«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Σχέδιο Καλλέργη αποκλειστικά για την Ελλάδα! Τελειώνουν» την Ελλάδα- Επιδιώκεται πλήρης αντικατάσταση πληθυσμού τα επόμενα χρόνια!

ΠΥΞΙΔΑ 1 1 1

Οι πολιτικοί αλήτες, Νταβατσήδες και τα 11 εκατομμύρια δούλοι, που θέλουν να λέγονται Έλληνες πολίτες, Που οι πρόγονοί τους  δίδαξαν τον κόσμο δημοκρατία, πολιτισμό – και ανθρωπιά!

Πούλησαν την πατρίδα σας, τι θα παραδώσετε στα παιδιά σας δούλοι;;;

Άρε Περικλή…Που να δεις τον λαό που αποκαλούνται Έλληνες το 2017;;;

Πολίτες ενός βιασμένου συντάγματος και λαού, με την συγκατάθεσή του!!!!

Σύγχρονοι πολίτες με τον κληρονομικό και αντιπροσωπευτικό πολιτισμό τους, που είναι σήμερα το έτος 2017 το… 

Survivor, το ποδόσφαιρο. η ωριμότητα της  πολιτικής τους εμπάθεια – και η δουλική τους πίστη στην δογματική ΝΕΑ παν Θρησκεία! Ένα κοινωνικό πακέτο αντάξιο δούλων!!!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://arxaiaithomi.gr/

Εδώ και πολλά χρόνια, αρκετοί είναι αυτοί που προειδοποιούν για την ανησυχητική τάση μείωσης των γεννήσεων και την συνεπακόλουθη μείωση του ελληνικού πληθυσμού μέσα στην χώρα.
.
Οι «ειδικοί» το αποδίδουν στην οικονομική κρίση, τον δραματικό περιορισμό των αμοιβών και την έλλειψη της κοινωνικής συνοχής που υπήρχε πριν κάποια χρόνια.
.
Ωστόσο, οι ίδιοι οι «ειδικοί» και οι πολιτικοί, δεν φαίνεται να ανησυχούν και να προσπαθούν να βρουν τρόπους βελτίωσης και αναστροφής του φαινομένου, παρά προβαίνουν στην πιο «εύκολη» λύση.
.
.
Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα προσφύγων, στους πρόσφυγες που ήταν ενταγμένοι στην Ελλάδα αφιερώθηκε η εκδήλωση του Ελληνικού Συμβουλίου για τους Πρόσφυγες.
.
«Η παρουσία των μεταναστών και προσφύγων στην Ελλάδα, συνέβαλε στην βελτίωση των δημογραφικών, των οικονομικών δεικτών και του δυνητικού παραγόμενου προϊόντος», ανέφερε ο καθηγητής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου, Σταύρος Ζωγραφάκης.
.
Με τα τελευταία στατιστικά στοιχεία της απογραφής του 2011, 912.000 ξένοι υπήκοοι ζουν στην Ελλάδα.
.
Το μεγαλύτερο ποσοστό είναι από την Αλβανία, ακολουθεί η Βουλγαρία, η Ρουμανία, το Πακιστάν και η Γεωργία. Οι πιο πολλοί βρίσκονται στην παραγωγική ηλικία των 15 με 64 ετών.
.
Η μέση ηλικία τους είναι κατά δέκα χρόνια κατώτερη από αυτή των Ελλήνων.
.
Ενδεικτικά, ο μέσος όρος ηλικίας των Αλβανών είναι 29,5 έτη, ενώ των Ελλήνων 42,8.
.
Οι αλλοδαποί φαίνεται να εργάζονται σε μεγαλύτερο ποσοστό από τους Έλληνες, αλλά με χαμηλότερα μεροκάματα.
.
Αυτό φαίνεται από την εξάρτηση του οικονομικού μη ενεργού πληθυσμού σε σχέση με τον ενεργό:
.
Για κάθε εκατό ανθρώπους, 54,6 Έλληνες δεν εργάζονται, ενώ για τους μετανάστες οι αντίστοιχος δείκτης πέφτει στο μισό. (Σημειώνεται, πως στα στατιστικά στοιχεία, οι πρόσφυγες και οι μετανάστες εντάσσονται κάτω από τον ίδιο όρο: εκείνον του «μεταναστευτικού πληθυσμού»).
.

