«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τα λόγια του τουρκούλ Οζάλ ηχούν φρικιαστικά στα αυτιά μας κάθε ημέρα που περνά!!!!

ΠΑΜΕ ΘΕΑΤΡΟ

Ο Γεωργίου ήταν υπάλληλος του ΔΝΤ, δηλαδή των δολοφόνων του Ελληνικού λαού -και υπάλληλος του Ελληνικού κράτους!!!!!!

Αυτά τα ευτράπελα μόνο στην Ελλάδα του 2017 των Εβραίων συμβαίνει!!!!

Τελικά όλα έγιναν από την Ελληνική πολιτεία όπως ορίζει η δημοκρατία και ο πολιτισμός των Ελλήνων, περί ισότητας, ισονομίας και ανθρωπιάς, οι πλούσιοι έγιναν πλουσιότεροι και οι φτωχοί οδεύουν ομαδικά και ευτυχισμένοι στον Τάφο!!!!

Στο τέλος υπάρχει και η λίστα της…

  ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ Ή Ν.Τ.Π, που μας την έστειλε ο φίλος μας Αντώνης Γρυπαίος!

Ζούμε σε εποχές έσχατου εκπεσμού και εξευτελισμού του ανθρωπίνου γένους.

Ο Ερτονγάν, έχει ένα φοβερό πυρηνικό όπλο στα χέρια του κατά της Ελλάδος – και στην Ελλάδα έχουμε εγκάθετη ενδοτική, προδοτική, δουλική Βουλή των Εβραίων, που συνεργάζονται άψογα με την Τουρκιά!!!

 Εκατομμύρια νεαρούς Μουσουλμάνους λαθρομετανάστες Αφγανούς Πακιστανούς Σύριους, Αφρικανικούς με αρχηγούς δολοφόνους μισθοφόρους, έτοιμους για πόλεμο, με προετοιμασία μέσα στην Ελλάδα, από τους φιλοξενούμενους, ακάλεστους, αλλόφυλους, που η Μουζάλα, η πόρνη Υπουργός θα τους δώσει τα σπίτια μας, κατά εντολή των δολοφόνων μας,  φίλων μας –  και συμμάχων μας!!!!

Με αυτούς θα καταλάβει την Ελλάδα, του ΤΣΙΠΡΑ του ΚΥΡΙΑΚΟΥ της ΦΩΦΗΣ του ΚΑΜΕΝΟΥ του ΛΕΒΕΝΤΗ του ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ του ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ.

Ο Ερτονγαν, δεν χρειάζεται να κάνει πόλεμο!!!

Ο Μέγας Αλέξανδρος είχε πεί

«Δεν φοβάμαι ένα στρατό από λιοντάρια που τα διοικούν πρόβατα, αλλά φοβάμαι ένα στρατό από πρόβατα, που τα διοικούν λιοντάρια».

Λιοντάρια Στρατιωτικοί ηγέτες δεν υπάρχουν σήμερα, υπάρχουν στρατηγοί παραδουλεύτρες, αυτό απασχολούμενοι σε Φόρουμ με παχιά λόγια, όχι για την πατρίδα τους, αλλά για την τσέπη τους, δηλαδή έχουμε στρατηγούς μόνο για πνευματικά δικαιώματα. και το ποιο τραγικό, έχουμε στρατηγούς που δεν θίγονται, ακόμα και όταν τους λες προδότες!

Υπάρχουν ΜΟΝΟ στρατιωτικοί γραφειοκράτες, πιόνια & μαριονέτες των εφιαλτών Σιωνιστών πολιτικών, που τους προσκυνούν για να συμπληρώσουν την ακατάσχετη πλεονεξία τους στο χρήμα!!!

Εν όψει Τουρκικής και ξένης  επιθετικότητας ευρισκόμενοι οι Έλληνες, πρέπει να αντιδράσουν δυναμικά!

Επιτέλους ξυπνήστε!!!!!

Δηλαδή ο Σουλτάνος Ερντογάν ζήτησε διχοτόμηση του Αιγαίου στον 25ο Μεσημβρινό Ανατολικού Γεωγραφικού Μήκους, πράγμα που είναι στα σχέδια της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας και εμείς κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου!!!

