«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

«Σε καταλάβαμε καημένε!»

ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ

«Μην κομπάζεις που επέζησες λουφάζοντας.

Ο θάνατος μυκτηρίζει αυτούς που δεν αντιστέκονται.

Τους μεταβάλλει σε ζωντανούς νεκρούς».

Ι. Ε.   του Νίκου Καραβέλου

Ο πρωθυπουργός κ. Αλέξιος Τσίπρας κατηγορείται ότι πρόδωσε τις ιδέες του και με έργα αντίθετα απ’ όσα διακήρυττε κατέστη χειρότερος των προκατόχων του.

Αφού κατήγγειλε το πολιτικό ήθος και τη δειλία εκείνων, αφού τους κατηγόρησε, αυτός και το περιβάλλον του, αποδίδοντάς τους αυτά που τους άξιζαν, υποσχέθηκε στον λαό πολιτική αξιοπρέπεια, αντίσταση στην επίθεση, άρνηση υποταγής και ασίγαστο πόλεμο κατά των σκευωρών.

Και αιφνίδια, ενώ ο λαός είχε αποφανθεί με 62% υπέρ της αξιοπρέπειας και της ανεξαρτησίας της χώρας, ο ίδιος μετατρέποντας το ΟΧΙ σε ναι, μετέβαλε την πολιτική του σε ένα κουβάρι από προφάσεις και ανοησίες.

Και αφού υπέγραψε το χειρότερο μνημόνιο, άρχισε πλέον να διακηρύσσει και την ήττα του, ομοιάζοντας με εκείνο τον ανθρώπινο τύπο κερατωμένου συζύγου, τον «κερατά τρομπέτα» (cocu trompette), όπως προσφυώς και χαριτωμένα τον αποτύπωσε ο Φουκώ.

Είπε, λοιπόν, ο κ. Τσίπρας μιλώντας στην πανελλαδική συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ (το 2015):

«Είμαστε υπερήφανοι για τις επιλογές μας, καθώς επιλέξαμε να μην οδηγήσουμε τον λαό στον…

χορό του Ζαλόγγου και αποτρέψαμε την εκδοχή της μαζικής αυτοκτονίας που προετοίμαζαν οι πιο ακραίες συντηρητικές δυνάμεις της Ευρώπης … θα μπορούσαμε να επιλέξουμε να μη λερώσουμε τα δικά μας χέρια.

Να υποκριθούμε ότι εκτός ευρωζώνης μπορούμε να εγγυηθούμε το ίδιο επίπεδο ζωής για τους πολλούς».

Ταύτα ειπών ο κ. Τσίπρας διαβεβαίωσε :

 Ότι ο «κρίσιμος κόμβος» είναι πλέον η «διαπραγμάτευση» για το χρέος (τα εισαγωγικά δικά μας).

– Ότι το νέο ταμείο αποκρατικοποιήσεων δε δίνει μόνο δυνατότητα ιδιωτικοποιήσεων, αλλά ότι είναι και δήθεν αναπτυξιακό, καθώς το 50% των εσόδων πηγαίνει στην ανάπτυξη.

– Ότι ο ίδιος έφερε καλύτερο μνημόνιο από εκείνο που θα μπορούσε να φέρει ο Μεϊμαράκης ή ο Θεοδωράκης και μάλιστα φρικίασε ενώπιον του μνημονίου, το οποίο θα έφερνε ο Σαμαράς, αν κρατούσε την εξουσία.

– Ότι το ΟΧΙ ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ (δηλαδή στον ίδιο) και όχι στους αυτοδιοριζόμενους εκπροσώπους του (ήτοι στον Λαφαζάνη κλπ).

– Ότι η συμφωνία με τους εταίρους ήταν «μια αναγκαία λύση, προκειμένου να διασφαλιστεί το βιοτικό επίπεδο του λαού, ειδικά των φτωχότερων στρωμάτων».

