«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ Ο ΒΟΛΦΓΚΑΝΓΚ ΣΟΪΜΠΛΕ

 

ετοιμοθανατοι 1ΤΟΥΡΚΟΥΛ Α

Ο Γερμανός Υπουργός των Οικονομικών έλαβε εντολή από την ΕΛΙΤ των Κοσμοκρατόρων, να ΜΗ ΜΕΙΩΘΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Από τότε κάνει πάσαν προσπάθειαν να απορρίπτει το αίτημα της Ελλάδος για μείωση του χρέους, επιμένοντας ότι η Ελλάδα πρέπει να κάνει οικονομικές αλλαγές, και μεταρρυθμίσεις. (Μείωση Συντάξεων) κ.λ.π.

Για το σκοπό αυτό είναι τα Μνημόνια και οι Αξιολογήσεις.

Ο Γερμανός Υπουργός των Οικονομικών εκτελεί εντολές των Σιωνιστών Επικυρίαρχων της Γης, και εμφανίζεται στο Γερμανικό Λαό, και στα άλλα Κράτη-Μέλη της Ε.Ε. ως αυτόνομος Υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας & της Ε.Ε. ενώ έχει άλλα Σιωνιστικά αφεντικά, των οποίων είναι υπάλληλος.

Οι Μεγάλες δυνάμεις της Δύσεως, (ΗΠΑ- Γερμανία- Αγγλία-Γαλλία) κ.λ.π. χρωστούν τρισεκατομμύρια δολάρια στους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες, και βρήκανε τη μικρή Ελλάδα να χρεοκοπήσουν, για να σωθούν οι ίδιοι, και όλα όσα κακά απορρέουν από αυτήν τη χρεοκοπία, για τον Ελληνικό Λαό.

Κάποιοι λοιπόν έχουν υποθηκεύσει μέσω δανείων την ανθρωπότητα, και προσπαθούν να την υποδουλώσουν φέρνοντας την Σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων, και την Σιωνιστική Παγκόσμια Δικτατορία.

Βρήκανε δε Ευρωπαίους πολιτικούς σαν τον Σόϊμπλε, την Μέρκελ, τον Μακρόν, τον Τους, τον Γιούνκερ, τον Μοσκοβισί, τον Τόμσεν, τη ΓαλλοΕβραία Κριστίν Λαγκάρντ του ΔΝΤ, και άλλους, να κάνουν την βρώμικη δουλειά.

Συνεργεία με τους «Έλληνες» υποτελείς προδότες πολιτικούς αποφάσισαν να χρεοκοπήσουν την Ελλάδα, και να σώσουν τις Τράπεζες της Ε.Ε. του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Οι Τράπεζες που διέσωσαν είναι οι εξής,

1.-DEUTSCHE BANK

2.-ROTHSCHILDS OF LONDON

3.-LAZAR BROTHERS OF PARIS

4.-ISRAEL MOSES SELF OF ITALY

5.-WARBURG BROS OF HAMBURG

6.-LEHMAN BROTHERS OF N.Y. (Θυμάστε την ιστορία με τη πτώχευση της LEHMAN BROTHERS).

7.-KUHN LOEB OF N.Y.

8.-CHASE MANHATTAN OF N.Y. ( MORGAN)

9.-GOLDMAN SACHS OF N.Y.

10.-MORGAN TRUST OF N.Y.

11.-Στις Ελληνικές Τράπεζες απέσειραν τις καταθέσεις με αποτέλεσμα οι Ελληνικές Τράπεζες να καταρρεύσουν. Οι Μετοχές τους από ευρώ 40 πήγαν 0,5 ευρώ.

Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ απέσυρε όλο το Χρυσό από τις παραπάνω Τράπεζες, και αυτές χρεοκόπησαν, και καλούνται τώρα οι Έλληνες διά της χρεοκοπίας να τις σώσουν.

Αυτή τη στιγμή τα σχέδιά τους βρίσκονται στο τελικό στάδιο, το οποίο περιλαμβάνει την απαξίωση στα μάτια των ανθρώπων, και των απανταχού Εθνικών Κυβερνήσεων.

Τι κοινό έχουν όλοι αυτοί οι Κοσμοκράτορες και Επικυρίαρχοι του πλανήτη;;;

Είναι απλώς όλοι τους Σιωνιστές ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΧΑΖΑΡΟΙ στη καταγωγή.

Οι λήσταρχοι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες μας ανάγκασαν να τους αποκαλούμε «Θεσμούς».

Στην Κατοχή οι Γερμανοί (1940-1945) κατάστρεψαν την Ελλάδα, δολοφόνησαν χιλιάδες Έλληνες, και «ούτε γάτος, ούτε ζημιά» λέει ο Λαός.

Πήραν αναγκαστικό δάνειο από τη ρημαγμένη Ελλάδα, και σαν «Μπαταχτζήδες» ανέντιμοι που είναι αρνούνται να το επιστρέψουν.

Τις Γερμανικές αποζημειώσεις, για την καταστροφή που προκάλεσαν στη χώρα, αρνούνται να τις πληρώσουν.

Τούς δίνουμε και τα Αεροδρόμια, από πάνω……………

Όλα αυτά τα κάνουν, συνεργεία του Βόλφγκανγκ Σόϊμπλε, για να αρπάξει το Αφεντικό τους το ΧΡΥΣΟ στις Σκουριές-Χαλκιδικής, και Οι Γερμανοί του Σόϊμπλε το Φ.Α. της Ελλάδος, για να απεξαρτοποιηθούν από τους Ρώσους.

Βρήκαν εδώ προδότες πολιτικούς, και τα κάνουν αυτά, ενώ οι ίδιοι οι Γερμανοί του Σόϊμπλε και της Μέρκελ, είναι υποτελείς και δούλοι στη Παγκόσμια Σιωνιστική Κυβέρνηση.

 Οί Γερμανοί του Σόϊμπλε από το ΝΑΖΙΣΜΟ , κατέπεσαν στο ΔΙΕΘΝΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟ!!!!!!

                                       ΑΝΤΩΝΗΣ  ΓΡΥΠΑΙΟΣ

                      Ομάδα Διεθνών Σχέσεων & Γεωπολιτικής

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>