Παρότι οι μετανάστες δουλεύουν σε μεγαλύτερο ποσοστό, οι δείκτες είναι αντιστρόφως ανάλογοι όσον αφορά τη φτώχεια (18,5% Έλληνες, 47,5 μετανάστες) και τον κοινωνικό αποκλεισμό (33% για Έλληνες, 67% για μετανάστες).
.
Γενικότερα, οι μετανάστες κάλυψαν κενά, σημείωσε ο κ. Ζωγραφάκης, καθότι πολλοί Έλληνες μετακόμισαν από την ύπαιθρο στα αστικά κέντρα και ασχολήθηκαν με άλλους τομείς δραστηριότητας.
.
Τρεις στους δέκα από το σύνολο των εργαζομένων σε κατασκευές είναι μετανάστες, όπως και ένας στους δυο στη γεωργία.
.

Η εργασιακή δυναμική που έφεραν οι μετανάστες, οδήγησε σε 100-125.000 νέες θέσεις εργασίας, εκ των οποίων οι 85.000 για Έλληνες εργαζόμενους.
.
Εξάλλου, έχει παρατηρηθεί ένας καταμερισμός αναλογικά με την εθνικότητα και το φύλο, εξήγησε ο κ. Ζωγραφάκης.
.
Για παράδειγμα, οι Αλβανοί εργάζονται στις κατασκευές και τη γεωργία, οι Πακιστανοί και Μπαγκλαντεσιανοί κάνουν τις πιο σκληρές και ανθυγιεινές δουλειές, και έχουν μεγάλη παρουσία στις βιομηχανίες και τις βιοτεχνίες, ενώ οι γυναίκες από τις πρώην σοβιετικές δημοκρατίες και από τις Φιλιππίνες απασχολούνται στις οικιακές εργασίες.
.
Σε ό,τι αφορά επίσης τους δείκτες γονιμότητας, οι μετανάστες συνεισέφεραν κατά 97% στη βελτίωση του δημογραφικού δείκτη, ενώ μόλις το 3% οφείλεται στη φυσική αύξηση του πληθυσμού, περιέγραψε ο κ. Ζωγραφάκης.
.
Σημείωσε επίσης, πως το θέμα της υπογεννητικότητας και της γήρανσης του πληθυσμού είναι παρόν σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση:
.
Χαρακτηριστικά ανέφερε, ότι στη «Λευκή Βίβλο» της Ε.Ε., υπολογίζεται πως χρειάζονται 20 εκατομμύρια μετανάστες στα κράτη της Ε.Ε., λόγω της μείωσης του πληθυσμού.

.
.

ΠΗΓΗ
.
https://sinomosiologos.blogspot.gr/2017/06/blog-post_540.html?showComment=1498164455032#c3146015294700122197

ΣΧΟΛΙΑ
.
.
ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΟΟΟΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ….
ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΣΕΣ ΔΕΚΑΕΤΕΙΕΣ ………….
ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΛΟΓΩ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΩΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΩΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΠΟΡΝΕΙΑ ΣΥΜΟΡΙΕΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΦΟΝΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΞΑΓΩΓΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΟΣ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΚΟΣΤΟΥΣ ΣΕ ΕΜΑΣ … ΠΟΥ ΕΑΝ ΔΕΝ ΖΟΥΣΑΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ .
.
.
ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ
.
ΤΙΤΛΟΣ: 5.800.000 ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ! ! ! ! …………………
.
.
http://www.youtube.com/watch?v=CN-qjzloWG4
.
.
Ανέβηκε στις 8 Μαρ 2011 ΣΚΕΨΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ! ! !
Μπράβο μ@λ@κ@ Έλληνα ,
.
η χώρα σου έχεις 5.800.000 λαθρομετανάστες και επειδή έχεις τον φόβο το να μην σε πουν «ρατσιστή» επειδή ζητάς το αυτονόητο κάθεσαι και τρως στην μάπα τον φασισμό των αριστεριστών
.
…. Έλλαδα 2030 , οι Έλληνες θα είναι μειονότητα ,τα αφεντικά των παιδιών μας θα είναι αλλοδαποί, όσοι θα μιλούν ελληνικά θα θανατώνονται και στην κουτάλα θα είναι οι αλλοδαποί
.
… δηλαδή για να ξυπνήσεις πρέπει να συμβούν όλα αυτά ;;
.
.
ΕΣΤΙΑΣΕ ΣΚΕΨΟΥ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ; ; ;
.
ΖΗΤΟΥΝ ΠΟΣΟΣΤΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΗΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΜΕΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
.
ΤΙΤΛΟΣ : ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
.
.
https://www.youtube.com/watch?v=IHSX-2Wc77M
.
.
ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΚΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ !
.
Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΡΙΚΗ, Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ,
.
Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ Η ΝΤΠ
.
ΤΙΤΛΟΣ: ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ / ISLAM AND EUROPE
.
.
http://www.youtube.com/watch?v=Jb6DPwhRUsk
.
.
ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΤΑ – ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ

.
.

ΜΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΡΘΡΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΩΜΗ ΑΛΗΘΕΙΑ
.
Η ΚΑΛΑ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΝΟΜΙΜΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
.
.
Μήπως τελικά μέσα στο παιγνίδι που παίζεται τον τελευταίο καιρό κρύβεται στην ουσία η εξαγορά του πολιτισμού της Ελλάδας που η απόδοση σε κέρδη δεν τελειώνει ποτέ και είναι πάνω από πετρέλαια, θάλασσες, κλίματα και διάφορα άλλα…!!!
.
.
Η ΑΡΠΑΓΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
.
.
Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΚΛΟΠΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ

.
.
Με αναλογιστική μελέτη αποδεικνύεται ότι οι εισπράξεις των τελευταίων 98 ετών στο μουσείο του Λούβρου μόνο από τα Ελληνικά εκθέματα αγγίζει το ιλιγγιώδες ποσό των 359 τρις ευρώ…!!!
.
302 Δίς ευρώ έχει εισπράξει αναλογικά η Γαλλία από τα Ελληνικά εκθέματα τα τελευταία 50 χρόνια…!!!
.
Μήπως τελικά μέσα στο παιγνίδι που παίζεται τον τελευταίο καιρό κρύβεται στην ουσία η εξαγορά του πολιτισμού της Ελλάδας που η απόδοση σε κέρδη δεν τελειώνει ποτέ και είναι πάνω από πετρέλαια, θάλασσες, κλίματα και διάφορα άλλα…!!!
.
.
http://www.triklopodia.gr/360-tris-evro-echi-kerdisi-evropi-apo-tin-ellada-tha-prepi-na-sintaraxi-pannellinio-ke-na/
.
.
.
.
.
ΥΣ.
.
.
ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
.
.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ :
.
ΠΡΩΤΟΝ
.
Η ύπαρξη αγροτικής πολιτικής, κοινής για όλη την Ευρώπη, ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που ιδρύθηκε η Ευρωπαϊκή Ένωση.
.
.
Η Ελλάδα διέθετε ποιοτική πρώτη ύλη καθώς επίσης
.
και τον σπανιότερο παραγωγικό συντελεστή για να παράγει ανώτερης ποιότητας προϊόντα:
.
.
το εργατικό δυναμικό υψηλού επιπέδου.
.
.
.
Εconomist: Η Ολλανδία παράγει σε αξία 1700 ευρώ το στρέμμα, το Ισραήλ 1290 και η Ελλάδα μόλις 190…
.
.
.
24. Οι Έλληνες αγρότες δεν έχουν ευθύνη για τη σημερινή κατάσταση;
Οι περισσότεροι από τους Έλληνες αγρότες δεν έμαθαν ποτέ το πραγματικό σκεπτικό της ΚΑΠ.
.
Ως εκ τούτου, πολλοί παραγωγοί έπαιρναν χρήματα που δεν ήξεραν από πού προέρχονταν και για ποιά χρήση προορίζονταν.
.
Άλλοι πάλι που κι αυτοί έπαιρναν, ήξεραν καλά το πώς και το γιατί, αλλά… δεν ήταν παραγωγοί.
.
.
.
8 Νοεμβρίου 2015
.
.
http://www.ptyxi.com/2015/11/%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%AF-%CF%80%CE%B5%CF%84%CE%AC%CE%B3%CE%B1%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%B3%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B3/
.
.
.
.
ΔΕΥΤΕΡΟΝ
.
ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ Ε Λ Λ Α Δ Ι Σ Τ Α Ν
.
.
ΔΕΚΑΕΤΕΙΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΤΕ Ο ΚΑΘΕ ΓΗΓΕΝΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ
.
ΝΑ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΛΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΚΤΥΠΩΣΗ
.
ΟΤΙ ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ
.
ΔΙΟΤΙ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΒΑΖΑΝ ΚΑΡΑΒΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ
.
ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ, ΓΙΑΤΡΟΙ, ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ, ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ, ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ, ΜΕ ΛΙΓΑ ΜΟΡΙΑ ΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ
.
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ
.
ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΥΡΙΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΑΛΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ
