«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οι πολιτικοί ψεύτες, απατεώνες, κλέφτες, χαίρονται και επιβιώνουν με την άγνοια του λαού!

Λαφαζανης Α

Τσίπρας, Μητσοτάκης, Φώφη, Θεοδωράκης, Λεβέντης, Κουτσούμπας Είναι πουλημένα τομάρια, απαίδευτοι από εργασία, είναι ηγέτες ευκαιρίας για καρέκλα εξουσίας, πουλώντας και την μάνα τους! Είναι μαριονέτες μιας ανώνυμης εταιρίας του προτεκτοράτου, που λέγετε Ελλάς, από το 1821!

Ένα πουλημένο τομάρι, που τον ανακήρυξαν και εθνάρχη, Κων/νος Καραμανλής, που είναι ο μοναδικός υπεύθυνος της αστυφιλίας, ξεριζώνοντας τους αφέντες γεωργούς από τους τόπους τους, αιώνων κληρονόμοι, σκοτώνοντας την γεωργία – και τους κουβάλησε σε κλουβιά σαν τα ζώα στις πόλεις, δούλους των βιομηχάνων, είχε το θράσος να πει την αλήθεια, τι δήλωσε, ότι είμαστε προτεκτοράτο – και  ανήκουμε ης την δύση!

Ας έρθουμε στο σήμερα με ένα κόμμα συνονθύλευμα, με συνιστώσες, από κίναιδους, ανθρωπιστές προς τους αλλόφυλους δολοφόνους, διεθνιστές – και εναντίων του γηγενή Ελληνικού λαού, όπως είναι ο Σύριζα!!!

Αυτό το μπάχαλο δεν ήρθε τυχαία στην εξουσία, αναρριχήθηκε στην πολιτική σαπίλα και ετοιμοθάνατου δεξιού καπιταλιστικού συστήματος!

Αφορμή για αυτά που γράφω είναι οι γελοίες δηλώσεις εκατέρωθεν όλου του σάπιου πολιτικού συστήματος, αλλά κυρίως με τις ρηχές, ανεδαφικές και επικίνδυνες δηλώσεις του Λαφαζάνη!

Ένα πρώτο Ερώτημα κύριε Λαφαζάνη είναι, αυτά που λες και σπέρνεις σήμερα εδώ και εκεί στα πουλημένα ΜΜΕ, γιατί δεν τα είπες όλα – και αυτά που λέγονταν επάνω στο τραπέζι – και αυτά που λέγοντας κάτω από το τραπέζι, πριν το δημοψήφισμα;;;

Δεύτερο θεωρείς τον εαυτό σου πολιτικό υπεύθυνο πατριώτη;;;

 Γιατί εγώ σε θεωρώ ντενεκέ ξεγάνωτο – και επικίνδυνο!

Για να μπορεί ο απλός πολίτης να έχει μια εικόνα, θα πρέπει να περιγράψουμε τον κοινωνικό ιστό του προτεκτοράτου Ελλάς.

Έχουμε ένα  πολιτικό και δημόσιο κατεστημένο και στημένο με κομματικές προδιαγραφές αιώνες!

Από τον Πρωθυπουργό, τους Υπουργούς, τους γραμματείς και φαρισαίους. Τους προϊστάμενους,  λαό εννοούν τον απατεώνα, τον αεριτζή του χρηματιστήριου και όχι μόνο.

 Γενικά το κεφάλαιο, γενικά τους γιατρούς, δικηγόρους, και όλα τα ευαγή επαγγέλματα, όπως τα χαρακτηρίζουν οι ίδιοι, τον υπόλοιπο πληθυσμό την εργασίας και του μόχθου τους χαρακτηρίζουν μεταξύ τους ( Λαουτζίκο, Αμόρφωτο, κατώτατης υποστάθμης, αναλώσιμους για την δική τους επιβίωση)!

Έζησα την πολιτική σαπίλα στα πολιτικά σαλόνια και τη δημόσια σαπίλα, έχω προσωπικές γνώμες και εμπειρίες για το σύνολο των παραπάνω, δεκαετίες!