Παίρνουμε υποσχέσεις από την φίλη μας Αμερική για τα δίκια μας – και αυτή μας πουλά την ίδια στιγμή που μας ξεπροβοδίζει, στους διαχρονικούς δολοφόνους μας!!!!!

Ο 25ος Μεσημβρινός διχοτομεί το Ελληνικό Αιγαίο Πέλαγος σε Δυτικό και Ανατολικό Αιγαίο, το Δυτικό Ελληνικό, και το Ανατολικό Τουρκικό!

Το μέχρι τώρα Ελληνικό Ανατολικό Αιγαίο περιλαμβάνει όλη την Ελληνική Θράκη, και τα Ελληνικά νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, επίσης και την Ανατολική Ελληνική Α.Ο.Ζ.

Ο μεσημβρινός αυτός διχοτομεί τη Κρήτη σε Δυτική Κρήτη, και Ανατολική Κρήτη, με ότι και αν σημαίνει αυτό, και ο νοών νοείτω και μας απομονώνει από το υπόλοιπο Ελληνικό έδαφος την Κύπρο!!!
Ο αυτόκλητος πρόεδρος ΡΟΤΣΙΛΝΤ, της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, προκειμένου να εκτελεστούν τα Γεωπολιτικά & Γεωστρατηγικά σχέδια της Παγκόσμιας Κυβέρνησής του, συμφώνησε με τις απαιτήσεις του Σουλτάνου Ερντογάν – και εξυπηρετεί και τα δικά τους σχέδια.

Παραβλέπουν επιδεκτικά όταν μιλούν για την Συνθήκη της Λωζάνης, την Ίμβρο και την Τένεδο και τα στενά των Δαρδανελίων!!!

Εκεί θα βρείτε γιατί κάνει σουλάτσο στην Κυπριακή ΑΟΖ στην γεώτρηση το Αμερικάνικο πλοίο των φίλων μας με το Τούρκικο αγκαλιά!!!

Ο Πρόεδρος & Πλανητάρχης ΡΟΤΣΙΛΝΤ έδωσε το πράσινο φως, στον Ερτονγάν  να προχωρήσει, είναι ενημερωμένος ο εγκάθετος πρωθυπουργός της Ελλάδος και η Εγκάθετη βουλή των Εβραίων στο σύνολό της!!!

Αυτά κουβέντιασε ο Εβραίος Τσίπρας στην Γαλλία, που συναντήθηκε με τον Πλανητάρχης ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Γιαυτό ο Σουλτάνος άρχισε να κραυγάζει για κατάργηση της Συνθήκης της Λωζάνης.
Ο Σουλτάνος έφθασε να αποκλείσει τη νήσο ΚΑΣΟ – και Καστελόριζο εκεί όπου διέρχεται ο Ρωσικός στόλος προς ΣΥΡΙΑ – και οι Ρώσοι ερωτοτροπούν με το οθωμανικό δίκιο!!!!

Ποιος ο εχθρικός ρόλος των Ρώσων  – και γιατί συνέχεια τα τελευταία 200 χρόνια είναι ανακατεμένοι στα ποιο καταχθόνια σχέδια των κοσμοκρατόρων εναντίον της Ελλάδος;;;;;;;;;;

Τώρα απειλείται το Καστελόριζο, για την Α.Ο.Ζ και εμείς οι κότες λιράτες, αντί να ανακηρύξουμε αυθημερόν την Ελληνική ΑΟΖ με τα νόμιμα διεθνή πρότυπα, κατεβάζουμε και το τελευταίο κάλυμμα ντροπής…..

 Το παντελόνι μας στους Τούρκους!!!!!

Τα Γεωπολιτικά & Γεωστρατηγικά σχέδια του Πλανητάρχη ΡΟΤΣΙΛΝΤ, είναι να αποκλείσει τη ΡΩΣΙΑ από τη Μεσόγειο Θάλασσα, εγκλωβίζοντας αυτήν στον Βορρά στον Εύξεινο Πόντο, ώστε η ΡΩΣΙΑ να μην έχει ενεργό ρόλο στα τεκταινόμενα στις χώρες της Μέσης Ανατολής, κάνοντας το Αιγαίο Νατοϊκή λίμνη, με την Τουρκία παρούσα, και την Ελλάδα διαμελισμένη.

