«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Με ρωτούν γιατί δεν γράφω στον τρελό και την τρέλα του; Απαντώ ο τρελός και η τρέλα του γεννήθηκε για να κωμωδοί τα κακώς κείμενα, τώρα που όλα έγιναν ένα δράμα, ο τρελός και η τρέλα του αποσύρθηκε στην θλίψει του –  και κλαίει για την πατρίδα του!

Σολωμός Σολωμός!Solomos_Solomou-NoitikiAntistasis_com

Ένας υπέροχος τρελός!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καὶ ὁ Ἕλληνας τώρα εἶναι τόσο ψόφιος, εἶναι τόσο γεμάτος βρώμα καὶ μικροπρέπεια ποὺ σκουληκιάζει.

Αλήθεια δεν έχει περάσει καθόλου Καιρός;;;; Είναι σαν να τα λέει σήμερα!!!


Μπορεῖ νὰ τὸν εἶπαν τρελλό, ἐκεῖνον ποὺ τὸ ἔγραψε· καὶ ὅμως εἶναι πιὸ σωστὸς καὶ πιὸ γνωστικὸς ἀπὸ κάθε Ἕλληνα σημερινό.

Ζητώ την δικαίωση, την αποκατάσταση, την επαναφορά του αληθινού πολιτισμού στις σύγχρονες συνθήκες, αλλά κυρίως ζητώ από την ένοχη παγκόσμια ανθρωπότητα την φωνακτή στα πέρατα της γης αναγνώριση,  του μεγαλύτερου ολοκαυτώματος εναντίων των Ελλήνων, που το αποσιωπούν ένοχα!


Ἡ «φρονιμάδα» εἶναι τῶν πολλῶν· αὐτὴ ποὺ μᾶς ἔφαγε καὶ μᾶς τρώει.

Για αυτό δεν θα είμαι φρόνιμος, μέχρι να πεθάνω για τους άλλους – και θα είμαι τρελός για τα βδελύγματα και υγιής  για τους σκεπτόμενους!


Τὴν «τρέλλα» θέλω, αὐτὴ μὲ καθαρίζει ἀπὸ τὰ τρὶς βαριὰ καὶ βρώμια κατακαθίσματα ποὺ ἀφίνει μέσα μου περνῶντας ἡ συγκαιρινή, ταπεινωμένη ἑλληνικὴ ζωὴ καὶ μὲ φαρμακόνει.

Το να θέλεις να είσαι δούλος είναι δικαίωμα σου, όχι όμως όταν μολύνεις τους διπλανούς σου ή να το επιβάλεις με ψέματα και συκοφαντίες, όχι να κάνεις βρόμικη κρητική, διότι δεν έχεις την αλήθεια να υποδείξεις – και εφαρμόζεις το γνωστό, ( όσα δεν τα φτάνει η Αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια )!

Ἡ τρέλλα ἔχει μάτια καὶ βλέπει.

Ναι γιατί είναι ελεύθερη, δεν σκύβει, δεν συμβιβάζεται, δεν κάνει εκπτώσεις στην συνείδησή της – και ο καθένας την τρέλα την εξηγεί όπως τον βολεύει!

Ἡ φρονιμάδα εἶναι τύφλα.
Τρελλοὶ εἴταν οἱ προφῆτες καὶ γνωστικὰ τὰ ξεπεσμένα πλήθη.
Τὸν Ἀσυμβίβαστο ζητῶ καὶ τὸ Σκληρό, γυρεύω τὸν Τρελλό, τὸ Σιδερένιο, τὸν Ἀλύγιστο· αὐτοῦ τὰ μάτια καὶ τὰ λόγια καὶ τὴν κίνηση καὶ τὴ σιωπὴ ἀκολουθῶ·

Ναι πολεμώ μόνος, άλλοι με λένε Δον Κιχώτη,  άλλοι τρελό, άλλοι ότι λέω ουτοπίες, ολα όσα απέτυχαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι, ήταν ουτοπίες για  τους δειλούς επικριτές τους!

Σ᾿ αὐτοῦ τὸ ρυθμὸ τὴ ζωή μου τονίζω.

Δεν μπορώ να συμβιβαστώ με την βρωμιά και την δουλικότητα, με εκπτώσεις στα πιστεύω μου, προτιμώ  την μοναξιά, ή των θάνατο!

 Δανείστηκα τα υπέροχα λόγια του (Ἴων Δραγούμης, «Γιὰ τὸ βιβλίο τοῦ Περικλή Γιαννόπουλου», ἐφημ. «Ὁ Νουμᾶς», ἀριθ. 217, 15-10-1906)

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://arxaiaithomi.gr/

Μοιραστείτε το!