.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ – ΤΟΥΣ ΥΠΟΓΕΙΟΥΣ ΠΟΥ ΗΞΕΡΑΝ – ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΨΗΦΙΣΗ ΜΑΑΣΤΡΙΙΧΤ Κ.Α
.
.
ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΤΥΧΙΑ ΟΧΙ ΟΤΙ ΚΙ ΟΤΙ
.
ΑΦΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΗ ΜΕ ΜΙΛΙΟΥΝΙΑ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΕΔΩ
.
ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΖΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΛΟΓΩ ΕΛΗΨΗΣ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
.
ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΥΛΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ
ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΤΣΑΠΑ, ΤΟΝ ΓΚΑΣΜΑ,
.
ΚΑΙ ΛΟΓΩ Κ Α Τ Ο Χ Η Σ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΩΗΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΛΟΥΝΙΑ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΜΕ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΑ
ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
.
ΜΕ ΔΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΠΑΛΙ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
.
ΜΕ ΔΙΣ ΣΥΝΑΛΑΓΜΑ 18 ΔΙΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ
.
ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΡΕΜΠΟΡΕΙΟ ΠΑΛΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 30 ΔΙΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΩΝ ΣΕΒ
.
ΚΑΙ ΚΑΤ’ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΟΛΩΝ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ 55 ΔΙΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
.
ΓΕΝΙΚΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΑΝ 50 ΔΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΩΣΑΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
.
ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΟΟΟΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΔΩ ΝΑ ΠΡΙΟΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΛΑΔΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ
.
ΚΑΙ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΚΟ ΤΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ
.
ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΧΡΕΩΝΕΤΕ Ο ΓΗΓΕΝΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ
.
ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ
.
ΣΤΟ ΟΤΙ ΟΟΟΟΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
.
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ !!!
.
ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ
ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ; ; ; ? ? ?
.
ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΥΝΕΛΙΑ
.
ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ! ! !
.
ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ……..
.
ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΑΝ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΧΩΡΑ ΓΕΡΟΝΤΩΝ ._
.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ :
.
.
http://arxaiaithomi.gr/2016/01/25/%CF%84%CE%BF-%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%BF-%CE%B5-%CE%BB-%CE%BB-%CE%B1-%CE%B4-%CE%B9-%CF%83-%CF%84-%CE%B1-%CE%BD/
.
.
.
ΤΡΙΤΟΝ
.
«Μισό εκατ. δολάρια, κόστισα στην Ελλάδα για να σπουδάσω, ο Καναδάς με βρήκε τζάμπα»
.
.
Έλληνες επιστήμονες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τη μετανάστευση επιστημονικού δυναμικού
.
.
.
«Μία χώρα χωρίς επιστήμη είναι σαν ένα αυτοκίνητο χωρίς μηχανή». Με τα λόγια αυτά ξεκίνησε ο καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Τορόντο, Ελευθέριος Διαμαντής,
