«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οι Έλληνες έδωσαν το φως σε όλη την ανθρωπότητα – και οι ευεργετηθέντες  τους έκλισαν σε ένα υπόγειο σκοτεινό για αιώνες φυλακισμένους!!!

400

Όσοι το σκάνε από την σκοτεινή φυλακή τους είναι διχασμένοι, διότι τους κρύβουν την αλήθεια με παραποιημένη την ιστορία!

Ένα παράδειγμα είναι και η σπηλιά του Πλάτωνα!

Το ερώτημα είναι, γιατί οι Έλληνες σήμερα φέρονται δουλικά – και οδηγούνται στον θάνατο και τον αφανισμό, αδιαμαρτύρητα;;;

Τα ερώτημα και οι απαντήσεις είναι χιλιάδες, πράγμα που δεν μπορούν να εξηγηθούν σε ένα άρθρο, αλλά ακόμα ούτε σε μια εγκυκλοπαίδεια!

Για αυτό θα αναφερθώ στα βασικά και τους υπεύθυνους, περιληπτικά, αλλά κατανοητά σαν τελικό συμπέρασμα!

Η ανάλυση αυτή δεν έχει κανένα δογματικό θρησκευτικό κατάλοιπο, αλλά μόνο  την παρουσίαση της αλήθειας!

Δυστυχώς το θρησκευτικό είναι η μεγάλη και αρχική αιτία για τα σημερινά δεινά των Ελλήνων – και δεν μπορώ να το παρακάμψω!

Το βλέπω από τις αντιδράσεις των αναγνωστών.

Θέλουν να υπερασπιστούν την πίστη τους, αλλά είναι επάνω σε σαθρά ψέματα – και μοναδικά στον κόσμο εγκλήματα!

Για αυτό καταφεύγουν σε μη διάλογο – και ο  μοναδικός  λόγος που αρθρώνουν είναι οι βρισιές και οι κατάρες!

Φέρονται σαν τον διπρόσωπο θεό των Ρωμαίων, τον Ιανό.

Με το  ένα πρόσωπο είναι Έλληνες – και το άλλο χριστιανοί!!!

Δεν θα ήταν λόγος συζήτησις για την θρησκεία, αν είχε μεταβληθεί από τους ίδιους τους προγόνους μας, μέσα από την διαχρονική τριβή και  έρευνες!

Εδώ όμως έχουμε να κάνουμε με μια θρησκεία που επιβλήθηκε με ποινή θανάτου!

Για αυτό βλέπουμε το εξής παράδοξο, όσοι ερεύνησαν για την αλήθεια, είναι σκέτο Έλληνες, όσοι έφαγαν  αμάσητη την  υποτιθέμενη αλήθεια, που είναι ψεύτικη, αλλοιωμένη, και συκοφαντική κατά των προγόνων μας, αρχαίων Ελλήνων, είναι πρώτα χριστιανοί και μετά Έλληνες!

Το παράδοξο που βλέπουμε σήμερα με την δουλικότητα των Ελλήνων, είναι διάφοροι Γερμανοτσολιάδες και κοτζαμπάσηδες, που απαντούν με τα εξής τρελά αφηγήματα, που έχουν δασκαλευτεί να μοιράζουν!

Οι Έλληνες είναι πολιτισμένοι, φιλήσυχοι, υπομονετικοί, ειρηνικοί, ώριμοι με τις παγκόσμιες συνθήκες που επικρατούν σε όλη τη γη, πάντα ήταν υποδουλωμένος και είχε αφεντικό ο Έλληνας, και το ποιο ύπουλο, ότι μην φοβάστε οι Έλληνες δεν χάνονται!!!!

Αυτό όμως δεν συνάδει με το Πνεύμα των Ελλήνων πουθενά!

Χιλιάδες  γεγονότα, τα έχουν κομματιάσει και διαστρεβλώσει, σκόπιμα, αυτά τα γεγονότα η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού, δεν τα διδάχτηκε ποτές με την αληθινή τους διάσταση!

Τους δίδασκαν αυτό που ήθελαν , διπλωμένο σαν καραμέλα, για να μην γνωρίζεις τι δηλητήριο έχει μέσα,  αυτό γίνετε από τότε που σκότωσαν τους Έλληνες και τον Ελληνισμό!

Όμως ο ερευνητής ακόμα και αν είναι ένας απλός εργάτης, αγρότης, που κάποια πράγματα δεν τον ικανοποιούν με αυτά που του επέβαλαν να μάθει, κάνει τον απλό συνειρμό.

Αυτοί που σκότωσαν τους Έλληνες δια ποινής θανάτου, για να αλλαξοπιστήσουν, είναι οι Εβραίοι προ-βυζαντινοί και μετά-βυζαντινοί, είναι αυτοί που μας παρέδωσαν στον τούρκικο ζυγό, κρατώντας  αυτοί με την  φρικιαστική ανταλλαγή τα προνόμιά τους, κάνοντας ιδικές συμφωνίες σε βάρος των Ελλήνων, κάνοντας και αυτοί τα θύματα, ήταν οι ρουφιάνοι των Τούρκων!

