«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η Αμερική: Η Ευρώπη είναι οι μαριονέτες της νέας τάξης!

Ο Σατανάς υπάρχει πραγματικά Το ερώτημα διχάζει την καθολική εκκλησία

Η Αμερική εκβιάζει τους Ευρωπαίους, πάρτε όπλα διότι θα…. Έχουμε συνέπειες!!!!

Η Μέρκελ παίζει το δικό της παιχνίδι σε βάρος των υπολοίπων Ευρωπαίων, αλλά και Γερμανών, η Γαλλία  έχει τον γνήσιο εκπρόσωπο της παγκόσμια τράπεζας, θα οδηγήσει την Ευρώπη σε χάος και διχασμό, για να μπορέσει να επιβληθεί η νέα τάξη που εκπροσωπεί!

 Η δήλωση του παγίδα,  είναι ότι ναι μεν θα έχουμε ευρωπαϊκό στρατό, αλλά δεν θα φύγουμε από το ΝΑΤΟ, θα συνεργαστούμε με το ΝΑΤΟ!!!

 Τον μεγαλύτερο κίνδυνο τον διατρέχουν η Ελλάδα και η Κύπρος, είναι τα πιόνια του μεγάλου πρωταθλήματος σκάκι των μεγάλων δολοφόνων.

Προφάσεις εν αμαρτία της Γαλλίας αλλά κυρίως της Γερμανίας!

Η Γερμανία επί της ευκαιρίας κάνει ναζάκια στην Τουρκία με το θέμα της βάσης του Ιντσιρλικ.

Και χαϊδεύει υποκριτικά την Κύπρο στο θέμα των εγγυήσεων.

 Ποιος μπορεί να ξεχάσει ότι η Γερμανία έχει άψογη συνεργασία με την Τουρκία τα τελευταία 600 χρόνια;;;

Από την άλλη το παιχνίδι σε βάρος της Ελλάδος καλά κρατεί.

Το ΔΝΤ και η Γερμανία, παίζουν την κολοκυθιά σε βάρος της Ελλάδος, από την σκύλα στην Χάρυβδη, μαστίγιο και καρότο!

Και το κερασάκι στην τούρτα, που είναι μια βόμβα ανεξέλεγκτη για την Ελλάδα, με ηγέτες πουλημένους!

Όπως; Είπαμε το κερασάκι στην Τούρτα;;;;;;;;

Οι Έλληνες περιχαρείς ότι με έναν ευρωπαϊκό στρατό ποιος θα πειράξει τα σύνορα μας, τα σύνορα της Ευρώπης;;;

Αλήθεια χρειαζόταν ο ευρωπαϊκός  στρατός, για να υποστηρίξουν τα δίκια της Ελλάδος – και να βάλουν στην θέση της την παράνομη Τουρκία;;;;

Για όσους γνωρίζουν, το ότι δήλωσε ο Εκπρόσωπος του παγκόσμιου τραπεζικού συστήματος ο Μάκρον ότι θα συνεργαζόμαστε με το Νάτο και όχι ότι θα φύγουμε, είναι η μεγάλη παγίδα που ετοιμάζουν για την Ελλάδα και την Κύπρο!

Τι θα κάνει η Ελλάδα, που την ρίχνουν στις συμπληγάδες πέτρες με μια σχεδία από καλάμια;;;

Θα δεχτεί Η Ελλάδα να συμμετάσχει στον ευρωπαϊκό στρατό, που μόνο ευρωπαϊκός δεν θα είναι, αφού θα λειτουργεί δίπλα με το ΝΑΤΟ και προς όφελος μόνο της Γερμανίας και Γαλλίας!

Η Γερμανία και η Γαλλία θέλει να βάλει τους υπόλοιπους ζόμπι Ευρωπαίους να καταναλώσουν Γαλλογερμανικό πολεμικό εξοπλισμό – και όσοι αρνηθούν υπάρχει ο οικονομικός εκβιασμός, Οι Τζιχαντιστές, οι ΜΚΟ, η Τουρκία και άλλα δολοφονικά μισθοφορικά εκτρώματα!

Το ΔΝΤ το ελέγχει πλήρως η Αμερική, Ο Μάκρον είναι το παιδί του παγκόσμιου τραπεζικού συστήματος, η Γερμανία ελέγχετε πλήρως από την Αμερική, αφού δεν είναι ανεξάρτητο κράτος, αλλά υπό συμμαχική επίβλεψη, τι νόημα έχει αυτός ο ψευδό ευρωπαϊκός στρατός;;;

Αυτά θα συμβαίνουν στην Ελλάδα, όταν δεν έχει εθνική κυβέρνηση εκτός κομμάτων, που θα εφαρμόσει σταθερή πατριωτική εξωτερική πολιτική.

Εάν αυτή η εγκάθετη κυβέρνηση δεχτεί να συμμετάσχει στον δούρειο ίππο ευρωπαϊκό στρατό, θα βάλει την σφραγίδα της πλήρης οικονομικής και στρατιωτικής υποδούλωσης της Ελλάδος, από συμμάχους!!!

Τέτοιες αποφάσεις όταν είναι ειλικρινής και με σχέδιο που έχει σχεδιαστή από το σύνολο των ευρωπαίων, δεν ανακοινώνεται στην καφετέρια!

Προϋποθέτει ότι έχει σχεδιαστή και κουβεντιαστεί, από την ολομέλεια των ευρωπαϊκών κρατών.

 Και δεν ανακοινώνεται εάν δεν είναι έτοιμο για εφαρμογή!

Μια μικρή παρένθεση.

Δεν αναρτιόσαστε, γιατί μια υπερδύναμη διαβάζει αυτόν τον καιρό Θουκυδίδη;;;

Και μάλιστα, Πελοποννησιακούς πολέμους;;;

Ποιοι πλήρωναν φόρους στην Αθήνα για να εξοπλιστεί;;;

Οι σύμμαχοι της!!!

Το ίδιο ακριβός έκανε και η Σπάρτη!

Αθήνα Σπάρτη, και σύμμαχοι, φίλοι, Εχθροί και ταυτόχρονα σύμμαχοι!!!

Οι Γάλλοι και οι Γερμανοί θα έχουν τους δικούς τους δούλους να πληρώνουν – και να παράγουν τα δικά τους εργοστάσια πολεμικό εξοπλισμό για να μεταφέρουν την φρίκη – και το χάος, την διχόνοια σε αυτούς που εργάστηκαν και πλήρωσαν με αβάσταχτους φόρους για την φρίκη των άλλων, για τις δικές τους  επεκτατικές βλέψεις!

Το σχέδιο της νέας τάξης δουλεύει ρολόι, όλοι θα δουλεύουν , με εικονικές τις δήθεν  αντιπαλότητες, Αμερικής, Γερμανίας, Γαλλίας, Αγγλίας, Ρωσίας, Κίνας,   για να ρίχνουν  στάχτη στα μάτια των λαών  ζόμπι,  για την ολοκλήρωση της παγκόσμιας φρίκης!

 Να μην ξεχνούν ποτέ οι παγκόσμιοι λαοί,  την διακήρυξη της νέας τάξης, το έχει υποσχεθεί, είναι στις πρωταρχικές αποφάσεις των σχεδίων της.

