«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΤΟ GREXIT ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΗ ΠΡΟ ΤΟΥ ΤΕΤΑΡΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΝΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ…..

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513 E-Mail: chaziteo@t-online.de

17.06.2017

ΣΚΟΥΡΕΣ ΓΟΝΙΕΣ Λ

Η γνησια οικονομικη αναπτυξη στις χωρες της ευρωζωνης, με εξαιρεση την Γερμανια, παραμαινει αγωνιωδως χαμηλη και η ανεργια σε υψηλα επιπεδα.

Η ΕΚΤ με την δημιουργια του ευρω από το τιποτε, ασχολειται με την διατηριση του πληθωρισμου διοτι τρεμει από μια αντιπληθωριστικη οικονομικη κριση τυπου Ιαπωνιας.

Διοτι η νεα  οικονομικη κριση που βρισκεται καθ’ οδον πιθανως θα είναι αντιπληθωριστικου χαρακτηρα.

Η πραγματικοτητα, ότι ο δανειακος ογκος και η υπερχρεωση είναι προ’ι’οντα κυριως της ανθρωπινης διαθεσης και του κυκλου της καταστασης της οικονομιας, είναι από πολύ παλαια γνωστη.

Το κρατος μορει μονο να χειροτερευση την κατασταση της οικονομιας.

Οι γνωσεις αυτές όμως σημερα σκοπημα εκτοπιζονται, διοτι αυτές ανατρεπουν την πιστη για την ικανοτητα των μοντερνων οικονομολογων να λυνουν κάθε οικονομικο προβλημα και να παιζουν ετσι τον ρολο τους ως Ιερεις (Απατεωνες!) του καπιταλιστικου (παλαιου και νεοφιλελευθερου) συστηματος.

Το γεγονος αυτό φαινεται σημερα ξεκαθαρα στα Μνημονια Ι, ΙΙ και ΙΙΙ σωτηριας της ελληνικης οικονομιας.

Η απατεωνια της Ε.Ε. και του ΔΝΤ των θυγατερων και υιων των Αβρααμ, για την δηθεν σωτηρια αλλα σε βαρος της Ελλαδος, συνεχιζεται αδιακοπα….Δεν προκειται για μια αυτουπαιτια οικονομικη κριση χρεους της Ελλαδος όπως υποστηριζουν οι απατεωνες.

Η Ελλας σημερα οδηγηθηκε και κατεληξε σε ένα σημειο ολοκληρωτικης απωλειας της εθνικης της ανεξαρτησιας και της οικονομικης αυτοδυναμιας διοτι ετσι σχεδιασθηκε από τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο με εκτελεστες τα τσιρακια του….Οι απατεωνες της Ε.Ε. και του ΔΝΤ κάθε άλλο θελουν και επιδειωκουν την σωτηρια της Ελλαδος.

Με τα πασιγνωστα προγραμματα τους αντι να αυξανουν τα επενδυτικα κεφαλαια σε εποχες υφεσης για να δημιουργησουν γνησια αναπτυξη κανουν τα αντιθετα.

Η Ελλας καταδικαζεται κατά την φαση υφεσης και για τα επομενα 5 χρονια να εχει ένα πρωτογενες πλεονασμα υψους 3,5 % ενώ χρειαζεται επιγωντως επεκτατικη νομισματικη και δημοσιονομικη πολιτικη.

Ενώ η Ελλας χρειαζεται επιγοντα μεταγγιση αιματος, οι ως ανω απατεωνες, με συνεργεια των εγχωριων βοδιων του Τσιπρα, την κανουν αιμοδοτρια.

Τα παραμυθια της χαλημας για την συγκροτιση Εθνικης Αναπτυξιακης Τραπεζας είναι καθρεπτακια για τους ιθαγενεις που ψηφιζουν το μπακαλικο του γυφτομαγγα των σοκακιων των εξαρχειων Αθηνων.

Το προβλημα της Ελλαδος δεν είναι ο αριθμος των τραπεζων της αλλα η διαθεσιμοτητα των επενδυτικων κεφαλαιων της.

Οι αποτυχιες των Μνημονιων Ι, ΙΙ και ΙΙΙ των απατεωνων της Ε.Ε. και του ΔΝΤ παρηγαγε ένα ογκο κοπρων αιγωκερου, ο οποιος προβλεπεται να γινεται με το τεταρτο Μνημονιο μεγαλυτερος.

Με τα Μνημονια, προκειται για εγκληματικες και σκληρες τομες στην ελληνικη οικονομια, η επιτευχξη ευκολωτερα της  απωλειας της εθνικης της ανεξαρτησιας.

Από την συμφωνηθεισα δοση του τριτου Μνημονιου των 8.5 δισεκατομμυριων ευρω τα 7,0 δισεκατομμυρια καταλυγουν απ’ ευθειας στους αιμοδειψους απατεωνες και τα 1,5 δισεκατομμυρια ευρω για την πληρωμη χρεων του δημοσιου προς τους Ελληνες πολιτες.

Η ετσι ονομασθεισα «ρητρα αναπτυξης», εφευρεση του Γαλλου Μεγαλοαπατεωνα που προσφατα εκλεχθηκε Προεδρος της Γαλλικης Δημοκρατιας, στοχο εχει να γονατιζη συνεχως κάθε αναπτυξιακη δυναμικη και τιποτε άλλο.

