«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αλήθεια… Πια η διαφορά της σημερινής μαφιόζικης συνιστώσας που λέγετε Ελληνική κυβέρνηση, από τους Γερμανοτσολιάδες;;;;

ego

Διαβάζοντας την παρακάτω περιληπτική αναφορά του Γιάννης Βλαστάρη

, γέλασα, αν και θα έπρεπε να φτύνω τον εαυτό μου και τους πατριώτες μου, που επαναπαυτήκαμε με το να διαλέγουμε τους εκπροσώπους μας μέσα από τα ίδια ανακυκλωμένα πολιτικά σκατά!

(Τέτοιες μέρες, πριν από δύο χρόνια, γίνονταν πολλά. Θυμάστε; Ο Αλέξης Τσίπρας διαβεβαίωνε τους βουλευτές του ότι τα μνημόνια είναι παρελθόν, η “Επιτροπή Αλήθειας για το Χρέος” συνεδρίαζε πανηγυρικά υπό την Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Λάκης Λαζόπουλος εξηγούσε γιατί ο ανάπηρος Σόϊμπλε “θέλει να ζουν οι άλλοι χειρότερα απ΄αυτόν”. Ο Πάνος Καμένος, που”μόνο νεκρός” θα υπέγραφε μνημόνια, βεβαίωνε πως Κίνα και Ρωσία ετοιμάζονται να μας χρηματοδοτήσουν και ο πολύς Γιάνης χόρευε στο πάρτι αντικατάστασης της ΝΕΡΙΤ από την ΕΡΤ του ΣΥΡΙΖΑ. ‘Ολοι μαζί δε, χλεύαζαν όποιον μιλούσε, τότε, για κακή πορεία της χώρας. Λίγες ημέρες μετά, θα ανακοινωνόταν το Δημοψήφισμα-μπλόφα και θα έκλειναν οι τράπεζες…)

Γιάννης Βλαστάρη

Αυτή η πολιτική ωριμότητα του Ελληνικού λαού έχει τις ρίζες της στον οχαδερφισμό!!!

Ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα του Ελληνικού λαού, που γέννησε ο Οχαδερφισμός είναι, που επιτρέψαμε η παιδεία να είναι μια σαλάτα του κάθε  εκπαιδευόμενου μάγειρα στο υπουργείο παιδείας! Και αν δεν προλάβουμε, ίσως να είναι καθοριστικό για το Ελληνικό έθνος!

Ο σημερινός Ελληνικός λαός μοιάζει σαν λοβοτομημένο ζόμπι, που το έχουν βγάλει από τον σωλήνα ενός αποτυχημένου πειράματος!

Έχει σηκώσει τα χέρια του στον άπυρο ουρανό και περιμένει τον ηγέτη εξ ουρανού για να ικανοποιήσουν τον οχαδερφισμό τους.

 Τον ηθικό και τίμιο ηγέτη τον ετοιμάζεις μέσα από την ανόθευτη παιδεία!

Με ρωτούν λες και είμαι ο μάγος του χωριού –  και τώρα τι κινούμε;;;

Μα καλά αυτά δεν ρωτιούνται αγαπητοί μου πατριώτες, αν μέσα σου έχεις ανιδιοτελή αγάπη για την πατρίδα σου, αν έχεις αγάπη για την ζωή σου, αν έχεις αγάπη για το δημιούργημα σου, το παιδί σου, το εγγόνι σου θα ξέρεις τι να κάνεις!

Ένα τέτοιο ερώτημα απαντιέται  αυθόρμητα μέσα από ένα λαό με πολιτισμό και κοινωνική μόρφωση, γεννιέται από την ψυχρή κριτική προς τον εαυτό σου και το άρρωστο εγώ σου, τι έκανες, για να μην συμβεί αυτό που συμβαίνει σήμερα;;;

Όταν επιλέγεις πηγαίνοντας να ασκήσεις ένα από τα ποιο ιερά σου καθήκοντα την επιλογή  τον εκπροσώπων σου με τον κερδοσκοπικό οχαδερφισμό σου.  άτομα που δεν έχουν δήξει την ηθική ποιότητα  – και την εμπειρία τους στα κοινά με ανιδιοτελή αισθήματα, αλλά το μόνο τους προσόν είναι καιροσκοπική πολιτική απάτη, σαν τους θεατρίνους που κάνουν τα πάντα να έχουν επιτύχει το ρόλο τους, σίγουρα δεν σου αξίζει να λέγεσαι πολίτης, άνθρωπος με δικαιώματα – και θα ρωτάς  ειρωνικά και υποκριτικά, ικανοποιώντας το άρρωστο εγώ σου, ρωτώντας τον άλλο τι προτείνεις, αποφεύγοντας να πάρεις ευθύνες, γιατί δεν έχεις το  την κοινωνική μόρφωση και το ψυχικό σθένος να είσαι άνθρωπος!

Τρέξε τώρα να γλύψεις κανά πολιτικό  χεσμένο Κώλο πολιτικού γουρουνιού, επέλεξε έναν αρκουδιάρη, γελωτοποιό των πανηγυριών για ηγέτη σου!

Ο ηγέτης βρίσκετε και αναδύεται από την αληθινή σύμπνοια ενός λαού ενωμένου στον  κινώ αγώνα για το πολίτευμα που προστατεύει όλων τον λαό ίδια!