Γιατί η Ρωσία σφυρίζει αδιάφορα , μήπως είναι όλα σχεδιασμένα και μοιρασμένα – και οι λαοί αναλώσιμοι;;;;

ΝΑΤΟ: Το ΝΑΤΟ είναι στην υπηρεσία του Πλανητάρχη ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και συνεπώς υπό τας διαταγάς της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, εχθρικό προς την Ελλάδα, και φιλικό προς την Τουρκία.

Το ΝΑΤΟ όπως έπραξε στη διχοτόμηση της Κύπρου, θα κάνει τα ίδια στη διχοτόμηση του Αιγαίου, στο διαμελισμό της Ελλάδος. 

Άλλωστε για αυτό βρίσκετε εκεί – και όχι για τους Μετανάστες!

Δηλαδή συμμετέχουμε σε μιά «συμμαχία» εχθρική προς την Ελλάδα.

Δηλαδή βγάζουμε μόνοι μας τα μάτια μας!!!

Το ΝΑΤΟ είναι φιλικό για την Τουρκία, και εχθρικό για την Ελλάδα!

Ο ΟΒΑΜΑ και τώρα ο Τράμπ  με τις ενέργειές τους ζητούν από τον Δούλο τους Τσίπρα και Καμένο, αλλά και όλη την εγκάθετη Βουλή, η Ελληνική κυριαρχία να δοθεί στους Τούρκους!!!

Ε.Ε. : Η Ε.Ε. είναι υπό τας διαταγάς του Πλανητάρχη ΡΟΤΣΙΛΝΤ, της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.

Συμμετέχουμε σε μια οικονομική ένωση, εχθρική για την Ελλάδα.

Τα οικονομικά γεγονότα είναι ορατά και αισθητά για όλους του Έλληνες.

Δεχόμαστε οικονομική επίθεση από Βορρά από την Ε.Ε., και από Ανατολάς από τη Τουρκία-ΝΑΤΟ.!!!
Με τις αλλεπάλληλες Αξιολογήσεις, Μεταρρυθμίσεις, προαπαιτούμενα, Μεσοπρόθεσμα, Κόφτες, και Μνημόνια, φως φανάρι, οι Εβραίοι δανειστές με τους δούλους αυτών Ευρωπαίους, που το πάνε.

Το παιχνίδι το πάνε στην εξαθλίωση των Ελλήνων, και τον εύκολο διαμελισμό της Ελλάδος.

Και οι εφιάλτες πολιτικοί μας, κοιμούνται τον ύπνο του πλούσιου γενίτσαρου!!!

Ωραίους «συμμάχους» & «εταίρους» διαλέξαμε!!!!!

Επιβάλλεται αλλαγή συμμαχιών, για να σώσουμε την Ελλάδα.

 

Λαθρομετανάστες:

Οι λαθρομετανάστες σαν Μουσουλμάνοι θα δράσουν στα μετόπισθεν υπέρ της Τουρκίας, κατά των Ελλήνων, με πολλούς τρόπους, που καθημερινά παρακολουθούμε σαν βόδια, τους δίνουν τα σπίτια αυτών που ξεσπίτωσαν εκβιαστικά και ονομάζονται Έλληνες άστεγοι, τους δίνουν λεφτά που έχουν πάρει από το λιγοστό αίμα που έχει απομείνει στους Έλληνες, τους κάνουν Έλληνες πολίτες να ψηφίζουν, κοντά είναι και η κυβέρνηση του Ισλάμ στην Ελληνική επικράτεια!

Δηλαδή φυλάμε ένα φίδι στο κόρφο μας.

Γιαυτό λύσσαξαν οι Σιωνιστικές Μ.Κ.Ο. και οι Σιωνιστές «Αλληλέγγυοι», και οι Σιωνιστές Συριζαίοι να φτιάχνουν και να οικονομάνε με τα λεφτά του εφιαλτη HOT SPOTS, και τον χορό τον κάνουν στο παρασκήνιο οι Εβραίοι, σε όλα τα Ελληνικά παράλια, ως δήθεν ανθρωπιστές;;;;;;;

Οι λαθρομετανάστες θα λειτουργήσουν σαν 5η φάλαγγα των Τούρκων!!!