Για αυτό ρωτώ τον αναρριχόμενο και ευκαιριακό υποψήφιο σαλτιμπάγκο Λαφαζάνη, το ανήκουμε ης την δύση του εγκληματία Καραμανλή το γνωρίζει ότι είναι υπαρκτό!

Για να μας εξηγήσει πως θα μας έδινε ψευτοδεκάρες η Ρωσία για το αέριο, όταν για να ξεφύγουμε από το ανήκουμε στην δύση θέλει πολλά δις!

Αυτό είναι το πρώτο και τερατώδες ψέμα, ή μάλλον το 5% της αλήθειας – και για αυτό και δεν έγινε.

Επάνω από το τραπέζι η Ρωσία έλεγε για το αέριο, κάτω από το τραπέζι φυσιολογικά θα ζήτησε ότι τα λεφτά που θα ρίξει θα πρέπει να τα εξασφαλίσει, ότι ο αγωγός θα γίνει, θα δουλεύει χωρίς προβλήματα, από το ανήκουμε στην δύση;

Ο Καθένας  καταλαβαίνει τι ζήτησε κάτω από το τραπέζι και χάλασε ο γάμος, πράγμα που εσύ το κρύβεις  με προδοτικές πουστιές!

Το δεύτερο είναι αυτό το γελοίο με την Βενεζουέλα και το πετρέλαιο!!!!!!!!!!!!!!

 Με τη θα παίρναμε το πετρέλαιο, με καράβια, με τρένα, με αεροπλάνα, με καλαμάκια της κόκα κόλλας ρουφηχτό;;;;;;;;;;

Διότι το ανήκουμε στην δύση το έχουμε γνωρίσει, όταν ο αείμνηστος Αντρέας έστειλε καράβια με βοήθεια στις φτωχές χώρες,  τα αγροτικά προϊόντα που πετάνε εδώ οι μεσάζοντες για να έχουν τιμή, τα σταμάτησαν στα μισά και τα έστειλαν πίσω!!!!!!

Το Πετρέλαιο από θα περνούσε, θα το συνόδευε και το ΝΑΤΟ;;;;;;;;

Εδώ θα πιάσουμε την μεγαλύτερη ψευτιά και επικίνδυνη ηλιθιότητα  που είπε ο πολύς Λαφαζάνης, ότι θα κρατικοποιούσε την τράπεζα Ελλάδος – και θα έκδιδε την εθνική Δραχμή;;

Πριν αναλύσω το έγκλημα που ξεστόμισε, θα πρέπει να περιγράψουμε και το περιβάλλον που θα το έκανε.

Έχουμε στην πλάτη μας έναν εμφύλιο, που οι προηγούμενοι κατηγόρησαν τους κομουνοσυμμορίτες – και επικράτησαν οι Χύτες!!!

Σήμερα επήραν κεφάλι οι κομουνοσυμμορίτες και επήγαν στον πάγκο οι Χύτες!

Πριν ήταν στις φυλακές οι κομουνοσυμμορίτες, σήμερα είναι στην φυλακή οι Χύτες!

Δηλαδή είναι έτοιμος ο καρπός του Εμφύλιου να τον κόψουν πάλι!

Έχουμε καινούργια τζάκια μαζί με τα παλιά, που έγιναν με το αίμα του λεγόμενου λαουτζίκου!

Έχουμε στις  εκλογικές αναμετρήσεις, ένα 45% αποχή, ένα 35% οι έχοντες, ένα 20% λαουτζίκου που γλύφουνε τους κώλλους των εχόντων!

Έχουμε ένα στρατό, που έχει γαλουχηθεί στα πρότυπα των Χυτών, δεκαετίες, έχοντας αποκτήσει νοοτροπία όχι υπέρ όλου του Ελληνικού λαού, αλλά προτίμηση στην δεξιά παράταξη του ξενοκίνητου κατεστημένου!

Από την άλλη οι κομουνοσυμμορίτες όπως τους λένε, παραφυλάνε να πάρουν εκδίκηση!