Τα τρία πέμπτα του παγκόσμιου πληθυσμού, θα αφανιστούν, αλήθεια πως;;;;

Τους ξέφυγε, ότι οι στρατοί μας???? ( δηλαδή μισθοφόροι δολοφόνοι ) θα πηγαίνουν στα πέρατα της γης!!!

Για ποιο λόγο, ποιους θα στέλνουν να σκοτωθούν – να δημιουργούν έχθρες μεταξύ των λαών τους,  όσοι ακόμα έχουν μεταξύ τους φιλικές σχέσεις;;;

Τέλος η παρένθεση.

Είναι γεγονός ότι τα γεγονότα τρέχουν πολύ ποιο γρήγορα από τα συνηθισμένα – και σε πιάνουν αδιάβαστο, απροετοίμαστο, ξεβράκωτο!

Οι Ευρωπαίοι και οι αμερικανοί, φίλοι και εχθροί ταυτόχρονα, κάνουν αγώνα μεταξύ τους ποιος θα επιβληθεί ο ένας στον άλλο, για την ηγεσία της νέας τάξης!

Εμείς οι δουλοπάροικοι είμαστε σαν  ένα λαγό που πάει την ώρα που μαλώνουν δυο ελέφαντες να τους μαλώσει για την συμπεριφορά τους!

Αμερικανοί, ευρωπαίοι, Ρώσοι και Κινά δεν είναι τυχαίο που σκοτώνονται για τον γεωλογικό χώρο της Μεσογείου, Βαλκάνια, μέση ανατολή.

 Άλλωστε αυτό το έκτρωμα των Μογγόλών Τούρκων, για αυτόν τον λόγο τον έχουν – και τους κάνουν όλα τα χατίρια, είναι το εργαλείο τους να εμβολίζουν και να καταστρέφουν οποιαδήποτε ειρηνική συνύπαρξη μεταξύ των λαών σε αυτόν τον γεωγραφικό χώρο, από αυτόν τον Γεωγραφικό χώρο ξεκίνησαν και οι δυο παγκόσμιοι πόλεμοι, είναι τυχαίο;;;;;;;;

Η Ελλάδα σήμερα χρειάζεται έναν Καποδίστρια, υπάρχει;;;

 Χρειάζεται ακομμάτιστο και πατριωτικό Εθνικό στρατό, υπάρχει;;;

Χρειάζεται εθνική κυβέρνηση και εκτός όλα τα κόμματα, υπάρχει;;;

Αυτά τα τρία πρέπει να υπάρξουν ταυτόχρονα για να σωθεί η Ελλάδα!!!

Οι ξένοι διαβάζουν αρχαία ελληνική γραμματεία!!!!

Και αυτοί που τους ανήκει κληρονομικά δεν την γνωρίζουν και αυνανίζονται με εφήμερες και άχρηστες ασχολίες!!!

Η άγνοια με απειλή είναι σκλαβιά, η άγνοια με δική σου ευθύνη είναι επικίνδυνη ανευθυνότητα – και πρέπει να λογίζεσαι σαν παρείσακτος  και βαριά μόλυνση μέσα στην κοινωνία!

Γερμανική Ευρώπη

Οι δηλώσεις της Άνγκελα Μέρκελ μετά τη σύνοδο των επτά πλουσιοτέρων χωρών (G7) ότι «οι εποχές που μπορούσαμε να βασιζόμαστε πλήρως στους άλλους έχουν εν μέρει τελειώσει» και ότι «εμείς οι Ευρωπαίοι πρέπει να πάρουμε τη μοίρα μας στα χέρια μας» σηματοδοτούν μια μεγάλη αλλαγή στην γερμανική στρατηγική σε σχέση με τις ΗΠΑ.

Οι δηλώσεις αυτές είναι ένα σαφές δείγμα ότι ότι η Γερμανία προσανατολίζεται πλέον σε μια χειραφέτηση από τις ΗΠΑ, στρατηγική η οποία έγινε ασμένως αποδεκτή τόσο από τους Σοσιαλδημοκράτες, το αντίπαλο κόμμα των Χριστιανοδημοκρατών της κας Μέρκελ, όσο και από τους εκπροσώπους του οικονομικού κατεστημένου, όπως οι εκπρόσωποι της βιομηχανίας και των επιμελητηρίων.

ντίθετοι στη γραμμή αυτή είναι μόνο οι Φιλελεύθεροι, που ενισχύονται το τελευταίο διάστημα και φαίνεται ότι θα ξαναμπούν στην ομοσπονδιακή Βουλή στις εκλογές του Σεπτεμβρίου -ορισμένοι αναλυτές, μάλιστα, δεν αποκλείουν να συμμετάσχουν αυτοί στην κυβέρνηση με τους Χριστιανοδημοκράτες που κερδίζουν σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις.

Η στροφή αυτή στη στρατηγική σε σχέση με τις ΗΠΑ πιθανόν να επηρεάσει και τη στάση της Γερμανίας απέναντι στο ΔΝΤ στο θέμα του ελληνικού χρέους, καθώς οι ΗΠΑ συχνά αξιοποιούν την επιρροή τους στο Ταμείο για να παρεμβαίνουν στα ευρωπαϊκά πράγματα.

Η δήλωση της κας Μέρκελ αποκτά ιδιαίτερη σημασία, καθώς η ίδια θεωρείται καθαρή «ατλαντίστρια» και μέχρι τώρα κρατούσε ιδιαίτερα χαμηλούς τόνους απέναντι στις λεκτικές επιθέσεις του Ντόναλντ Τραμπ και των επιτελών του.

Είναι σημαντικό επίσης, ότι η Γερμανίδα καγκελάριος χρησιμοποίησε την έκφραση «εμείς οι Ευρωπαίοι» για να σηματοδοτήσει την αντιπαράθεση με τις ΗΠΑ, δείχνοντας ότι προτίθεται να χρησιμοποιήσει την Ε.Ε. στη διαμάχη, καθώς η ίδια η Γερμανία δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα μόνη της με τους Αμερικανούς, σε πολιτικό, οικονομικό ή στρατιωτικό πεδίο.

Για να στρέψει την ευρωπαϊκή πολιτική σε αυτήν την κατεύθυνση πιθανόν να βασίζεται και στον Εμμανουέλ Μακρόν, ο οποίος επιθυμεί να αναβαθμίσει το ρόλο της Γαλλίας στα ευρωπαϊκά πράγματα, προκειμένου να ενισχυθεί στο εσωτερικό, όπου σκοπεύει να εφαρμόσει επώδυνες πολιτικές.

Η υπόθεση δείχνει να κλιμακώνεται, καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ σήκωσε το γάντι γράφοντας στο twitter: «Έχουμε τεράστιο εμπορικό πλεόνασμα με τους Γερμανούς και επιπλέον πληρώνουν πολύ λιγότερα για το ΝΑΤΟ και τους εξοπλισμούς τους. Πολύ κακό για τις ΗΠΑ. Αυτό θα αλλάξει».

