«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τα 300+1 προδοτικά πολιτικά δουλικά, τα πολιτικά σκατά, δείτε ποιους κάνουν επίτιμους δημότες και άλλα!

ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΘΑ ΤΑ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ
Εδώ και 17 χρόνια που ο Ελληνικός λαός δέχεται μια… πολεμικού τύπου επίθεση, κάποιοι στην Ελλάδα, εξακολουθούν να κρύβουν από τους Έλληνες ακόμη και το όνομα του «εχθρού!

Τώρα τα τελευταία 7 χρόνια δεν μιλάμε για πόλεμο, αλλά για σχεδιασμένη ριζική γενοκτονία!
ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΡΊΣΗΣ
CDS – Ασφάλιστρα κινδύνου

Έξι ήταν τα εργαλεία με τα οποία κατασκευάστηκε … εργαστηριακά η κρίση και ο ιός απελευθερώθηκε στην Ελλάδα!
Επιλογή; Η Ελλάδα είχε προεπιλεγεί και στα «εργαστήρια» των τοκογλύφων είχαν γίνει οι απαραίτητες «προσομοιώσεις» με αποτέλεσμα να επιλεγεί ως καλύτερος στόχος, η Ελλάδα, για την τελική επίθεση κατά του Ευρώ και παραδειγματισμό των υπολοίπων!
Με δεδομένο όμως ότι επέτρεψαν να κατέχουν ασφάλιστρα κινδύνου (CDS) ακόμη κι άτομα που δεν έχουν αγοράσει ομόλογα
μιας χώρας, επέτρεψαν το σπεκουλάρισμα των τζογαδόρων.
Κάποτε είχα γράψει ότι όταν κατέχει CDS, ένας μη κάτοχος ομολόγων, είναι σα να επιτρέπουν οι τράπεζες που δίνουν δάνεια, να αγοράζονται ασφάλειες επί των κατοικιών, και από όσους δεν έχουν σχέση με το εκάστοτε σπίτι!
Δηλαδή, φανταστείτε τι μπορεί να συμβεί, αν πάρετε ένα στεγαστικό δάνειο, και ο γείτονας σας, μπορεί να αγοράζει και να πουλά την ασφάλιση του σπιτιού που αγοράσατε.
Κάποια στιγμή, αν το ασφάλιστρο πάει στα ύψη, τότε, τι πιο φυσικό, να βάλει φωτιά στο σπίτι σας, προκειμένου να εισπράξει το υψηλότατο ασφάλιστρο, που κάποτε το είχε αγοράσει πάμφθηνα!!!

Πέραν των Cds, ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ήταν τρεις επενδυτικές τράπεζες και τρεις οίκοι αξιολόγησης.
Τράπεζες – Επενδ. Εταιρίες:
GOLDMAN SACHS
NEUBERGER BERMAN (συμφερόντων Rotschild)
BLACKROCK, U.K.(συμφερόντων Rotschild)
Γιόζεφ Άκερμαν
Η Ελλάδα «βρίσκεται στο σωστό μονοπάτι» και πρέπει να συνεχίσει στον ίδιο δρόμο των δομικών μεταρρυθμίσεων, ώστε να βελτιώνει την ανταγωνιστικότητα της, το διοικητικό μοντέλο και το οικονομικό περιβάλλον, δήλωσε ο πρώην εκτελεστικός διευθυντής της Deutsche Bank, Γιόζεφ Άκερμαν κατά την αναγόρευσή του σε επίτιμο δημότη Σαμοθράκης

Ο 63χρονος Γιόζεφ Ακερμαν συμμετείχε στις ευρωπαϊκές διαπραγματεύσεις για το νέο σχέδιο βοήθειας προς την Ελλάδα ως πρόεδρος του ισχυρού τραπεζικού λόμπι IIF.
Είναι επίσης σύμβουλος της γερμανίδας καγκελαρίου Ανγκελα Μέρκελ για οικονομικά θέματα????????????

Κατ’ αρχήν, έχει τεκμηριωθεί πως η Ελλάδα χρεοκόπησε σκόπιμα, μέσω της παραποίησης των στατιστικών της στοιχείων από την ΕΛΣΑΤ, με μοναδική στα ιστορικά χρονικά τέτοιου μεγέθους συνωμοσία και προδοσία!

Καθώς επίσης της διεθνούς δυσφήμισης της από την τότε κυβέρνηση Παπανδρέου, που έσυρε πρώτος τον χωρώ της συκοφαντίας, σε συνδυασμό με πολλά άλλα, χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος – αφού το συνολικό χρέος της, δημόσιο και ιδιωτικό, ήταν έως και το 2011 από τα χαμηλότερα στην Ευρώπη (έχουμε αναρτήσει πολλές φορές όλους τους πίνακες που το αποδεικνύουν).

Έχει αποδειχθεί επίσης ότι, δεν της επετράπη ούτε καν η πτώχευση το 2010  της Ελλάδας, διοτι θα σωνόταν η Ελλάδα, αλλά θα καταστρεφώταν η Γερμάνια,  Γαλλία και αλλες χώρες λιγότερο, που είχαν εξαγόραση τα περισσότερα Ελληνικά κερδοσκοπιμενα Ομόλογα, , αφού επιλέχθηκε η μεταφορά των δανείων των γαλλικών και γερμανικών τραπεζών στους Ευρωπαίους Πολίτες – ενώ στη συνέχεια κυριολεκτικά καταστράφηκε, από την πολιτική που της επιβλήθηκε (ανάλυση), έχοντας μετά το PSI εγκλωβιστεί στο ευρώ, στο χρέος και στα μνημόνια.