– Ότι οι ψηφοφόροι, τέλος, δεν πρέπει να επιτρέψουν στους οπαδούς της «αντιδραστικής παλινόρθωσης» να ακυρώσουν τα βήματα, που έχουν γίνει.

Κάθε σκεπτόμενος άνθρωπος, όμως, έχει τη στοιχειώδη υποχρέωση να επισημάνει και να στηλιτεύσει τα ακόλουθα :

1) Ότι ο κ. Τσίπρας ψεύδεται και όταν ξεκινήσεις τα ψέματα, είναι αδύνατον να σταματήσεις. Κι όταν συνεχίζονται τα ψέματα, τότε προδιαγράφονται η ήττα και ο διασυρμός. «Κρίσιμος κόμβος» είναι πράγματι η διαπραγμάτευση για το χρέος.

Όχι, όμως, η διαπραγμάτευση, όπως την εννοεί ο κ. Τσίπρας και η ηγετική ομάδα, που τον περιβάλλει και τον οδηγεί στον εξευτελισμό. Μία διαπραγμάτευση είναι νοητή, η άρνηση πληρωμής του χρέους με τη ρητή δήλωση ότι ο λαός και η χώρα δεν χρωστούν τίποτα, αφού ούτε ένα ευρώ από τα χρήματα αυτά δεν εισέρχεται στη χώρα και δε χρησιμοποιείται προς όφελος του λαού. προσφυγή ενώπιον των διεθνών Οργανισμών και του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, καθώς κατά της χώρας ασκείται «πολεμική βία».

2) Ψεύδεται πάλι ο κ. Τσίπρας και το περιβάλλον του.

Το νέο ταμείο αποκρατικοποιήσεων είναι το εργαλείο, με το οποίο το σύνολο της δημόσιας περιουσίας του κράτους περνάει πλέον οριστικά στα χέρια των τοκογλύφων.

Η αναφορά σε ποσοστό, το οποίο, υποτίθεται, θα πάει στην ανάπτυξη, δεν είναι τίποτε άλλο παρά «το τυρί μπροστά στη φάκα».

3) Ψεύδεται ξανά ο κ. πρωθυπουργός, εκτός αν δεν έχει συνείδηση των λεγομένων.

Δε διαφέρουν, άλλωστε, σε τίποτα τα μνημόνια των κ. κ. Παπανδρέου και Σαμαρά από το τρίτο, το δικό του, που ο ίδιος το μετέφερε στην πατρίδα μας ως φιάλη δηλητηρίου.

4) Ψεύδεται συνειδητά ο κ. Τσίπρας. Το ΟΧΙ δεν ανήκει ούτε στον ΣΥΡΙΖΑ ούτε σε κανέναν αυτοδιοριζόμενο εκπρόσωπό του.

Το ΟΧΙ αποτελεί ιερή ιδιοκτησία των Ελλήνων. Αποτέλεσμα για το οποίο ο λαός θα επαίρεται δικαίως και ο ίδιος θα ντρέπεται εσαεί.

Ήταν ένα αποτέλεσμα απόλυτα φυσικό, πλην αναπάντεχο, απ’ ότι φαίνεται, για τον κ. Τσίπρα και το περιβάλλον του, οι οποίοι περίμεναν μικρότερη διαφορά στη νίκη του ΟΧΙ για να μπορούν να δικαιολογήσουν τις κυβιστήσεις τους.

5) Ψεύδεται αμετροεπώς ο κ. Τσίπρας. Αν η συμφωνία με τους εταίρους είναι μια «αναγκαία λύση για να διασφαλισθεί το βιοτικό επίπεδο του λαού», τότε πώς δικαιολογείται ο εκβιασμός σε βάρος του ιδίου ;

Αν εκβιάστηκε, εκβιάστηκε προκειμένου να αποδεχθεί μια συμφωνία που δε διασφαλίζει το βιοτικό επίπεδο του λαού και ειδικά των φτωχότερων στρωμάτων.

Αυτό διδάσκει η κοινή λογική.

