«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΧΡΕΙΑΣΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΗ Η ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΗ Η ΤΟΥΡΚΙΑ…..

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513 E-Mail: chaziteo@t-online.de

          15.07.2017 

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ

 

Η αναγκαιοτητα των ημερων μας επιτασσει ένα οδυσσειακο επιτελικο σχεδιο από τους Ευρυμαχους Ελληνες για την ολοκληρωτικη και χωρις ιχνη οικτου εξοντωση των Αντι-νοων, των Αγε-λαων και της Αμφι-νομης και δηθεν τυφλης θεας που είναι μια αλληθωριζουσα μονοφθαλμη πορνη, ως αεναο μεσον επιβιωσης του Ελληνισμου και της Ελληνικοτητας.

Η Αμφι-νομη διαστρεβλωνει τον Νομο και την ταξη των πραγματων.

Οι Αγε-λαοι της δικομματικης κατοχικης σημερινης κυβερνησης και ολων των κυβερνησεων της Μεταπολιτευσης, είναι αυτοι που συνειδητα με συμπραξη των Αντι-νοων αγουν και παρασυρουν τον Ελληνικο Λαο, μετατρεποντας αυτόν σε κετευθυνομενη αγελη προβατων.

Μονο μια νεα Ελλαδα, απαλλαγμενη τελεσηδηκα από τα μπασταρδα και τις πορνες της οικογενειοκρατιας, από την ιουδα’ι’κη θρησκευτικη αιρεση και τις δηθεν «Μεγαλες Ιδεες» και τον «Μαρμαρομενο Βασιλια» που στοχο ειχαν να τρομοκρατησουν τους εξισλαμισθεντες Ελληνες της Μικρας Ασιας και να τους ξεκοψουν από τον κορμο του Ελληνισμου, φοβουμενοι την εκδικηση των οπαδων της ιουδα’ι’κης θρησκευτικης αιρεσης που ψευδεπιγραφα ονομαζεται «Ορθοδοξια», θα μπορουσε να ελευθερωση την σημερινη Τουρκια.

Με την καταλληλη στρατηγικη κατι τετοιο, λογω προαιωνιων δεσμων, είναι εφικτο.

Οι αλλοξοπιστησαντες Ελληνες πρεπει να αποφασιζουν οι ιδιοι για τις τυχες και τις επιλογες τους.

Το «εδαφος» της Μεσης Ανατολης, του Αρχιπελαγους του Αιγαιου και της Ανατολικης Μεσογειου εχει γινει πολύ «σαθρο», για να περπατα πανω του η «βαρια» και «δυσκινητη» Τουρκια.

Τερμα συνεπως με τις μεχρι σημερα βλακιες τοσο στο Κυπριακο, οσο και στο θρακικο και στο Αρχιπελαγος του Αιγαιου.

Επι 43 χρονια συνομιλουν οι ασχετοι Ρωμιοκυπριοι με τους Τουρκους και Κυπριους Μουσουλμανους για μια Διζωνικη Δικοινοτικη Ομοσπονδια υπο ορους αδυναμιας τοσο στο επιπεδο εξοπλισμων οσο και στην οικονομια και υποχωρουν συνεχως προσεγγιζοντας τις παγιες απαιτησεις και θεσεις των Τουρκων και Κυπριων Μουσουλμανων.

Ας αφισουμε την Τουρκια ησυχη να πριονιζη την Συνθηκη της Λωζανης του 1923, διοτι πριονιζει αυτή ταυτοχρονα και την σπονδυλικη της στηλη.

Χαριν της ως ανω Συνθηκης η Τουρκια ξεκιναει από το Αρχιπελαγος του Αιγαιου και φθανει ποιο περα από την λιμνη Βαν.

Μονο με την Συνθηκη της Λωζανης μπορει να επιβιωση η σημερινη Τουρκια και αυτό μπορει να συμβη μονο για οσο διαστημα αυτή παραμενει ένα εσωστρεφες «Ποταμοπλοιο», που πλεει στα «αβαθη» νερα του Βοσπορου.

Αν το Ποταμοπλοιο αυτό βγη στα «ανοιχτα» όπως προσπαθει σημερα ο Ερντογαν στην κυπριακη ΑΟΖ, κινδυνευει να βυθιστη….Η μεχρι χθες εσωστρεφης Τουρκια που στις μερες μας με τον Ερντογαν ξεσηκωθηκε, δεν πρεπει ποτε να ξεχαση ότι είναι η ευνοημενη από την μοιρασια της Συνθηκης της Λωζανης του 1923 διοτι εχει αδικησει μετα βιας και με τις τοτε γερμανικες πλατες, δηλαδη με τις πλατες της μεγαλυτερης πορνης της Ιστοριας, τους παντες μη Τουρκους το γενος και ότι κινδυνευει από ένα καταιγισμο από καταδικες για γενοκτονιες που μπορουν να νομιμοποιησουν εκ νεου εθνικες διεκδικησες αυτων που τις εχουν υποστει…..

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Μοιραστείτε το!

1 comment to ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΧΡΕΙΑΣΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΗ Η ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΗ Η ΤΟΥΡΚΙΑ…..

  • .
    .
    .
    .
    .
    ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ ΛΕΜΕ!!!!
    ΕΓΡΑΨΕ ΕΝΑΣ ΚΑΘΑΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ………..
    .
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΏΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΟΡΙΑ…………
    ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΕΝΑΣ ΠΑΛΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ
    .
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Η
    ΕΛΛΑΔΑ
    .
    .
    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΛΑΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΟΡΙΑ ,
    .
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΑΠΌΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ,
    .
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ,
    .
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΧΑΡΑ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΟΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ……………………
    .
    ΠΡΕΠΕΙ ΟΟΟΟΟΟΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ !
    .
    ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΟΤΙ ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ! ! !
    .
    ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΧΑΤΙΡΙ ……………
    .
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΚΕΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΜΑΣ .
    .
    ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ……
    .
    ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ , ΜΚΟ , ΤΡΑΠΕΖΕΣ , ΕΕ , ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ,
    .
    ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Κ.Τ.Λ Κ.Τ.Λ Κ.Τ.Λ …………………
    .
    ΝΑΙ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ! ! !
    .
    .
    ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΚΟΡΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΜΕΛΗΜΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΠΟΡΟ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ
    .
    .
    ΕΛΕΟΣ ΟΧΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ……
    .
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ ΤΗΣ ΙΘΑΚΗΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΗΝ ΩΡΙΜΗ ΣΤΙΓΜΗ .
    .
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑ – ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΑ – ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΜΑΣ .
    .
    .
    ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΟΛΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ….
    .
    .
    ΕΓΩ ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
    ΕΙΠΕ Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ
    .
    ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΔΥΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΝ ΒΑΣΗ
    .
    .
    ΤΟΝ ΟΔΥΣΣΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΘΑΚΗ
    .
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΛΕΥΤΕΡΩΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΓΕΡΟ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ
    .
    .
    ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΜΕΙΝΕΤΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ !
    .
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΕΑΝ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ !
    .
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΥΛΟΥΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ !
    .
    ΥΠΕΡ ΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΠΑΤΡΙΣ ! ! ! ! ! ! !
    .
    Ο ΝΟΥΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ
    .
    ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ……………
    .
    .
    .
    .
    ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΕΓΡΑΨΑ ……….
    .
    .
    .
    ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΤΑΜΩΣΩ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ
    .
    .
    .
    .
    ΜΟΥ ΕΙΣΤΕ ΛΑΤΡΕΜΕΝΟΙ ! ΠΟΛΥΤΙΜΟΙ !
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
    .
    .
    .
    .
    .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>