Μονο μια λυση υπαρχει για την σωτηρια της πατριδα μας:

Επισημη δηλωση της πτωχευσης της χωρας μας από μια στρατιωτικη κυβερνηση, εφ’ οσον αυτή προηγουμενως εξασφαλισε την εθνικη ανεξαρτησια και ασφαλεια μας, και διακοπη αμεσως μετα των πληρωμων επιστροφης των δανεικων και προταση για διαπραγματευσεις γνησιας μειωσης του δημοσιου χρεους που ετσι και αλλως είναι φανταστικο και προ’ι’ον των εγκληματικων και παρανομων ασφαλιστρων (CDS)

Χωρις την συμμετοχη της Ελλαδος και στην ευρωζωνη, θα λυνει αυτη τα οικονομικα της προβληματα, οταν αυτα δημιουργουνται, με την μεθοδο του τεχνιτου πληθωρισμου και με την υποτιμηση του νομισματο της.

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου.

Και στα Γερμανικά:PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou   Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen  Tel.+Fax: 0049 2102 32513 E-Mail: chaziteo@t-online.de

       17.06.2017

DER GREXIT MIT GLEICHZEITIGER STAATSINSOLVENZ UND ZWAR VOR DEM VIERTEN MENORANDUM,  IST DIE LETZTE UND WAHRE    RETTUNGSCHANCE HELLAS……

 

Dr. Georg Chaziteodorou

 

Das echte Wirtschaftswachstum in Euroland, mit Ausnahme der BRD, bleibt quälend niedrig und die Arbeitslosigkeit ist weiterhin hoch. Die EZB agiert noch durch Geldschaffung aus dem Nichts für eine Inflation weil sie Sorgen über einer anhaltenden Deflation japanischer Art macht. Denn die kommende Wirtschaftskrise wird wahrscheinlich deflationärer Natur sein. Die Erkenntnis, dass Kreditvolumen und Verschuldung wesentlich von der Stimmung und vom Konjunkturzyklus abhängen, ist sehr früh erkannt worden. Der Staat kann diesen Zyklus

bestenfalls verschlimmern. Diese Erkenntnisse aber werden absichtlich heute verdrängt, weil sie am Machbarkeitsglauben der modernen Volkswirtschaftler rütteln und damit ihre Rolle als Priester (Gauner!) des Kapitalismus (alt-und neoliberal) in Frage stellen. Das zeigt sich besonderes heute in Hellas an.

Die Gaunereien der EU und der IWF der Töchter und Söhne Abrahams gegen Hellas gehen ununterbrochen weiter…Es handelt sich nicht um eine selbstverschuldete Schuldenkrise dieses Landes wie manche Gauner behaupten. Hellas hat heute einen Punkt totaler Souveränitäts- und Wirtschaftsverlustes erreicht, was niemals in der Vergangenheit eine ausgeplünderte Kolonie Europas erreicht hatte! Die Gauner der EU und IWF wollen alles anderes als die Rettung dieses Landes. Diese könnte mit Investitionsprograme, um echten Wachstum zu Bekämpfung der Rezession auszurufen, erreicht werden. Hellas wird verurteilt in eine Phase der Rezession für die nächsten 5 Jahre ein Haushaltsüberschuss von 3,5 % zu haben. Statt Blutübertragung an dem kranken Patienten, saugen aber die EU und IWF Gauner das noch vorhandene Blut des Patienten aus. Insofern die Märchen über eine nationale Entwicklungsbank sind die bekannten kleinen Spiegel für die einheimischen Idioten. Das Problem Hellas ist nicht die Vermehrung der Banken sondern die Vermehrung des Investitionskapitals. Die Fehlentscheidungen durch die Memoranden I, II und III waren

gewollter Bockmist, und das ist eine Realität die durch das neue und noch nicht ausgerufene Memorandum IV noch größer werden kann. Es geht hier nur um verbrecherische und brutale Einschnitte in der

Volkswirtschaft des Landes um einen weitgehender Verlust der Staatssouveränität zu erreichen. Von der 8,5 Milliarden Euro Rate des

dritten Memorandums die 7,0 Milliarden Euro kassieren die Blutsauger. Der Rest von 1,5 Milliarden Euro geht zu Tilgung der Staatsschulden an die Bevölkerung des Landes. Die so genannte Entwicklungsklauseln d.h. Rückzahlung der Kredite abhängig von dem Wachstumsstand der Wirtschaft, können nur zu Stärkung der Rezession funktionieren. Für die Rückzahlung der Schulden gibt es nur ein Lösung: Ausrufung der Staatsinsolvenz durch eine Militärregierung, die zuerst die Staatssouveränität des Landes abgesichert hat, sofortiger

Unterbrechung der Rückzahlungen von Staatsschulden und Aufnahme von Verhandlungen für einen echten Schuldenschnitt.

Ohne das Euroland hätte Hellas gern durch Inflation und Währungsabwertung sowohl ihre internationalen als auch die nationalen Schulden nach Bedarf entledigt.

Dr. Georg Chaziteodorou

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, ή απόσπασμα του άρθρου, χωρίς την έγκριση της ΑΡΧΑΙΑΣ ΙΘΩΜΗΣ, ή του κυρίου  Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου.

Ο λόγος της απαγόρευσις παρακάτω!

Αγαπητε Κωστα,

Δεν εχω γραψει προσφατα τετοιο αρθρο. Περιεχει ορισμενεs διατυπωσειs μου από παλαια αρθρα αλλα δεν είναι αυτοφια δικο μου αρθρο. Καποιοs χρησιμοποιει το ονομα μου για υποπτουs στοχουs. Τα αρθρα που γραφω στελνωνται αποκλειστικα στις Ιστοσελιδεs arxaiaithomi.gr και berlin-athen.eu και πουθενα αλλου.

Σε ευχαριστω για την ενημερωση.

Φιλικα

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>