«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αχάριστη και ανήθικη παγκόσμια κοινωνία, η αχαριστία σας και ανηθικότητά σας απέναντι στην Ελλάδα και τους Έλληνες, θα γίνει το δικό σας φρικτό τέλος, το δικό σας Βατερλό!

Αποτέλεσμα εικόνας για ο τι αθλιοτης

Η συμπεριφορά της ανήθικης παγκόσμιας κοινότητας απέναντι στους Έλληνες και την Ελλάδα,  είναι σαν να γκρεμίζεις το σπίτι σου, είναι σαν να βάζεις τα χέρια σου και να βγάζεις τα μάτια σου, είναι σαν να σκοτώνεις τα παιδιά σου!

Ω! τι Αθλιότης!!!! Ω! τι αχαριστία!!!! Ω! τι υποκρισία!!! Ω! τι Προστυχιά!!! Ω!τι απανθρωπιά!!!

Η Ελλάδα σας μοίρασε το ΦΩΣ, η Ελλάδα σας έκανε πολιτισμένους, η Ελλάδα σας έμαθε να μιλάτε, η Ελλάδα σας έδωσε το δικαίωμα για να λέτε ότι είσαστε άνθρωποι, η Ελλάδα σας έδωσε τις τέχνες, την μουσική, την Ιατρική, το  μοναδικό  παγκόσμιο  αθλητικό  υπέρ  κερδοφόρο…

 ΓΕΓΟΝΟΣ   ΤΩΝ  ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ  ΑΓΩΝΩΝ ! !  !

ΤΟ  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ  ΠΟΥ  Η  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ  ΤΟΥ  ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ  ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ  ΕΙΝΑΙ  ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ !  !  !

ΚΑΙ  ΠΟΤΕ  ΜΑ  ΠΟΤΕ  ΔΕΝ  ΕΙΠΕ  ΚΑΠΟΙΟΣ  ΓΙΑ  ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ  ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ!!!

ΠΟΥ  ΣΤΙΣ  ΜΕΡΕΣ  ΜΑΣ    Ο   .Λ   .Α   ΕΙΝΑΙ  ΚΑΤΩΧΗΡΩΜΕΝΑ ………..

η Ελλάδα βάφτισε το σύμπαν, ουρανός, Γη, Αφροδίτη, σελήνη, Κρόνος, Δίας, Ποσειδώνας, Άρης και χιλιάδες αλλά στο συμπατικό στερέωμα!

Ω! τι Αθλιότης!!!

 Δεν επιτρέπετε στους Έλληνες να λένε ότι είναι γηγενείς λαός, δεν επιτρέπετε να έχουν ότι θρησκεία θέλουν,  σκοτώνουν την Ελλάδα  μέσα στους αιώνες κατ΄ επανάληψη, τις κλέβουν την κινητή και ακίνητη ιστορία της και κληρονομιά της!

Η  ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ  ΕΙΝΑΙ  ΕΓΚΛΗΜΑ  ΧΩΡΙΣ  ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ  ΤΑ  19  ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ  ΤΗΣ  ΣΚΥΘΟΠΟΛΗΣ  ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ  ΣΕ  ΣΚΟΠΙΜΗ  ΣΚΟΤΕΙΝΗ  ΑΦΑΝΕΙΑ  

Ω!  τι  Αθλιοτης  !!!

Μουσείο ολοκαυτώματος των Εβραίων – και Τέμενος στον Βοτανικό και απαίτηση να γίνει και το λεγόμενο ΤΑΜΑ των χριστιανών!!!

 

Ω! τι Αθλιότης!!!

Η θρησκεία των γηγενών  Ελλήνων, είναι απαγορευμένη και κανένα μνημείο δεν υπάρχει να θυμίζει την μοναδική σφαγή των Ελλήνων που έγινε  και γίνετε  με σύγχρονο τρόπο επί 2,000 χρόνια!!!

Πόσο ακόμα θα το ανέχονται οι γηγενείς Έλληνες;;;

Ω! τι αθλιότης!!!

 Δεν έχει δει η ανήθικη ανθρωπότητα το Ελληνικό ολοκαύτωμα   19  ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ  ΤΗΣ  ΣΚΥΘΟΠΟΛΗΣ  2000 χρόνων – και είδε το φτιαχτό και σκόπιμο ολοκαύτωμα των εβραίων!!!!

