«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Έχω πει, ότι δεν είμαι χρυσαυγήτης, είμαι ακομμάτιστος, όσο τα πρόστυχα ΜΜΕ και η εγκάθετη βουλή, αντισυνταγματικά στερεί τον λόγο από μια εκλεγμένη μερίδα λαού, εγώ θα τους δίνω βήμα.

“Όλη η Ελλάδα θα γίνει Χρυσή Αυγή” – Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ

Την Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017, έλαβε χώρα στο κοινοβούλιο συζήτησις προ ημερησίας διατάξεως εις επίπεδον Αρχηγών κομμάτων για την συμφωνία της κυβερνήσεως στο Eurogroup της 15ης Ιουνίου 2017. Φυσικά και έλαβα τον λόγο και αναφέρθηκα εκτός από το κατ’ ουσίαν θέμα της συζητήσεως, για το οποίο κατηγορηματικά κατέθεσα την άποψη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ότι η συμφωνία αυτή ήταν μία ακόμη αποτυχία της μνημονιακής κυβερνήσεως του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, και στο μέγα πολιτικό ζήτημα των εγκληματικών και τρομοκρατικών επιθέσεων κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ζήτημα το οποίο το λεγόμενο “συνταγματικό” ή “δημοκρατικό τόξο” ή διαφορετικά το κόμμα των πολιτικών κομμάτων, ακολουθεί την γραμμή μιας ένοχης σιωπής αρνούμενο να καταδικάσει την βία των αναρχοκομμουνιστών.

Γιατί αναφέρθηκα σε αυτό το ζήτημα; Μα για τον απλούστατο λόγο ότι όντας αποκλεισμένοι από τα κανάλια, τις φυλλάδες και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς των “νταβατζήδων”, μικρών και μεγάλων, δεν είχα την ευκαιρία για έναν δημόσιο λόγο για το θέμα αυτό. Μίλησα, λοιπόν, για τις επιθέσεις κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και από την ομιλία μου αυτή τα παρακάτω αποσπάσματα:

ΑΠΕΙΛΕΣ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

“Πριν από λίγους μήνες είχαμε μια επίθεση στο Μαρούσι από τους προστατευόμενους από εσάς νεαρούς. Διότι πρέπει, επιτέλους, να αναλαμβάνετε και τις ευθύνες σας. Μάλιστα, έγραψαν συνθήματα πάνω στα γραφεία μας, όπως «Ένα μεγάλο λάκκο για τον Μιχαλολιάκο», «Χώμα και φτυάρι για τον Κασιδιάρη». Απειλές θανάτου ξεκάθαρες. Δεν τις καταδίκασε κανείς σας.

Είχαμε, επίσης, επίθεση στα κεντρικά γραφεία του κόμματός μας με τσεκούρια και σφυριά. Δεν την καταδίκασε κανείς. Είχαμε επίσης επίθεση στα γραφεία μας στον Ασπρόπυργο όπου τραυματίστηκαν τρία άτομα.

Για το θέμα της επιθέσεως στον Ασπρόπυργο είχαμε καταθέσει εξώδικο προς το Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως, προς τη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής και το Αστυνομικό Τμήμα Ασπροπύργου, όπου λέγαμε ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, θα χτυπηθεί το γραφείο μας Ασπροπύργου και ότι υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού προσώπου και ζητούσαμε τη λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων για την ασφάλεια των γραφείων μας στον Ασπρόπυργο Αττικής, με ημερομηνία 17 Μαΐου 2017. Και μέσα σε έναν μήνα έγινε η επίθεση αυτή.

Στην επίθεση αυτή είχαμε αυτό, το ματωμένο πρόσωπο ενός χρυσαυγίτη, ενός νέου ανθρώπου που τον χτύπησαν με σφυριά στο κεφάλι. Δεν το καταδίκασε κανένα κόμμα. Όσο για τα μέσα μαζικής ενημερώσεως, τα υποκριτικά, τα υποδουλωμένα, τα εχθρικά προς τη Χρυσή Αυγή, τα οποία παίρνουν κατευθείαν το αστυνομικό δελτίο, δεν πήγε κανείς σε ένα νοσοκομείο.

Παρακαλώ και αυτό για τα Πρακτικά. Να το χαίρεστε!

Κι εδώ (στην φωτογραφία) είναι μια κοπέλα της οποίας έσπασαν το χέρι με… σφυρί! Αυτοί είναι οι σύντροφοί σας, οι “ημέτεροι”, τους οποίους υπερασπίζεστε κάθε τόσο. Και αυτό παρακαλώ για τα Πρακτικά.

Γιατί δεν καταδικάζετε τις επιθέσεις; Αλλά εντάξει, είναι δικαίωμά σας να μην τις καταδικάζετε. Γιατί δεν έχετε το πολιτικό θάρρος να πείτε ότι συμφωνείτε με τις ενέργειες αυτές; Να πείτε: «Ναι, είμαστε κομμουνιστές και χαιρόμαστε, όταν χτυπάνε εθνικιστές, φασίστες, όπως θέλετε». Δεν το λέτε. Σιωπάτε.”

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΟΒΙΕΤ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

“Έχετε καταντήσει την Ελλάδα, το τελευταίο σοβιέτ της Ευρώπης. Και πρόσφατο παράδειγμα είναι το ψήφισμα στην Ευρωπαϊκή Ένωση για τα ανθρώπινα δικαιώματα που καταπιέζονται στην κομμουνιστική Κίνα, όπου ασκήσατε βέτο, για να μην περάσει το ψήφισμα αυτό. Και πώς θα μπορούσατε να κάνετε διαφορετικά, όταν ο ίδιος ο Πρωθυπουργός σας Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του στην αγαπημένη σας κάποτε μακαρίτισσα «Ελευθεροτυπία» είχε πει ότι θαυμάζει τον Μάο Τσε Τουνγκ, έναν μεγάλο εγκληματία. Στον λιμό του Στάλιν πέθαναν οκτώ εκατομμύρια στην Ουκρανία. Στην Κίνα πέθαναν τριάντα με σαράντα εκατομμύρια εν ονόματι της εκβιομηχάνισης του μπολσεβικισμού.