Τα αντίθετα προκαλούν μόνο θυμηδία.

6) Ψεύδεται, τέλος, ως απαίδευτος, μάλλον, ο κ. Τσίπρας.

Εδώ ο κ. πρωθυπουργός χρησιμοποιεί τη διατύπωση «αντιδραστική παλινόρθωση».

Ως άλλος «Βοναπάρτης» ταυτίζει τη φυσική αντίδραση προς τις περί υποταγής επιλογές του με την παλινόρθωση των Βουρβώνων.

Πολύ δεν πάει;

Έχει γίνει πλέον αντιληπτός ο τρόπος με τον οποίο ενήργησε ο κ. Τσίπρας. Πολλοί εξεπλάγησαν, βέβαια, από τη «μεταστροφή» του.

Άλλοι, όμως, ήταν εξαρχής βέβαιοι για τον τρόπο που τη σχεδίασε.

Είναι, άλλωστε, δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι έλαβε χώρα μια τόσο άμεση και αναπάντεχη πολιτική μεταστροφή σαν τη δική του.

Έγραφε ο Ιάσων Ευαγγέλου στο έργο του «Ψηφίδες ποίησης»:

«Σε καταλάβαμε καημένε!

Όλοι οι δειλοί κρατάνε την ασπίδα με το δεξί

(κι ύστερα λένε ότι είναι αριστερόχειρες… )».

*Ο Νίκος Καραβέλος είναι Δικηγόρος – Συγγραφέας

“Κατεχόμενη χώρα η Ελλάδα από μια συμμορία αδίστακτων κερδοσκόπων”

Του Χρήστου Καπούτση

Μια  από τις χειρότερες μορφές καταστροφής  (ανθρωπιστικής και Εθνικής) βιώνει ο ελληνικός Λαός, λόγω των Μνημονίων, των υποταγμένων Κυβερνήσεων και της αναλγησίας των αδίστακτων κερδοσκόπων θεσμικών δανειστών και εταίρων μας, σε πλήρη σύμπλευση με την ΤΡΟΙΚΑ εσωτερικού (ΣΕΒ, καναλάρχες, φοροαπατεώνες επιχειρηματίες και αδρά αμειβόμενοι συστημικοί Καθηγητές και Δημοσιογράφοι).

Όμως, κανένα έγκλημα σε βάρος του Λαού και του Έθνους δεν παραγράφεται. Τι έγινε όμως  πως φθάσαμε ως εδώ;  Μια απορία, που θα πρέπει,  εν καιρώ τω δέοντι, να αποσαφηνιστεί πλήρως!

Αν ο Α. Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ έχει δίκιο και το έλλειμμα το 2009 ήταν 15,2% του ΑΕΠ, τότε η Κυβέρνηση Κ. Καραμανλή (με ΥΠ.ΟΙΚ. τους  Γ.Αλογοσκούφη και Γ.  Παπαθανασίου) έριξε την οικονομία στα βράχια!

Αν όμως ο Γεωργίου «μαγείρεψε» τα στοιχεία και σκοπίμως διόγκωσε το έλλειμμα , προκειμένου  να δικαιολογηθεί η προαποφασισθείσα από τον Γ.Α. Παπανδρέου ένταξη της χώρας στο Δ.Ν.Τ. και στα Μνημόνια, τότε έχει τεράστιες ευθύνες για την περιπέτεια της χώρας, ενώ  παράλληλα,  οι ευθύνες του ΠΑΣΟΚ ως Κυβέρνηση και  προσωπικά του Γ.Α. Παπανδρέου  είναι εγκληματικές και εφόσον αποδειχτεί και σκοπιμότητα,  τότε, αγγίζουν τα όρια της Εθνικής μειοδοσίας.