ΦΥΛΑΞΤΕ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΥΝΟΡΑ!!!

Η εγκάθετη κυβέρνηση ΤΣΙΠΡΑ: Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ σαν διεθνιστές & Εθνομηδενιστές, είναι υπό τας διαταγάς του Σιωνιστή Πλανητάρχη ΡΟΤΣΙΛΝΤ, της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.

Το ίδιο και η Σιωνιστική Αντιπολίτευση και όλη η Ελληνική βουλή.

Επομένως οι πολιτικοί της Ελλάδος, αποκλείεται να αντιδράσουν στα σχέδια Τουρκίας-ΝΑΤΟ, για διαμελισμό της Ελλάδος.

Οι προδότες πολιτικοί θα οδηγήσουν τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις , σε στρατιωτική ήττα, για να εκπληρωθούν τα σχέδια της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του προέδρου ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!

 

Για αυτό έκλισαν στρατόπεδα, απέσυραν τα ναρκοπέδια να περνά ο εχθρός ελεύθερα, τα στρατόπεδα και τα οικόπεδα, τα δίνουν για (χοτ πος) η για τεμένη, πουλάνε στρατιωτικό υλικό κοψοχρονιά, για να αντικαταστήσουμε άλλο από τους ίδιους φαύλους κοσμοκράτορες, πόσο θα αντέξει ο Ελληνικός στρατός να αναφωνεί, Μονών Λαβε;;;;;

Φέρει μεγάλη ευθύνη ο στρατός, που ξεφεύγει από την ευθύνη και είναι πλέον προδοσία, αφού το σύνταγμα επιβάλει να προστατέψουν  άμεσα την πατρίδα μας, είναι ολοκληρωτικά δική τους ευθύνη!!!

Δεν υπάρχει σωτηρία για την Ελλάδα!!!


Εκτός εάν προλάβουν οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, να ανατρέψουν αυτό το εχθρικό για την Ελλάδα Σιωνιστικό πολιτικό καθεστώς.!!!

Και ένα απόσπασμα από τον αγαπητό φίλο αναγνώστη, Ηλία Υφαντή!

Όλα τα ιερά και τα όσια εκχυδαΐζονται και χλευάζονται.

Κι όλες οι αθλιότητες και οι αισχρότητες  εξωραΐζονται και επιβάλλονται.

Ενώ ο λαός  υποφέρει του επιβάλλουν στο όνομα της ληστρικής νομιμότητας να εργάζεται και τις Κυριακές, προκειμένου να λύσει τα προβλήματα επιβίωσής του.

Εκλιπαρεί τη σωτηρία του από εθνοπατέρες, που πρωτοστατούν σε εκδηλώσεις και παρελάσεις ασωτίας.

Του επιβάλλουν αντιρατσιστικό νόμο, για να μπορούν οι αρχιρατσιστές να τον εξοντώνουν ξεδιάντροπα , χωρίς αυτός να μπορεί να φτύνει την αδιαντροπιά τους κατάμουτρα.

Σε κάποια επιτροπή της Βουλής ένας απ’ τους διαπρεπείς δολιοφθορείς του Συντάγματος ωρύεται ότι κάποιοι έχουν ποδοπατήσει κάθε έννοια κράτους δικαίου.

Του δικαίου, δηλαδή, που αυτός και η συντεχνία του μετέβαλαν σε κλοτσοσκούφι.

Καθώς περιέβαλαν με το κύρος της συνταγματικής ασυλίας κάθε μορφή ληστρικής κακουργίας.

Και όχι μόνο το Σύνταγμα αλλά και τη νομιμότητα γενικότερα στη συντριπτική της πλειονότητα φρόντισαν να την καταστήσουν όσο περισσότερο γινόταν άδικη σε βάρος του λαού.

Σε σημείο ώστε αυτούς, που μας μάντρωσαν στα κρεματόρια των μνημονίων, παραποιώντας τα στατιστικά στοιχεία, όχι μόνο να μη μπορούμε να τους δικάσουμε, αλλά κι αν τους παραπέμψουμε στα δικαστήρια, να πληρώνουμε και  τα δικαστικά τους έξοδα.

