κουμπάρος του Τζώρτζ Σόρος) με προσκεκλημένους, 45 διακεκριμένους διεθνείς τοκογλύφους, που «αγωνιούσαν» για την ανταγωνιστικότητα της Ελλάδος και τους ρυθμούς ανάπτυξής της ….!

Μια συμμορία, υπό τον Wolfgang Schäuble και την Christine Lagarde ανέλαβε να υλοποιήσει το βρώμικο μέρος του σχεδίου. Ε.Ε., ΗΠΑ και τοκογλύφοι τους έδωσαν το λεύτερο, να δολοφονούν, να καταστρέφουν, να βιάζουν, να ξεπουλούν και να εξευτελίζουν την Ελλάδα κατά το δοκούν.

Συνεργός τους στη Γενοκτονία των Ελλήνων, σύσσωμος σχεδόν ο πολιτικός, στρατιωτικός, θρησκευτικός, δικαστικός, δημοσιογραφικός, καλλιτεχνικός, πνευματικός, πανεπιστημιακός και επιχειρηματικός κόσμος της χώρας, που μετετράπη ήδη σε πειθήνιο όργανο των Γερμανών και των εκβιασμών τους.

Επ’ ονόματι ενός αέναου χρέους, τριών παράνομων δανειακών συμβάσεων και των «δεσμευτικών» όρων τους (μνημονίων), αλυσοδέθηκε ένας ολόκληρος λαός για 99 χρόνια, παραδόθηκαν κυριολεκτικά τα κλειδιά της χώρας στους «δανειστές» της, ξεπουλήθηκε η περιουσία της, υποθηκεύτηκε το μέλλον της και αν δεν υπάρξει έγκαιρη αντίδραση, θα βιώσει και τον διαμελισμό της.

Επί επτά συναπτά έτη διαπιστώναμε, καταγγέλλαμε, αφυπνίζαμε, εξαπατηθήκαμε, αμφιβάλαμε και δείχναμε αντοχές στον πόνο, στα δάκρυα στην αγωνία και στον θυμό.

Στα πέτρινα χρόνια της καταστροφής χάσαμε όλοι κάποιον άνθρωπο, το σπιτικό, τους κόπους μιας ζωής, το βιός, την υπόληψή και την αξιοπρέπειά μας.

Τώρα ζητούν να απαρνηθούμε και ότι μας απέμεινε ακόμη, όπως παιδιά, ψυχή, πίστη, ιστορία, τιμή, ταυτότητα και υπερηφάνεια παραδίδοντας εαυτούς ως είλωτες, στα κελεύσματά τους.

Όταν ο πρωθυπουργός της χώρας διορίζει ως διευθυντή του γραφείου του, άτομο από το δυναμικό ξένης κρατικής εταιρείας, GiZ GmbH, γνωστής από την κατηγορία (έκθεσή της Ευρωβουλής 11/2013), ότι συμμετείχε με τις αποφάσεις της στην δολοφονία, εντός της τελευταίας 7-ετίας, 230.000 συμπολιτών του και η αντιπολίτευση σιωπά αντί να αντιδράσει, τότε όχι μόνο χάσαμε ως κοινωνία την υπόσταση και τον αυτοσεβασμό μας αλλά κινδυνεύουμε ως έθνος να είμαστε απόντες και στο ραντεβού της Ιστορίας με το μέλλον μας.

Η ανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας, η επαναφορά της χώρας στη συνταγματική της νομιμότητα, η επανίδρυση του κράτους και των θεσμών του και η παροχή θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε κάθε Έλληνα πολίτη ανεξαίρετα, αποτελούν το ελάχιστο κριτήριο, σε προϋποθέσεις και υποδομές, ικανό να μας οδηγήσει στον δρόμο της Δημοκρατίας και της Δικαιοσύνης.

Το χρέος, τα μνημόνια, οι κατοχικοί νόμοι, η ανεργία, η φτώχεια, οι επενδύσεις, η αξιοπρεπής διαβίωση, οι «ανεξάρτητες» αρχές, οι συμβάσεις και τα κατασχετήρια ξεπουλήματος- παράδοσης της χώρας, η επιστροφή των κλεμμένων, η δίωξη των κλεφτών, των επιόρκων και των γενοκτόνων, η αποπληρωμή των Γερμανικών χρεών, ο βίαιος εποικισμός και εξισλαμισμός της πατρίδος, τα παράγωγά τους και όσα προβλήματα ακόμη υπολείπονται, είναι αυτονόητο ότι θα λυθούν άμεσα, δίκαια και σύμφωνα με το εθνικό συμφέρον.

Το πρωτεύον είναι ένα λεύτερο, κυρίαρχο και ισχυρό κράτος δικαίου, με θεσμούς που σέβονται, υπηρετούν και προστατεύουν κάθε Έλληνα πολίτη.

Στην ζωή και στην πολιτική οι ιδεολογίες είναι σαν τα άλογα που σέρνουν την άμαξα των συμφερόντων, την θέση δε του καροτσέρη παίρνει πάντα ο λαίμαργος της παρέας, αυτός δηλαδή που θέλει να κρατά τα ηνία της εξουσίας στα χέρια του.

Λαίμαργοι ιδεολόγοι μας περικύκλωσαν και ετούτη την φορά, έμμισθοι υπηρέτες του εχθρού που προσπαθούν να μας αποπροσανατολίσουν, να τρομοκρατήσουν και να σπείρουν διχόνοια και μίσος ανάμεσά μας.

Η Γερμανική, η Αμερικάνικη και η Σιωνιστική ελίτ των τοκογλύφων είναι ο μόνος εχθρός μας, αυτός που μας κρατά δέσμιους και στέκεται εμπόδιο στην λευτεριά και στο μέλλον μας.

