«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΣΥΡΙΖΑ-ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ- & ΣΤΡΑΤΟΣ

ΒΙΒΛΙΟ

Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να υποτιμήσει την αποστολή του Ελληνικού Στρατού!!!

Όλοι γνωρίζουμε την περιπέτεια με τα Σκουπίδια.

Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ επιμένει να εφαρμόζει τη πολιτική των Μνημονίων των Σιωνιστών δανειστών.

Οι ιδιωτικοποιήσεις έφθασαν μέχρι τα Σκουπίδια.

Τα πολιτικά σκουπίδια τους πολιτικούς υπηρέτες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, δεν θα βρεθεί κανένας πατριώτης να τα μαζέψει;;;

Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ σκέφτεται να χρησιμοποιήσει το Στρατό για να μαζέψει τα Σκουπίδια. Ο Στρατός έχει άλλη αποστολή, για να διατηρεί την ασφάλεια της χώρας.

Οι Συριζαίοι σαν Σιωνιστές έχουν εναποθέσει την ασφάλεια της Χώρας στον εχθρό το ΝΑΤΟ.

Μην ξεχνάτε ότι το Στρατό τον έκαναν υπηρέτες των Μουσουλμάνων  λαθρομεταναστών.

Έχθρα οι Συριζαίοι με τον Ελληνικό Στρατό!!!

Στην Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν τους έφθανε μέχρι τώρα τα νούμερα της ανεργίας, θέλουν και άλλους ανέργους, θέλουν και άλλο αίμα!!!

Οι εργαζόμενοι της ΠΟΕ-ΟΤΑ έχουν δίκιο!!!

Προέχει η διάσωση των εργαζομένων, και η διάσωση του Ελληνικού Λαού, από τις μολυσματικές ασθένειες, από τα σκουπίδια!!!

Στη Δικαιοσύνη λέμε, συλλάβετε την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, (Άρθρο 120 του Συντάγματος των Ελλήνων), η οποία επιμένει να εφαρμόζει ανθελληνικές πολιτικές, για να εξολοθρεύσει τους Έλληνες.

«Συλλάβετε» εννοώ ρίξατε ευθύνες.

Τα πολιτικά σκουπίδια ποίος θα τα μαζέψει;;;

Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι Κυβέρνηση των λαθρομεταναστών, των Αλβανών, των Κουκουλοφόρων του Εξαρχιστάν, και των ΡΟΜΑ!!

Στη Δικαιοσύνη λέμε, ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ!!!

Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ κάνει ότι διατάξουν οι εχθροί της Ελλάδος δανειστές της Ν.Τ.Π. (Βλέπε Εθνικά θέματα, Συντάξεις, Μισθοί, κ.λ.π.)

Η «Αριστερή» Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι εχθροί της Ελλάδος, σαν Διεθνιστές Σιωνιστές………….

Δεν τους έφθαναν τα λιμάνια, αεροδρόμια, ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, Ξενοδοχεία, ορυκτός πλούτος, κλπ, θέλουν και τα σκουπίδια…………….

Μοναχοφάηδες οι Σιωνιστές δανειστές Κοσμοκράτορες, ακόμα και τα σκουπίδια θέλουν να φάνε!!!

                            ΑΝΤΩΝΗΣ  ΓΡΥΠΑΙΟΣ

          Ομάδα Διεθνών Σχέσεων & Γεωπολιτικής

http://arxaiaithomi.gr/

Μοιραστείτε το!

1 comment to ΣΥΡΙΖΑ-ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ- & ΣΤΡΑΤΟΣ

 • Η ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ, ΩΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΒΛΗΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΛΑΩΝ !
  https://1.bp.blogspot.com/-fvBU1bk0oLU/WDM6HMRKIkI/AAAAAAAAbTY/nzyDkPTpLeQrmH-lI1aCfyOD42RkgplYQCLcB/s400/2016-11-21_201630.png

  ΜΜΕ,σημαινει Μεσον Μαζικης Ενημερωσης!

  Ειναι το μεσον που θα επρεπε βασει της ονομασιας τους,να λενε αυτα που οι <> πραττουν.
  Και οχι μονον!Αλλα και αυτα που οι εχοντες αντιρρηση λεγουν!

  Ετσι θα ηταν ενα μεσον που θα προκαλουσε την συζητηση μεταξυ των μελων μιας κοινωνιας,σε θεματα που την αφορουν!

