«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ελλάς το διεθνές πειραματικό έγκλημα, του σιωνισμού!

Πόσο μας κόστισαν στην χώρα οι λαθρομετανάστες τα τελευταία 8 χρόνια, ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ  ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 10 δισ. ευρώ!

Ένα γήπεδο μπέιζμπολ που χτίστηκε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 στην Αθήνα είναι πλέον γεμάτο με σκηνές για τους μετανάστες.

Οι προθέσεις του Σόρος για τον διεθνισμό και την παγκοσμιοποίηση, είναι η διάλυση του γηγενή πληθυσμού της Ελλάδος, για παραδειγματισμό και τρομοκράτηση των υπολοίπων λαών.

Δαπάνη 10 δισ. τα 8 τελευταία χρόνια για την μαζική εισβολή μουσουλμάνων – Η Ελλάδα δαπανά 2 δισεκατομμύρια, η Τουρκία εισπράττει 3 δισ. από την ΕΕ και ο Σόρος χρηματοδοτεί με 11 δισ. την μαζική εισβολή μουσουλμάνων

Η Ελλάδα έχει δαπανήσει τουλάχιστον 10 δισ. τα τελευταία οχτώ χρόνια για την υποδοχή μουσουλμάνων, κατά κύριο λόγο, μεταναστών.Αυτό προκύπτει από δήλωση του Νίκου Κοτζιά ο οποίος αποκάλυψε σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα Tageszeitung ότι, μόνο για το έτος 2015 δαπανήθηκαν για τον σκοπό αυτό 2 δισ.

Η «φιλάνθρωπη» Ελλάδα δαπάνησε περί- που το 6-7% του ΑΕΠ για την υποδοχή μεταναστών τα τελευταία οχτώ χρόνια, ενώ ετησίως δαπανά το 5% του προϋπολογισμού της σε σύνολο τακτικών δαπανών 40 δισ. περίπου το 2015.

Αυτά συμβαίνουν σε μια εποχή που η φτώχεια η ανεργία, οι ανελέητες μνημονιακές ρυθμίσεις θερίζουν την χώρα μας.

Την ίδια ώρα, η Τουρκία η οποία προωθεί συστηματικά τους μετανάστες στην Ελλάδα, εξασφάλισε 3 δισ. ευρώ το χρόνο από την ΕΕ για τον ίδιο σκοπό.

Και εδώ ξανά πληρώνουμε και εμείς και δεν φαίνονται πουθενά!

Αυτό αν θελε κάποιος που έχει τον στοιχειώδη πατριωτισμό, μπορεί να το πει ως μια  προδοσία με ανθρωπιστικό μαντεία , που ισοδύναμή με τον θάνατο και αφανισμό των Ελλήνων!!!

Όπως αποκάλυψε ο «φιλάνθρωπος» Τζώρτζ Σόρος, σε συνέντευξή του στην Κωνσταντινούπολη, διέθεσε την ίδια περίοδο 11 δισ. δολάρια για την χρηματοδότηση των ΜΚΟ για την υποδοχή των μεταναστών.

μετανάστευση είναι ίσως ένα προμελετημένο σχέδιο

Ο ίδιος επαίνεσε την Τουρκία για την «ευσπλαχνία» της όσον αφορά τους πρόσφυγες και παρέδωσε μαθήματα ανθρωπιστικής αλληλεγγύης στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, για τους τρόπους με τους οποίους οφείλουν να τους υποδέχονται!

 

Με την ανοικτή πρόσκληση σε μετανάστες, χιλιάδες μουσουλμάνοι, επίδοξοι έποικοι συνεχίζουν να εισβάλλουν από την Τουρκία στην Ελλάδα, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων δεν είναι φυσικά πρόσφυγες, αλλά νεαροί οικονομικοί μετανάστες.

Ύστερα από το κλείσιμο των βορείων συνόρων, η μεγάλη πλειοψηφία τους θα παραμείνει στην χώρα μας. Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με την υπεργεννητικότητά τους, την υπογεννητικότητα των Ελλήνων και την μαζική μετανάστευση στο εξωτερικό νέων Ελλήνων και μάλιστα επιστημόνων, οδηγεί σε μια πορεία η οποία αν δεν ανατραπεί, σε 10-20 χρόνια θα έχουμε μετατραπεί σε Ισλαμικό κράτος.

Η εισβολή έχει απλοποιηθεί.

Οι μετανάστες πετούν από το Μαρόκο, την Αλγερία, την Τυνησία, Λιβύη, Αίγυπτο, Ουγκάντα, Ναμίμπια, Σομαλία, Πακιστάν, το Αφγανιστάν, Μπαγκλαντές, κλπ, κατ’ ευθείαν στην Κωνσταντινούπολη και την Σμύρνη, με πτήσεις της Turkish Airlines η οποία τους επιβιβάζει στα αεροπλάνα και τους μεταφέρει χωρίς βίζα ή νομιμοποιητικό έγγραφο.