Ο Ντόναλντ Τραμπ λέει ξεκάθαρα ότι θέλει να ανισταθμιστεί το εμπορικό έλλειμμα που έχουν σήμερα οι ΗΠΑ απέναντι στη Γερμανία με πωλήσεις περισσότερων αμερικανικών προϊόντων και πιέζει για αύξηση των αμυντικών δαπανών των Ευρωπαίων προκειμένου να αγοράζονται περισσότερα αμερικανικά εξοπλιστικά προϊόντα.

Η αντιπαράθεση δείχνει εξ ορισμού δύσκολο να εκτονωθεί, καθώς αφορά στον πυρήνα της γερμανικής στρατηγικής, η οποία βασίζεται στις εξαγωγές.

Εάν το εξαγωγικό μοντέλο της Γερμανίας απειληθεί, διακυβεύεται ολόκληρο το οικονομικό μοντέλο στο οποίο έχει στηρίξει την επιτυχία της.

Η εισαγωγή του ευρώ ευνόησε τα γερμανικά προϊόντα καθώς το κοινό νόμισμα είναι φθηνότερο από ότι θα ήταν ένα γερμανικό μάρκο, ενώ η χώρα βγήκε κερδισμένη από την κρίση των τελευταίων ετών και τη διαχείριση που επέβαλε στην ευρωζώνη.

Όλα δείχνουν ότι η γερμανική ηγεσία επιδιώκει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα Τραμπ ενισχύοντας τη λεγόμενη «γερμανική Ευρώπη», την οποία σκοπεύει να εισάγει σε άλλη φάση, προωθώντας ζητήματα όπως η κοινή άμυνα, προκειμένου να την χρησιμοποιήσει για να διασφαλίσει τα συμφέροντά της.

Αντί να αυξήσει τις αμυντικές δαπάνες αγοράζοντας αμερικανικά προϊόντα, Γερμανία και Γαλλία έχουν συμφέρον να χτίσουν ένα ευρωπαϊκό στρατό ενισχύοντας τις δικές τους βιομηχανίες.

Επίσης, καθώς η αμερικανική αγορά εμφανίζει πλέον αυξημένη αβεβαιότητα επί Τραμπ, το Βερολίνο έχει αρχίσει ήδη να στρέφει το στρατηγικό εμπορικό του ενδιαφέρον προς τις αγορές της Ανατολής.

Μέχρι σήμερα, πάντως, η λογική της «γερμανικής Ευρώπης» προκαλεί δυσαρέσκεια, κυρίως στις χώρες του Νότου.

Η αμφισβήτηση της ευρωπαϊκής ενοποίησης μεγαλώνει στην Ιταλία, που είναι η μεγάλη χαμένη του ευρώ, ενώ και στη Γαλλία μπορεί ο Μακρόν να κέρδισε τις εκλογές απέναντι στην ακροδεξιά Μαρίν Λεπέν και την αντιγερμανική της ρητορική, αλλά η αντίδραση του κόσμου υποβόσκει και πιθανότατα θα ενισχυθεί εάν ο νέος πρόεδρος εφαρμόσει τα οικονομικά μέτρα που έχει εξαγγείλει.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://arxaiaithomi.gr

Μοιραστείτε το!

3 comments to Η Αμερική: Η Ευρώπη είναι οι μαριονέτες της νέας τάξης!

  • .
    .
    .
    ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ
    .
    .
    ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΑΡΝΗΤΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟΠΟΘΕΣΕΙΕΣ ….
    .
    .
    .

    .
    .
    .
    .
    .
    Η “αόρατη” αυτοκρατορία – Οι τρεις πόλεις-κράτη που κυβερνούν τον πλανήτη [Βίντεο]
    .
    .
    .
    .
    Λίγοι έχουν γνώση για τις τρεις μυστικές πόλεις-κράτη που κυβερνούν τις τύχες του πλανήτη.
    .
    .
    Πρόκειται για το City του Λονδίνου που είναι το οικονομικό κέντρο,
    .
    .
    το Βατικανό που είναι το θρησκευτικό κέντρο,
    .
    .
    και το Κολούμπια που βρίσκεται στην Ουάσιγκτον και θεωρείται το στρατιωτικό κέντρο του κόσμου (το Πεντάγωνο είναι εκεί).
    .
    .
    Και οι τρεις πόλεις έχουν δικούς τους νόμους δικιά τους αστυνομία, και δικό τους σύνταγμα!
    .
    .
    Περιττό να πούμε ότι το City αποτελεί την έδρα των πανίσχυρων Rothchild
    .
    .
    ΒΙΝΤΕΟ
    .
    .
    Τρεις “Μυστικές” Πόλεις-Κράτη
    .
    .
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=VGk2C5_WSjk
    .
    .
    .
    Δημοσιεύτηκε στις 9 Ιουν 2011

    .
    Η αντίσταση ξεκινάει τώρα. Τώρα που επιτέλους ξυπνάμε και συνειδητοποιούμε πως πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σήμερα είναι προγραμματισμένα να τα ζήσουμε χρόνια πριν γεννηθούμε καν, τώρα είναι η ώρα να αναγνωρίσουμε τα σχέδια των ανθρώπων-σχεδιαστών που καλλιτέχνησαν πάνω σ’αυτό το Μά(ν)τριξ. Ενωμένοι, με κοινούς στόχους και κοινούς αντιπάλους. Και ο δρόμος για αυτό είναι η γνώση. Η γνώση. Και αυτή, τιθασευμένη στο μυαλό, ανοίγει τον δεύτερο δρόμο. Τον δρόμο προς τη σοφία. Αφυπνιστείτε Έλληνες, η ώρα δεν έρχεται.. Ήρθε και σχεδόν πέρασε!

    Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr
    .
    .
    http://www.pronews.gr/koinonia/207210_i-aorati-aytokratoria-oi-treis-poleis-krati-poy-kyvernoyn-ton-planiti-vinteo
    .
    .
    .
    .
    .

    Περιττό να πούμε ότι το City αποτελεί την έδρα των πανίσχυρων Rothchild
    .
    .
    .
    .
    Το Σίτι του Λονδίνου και η κυβέρνηση της παγκόσμιας οικονομίας
    .
    .
    .
    .

    Το ακριβότερο τετραγωνικό μίλι του κόσμου που έχει δική του κυβέρνηση και εταιρικούς κολοσσούς για ψηφοφόρους! Το αποκαλούν σκοτεινή καρδιά της Βρετανίας και μέρος που πάει η δημοκρατία για να πεθάνει.

    Απαράμιλλα παντοδύναμο και χωρίς καμία λογοδοσία, σαν γνήσιο απομεινάρι του βρετανικού ιμπεριαλισμού και της παλιάς αποικιοκρατικής δόξας δηλαδή, το λονδρέζικο Σίτι παραμένει εν πολλοίς άγνωστο στις πλατιές μάζες, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται θρονιασμένο στο κέντρο της βρετανικής πρωτεύουσας.

    Κάποια στιγμή, ορδές διαδηλωτών είχαν στρατοπεδεύσει έξω από τον Καθεδρικό του Αγίου Παύλου ζητώντας επιτακτικά να υπόκειται το Σίτι σε κρατική εποπτεία και έλεγχο, συναντώντας στο διάβα τους όχι μόνο τη δημοτική αρχή του λονδρέζικου κέντρου αλλά και την ίδια την Εκκλησία της Αγγλίας.