1 comment to Με ρωτούν γιατί δεν γράφω στον τρελό και την τρέλα του; Απαντώ ο τρελός και η τρέλα του γεννήθηκε για να κωμωδοί τα κακώς κείμενα, τώρα που όλα έγιναν ένα δράμα, ο τρελός και η τρέλα του αποσύρθηκε στην θλίψει του –  και κλαίει για την πατρίδα του!

 • .
  .
  .
  .
  .
  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
  .
  Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2016
  .
  https://3.bp.blogspot.com/-lZyfpe8Y680/WAIUy8i9auI/AAAAAAABi9E/a0pHANvfn4AVLtq6KFtwIHIhRBbNZT36wCLcB/s400/shadows.jpg
  .
  .
  .
  .
  .
  Ηχεί περίεργα η πιο πάνω φράση. Θα αναρωτηθεί κάποιος:
  .
  .
  «Είναι η Ελλάδα σκλαβωμένη και δεν το έχω καταλάβει;».
  .
  .
  .
  .
  .
  Κι όμως η Ελλάδα δεν είναι πλέον μια ελεύθερη και αυτόνομη χώρα.

  .
  .
  .
  .
  .
  Οι προηγούμενοι πολιτικοί μετέτρεψαν τα ιδιωτικά χρέη σε διακρατικά, μετέφεραν τις διαφορές με
  τους δανειστές στο αγγλικό δίκαιο και στα ευρωπαϊκά δικαστήρια, αλλά ο Τσίπρας και η αριστερά όμως (όπως και όλα τα κόμματα που ψήφισαν το τρίτο μνημόνιο), παρέδωσαν και επίσημα πλέον την εθνική κυριαρχία της χώρας στους δανειστές.

  .
  .
  .
  Ρωτώ λοιπόν. Ποιος από εσάς το ξέρει αυτό; Ποιος έχει διαβάσει το τρίτο μνημόνιο; Νόμος 4336/14-8-2015 (ΦΕΚ 94).

  .
  .
  .
  Στο άρθρο 3 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ Γ (σελίδα 1014) περιλαμβάνεται το κείμενο του Μνημονίου Συνεννόησης και στον αριθμό 1 παρ. β, γράφει κατά λέξη:
  .
  .
  .
  «Η κυβέρνηση δεσμεύεται να διαβουλεύεται και να ΣΥΜΦΩΝΕΙ με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για όλες τις ενέργειες που αφορούν την επίτευξη των στόχων του Μνημονίου Συνεννόησης, πριν από την οριστικοποίηση και τη νομική έγκρισή τους».
  .
  .
  .
  Δηλαδή, ο ελληνικός λαός δεν μπορεί πλέον να νομοθετήσει, για οποιοδήποτε θέμα, χωρίς να συμφωνούν απόλυτα και οι δανειστές.
  Ας φέρει λοιπόν οποιοδήποτε από εσάς ένα παράδειγμα παγκοσμίως ελεύθερου κράτους που δεν μπορεί να νομοθετήσει αυτόνομα…
  .
  .
  .
  .
  .
  Είναι λοιπόν ελεύθερο κράτος η Ελλάδα;
  .
  .
  .
  .
  .
  Και αφού δεν είναι, τι χρειαζόμαστε άραγε αυτό το σάπιο και πανάκριβο πολιτικό σύστημα και ειδικά τη Βουλή, αφού η τελευταία, μόνο αποφάσεις των δανειστών μπορεί πλέον να «νομοθετήσει»;
  .
  .
  .
  .
  Ποιον νομιμοποιούμε με τη σιωπή μας; Ποιον εξυπηρετούμε, εκτός από τις καρέκλες μιας ψεύτικης εξουσίας;
  .
  .
  .
  .
  Γιατί άραγε καθόμαστε και ακούμε τις κάθε είδους ανοησίες των κατά φαντασίαν πολιτικών στα καθεστωτικά ΜΜΕ;

  .
  .
  .
  .
  Το πρώτο επομένως που πρέπει να κάνουμε εμείς οι πολίτες είναι να αναλάβουμε να απελευθερώσουμε την Ελλάδα. Μετά θα δούμε όλα τα υπόλοιπα.

  .
  .
  .
  .
  http://hassapis-peter.blogspot.gr/2016/10/blog-post_15.html
  .
  .
  .
  .
  Λ .Ε .Υ .Τ .Ε .Ρ .Ω .Σ .Τ .Ε .ΤΗΝ .Ε .Λ .Λ .Α .Δ .Α
  .
  .
  .
  ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ…………….
  .
  .
  .
  ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΩΡΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
  .
  .
  ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ! ! !
  .
  .
  .
  ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ
  .
  .
  .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>