Αλλά και κάποιοι εκπρόσωποι της ευρωπαϊκής τοκογλυφίας, που διαχειρίζονται το ταμείο ξεπουλήματος της εθνικής μας περιουσίας, απαιτούν να έχουν το προνόμιο της ασυλίας για τα οποιαδήποτε κακουργήματά τους.

Και ασφαλώς παρόμοια προνόμια έχουν και οι τραπεζικοί λήσταρχοι, που προσφέρουν τον ιδρώτα του λαού στα κόμματα της λαμογιάς και στα ΜΜΜΕ (=μέσα μαζικής μαλάκυνσης εγκεφάλων) … Και όλο αυτό εξωφρενικό όργιο της, κατά τον Σόλωνα,  δυσνομίας, το βαφτίζουν οι αφιλότιμοι κράτος δικαίου.

Κι ας πάρουμε επί του προκειμένου ένα τυχαίο παράδειγμα:

Σε επαρχιακή πόλη, γίνονται πλειστηριασμοί σπιτιών και περιουσιακών στοιχείων φτωχών βιοπαλαιστών.

Πάντα στο όνομα των λεγόμενων «κόκκινων δανείων», που παρόμοια με το δημόσιο χρέος σε βάρος του λαού μεθοδεύτηκαν.

Πολλοί συγκεντρώνονται, για να προβάλουν αντίσταση στη διαδικασία.

Αλλά καταφθάνουν  αστυνομικοί, που με την πανοπλία τους περιφρουρούν την ιέρεια της ιεροτελεστίας του πλειστηριασμού συμβολαιογράφο.

Να μιλήσουμε για το νόμο της ζούγκλας;

Αδικούμε τα ζώα!

Δεδομένου ότι η θηριωδία τους εκδηλώνεται, όταν θέλουν να ικανοποιήσουν την πείνα τους.

Ενώ, οι τοκογλύφοι του ναζισμού και του σιωνισμού και οι τραπεζίτες ακόμη κι αν ρουφήξουν το αίμα όλης της ανθρωπότητας δεν θα κορέσουν το μεθύσι τους.

……………………………………………………..

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ

——————————————————

ΕΛΛΗΝΩΝ  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

———————————————–

( Με  Ονόματα)

—————————

Πρόεδροι: Οι Υιοί & Αδελφοί ΡΟΤΣΙΛΝΤ

Αντιπρόεδροι: Οι Υιοί  ΡΟΚΦΕΛΕΡ

Υπουργός Οικονομικών: GEORGE  SOROS

Υπουργός Εξωτερικών: HENRY  KISSINGER

Υπουργοί  Εσωτερικών: PAULSON & SINCLAIR

Υπουργός Διεθνών Τραπεζών: GOLDMAN SACHS

Υπουργός Διεθνούς Παιδείας: MAX & LEVY

Υπουργός Διεθνούς Πολιτισμού: WARREN BUFFET

Υπουργός Οικονομικού Συντονισμού: J.P.MORGAN

Υπουργός  Ψηφιακής Πολιτικής: LAZARD

Υπουργός Παγκόσμιας Βιομηχανίας: HENRY MANN & KRUPP.

Υπουργός Παγκόσμιας Γεωργίας: JACOB SCHIFF

Υπουργός Διεθνών Τροφίμων: KUHN & MONSANTO

(Για να μειώσουν τον πληθυσμό του πλανήτη, κάτω στα επιθυμητά όρια της ΕΛΙΤ της Σιωνιστικής  Ν.Τ.Π. και Σιωνιστικής Παγκοσμιοποίησης).

Υπουργός Μεταφορών: PAUL WARBURG.

Εκπρόσωποι Κυβερνήσεως & ΜΜΕ: LOEB & SINDEY

Οι Υπουργοί της Ν.Τ.Π. υπόκεινται σε αλλαγές ανάλογα με τα προγράμματα του Προέδρου της Παγκοσμιοποίησης.

Όλοι αυτοί Αμερικανο-Εβραίοι, Γερμανο-Εβραίοι, Αγγλο-Εβραίοι & Γαλλο-Εβραίοι, Σιωνιστές, Χάζαροι.

Υπηρέτες αυτών είναι όλοι οι πολιτικοί και οικονομικοί ηγέτες της Ε.Ε. και Πρόεδροι και Πρωθυπουργοί κρατών-μελών της Ε.Ε. οι οποίοι εκτελούν πιστά τις εντολές τους εις βάρος των Λαών της Ευρώπης.