Όμως, οι θεσμικοί  δανειστές μας (Δ.Ν.Τ,  η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, Γερμανία) και η Ελληνική Δικαιοσύνη (μέχρι τώρα, αφού ασκήθηκε αναίρεση εκ μέρους της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου, εναντίον του βουλεύματος των συμβουλίων εφετών (υπ. αρ. 969/2017)  με το οποίο ο Α. Γεωργίου απαλλάγηκε των κατηγοριών για τεχνητή διόγκωση του δημοσιονομικού ελλείμματος) , επιμένουν,  ότι ο Α. Γεωργίου  έχει δίκιο και απαιτούν, όχι μόνο την οριστική απαλλαγή και αθώωσή του, αλλά να αποζημιωθεί από το Δημόσιο και για τα δικαστικά έξοδα που έχει καταβάλει.

Με την θέση των δανειστών συμφωνεί η γνήσια μνημονιακή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που σπεύδει να νομοθετήσει (!!) να απαλλάξει και να αποζημιώσει τον κ. Γεωργίου και κατ΄ επέκταση να «αθωώσει» τον Γ.Α. Παπανδρέου, «φορτώνοντας» εμμέσως την αποτυχία της οικονομίας στην Κυβέρνηση Κ. Καραμανλή και στον προκάτοχό του Κ. Σημίτη.

Ή να θολώσει τα νερά και σκοπίμως να κάνει διάχυση ευθυνών, ώστε ποτέ να μην βρεθούν οι ένοχοι της εθνικής σθμφοράς. Είναι όμως έτσι;

Ήταν ειλικρινής ο κ. Γεωργίου, που υποστήριζε ότι το δημοσιονομικό έλλειμμα ήταν στο 15,2%, δηλαδή ότι ο Γ.Α. Παπανδρέου παρέλαβε μια χρεωκοπημένη οικονομία και ενέδωσε βλακωδώς ή σκοπίμως,  στις πιέσεις των ευρωπαίων εταίρων μας  να υπαχθεί η χώρα στην εποπτεία του Δ.Ν.Τ.;

Ο Α. Σαμαράς ως επικεφαλής της αντιπολίτευσης (πριν από της εκλογές του 2012),  είχε υποσχεθεί,  ότι ως κυβέρνηση, θα συγκροτήσει μία μόνο εξεταστική επιτροπή της Βουλής, που θα διερευνήσει πως μπήκε η χώρα στο Δ.Ν.Τ.

Μια  υπόσχεση που  ως Πρωθυπουργός την «ξέχασε», γιατί άραγε;  Πιθανόν,  διότι ο κυβερνητικός εταίρος και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Β. Βενιζέλος, αντιδρούσε, διότι, δεν ήθελε να εκτεθεί περαιτέρω το ήδη απαξιωμένο ΠΑΣΟΚ.

Παρεμπιπτόντως, είναι αληθές ότι, η Γερμανία είχε κέρδη 1,34 δισ. ευρώ μόνο από τόκους δανείων που έδωσε στην Ελλάδα και ελληνικών ομολόγων που αγόρασε, κατά την διάρκεια της κρίσης (2010-2016) ;

Πάντως αυτά υποστηρίζει ο Γερμανικό Υπουργείο Οικονομικών απαντώντας  σε ερωτήσεις του κόμματος των Πρασίνων, αλλά  και έγκυρα γερμανικά ΜΜΕ όπως η Sueddeutsche Zeitung και η Handelsblatt, ότι πράγματι η Γερμανία κέρδισε αρκετά από την ελληνική κρίση!

Φυσικά και η γερμανική κερδοφορία σε βάρος της Ελλάδας στο πλαίσιο του ληστρικού καπιταλισμού είναι νόμιμη, είναι όμως και βαθύτατα ανήθικη  στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής αλληλεγγύης.

Σε κάθε περίπτωση,  είναι προφανής η διασύνδεση της υπόθεσης Γεωργίου, της υπαγωγής της χώρας στο Δ.Ν.Τ., της κερδοφορίας της Γερμανίας  από τους τόκους των δανείων, της υπερφορολόγησης  και  της μαζικής φτωχοποίησης χιλιάδων ελλήνων , καθώς  και της οξύτατης πολιτικής αντιπαράθεσης των κομμάτων εξουσίας (ΣΥΡΙΖΑ, Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ) με τα θύματά τους, τους εξαθλιωμένους πολίτες, που δημιουργούν ένα κλίμα σύγκρουσης και διχασμού.

