«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ κάνει αυτό που επιβάλετε, θα δείξει όλες τις πλευρές του θέματος – και οι αναγνώστες ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους!

Ένα βίντεο που ίσως εξηγεί πολλά για την σχέση Καμμένου – Μαρινάκη!

Έχουμε στην διάθεσή μας ένα βίντεο του 2008. Ο τότε υφυπουργός Nαυτιλίας Πάνος Καμμένος εμφανίζεται να εμπλέκεται σε «αψιμαχίες» στην είσοδο του «Island», όπου διοργάνωνε το πάρτι του ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης. Κάποια στιγμή, μάλιστα,  βλέπουμε τους δύο άνδρες να έρχονται πολύ «κοντά». Να έχουν άραγε ξεκινήσει όλα εκείνη την βραδιά;

Είδα το βίντεο πολλές φορές.

Θα πρέπει να ομολογήσω ότι στην αρχή δεν πίστευα στα μάτια μου κι ας πιστεύω ότι έχω δει πολλά στην ζωή μου.

Αυτό που καταλαβαίνουμε από το ερασιτεχνικό βίντεο που έχουμε στην διάθεσή μας είναι ότι ο οικοδεσπότης Βαγγέλης Μαρινάκης κρατάει για πολύ ώρα έξω από την δική του ιδιωτική εκδήλωση τον υφυπουργό Πάνο Καμμένο.

Προφανώς ο Πάνος δεν ήταν καλεσμένος.

Δεν μπορούμε να φανταστούμε κάτι άλλο, αν και σε αυτή την χώρα μπορεί να συμβαίνει το οτιδήποτε!

  Και «πέφτει» ξύλο! Εκτός κι αν σε αυτά τα πάρτι οι άνθρωποι χαιρετιούνται με σφαλιάρες και σπρωξίματα.

Σαν να βλέπουμε αποσπάσματα από ταινίες του Χόλυγουντ. Για κάποιους αυτά μπορεί να είναι συνηθισμένα. Όχι για τον πολύ κόσμο…

Δεν θα ήθελα να κάνω περισσότερα σχόλια, καθώς δεν θα ήθελα να επηρεάσω την κρίση σας. Αναρωτιέμαι μόνο αν εκείνη η βραδιά και τα όσα έγιναν μεταξύ των δύο ανδρών ή μεταξύ των ανδρών ασφαλείας τους, είναι ο λόγος για τον οποίον συμβαίνουν σήμερα πολλά πράγματα στην πολιτική ζωή του τόπου κι όχι μόνο. Αν η καθημερινότητα του Έλληνα, η δική μου και η δική σας δηλαδή, εξαρτάται από το αν ήταν ή δεν ήταν προσκεκλημένος ο κ. Καμμένος σε ένα ιδιωτικό πάρτι στο μακρινό 2008. Αν θα δικαιώσουμε, δηλαδή, τον πρόεδρο Σημίτη ή όχι, όταν έλεγε ότι «αυτή είναι η Ελλάδα».

Δείτε το βίντεο:

Θανάσης Μαυρίδης

thanasis.mavridis@liberal.gr

Μέσω συνέντευξης Γιαννουσάκη το 2015
Noor 1: Ο Γιάννης Αλαφούζος ήταν εκείνος που «έδειξε» τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Ων ουκ έστιν αριθμός δημοσιευμάτων, ειδικά το τελευταίο διάστημα, για την υπόθεση του Noor 1, η οποία έχει οδηγήσει και σε έντονη αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης.

Επίκεντρο, η υπόθεση του προφυλακισμένου για το θέμα, Μάκη Γιαννουσάκη, με αφορμή τα δημοσιεύματα που τον φέρουν να έχει επικοινωνήσει με τον Πάνο Καμμένο, μέσα από τις φυλακές για την οποία πλέον έχουν γνώμη… απαξάπαντες.

Κι όμως, ο πρώτος που άρχισε να «δείχνει» τον Βαγγέλη Μαρινάκη και να βγάζει στη φόρα τη σχέση του με τον Μάκη Γιαννουσάκη, ήταν, σχεδόν δύο χρόνια πριν, ο Γιάννης Αλαφούζος.

Συγκεκριμένα, στις 15 Δεκεμβρίου του 2015, στην εκπομπή «Δίκη» του ΣΚΑΪ, ο (ήδη προφυλακισμένος) Γιαννουσάκης μίλησε για τις σχέσεις του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και τον άλλο «πρωταγωνιστή» της υπόθεσης, το πρώην στέλεχος του Ολυμπιακού, Αιμίλιο Κοτσώνη.

