«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η Ελλάς ως Κέντρο Ισορροπίας της Γαίας

Ελλάς και Παν-Γαια

 Ως Γη, στο επίπεδο της λογικής θα ορίζαμε, ένα μικρό πλανήτη σε τροχιά γύρω από τον Ήλιο, μετά την δίδυμη αδελφή της, την Αφροδίτη , ηλικίας 4,5 δισεκατομύρια  έτη. Το εσωτερικό της αποτελείται από τον πυρήνα σε διάπυρο κατάσταση, τον μανδύα και τον φλοιό.

Η εμφάνιση και η δημιουργία  στεριάς, αναδυόμενη από τον παγκόσμιο ωκεανό,σημειοδοτείται από την Παγγαία Ήπειρο πριν από 200.000.000 χρόνια ενώ η εμφάνιση των θηλαστικών πολύ πιο μετά, με  κορωνίδα, τους ανθρωπίδες.
Στο επίπεδο της σιωπηλής γνώσης, θα ορίζαμε την ΓΗ, ως ένα ΟΝ με Υπερσυνείδηση καταπληκτική, χωρίς αναπαραγωγή και  μεταβολισμό, έτσι όπως συνήθως, το εννοεί το ανθρώπινο μυαλό.

Όσοι εκπίπτουν στον χυδαίο υλισμό υπεραμύνονται για τον πρώτο ορισμό και όσοι  ψυχανεμίζονται με ένα, μη γήινο ιδεαλισμό, υπέρ του δευτέρου.

Στην ουσία ισχύουν και τα δυο, επίπεδα του ορισμού και όσοι βρίσκονται ταυτοχρόνως στα δύο κέντρα της γνώσης ομονοούν και συμφωνούν κατά τρόπο ορθολογικό.

Η Γη είναι ένα τεράστιο οικοσύστημα με έμφυτη ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ, φυσική όχι τεχνητή, αυτόνομο και σοφό, που οποιαδήποτε αμετροέπεια και υπερβολή, σε οποιοδήποτε επίπεδο , επιφέρει ΚΑΘΑΡΣΗ και ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ  στη γεωλογική ΣΤΙΓΜΗ με τους δικούς της ρυθμιστικούς παράγοντες.

Τα πάντα στη Γη είναι παγιδευμένα μέσα  στην ατμόσφαιρα της και η ίδια συμπεριφέρεται, ως ένας μεγάλος μαγνήτης δημιουργώντας γύρω της ένα ισχυρό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο με τους αντίστοιχους πόλους ,που είναι αντίθετοι από τους γεωγραφικούς και έχουν αλλάξει πολλές φορές στο παρελθόν.

Η ταχύτητα διαφυγής είναι 11.2 km/s και είναι η  μεγίστη, που χρειάζεται κάποιος να φύγει από την ατμοσφαίρα της και τη γήινη έλξη.

Η   βαρύτητα, μια ΔΥΝΑΜΗ ακατανόητη στην έννοια της και τη σημασία της, αναγκάζει όλα τα σώματα να πέφτουν, επειδή η ΓΗ ,τα έλκει  προς το κέντρο της.

Η μόνη ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ που υπάρχει στη Γη και δεν υπόκειται σε κανένα περιορισμό είναι η Ελευθερία της Συνείδησης και η ΓΑΙΑ πάντα βοηθά μέσω της ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗΣ της Αντίληψης, τα καλύτερα παιδιά της, σε αυτό τον σκοπό.

Αν δεν τα βοηθούσε, το ανθρώπινο είδος θα είχε εξαφανισθεί από καιρό.

Αυτό μας διδάσκουν οι υπέροχοι  Ελληνικοί Μύθοι στον πυρήνα της Ιστορίας τους., τόσο από τη μια πλευρά  του εγκεφάλου όσο και από την άλλη και καλά είναι, να τα ενώνουμε και τα δυο.

Ως Ελλάδα, στο επίπεδο της λογικής θα ορίζαμε μια γεωγραφική περιοχή, χώρα της ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ, σχετικά μικρή, που περιβρέχεται από θάλασσα με τον ηπειρωτικό κορμό να καταλαμβάνεται από την διπλή οροσειρά της Πίνδου νεότερης Αλπικής ορογένεσης.

Στο επίπεδο της σιωπηλής γνώσης όμως, ΕΛΛΑΣ, είναι η εξέλιξη της Ανθρώπινης Συνείδησης του σοφού ανθρώπου homo sapiens και ττόσο η περιπέτειας της,  όσο  και το ταξίδι της, στον Χωροχρόνο, είναι μεγάλο σε οκτάβες φωτός.

Στη χώρα αυτή, άναψε η Φλόγα τη Γνώσης με κέντρο τον Άνθρωπο και το Σημείο της Αντίληψης της Ανθρωπότητας ξεκίνησε την περιστροφή και περιοδεία του, από Ανατολή  σε Δύση, περνώντας από όλους τους τόπους τους λαούς, τις φυλές  και τις κουλτούρες και τώρα ξαναγυρίζει στην ΘΕΣΗ του, πιο ώριμο και πιο σοφό σε ΠΝΕΥΜΑ, όσο ποτέ.