    Μα για σταθείτε, τι ειπώθηκε μόλις; Έχει το Σίτι δικό του δημοτικό συμβούλιο; Έχει και παραέχει και δεν μοιάζει σε τίποτα με όλη την άλλη τοπική αυτοδιοίκηση. Γιατί βλέπετε η ισχυρή δημοτική αρχή που είναι υπεύθυνη για τη μικρή αυτή περιφέρεια του Λονδίνου (Τετραγωνικό Μίλι) καμαρώνει πως «μεταξύ των τοπικών αρχών, το Σίτι του Λονδίνου είναι μοναδικό».

    Εννοείται πως είναι, καθώς το μικρό και σχεδόν αυτόνομο αυτό κρατίδιο του λονδρέζικου κέντρου έχει τη δική του κυβέρνηση! Κι όχι κυβέρνηση που ακολουθεί τη λαϊκή βούληση, αλλά τις επιταγές του κορπορατισμού. Και εξηγούμαστε: από τις 25 εκλογικές περιφέρειες που έχει το Σίτι, οι 7.500 κάτοικοι που ζουν εντός των ορίων του και έχουν δικαίωμα ψήφου μπορούν να ψηφίσουν μόνο στις τέσσερις. Γιατί στις υπόλοιπες 21 περιφέρειες, οι ψήφοι ελέγχονται από τις επιχειρήσεις και τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα που εδρεύουν στην οικονομική καρδιά της Βρετανίας!

    Όσο μεγαλύτερη μάλιστα η εταιρία, τόσο παχυλότερη και η ψήφος: μια επιχείρηση 10 υπαλλήλων, για παράδειγμα, έχει 2 ψήφους, ενώ οι μεγαλύτερες τράπεζες φτάνουν μέχρι και τις 79. Δεν αποφασίζουν φυσικά οι εντεταλμένοι υπάλληλοι τι θα ψηφίσει η εταιρία, αλλά το αφεντικό, το οποίο διορίζει εξάλλου τους ψηφοφόρους. Απόλυτη πλουτοκρατία, καθαρά και ξάστερα!

    Και βέβαια αν αυτό δεν φαντάζει ύποπτο για τη λειτουργία του Σίτι και του οικονομικού πυρήνα του, ίσως το κάνει το γεγονός ότι η Βρετανία έχει δύο στέμματα. Το πρώτο ανήκει στη βασίλισσα Ελισάβετ Β’, η οποία αν και εξαιρετικά πλούσια, λειτουργεί κυρίως σε τελετουργικό επίπεδο ως συμβολικό απομεινάρι του παρελθόντος. Αυτός ο θρόνος αποσκοπεί εξάλλου στο να αποστρέφει την κοινή γνώμη από τον πραγματικό θρόνο, ο οποίος σέρνει εξάλλου τον χορό που χορεύει η βασίλισσα αλλά και το βρετανικό Κοινοβούλιο.

    Αυτό το «άλλο» στέμμα αποτελείται από μια επιτροπή 12 τραπεζών του Σίτι, με επικεφαλής την Τράπεζα της Αγγλίας του οίκου των Ρότσιλντ, μια σωστή οικονομική παντοκρατορία που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα επιχειρηματικά τραστ του κόσμου. Και βέβαια έπεται λίγο πολύ ότι όπου χτυπά η καρδιά του κεφαλαίου, τότε η εξουσία περνά αναγκαστικά στα χέρια του. Γι’ αυτό και το ένα μόλις τετραγωνικό μίλι του Σίτι μοιάζει κυβερνητικά ανεξάρτητο, εκλέγοντας την εκτελεστική εξουσία του κατευθείαν από τον κορπορατικό κόσμο.

    Το Σίτι δεν είναι μέρος της Αγγλίας με τον ίδιο τρόπο που δεν είναι η Ουάσιγκτον τμήμα των ΗΠΑ. Ο δικός του «λόρδος δήμαρχος» εκλέγεται κάθε χρόνο από τους επιχειρηματίες που έχουν μετατρέψει το Σίτι στο ακριβότερο τετραγωνικό μίλι του πλανήτη. Όταν η βασίλισσα θέλει να μεταβεί για συναλλαγές στο Σίτι, σε μια συνοικία της πρωτεύουσάς της δηλαδή, συναντιέται υποχρεωτικά με τον λόρδο δήμαρχο του Σίτι ζητώντας την άδειά του να μπει στο εσωτερικό του.

    Το πρωτόκολλο μάλιστα του Σίτι την υποχρεώνει να βαδίζει αρκετά βήματα πίσω από τον λόρδο δήμαρχο, καθώς και η συμβολική έχει τη σημασία της για το ποιος είναι το μεγάλο αφεντικό εδώ. Όσο για τη βασιλική συνοδεία, οφείλουν να φορούν απλές στολές εργασίας!

    Κι αυτό δεν είναι παρά η αρχή του δράματος, το οποίο θα ξεδιπλωθεί ευθύς αμέσως…
    Τι είναι το Σίτι και γιατί τόσος ντόρος;

    Εδώ και τουλάχιστον χίλια χρόνια, το Σίτι του Λονδίνου είναι το εμπορικό και οικονομικό κέντρο της Βρετανίας. Το Σίτι δεν είναι η μητρόπολη που ξέρουμε ως Λονδίνο, αυτό το λέμε σήμερα Μείζον Λονδίνο. Είναι πολύ παλιότερο και πολύ μικρότερο. Πολλοί το αποκαλούν «Τετραγωνικό Μίλι», παρά το γεγονός ότι δεν είναι τετραγωνισμένο και είναι λίγο μεγαλύτερο από ένα μίλι.

    Το Σίτι φιλοξενεί χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και εταιρίες-κολοσσούς, μεσαιωνικά σοκάκια και τον Καθεδρικό του Αγίου Παύλου. Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο του είναι βέβαια πως όλους αυτούς τους αιώνες η περιοχή έχει την ίδια ανώτατη αρχή με το παράξενο όνομα: «Η Πόλη (Σίτι) της Εταιρίας του Λονδίνου».

    Αυτό το διοικητικό σώμα κάνει βέβαια πολλά περισσότερα από το να διαχειρίζεται τα σκουπίδια και να λειτουργεί τα σχολεία της περιοχής. Είναι μια πραγματική σκιώδης εξουσία!

    «Έχει τη δική του αστυνομία, τον δικό του δήμαρχο και, το σημαντικότερο, ασκεί τη δική του εξωτερική πολιτική», εκμυστηρεύεται ο Ρόνεν Πάλαν, καθηγητής στο City University London. Το Σίτι έχει λίγο λιγότερους από 7.500 μόνιμους κατοίκους κι όμως εκλέγει 125 κυβερνητικούς αξιωματούχους. Ο λόρδος δήμαρχός του ταξιδεύει στον κόσμο προωθώντας το επιχειρείν, καθώς έχει ένα καταπίστευμα 2 περίπου δισεκατομμυρίων λιρών στη διάθεσή του!