Όταν στο προτεκτοράτο Εταιρία η Ελλάς επικρατούν τα παραπάνω, δηλαδή ανήκουμε στην δύση, πως θα έκανε ή θα κάνει ο Λαφαζάνης αυτές τις μα@ακίες που ξεστομίζει;;;;;

Ακόμα και σήμερα μια επανάσταση από  μη κομματόσκυλα,  εθνικής  κυβέρνησης, θα έχει πλήρη αποτυχία, διότι οι λεγόμενοι λόγιοι έχουν αφομοιωθεί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο από το διαβρωμένου κομματικου συστήματος – κράτους!

Όταν ένα δημοψήφισμα, που ήταν ευαγγέλιο για τον λαό,  καταρρακώθηκε, ξευτιλίστηκε, διαπομπεύτηκε, με τον χειρότερο τρόπο, πως θα ζητήσεις την έγκριση του Ελληνικού λαουτζίκου όπως μας χαρακτηρίζει η ελίτ κοινωνία;;;;

Τέτοιες πρωτοβουλίες  κύριε πολύ Λαφαζάνη για να είχαν κάποια ελπίδα, έπρεπε να ξεκινά με νόμιμες διαδικασίες από ένα έθνος προς την διεθνή κοινότητα και νομιμότητα, παράδειγμα, τι θα έκανα εγώ;;;

 Ταυτόχρονα την ίδια ημέρα και την ίδια ώρα θα ανακοίνωνα πτώχευση εξαιτίας του εκβιαστικού χρέους, με ταυτόχρονη καταγγελία του χρέους, με ταυτόχρονη διακοπή πληρωμών σε όλους που απορρέουν από το χρέος – και εξαιτίας τους χρέους-, θα παρέμενα αρχικά στο ευρώ και στην ευρωπαϊκή ένωση, μέχρι να εκδικαστεί η καταγγελία τους χρέους και  θα άφηνα αυτά τα πρόστυχα καθάρματα τους διεθνείς κερδοσκόπους να με διώξουν από την Ευρωπαϊκή ένωση και το ευρώ, να μην έχουν το παραμικρό πάτημα μονιμότητας να με απειλήσουν!

Και να είσαστε σίγουροι, ότι δεν θα μας έδιωχναν – και ευρώ θα είχαμε.

Τα άλλα δεν τα ομολογώ, διότι διαβάζουν και οι προδότες και οι ξένοι νταβασζήδες!

Τώρα αυτά που συμβαίνουν εκατέρωθεν στην βουλή και στα πουλημένα ΜΜΕ είναι φτηνό κουκλοθέατρο, για να συντηρούν την απειλή του εμφύλιου και να τρομοκρατούν τον λαουτζίκο, όπως μας έχουν χαρτογραφήσει!!!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Κόλαση για τις δηλώσεις Λαφαζάνη για δραχμή, λεφτά απο Ρωσία και πετρέλαιο απο Βενεζουέλα

Τελευταία ενημέρωση: 22.07.2017 | 19:33

Θύελλα αντιδράσεων έχουν προκαλέσει τα όσα είπε μιλώντας στον ΒΗΜΑ FM ο Παναγιώτης Λαφαζάνης για το «εναλλακτικό σχέδιο» του ΣΥΡΙΖΑ το 2015, σε περίπτωση εξόδου της χώρας από τη ζώνη του ευρώ.

Ο κ. Λαφαζάνης, μιλώντας στο «ΒΗΜΑ FM 99,5» υποστήριξε ότι το εναλλακτικό σχέδιο που ο ίδιος είχε εκπονήσει και είχε παραδώσει στον πρωθυπουργό, προέβλεπε εθνικοποίηση της Τράπεζας της Ελλάδος, εκτύπωση νέας δραχμής, λεφτά από τη Ρωσία και πετρέλαιο από τη Βενεζουέλα.

Ο πρόεδρος της ΛΑΕ υποστήριξε πως υπήρχε σχέδιο για εθνικοποίηση της Τράπεζας της Ελλάδος. «Η Τράπεζα της Ελλάδος με πράξη νομοθετικού περιεχομένου θα γινόταν τράπεζα υπό τον έλεγχο των Αθηνών, υπό τον έλεγχο της κυβέρνησης της Αθήνας, και όχι της Φρανκφούρτης. Αυτή η τράπεζα θα είχε το αποκλειστικό προνόμιο της έκδοσης χρήματος. Θα ασκούσε την εθνική νομισματική πολιτική υπό τον έλεγχο της κυβέρνησης. Θα υπήρχε δυνατότητα να τυπωθεί νέα δραχμή στο Νομισματοκοπείο. Είχε κατατεθεί ένα ειδικό σχέδιο, ότι θα μπορούσε να κοπεί με τον τρόπο που λειτουργούσε το νομισματοκοπείο» δήλωσε ο κ. Λαφαζάνης.