.
.
.
http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/2692315/miso-ekat-dolaria-kostisa-stin-ellada-gia-na-spoudaso-o-kanadas-me-vrike-tzampa
.
.
.
.
ΤΕΤΑΡΤΟΝ
.
ΣΤΑ 170 ΔΙΣΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ «ΦΥΓΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!
.
Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2015
.
Οι περίπου 400.000 Έλληνες επιστήμονες και πτυχιούχοι που έριξαν μαύρη πέτρα πίσω τους τα έξι τελευταία χρόνια εκτιμάται ότι αντιπροσωπεύουν και σοβαρή κεφαλαιακή απώλεια
.
Σύμφωνα με μελέτες που έχουν γίνει από τον Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας και Αναπτύξεως (ΟΟΣΑ) και από εταιρείες συμβούλων στην αναζήτηση αξιόλογου ανθρώπινου δυναμικού, κάθε μορφωμένος Έλληνας που μεταναστεύει σε ηλικία 25-30 ετών, ανάλογα με τις σπουδές του έχει κοστίσει στην οικογένειά του κατά μέσον όρο από 300.000 ευρώ και πάνω.
.
Δεν παραπαίει μόνον ο ελληνικός παραγωγικός ιστός και, κυρίως, το μεταποιητικό του σκέλος. Η χώρα, από το 2009 και μετά, υφίσταται και μία χωρίς προηγούμενο διαρροή «διανοητικού κεφαλαίου», η οποία αποτιμάται με χρηματικούς όρους σε περίπου 200 δισεκατ. ευρώ.
.
Πρόκειται για μία φανταστική απώλεια, για την οποία ουδείς κάνει λόγο. Ίσως δε κάποιοι να εύχονται την διαρροή αυτή.
.
Διότι, μία χώρα χωρίς επιστημονική, επιχειρηματική και διοικητική ελίτ, γίνεται εύκολη λεία στις ορέξεις της αδυσώπητης και ολοκληρωτικής μετριοκρατίας, ύπατο όραμα της οποίας είναι να ασκεί την γελοία αλλά βίαιη εξουσία της σε πιθήκους.
.
Κατά συνέπεια, το όλο πρόβλημα είναι πολυσύνθετο, πλην όμως είναι και αυτό μέρος για την ώρα της εθνικής καταστροφής που βιώνει η Ελλάδα.
.
Είναι δε πολυσύνθετο διότι, όπως πολύ σωστά τονίζει ο δρ. Ευάγγελος Μαρκόπουλος, πέρα από το brain drain (διαρροή μυαλών), υπάρχει και το entrepreneur drain (διαρροή νέων επιχειρηματιών), το business drain (διαρροή επιχειρήσεων), το managers drain (διαρροή στελεχών), το students drain (διαρροή φοιτητών) και άλλες σχετικές διαρροές, που περιορίζουν καθημερινά την αναπτυξιακή δυναμική της Ελλάδας.
.
Είναι δε σαφές ότι, με σημαντικές διαρροές διανοητικού και καινοτόμου κεφαλαίου, οι προϋποθέσεις ανάπτυξης της χώρας θα απομακρύνονται κα η συμμετοχή της στον νέο διεθνή καταμερισμό της εργασίας θα γίνεται όλο και πιο προβληματική.
.
Από την άποψη αυτή, τονίζει ο δρ. Ευαγ. Μαρκόπουλος, δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση για να αποτυπωθεί το μέγεθος αυτής της ανεπανόρθωτης καταστροφής της Ελλάδας.
.
Καμία άλλη οικονομική απώλεια δεν έχει το μέγεθος και τον μεσο-μακροπρόθεσμο καταστροφικό αντίκτυπο για την χώρα από την απώλεια των μορφωμένων ανθρώπων της, δηλαδή της ισχυρότερης ελπίδας ανάπτυξης ενός τόπου.
.
Ακόμα πιο τραγικό, όμως, είναι να αναλογιστεί κανείς πόσο έχει επενδύσει μία ελληνική οικογένεια στην ανατροφή και δημιουργία ενός επιστήμονα ή μορφωμένου ανθρώπου γενικότερα, ο οποίος σήμερα προσφέρεται δωρεάν στις αγορές εργασίας των αναπτυγμένων χωρών, στους κόλπους των οποίων μαίνεται και η μάχη για την απόκτηση ταλέντων.
.
.
Σύμφωνα με μελέτες που έχουν γίνει από τον Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας και Αναπτύξεως (ΟΟΣΑ) και από εταιρείες συμβούλων στην αναζήτηση αξιόλογου ανθρώπινου δυναμικού, κάθε μορφωμένος Έλληνας που μεταναστεύει σε ηλικία 25-30 ετών, ανάλογα με τις σπουδές του έχει κοστίσει στην οικογένειά του κατά μέσον όρο από 300.000 ευρώ και πάνω.
.
Το ποσό αυτό δεν είναι υπερβολικό, καθώς πέραν του κόστους σπουδών περιλαμβάνει και όλο το κόστος που έχει επενδυθεί από την ελληνική οικογένεια για την ανατροφή του ανθρώπου από την γέννησή του μέχρι την στιγμή της μετανάστευσής του.