Αυτό τον εχθρό πολεμούμε και αυτόν τον εχθρό θα συντρίψουμε.
7.000 σελίδες …. γεμάτες με σενάρια γενοκτονίας!

Στα πέτρινα χρόνια της προστυχιάς, του κυνισμού και της εγκληματικής αλαζονείας, οι πατρόνοι και διαχειριστές της εξαθλίωσης στην Ελλάδα έχουν όνομα, διεύθυνση κατοικίας και σεσημασμένα αφεντικά.

Επαναστάτησε η φυλή το 1821 κατά της Οθωμανικής αυτοκρατορίας και πολέμησε σε δύο παγκόσμιους πολέμους στο πλευρό των Άγγλων και των Αμερικάνων κατά της Γερμανικής βαρβαρότητας προκειμένου, μετά τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού, την Μικρασιατική καταστροφή, τον χαμό της Ανατολικής Θράκης, τις σφαγές της Σμύρνης, τον εμφύλιο, τους διωγμούς στην Πόλη και τον διαμελισμό της Κύπρου, να φτάσουμε σαν λαός και χώρα στο απόλυτο μηδέν.

Ζούμε, ως Έθνος, σε συνθήκες απόλυτης Γερμανικής κατοχής και βιώνουμε καταστάσεις που προαναγγέλουν μόνο καταστροφές, σφαγές και διαμελισμούς της πατρίδος, αφού, βάση της απόφασης των πρώην «φίλων και συμμάχων μας», καταντήσαμε έρμαιο των κάθε λογής επεκτατικών ορέξεων των γειτόνων μας.

Πίσω από τα 2,3 εκατομμύρια των χαμένων θέσεων εργασίας, τα εκατομμύρια των ανέργων, φτωχών, ανασφάλιστων και εξαθλιωμένων Ελλήνων, τις 18,5 χιλιάδες αυτοκτονίες, το διαλυμένο κράτος που δεν εφαρμόζει το σύνταγμά του αλλά εισάγει ξένο κατοχικό δικαιο, την βίαιη προσπάθεια εξισλαμισμού του λαού και αλλοίωσης της εθνικής του ταυτότητας, την άρνηση και την αδυναμία του συστήματος της Δημόσιας Υγείας να περιθάλψει φτωχούς και ανασφάλιστους Έλληνες με τ’ αποτέλεσμα, 210 χιλιάδες εξ αυτών να χάσουν την μάχη της ζωής, την αναγκαστική μετανάστευση 500 χιλιάδων νέων επιστημόνων και τεχνητών όπως και την παραχώρηση της Ελληνικής κυριαρχίας σε αλλοδαπές στρατιωτικές, αστυνομικές, δικαστικές και διοικητικές δυνάμεις ΚΡΥΒΕΤΑΙ η Γερμανική κατοχή που, στην πολιτική της, φέρεται να έχει την απόλυτη έγκριση και συμπαράσταση της κυβέρνησης των ΗΠΑ.

Οι Γερμανοί, οι Αμερικάνοι και οι «Έλληνες» εθνοκτόνοι υποστηρικτές τους είναι στην κυριολεξία οι εχθροί της πατρίδος.

Είναι οι Γενοκτόνοι που δεν διστάζουν πλέον να τρομοκρατήσουν μέχρι της τελικής «πτώσης» όποιον τολμήσει να αντιδράσει στα σχέδιά τους.

Δημόσιοι υπάλληλοι και χιλιάδες πληρωμένοι «καλοθελητές» και ρουφιάνοι έχουν συστήσει, από κοινού, ένα άθλιο παρακράτος που αποσκοπεί στον εκφοβισμό και στην πολυδιάσπαση του λαού.

Οι εκλογές και οι λοιπές «δημοκρατικές» διαδικασίες που διοργανώνονται, από καιρό σε καιρό και κατά το δοκούν των δυνάμεων κατοχής, με στόχο την νομιμοποίηση των εγκλημάτων «πολέμου» που διαπράττουν επί έξι χρόνια στην Ελλάδα δεν πρόκειται ποτέ να επιτρέψουν στον λαό να ανακτήσει την λευτεριά και την εθνική κυριαρχία του.

Ήρθε ο χρόνος να μιλήσουν οι συνειδήσεις των προδομένων και να αντιδράσουν στη βαρβαρότητα του καθεστώτος.

Τα λόγια του αέρα, τα δήθεν, οι ψευδαισθήσεις και τα άτομα που συνόδευσαν και χαρακτήρισαν την πολιτιστική, την πολιτική και την ηθική καθίζηση της Ελληνικής κοινωνίας στα χρόνια της μεταπολίτευσης φαίνεται ότι κατέληξαν ανεπιστρεπτί στο σκουπιδοντενεκέ της ιστορίας.

Είναι πλέον ζήτημα χρόνου έως ότου καταρρεύσει πλήρως το καθεστώς των Αθηνών.

Οτιδήποτε και αν ψηφιστεί σε μέτρα, παραχωρήσεις και δεσμεύσεις στην Βουλή των Γενιτσάρων, η πλειοψηφία του λαού θα τα ανατρέψει ολοσχερώς και μάλιστα ακριβώς όπως αυτό ορίζεται από τον νομοθέτη στο Σύνταγμα της χώρας.

Η υπομονή και η αντοχή του λαού ξεπέρασε ήδη τα ανθρώπινα όρια της.

Η Ελληνική αντίδραση ενάντια στη Γερμανική Ναζιστική κατοχή της χώρας θα είναι μαζική, έγκαιρη και αυθόρμητη.

Μας ενώνει ότι μας χώριζε.

Ένας λαός, μια οικογένεια, … Έλληνες!

http://nea-filiki-eteria.blogspot.gr/

http://arxaiaithomi.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>