  Με αυτον τον τροπο,θα υπηρχε διαλογος αλλα και μια μορφη <> των αρχαιων Ελληνικων πολεων!

  Αντ αυτου,σημερα εχουμε ενα συνολο <> ,που ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ για το λειτουργημα το οποιο καλουνται να επιτελεσουν και συνεργουν με τον πλεον ΒΡΩΜΙΚΟ τροπο,στην υποθαλψη των οποιων εγκληματων πραττουν εναντιον των λαων,οι οποιες <> δυναστευουν αυτους!
  Η γνωστη μεθοδος που ακολουθουν,ειναι το ΨΕΜΜΑ!!
  Ωραιοποιημενο κατα το δοκουν.

  Η προσπαθεια τους να δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα των πεπραγμενων των <>,εφερε σε αυτα,την αναγκαιοτητα της δημιουργιας του <> των τηλεοπτικων <> και <>

  Εντεταλμενων δηλαδη απο τα καθεστωτα,να ομιλουν επι παντος επιστητου,αλλα και εντεταλμενων επισης,να υπερασπιζονται καθε αλητεια του καθεστωτος,η να προετοιμαζουν το κοινο για την αναγκαιοτητα ελευσης καθε αντικοινωνικου αντιλαικου,καννιβαλιστικου μετρου,που το καθεστως ετοιμαζεται να παρει!

  Σε <> αυτων και για την ψευτικη υπαρξη πολυφωνιας,βαζουν δυο η παραπανω απο τις <> να <> συνηθως γυρω απο ΗΛΙΘΙΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ενος ας πουμε νομοσχεδιου,με σκοπο τον αποπροσανατολισμο του κοινου,απο το πραγματικο κακουργημα το οποιο επιφερει η ψηφιση αυτου του νομοσχεδιου επι της κοινωνιας!!

  Αποδειξη ολων αυτων?Μα….το στησιμο τριων-τεσσαρων <> απο διαφορετικα κομματα,που στο τελος της συζητησης κανεις δεν καταλαβε τι λενε!!

  Αυτος ειναι ενας εντεχνος τροπος,για να <> οι πολιτες,ΟΧΙ επι του θεματος,αλλα για το οτι οι <> εχουν καποιες,αγνωστες σε ολους αντιρρησεις,επι λεπτομερειων συνηθως,γιατι την ουσια,την αποφευγουν οπως ο διαολος το λιβανι!

  Και ρωτω σημερα τον απλο Ελληνα πολιτη!

  Ολες οι γλαστρες των ΜΜΕ και οι φυτουλες,ολων των κομματων,γιατι μιλανε για το Ελληνικο χρεος,σαν να υπαρχει,ενω ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΛΣΤΑΤ-EUROSTAT,
  οτι με ψευτικα στοιχεια,που ακομα και η Ελληνικη δικαιοσυνη τα εκρινε ως τετοια,εγινε η υπαγωγη μας στους μνημονιακους <> δολοφονους,που κατα δικη τους ομολογια
  http://www.enikos.gr/…/382518,Lagkarnt-Kaname-dyo-la8h-sthn…
  εκαναν <>, αλλα αρνουνται να τα διορθωσουν?

  Γιατι διογκωθηκε ενα χρεος ανυπαρκτο μεχρι τοτε,απο τους επαγγελματιες φονιαδες των <> αυτων,αλλα τα ΜΜΕ περι αλλων τιρβαζουν?

  Γιατι τα ΜΜΕ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ <> ΤΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΤΩΝ <>?

  Γιατι εξακολουθουν να αποκαλουν ως χρεος,μια λογιστικη απατη των <> πολιτικων αποβρασματων σε αγαστη συνεργασια με τους φονιαδες οπως αποδεικνυεται απο τις απαιτησεις τους<>?

  Γιατι ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ,ΩΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ τον Ελληνικο λαο για αυτην την ΑΠΑΤΗ?

  Γιατι συνεργαζονται σε αυτο το κακουργημα εναντιον των Ελληνων,που χαρακτηριζεται ως ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΙΑ,βασει του ορισμου της απο τον ΟΗΕ?

  https://el.wikipedia.org/…/%CE%93%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CE%BA%C…

  Και ο ποιο ασχετος καταλαβαινει,οτι τα Ελληνικα,αλλα και τα ξενα ΜΜΕ,τουλαχιστον στο θεμα της Ελλαδας,ΛΕΝΕ ΔΙΑΡΚΩΣ ΨΕΜΜΑΤΑ!!