Ο ΣΟΡΟΣ είναι Ουγγο-Εβραίος Σιωνιστής.

Είναι μέλος της ΕΛΙΤ των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, και Επικυρίαρχων της Γης.

Είναι αυτοί που φιλοδοξούν να κατακτήσουν τον Πλανήτη.

Ο  ΣΟΡΟΣ σαν Εβραίος Σιωνιστής ασκεί το επάγγελμα του χρηματιστή διεθνών χρηματιστηρίων, όπως όλοι οι Χαζάροι Σιωνιστές.

Συμβουλή προς τους Έλληνες, «Εάν θέλετε να σώσετε τα χρήματα σας, μακριά από το Χρηματιστήριο, όπου κυριαρχούν και «παίζουν» παιχνίδι οι περιούσιοι Σιωνιστές Επικυρίαρχοι!!!!

Ο ΣΟΡΟΣ, Ευθύνεται για την κρίση της Στερλίνας του Αγγλικού Νομίσματος, από την οποίαν έκανε την περιουσία.

Μαζί με τον ΡΟΤΣΙΛΝΤ ευθύνεται για την κρίση του Ελληνικού Χρηματιστηρίου, και γαι το «άδειασμα» των Ελληνικών Τραπεζών, & Ασφαλιστικών Ταμείων.

Ο ΣΟΡΟΣ, Μαζί με τον ΡΟΤΣΙΛΝΤ ευθύνεται για τα CAPITAL CONTROLS,  και για τις άλλες συμφορές που έπληξαν την Ελλάδα. (Λιτότητα-Δάνεια-Μνημόνια-Αξιολογήσεις), κ.λ.π.

Ο ΣΟΡΟΣ, Λειτουργεί παγκοσμίως επί οικονομικών Θεμάτων διά λογαριασμό της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, ενώ επί της Εξωτερικής Πολιτικής είναι ο περιούσιος ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ.

Ο ΣΟΡΟΣ, Μαζί με τον ΡΟΤΣΙΛΝΤ ευθύνονται για την Ελληνική Οικονομική Κρίση και Χρεοκοπία.

Ο ΣΟΡΟΣ, Μαζί με τον ΡΟΤΣΙΛΝΤ ευθύνονται για το «Μπάχαλο» στη ΣΥΡΙΑ & ΛΙΒΥΗ.

Ο ΣΟΡΟΣ είναι επικηρυγμένος από τη ΡΩΣΙΑ, για εγκλήματα οικονομικού παγκόσμιου πολέμου.

Η παγκόσμια Σιωνιστική Κυβέρνηση δημιούργησε την ΑΡΑΒΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ & τους ISIS το περιούσιο Χαλιφάτο τρομοκρατών.

Όποιο Κράτος χρεοκοπεί θα βρείς τον ΣΟΡΟΣ κρυμμένο κάτω από μια πέτρα, λέει ο Λαός.

Ο ΣΟΡΟΣ, είναι υπέργηρος, 95 ετών, όπως και ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ & ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ.

Είναι υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Φήμες & Ψίθυροι λένε ότι , Οι «Μπαχαλάκηδες», Κουκουλοφόροι, χρηματοδοτούνται  από τον ΣΟΡΟΣ.

Φήμες και ψίθυροι λένε ότι, Ακτιβιστές, Σιωνιστικές Μ.Κ.Ο. & «Αλληλέγγυοι»  προς τους λαθρομετανάστες,  βοηθούν την εποίκιση της Ευρώπης & της Ελλάδος, υπό των Μουσουλμάνων λαθρομεταναστών,  χρηματοδοτούμενοι από την Παγκόσμιο Σιωνιστική Δικτατορία, προς υλοποίηση του σχεδίου CODEHOVEN-KALERGI.

Όλοι οι Θρησκευτικοί ηγέτες της Χριστιανοσύνης, Πάπας Φραγκίσκος-Πατριάρχης Βαρθολομαίος, & Ιερώνυμος , είναι δούλοι του ΣΟΡΟΣ, από άγνοια Γεωπολιτικής, αφέλεια, & επιπολαιότητα.