Ω! τι Αθλιότης!!!!!!!!!!

Οι Έλληνες και η ιερή χώρα τους η Ελλάδα υπομένει με πολύ ανεκτικότητα, όχι από δειλία, όχι από φόβο, αλλά μόνο και μόνο επειδή ότι δίδαξε και διδάσκει δεν θέλει να τα καταπατήσει, κυρίως την ειρήνη, την φιλία και τον πολιτισμό!

Ω! τι αθλιότης!!!!!!!

Αυτό η ένοχη και ανήθικη παγκόσμια κοινότητα το εκμεταλλεύεται, χωρίς να γνωρίζει ότι σκάβει το λάκκο της!

Οι Έλληνες έχουν μέσα στο ΝΤΙ Ε ΕΝΕΪ κώδικα επιβίωσης, θα ξανά μπουν στις σπηλιές, θα τρώνε βελανίδια, απίδια, και άλλα και θα επιβιώσουν, αλίμονο στην ένοχη και εγκληματική  παγκόσμια κοινωνία που εθελοτυφλεί, νομίζοντας ότι έτσι προστατεύει, ανώφελα και πρόσκαιρα πλούτοι καλοπέρασης και οργίων!

Ω! τι αθλιότης!!!!

Αυτοί που ωφελήθηκαν περισσότερο, την σκοτώνουν με περισσότερο μίσος!

ΓΙΑΤΙ;;;;;;;;;; Γιατί;;;;;;; Γιατί;;;;;;

Ω! τι αθλιότης!!!!!!!!

Οι λόγιοι, γίνονται δάσκαλοι της φρίκης, του σοδομισμού, του εκφυλισμού!

Ω! τι αθλιότης!!!!!!

Οι επιστήμονες γίνονται οι μεγαλύτεροι δολοφόνοι του ανθρώπινου είδους!!!

Ω! τι αθλιότης!!!!!

Οι ανθρωπιστές έγιναν εχθροί της αληθινής αλληλεγγύης, κρύβουν την δειλία τους και το μισανθρωπισμό τους στην δήθεν φιλανθρωπία τους!

Φιλάνθρωποι στον εχθρό, που είναι ντυμένος και καμουφλαρισμένος σε μετανάστη – και απάνθρωποι στους πατριώτες τους!!!

Ω! τι Αθλιότης!!!!

Η ένοχη, αχάριστη – και άρρωστη ανθρωπότητα  έχει κλειδώσει την καρδιά της με σιδερένια κάγκελα, το κορμί της το έχει πασαλείψει με βούρκο, την ψυχή της την έχει παραδώσει στο μίσος και την φρίκη, ηδονίζεται μόνο με αίμα, ευχαριστιέται μόνο με την δυστυχία, αυτό μαστιγώνετε, διότι τα έκανε όλα και δεν την ικανοποιεί τίποτα, βρίσκετε ένα βήμα να παρακαλά τον θάνατο – και αυτός να την αποφεύγει από τρόμο!!!

Ω! τι Αθλιότης!!!!

Δύστυχη κοινωνία έδωσες τα ανθρώπινα αισθήματα σου στον διάολο να στα τοκίσει!

Οι Έλληνες δεν εκλιπαρούν, δεν ζητούν φιλανθρωπίες, δεν ζητιανεύουν, να μας αφήσετε ήσυχους απαιτούμε!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://arxaiaithomi.gr/

2 comments to Αχάριστη και ανήθικη παγκόσμια κοινωνία, η αχαριστία σας και ανηθικότητά σας απέναντι στην Ελλάδα και τους Έλληνες, θα γίνει το δικό σας φρικτό τέλος, το δικό σας Βατερλό!