Και επίσημα πλέον ομολογείται, ότι κατά τη διάρκεια της κρίσης και των μνημονίων οι πλούσιοι Έλληνες έγιναν πλουσιότεροι και  οι  φτωχοί φτωχότεροι.

Την «τρομακτική» αποκάλυψη κάνουν νεοφιλελέ Καθηγητές του συστήματος όπως ο Π. Λιαργκόβας (Συντονιστής του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής των Ελλήνων), όπου σε άρθρο του επισημαίνει ότι:

Κατά την διάρκεια της κρίσης (2010 -2016) το πλουσιότερο 20% των Ελλήνων αύξησε κατά 6,5 φορές το εισόδημα του συγκριτικά με το 20% του φτωχότερου».

Θηριώδη αποτελέσματα του ΣΕΒ και της ΤΡΟΙΚΑΣ εξωτερικού εσωτερικού (ένα και το αυτό) και των Μνημονιακών Κυβερνήσεων, σε βάρος των οικονομικά και κοινωνικά αδύναμων ελλήνων πολιτών (μικρομεσαίοι επιχειρηματίες, μικροεπαγγελματίες, μισθωτοί  και συνταξιούχοι)!!

Γι’ αυτό ακριβώς θα πρέπει να «φωτιστούν» και οι σκοτεινές πτυχές της πολύπλευρης ελληνικής κρίσης, να βγουν οι σκελετοί από την ντουλάπα,  να καταδειχθούν οι ένοχοι των εγκλημάτων κατά τους Λαού και οι υπεύθυνοι να λογοδοτήσουν  σε μια ανεξάρτητη και όχι κομματική Δικαιοσύνη.

Πάντως, το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων καταδίκασε τον επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέα Γεωργίου, σε δύο χρόνια φυλάκιση με τριετή, όμως, αναστολή, τον οποίο έκρινε ένοχο για μια, ίσως την κυριότερη, από τις τρεις πράξεις παράβασης καθήκοντος.

Το Δικαστήριο μάλιστα δεν του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό και του επέβαλε την ανώτατη ποινή!

Χυδαία και χωρίς προηγούμενο μετά από τον Β΄ Π.Π. επίθεση της ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ σε βάρος της Ελλάδας.

Παρά το γεγονός ότι η ελληνική Δικαιοσύνη καταδίκασε τον πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέα Γεωργίου, σε διετή φυλάκιση με τριετή αναστολή για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος, ο γερμανικός Τύπος σπεύδει να τον υπερασπιστεί .

Σύμφωνα με την Deutsche Welle, οι γερμανικές εφημερίδες σχολιάζουν αρνητικά την ετυμηγορία του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων, δίνοντας «συγχωροχάρτι» στον πρώην ισχυρό άνδρα της ΕΛΣΤΑΤ. Και μάλιστα απειλούν, οι δανειστές – τοκογλύφοι (Σόιμπλε, Δ.Ν.Τ. και Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα) , με κυρώσεις σε βάρος της ΕΛΛΑΔΑΣ , αν δεν αθωωθεί ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ!! Ο δε «φιλέλληνας» Π. Μοσκοβισί είπε ότι το θέμα ΓΕΩΡΓΙΟΥ θα συζητηθεί στο επόμενο Γιούρογκρούπ!! ΕΡΩΤΗΣΗ: Η ΕΛΛΑΔΑ, μήπως είναι κατεχόμενη χώρα από μια συμμορία αδίστακτων κερδοσκόπων, που ονομάζονται και θεσμικοί δανειστές μας;;

Πηγή: militaire.gr

dimosthenis liberopoulos dimosthenislibero@gmail.com

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>