Βέτο για την Κίνα, όμως, για το εμπάργκο κατά της Ρωσίας απόλυτα σύμφωνοι.»

«…Ένα ματωμένο πρόσωπο, μια κοπέλα που της σπάνε το χέρι με σφυρί. Αυτή είναι η πολιτική βία, έχει χρώμα κόκκινο, είναι τα ιστορικά απολιθώματα του μπολσεβικισμού που ζουν ακόμη στην Ελλάδα και εις ό,τι μας αφορά αγωνιζόμαστε με συνέπεια να κάνουμε πράξη το σύνθημα: Αναρχικοί και μπολσεβίκοι αυτή η γη δεν σας ανήκει»!

«…Να το ξέρετε αυτό, αυτή η γη ανήκει στον Ελληνικό λαό και ο ρεβανσισμός της Αριστεράς μέσα από ένα ιστορικό απολίθωμα μαρξιστικό, όπως είναι ο ΣΥΡΙΖΑ,   θα αποτελέσει πραγματικά μια φάρσα και μια παρένθεση της πολιτικής ιστορίας του τόπου.  Και αν έχετε το θάρρος εκεί που πάτε και μιλάτε με τους δανειστές, φορέστε το σφυροδρέπανο, επιτέλους, δείξτε τον πραγματικό σας εαυτό. Εμάς δεν μας πείθετε ότι είστε δημοκράτες. Βλέπουμε τον αποκλεισμό, βλέπουμε την πολεμική σας, δεν θα περάσετε. Η Χρυσή Αυγή θα γίνεται όλο και περισσότερο δυνατή.»

ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΟΛΟΓΙΑ: “ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ;”

Τα όσα παρέθεσα προηγουμένως αποτελούσαν μέρος της πρωτολογίας μου και μετά από την ομιλία μου αυτή πήραν τον λόγο εκπρόσωποι όλων των κομμάτων και φυσικά και της κυβερνήσεως, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να μου απαντήσουν, είχαν την ευκαιρία επίσης, εάν ήθελαν, που δεν ήθελαν, να καταδικάσουν όλες αυτές τις πράξεις, για τις οποίες ένοχα σιώπησαν και σιωπούν. Δεν το έκαναν όμως. Και όχι μόνον αυτό.

Τους προκάλεσα, αφού δεν τις καταδικάζουν να παραδεχθούν τουλάχιστον ότι τις επικροτούν, ότι τις χειροκροτούν και δεν είναι τυχαίο ότι σε μία από τις επιθέσεις αυτές είχε συμμετάσχει μέλος της οικογένειας κορυφαίου υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ. Ο οποίος υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ έλαβε τότε θέση στη Βουλή και δήλωσε υπερήφανος για την “αντιφασιστική” δράση του συγγενούς του.

Σιωπή και από την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, η οποία παριστάνει την “ευαίσθητη” για τα ζητήματα πολιτικής βίας. Φαίνεται πως η πολιτική βία όταν είναι κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δεν είναι για αυτήν καταδικαστέα…  Από την δευτερολογία μου, λοιπόν και τα παρακάτω με τα οποία κατέδειξα ότι υπάρχει πλήρης πολιτική συμπόρευση και σύμπνοια του πολιτικού κατεστημένου με τους κόκκινους εγκληματίες. Στα παρακάτω λόγια μου φυσικά δεν είχε την τόλμη να απαντήσει ουδείς! Είπα λοιπόν στην Βουλή:

“Το είπα προηγουμένως στην ομιλία μου και το επαναλαμβάνω. Έχετε κάνει την Ελλάδα το τελευταίο Σοβιέτ της Ευρώπης. Και μου προκαλεί εντύπωση: Κατέθεσα στα Πρακτικά δύο φωτογραφίες ενός νέου ανθρώπου με ματωμένο το πρόσωπο και μιας κοπέλας με γύψο στο χέρι που της το σπάσαν με σφυρί. Τόσο δύσκολο είναι να το καταδικάσετε; Δεν έχετε την πολιτική τόλμη να καταδικάσετε αυτή τη βαρβαρότητα; Όχι.

Βεβαίως, αφήνω τα όσα ανιστόρητα είπε ο κύριος Πρωθυπουργός, ότι η Αριστερά είναι ένα κίνημα της ειρήνης που μοίραζε τριαντάφυλλα, λες και δεν ξέρουμε για τη σφαγή του συνταγματάρχη Ψαρού, για την Πηγάδα του Μελιγαλά. Όλα αυτά για εσάς δεν υπάρχουν …”

“Επιπλέον, όπου αντιδρά ο λαός βλέπετε παντού Χρυσαυγίτες: Στο Μενίδι, στον Ασπρόπυργο, στη Μακεδονία, παντού Χρυσαυγίτες. Όπως το πάτε, με τον όλεθρο που σπέρνετε όλη η Ελλάδα θα γίνει Χρυσή Αυγή, είτε το θέλετε είτε δεν το θέλετε.”

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος

Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

 <http://www.xryshaygh.com/?ACT=51&spoor=699dfc6dbc887a8eb8afc8e36ad9b190> Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε τα ενημερωτικά δελτία του ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μπορείτε να στείλετε e-mail με τίτλο ΔΙΑΓΡΑΦΗ στο typos@xryshaygh.com