 • .
  .
  .
  .
  .
  ΑΚΟΥ . ¨ΣΥΣΤΗΜΑ¨ . . .
  .
  .
  .
  http://2.bp.blogspot.com/-BebgtdjY_dg/UK6F3ptONNI/AAAAAAAAB5E/JrRVdnBDfxw/s1600/imagesCALDH4SE.jpg
  .
  .
  .
  ΕΙΜΑΙ ΔΙΟ-ΓΕΝΗΣ ΕΛΛΗΝ…!
  .
  ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΘΑΡΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ Η ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ.
  .
  ΤΡΕΦΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΙΖΩΟΝ ΠΥΡ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΜΑΚΡΙΝΑ ΑΣΤΕΡΙΑ.
  .
  .
  ΔΕΝ ΗΡΘΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΜΟΝΙΜΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΥΠΗΡΕΤΗΣΩ , ΗΡΘΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΛΥΣΩ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΣΒΗΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ.
  .
  .
  ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΜΕ ΕΝΤΕΧΝΟ ΤΡΟΠΟ!
  .
  .
  ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΟΥ ΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΚΙΝΕΙΣ ΜΕ ΔΟΛΟ!
  .
  .
  ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΔΙΟΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΣΚΟΠΟ!
  .
  .
  ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ!
  .
  .
  …ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΨΕΜΑ, ΕΝΑ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΔΙΧΩΣ ΙΧΝΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!
  .
  .
  …ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙΣ – ΟΧΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ – ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΗΓΕΤΗ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΟΡΙΣΤΙΚΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΤΕΙΣ ΔΙΑ ΠΑΝΤΩΣ!
  .
  .
  ΔΕΝ ΤΡΩΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ¨ΤΡΟΦΗ¨ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΠΙΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ¨ΥΓΡΑ¨ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΩ ΤΙΣ ¨ΣΚΕΨΕΙΣ¨ ΣΟΥ,
  .
  ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ,
  .
  ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟΣ,
  .
  ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ,
  .
  ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΡΕΜΕΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ,
  .
  ΕΙΜΑΙ Ο ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΣΟΥ!
  .
  .
  .
  ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ¨ΑΨΥΧΟ ΣΥΣΤΗΜΑ¨,
  .
  ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ¨ΑΟΡΑΤΟ ΕΧΘΡΟ¨,
  .
  ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ,
  .
  ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΚΙΝΕΙΣ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΛΩΝΩΝ ΣΟΥ,
  .
  ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΕΡΠΕΤΙΚΕ ΠΑΛΑΙΕ ΕΧΘΡΕ ΠΟΥ ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΕΣΑΙ
  .
  ΚΡΥΦΙΩΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.
  .
  .
  ΕΡΧΕΤΑΙ ¨ΦΩΣ¨
  .
  .
  ΕΡΧΕΤΑΙ ¨ΝΕΜΕΣΙΣ¨
  .
  .
  ΗΡΘΕ Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΣΑΣ!
  .
  .
  .
  ЭЄ ΔΙΟΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ЭЄ
  .
  .
  .
  http://2.bp.blogspot.com/-BebgtdjY_dg/UK6F3ptONNI/AAAAAAAAB5E/JrRVdnBDfxw/s1600/imagesCALDH4SE.jpg

  .
  diogeneis
  .
  Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2012
  .
  .
  http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/11/blog-post_6972.html#ixzz4nbU3i7Fl
  .
  .
  .
  .

 • .
  .
  .
  .
  ΒΙΝΤΕΟ
  .
  .
  .
  ΕΛΛΑΣ
  ,
  .
  .
  https://www.youtube.com/watch?v=OUJP53OcQn0
  .
  .
  .
  Δημοσιεύτηκε στις 30 Μαρ 2013
  .
  .
  .
  http://2.bp.blogspot.com/-n-60l1UbnHo/VaN2nvyMJwI/AAAAAAAAI7k/mOHD1WCa8lQ/s640/%25CE%259D%25CE%25B1%2B%25CE%25BC%25CE%25B7%25CE%25BD%2B%25CE%25BE%25CE%25B5%25CF%2587%25CE%25BD%25CE%25AC%25CE%25BC%25CE%25B5.jpg
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ
  .
  .
  Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς
  .
  και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι.
  .
  .
  Σωκράτης, 469-399 π.Χ., Φιλόσοφος
  .
  .
  ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ ΛΑΟΣ ! ! ! ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ! ! !

  .
  .
  .
  ΕΛΛΑΣ ! ΤΟ ΜΕΓΑΛEΙΟ ΣΟΥ ! ΤΕΛEΙΩΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ……………………
  .
  .
  .
  ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
  .
  .
  .
  .
  .