Κάνουν τραγικό λάθος, παίζουν το παιχνίδι της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, εις βάρος της Χριστιανοσύνης.

Οι Κουκουλοφόροι πράκτορες, είναι ο Στρατός των πόλεων του ΣΟΡΟΣ.

Οι «Μπαχαλάκηδες» είναι συνήθως κουκουλοφόροι γαι να μην αναγνωρίζονται.

Τους χρησιμοποιεί ο ΣΟΡΟΣ για οχλοκρατικές εκδηλώσεις.

Τους χρησιμοποιεί ο ΣΟΡΟΣ για διάλυση νομίμων αντικυβερνητικών διαδηλώσεων του Ελληνικού Λαού.

Αποτελούν ομάδα τρομοκρατικών ενεργειών, και ρίχνουν βόμβες Μολότοφ εναντίον της ΕΛ.ΑΣ. και εναντίον του πλήθους των Ελλήνων διαδηλωτών.

Έριξαν βόμβες Μολότοφ μέσα στη Τράπεζα MARFIN με πολλά θύματα, και μία έγγειο με το μωρό της……… Όλα αυτά ατιμωρητί!!!  Πρέπει να αισθάνονται τύψεις συνειδήσεως!!!

Έχουν καταλάβει το Πολυτεχνείο το οποίο χρησιμοποιούν σαν βάση πολεμικών επιχειρήσεων.

Έχουν καταλάβει τα Εξάρχεια όπου έχουν δημιουργήσει δικό τους Κράτος. Κανείς Έλλην πολίτης δεν τολμάει να περάσει από τα Εξάρχεια, ούτε Αστυνομικός.

ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ!!! ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ!!!

Αποτελούνται από ξένους & Έλληνες πράκτορες.

Οι Πασόκοι, ΚΚΕ, σημερινός ΣΥΡΙΖΑ, ήσαν τα φυτώρια των κουκουλοφόρων, τότε στην εποχή του Πολυτεχνείου.

Η γενιά του Πολυτεχνείου κατέστρεψε την Ελλάδα.

Γέννησε  ΠΑΣΟΚ & ΣΥΡΙΖΑ  Σιωνιστές καταστροφείς της Ελλάδος και των Ελλήνων!!!

Η Ιστορία θα γράψει με μαύρα γράμματα τη Δαμανάκη, και την παρέα της, κλπ.

Γιαυτό η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν τολμάει να τους διαλύσει, διότι είναι αίμα της, και εκτελεί εντολές του ΣΟΡΟΣ.

Ο  ΤΟΣΚΑΣ  κάθεται «Σούζα» μπροστά στον ΣΟΡΟΣ , και όλος ο ΣΥΡΙΖΑ, για την καρέκλα τους.

Που είναι η προστασία του Πολίτη;;; την «κατάπιε» ο ΣΟΡΟΣ!

Συνήθως ΟΙ «ΜΠΑΧΑΚΗΔΕΣ», δρούνε υπέρ της εκάστοτε Κυβερνήσεως, πιστή στη Παγκόσμια Σιωνιστική  Κυβέρνηση-Δικτατορία.

Οι «μπαχαλάκηδες» κουκουλοφόροι ενεργούν κατά του Ελληνικού Λαού.

«ΦΩΣ ΦΑΝΑΡΙ» από που ασκούν την εξουσία τους, λέει ο Λαός!!!

Που είναι η Δικαιοσύνη, αναρωτάτε ο Λαός που πληρώνει φόρους & χαράτσια!!!!

Ο  ΣΟΡΟΣ είναι υπόλογος απέναντι στη παγκόσμιο Ιστορία για τα εγκλήματά του!!!

Δεν φοβάται τι όνομα θα αφήσει στον Κόσμο , μιας και βρίσκεται εις τας Δυσμάς του Βίου του!!!

Ο ΣΟΡΟΣ εμφανίζεται ως «φιλάνθρωπος».

Ο Ήλιος έδυσε για τον ΡΟΤΣΙΛΝΤ – ΣΟΡΟΣ & ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ , και για όλην την Σιωνιστική ΕΛΙΤ!!!

ΑΝΤΩΝΗΣ  ΓΡΥΠΑΙΟΣ

Ομάδα  Διεθνών Σχέσεων  & Γεωπολιτικής

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>