Στο θέμα μας τώρα, όπως τεκμηριώθηκε από τη νίκη της σημερινής κυβέρνησης στις εκλογές, η εξευτελιστική υποταγή της, η ερμηνεία του «ΟΧΙ» των Ελλήνων ως «ΝΑΙ», δεν δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα στην εικόνα του πρωθυπουργού – κυρίως επειδή ισχυρίσθηκε πως δεν μπορεί κανένας να τον κατηγορήσει ότι, δεν πολέμησε όσο κανένας άλλος μέχρι σήμερα.

Κατάφερε λοιπόν να αποφύγει τη σύγκρουση με τους Πολίτες, υποδυόμενος το ρόλο του αθώου θύματος – καθ’ υπόδειξη των εντολέων του, στα πλαίσια του βρώμικου πειράματος που διεξάγουν, με πειραματόζωα τους Έλληνες.

Αναλυτικότερα, η εικόνα «διπλής ανάγνωσης» που παρουσίασε ήταν ταυτόχρονα αυτή ενός ήρωα, ο οποίος έκανε τα πάντα για να υπερασπίσει την πατρίδα του, καθώς επίσης ενός θύματος, το οποίο υποχρεώθηκε να υπογράψει ένα τρίτο μνημόνιο «με το πιστόλι στον κρόταφο» – προσδίδοντας με αυτό το τέχνασμα μία «ιερή αύρα» πατριωτισμού, υπευθυνότητας και εντιμότητας στο κόμμα που εκπροσωπεί, ειδικά όμως στον εαυτό του.

Ακερμαν: Ανυπολόγιστη η ζημιά από ενδεχόμενη έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ
22/11/2011
Ενδεχόμενη έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ θα προκαλούσε ανυπολόγιστη δευτερογενή ζημιά (σ.σ.: για την Ευρωζώνη) και θα καθιστούσε λιγότερο πιθανό να πληρώσει η χώρα.

Δηλαδή είχαμε και έχουμε την δύναμη να μην πληρώσουμε το Εικονικό και εκβιαστικό επαίσχυντο χρέος, ποιοι προσπαθούν να το νομιμοποιήσουν σε βάρος του Ελληνικού λαού, με αντίτιμο την Ζωή του;;;;
Ο Άκερμαν τους λέει τι κάνετε ρε μαλάκες, θα καταστραφούμε – και θα χάσουμε την παχιά Αγελάδα!!!
Από το 2011 μέχρι σήμερα βλέπετε τι εννοούσε ο Άκερμαν και τι κάνει η καλή Μερκελ, ακόμα και σήμερα το ίδιο θα πάθουν, άμα καταγγείλουμε το Χρέος στα διεθνή δικαστήρια!
31 ΙΑΝΟΥΑΡΊΟΥ 2011
Ας δουμε όμως τι λεει και η ιδια η Μερκελ
«Θα μείνουμε στο ευρώ, θα το στηρίξουμε με την ισχύ μας, παράλληλα όμως θα βάλουμε σκληρούς όρους στους εταίρους μας και ειδικά τους πιο αδύναμους Για να τους Ελέγχουμε».

Διαβάστε πως δένει το κερασάκι με τον σημερινό προδότη Τσίπρα, ποιος το υποψιαζόταν;;;;

Ιδιαίτερη αίσθηση προξένησε η ονομαστική αναφορά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα στην εταιρεία Deutsche Aeolia που σκοπεύει να δραστηριοποιηθεί στον τομέα της αιολικής ενέργειας στην χώρα, κατά τη διάρκεια της χθεσινής προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή, με θέμα τα αγροτικά ζητήματα.
Ο κ. Τσίπρας μίλησε για τα επενδυτικά σχέδια της Deutsche Aeolia, υποπίπτοντας κατά την εκτίμηση στελεχών της συμπολίτευσης αλλά και έμπειρων κοινοβουλευτικών στελεχών, όπως αναφέρει το

ΒΗΜΑ: σε ένα ολίσθημα για τα κοινοβουλευτικά ήθη και πάντως σε μία γκάφα – καθώς αναφέρθηκε σε έγγραφο της Deutsche Bank (χρηματοδότη της επένδυσης στην Ελλάδα), το οποίο υποτίθεται ότι φέρει την υπογραφή του επικεφαλής της γερμανικής Τράπεζας Γιόζεφ Ακερμαν.
Τι είναι η Deutsche Aeolia
Η εταιρεία Deutsche Aeolia στην Ελλάδα βρίσκεται σε στενή συνεργασία με τον όμιλο εταιρειών Alpha Grissin.
Οι επενδύσεις του ομίλου σε συνεργασία με την γερμανική εταιρεία αφορούν αιολικά πάρκα στην Ελλάδα και στην Βουλγαρία, με συνολικό ύψος επένδυσης περί τα 325 εκατ. ευρώ (περί τα 200 αφορούν την Ελλάδα).
Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρέχει ο ίδιος ο όμιλος Alpha Grissin, τα αιολικά πάρκα της Deutsche Aeolia Energy Production S.A. σχεδιάζεται να κατασκευαστούν στους νομούς Αρκαδίας και Λακωνίας.
Η γκάφα με τον Ακερμαν
Ως γκάφα ολκής ερμηνεύθηκε από το ΒΗΜΑ η αναφορά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα στον επικεφαλής της Deutsche Bank Τζόζεφ Άκερμαν.