Αυτά μπορώ να τα αποδείξω σε όποιον αληθινά τον ενδιαφέρει!

Όμως η προδοσία τους είναι διαχρονική και δεν σταματά εκεί, αλλά συνεχίζουν την συνωμοσία κατά του Ελληνισμού και μέσα από την Επανάσταση του 1821, που την πρόδωσαν χιλιάδες φορές στους Τούρκους, που περνούσαμε καλά!!!!

Οι Έλληνες για όσους δεν γνωρίζουν, θα είχαν ελευθερωθεί αμέσως, αν δεν τους ρουφιάνευαν, οι θρησκευτικοί χριστιανοί, οι κοτζαμπάσηδες και άλλοι δευτερεύοντες προδότες, με αποτέλεσμα να μείνουν σκλάβοι 400 χρόνια!

Αλλά και μετά από την Επανάσταση του 1821 έκαναν πάλι το προδοτικό τους θαύμα, με την απεριόριστη βοήθεια, του καθενός για τα δικά του συμφέροντα,  των Γερμανών,  Άγγλων Και Ρώσων – και άλλων  Εβραίων, δηλαδή χριστιανών!

Τι διαπιστώνει ο κάθε καλοπροαίρετος αναλυτής σε όλη την διαδικασία του νεοσύστατου Ελληνικού κράτους;;;;

Το εξής τραγελαφικό και ταυτόχρονα εγκληματικό κατά των Ελλήνων.

Ναι σας επιτρέπουμε να λέγεστε Έλληνες, αλλά θα είσαστε χριστιανοί, θα είναι γραμμένο και νομοθετημένο στο σύνταγμά σας!

Όχι, απαγορεύεται να είσαστε Έλληνες και να έχετε την Ελληνική δική σας θρησκεία, θα είσαστε Έλληνες, αλλά χριστιανοί, μην τυχόν και πετάξουμε με τις κλοτσιές τα μαύρα ράσα!

Το 1821 που υποτίθεται ελευθερωθήκαμε, ήταν μια άλλη σκλαβιά, χειρότερη από τον Τούρκων.

Διότι τότε ήξερες ποιος είναι ο Εχθρός, ενώ σήμερα  είναι μέσα στο σπίτι σου, είναι πάλι ο αφέντη σου ο Εβραιοχριστιανισμός!

Γιατί όμως οι ξένες δυνάμεις συνεργάστηκαν εναντίων των ελλήνων με το Τούρκικο καθεστώς, με ιδικό βάρος στην θρησκεία;;;

Διότι δεν ήθελαν να δουν ένα ανεξάρτητο κράτος μέσα στα συμφέροντά τους, που θα απαιτούσε τα εδάφη του – και τότε θα έσβηναν και η Τουρκία και η Αλβανία, Και η Βουλγαρία, και πολλά άλλα κράτη!

Αυτό για τα πρόστυχα συμφέροντα των μεγάλων εγκληματικών δυνάμεων, θα ήταν καταστροφή!

Για αυτό έδωσαν στους Έλληνες μετά από μια διαχρονική σφαγή αιώνων – και μια σκλαβιά 400 χρόνων, μια μεσοβέζικη ελευθερία, μια ιδιόμορφη ελευθερία, που ισοδυναμεί με την χειρότερη σκλαβιά επάνω στην γη!

Είσαι ελεύθερος, αλλά δεν είσαι, Θα λέγεσαι Έλληνας, αλλά θα έχεις την θρησκεία που θέλουμε εμείς!

Έτσι γαλουχήθηκαν και διδάχτηκαν οι Έλληνες μετά την υποτιθέμενη Ελευθερία τους το 1821, ελευθερωθήκαμε  από την σκλαβιά των Τούρκων και ξανά πέσαμε στα δόντια των παλιών δολοφόνων μας,  τους εβραιοχριστιανούς!

Εδώ λοιπόν μπαίνει ξανά το ερώτημα, γιατί οι Έλληνες σήμερα είναι διχασμένοι – και σκέπτονται σαν τον  βρομερό θεό των Ρωμαίων τον Ιανό, άλλοι είναι Έλληνες και άλλοι χριστιανοί Έλληνες!

Δεν είμαι τις απόψεις ότι πρέπει να ξανά έρθουμε στην παλιά Ελληνική θρησκεία, ο άνθρωπος είναι ανώτερο ον και εκσυγχρονίζεται, αυτό που θέλω, είναι να καταργηθεί από το σύνταγμα η υποχρεωτική θρησκεία!

Όσοι ψάχνουν και αναρτιούνται, γιατί τόσο μίσος κατά των Ελλήνων, η απάντηση δεν είναι στα οικονομικά συμφέροντα, ούτε στα γεοστρατηγικά συμφέροντα, αλλά με καμία δύναμη δεν πρέπει να ξανά γεννηθεί το Ελεύθερο και ανόθευτο Ελληνικό πνεύμα!