Ο Γιαννουσάκης μίλησε για τη γνωριμία του με τον Μαρινάκη και τον ρόλο του Κοτσώνη ως «μεσολαβητή», από τις φυλακές Αυλώνα όπου βρισκόταν, καθώς είχε καταγγείλει απειλές κατά της ζωής του και δεν ήταν στον Κορυδαλλό. Και, όπως είπε, σύμφωνα με τον Κοτσώνη, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήξερε τις κινήσεις του Κοτσώνη και για την αγορά του Noor.

Δείτε τι έλεγε τότε στον ΣΚΑΪ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Ο κ. Μάκης Γιαννουσάκης που έχει προφυλακιστεί για την υπόθεση του Noor-One. Καλησπέρα σας.

Μ. ΓΙΑΝΝΟΥΣΑΚΗΣ: Καλησπέρα

Δ: Συνταξίδεψε μαζί σας ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης στο Ντουμπάι ;

Μ.Γ: Όχι, ποτέ. Τον συνάντησα στο Ντουμπάι.

Δ: Τον συναντήσατε. Μέσω ποίου;

M.Γ: Του κ. Κοτσώνη.

Δ: Η συνάντηση για ποιο λόγο έγινε στο Ντουμπάι και πότε;

Μ.Γ: Το 2013 έγινε η συνάντηση… Και η συνάντηση είχε να κάνει με την γνωριμία του με μένα και τον Μπουρδούβαλη, την οποία συνάντηση επιδίωξε και έκλεισε ο κ. Κοτσώνης.

Δ: Στη συνάντηση απλώς γνωριστήκατε ή συζητήσατε κάτι περαιτέρω;

M.Γ: Εεε… με μένα όχι. Με τον κ. Μπουρδούβαλη ήταν το αντικείμενο γιατί συνεργαζόντουσαν οι εταιρίες τους. Εγώ είχα κοινωνική γνωριμία

Δ: Ο οποίος κ. Μπουρδούβαλης είναι επίσης προφυλακισμένος.

Μ.Γ: Ακριβώς.

Δ: Άλλη φορά συναντηθήκατε στο Ντουμπάι με τον κ. Μαρινάκη;

Μ.Γ: Δύο-τρεις φορές πρέπει να συναντηθήκαμε, αλλά καθαρά σε κοινωνικό επίπεδο και για δουλειές δεν συζητήσαμε παρά μόνο σε θεωρητικό επίπεδο.

Δ: Στο Ντουμπάι ή στην Αθήνα;

Μ.Γ: Στο Ντουμπάι.

Δ: Στο Ντουμπάι. Ποτέ στην Αθήνα;

M.Γ: Στην Αθήνα σε κάποια μαγαζιά. Πάντα σε κοινωνικό επίπεδο όμως, καμία επαγγελματική σχέση.

Δ: Η γνωριμία σας ξεκίνησε πάντως το 2013 στο Ντουμπάι, όχι στην Αθήνα;

Μ.Γ: Το 2013 στο Ντουμπάι ναι.

Δ: Και πάντα μέσω του κ. Κοτσώνη, εσείς δεν είχατε προσωπική επαφή;

Μ.Γ: Ναι, πάντα μέσω του κ. Κοτσώνη.

Δ: Ο κ. Μαρινάκης έχετε την αίσθηση ότι ήξερε τις κινήσεις του κ. Κοτσώνη;

M.Γ: Κατά τον κ. Κοτσώνη, τις ήξερε, ναι. Και για την αγορά του Noor.

Δ: Και για οτιδήποτε μετέφερε το Noor;

Μ.Γ: Αυτό δεν το γνωρίζω. Γνωρίζω όμως ότι παρακολουθούσε τις κινήσεις του κ. Κοτσώνη γιατί ήταν ο πιο στενός του συνεργάτης.

Δ: Πιστεύετε ότι τον ενημέρωνε ο κ. Κοτσώνης; Τον ενημέρωνε επαρκώς ή δεν…

Μ.Γ: Πιστεύω ότι είχανε ανοιχτή επικοινωνία για πολλά θέματα. Μέσα στο πολλά εντάσσω και το Noor.

Δ: Το γεγονός ότι τα παιδιά σας είναι φίλοι δεν επηρεάζει, δεν επηρέασε την κοινωνική σας σχέση;

Μ.Γ: Τα παιδιά μας προκύψαν φίλοι από τις παρέες των παιδιών και όχι εμένα και του πατέρα του.

Δ: Πήγαινε το παιδί σας στο σπίτι του κ. Μαρινάκη;

Μ.Γ: Όχι, από όσο γνωρίζω όχι

Δ: Αλλά;

Μ.Γ: Ερχότανε το παιδί του κ.Μαρινάκη στο δικό μας.

Δ: Στη Φιλοθέη.

Μ.Γ: Ναι.

Δ: Καλώς. Ευχαριστώ κ. Γιαννουσάκη.

Μ.Γ: Ευχαριστώ και εγώ, γεια.

http://www.documentonews.gr/