    Και βέβαια το Σίτι κυβερνάται από μια πολύ ιδιόμορφη δημοκρατία, όπως είπαμε. Την ώρα που εδώ ζουν πολύ λίγοι κάτοικοι (αν και περισσότεροι από 300.000 άνθρωποι κατεβαίνουν καθημερινά στη συνοικία για δουλειά), το Σίτι επιτρέπει στις εταιρίες που εδρεύουν στην επικράτειά του να ψηφίζουν. Η JP Morgan Chase ψηφίζει, όπως ψηφίζει και η Τράπεζα της Κίνας. Ακόμα και η μικρή δικηγορική φίρμα στο τέλος του δρόμου έχει δικαίωμα ψήφου, αν και όπως προαναφέρθηκε η εκλογική δύναμη ακολουθεί το μοτίβο της ισχύος.

    Και βέβαια όπου ψηφίζουν οι εταιρίες, η εξουσία είναι αναγκαστικά κορπορατική. Το Σίτι δαπανά τα κεφάλαιά του στην κατεύθυνση της εξυπηρέτησης των επενδυτικών και χρηματοπιστωτικών συμφερόντων των «πολιτών» του, του επιχειρηματικού κόσμου. Την ίδια ώρα, ο ετήσια εκλεγόμενος δήμαρχός του δεν περνά τον χρόνο του ασχολούμενος με τα πεπραγμένα των τραπεζών και τις συναλλαγές των κολοσσών.

    Αντ’ αυτού, ο συνήγορος της επιχειρηματικής ελίτ της Βρετανίας έχει στα χέρια του τόση δύναμη που επηρεάζει τη Βουλή, φιλοξενεί παγκόσμιους ηγέτες και περιδιαβαίνει τον πλανήτη προωθώντας τα συμφέροντα των εταιρικών δημοτών του. Πώς συνέβη όμως και απέκτησε το Σίτι το ιδιάζον καθεστώς του;

    Μα από το απλό γεγονός της μακροζωίας του και μόνο! Από τους μπακάληδες μέχρι και τους χρυσοχόους, το Τετραγωνικό Μίλι είναι η καρδιά του βρετανικού εμπορίου από όσο μπορεί να θυμάται η Ιστορία. Το Σίτι υποστήριζε χρηματικά τους βασιλιάδες που ήθελε και βοηθούσε τα μέγιστα στην εκθρόνιση όσων του έμπαιναν στο μάτι.

    Η μικρή και ανθηρή αυτή πολιτεία διέθετε διαχρονικά περισσότερα προνόμια από κάθε άλλο Βρετανό, όπως άλλωστε συμβαίνει και σήμερα. Το Σίτι έχει μόνιμο αντιπρόσωπο στη Βουλή (The Remembrancer, τον λένε) που κάθεται απέναντι από τον εκάστοτε ομιλητή παρέχοντας τις απόψεις του για το νομοθετικό έργο και διασφαλίζοντας φυσικά πως κανείς δεν θα πειράξει τα προνόμια του μικρού αυτού κράτους εν κράτει.

    Έχουν οι γιατροί ή οι δικηγόροι μόνιμο εκπρόσωπο στο βρετανικό Κοινοβούλιο; Έχουν οι δάσκαλοι ή οι πυροσβέστες; Όχι φυσικά. Μόνο η επιχειρηματική ελίτ απολαμβάνει το μοναδικό αυτό προνόμιο, απηχώντας την αρχαία παράδοση των άπλετων προνομίων που είχε εξασφαλίσει το Σίτι.

    Το οποίο διαμορφώθηκε ήδη από την εποχή που κατέφτασαν οι Ρωμαίοι στο Νησί και έφτιαξαν έναν μικρό εμπορικό σταθμό στον Τάμεση περί το 43 μ.Χ. Τον εμπορικό αυτό οικισμό τον ξέρουμε σήμερα ως Λονδίνο, αν και όπως είδαμε υπάρχουν δύο Λονδίνα, το ένα μέσα στο άλλο!

    Το Londinium των Ρωμαίων άνθησε και ευημέρησε, απέκτησε νόμους, σημαντική εμπορική δραστηριότητα, ναούς και υδραγωγεία, δρόμους και γέφυρες, ακόμα και τείχος για την υπεράσπισή του από τις τοπικές φυλές. Κι όλα αυτά εδώ και 2.000 χρόνια.

    Αυτό το μικρό τείχος χωρίζει μέχρι και σήμερα το Σίτι του Λονδίνου από το υπόλοιπο Λονδίνο, ό,τι κι αν συνέβη στο μεσοδιάστημα: οι Ρωμαίοι ήρθαν και έφυγαν, βασίλεια άνθησαν και παράκμασαν, το τείχος όμως εκεί να προστατεύει τους εκλεκτούς που ζούσαν εντός του.

    Κι έτσι το Σίτι, προστατεύοντας τον εαυτό του και κάνοντας εμπόριο με όλους, πλούτισε. Χίλια χρόνια μετά τους Ρωμαίους, ο Γουλιέλμος Α’ ο Κατακτητής κατέφτασε από τη Νορμανδία, κατέκτησε όλο το Νησί και εγκαινίασε έτσι την ευρωπαϊκή περίοδο της Βρετανίας. Ο Γουλιέλμος της Αγγλίας ίδρυσε την Πόλη του Λονδίνου και για να εγκαθιδρύσει την επικυριαρχία του, συμφώνησε να αναγνωρίσει τα δικαιώματα και τα προνόμια των Λονδρέζων του.

    Αφού έχτισε τους πύργους και τα άλλα οχυρωματικά έργα, άφησε την πόλη στην ησυχία της, εγκαινιάζοντας μια χιλιετή πια παράδοση που θέλει τους μονάρχες να παραδέχονται πως ναι, το Σίτι του Λονδίνου είναι κάτι διαφορετικό και καλύτερα να μην εμπλέκεσαι στα χρονικά του. Οι περισσότεροι βέβαια βασιλείς δεν εμπιστεύονταν τους συνωμότες Λονδρέζους και πολλοί ήταν αυτοί που προσπάθησαν να περιορίσουν τη δύναμή τους.

    Ένας μάλιστα έφτασε στο σημείο να φτιάξει μια νέα πρωτεύουσα δίπλα στο παντοδύναμο και ζάπλουτο πια Σίτι, που ονόμασε Ουέστμινστερ, ελπίζοντας πως θα ανταγωνιστεί το παραδοσιακό Λονδίνο και θα ρουφήξει όλον τον πλούτο και την ισχύ. Αυτή ήταν η εκκίνηση του δεύτερου Λονδίνου, καθώς στους επόμενους αιώνες το Ουέστμινστερ μεγάλωσε και συγχωνεύτηκε με τους γύρω οικισμούς, φτάνοντας κάποια στιγμή να περιβάλει το ακόμα οχυρωμένο και καλά διαχωρισμένο Σίτι.

    Ο λαός αποκαλούσε πια «Λονδίνο» όλο το πολεοδομικό συγκρότημα και η βρετανική κυβέρνηση συγχώνευσε κάποια στιγμή όλο το μητροπολιτικό κέντρο σε ενιαία διοικητική αρχή με κοινό δήμαρχο. Ο δήμαρχος του Λονδίνου συνέχιζε όμως να μην έχει καμιά δικαιοδοσία στο μικροσκοπικό Σίτι, το οποίο λειτουργούσε με τον παραδοσιακό προνομιακό τρόπο λες και τίποτα δεν είχε συμβεί εντωμεταξύ.

