«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τα πετρέλαια είναι ψέματα και προδοσίες! Είναι κάθετα και οριζοντίως μια διαπλοκή φρίκης!

ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΠΟΛΕΜΟΣ ελλαδα

Παρακολούθησα εκατοντάδες βίντεο με συνεντεύξεις από επιστήμονες αναρριχόμενους, από επιστήμονες του ΕΓΩ, από επιστήμονες  του γυαλιού, από ειδικούς – διάφορους επιστήμονες των καλών αποζημιώσεων οδοιπορικών – και πνευματικών δικαιωμάτων!

Τα πετρέλαια και το αέριο , έγιναν μάστιγα για το έθνος αντί να ωφεληθεί!

Και αυτό συμβαίνει διότι το θέμα πετρέλαια δεν είναι αυτό που φαίνεται, είναι κάθετα υποδηλωτικό – και οριζόντια στρατιωτικό!

Θα ξεκινήσω με αυτά που παραθέτουν οι δήθεν ειδικοί επιστήμονες του γυαλιού και της αυτοπροβολής!

Άκουγα κάποιον Φώσκολο από τον Καναδά να μιλά για τρις και τετράκις, χωρίς να λέει ότι εμείς δεν θα πάρουμε τίποτα από αυτά, το  ίδιο και με κάτι άλλους  από τα Χανιά της Κρήτης – και κρατικούς υπαλλήλους – και κάποιους άλλους παρατρεχάμενους, μαζί με τις δημοσιογρα(φάρες), να σέρνουν τον χορό  με καραβιές από δις και τρις – και κανένας μα κανένας δεν είπε να κάνει το λογαριασμό, που βγαίνει για την Ελλάδα μηδέν στο πηλίκων – και όχι μόνο, αλλά με χασούρα τεραστίων διαστάσεων!!!

Να δούμε τι όφελος έχει η πατρίδα μας από την υπόθεση πετρέλαια;

Άκουσα προσεκτικά ότι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες θα οργώσει τα Ιόνιο, το Αιγαίο, το Κρητικό πέλαγος, για να το χαρτογραφήσει και να καταγράψει δεδομένα, αυτή η εταιρία θα πληρωθεί με χοντρά λεφτά, ένα το κρατούμενο.

Μετά αυτά τα δεδομένα θα πάνε στην Αμερική στο Μπουφαλο, στο Τέξας, διότι εκεί είναι η εταιρία που μπορεί να επεξεργαστή αυτά τα δεδομένα, δυο τα κρατούμενα.

Μετά θα τα πάρουν οι εταιρίες εξορύξεως για να κάνουν τις γεωτρήσεις και την εξόρυξη, Τροία τα κρατούμενα.

 Αυτές οι τρις διαδρομές της υπόθεσης πετρέλαια θα πάρουν το 95% του κέρδους, εμείς θα φάμε τα σκατά όλων αυτών,  με χιλιάδες συνέπειες – και αυτοί θα πάρουν τα κέρδη από πολύπλευρες μεριές, βάζοντας μας και σε κίνδυνο πολέμου!

Αυτοί με την πρόφαση των πετρελαίων κατέβασαν τον παγκόσμιο στόλο με τσουνάμι από πυρηνικά!!!!

Το ερώτημα μου ήταν γιατί εμείς που έχουμε όλων αυτόν τον ορυκτό πλούτο θα πάρουμε μόνο κίνδυνο και υποδούλωση;;;;

Μου απάντησαν ότι δεν έχουμε την τεχνολογία και την τεχνογνωσία να το κάνουμε εμείς!

Και τότες ρε προδότες γιατί δεν τα αφήνετε εκεί που είναι ήσυχα τα πετρέλαια, να ησυχάσουμε και εμείς, γιατί δεν φτιάξατε ένα τμήμα που να βγάλει ιδικούς σε αυτόν τον τομέα, ώστε στο μέλλον τα παιδιά μας να μπορούν, άμα τους συμφέρει να τα εκμεταλλευτούν για την πατρίδα τους να το πράξουν;;;;;;

Ένα θα πρέπει να ξέρεται πατριώτες, τα πετρέλαια τα ξέραμε από χιλιάδες χρόνια πριν, το ότι τα ενέπλεξαν στην συγκεκριμένη συγκυρία είναι διότι τους ελευθερώνει τα χέρια να κάνουν στρατιωτικές κινήσεις, οι οποίες για την Ελλάδα είναι θανατηφόρες!

Αν δεν τους σταματήσουμε οριστικά, θα έχουμε κακό τέλος, ένα εφιαλτικό θέμα γεννιέται και μας το κρύβουν, είναι ότι με τις εκρήξεις στους βυθούς,  ανοίγουμε ρήγματα που κοιμούνται, και τους ασκούς του Αίολου ένα άλλο είναι ότι θα μολυνθούν οι θάλασσες!

Στην προκειμένη περίπτωση με εμάς τους Έλληνες συμβαίνει το εξής, πληρώνουμε τους γα@ιάδες μας, πληρώνουμε τα γαμι@ιάτικα – και στο τέλος πληρώνουμε και τους Νταβατσήδες!!!

ΓΙΑΤΙ;;;;;;;;

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://arxaiaithomi.gr

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>