Κατά την προ ημερησίας συζήτηση στην Βουλή ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ως παράδειγμα καλλιέργειας αντιεπενδυτικού κλίματος το γεγονός ότι Deutsche Aeolia, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, έχει καταθέσει έξι αιτήματα προκειμένου να επενδύσει στην χώρα μας και μάλιστα, όπως είπε, με την στήριξη του προέδρου της Deutsche Bank.
Ωστόσο, αμέσως μετά τον διέψευσε από του βήματος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, λέγοντας ότι δεν πρόκειται για τον επικεφαλής του γερμανικού τραπεζικού κολοσσού αλλά για έναν συνεπώνυμό του, «απλό υπάλληλο της Deutsche Bank Λονδίνου».
Αργότερα, πάντως, ο διευθυντής του γραφείου του κ. Τσίπρα, Νίκος Παππάς, διευκρίνιζε ότι δεν είναι καθόλου ένας «απλός υπάλληλος» αλλά ο ανιψιός του προέδρου της γερμανικής τράπεζας και υψηλόβαθμος στέλεχός της (managing director) και μάλιστα ότι η Deutsche Bank Λονδίνου συμμετείχε στην διαδικασία του πρώτου «κουρέματος» του ελληνικού χρέους όταν υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας ήταν ο Βενιζέλος.

Όπια πέτρα και να σηκώσεις, πίσω από τις διαπλοκές, θα βρεις τον Άκερμαν,

Διαβάστε παρακάτω!
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Guardian o Ρος φέρεται να χειρίστηκε προσωπικά συμφωνία με Ρώσο επιχειρηματία που έχει στενούς δεσμούς με τον Βλάντιμιρ Πούτιν.

Η συναλλαγή γεννά ερωτήματα για την θητεία του στην τράπεζα και για τους δεσμούς του με Ρώσους ολιγάρχες και έρχεται την ώρα που το FBI ερευνά πιθανή συνεργασία μεταξύ της εκστρατείας Τραμπ και της Μόσχας για να επηρεάσουν το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι εργασίες της Τράπεζας Κύπρου με βάση τη Ρωσία πωλήθηκαν το 2015, έτος που ο Ρος ήταν αντιπρόεδρος της Τράπεζας Κύπρου, σε Ρώσο τραπεζίτη και σύμβουλο, τον Αρτέμ Αβετισιάν, ο οποίος είχε δεσμούς τόσο με το Ρώσο πρόεδρο όσο και με τη μεγαλύτερη τράπεζα της Ρωσίας, τη Sberbank.
Εκείνη την εποχή, η Sberbank ήταν κάτω από κυρώσεις των ΗΠΑ και ΕΕ μετά την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία.

Ο επιχειρηματικός εταίρος του Αβετισιάν ο Όλεγκ Γκρεφ, είναι ο γιος του Χέρμαν Γκρεμ, διευθύνοντα συμβούλου της Sberbank.
Ο Ρος είχε αναφέρει ότι οι ρωσικές επιχειρήσεις συμπεριλαμβανομένων 120 υποκαταστημάτων τραπεζών στη Ρωσία άξιζαν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ το 2014, αλλά πωλήθηκαν με άλλα περιουσιακά στοιχεία στον Αβρτισιάν έναντι €7 εκ.
Πέντε Δημοκρατικοί γερουσιαστές είχαν εγείρει ερωτήματα σχετικά με τη θητεία του Ρος στην Τράπεζα Κύπρου, πριν αναλάβει υπουργός, αλλά ο υπουργός δήλωσε ότι ο Λευκός Οίκος αρνήθηκε να του επιτρέψει να ανταποκριθεί στις ερωτήσεις.
Ο γερουσιαστής Κόρι Μπούκερ και άλλοι Δημοκρατικοί έστειλαν πρόσφατα μια τρίτη επιστολή προς τον Ross με περισσότερα ερωτήματα, συμπεριλαμβανομένου του κατά πόσο ο Ross είχε σχέσεις με εταιρείες που ήταν κάτω από τις κυρώσεις των ΗΠΑ.
Οπως αναφέρει το Stockwatch, ο Ross διορίστηκε αντιπρόεδρος της Τράπεζας Κύπρου μετά την επένδυση του το 2014, μια θέση που μοιραζόταν με τον Βλάντιμιρ Σρτρζχαλκόφσκι που αναφέρεται στα ρωσικά μέσα ενημέρωσης ως πρώην υπάλληλος της KGB και σύμμαχος του Πούτιν.

Μία από τις πρώτες μεγάλες αποφάσεις του Ρος στην τράπεζα ήταν ο διορισμός του πρώην διευθύνοντα συμβούλου της Deutsche Bank, Γιόζεφ Άκερμαν ως προέδρου ο οποίος είχε επίσης στενούς δεσμούς με τη Ρωσία.
Ο Πέτερ Χάρελ πρώην στέλεχος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ αποκάλυψε ότι επί κυβερνήσεως Ομπάμα οι δραστηριότητες του Ρος αποτελούσαν πηγή ανησυχίας καθώς υπήρχαν φόβοι ότι η Κύπρος θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί από τους Ρώσους για να αποφύγουν τις αμερικανικές κυρώσεις. Ο ίδιος ο Ρος σε συνέντευξή του στο Fox Business News πριν από την πώληση του ρωσικού κομματιού δεν έβλεπε σύγκρουση συμφερόντων.

