«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ προς τον Κύριο ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

ΔΥΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΚΔ
 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Ο Αντώνης Παπαντωνίου, Ναύαρχος Λ.Σ. (ε.α.) – Νομικός

Με αφορμή τις πρόσφατες Δηλώσεις σας για τις σχέσεις της Δικαιοσύνης με την Νομοθετική και Εκτελεστική Εξουσίαμε στόχο , όπως δηλώσατε την εύρυθμη λειτουργία του Δημοκρατικού Πολιτεύματος επιτρέψτε μου να σας απευθύνω κάποια ερωτήματα και θα ήμουν ευτυχής εάν γινόμουν αποδέκτης των απαντήσεών σας.

Πιστεύετε λοιπόν σοβαρά Κύριε Πρόεδρε ότι λειτουργεί στην Ελλάδα το Δημοκρατικό Πολίτευμα το οποίο κινδυνεύει και καλείτε σε προστασία του;;;

Γιατί πιστεύω ότι δεν υπερβάλλω καθόλου να ισχυρίζομαι ότι η Δημοκρατία, αυτή έστω που υπήρχε, καταλύθηκε με την Υπογραφή, της Σύμβασης Δανειακής Διευκόλυνσης, όπως υπεγράφη και που ποτέ δεν πέρασε έστω και από αυτό το υποτιθέμενο Κοινοβούλιο, με το Άρθρο 14 παρ. 5  σύμφωνα με το οποίο «παραιτείται άνευ όρων και αμετάκλητα από κάθε ασυλία λόγω άσκησης Εθνικής Κυριαρχίας», με ευθεία παραβίαση του Άρθρου 28 του Συντάγματος, με αποτέλεσμα από την στιγμή εκείνη το Πολίτευμά μας να είναι Κοινοβουλευτική Δικτατορία.
Και είναι βεβαίως γνωστό ότι Δικτατορία δεν έχουμε μόνον με την χρήση Στρατιωτικής βίας αλλά και Κοινοβουλευτικής βίας με την παραβίαση του Συντάγματος (Μεταξάς-Χίτλερ).

 

 

Αποτέλεσμα του γεγονότος αυτού ήταν με πρόφαση το Δημόσιο Χρέος να επιβληθούν από ξένες Δυνάμεις και να εφαρμοστούν, διαχρονικά, από τις Ελληνικές; Κυβερνήσεις σειρά μέτρων που έφεραν την διάλυση της Κοινωνίας και παρέδωσαν συνολικά το Κράτος και τις υποδομές του βορά στις ορέξεις του Διεθνούς Χρηματοπιστωτικού συστήματος, όπως εκφράζεται από την Ευρωπαική Ένωση και με αιχμή του δόρατος, την έμπειρη στον τομέα της εξόντωσης Λαών, Γερμανία.

Μάταια ο Λαός μας, Κύριε Πρόεδρε, έψαχνε να βρεί λύση στην καταστροφή που βίωνε όσο και αν διαμαρτυρόταν και το μόνο που εισέπραττε ήταν η βία τόσο η σωματική όσο και η ψυχολογική ενώ όλοι οι Θεσμοί του Κράτους ήταν όχι μόνον απόντες αλλά και απέναντί του!
Μου είναι εξαιρετικά δύσκολο να δεχτώ ότι δεν εκδόθηκε απ τον Μάη του 2010 μέχρι σήμερα ούτε ένα ένταλμα σύλληψης και δεν καταγγέλθηκε απ τις Εισαγγελικές και Δικαστικές Αρχές το Δικτατορικό Καθεστώς, όταν μάλιστα έχουν καταπατηθεί όλα τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και ό Λαός είναι σε πλήρη εξαθλίωση έχοντας φθάσει πλέον να υφίσταται και Γενοκτονία, όπως αυτή ορίζεται στο Ψήφισμα του Ο.Η.Ε/ Δεκέμβρης 1948 και αποτυπώνεται στον Νόμο του Ελληνικού Κράτους 3091/1954. Το γεγονός αυτό, της καταπάτησης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, δεν είναι κάποιος υπερβολικός ισχυρισμός και έχει καταγγελθεί και από Διεθνείς Φορείς , όπως την Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Ο.Η.Ε (Μάρτιος 2014), Επιτροπή του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου, με την σύμφωνη γνώμη των Γραφείων Συνταγματικών και Οικονομικών Υποθέσεων(Μάρτιος 2014) και της Διεθνούς ένωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων FIDHE (Νοέμβριος 2014).