    Ακόμα και ο βασιλιάς δεν μπορούσε να μπει στο Σίτι από καπρίτσιο, έπρεπε να έχει καλό λόγο γι’ αυτό και να ζητήσει την άδεια του λόρδου δημάρχου του Σίτι σε επίσημη τελετή! Αλλά και η βούληση του βρετανικού Κοινοβουλίου, της ύπατης δημοκρατικής αρχής δηλαδή, δεν εφαρμόζεται πάντα στο Σίτι. Όλες οι αλλαγές στον εκλογικό νόμο, για παράδειγμα, δεν αφορούν ποτέ στο ιδιόμορφο εκλογικό καθεστώς του Σίτι, όπου ψηφοφόροι είναι όπως είπαμε ο επιχειρηματικός κόσμος και οι παραδοσιακές μεσαιωνικές συντεχνίες!

    Το Σίτι διαθέτει επίσης γη, οικήματα και επιχειρήσεις εκτός των συνόρων του, κάτι που του δίνει την οικονομική ανεξαρτησία να προωθεί τα ολόδικά του συμφέροντα. Το μεγάλο ερώτημα που τίθεται είναι λοιπόν προς τα πού στρέφεται αυτό το ημι-ανεξάρτητο καθεστώς του Σίτι; Τίνος τα συμφέροντα προωθούνται κι αν όσα του καταμαρτυρούν έχουν έρεισμα στην πραγματικότητα ή αν πρόκειται και πάλι για φαντασιόπληκτες θεωρίες συνωμοσίας;

    Εδώ λειτουργεί εξάλλου η παλιότερη μασονική Στοά του κόσμου και εδώ εδρεύουν ένα τσούρμο μυστικών εταιριών και μυστικιστικών ταγμάτων που διαθέτουν αγαστές σχέσεις με το επιχειρείν…

    Η δικτατορία του κεφαλαίου

    Παρά το γεγονός ότι το Σίτι δεν είναι ανεξάρτητο κρατίδιο όπως το Βατικανό, το ημι-αυτόνομο καθεστώς του του χαρίζει όπως είπαμε ανείπωτα προνόμια για δημοκρατικό πολίτευμα. Το Λονδίνο μέσα στο Λονδίνο έχει τη δική του σημαία και θυρεό, εκλέγει δική του τοπική αυτοδιοίκηση και συγκεντρώνει δικούς του φόρους, με τους οποίους χρηματοδοτεί τη δική του αστυνομία και εφαρμόζει τους δικούς του νόμους.
    Νόμους που το έχουν μετατρέψει σε φορολογικό παράδεισο και του έχουν επιτρέψει να επεκτείνει τους παραδείσους αυτούς σε παράκτιες εταιρίες και μικρά νησάκια! Ο δικός του δήμαρχος εξάλλου έχει έναν τίτλο μακρινάρι (Αξιότιμος Λόρδος Δήμαρχος του Λονδίνου) και μεταφέρεται στο μέγαρό του με χρυσή άμαξα, την ώρα που ο δήμαρχος του (μητροπολιτικού) Λονδίνου φορά κοστουμάκι και πηγαίνει στο δημαρχείο με αυτοκίνητο.
    Εννοείται πως ο δήμαρχος του Λονδίνου δεν έχει καμιά δικαιοδοσία στο Σίτι, την επιχειρηματική τοπική αυτοδιοίκηση που είναι παλιότερη και από την ίδια τη Μεγάλη Βρετανία δηλαδή! Το ιδιόμορφο αυτό κλίμα προσέλκυσε όπως ήταν φυσικό όλους τους μεγάλους του πλανήτη και τα ονόματα που φιλοξενεί το Σίτι δεν αφήνουν περιθώρια αμφιβολίας.

    Η Τράπεζα της Αγγλίας (συμφερόντων Ρότσιλντ), o τραπεζικός οίκος Lloyds του Λονδίνου, το Χρηματιστήριο του Λονδίνου, όλες οι βρετανικές τράπεζες, τα παραρτήματα 384 ξένων τραπεζών, 70 αμερικανικές τράπεζες, εκδοτικά συγκροτήματα και οικονομικά μονοπώλια εδρεύουν στο Σίτι, όπως και το στρατηγείο της παγκόσμιας μασονίας αλλά και του επιχειρηματικού καρτέλ που αποκαλείται απλώς «Στέμμα»!
    Το μεγάλο αφεντικό του Σίτι δεν είναι μυστικό πως είναι η Τράπεζα της Αγγλίας, η οποία όπως ξέρουμε είναι (φανερά ή αφανώς) ιδιοκτησίας του Νέιθαν Ρότσιλντ, όταν ο τελευταίος συνέτριψε τη χρηματιστηριακή αγορά της Αγγλίας το 1812 και πήρε έπαθλο το εθνικό χρηματοπιστωτικό ίδρυμα της χώρας.
    Το δεύτερο αυτό Στέμμα της Βρετανίας, που καμία σχέση με το παλάτι του Μπάκιγχαμ, φέρεται να ελέγχει άμεσα ή έμμεσα σχεδόν τα πάντα: από δημοτικά συμβούλια και κυβερνήσεις μέχρι πολυεθνικούς κολοσσούς και διεθνείς τράπεζες. Αλλά και τη δικαστική εξουσία της Βρετανίας (μέσω των Βασιλικών Δικαστηρίων του Λονδίνου), το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, την Παγκόσμια Τράπεζα, την Τράπεζα του Βατικανού (μέσω της ιταλικής θυγατρικής Torlonia του χρηματοπιστωτικού κολοσσού των Ρότσιλντ), την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, την Ομοσπονδιακή Τράπεζα Αποθεμάτων των ΗΠΑ (ιδιωτικός φορέας που ελέγχεται από οκτώ τράπεζες-εταίρους βρετανικών συμφερόντων), την Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών της Ελβετίας και τόσα ακόμα!

    Για μερίδα οικονομικών αναλυτών, και όχι συνωμοσιολόγων, το «Στέμμα» του Σίτι ελέγχει το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα αλλά και τις κυβερνήσεις όλης της Κοινοπολιτείας, επεκτείνοντας τη δράση του και σε φιλικά δυτικά έθνη, όπως η χώρα μας.
    Αλλά και στην παγκόσμια πολιτική σκακιέρα φέρεται να έχει απλώσει τα φτερά του το Σίτι, πλάι στη μυστική εξουσία που ασκεί το Βατικανό. Κι αν η σύγχρονη εποχή του λεγόμενου «δυτικού πολιτισμού» αρχίζει από τα τέλη του 17ου αιώνα με την παντοκρατορία της Βρετανικής Αυτοκρατορίας, τα ερείσματα του μικρού Λονδίνου στην παγκόσμια πλουτοκρατία και παλιά είναι και επαρκώς εξιστορημένα.
    Αλλά και η ίδια η Βρετανική Αυτοκρατορία δεν ξεκίνησε λίγους αιώνες νωρίτερα με τη γιγάντωση της εμπορικής δραστηριότητας του Σίτι; Και μετά, στον 19ο αιώνα, το 90% της παγκόσμιας εμπορικής δραστηριότητας δεν μεταφέρονταν με βρετανικά πλοία ιδιοκτησίας πλοιοκτητών που έδρευαν στο Σίτι;