Στα ψιλά πέρασε η επίσκεψη αυτές τις μέρες στη Θράκη του ισχυρότερου ίσως Ευρωπαίου τραπεζίτη, του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της γερμανικής «Ντόιτσε Μπανκ», Γιόζεφ Ακερμαν.

Ο περιζήτητος διεθνώς τραπεζίτης (αντιπρόεδρος του φόρουμ του Νταβός κ.λπ.) ήταν κεντρικός ομιλητής στο 1ο Χρηματοοικονομικό Συνέδριο που διοργανώθηκε από το Οικονομικό Φόρουμ της Θράκης.

Πολλές φορές, θα ακούσεται στις “ειδησεις” για το σκοτεινό ρόλο του κυρίου Τζοζεφ Ακερμαν, ο οποίος είναι διοικητής της Deutsche Bank.

Κανείς δεν λέει όμως, τι ακριβός δουλειά κάνει ο Ακερμαν και πως σχετίζεται με τα προηγούμενα κοράκια των “αοράτων” κατά τα άλλα αγορών.

Και που να δείτε τι έκανε η Ελλάδα για να επιβραβεύσει το φοβερό και τρομερό ρόλο του.
Ο Τζοζεφ Ακερμαν ειναι:
Διοικητης της Deutsche Bank. Γνωριζετε οτι η D.B ειναι συμβουλος του Γερμανικου κρατους για τη διαχειρηση της Ελληνικης και Ευρωπαικης χρηματιστηριακης κρισης;

Ειναι υψηλοβαθμο στελεχος της SIEMENS απο το 2003 και 2ος αναπληρωτης προεδρος του Εποπτικου Συμβουλιου της SIEMENS σημερα.

Να γιατι εκλεισε η υποθεση της με τα 200.000.000 που προσφεραν, ενω οι μιζες ηταν δισεκατομυρια.
Μελος του Εποπτικου Συμβουλιου της Vodafone.

Μη εκτελεστικος διευθυντης της Royal Dutch Shell, πετρελαικης εταιρειας συμφεροντων Ροτσιλντ.

Καταλαβατε τωρα γιατι μολις εβγαλε πετρελαιο η Κυπρος, πηγε η Shell στα κατεχομενα να κανει το ιδιο;

Καταλάβατε τώρα γιατί ενώ όλοι μας λένε “χαραχτε ΑΟΖ” εμείς δεν το κάνουμε;

Καταλάβατε τώρα γιατί στις αρχές του 2009, Shell και BP πούλησαν τα πρατήρια τους στην Ελλάδα;

Όχι απλά γιατί γνώριζαν για τη κρίση, αλλά γιατί την είχαν σχεδιάσει οι ίδιοι.

Αντιπρόεδρος της ασφαλιστικής εταιρείας Zurich Financial Services ( η οποια μεταξυ αλλων, παρεχει ασφαλιστικα προιοντα για την προστασια απο το πιστωτικο και πολιτικο ρισκο).

Να γιατί ξεκίνησα την περιγραφή μου με το ρόλο του εργαλείου που ονομάζεται CDS.

Προκειται για ενα ατομο με αρκετες δεκαδες ρολους, και ειναι να απορει κανεις πως καταφερνει και εργαζεται με επιτυχια σε τοσες πολλες δυσκολες θεσεις.

Αντιλαμβανεστε λοιπον οτι το μονο που κανει ειναι η υπογραφη του σε καποιες αποφασεις που αλλοι σχεδιαζουν και αυτος εκτελει.

Οσο για εμας; Εμεις οι Ελληνες λοιπον, λιγο πριν ξεκινησει “φανερα” η κριση, αντι να τον απελασουμε απο τη χωρα τον βραβευσαμε και απο πανω.

Ετσι το Σεπτεμβριο του 2009 ο κ. Τζ. Ακερμαν αναγορευεται….επιτιμος διδακτορας στο Τμημα Διεθνων Οικονομικων και Αναπτυξης του Δημοκριτειου Πανεπιστημιου!!!!!

Ετσι λειτουργει το συστημα εδω στην Ελλαδα!
Βραβευουμε τους νεκροθαφτες της χωρας μας!!!!

Μάλιστα στις 3 Μαρτίου 2010, το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ κατηγόρησε επίσημα , τους Τζορτζ Σόρος, Τζον Πόλσον, Στίβεν Κοέν και Ντέιβιντ Αϊχορν, διότι σχεδίασαν την επίθεση στο ευρώ και κατ επέκταση και την επίθεση στην Ελλάδα!

Και ενώ θα περίμενε κανείς ότι στην Ευρώπη και συνεπώς από την Ελλάδα, θα εξαντλούσαν κάθε νομική δραστηριότητα εναντίον τους, εντούτοις, ουδείς άδραξε αυτή την μοναδική ευκαιρία και στη Γηραιά Ήπειρο και στην Ελλάδα δεν κουνήθηκε φύλο!!!

Ο πρώην διοικητής της Deutsche Bank στη Τρ. Κύπρου

Η αμοιβή του γύρω στα 68.000 ευρώ το χρόνο.
Στο Παρίσι μεταβαίνουν οι εκπρόσωποι των ιδιωτών, που θα μετάσχουν στο PSI.