  Λειτουργουν,εμφανως,ΩΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΒΛΗΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!

  Επιμενουν να αποκαλουν την διενεργουμενη γενοκτονια μας,ως <> προυποθεση για την <> ενος ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ,εντεχνως διογκωμενου λογιστικα και μονον,απο τους <> που μας κατεχουν εξ αιτιας μιας εντεχνης επισης και λογιστικης διογκωσης ενος ελλειματος,

  Να θυμισουμε εδω τα αποτελεσματα του εγεγχου που διενηργησε η πρωην προεδρος της βουλης κα.Ζωη Κωνσταντοπουλου,ΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ,για λογαριασμο της βουλης και του Ελληνικου κρατους:

  http://debt-truth.gr/wp-conte…/…/2015/07/Report_GR_final.pdf

  Το πορισμα αυτο,παρ οτι εχει συμβουλευτικο χαρακτηρα προς το κρατος,ετσι τουλαχιστον μας λενε,δειχνει το μεγεθος της ΑΠΑΤΗΣ που στηθηκε και συνεχιζεται εναντια στον Ελληνικο λαο!!

  Που ειναι τα ΜΜΕ να το αναδειξουν σαν θεμα?

  Η μηπως η αληθεια,δεν βολευει τους <> μας που συμμετεχουν σε αυτην την απατη ΞΕΡΟΝΤΑΣ?

  Η Ελληνικη δικαιοσυνη ακομα ασχολειται με το αν η υποθεση ΕΛΣΤΑΤ-EUROSTAT που η κυρια Γεωργαντα εφερε στην δημοσιοτητα

  http://www.kontranews.gr/…/221611-Nees-bombes-apo-te-Zoe-Ge…
  ,ειναι πλημμεληματικου η κακουργηματικου χαρακτηρα!!Και αυτο,μετα την <> των ως διαφαινεται συνεργατων σε αυτην την παρανομη πραξη <>που οδηγησε στο γλεντι της διεθνους συμμοριας με την διογκωση του ανυπαρκτου Ελληνικου χρεους!!

  Πλημμελημα ομως η κακουργημα,σημαινει οτι η πραξη της ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ διογκωσης του ΕΛΛΕΙΜΑΤΤΟΣ που απεφερε την ανευ λογου εμπλοκη της τροικας,ΕΓΙΝΕ !!

  Η προσπαθεια της ΕΕ να ποδηγετησει την Ελληνικη δικαιοσυνη.
  https://www.scribd.com/…/%CE%A4%CE%B1-%CE%9A%CE%B1%CF%81%CE…
  Θυμιζει εντονα πραξεις μαφιοζικης συμμοριας,που δεν θελει να αφισει την <> του να ξεφυγει!!

  Και για ολα αυτα,ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΡΓΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ τουλαχιστον ΜΜΕ για να μας ενημερωσουν?

  Πουθενα!!Ασχολουνται με το κουτσομπολιο,και στις <>
  εκπομπες τους,με το αν πρεπει να πεθανουμε η οχι με τις αλητειες της τροικανης μαφιας,που την θεωρουν και ΘΕΣΜΟ!!!!!!

  Και η Ευρωπαικη Επιτροπη,ειναι Θεσμος!!Βασει των εν Ελλαδι ομως πεπραγμενων της,μαλλον κλεινει προς τον ορισμο <>

  Αληθεια ηλιθιοι,γνωριζετε αραγε ποια ειναι η διαφορα,μεταξυ θεσμου και οργανωμενης συμμοριας?

  Γνωριζετε οτι η δευτερη,ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΘΕΣΜΟΣ?

  https://el.wikipedia.org/…/%CE%98%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8C%C…

  https://el.wiktionary.org/…/%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%BC%CE%BF%…

  Ισως θα πρεπει να ξαναπατε σχολειο,απο νηπιαγωγειο αρχιζοντας,μπας και μαθετε να ξεχωριζετε μερικα πραγματα!!
  Εκτος και αν….ξερετε,οποτε οριζεστε ως ΣΥΝΕΡΓΟΙ!!!

  Ιωαννα Βαφειαδου

  triklopodia.gr
  Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2016

  http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/11/blog-post_5464.html#ixzz4lVpQMUb2

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>