«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Όταν κάνεις κριτική… Να την κάνεις πρώτα στον εαυτό σου!

αυτο

Αυτά όλα τα βδελύγματα, που έχουν καταλάβει την Βουλή, ειναι ανάξια ακόμα και μιας κακής κριτικής!

Αν πιάσουμε τα προδοτικά ΜΜΕ εκεί ειναι που όσο ασχολείσαι μαζί τους, βουλιάζεις σε βούρκο, σε απόπατο, σε οχετό λυμάτων!

Αν προστρέξεις στου σημερινούς λόγιους, θα μείνεις κατάπληκτος, δεν βλέπουν τίποτα άλλο από τα πνευματικά τους δικαιώματα, πως πάει το χρηματιστήριο και πως θα πάνε σε όλες τις διαλέξεις και φόρουμ, να δηλώσουν εν μέσω πλήρης καταστροφής της πατρίδος τους ότι υπάρχουν, να μην τους ξεχάσει η ιστορία!

Και το μεγαλύτερο τους μέλημα είναι να πουν ότι αυτός η ο άλλος είναι αγράμματος, ανορθόγραφος, προσπερνώντας και παραβλέποντας, ότι αυτός ο αμόρφωτος, τολμά, κινδυνεύει, αδιαφορώντας για την φτηνή κρητική τους!

Με ότι όπλα έχει ρίχνετε στην μάχη, αυτό και μόνο αυτό έχει σημασία, σε έναν ολομέτωπο αγώνα κατά του αόρατου, ορατού εχθρού!

 Αυτός ο αμόρφωτος έχει μέσα του ποιότητα, πατριωτισμό και το μόνο που επιδιώκει είναι η προσφορά του με οποιονδήποτε τρόπο, ακόμα και με την ζωή του για την πατρίδα του!!!

Αυτό σήμερα δεν μετρά και λέγετε εξτρεμισμός κατά της εγκάθετης ξενόδουλης εταιρίας που λέγετε κυβέρνηση!!!!!!!!!!!!!!

Λοιπόν το θέμα μας είναι η κριτική, ποιος την κάνει, γιατί την κάνει και σε ποιους την  κάνει;

Τρέχουν, αγωνίζονται??? για τα δίκια των άλλων??? ανθρωπιστές οι άνθρωποι??? πολιτισμένοι οι άνθρωποι??? αντιρατσιστές οι άνθρωποι???  εθνικοί φασίστες οι άνθρωποι??? άκρα αριστερά διεθνιστές  οι άνθρωποι??? αντιρρησίες συνειδήσεως, σε βάρος των νομοταγών οι άνθρωποι??? αγώνες για τους κίναιδους και την διαφορετικότητα της ανωμαλίας οι άνθρωποι??? σκοτωμός και πεζοδρόμιο για το ποδόσφαιρο οι άνθρωποι??? λόγιοι και κινήματα ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια, από το πουθενά, για να μας σώσουν οι άνθρωποι???

Κανένας μα κανένας από τους παραπάνω,  δεν έκανε  αγώνες στα πεζοδρόμια στις πλατείες για τους ξεσπιτωμένους, για τους άστεγους, για τα παιδιά που οδεύουν στην ασιτία και λιποθυμούν στους δρόμους, ναι αλλά δεν είναι το δικό μου παιδί, για τους ανθρώπους με δήθεν ψυχολογικά προβλήματα, που τα απέκτησαν κατά χιλιάδες σε υστερική μορφή  και αυτοκτονούν, για την παραβίαση κατά κόρων του συντάγματος, που το έκαναν κωλόχαρτο κακής ποιότητας, που αφαίρεσαν όλα τα δικαιώματα του πολίτη και από άνθρωπο σε μια εννοούμενη πολιτεία τον κατάντησαν χρήσιμο για φύραμα για τις φάρμες των επικυρίαρχων, κανένας μα κανένας από αυτά τα παραπάνω νόμιμα καθάρματα,  δεν ξέρει τι και πόσες φορές υπέστη γενοκτονία αυτός ο λαός!

ΨΙΛΟ Α 1Αλήθεια πόσοι Έλληνες γνωρίζουν το παραπάνω μεγαλύτερο ολοκαύτωμα επάνω στην γη;;;;;

Ποτέ δεν το έθεσαν θέμα στα φόρουμ και στα καταστατικά κινημάτων, ως πρωταρχικό σκοπό, την αποκατάσταση και δικαίωση του μεγαλύτερου διαχρονικού ιστορικά ολοκαυτώματος των Ελλήνων,  κανένας καθηγητάκος και πρύτανης και υπουργός παιδείας,  δεν το έθεσε θέμα να διδάσκετε στα σχολεία το αληθινό διαχρονικό έγκλημα κατά των Ελλήνων, μέχρι και αυτήν την στιγμή που γράφω συνεχίζετε αυτό το ολοκαύτωμα κατά των Ελλήνων!

Η γελοία δικαιολογία είναι, να μην διαιωνίζουμε τα μίση και τα πάθει του παρελθόντος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Όλοι το κάνουν και δεν μιλούν για μίση και πάθει, αλλά για αποτύπωση της ιστορίας!!!!!

Μόνο για τους Έλληνες η αποτύπωση της ιστορίας, είναι μίση και πάθει και ακόμα το ποιο γελοίο και προδοτικό, είναι και άκρος ρατσιστικό!!!!!!!!!