    Μέσω της οντότητας που ξέρουμε σήμερα ως «Στέμμα» αλλά και της Τράπεζας του Στέμματος της Αγγλίας (Crown Bank of England) δεν ανέλαβαν οι βρετανοί τραπεζίτες τον έλεγχο των ΗΠΑ στη διάρκεια της διακυβέρνησης του Ρούσβελτ (1901-1909), όταν τα μεγάλα ονόματα του Σίτι και οι αμερικανικοί σύνδεσμοί τους, όπως ο Τζ. Π. Μόργκαν, πήραν στα χέρια τους το 25% του αμερικανικού επιχειρείν;
    Λέγεται ότι το Στέμμα δεν ήταν ποτέ ο βασιλιάς ή η βασίλισσα της Αγγλίας παρά το επιχειρηματικό αυτό τραστ του Σίτι, που ανεβοκατέβαζε κυβερνήσεις κατά το δοκούν και έπαιζε άλλοτε μπάλα χωρίς σοβαρό αντίπαλο. Από το ιδιωτικό αυτό κτηματάκι στην καρδιά του Λονδίνου φέρεται να ελέγχει η κορπορατική δικτατορία τις τύχες των λαών της οικουμένης, παραμένοντας όσο πιο αφανής παίρνει.
    Το Στέμμα απομύζησε εξάλλου ανείπωτο πλούτο όταν λειτουργούσε κάτω από την προστασία των δυνάμεων της Κοινοπολιτείας. Ποτέ δεν ήταν πιθανότατα βρετανικό εμπόριο ή βρετανικός πλούτος, παρά εμπόριο του Στέμματος και πλούτος του Σίτι. Γι’ αυτό και υπήρξαν βρετανικές κυβερνήσεις που προσπάθησαν να περιορίσουν την παντοκρατορία του Σίτι και να εκδημοκρατικοποιήσουν τη λειτουργία του. Όλοι βέβαια απέτυχαν, κάτι που κρίνεται εξάλλου εκ του αποτελέσματος: ακόμα και σήμερα το Σίτι εδρεύει στο Λονδίνο αλλά δεν το αφορούν οι βρετανικοί νόμοι.

    Το Σίτι εκμεταλλεύτηκε άλλωστε μαεστρικά τη Βρετανική Αυτοκρατορία ώστε να περιχαρακώσει το καθεστώς του ως παράκτια οντότητα, μια μυστική ολιγαρχία που ελέγχει πλέον το δίκτυο των φορολογικών παραδείσων που συνδέονται με το βρετανικό στέμμα (το αληθινό) και τα συνεργαζόμενα έθνη του.
    Το ημι-αυτόνομο αυτό κρατίδιο μέσα στα βρετανικά σύνορα ξεπλένει πλέον όλο το βρόμικο χρήμα των ολιγαρχών και των ναρκο-βαρόνων, μέσω των συνεργαζόμενων φορέων του. Κάνοντας τη γαλλίδα δικαστικό και ειδική ανακρίτρια Εύα Ζολί να διαμαρτυρηθεί πως το Σίτι «δεν δημοσιοποίησε ποτέ ούτε το παραμικρό ίχνος πληροφορίας σε ξένη δικαστική αρχή!».
    Κάθε εξάλλου τραπεζικός κολοσσός που θέλει να παίξει βρόμικα, στο Σίτι απευθύνεται. Το τρελό γαϊτανάκι των συναλλαγών της AIG μπορεί, για παράδειγμα, να έλαβε χώρα στις ΗΠΑ, στο Σίτι εδραζόταν όμως το παράρτημα που έκανε ό,τι έκανε. Η Lehman Brothers δεν μπορούσε να πάρει άδεια για τις εκτός ισολογισμού συναλλαγές της στη Γουόλτ Στριτ, κι έτσι απευθύνθηκε σε νομική φίρμα του Σίτι για να ξεκλειδώσει τη διαδικασία.

    Το να διακρίνει βέβαια κανείς πού σταματά η ζοφερή πραγματικότητα και πού αρχίζει ο συνωμοσιολογικός μύθος μόνο εύκολο δεν είναι, καθώς οι παράνομες συναλλαγές και οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις χρησιμοποιούν τον ίδιο δρόμο που λατρεύουν και οι συνωμοσιολόγοι: την απόλυτη μυστικότητα.
    Το τείχος εξάλλου που περιέβαλλε το Σίτι και το διαχώριζε από το υπόλοιπο -κοινό- Λονδίνο εδώ και 2.000 χρόνια έχει σήμερα υποχωρήσει κατά το μεγαλύτερο μέρος. Τα φυσικά σύνορα μεταξύ του μητροπολιτικού Λονδίνου και της κρυφής καρδιάς του είναι πλέον δυσδιάκριτα, όπως ακριβώς είναι και όσα εκτυλίσσονται στο Τετραγωνικό Μίλι.
    Κι αν την επόμενη φορά που βρεθείτε στο Λονδίνο πέσετε πάνω σε έναν μικρό δράκο σε κάποιο δρομάκι, να ξέρετε ότι φυλά ακόμα την είσοδο της πόλης μέσα στην πόλη σε μια χώρα μέσα στη χώρα…

    .
    .
    .
    Πληροφορίες απο http://www.cityoflondon.gov.uk, http://www.ft.com και http://www.theguardian.com μέσω logiosermis.net
    .
    Κυριακή, 4 Σεπτεμβρίου 2016
    .
    http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/09/blog-post_607.html#ixzz4l3LHeSUEΗ

