«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αυτό είναι το Ισραήλ!!! Η χώρα και ο λαός της μούφας Ολοκαυτώματος!!!

Το Ισραήλ, η μόνη χώρα που εξακολουθεί να υποστηρίζει επισήμως τους τζιχαντιστές

ΣΙΟΝΙΣΜΟΣ Β

Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017

Ο πρωθυπουργός Νετανιάχου του Ισραήλ σε δηλώσεις του μετά την συνάντηση του με τον Γάλλο πρόεδρο Μακρόν εξέφρασε την αντίθεση του για την συμφωνία Πούτιν-Τραμπ αναφορικά με την κατάπαυση του πυρός μεταξύ των αντιμαχομένων πλευρών στην νότια Συρία, μάλιστα άφησε να εννοηθεί ότι το Τελ Αβίβ θα εξακολουθήσει να υποστηρίζει τους ισλαμοσυμμορίτες τους οποίους η νέα κυβέρνηση της Ουάσιγκτον έχει χαρακτηρίσει πλέον ως τρομοκράτες, συμπίπτοντας με την γραμμή της Μόσχας.

Σύμφωνα με τον Νετανιάχου η κατάπαυση του πυρός θα δημιουργήσει ευνοϊκές συνθήκες για την παρουσία των Ιρανών πολιτοφυλάκων στην νότια Συρία, καθώς η περίπου 20 τετραγωνικών χλμ ζώνη κατάπαυσης του πυρός είναι κατά μήκος των συνόρων Συρίας-Ισραήλ και πέραν αυτής της ζώνης αποκλιμάκωσης οι Ιρανοί πολιτοφύλακες μαζί με τις συριακές κυβερνητικές δυνάμεις θα εξακολουθήσουν να εξολοθρεύουν ανενόχλητα τους τζιχαντιστές.

Η αντίδραση του Ισραήλ ουδόλως μας εκπλήσσει, αφού το σιωνιστικό κράτος θέλει να περισώσει ότι έχει απομείνει από τους τζιχαντιστές, υποστηρίζοντας αυτές τις ομάδες σουνιτών-βαχαμπιστών που η Μόσχα και η Ουάσιγκτον έχουν χαρακτηρίσει τρομοκρατικές. Αυτή η δέσμευση συνίσταται στην υποστήριξη εκ μέρους του Ισραήλ τρομοκρατικών ομάδων που αγωνίζονται ενάντια στην κυβέρνηση Άσαντ κυρίως στην περιοχή της νότιας Συρίας.

Το Τελ Αβίβ έχει παραδεχθεί επισήμως ότι στους σουνίτες τρομοκράτες παρέχεται υλικοτεχνική υποστήριξη καθώς και περίθαλψη στα ισραηλινά νοσοκομεία, δικαιολογώντας την απόφαση αυτή ότι οι τζιχαντιστές πολεμούν την Χεζμπολάχ και τους Ιρανούς πολιτοφύλακες που θέλουν να εξοντώσουν το Ισραήλ. Είναι λοιπόν σαφές ότι το Ισραήλ εξακολουθεί να παρεμβαίνει στον συμμοριτοπόλεμο της Συρίας παίρνοντας ενεργά μέρος υπέρ των ισλαμοσυμμοριτών, υπέρ εκείνων δηλαδή που η Μόσχα και πολύ αργότερα η νέα κυβέρνηση της Ουάσιγκτον έχουν εντάξει στις λίστες των τρομοκρατών.

Η υποστήριξη των τζιχαντιστών εκ μέρους του επισήμου κράτους του Ισραήλ, μια υποστήριξη που έχει όλα τα χαρακτηριστικά της ατιμίας αποτελεί ξεκάθαρα μια πράξη κρατικής τρομοκρατίας. Η τρομοκρατία είναι το σήμα κατατεθέν του ασύμμετρου πολέμου. Το Ισραήλ στην περίπτωση της υποστήριξης των ισλαμοσυμμοριτών διεξάγει ασύμμετρο πόλεμο, σπέρνει ανέμους και θα θερίσει όχι θύελλες αλλά τυφώνες, έχοντας να αντιμετωπίσει στο άμεσο μέλλον την Χεζμπολάχ, τους Παλαιστινίους και τους Ιρανούς πολιτοφύλακες που θα στρατοπεδεύσουν πολύ κοντά στα σύνορα του. Η ενωμένη δύναμη όλων αυτών αποτελεί για το Ισραήλ ένα εφιαλτικό σενάριο, σενάριο που μπορεί να απειλήσει την ύπαρξη του ως κράτος.

Οι Ισραηλινοί είναι καιρός πλέον να αναρωτηθούν αν υπάρχει ένα σημείο πέραν του οποίου η σιωνιστική πολιτική γίνεται αυτοκαταστροφική, επικίνδυνη για τους ίδιους και εξευτελιστική για την διεθνή τους εικόνα. Τα θύματά τους δεν μπορούν εσαεί να τους δίνουν το δικαίωμα για διάπραξη εγκλημάτων πολέμου. Η ιστορία του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου ήταν ένας αιματηρός πόλεμος που είχε εκατέρωθεν 70 εκατομμύρια θύματα και οι Ιουδαίοι δεν είναι οι μόνοι που είχαν θύματα σε αυτό τον πόλεμο.

Η γεωπολιτική του Ισραήλ πρέπει να προσαρμοστεί, εάν θέλει να επιζήσει ως κράτος, σε έναν πολυπολικό κόσμο και όχι ως τρομοκρατική συνοδεία στον μονοπολικό του βαθέως κράτους της Ουάσιγκτον. Η διεθνής πολιτική απομακρύνεται ιλιγγιωδώς από την παγκοσμιοποίηση που υπονομεύει τα εθνικά κράτη. Οι ΗΠΑ δεν θα μπορέσουν για πολύ καιρό ακόμη να εγγυώνται την ύπαρξη αυτού του τρομοκρατικού κράτους και το Ισραήλ δεν μπορεί εσαεί να απολαμβάνει ασυλία για τα εγκλήματα του. Η συνέπεια της πτώσης των ΗΠΑ από το βάθρο της υπερδύναμης θα είναι αδυσώπητη για το Ισραήλ. Το Ισραήλ ή θα εγκαταλείψει τις πολιτικές του Σιωνισμού ή θα παύσει να είναι ακόμη και πιόνι στην γεωπολιτική σκακιέρα.

Γ. Λιναρδής

Μας το έστειλε ο dimosthenis liberopoulos dimosthenislibero@gmail.com

http://arxaiaithomi.gr