Αυτοί λοιπόν έχουν το θράσος να συμμετέχουν, να απαιτούν, να κρίνουν τους άλλους, γιατί δεν σκέπτονται άρρωστα, προδοτικά, ανθελληνικά όπως αυτοί!

Έχουν όμως ένα χάρισμα  αυτά τα δουλικά!!!! Είναι χριστιανοί, όχι Έλληνες χριστιανοί, αλλά χριστιανοί Έλληνες, πάνε στις διακοπές τους!!!

Τρέχουν στις γιορτές στις Παναγίες και περιμένουν αιώνες μεταξύ νεκρών και ζωντανών να κάνει το θαύμα της!!!

Ο Κοντονής και ο κάθε Κοντονής μέσα από αυτόν τον σημερινό πολιτικό βούρκο, δεν θα κλάψει για την κριτική σου, γιατί δεν τον αγγίζει, αφού είναι πουλημένος ψυχή και σώματι – και γιατί εσύ που τον κρίνεις είσαι, χιλιάδες φορές χειρότερος!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ο ΚΑΘΕ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΝΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ

Για την απόφαση του Κοντονή να μη συμμετάσχει στο Διεθνές Συνέδριο που γίνεται στις 23 Αυγούστου στην Εσθονία για τα εγκλήματα του κομμουνισμού, κουνώντας μάλιστα και το δάχτυλο, θα πρέπει να ντρέπονται και άλλα πολιτικά κόμματα.
Εξηγούμαι:
Το συνέδριο γίνεται σε μια χώρα που μαρτύρησε επί πενήντα χρόνια υπό βάρβαρη κομμουνιστική κατοχή, την ημέρα που θεσπίσθηκε από το Ευρωκοινοβούλιο, τον Απρίλιο του 2008, ως «Ημέρα Μνήμης για τα Εγκλήματα του Κομμουνισμού και του Ναζισμού».
Από όλο το Ευρωκοινοβούλιο; Όχι. Γιατί από τους τότε 24 έλληνες Ευρωβουλευτές, ΜΟΝΟ ΔΥΟ υπερψήφισαν την απόφαση της καθιέρωσης της ημέρας μνήμης. Ήταν οι Εμμανουήλ Αγγελάκας και Νικόλαος Βακάλης, από τη Νέα Δημοκρατία.
Το ψήφισμα ΔΕΝ ψήφισαν οι υπόλοιποι 22 έλληνες Ευρωβουλευτές, ως ακολούθως:

1. Από τη Νέα Δημοκρατία, 9 Ευρωβουλευτές ΑΠΕΙΧΑΝ:
Ιωάννης Βαρβιτσιώτης
Μαργαρίτης Σχινάς
Αντώνης Τρακατέλλης
Γ. Δημητρακόπουλος
Ρόδη Κράτσα
Γιάννης Γκλαβάκης
Μαρία Κασσιώτου
Γεώργιος Παπαστάμκος
Μανώλης Μαυρομμάτης
(Μεγάλα παλικάρια ετούτοι, φάροι ηθικής συνείδησης, έτσι σιωπηλοί όπως ήταν, στη γωνίτσα τους).
2. Από το ΠΑΣΟΚ, και οι 8 Ευρωβουλευτές ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ την απόφαση, καταγγέλλοντας ότι η ημέρα κοινής μνήμης «εξισώνει κατά απαράδεκτο τρόπο» τον κομμουνισμό και τον ναζισμό:
Μαίρη Ματσούκα
Σταύρος Λαμπρινίδης
Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου
Σταύρος Αρναουτάκης
Κατερίνα Μπατζελή
Κωνσταντίνος Μποτόπουλος
Ευαγγελία Τζαμπάζη
Μαριλένα Κοππά
(Ξέχασαν να μας πουν όμως ποιου από τους δύο, του κομμουνισμού ή του ναζισμού, τα εγκλήματα τους αρέσουν περισσότερο–γιατί αν τους ήταν εξ ίσου απεχθή υποθέτω δε θα είχαν πρόβλημα να υπερφηφίσουν).
3. Από το ΚΚΕ, και οι 3 Ευρωβουλευτές ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ, καταδικάζοντας την απόφαση ως αποτέλεσμα «αντικομμουνιστικής υστερίας»:
Θανάσης Παφίλης
Γιώργος Τούσσας
Διαμάντω Μανωλάκου
(Αυτοί τουλάχιστον ήξεραν τι έκαναν).
4. Από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο 1 Ευρωβουλευτής ΑΠΟΥΣΙΑΖΕ:
Δημήτρης Παπαδημούλης
(Ανέκαθεν ήταν γίγας αυτός ο άνθρωπος).
5. Από το ΛΑΟΣ, ο 1 Ευρωβουλευτής ΑΠΟΥΣΙΑΖΕ:
Γεώργιος Γεωργίου
(Αυτός μάλλον ή δεν κατάλαβε τι γινόταν, ή μπορεί και να χάθηκε στο δρόμο).

Apostolos Doxiadis

Αναρτήθηκε από Andpik στις 8/19/2017

Μοιραστείτε το!

1 comment to Όταν κάνεις κριτική… Να την κάνεις πρώτα στον εαυτό σου!

  • .
    .
    .
    .
    .
    ΠΡΟΣ Κ. ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟ

    .
    ΒΑΛΣΑΜΟ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ……………..
    .
    .
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ……………………..
    .
    .
    .ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΣΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ !
    .
    .
    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
    .
    .
    .
    .
    .

    .
    .
    .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>