Όπως ανακοίνωσε το IIF, «οι συζητήσεις για το PSI, τις δομικές μεταρρυθμίσεις θα συνεχιστούν στο Παρίσι», όπου και θα μεταβούν ο Τσαρλς Νταλλάρα και ο Ζαν Λεμιέ για να δώσουν συμβουλές στους επενδυτές.
«Οι συζητήσεις μεταξύ της Ελλάδας και των ιδιωτών.
Το απόγευμα, οι εκπρόσωποι του IIF, Γιόζεφ Άκερμαν, Τσαρλς Νταλλάρα και Ζαν Λεμιέ συναντήθηκαν με τον πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο στο Μέγαρο Μαξίμου για να οριστικοποιήσουν τη συμφωνία για το PSI, δείτε κάτω πότε.
07 Φεβρουαρίου 2012

Γερμανός τα λέει!!!!
«Ελλάδα, χώρα δίχως δικαιώματα»

Στο φύλλο του Σαββάτου της εφημερίδας Süddeutsche Zeitung ο Γκύντερ Γκρας υπερασπίζεται τους Έλληνες και την Ελλάδα, και στηλιτεύει την ευρωπαϊκή πολιτική έναντι της χώρας.

Ο Γκρας διαμαρτύρεται επειδή η Ελλάδα “ως χρεοφειλέτης δακτυλοδείχνεται γυμνή”, μια “χώρα καταδικασμένη στη φτώχεια”, “στο χάος κοντά, επειδή στις αγορές δεν ανταποκρίνεται”.

Η Ελλάδα “είναι χώρα χωρίς δικαιώματα, που η δικαιούχα εξουσία της σφίγγει το λουρί όλο και περισσότερο.”

Το ποίημα αποτελείται από δώδεκα δίστιχα και είναι εμφανές ότι ο λογοτέχνης κατέβαλε μεγαλύτερη προσπάθεια να του δώσει λυρική μορφή από ότι στο επίμαχο ποίημα για την πολιτική του Ισραήλ.

Πολλοί συνάδελφοι του δεν του είχαν ασκήσει μόνον έντονη κριτική για το περιεχόμενο αυτού του ποιήματος, αλλά τον κατηγορούσαν και για ατέλειες και προχειρότητα.

Στη νέα ποιητική του παρέμβαση ο Γκράς κατηγορεί τους Ευρωπαίους εταίρους της Ελλάδας ότι της κόβουν την “ανάσα ζωής” με τα μέτρα λιτότητας που επιβάλλουν κάθε τόσο.

Σε αντίθεση με τον αρχαίο φιλόσοφο Σωκράτη, που μετά την καταδίκη του σε θάνατο χωρίς να φέρει καμία αντίσταση είχε πιει το κώνειο, ο Γκύντερ Γκρας συλλαμβάνει με ποιητικούς όρους τις αντιστάσεις στην πολιτική λιτότητας:

“Πιες, επιτέλους πιές! ουρλιάζουν οι χειροκροτητές των κομισάριων, αλλά ο Σωκράτης με οργή επιστρέφει σε σένα το ξέχειλο ποτήρι.”

Η Ελλάδα “εκτιμάται κάτω από την αξία του παλιοσίδερου”

Η Ελλάδα “είναι χώρα χωρίς δικαιώματα, που η δικαιούχα εξουσία της σφίγγει το λουρί όλο και περισσότερο.”
Η Ευρώπη, που η κοιτίδα της είναι η Ελλάδα και που ως σήμερα ακόμη αναγνωρίζει ως συστατικό στοιχείο της ταυτότητάς της τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό, υπονομεύει κατά τον γερμανό νομπελίστα με την πολιτική της λιτότητας τις ίδιες τις αξίες της: “

Αυτό που αναζήτησες με την ψυχή, που πίστεψες πως βρέθηκε, βγαίνει ασήμαντο τώρα, εκτιμάται λιγότερο κι από τα παλιοσίδερα.”
Απευθυνόμενος στους Γερμανούς συμπατριώτες του ο Γκύντερ Γκρας τους υπενθυμίζει τον ρόλο της Γερμανίας ως κατοχικής δύναμης στην Ελλάδα κατά την περίοδο του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου:

«Αυτοί που έπληξαν με την βία των όπλων την ευλογημένη με νήσους χώρα, φέραν μαζί με τη στολή τον Χέλντερλιν στο σάκο.”

Και σαν μια άλλη Κασσάνδρα, που όπως είναι γνωστό οι προφητείες της έβγαιναν πάντα αληθινές, ο Γκράς προειδοποιεί:

“Ανούσια θα μαραζώσεις χωρίς τη χώρα, της οποίας το πνεύμα εσένα, Ευρώπη, επινόησε.” (Deutsche Welle).

Γκύντερ Γκρας,
…………………………………..

Η ΠΑΓΙΔΑ ΤΩΝ ΧΕΝΡΥ ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ, ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩ-ΔΟΛΛΑΡΙΟΥ.
10 Ιουνίου 2013

Ένας από τους πολλούς ανθέλληνες έδινε εντολές στο ΔΝΤ  να καταστρέψουν την Ελλαδα!!!!

“Να επιτραπούν οι πλειστηριασμοί από 1ης Σεπτεμβρίου ζητάει στην πρόσφατη έκθεσή του το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, φέρνοντας τέσσερις μήνες πιο κοντά (η παράταση της αναστολής των πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας που έχει δοθεί με νομοθετική πράξη πέρυσι λήγει 31.12.2013) τον εφιάλτη του ξεσπιτώματος για παραπάνω από 200.000 νοικοκυριά.”