Είπε ακόμα πως το 2015, μπροστά στον κίνδυνο η χώρα μας να βρεθεί εκτός ευρωζώνης, είχε εξασφαλίσει από τη Ρωσία μια βοήθεια κάποιων δισεκατομμυρίων ως προκαταβολή για το έργο του αγωγού φυσικού αερίου που προωθούσε η κυβέρνηση.

«Στη Ρωσία είχα πάει εγώ και είχα ζητήσει και χρηματοδοτική στήριξη και την είχα επιτύχει, μέσω του αγωγού με ρωσικό φυσικό αέριο που θα κατασκευάζαμε και θα περνούσε από την Ελλάδα. Εγώ είχα διασφαλίσει ότι θα παίρναμε και μια προκαταβολή (κάποια δισεκατομμύρια) έναντι των ωφελειών που θα είχαμε από την λειτουργία του αγωγού η οποία θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για μια ανακούφιση της χώρας εκείνη την περίοδο. Ο κ. Τσίπρας βεβαίως είχε συμφωνήσει για την προκαταβολή από τη Ρωσία. Ήταν δεδομένα όλα και γνωστά. Λέει ψέματα ο κ. Τσίπρας ότι δεν υπήρχε συμφωνία. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Τσίπρας λέει ψέματα».

Και πρόσθεσε: «Το θεωρώ φυσιολογικό, αν βγει η χώρα από το ευρώ και θέλει μια βοήθεια και μια στήριξη, και η Βενεζουέλα είχε δυνατότητα να μας δίνει φθηνότερο πετρέλαιο, γιατί όχι. Εγώ το θεωρούσα και αυτονόητο, μια χώρα σαν τη Βενεζουέλα, που αισθανόταν κοντά στην προσπάθεια που γινόταν για μια αλλαγή στην Ελλάδα, αν είχε την δυνατότητα, γιατί να μη βοηθούσε; Και γιατί να μην απευθυνθείς στη Βενεζουέλα για βοήθεια;»

Ο κ. Λαφαζάνης στην συνέντευξη του στον «ΒΗΜΑ FM» αρνήθηκε κατηγορηματικά πως στο εναλλακτικό σχέδιο υπήρχε ανάμειξη του στρατού με οποιονδήποτε τρόπο.

Η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωση της επισημαίνει πως οι δηλώσεις του Παναγιώτη Λαφαζάνη «επιβεβαιώνουν με τον πιο σαφή τρόπο ότι ο κοινός στόχος της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ ήταν στην πραγματικότητα η έξοδος από την ευρωζώνη. Ο ελληνικός λαός απαιτεί να μάθει όλη την αλήθεια για όσα συνέβησαν εκείνο το διάστημα, που έγιναν αιτία να πληρώνει για πολλά χρόνια βαρύτατο κόστος. Και θα τη μάθει»!

ΛΑΕ:«Μακάρι ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρας να είχαν ένα σχέδιο εξόδου από το ευρώ»

Απαντώντας στη ΝΔ η Λαϊκή Ενότητα σε ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής:

”Η ΝΔ, επειδή δεν έχει καμιά διαφορά με την καταστροφική μνημονιακή πολιτική που ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ, αυτήν άλλωστε εφάρμοσε και ο σημερινός αρχηγός της ως υπουργός της κυβέρνησης ΝΔ μαζί με το ΠΑΣΟΚ, επιχειρεί με φτηνά προπαγανδιστικά παιχνίδια παραπλάνησης να εμφανισθεί ματαίως ότι κάνει αντιπολίτευση. Πληροφορώ, λοιπόν, τη ΝΔ και την ηγεσία της, για να μη ψάχνουν αυτά που οι ίδιοι θεωρούν ως φαντάσματα, ότι ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε ο Τσίπρας, ούτε ο Βαρουφάκης διέθεταν σχέδιο εξόδου από την ευρωζώνη, προκειμένου να αποφύγουν μια συνθηκολόγηση και την υπογραφή του τρίτου μνημονίου.