.
Τέτοια κόστη είναι η διατροφή σε όλες τις ηλικίες, η ιατρική περίθαλψη, η ψυχαγωγία, η διαβίωση, η ένδυση, η μόρφωση (ακόμη περισσότερο αν είναι σε ιδιωτικά σχολεία), οι σπουδές (αν είναι σε ιδιωτικά ή κρατικά πανεπιστήμια, εντός ή εκτός Ελλάδος, εντός ή εκτός της πόλης του, κλπ.), και άλλα πολλά που ένα παιδί, μαθητής, φοιτητής και νέος εργαζόμενος λαμβάνει από την οικογένειά του μέχρι να ενταχθεί στην αγορά.
.
Πρόκειται για μία τεράστια επένδυση της ελληνικής οικογένειας, με μεγάλες στερήσεις των γονέων, αλλά και των παιδιών, με οικονομικά βάρη (δάνεια σπουδών κλπ.) και με πολλές άλλες θυσίες και υποχρεώσεις που δεν αποτιμώνται οικονομικά.
.
Έτσι, ο μορφωμένος και ταλαντούχος Έλληνας που εγκαταλείπει την χώρα δεν συμβάλλει μόνον στην διεύρυνση του ελλείμματος φαιάς ουσίας, αλλά αποτελεί και σοβαρή οικονομική απώλεια, τόσον του παρόντος όσο και του μέλλοντος.
.
Με άλλα λόγια, δεν χάνεται μόνον η επένδυση που προαναφέραμε αλλά πάει περίπατο και η μελλοντική απόδοσή της, όταν ο «μετανάστης» θα έμπαινε στην αγορά της εργασίας και παραγωγής.
.
Σαφώς δε, η Ελλάδα και ο παραγωγικός της ιστός χάνουν και πιθανές εφευρέσεις ή άλλες καινοτομίες που θα μπορούσαν να προσφέρουν στην οικονομία και την κοινωνία υψηλές προστιθέμενες αξίες.
.
Αν λάβουμε λοιπόν υπ’ όψιν μας ότι από το 2009 έως σήμερα έχουν εγκαταλείψει την χώρα περίπου 400.000 μορφωμένοι και ταλαντούχοι Έλληνες, με κόστος από 300.000 ευρώ και πλέον για τον καθένα, η συνολική απώλεια ξεπερνά τα 170 δισεκατ. ευρώ.
.
Αντιπροσωπεύει, δηλαδή, παραπάνω από το μισό χρέος της χώρας, γεγονός που δεν διαφεύγει της προσοχής των δανειστών μας.
.
Κοινοτικοί παρατηρητές και ειδικοί του ΟΟΣΑ έχουν ήδη επισημάνει στις ηγεσίες των δανειστών μας ότι η Ελλάδα χάνει πολύτιμο διανοητικό κεφάλαιο και η απώλεια αυτή θα κάνει όλο και δυσκολότερο τον παραγωγικό μετασχηματισμό της οικονομίας της –με τον τελευταίο να αποτελεί ζωτική ανάγκη, αν θέλουμε να βγούμε από το δανειακό τέλμα και την γενική απαξίωση της χώρας.
.
Όπως μάς είπε η κυρία Βενετία Κουσία, επικεφαλής της εταιρείας Manpower Group στην Ελλάδα, στην εγχώρια αγορά εργασίας ήδη παρατηρούνται σημαντικές ελλείψεις εξειδικευμένου προσωπικού, φαινόμενο που επιδρά αρνητικά και στις επενδύσεις.
.
Οι ελλείψεις δε αυτές γίνονται ακόμα πιο ζωηρές στο επίπεδο των ταλέντων, τα οποία βεβαίως δεν έχουν κανέναν λόγο να φυτοζωούν στην χώρα μας. Εγκαταλείπουν έτσι την Ελλάδα και αναζητούν καλύτερη τύχη σε χώρες όπως η Γερμανία, η Αυστραλία, η Κίνα, το Ηνωμένο Βασίλειο και οι ΗΠΑ.
.
«Με αυτούς τους ταλαντούχους Έλληνες που φεύγουν είναι σαν να χαρίζουμε σε αναπτυγμένες χώρες, όπως η Γερμανία για παράδειγμα, 2 με 3 δισεκατομμύρια ευρώ τον χρόνο για την ανάπτυξή τους», τονίζει ο δρ. Ευαγ. Μαρκόπουλος και θέτει επί τάπητος ένα πρόβλημα που δεν είναι βέβαια μόνον ελληνικό.
.
.
Η φυγή των εγκεφάλων είναι πλέον τεράστιο πρόβλημα, συνυφασμένο με την οικονομική παγκοσμιοποίηση, το οποίο δυστυχώς κατατάσσει πλέον την Ελλάδα στην κατηγορία των χωρών της Αφρικής.
.
Όπως και να έχουν τα πράγματα, θα πρέπει να σημειωθεί ότι η φυγή φαιάς ουσίας από την Ελλάδα δεν είναι απότοκος της κρίσης.
.
Πρόκειται για ένα βαθύτερο φαινόμενο απομάκρυνσης από ένα αντιπαραγωγικό, βαθύτατα συντηρητικό και πολύ διεφθαρμένο σύστημα, αυτό του πελατειακού κρατισμού, το οποίο όλο και δυσκολότερα αποδέχεται την ευφυΐα, την ζωντάνια, την δημιουργία και τα ανήσυχα πνεύματα που πάντα αναζητούν κάτι καλύτερο.
.
του Αθαν. Χ. Παπανδρόπουλου