οτι αξιωματουχοι του ΔΝΤ διερρευσαν στην Ουασιγκτον Ποστ τα εξης: ” Οκ, δε το περιμεναμε με τιποτα η λιτοτητα να διαλυσει την Ελλαδα, αλλα τουλαχιστον περιοριστηκαν οι ζημιες για την υπολοιπη Ευρωζωνη!”

Απο το ΔΝΤ επισης, κατι ενδιαφερον και μαλλον απαραιτητο:

Δεν αληθευει οτι η φορολογηση στην Ελλαδα ειναι αρκετα χαμηλη;

“Εφιαλτικά φορολογικά μέτρα που θα κάνουν ακόμη πιο δύσκολη την ζωή των ελληνικών νοικοκυριών, προβλέπει η έκθεση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για την ελληνική οικονομία.

Στα μέτρα αυτά περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων η αύξηση από 6,5% σε 19% ή και 21% του συντελεστή ΦΠΑ για πωλήσεις φαρμάκων, υπηρεσίες ξενοδοχείων (και μάλιστα σε περίοδο που αναζητείται στήριξη της οικονομίας από τον τουρισμό) πωλήσεις βιβλίων, περιοδικών και εφημερίδων.

Αυτό σημαίνει ότι οι τιμές λιανικής πώλησης αυτών των προϊόντων και υπηρεσιών θα αυξηθούν κατά 11,7% με 12,6%!
Το ΔΝΤ απαιτεί ακόμη να αυξηθεί από το 13% στο 19% ή 21% ο ΦΠΑ σε όλα είδη διατροφής, στα τιμολόγια του ηλεκτρικού ρεύματος, του νερού και του φυσικού αερίου, στα εισιτήρια των μέσων μαζικής μεταφοράς, στα κόμιστρα των ταξί και στις υπηρεσίες επισκευής παλαιών κατοικιών.

Αυτό σημαίνει ανατιμήσεις 5,3% έως 7% σε όλα τα προαναφερθέντα είδη πρώτης ανάγκης.

Οι προτάσεις αυτές αποτελούν και αντικείμενο συζήτησης μεταξύ της κυβέρνησης και των τεχνικών κλιμακίων της τρόικας που βρίσκονται στην Αθήνα και προετοιμάζουν τον νέο έλεγχο της Οικονομίας που θα ξεκινήσει την ερχόμενη Δευτέρα από τους επικεφαλής ελεγκτές.

Οι τροϊκανοί ζητούν ακόμη να καταργηθούν οι μειωμένοι κατά 30% συντελεστές ΦΠΑ που ισχύουν στα νησιά του Αιγαίου.

Αν συμβεί αυτό, τότε οι συντελεστές ΦΠΑ θα αυξηθούν από το 9% και το 16% στο 19%-21%
Επίσης, το ΔΝΤ ζητά τη δημιουργία ιδιωτικής φορολογικής και φοροεισπρακτικής υπηρεσίας.

Στην έκθεσή αναφέρεται χαρακτηριστικά οτι «εάν τα μέτρα εκσυγχρονισμού της φορολογικής διοίκησης αποτύχουν, τότε οι αρχές θα πρέπει να εξετάσουν πιο ριζικές αλλαγές όπως η δημιουργία μιας φορολογικής υπηρεσίας εκτός της αρμοδιότητας των δημοσίων υπηρεσιών».

Με άλλα λόγια το ΔΝΤ λέει ότι αν δεν χτυπηθεί η φοροδιαφυγή όχι μόνο θα ληφθούν νέα μέτρα αλλά το έργο της καταπολέμησης της φοροδιαφυγής και της είσπραξης των εσόδων θα δοθεί σε ιδιώτες.
Επίσης στο ίδια έκθεση το ΔΝΤ:
Υποστηρίζει ότι δεν υπάρχουν ακόμα τα δημοσιονομικά περιθώρια για μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση και του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης, Αφήνει ανοικτή την παράταση ισχύος της έκτακτης εισφοράς αλληλεγγύης και μετά το 2014.”

Read more: http://celinathens.blogspot.com/2013/06/blog-post.html#ixzz4jdWJINcS

http://www.dimokratianews.gr

31 ΙΑΝΟΥΑΡΊΟΥ 2011

Το ευρω και ο κανονας χρυσου
Μια άλλη οπτικη της πραγματικοτητας που βιωνουμε αλλα δεν συνειδητοποιούμε
Ποιος αραγε ωφελειται από το ευρω?
Γιατι υπηρχε τετοια λαχταρα ώστε να ενταχθουμε στο κοινο νομισμα?
Γιατι αραγε μπηκαμε σε ένα «πειραμα» με κακη καταληξη για την οικονομια μας?
Ας δουμε φιλοι μου ποιος πραγματικα ωφεληθηκε από το ευρω
Ας δουμε τι δηλωσε ο Γερμανός υπουργος οικονομικών
Όσοι «στοιχηματίζουν κατά του ευρώ, δε θα πετύχουν» συνέχισε ο υπουργός, προσθέτοντας ότι ο πληθωρισμός του ευρώ είναι κατά μέσο όρο πολύ χαμηλότερος από την εποχή του μάρκου.