    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    Ο Τζορτζ Γκριν, μεγαλοκαρχαρίας δισεκατομμυριούχος,
    .
    .
    παρουσιάζει το σχέδιο των νεοταξιτών για τον μαζικό αφανισμό μας.
    .
    Κυριακή, 1 Νοεμβρίου 2015
    .
    .
    .
    https://i.ytimg.com/vi/cCD6dk2OtK8/hqdefault.jpg?sqp=-oaymwEWCKgBEF5IWvKriqkDCQgBFQAAiEIYAQ==&rs=AOn4CLDH831ahRcgMRtXQWR802w0EN1f7A
    .
    .
    .
    Είναι καιρός πλέον να ξεκολλήσουν κάποιοι από τους χαρακτηρισμούς “συνομωσιολόγος” “γραφικός” και άλλες σοβαροφάνειες.
    .
    .
    Η πληροφορία κυκλοφορεί μαζικά πλέον και οι πολλές συμπτώσεις παύουν να είναι συμπτώσεις.
    .
    .
    Το παρακάτω video αναλύει το καρκίνωμα των τραπεζιτών και αποκαλύπτει τα σχέδιά τους για εμάς τους ανθρώπους.
    .
    .
    Σημείωση.
    .
    Τα κουνούπια ίσως να τα έχουν σε μεγαλύτερη υπόληψη από τους ανθρώπους.
    .
    Δε χρειάζονται άλλα σχόλια ,
    .
    δείτε το video….
    .
    .
    ΒΙΝΤΕΟ
    .
    .
    .
    George Green ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΜΑΣ
    .
    .
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=DvS5lc_bN0A
    .
    .
    .
    Δημοσιεύτηκε στις 2 Ιουλ 2011
    .
    Ο Τζορτζ Γκριν, μεγαλοκαρχαρίας δισεκατομμυριούχος, παρουσιάζει το σχέδιο των νεοταξιτών για τον μαζικό αφανισμό μας.
    .
    Περισσότερα για τον συγκεκριμένο άνδρα, στο σχετικό τόπικ του φόρουμ μου ΙΔΕΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ
    .
    εδώ http://ideografhmata.gr/forum/viewtop…
    .
    to site tou Green : http://www.nohoax.com/
    .
    Credits @ http://www.youtube.com/user/Groundcre…
    .
    .
    .
    .
    Να σας συστήσω τον Τζορτζ Γκριν. Κάποιοι μπορεί να μην τον ξέρετε καθόλου.
    .
    Άλλοι πάλι, μπορεί να τον έχετε δει από το Κάμελοτ, αλλά μπροστά στη συνεντευξάρα που έδωσε στον Τζορτζ Νόρι στο ραδιόφωνο coast to coast δεν είδατε τίποτα.
    .
    Η συνέντευξη είναι 12 βίντεο, αδύνατο να τη μεταφράσω (τουλάχιστον αυτή την εποχή) και ξεκινάει από εδώ http://www.youtube.com/watch?v=SnnEtfrU … ideo_title
    .
    τα επόμενα τα βρίσκετε εύκολα, ακολουθώντας τα εμφανιζόμενα στο πλαίσιο δεξιά.
    .
    Αυτά που ειπώθηκαν σε αυτην την συνέντευξη, χωρίζονται σε δύο σκέλη.
    .
    Από τη μια στην προσωπική του εμπειρία και επαφή με εξωγήινους (Πλειάδιους ισχυρίζεται) και από την άλλη την εκτενή γνώση του για το σχέδιο της ΝΤΠ.
    .
    Αυτά τα δύο συνδυάζονται στο βαθμό που και οι επαφές του με τους εξωγήινους συμπλήρωναν τις επιγνώσεις του και πάνω στα σχέδια αυτά.
    .
    Όσα είπε σ’αυτή τη φοβερή συνέντευξη, είναι αφ’ενός συνταρακτικά, αφ’ετέρου πολύ πειστικά για το δικό μου το κεφάλι τουλάχιστον,
    .
    στο βαθμό που εδώ δεν μιλούσε κάποιος “εκ των έσω” που μπορεί να’ναι βαλτός από το ίδιο το σύστημα (πάντα υπάρχει αυτή η υποψία μέσα μου και για όλους όσους συνεντευξιάζει το Κάμελοτ και για το ίδιο το Κάμελοτ ως ένα βαθμό).
    .
    Θα μου πείτε γιατί δεν τον υποψιάζομαι τον συγκεκριμένο, ή τουλάχιστον γιατί οι υποψίες μου είναι λιγότερες γι’αυτόν.
    .
    Διότι
    .
    α/ είπε πράγματα το 2009,τα οποία επαληθεύονται σήμερα.
    .
    β/ είναι πρώην τραπεζικός επενδυτής, τεράστιος μεγαλοκαρχαρίας, δισεκατομμυριούχος που πάτησε επί πτωμάτων για να φτάσει στο σημείο που είναι
    .
    γ/ μπήκε στους κύκλους της ελίτ, του προσφέρθηκαν θέσεις κλειδιά, έμαθε τη σχεδιάρα “Plan 2000″ που συντάχθηκε επί κάρτερ,
    .
    και η οποία (σχεδιάρα) επαληθεύεται κατά γράμμα στις μέρες μας
    .
    δ/ έδωσε ένα πανίσχυρο και δυστυχώς αληθινότατο επιχείρημα, όχι τόσο για τη μεταστροφή του (αυτό όποιος θα’θελε θα το πίστευε) όσο για το λόγο που τα βγάζει όλα στη φόρα με τόση άνεση και χωρίς να φοβάται για τη ζωή του.
    .
    .
    .
    Το επιχείρημα είναι ότι τα άτομα (ελιτ) θεωρούν τετελεσμένο γεγονός τη νίκη τους, και ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ πλέον αν θα ξέρουμε ή όχι.
    .
    .
    .
    Το σχέδιό τους προχωράει ολοταχώς, και θεωρούν ότι τίποτα δεν μπορεί να το σταματήσει.
    .
    Λοιπόν, το ότι δεν τους ενδιαφέρει, είναι πλέον όχι μόνο πειστικό σαν επιχείρημα, αλλά και πασιφανές.
    .
    Έχουν αποθρασυνθεί τόσο, που βλέπει και ο πιο ανενημέρωτος (και μη αφυπνισμένος) την ατζέντα τους ή τουλάχιστον μέρος της ατζέντας τους, διότι δεν κρατάνε πια ούτε τα στοιχειώδη προσχήματα.
    .
    Το ότι το σχέδιο προχωράει κατά γράμμα, είναι αυταπόδεικτο, μέχρι στιγμής τουλάχιστον.
    .
    .
    Αν υπολογίσουμε (όπως λέει και θα δείτε στο βίντεο που ανέβασα- συνοπτικά μια περίληψη αυτών που ανέλυσε εκτενώς στον Νόρι) πως το “σχέδιο 2000″ που φτιάχτηκε επί κάρτερ, για πόλεμο στη Μ. Ανατολή, πράγμα που είπε το 2009, δηλαδή ΠΡΙΝ αρχίσουν οι ταραχές/ξεσηκωμοί/αιματοκύλισμα στη Μ. Ανατολή, δε νομίζω ότι χρειαζόμαστε περισσότερα για να πεισθούμε ότι αυτά που λέει είναι ακριβή και αληθή.
    .
    .
    Εδώ παραθέτω ένα 10λεπτο που ήδη ανέβασα μεταφρασμένο, με τοποθετήσεις του,
    .
    για να πάρετε μια ιδέα για τις σκέψεις του πάνω στο καθαρά γήινο (και καμία σχέση με εξωγήινους) κομμάτι της διαδρομής του.
    .
    .
    .
    http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/11/blog-post_25.html#ixzz4kzRkDSFt
    .
    .
    .
    .
    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

    • Έχω γράψει αρκετές φορές για το θέμα Βατικανό, Λονδίνο ΣΙΤΙ, Αμερική, για να ξέρουν οι αναγνώστες, το άντρο των διεφθαρμένων δεν λέγετε Λονδίνο Σιτι, αλλά το ένα Μίλι, είναι ακριβός ένα μίλι το μέγεθός του – και είναι γεμάτο από τις παγκόσμιες τράπεζες, είναι η φωλιά του φιδιού!

      • .
        .
        .
        ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ !
        .
        ΑΠΛΑ ΕΒΑΛΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΥΤΟ ΣΑΝ ΚΡΑΥΓΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ
        .
        ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΠΛΗΣΤΟΙ ……………
        .
        Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΤΟΣΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ
        .
        ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΨΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΝΑ ΖΕΙ ΣΕ ΓΗΙΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ !
        .
        Η ΕΥΦΥΪΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΑΠΛΑ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΟΥΝ
        .
        ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΣΑΒΑΝΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΕΠΕΣ …………
        .
        .
        ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
        .
        .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>