Βεβαίως πιστεύω ότι, τουλάχιστον σε σας είναι γνωστά, και τα Εθνικά Θέματα τα οποία έχουν βρεθεί σε πλήρη απαξίωση με την παραβίαση του Άρθρου 27παρ.2 του Συντάγματος με την μη εφαρμογή του οποίου παραδόθηκε η Κυριαρχία στο Αιγαίο σε Ξένες Δυνάμεις.
Γενικότερα ο κάθε Πολίτης βιώνει την συστηματική παραβίαση όλων των Δικαιωμάτων του που προέρχονται και προβλέπονται όχι μόνον από το Σύνταγμα αλλά και από το λοιπό ισχύον;; Δίκαιο, όπως οι διατάξεις για την προστασία της Ιδιοκτησίας (Άρθρο 17Σ), της προστασίας της Αξιοπρέπειας(.Αρθρο2παρ.1Σ), προστασίας της Οικογένειας και της Μητρότητας(Άρθρο 21Σ) και πολλών ακόμα που δεν αναφέρω για να μην σας κουράσω, για να αναφέρω και μερικά του Αστικού Κώδικα ( 281, 380,388, 179,180 κ.λ.π.) που αναφέρονται στην «απρόοπτη μεταβολή συνθηκών», «συντρέχον πταίσμα του δανειστή», παραβίαση των αρχών της «καλής πίστης» κ.λ.π. η εφαρμογή των οποίων δεν θα επέτρεπε την λεηλασία της περιουσίας των Πολιτών.

Αυτά τα ολίγα και πολύ συνοπτικά Κύριε Πρόεδρε από ένα Δικτατορικό Καθεστώς όπως ήταν μέχρι το 2015 όταν με τον Ν.4336/14-8-2015 Φ.Ε.Κ. 94Α με τον οποίο ψηφίστηκε το 3ο Μνημόνιο μεταπέσαμε και DE JURE πλέον σε Καθεστώς ΚΑΤΟΧΗΣ. Και επειδή θέλω πάντα να στοιχειοθετώ αυτό που ισχυρίζομαι παραπέμπω σε έναν κορυφαίο Συνταγματολόγο του περασμένου Αιώνα, και άκρως Συντηρητικό, Τον αείμνηστο Χρήστο ΣΓΟΥΡΙΤΣΑ ο οποίος στο βιβλίο του ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙΣ-ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΝ (Εκδόσεις Ελευθερουδάκη 1925) δίνει τον ορισμό της Πολιτείας (Κράτους) αναφέροντας ότι : Πολιτεία είναι σύνολο Ανθρώπων που κατοικεί σε συγκεκριμμένο τόπο και που συνδέεται οργανικά και ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ για την επίτευξη ορισμένου σκοπού. Κύριο λοιπόν χαρακτηριστικό ενός ελεύθερου Κράτους είναι η άσκηση Κυριαρχίας, στην οποία εστιάζουν όλοι οι Έλληνες αλλά και Αλλοδαποί Συνταγματολόγοι.

Η απουσία λοιπόν του στοιχείου αυτού μας οδηγεί απ ευθείας στην έννοια και κατάσταση Κατοχής την οποία και βιώνουμε και επίσημα πλέον απ το πιο πάνω χρονικό σημείο. Και στο σημείο αυτό πιστεύω ότι πιο αποτελεσματικό θα είναι αντί να επιμείνω περισσότερο σε επιχειρήματα για το έμα αυτό θα αναφέρω τον «υπουργό» Κουρουμπλή ο οποίος σαν «υπουργός» Εσωτερικών είχε δηλώσει Δημόσια ότι είμαστε υπό Κατοχή, ο «υφυπουργός» Ζουράρις επίσης το ίδιο πολύ πρόσφατα προς τους Δημοσιογράφους στο περιστύλιο της Βουλής και ο Βουλευτής Δημήτρης Καμμένος μέσα στη Βουλή σε αγόρευσή του.