Υπάρχει και ένα μεγάλο μυστικό, που δεν του δίνει κανείς την πρέπων σημασία, πρέπει πάση θυσία να έχουν υπό τον έλεγχό τους τα αρχαία, είναι η μόνη οικονομική δύναμη, που όλες οι οικονομίες να καταρρεύσουν, τα αρχαία θα εισπράττουν, για αυτό μας έχουν κατά κλέψει – και όλα τα μουσεία δουλεύουν με τα Ελληνικά αρχαία, αλλά και διότι η Ελληνική γη γεννά καθημερινά νέα και μοναδικά – και τα θέλουν υπό τον έλεγχό τους, διότι μερικά είναι και μαρτυριάρικα!

Η νέα τάξη μόνο αυτό φοβάται και αυτό πολεμά με μίσος, για αυτό θέλουν μετά από το ξεβράκωνα που έχουν πάθει με ένα καλό του διαδικτύου, είναι ότι ο  άλλος ψάχνει σε ότι δεν το καταλαβαίνει έτσι όπως του το έχουν μοστράρει.

Για να προλάβει η νέα τάξη θα επιβάλει έναν παγκόσμιο δικτάτορα δολοφόνο και μια θρησκεία, την Παν θρησκεία!

Όταν οι Έλληνες φιλόσοφοι άρχισαν να αμφισβητούν την θρησκεία – και κατάλαβαν ότι η αποστολή τους ήταν άλλη από αυτά που έλεγαν τα ιερατεία.

Τα ιερατεία με διάφορα κουμάσια εξωγενή και εχθροί μέχρι εκείνη τι στιγμή, έκαναν φιλικές συνεργασίες,  έσκαψαν τον λάκκο του μεγάλου συμπαντικού  Ελληνικού μεγαλείου, του Ελληνικού πνεύματος!

Οι αρχαίοι ιερείς είναι οι πρώτοι προδότες, σε συνεργασία με τους Εβραίους!

Και δεν πρόκειται ποτέ να το κρύψω για να γεννηθούν νέα ύπουλα μικροσυμφέροντα θρησκευτικά, με άλλη ονομασία και φορεσιές, που θα ξανά παγιδεύσουν το αθάνατο Ελληνικό πνεύμα!

Το ελεύθερο πιστεύω του καθενός ηρεμεί  την οργή –  και η επιστήμη αποδεικνύει την αλήθεια!

Αυτά τα δυο για να εκτελούν σωστά τις αποστολές τους, δεν πρέπει το ένα να ανακατώνεται στην δουλειά του άλλου!

Στο δια ταύτα, ο Έλληνας θα ελευθερωθεί, όταν είναι μόνο Έλληνας, ορκίζετε στο έθνος, μόνο σαν Έλληνας πολίτης – και όχι με το τι πιστεύει, Πολιτεύεται σαν Έλληνας πολίτης για όλους τους πιστούς, όπου και να πιστεύουν!

Τότε δεν θα μπορούν να τον διχάσουν, υπό την απειλεί της κόλασης και του παράδεισου, τότε θα ασχοληθεί με τα επίγεια, με την ανόθευτη  παιδεία, τότε θα καταλάβει την αληθινή αγάπη, διότι θα αγαπήσει τα πάντα με τον δικό του τρόπο!

Έχω τονίσει κατε επανάληψη, ότι προσκαλώ και προκαλώ, όποιον νομίζει ότι δεν λέω την αλήθεια, να κάνει διάλογο μαζί μου, αλλά με στοιχεία – και όχι με κατάρες, ότι θα με τιμωρήσει ο θεάνθρωπος που τον απαρνήθηκα!!!

Ίσως να με τιμωρούσε αν ήταν αληθινός και υπαρκτός,  ένα κατασκευασμένο ψέμα πώς να με τιμωρήσει;;;;;;;;;;;;;

Υστερόγραφο. Κανένας δεν γεννιέται γνώστης, με την προσωπική του εμπειρία και έρευνα γίνετε γνώστης της αλήθειας. 50 χρόνια ερευνώ και ακόμα δεν ξέρω σχεδόν τίποτα!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://arxaiaithomi.gr/

Μοιραστείτε το!

1 comment to Οι Έλληνες έδωσαν το φως σε όλη την ανθρωπότητα – και οι ευεργετηθέντες  τους έκλισαν σε ένα υπόγειο σκοτεινό για αιώνες φυλακισμένους!!!

  • .
    .
    .
    ΟΛΗ Η ΣΟΦΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ !
    .
    .
    ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΦΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ !
    .
    .
    ΕΙΘΕ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ……………..
    .
    .
    .
    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
    .
    .
    .
    ΥΣ.
    .
    ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΥΓΗ ΣΤΗΝ ΑΓΝΩΜΟΝΟΥΣΑ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ………..
    .
    .
    .
    ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ………………..
    .
    .
    ..

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>