O ίδιος επισήμανε πως όσοι εξετάζουν την ανάπτυξη της οικονομίας στη Γερμανία γνωρίζουν πως πρόκειται για μία από τις πλέον εξαρτώμενες από τη διεθνή οικονομία, λόγω των ισχυρών εξαγωγών της. «Χωρίς το ευρώ, το νόμισμά μας θα υφίστατο ανατίμηση, κάτι που θα είχε αρνητικές συνέπειες για το εμπορικό ισοζύγιο»σημείωσε ο Β.Σόιμπλε στη συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα.
(περισσοτερες πληροφοριες στις εφημεριδες με τι τιτλο «το ευρω συμφερει ολους τους ευρωπαιους»
http://news.in.gr/economy/article/?aid=1231070897

Ας δουμε τι άλλο λενε οι Γερμανοί

Οι γερμανικές επιχειρήσεις είναι αυτές που επωφελούνται κατά κύριο λόγο από το ευρωπαϊκό νόμισμα», πρόσθεσε ο πρόεδρος του Δ.Σ. της MAN, Γκέοργκ Πάχτα-Ρέιχοφεν, ενώ ο συνάδελφός του της TUI, Μίκαελ Φρέντσελ, συμπλήρωσε:

«Δεν υπάρχει δρόμος επιστροφής».

«Δεν μπορούμε σήμερα να μείνουμε στάσιμοι και να ρίξουμε την ευθύνη στα σφάλματα του παρελθόντος, ενώ δεν έχουμε το δικαίωμα να ονειρευόμαστε το μάρκο», ήταν τα λόγια που χρησιμοποίησε το αφεντικό της Munich-Re, Νίκολαους φον Μπόμχαρντ.

«Πρέπει να μιλάμε λιγότερο για την ένωση που κινδυνεύει να γίνει ιμάντας μεταβίβασης κεφαλαίων και να ασχοληθούμε περισσότερο με τον καλύτερο συντονισμό της οικονομικής πολιτικής και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας στην Ευρώπη», ήρθε να πει ο διευθύνων σύμβουλος της Deutsche Bank, Γιόζεφ Ακερμαν, ο οποίος είναι από τους πλέον τακτικούς συνομιλητές της Μέρκελ.
Ας δουμε όμως τι λεει και η ιδια η Μερκελ

«Θα μείνουμε στο ευρώ, θα το στηρίξουμε με την ισχύ μας, παράλληλα όμως θα βάλουμε σκληρούς όρους στους εταίρους μας και ειδικά τους πιο αδύναμους».
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12336&subid=2&pubid=91467149

Γιατι όμως το νομισμα θα υφιστατο ανατιμηση?
Τα νομισματα υποκεινται και αυτά στον νομο της προσφορας και της ζητησης.

Ετσι όταν παρουσιαζεται ζητηση για τα προιοντα μιας χωρας ,πρεπει να ενεργοποιηθει ενας μηχανισμος πληρωμης.,ώστε ο Έλληνας αγοραστης να δωσει πχ μαρκα στον Γερμανό παραγωγο.

Υπαρχει όμως ένα μικρο προβλημα.ο Έλληνας καταναλωτης μεχρι το 2001 κατειχε δραχμες και όχι μαρκα .
Ο Γερμανός παραγωγος δεν θελει δραχμες διοτι στην Γερμανία δεν εχουν αντικρυσμα.
Ετσι πρεπει να γινει μια ανταλλαγη.
Ο Έλληνας καταναλωτης θα ανταλλαξει δραχμες με μαρκα.

Ετσι στην διεθνη χρηματιστηριακη αγορα οπου γινονται αγοραπωλησιες νομισματων ο Έλληνας θα πωλουσε δραχμες και θα αγοραζε μαρκα.

Ποια θα ηταν όμως η αναλογια ανταλλαγης; η εναλλακτικα
Σε τι τιμες θα γινοντουσαν όμως οι ανταλλαγες;

Σε τιμες που καθοριζοναι από την αγορα μεσα στα πλαισια του συστηματος ισοτιμιων.
Με δυο λογια οσο περισσοτερα γερμανικα προιοντα ζητει η ελλαδα, τοσο θα πιεζει το μαρκο σε ανατιμητικες τασεις και ταυτοχρονα η δραχμη θα εχει τασεις υποτιμησης.

Αρα συμφωνα με τους κανονες της ελευθερης αγορας και τις αρχες της μικροοικονομικης (λογω προσφορας –ζητησης) ,το μαρκο πρεπει να ανατιμηθει ως προς την δραχμη και τα γερμανικα προιοντα θα πρεπει να γινουν ακριβοτερα για τον Έλληνα καταναλωτη,ο οποιος θα πρεπει να στραφει σε προιοντα χωρων με φθηνοτερα νομισματα.

Ταυτοχρονα με την μικρη αυτή υποτιμηση της δραχμης τα ελληνικά προιοντα θα γινοντουσαν πιο ανταγωνιστικα.
Αυτος είναι ουσιαστικα ο μηχανισμος με τον οποιο πορευοταν η ευρωπη μεχρι το 2001
Μετα μπηκαμε στο ευρω.
Και χαθηκε μια για παντα η δυνατοτητα να υπαρχουν οι διακυμανσειςστις ισοτιμιες των νομισματων των χωρων οι οποιες παρουσιαζαν ελλειματικο ισοζυγιο τρεχουσων συναλλαγών

Όπως επισης και η δυνατότητα για διολισθησεις και υποτιμησεις.

Μπηκαμε στον αστερισμο των σταθερων ισοτιμιων

Αυτό το συστημα με τις σταθερες ισοτιμιες είναι καινουριο?