Πρίν κλείσω την αναφορά στο θέμα αυτό, της παραδοχής της ανομίας, δεν μπορώ να μην αναφερθώ και σε ένα άλλο κορυφαίο θέμα που συνέβη τον Φλεβάρη του 2012, γιατί έχει σχέση με τον «Πρόεδρο της Δημοκρατίας] Προκόπη Παυλόπουλο που ήταν τότε  «υπουργός» Εσωτερικών στην Κυβέρνηση Παπαδήμου και που βεβαίως είχε ήδη ψηφίσει το πρώτο Μνημόνιο.
Έτσι λοιπόν στην εκπομπή «ΑΝΕΜΟΛΟΓΙΟ», του ραδιοφωνικού σταθμού «ΣΚΑΙ 100,3», απαντώντας σε ερώτηση του Δημοσιογράφου Λαβύθη παραδέχθηκε ότι : «Ναι παραβιάσαμε το Σύνταγμαγια να το σώσουμε!!!!».
Για να συνεχίσει αμέσως μετά με μια άλλη παραδοχή λέγοντας : «Η κυβέρνηση αυτή είναι Κυβέρνηση ΕΠΙΒΟΛΗΣ και αν μετά από τρείς μήνες κ.λ.π… !!!»

Μετά λοιπόν από όλα αυτά που συνέβησαν μέχρι σήμερα και εξακολουθούν να συμβαίνουν σας παρακαλώ Κύριε Πρόεδρε να μου πείτε αν εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι προστατεύετε την Δημοκρατία αποδεχόμενος όλα αυτά με την σιωπή σας ενώ θα έπρεπε να συμπεριφερθείτε όπως ο Πρόεδρος της Ισλανδίας συλλαμβάνοντας όλους τους ενόχους για να δώσουν λόγο για τις αθλιότητες που διέπραξαν και συνεχίζουν να πράττουν κατά του Ελληνικού Λαού και της Ελλάδας συνολικά.
Νομίζω ότι έστω και τώρα θα πρέπει να θυμηθούμε και να λειτουργήσουμε όπως ο Αναστάσιος Πολυζωίδης και Ο Γεώργιος Τερτσέτης το 1834.

Ευχαριστώ για την προσοχή σας

Ο Αντώνης Παπαντωνίου, Ναύαρχος Λ.Σ. (ε.α.) – Νομικός, είναι μέλος της Πολιτικής Γραμματείας
του Ε.ΠΑ.Μ.

https://epamhellas.gr/?p=72494

Μοιραστείτε το!

1 comment to ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ προς τον Κύριο ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

  • .
    .
    .
    .
    .
    ΒΙΝΤΕΟ
    .
    .
    ΒΙΝΤΕΟ — ΣΟΚ ΜΕ ΑΝΑΤΙΝΑΞΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. « http://www.olympia.gr
    .
    .
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=dY1o5K2o3M8
    .
    .
    .
    Δημοσιεύτηκε στις 19 Μαρ 2013

    .
    .
    .

    Polydoros PolydoropoulosΠριν από 2 χρόνια
    .
    .
    Ωραίο το βιντεάκι.
    .
    Επίκαιρο από τότε που φτιάχτηκε ο άγνωστος Έλλην Ήρωας κατά παραγγελίαν να σκαλιστή στην πιο αφύσικη στάση που θα μπορούσε να γίνει.
    .
    Έφυγε το Πνεύμα του Ηρωϊσμού.
    .
    Ούτως ή άλλως ποτέ του δεν βολεύτηκε σε τέτοια αλλόκοτη στάση.

    .
    Αλλά ακόμα έφυγε αφού αηδίασε από το τόσον ειδεχθές περιεχόμενο της Βουλής,
    .
    κι επειδή απεδείχθει ότι εκείνη ήταν Σταύλος του Αυγείου κι αφού η βρόμα της ξεχείλισε στον γύρω χώρο.
    .
    Έφυγε το Πνεύμα του Έλληνος.
    .
    Έφυγε ο ιερός σύνδεσμος Θεών και ανθρώπων.
    .
    Εφυγε και διεκόπει πάσα επικοινωνία μεταξύ τους.
    .
    Και οι Θείες Κοσμικές Δυνάμεις εξεμάνησαν κι απέστειλαν έναν κομήτη
    .
    να κομήσει μήνυμα αθάνατον
    .
    Ελληνικό για όλη την ανθρωπότητα:
    .
    .
    .
    “ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ.”
    .
    .
    .
    .
    .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>