«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Θέλουν να προλάβουν την καταστροφή! Η Ελβετία βάζει στο ίδιο τραπέζι Τραμπ και Κιμ Γιονγκ Ουν

Θέλουν να προλάβουν την καταστροφή! Η Ελβετία βάζει στο ίδιο τραπέζι Τραμπ και Κιμ Γιονγκ Ουν | Newsit.gr

Η Πρόεδρος της Ελβετίας δήλωσε ότι αναλαμβάνει πρωτοβουλία για διαμεσολάβηση ανάμεσα σε Ντόναλντ Τραμπ και Κιμ Γιονγκ Ουν – Ψάχνουμε το μέρος για την συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών ΗΠΑ και Βόρειας Κορέας, είπε η Πρόεδρος της Ελβετίας – Η Νότια Κορέα ανακοίνωσε ότι η Βόρεια Κορέα πέτυχε την ελαχιστοποίηση πυρηνικού όπλου κατά τρόπο ώστε να μπορεί να οπλίσει έναν πύραυλο! – Οργισμένη η Σεούλ με τον Ντόναλντ Τραμπ – Τον κατηγορούν ότι παίζει το παιχνίδι του Κιμ Γιονγκ Ουν

Την ώρα που όλος ο πλανήτης παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τα όσα συμβαίνουν ανάμεσα σε ΗΠΑ και Βόρεια Κορέα, μια δήλωση από την Πρόεδρο της Ελβετίας έρχεται να αλλάξει το τοπίο.

Όπως είπε η Doris Leuthard, η χώρας της αναλαμβάνει πρωτοβουλία έτσι ώστε να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων οι υπουργοί Εξωτερικών των ΗΠΑ και της Βόρειας Κορέας.

«Αυτό που ψάχνουμε είναι το που», είπε χαρακτηριστικά η Πρόεδρος της Ελβετίας.

Μπορεί να οπλίσει πύραυλο με πυρηνικά

Την ίδια ώρα, μεγάλη ανησυχία προκαλεί η ανακοίνωση από τη Νότια Κορέα ότι θεωρεί πως η Βόρεια Κορέα επέτυχε την ελαχιστοποίηση πυρηνικού όπλου κατά τρόπο ώστε να μπορεί να οπλίσει έναν πύραυλο.

Όπως ανακοίνωσε σήμερα το νοτιοκορεατικό υπουργείο Αμυνας:

«Θεωρούμε ότι μπορεί να τοποθετηθεί σε διηπειρωτικό βαλλιστικό πύραυλο».

Οργισμένη η Νότια Κορέα με τον Τραμπ

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ παίζει το παιχνίδι της Πιονγκγιάνγκ και κινδυνεύει να αποδυναμώσει μια συμμαχία πολλών δεκαετιών με τη Νότια Κορέα, αποφεύγοντας τους αξιωματούχους της χώρας και απειλώντας να ακυρώσει μια εμπορική συμφωνία με τη Σεούλ.

Περισσότερες από 24 ώρες μετά την έκτη πυρηνική δοκιμή της Πιονγκγιάνγκ, η οποία ανακοίνωσε ότι δοκίμασε μια βόμβα υδρογόνου, ο Τραμπ δεν έχει συνομιλήσει ακόμη με τον Νοτιοκορεάτη ομόλογό του Μου Τζε-Ιν, αν και είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ιάπωνα πρωθυπουργό Σίνζο Άμπε.

Σε μια σειρά από tweets που ανάρτησε μετά την πυρηνική δοκιμή, ο Αμερικανός πρόεδρος κατήγγειλε την ενέργεια της Πιονγκγιάνγκ, αλλά παράλληλε επέκρινε και τη Νότια Κορέα.

«Η Νότια Κορέα συνειδητοποιεί, όπως τους είχα ήδη πει, ότι η κατευναστική τους ρητορική προς τη Βόρεια Κορέα δεν λειτουργεί, δεν κατανοεί παρά ένα πράγμα!», έγραψε απευθυνόμενος στον Μουν που τάσσεται υπέρ του διαλόγου με τον Κιμ Γιονγκ Ουν.

Το Σάββατο ο Τραμπ είχε επισημάνει ότι εξετάζει το ενδεχόμενο να αποσύρει τις ΗΠΑ από τη συμφωνία ελεύθερου εμπορίου με τη Νότια Κορέα.

Η συμφωνία, σύμφωνα με τους ειδικούς αποτελεί έναν από τους πυλώνες της στενής σχέσης μεταξύ των δύο χωρών που είναι σύμμαχοι εδώ και 70 χρόνια.

Οι απρόσμενες επιθέσεις του Αμερικανού προέδρου στη Νότια Κορέα αποτελούν έκπληξη.

Αναλυτές είναι πεπεισμένοι ότι τα tweets του επιδεινώνουν την κατάσταση εν μέσω μιας διεθνούς κρίσης.

Ο Μουν ζήτησε μετά τη νέα πυρηνική δοκιμή να επιβληθεί «η πιο ισχυρή τιμωρία» στην Πιονγκγιάνγκ, κυρίως μέσω της επιβολής νέων κυρώσεων από τον ΟΗΕ προκειμένου «να απομονωθεί εντελώς η Βόρεια Κορέα».

Οι ΗΠΑ έχουν βάσει συμφωνία αναλάβει την προστασία της Νότιας Κορέας, ενώ αυτή την περίοδο βρίσκονται στη χώρα 28.500 Αμερικανοί στρατιώτες.

Η συμμαχία με τη Σεούλ αποτελεί επίσης πυλώνα της αμερικανικής πολιτικής στην Ασία, η οποία έχει στόχο να αντικρούσει την κινεζική επιρροή και να αποτελέσει ανάχωμα στη στρατικοποίηση της Βόρειας Κορέας.

Εκτός από τη συνομιλία του με τον Άμπε, ο Τραμπ παραδέχθηκε ότι η Κίνα «προσπαθεί να βοηθήσει, αλλά με μικρή επιτυχία».

http://www.newsit.gr/kosmos/theloun-na-prolavoun-tin-katastrofi-elvetia-vazei-sto-idio-trapezi-tramp-kai-kim-giongk-oun/2205467/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>