Όποιος σήμερα βγει και πει ελάτε να πάμε να πετάξουμε τους προδότες στον Καιάδα, η θα τον πάρουν με τις πέτρες, η θα καταντήσει ο τρελός του χωριού, ή θα τον φάει το μαύρο σκοτάδι, πριν το καταλάβει και ο ίδιος τι του συνέβη!

 Πρώτα πετάμε την διχόνοια και τον μετεμφυλιακό διχασμό – και μετά θα  αναδυθεί ο αληθινός ηγέτης!

Με κατακρίνουν για τις γραμματικές μου γνώσεις!!!!!

Τόσα κατάφερα και έμαθα κύριοι με το μεροδούλι νύχτα και ημέρα, όμως εγώ με αυτές τις λίγες γραμματικές γνώσεις και με πολύ αγάπη για την πατρίδα μου, μπορώ να κυβερνήσω την πατρίδα μου δίκαια!

Εσείς οι μορφωμένοι, πως την κυβερνάτε κύριοι;;;;;

Ο ηγέτης κύριοι θέλει να έχει πρώτα από όλα κοινωνική μόρφωση – και αισθήματα για το εμείς – και όχι το εγώ του, που εσείς οι σημερινοί μορφωμένοι δεν έχετε!

Ο Τσίπρας και ο κάθε διαχρονικός Τσίπρας που πέρασε από την εξουσία έχει και είχαν μόρφωση, από κολέγια και Χάρβαρντ, τι δεν έχουν κύριοι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Πατριωτισμό – και αγάπη για τον άνθρωπο!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

1 comment to Αλήθεια… Πια η διαφορά της σημερινής μαφιόζικης συνιστώσας που λέγετε Ελληνική κυβέρνηση, από τους Γερμανοτσολιάδες;;;;

  • .
    .
    .
    .
    .
    ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΠΑΘΟ ΓΗΓΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ !
    .
    .
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ
    .
    ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΟΛΩΝ
    .
    .
    Υπάρχει και φιλότιμο Μέρος 1
    .
    .
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=6QxTV1dsxjo&list=PLJE8_W0lexZaTv2_lfecozB0FtwMCmYvA
    .
    .
    .
    Δημοσιεύτηκε στις 22 Ιαν 2015
    .
    .
    .
    «Δυστυχισμένε μου λαέ καλέ και αγαπημένε.
    .
    Πάντα ευκολόπιστε και πάντα προδομένε»
    .
    .
    .

    Διαβάστε παρακάτω το ποίημα του Σουρή,
    .
    που γράφτηκε τον περασμένο αιώνα
    .
    και μη μου πείτε ότι δεν είναι επίκαιρο, ή ότι η κακοδαιμονία της πολιτικής ζωής της Ελλάδας μας
    .
    συνεχίζεται μέχρι σήμερα…
    .
    .
    .
    Ποιος είδε κράτος λιγοστό
    σ’ όλη τη γη μοναδικό,
    .
    εκατό να εξοδεύει
    και πενήντα να μαζεύει;
    .
    .
    Να τρέφει όλους τους αργούς,
    νά ‘χει επτά Πρωθυπουργούς,
    .
    ταμείο δίχως χρήματα
    και δόξης τόσα μνήματα;
    .
    .
    Νά ‘χει κλητήρες για φρουρά
    και να σε κλέβουν φανερά,
    .
    κι ενώ αυτοί σε κλέβουνε
    τον κλέφτη να γυρεύουνε;
    .
    Όλα σ’ αυτή τη γη μασκαρευτήκαν
    ονείρατα, ελπίδες και σκοποί,
    .
    οι μούρες μας μουτσούνες εγινήκαν
    δεν ξέρομε τί λέγεται ντροπή.
    .
    .
    Σπαθί αντίληψη, μυαλό ξεφτέρι,
    κάτι μισόμαθε κι όλα τα ξέρει.
    .
    Κι από προσπάππου κι από παππού
    συγχρόνως μπούφος και αλεπού.
    .
    .
    Θέλει ακόμα -κι αυτό είναι ωραίο-
    να παριστάνει τον ευρωπαίο.
    .
    Στα δυό φορώντας τα πόδια που ‘χει
    στο ‘να λουστρίνι, στ’ άλλο τσαρούχι.
    .
    .
    Σουλούπι, μπόϊ, μικρομεσαίο,
    ύφος του γόη, ψευτομοιραίο.
    .
    Λίγο κατσούφης, λίγο γκρινιάρης,
    λίγο μαγκούφης, λίγο μουρντάρης.
    .
    .
    Και ψωμοτύρι και για καφέ
    το «δε βαρυέσαι» κι «ωχ αδερφέ».
    .
    Ωσάν πολίτης, σκυφτός ραγιάς
    σαν πιάσει πόστο: δερβέναγάς.
    .
    .
    Δυστυχία σου, Ελλάς,
    με τα τέκνα που γεννάς!
    .
    Ώ Ελλάς, ηρώων χώρα,
    τί γαϊδάρους βγάζεις τώρα;
    .
    .
    ………………..
    Γεώργιος Σουρής (1853-1919)
    .
    .
    .
    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
    .
    .
    .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>