Η πρώτη αντίληψη, την Εποχή των Ατλάντων, στερεώθηκε στην πρώτη Ήπειρο την Παγγαία και μετακινήθηκε σε όλη τη γη μέσα από τις μετακινήσεις των λιθοσφαιρικών πλακών σε τεκτονικές καταβυθίσεις και αναδύσεις στο πόλεμο των Βορείων και των Νοτίων.

Ο Ελληνισμός είναι το παιδί της ΙΣΟΡΡΟΠΊΑΣ στο τέλος μιας σκοτεινής εποχής και κατάχρησης εξουσίας. Είναι η ΝΙΚΗ της Αθηνάς σε μια Ποσειδώνια πρόκληση και υπερβολή.

Το μεγάλο ταξίδι του Ελληνισμού αντικατοπτίζεται στον ουρανό στα ονόματα των  αστεριών και των αστερισμών με απαύγασμα σοφίας, λαμπρό.

Ο Ελληνισμός, με  ό,τι περιλαμβάνει το σύνολο του, έχει  διαγράψει όχι μόνο μια μεγάλη ιστορική διαδρομή, αλλά έχει διανύσει και μια Μυθική τροχιά αστέρων σε διάνυσμα Γνώσης και  Δύναμης, ευθύ.

Ο  Ελληνισμός γεννήθηκε εδώ σε αυτό τον χώρο της Δύναμης και της Γνώσης, την Μεσόγειο, το κέντρο της  συναρμολόγησης της Αντίληψης, στον ΟΜΦΑΛΟ των Δελφών.

Εδώ γεννήθηκε  το Φως  της Αντίληψης και εδώ επιστρέφει από τα παράξενα παιγνίδια  της  Δύναμης.

Η Μεσόγειος, είναι το μέσον  της Γαίας Γης και η Ελλάς,το  κέντρο της Αρμονίας της.

Ο Ελληνισμός, η  ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΣΗ της.

Οποιοδήποτε πρόβλημα στην Ελλάδα επηρεάζει βαθιά όλη τη γη, σε όλα τα επίπεδα, οικονομικά, πολιτικά, πολιτιστικά, ψυχολογικά, φυσικά και η κρίση είναι πρωτίστως σε παγκόσμιο επίπεδο

ΕΛΛΗΝΙΚΗ.
Δεν   μπορεί να λυθεί κανένα πρόβλημα στο κόσμο, αν  δεν λυθεί πρώτα στην Ελλάδα .

Οι πραγματικοί εχθροί του Ελληνισμού, και είχε πολλούς εξωτερικούς, μαζί με τα ελαττώματά του, τους εσωτερικούς, το γνωρίζουν αυτό.

Όχι μόνο το γνωρίζουν γιατί είναι ευφυείς, αλλά ξέρουν πως αν καταστρέψουν την Ελλάδα, η επόμενη ημέρα δεν θα υπάρξει για αυτούς, γιατί δεν θα υπάρχει ΓΗ και….  το επόμενο πρωί.

Γι αυτό και δεν το κάνουν.

Αυτό που προσπαθούν είναι να  την υποτάξουν , να την κλέψουν και να την  προσεταιριστούν, να την “παντρευτούν”.

Γι αυτό και την πολιορκούν με διάφορους   τρόπους, σαν την ΠΗΝΕΛΟΠΗ ως ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ και την κλέβουν σαν την ΕΛΕΝΗ ως ΤΡΩΕΣ μαζί με όλους τους ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ.

Η Ελλάδα όμως  ΣΤΕΡΙΑ αρχαία  ΗΠΕΙΡΟΣ, κραταιά, είναι ΝΗΣΙ ΦΩΤΙΑ, είναι ΠΗΝΕΛΟΠΗ απόρθητη, ατρυτώνη, αγέραστη ομορφιά. Είναι ΕΛΕΝΗ  ΓΝΩΣΗ  λαμπερή, που όλα τα σκοτάδια διαπερνά.

Το μήνυμα λοιπόν της Γαίας είναι,  προς τους εξουσιαστές ειδικά:

Όσο υπάρχει Ελλάδα, ο  Ήλιος θα ανατέλλει κανονικά.

Όσο η Ελλάδα είναι ΟΜΗΡΟΣ σε  ανόητα υπερφίαλα μυαλά, τόσο η Γη θα στενάζει βαριά.

Η Ελλάδα είναι σύζυγος του ΟΔΥΣΣΕΑ και  ανήκει σε διαυγή καθαρά μυαλά.

Ο Οδυσσέας , ο Τηλέμαχος, η Ελένη  και το Σημείο της Αντίληψης του Απόλλωνα, ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ στην Ελλάδα ύστερα από απουσία και ταξίδια μακρινά, μαζί με το ΤΟΞΟ του και τα βΕΛΗ του, ακτίνες ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ φωτεινά.

Η Γαία που  αγαπά όλα τα  σοφά της  παιδιά , τα παίρνει ΑΓΚΑΛΙΑ και τα αστέρια ξαναμετρά, με πρώτο λαμπερό, την ΑΡΤΕΜΗ ΟΥΡΑΝΟ.

Ο Απόλλων με τη Λύρα του, δονεί το ΣΥΜΠΑΝ σε ένα κοσμικό μπολερό.

Ξημερώματα του 21ου Αιώνα….  σε πολύχρωμα  γράμματα και μηνύματα ομηρικά.

Αστραία

http://astrealeonidou.blogspot.gr/search?updated-max=2017-01-30T19:32:00%2B02:00&max-results=4&start=8&by-date=false

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>