Η ίδια δηλ. αυτή μεγάλη ημικρατική αεροπορική εταιρεία με την συνέργεια του τουρκικού κράτους, έχει υποκαταστήσει μέρος του έργου των δουλεμπόρων, των οποίων ο ετήσιος τζίρος ξεπερνά τα 10 δισ. ευρώ. με τα εισιτήριά της να κοστίζουν πιο ακριβά από τις ανταγωνίστριες εταιρείες!

Το ίδιο το τουρκικό κράτος στην ουσία λειτουργεί ως μεγαλέμπορος μεταναστών.

Έτσι, εισπράττει τεράστια ποσά από το εμπόριο ανθρώπων και δικαιώνει το δόγμα Οζάλ που ανέφερε το «δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες.

Αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια και να τελειώνουμε με αυτούς.

Έτσι χωρίς να ριχτεί ούτε μια τουφεκιά, η Ελλάδα, αφού έζησε 400 χρόνια υπό τον τουρκικό ζυγό, θα ξαναγυρίσει στα ίδια.

Οι δουλέμποροι επιβιβάζουν το «εμπόρευμα» σε πλοιάρια και τους στέλνουν μαζικά στα ελληνικά νησιά.

Εκεί τους υποδέχονται οι επίσημες ελληνικές αρχές, το Λιμενικό, μέχρι και η αεροπορία Στρατού σε περιπτώσεις επικινδυνότητας μαζί με Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις.

Σε όλα τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, Μυτιλήνη, Κω, Σάμο κλπ. έχουν εγκατασταθεί Μ.Κ.Ο. (γνωστές και ως Μπίζνες Καλά Οργανωμένες) στις οποίες ενεργοποιούνται Έλληνες και ξένοι οι οποίοι βοηθούν το «φιλάνθρωπο» Ελληνικό κράτος στην υποδοχή των μεταναστών.

Και αυτά τα ποσά είναι αυτά που τους διαφεύγουν, η αλήθεια είναι από φρικιαστική έως προδοτική – και άκρως εχθρική από τους ανθέλληνες… φίλους μας!!!!!!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

1 comment to Ελλάς το διεθνές πειραματικό έγκλημα, του σιωνισμού!

  • .
    .
    .
    .
    ΕΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ .

    .
    .
    .
    .
    Η ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ – ΜΗΤΗΡ ΜΑΘΗΣΕΩΣ – ! ! !
    .
    .
    .
    .
    .
    ΒΙΝΤΕΟ
    .
    .
    ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ. ΓΙΑΤΙ “ΒΡΗΚΑ
    .
    .
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=q26zBUvdpy4
    .
    .
    .
    Δημοσιεύτηκε στις 23 Ιουν 2013
    .
    .
    .
    .
    .
    ΒΙΝΤΕΟ
    .
    .
    το βιντεο που πρεπει να δουν ολοι οι ελληνες | makeleio.gr
    .
    .
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=UI2JcZyyNig
    .
    .
    .

    Δημοσιεύτηκε στις 17 Οκτ 2016
    .
    .
    .
    .
    .
    ΒΙΝΤΕΟ
    .
    .
    η Αναγέννηση του Αετού
    .
    .
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=-aTSlHIpoSc
    .
    .
    .
    Δημοσιεύτηκε στις 3 Φεβ 2010
    .
    .
    .
    .
    .
    ΕΕ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΗ ΤΡΑΠΟΥΛΑ …………
    .
    .
    .
    .
    ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ ΧΑΜΕΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ …………….
    .
    .
    .
    .
    .
    ΕΝΑ ΚΟΡΟΪΔΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙ – Δ .Ε .Κ .Α – ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ! ! !
    .
    .
    .
    .
    ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ
    .
    .
    ΣΤΟ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗΣ ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΤΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ………….
    .
    .
    ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΟΤΙ ΕΝΑ ΚΟΡΟΪΔΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙ – Δ .Ε .Κ .Α – ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ! ! !
    .
    .
    ΚΑΙ ΓΙ΄ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ………
    .
    .
    .
    .
    .
    Η Δ Υ Ν Α Μ Η ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΘΕΜΑΤΩΝ
    .
    .
    .
    http://i1.wp.com/www.arxaiaithomi.gr/wp-content/uploads/2016/04/%CE%97-%CE%A0%CE%95%CE%9D%CE%91-1.jpg?resize=640%2C492
    .
    .
    .
    ΒΑΣΗ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΕΓΡΑΨΑ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ
    .
    ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ
    .
    ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΤΕΧΝΑ ΠΕΡΙΠΛΕΚΟΥΝ
    .
    ΕΞΠΕΡ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ
    …………………………………
    …………………………………
    ΥΣ.
    .
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΑΥΡΩΝΕΤΑΙ
    ΑΠΟ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟΥΣ
    .
    .
    http://arxaiaithomi.gr/2016/04/25/%CE%B7-%CE%B4-%CF%85-%CE%BD-%CE%B1-%CE%BC-%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CE%B5%CE%BE%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%B1%CF%83-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BA%CF%85%CE%B2%CE%B5%CF%81%CE%BD%CF%89%CE%BD%CF%84%CF%89/#more-19190
    .
    .
    .
    .
    .
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
    .
    .
    .
    .
    ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
    .
    .
    .
    .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>