Τα μόνα σχέδια που διέθεταν και επ’ αυτών εργάζονταν στο παρασκήνιο ήταν πως να αθετήσουν τις αντιμνημονιακές δεσμεύσεις του τότε ΣΥΡΙΖΑ, για να κρατήσουν την χώρα στο ευρώ

Μακάρι ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρας να είχαν ένα σχέδιο εξόδου από το ευρώ και να το εφάρμοζαν, για να μην ρίξουν τη χώρα στην καταστροφική περιπέτεια που διανύουμε και η οποία, όπως φαίνεται, δεν θα τελειώσει ούτε το 2060!

Οι μόνοι, όμως, οι οποίοι, στο πλαίσιο του ΣΥΡΙΖΑ, διαθέταμε πρόταση εξόδου από την ευρωζώνη, που ήταν και ο μόνος δρόμος για να απαλλαγούμε από την μνημονιακή υποδούλωση, ήταν η αφεντιά μου, το Αριστερό Ρεύμα και η Αριστερή Πλατφόρμα του τότε ΣΥΡΙΖΑ και γι’ αυτό δεχόμαστε, ως, τάχα, αναχρονιστικά βαρίδια, ένα ανηλεή κοινό πόλεμο από την ομάδα Τσίπρα, τη ΝΔ, το εγχώριο και το ευρωατλαντικό οικονομικό και μιντιακό κατεστημένο.

Δυστυχώς και λυπάμαι που η ΝΔ στο κυνήγι της ”καρέκλας” της εξουσίας κάνει ότι δεν το καταλαβαίνει, ο ΣΥΡΙΖΑ και η σημερινή νεομνημονιακή ηγεσία του ήταν και είναι εξίσου φανατικά ευρώπληκτοι με την ίδια, κάτι που από πρώτο χέρι και με ομηρικές μάχες έζησα, ιδιαίτερα την επίμαχη περίοδο του Ιουλίου του 2015.

Γι’ αυτό, άλλωστε, ο Αλ. Τσίπρας, με την αγαστή βοήθεια της ΝΔ, πρόδωσε και ξεπούλησε το περήφανο ”ΌΧΙ” του ελληνικού λαού στο δημοψήφισμα, μόνο και μόνο για να κρατήσει την χώρα μέσα στο ευρώ.

Βλέπετε, ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ μοιάζετε, πλέον, ως μια σταγόνα νερό: θυσιάζετε τη δημοκρατία, την λαϊκή βούληση, την εθνική κυριαρχία και παραδίδετε το λαό και τη νεολαία στη λεηλασία, την ανεργία και τον ξενιτεμό, μόνο και μόνο για να κρατήσετε την Ελλάδα στην ευρωζώνη και να προασπίσετε τα σκληρά εγχώρια και ξένα συμφέροντα που επωφελούνται από αυτήν την παραμονή.

Όσον αφορά τις απειλές της ΝΔ για τη συγκρότηση Εξεταστικής Επιτροπής για εκείνη την περίοδο, δεν μας αγγίζουν.

Το αντίθετο, υποστηρίζω και εγώ και η ΛΑ.Ε να γίνουν όχι μια αλλά χίλιες Εξεταστικές Επιτροπές και να διερευνηθούν τα πάντα και προς πάσαν κατεύθυνση εκείνη την περίοδο και όποια άλλη θέλετε.

Μόνο που οι απειλούντες θα πρέπει να γνωρίζουν ότι οι μόνοι που θα βγουν στο τέλος κατηγορούμενοι με βαρύτατες κατηγορίες είναι όλα τα μνημονιακά συνεταιράκια (ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ) και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, που από κοινού, λειτουργώντας ως παρακράτος, κουρέλιασαν το Σύνταγμα, ξεπούλησαν την λαϊκή εντολή και συνήργησαν για να μετατρέψουν ένα περήφανο ”ΟΧΙ” στο δημοψήφισμα, σε ένα υποδουλωτικό ”ΝΑΙ”.

http://www.newsit.gr/

http://arxaiaithomi.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>