http://europeanbusiness.gr

http://aegeanhawk.blogspot.gr/2015/12/170.html
.
.
.

ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΦΕΡΝΕΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ

ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΕΣ
.
ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ
.
ΚΑΙ ελληνες
.
.
.
http://www.europeanbusiness.gr/articlefiles/braindrain.jp
.
.
.
.
.
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
.
.
.
Η ΩΜΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΨΗΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΑΠΛΑ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΖΕΤΕ
.
BINTEO
.

5 Αλήθειες Για Την Ισλαμική Τρομοκρατία στη Βρετανία
.
.
.
://www.youtube.com/watch?v=Unp0MuY0_pA
.
.
.
Δημοσιεύτηκε στις 6 Ιουν 2017
.
.
.
ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ
.
.
.
.
.
.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΣΑΣ
.
ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ
.
ΗΤΑΝ ΑΚΡΩΣ ΣΟΒΑΡΟ ΝΑ ΤΑ ΠΩ …………
.
ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
.
.
.
https://sinomosiologos.blogspot.gr/2017/06/blog-post_540.html?showComment=1498164455032#c3146015294700122197

.
.
.
.
.
.
ΟΜΟΑΙΜΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ,
.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΝΙΚΗΣ……………
.
.
ΖΗΤΩ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
.
ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
.
.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ

1 comment to Σχέδιο Καλλέργη αποκλειστικά για την Ελλάδα! Τελειώνουν» την Ελλάδα- Επιδιώκεται πλήρης αντικατάσταση πληθυσμού τα επόμενα χρόνια!

  • Ποιοι ακριβώς ψήφισαν το νεοταξικό γουρούνι Μακρόν;
    https://4.bp.blogspot.com/-xMCGP5Ce7Rk/WRA16I23ASI/AAAAAAAAmAY/yurve12lWQYu1SI2_eIhqDpjiwqZEPbIwCLcB/s400/age708_2.jpg
    Ποιοι ακριβώς ψήφισαν το νεοταξικό γουρούνι Μακρόν; Οι αλλοδαποί της Γαλλίας , οι ανώμαλοι και οι ηλίθιοι που καθοδηγούνται από τα ΜΜΕ. Μη ξεχνάτε εξάλλου πως ούτε το 10% των Γάλλων δεν είναι αυθεντικοί Γάλλοι. Το 90% προέρχονται είτε από άλλες ευρωπαϊκές εθνότητες, είτε από τις γαλλικές αποικίες, μαύροι, μιγάδες κλπ Οπότε πως θα μπορούσε ποτέ να βγει πρόεδρος ένας Εθνικιστής; Το 35% που πήρε η Λεπέν, πρόκειται για πραγματικό άθλο συνεπώς. Και σε τα μας σε λίγο… με πακιστανική κυβέρνηση αφού μέχρι το 2025 το πολύ, οι Έλληνες θα είμαστε μειοψηφία στην χώρα μας…
    8/5/17

    http://ygro-pyr.blogspot.gr/2017/05/blog-post.html