Η απαντηση είναι όχι. είχε εφαρμοστεί τομ 19ο αιωνα με την ονομασια «κανονας χρυσου»

Για την ακριβεια εφαρμοστηκε σε ολη την διαρκεια του 19ου αιωναμεχρι το 1914.

Για οποιον δεν θυμαται το 1914 ειχαμε τον πρωτο παγκοσμιο πολεμο, η φρικαλεοτητα του οποιου οδηγησε την ανθρωποτητα να πει το περιφημο «ο πολεμος που θα τελειωσει ολους τους πολεμους»

Για να μην μακρυγορουμε η αξια ενός νομισματος εξαρτάτο από την ποσοτητα χρυσου που ειχε το θησαυροφυλακιο της Κεντρικης Τραπεζας.
Εάν μια χωρα προφανως πλουσια ειχε μεγαλη ποσοτητα χρυσου τοτε το νομισμα της ειχε μεγαλη αξια,
Εάν δεν ειχε αρκετο χρυσο ,τοτε το νομισμα ειχε χαμηλη αξια.

(Στην σημερινη εποχη παντως οι κεντρικες τραπεζες διατηρουν αποθεματα χρυσου αλλα και συναλλαγματικα αποθεματικα.)
Αρα δεν μπορουσε να εκδοθει καινουριο χρημα ,όπως τωρα.το χρημα ηταν περιορισμενο και η νομισματικη πολιτικη εξαιρετικα περιορισμενη.
Για να μην μπαινω σε τεχνικες λεπτομερειες ,οι οποιες μάλλον θα κουρασουν τους μη εξοικειωμένους , θα παραλειψω ορισμενα.
Ετσι όταν μια προοδευμενη και «πολιτισμενη» ευρωπαικη χωρα ειχε αρκετη οικονομικη και στρατιωτικη δυναμη να επιβαλει την θεληση της στους «απολιτιστους» αυτου του κοσμου και μπορουσε να πουλαει τα προιοντα της και εξ αυτου να εχει πλεονασματικα ισοζυγια τρεχουσων συναλλαγων, ουσιαστικα επαιρνε τον πλουτο τους χωρις αυτοι να μπορουν να αναπληρωσουν τα χαμενα με εκδοση νομισματος.

Η μονη αποδεκτη λυση (πρακτικα) στο συστημα του «κανονα χρυσου»όταν υπηρχαν ελλειματα στο ισοζυγιο τρεχουσων συναλλαγων αυτωντων χωρων, ηταν δυστυχως η εσωτερικη υποτιμηση.
Δηλαδη μικροτεροι μισθοι.

Αρα περισσοτερη φτωχεια και πολωση πλουτου.

Δηλαδη να το πουμε απλα .

Σε ένα συστημα οπου οι ισοτιμιες των νομισματων είναι «κλειδωμενες» (340,75) η μονη λυση για να αντιμετωπισεις τις ανισσόροπιες στο ισοζυγιο τρεχουσων συναλλαγωνείναι η εσωτερικη υποτιμηση, εκτος αν μπορεσεις να αυξησεις την ανταγωνιστικοτητα των προιοντων σου με αλλον τροπο.

Και για τις περισσοτερες χωρες του κοσμου είναι μαλλον η μονη λυση.διοτι απλα οι χωρες αυτές δεν εχουν περασει τα σταδια που οδηγησαν την Ευρώπη και την Ιαπωνία στον συγχρονο καπιταλιστικο τροπο παραγωγης,

Και δυστυχως το ιδιο ισχυει για την Ελλάδα.

Γιατι κακα τα ψεματα,μια βαλκανικου τυπου κοινωνια σαν την δικη μας δεν μπορει να υποστει τους μετασχηματισμους που δημιουργησαν πχ την Γερμανία.

Η Γερμανία χρειαστηκε 500 χρονια.ας μην το ξεχναμε αυτό.

Η Ιαπωνία καπιταλιστικοποιηθηκε/βιομηχανοποιηθηκε με την βία κυριολεκτικά.
Με δυο λογια από τον κανονα χρυσου-ευρω επωφελουνται οι πιο ανταγωνιστικες χωρες που γινονται πιο ανταγωνιστικες και πλεονασματικες ενώ βγαινουν χαμενες οι χωρες που πριν ειχαν έλλειμμα ανταγωνιστικοτητας και οι οποιες γινονται λιγοτερο ανταγωνιστικες και παραγουν ελλειμματα .
Δηλαδη με τον κανονα χρυσου-ευρω ανοιγει η ψαλιδα ανταγωνιστικοτητας.
Αρα για το γερμανοκεντρικο συστημα της ευρωπαϊκής ένωσης ,το οποίο ζητάει να κυριαρχησει και να υποταξει ολους εμας τους υπολοιπους ,ποια είναι η λυση?
Η μονη λυση που μας προτεινουν και επιβαλεται από τον κανονα χρυσου είναι να πεσουν οι μισθοι.
Αλλα εδώ εμφανιζεται το εξης ερωτημα.
Μπορει μια χωρα με εσωστρεφη οικονομία να αντεξει μια εσωτερικη υποτιμηση;

Αυτοί και άλλοι, είναι πίσω από την κουρτίνα και κουνούν τις μαριονέτες τους, τους δικούς μας προδότες!

Θα έχει και συνέχεια,  ποιοι ήταν προδότες μυημένοι πριν αναλάβουν την Εξουσία!

Την επιμέλεια έκανε ο ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://arxaiaithomi.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>