«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο Αντόνιο Γκουτέρες η τσατσά του κόσμου, το μπουρδέλο έχει και όνομα και διεύθυνση, το όνομα του κατά κόσμο, (ΟΗΕ) Μόνιμη κατοικία Νιου Γιορκ !!!

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΥΠΡΟΣ

Η προδοσία σε Ελλάδα και Κύπρο έχει ανθήσει από Άκρη σε άκρη, μου λένε ότι είναι λόγο της Άνοιξης!!!

Όταν ψηφίζεις έναν πολιτικό ηγέτη  και μάλιστα Αριστερό, που μας είχαν κάνει τα αρχ@δια τσουρέκια, για τις ελευθερίες και τα δικαιώματα του πολίτη, για τα εργατικά δικαιώματα, για το δικαίωμα στην εργασία των πάντων, στην υγεία το ίδιο – και  πολλά άλλα – και ξαφνικά φεύγει το έδαφος κάτω από τα πόδια σου – και μένεις μετέωρος, ανέκφραστος, σαν κέρινο ομοίωμα με αυτά που ακούς με τα μάτια σου και βλέπεις με τα αυτιά σου, όχι δεν τα λέω ανάποδα, ο Προδότης Τσίπρας μας τα έλεγε ανάποδα, και δεν μας έδωσε από αυτά που υποσχέθηκε ούτε λεκανάκι για το ξερατό!

Όμως  νευριασμένος και με χαλασμένο στομάχι την έκανα με μικρά πηδηματάκια για Κύπρο!

Εδώ μωρέ αδελφάκι μου γίνεται του έλα να δεις, να πάρεις και να φύγεις, ο καθένας κάνει κουμάντο, μπέστε σκύλοι και αλέστε – και αλεστικά μην δίνεται!

Μνηστήρες από τα πέρατα της γης έχουν περιτριγυρίσει την Όμορφη καλλονή Αφροδίτη, και μάχονται ποιος θα κακοποίηση το ιερό  σώμα της!

Λαβαίνω δεκαπέντε μηνύματα καθημερινά,  ορέ από το Κάποτε Νησί της όμορφης Αφροδίτης, που την ξέσκισαν στην πορνεία, όχι οι Τούρκοι, αλλά οι δικοί της, οι οικείοι της, τα παιδιά της, την ανάγκασαν να εκδίδεται παραφύση, στοματικό, πίσω – κολλητό, 69, και πολλά άλλα που τους διδάξαν οι βάρβαροι τούρκοι!

Όπως είπα λαβαίνω μηνύματα τα οποία είναι όλα σε μεγάλη απόσταση απόψεων το ένα από το άλλο, κυριαρχεί σε όλα ο ενδοτισμός ή δουλοπρέπεια, το συμφέρων και τα Πρωτεία τα έχει η προδοσία!

Δεν με ενδιαφέρει τι λένε και κάνουν οι παρατρεχάμενοι,  σκέφτηκα ας είναι  καλά ο Αναστασιάδης!

Έχουν πρόεδρο να προστατέψει την άμοιρη  Νησιοτοπούλα Αφροδίτη από το γαμ@ση παραφύση που της έχουν  χαρίσει τα παιδιά της, πολιτικοί γενίτσαροι – και θα σταματήσει να εκδίδετε κατά παραγγελία στους βάρβαρους Τούρκους!

Λέω αφού τον κάλεσε ο (Γκουτιέρε ΟΗΕ), ο εκτελεστής με το χαμόγελο, καλά θα πάνε τα πράγματα, διότι, αυτό το διεθνές πορνείο έχει  ψηφήσει – και έχει πάρει απόφαση, ότι η επέμβαση της Τουρκίας είναι  έγκλημα πολέμου σε κατοχή ξένου εδάφους, εεεεεεε;;;; Τι στο διάολο  με τέτοιο ψήφισμα στα χέρια του ο  Εκτελεστής των αδικημένων, θα αναγκαστεί να τραβήξει το αφτί του Νταβατζή ΑγκιτζΙ!

Αμδε;;;;; Ξύπνα μικρό και άκουσε κάποιο μινόρε της… ΟΧΙ της Αυγής, αλλά  του ΟΗΕ!

Τώρα τι έκαναν εκεί μέσα στο πορνείο που λέγετε Ηνωμένων εθνών, αντί να το λένε σφαγείο, δεν πολύ καλοκατάλαβα.

Αλλά ακόμα το ηθικό μου ήταν ανεβασμένο, είδα τα παιδιά της όμορφης Αφροδίτης κατά χιλιάδες,  Κύπριους και Έλληνες, όλη η ομογένεια έξω από τον ΟΗΕ, που έλεγαν στον νταβατζή ( Γκουτιέρε), ΟΧΙ άλλο έγκλημα στην Κύπρο, όλη η Ομογένεια ήταν εκεί!??????????????????

 Εκατομμύρια μηνύματα κατέκλισαν τον ΟΗΕ από τους Ελληνοκύπριους από όλο τον κόσμο????????????? Και κάπως ενθάρρυνα?????????????

Απλά είδα Έναν Αγκιτζι περίχαρο, ευδιάθετο να βγαίνει από το πορνείο του ΟΗΕ – και οοοοο διάολοι όλοι μαζί!!!!!!

Έναν πρόεδρο ενός έθνους, ο  μπαμπάς της Νισιοτοπούλας της Χιλιοξεσκισμένης Αφροδίτης, να σκύβει στα τέσσερα και να του παίρνει του Αγκιζτι μια πί@α, ξεβράκωτος, γυμνός, χωρίς καμία πατριωτική ηθική,  ένα αηδιαστικό σαρκίο,  να σου έρχεται να ξεράσεις, επάνω του, αλλά ούτε το ξερατό δεν τον θέλει!

Του φωνάζω τι κάνεις εκεί ρε πέο – γλείφτη;;;

 Η κόρη σου η Αφροδίτη, η χιλιοπροδομένη  Κύπρος  περιμένει από εσένα να την προστατέψεις, και ΟΧΙ να παίρνεις Τούρκικες π@πες!

Δεν είναι κόρη μου, μου λέει,  υιοθετημένη την έχω, το σπίτι της είναι η Ελλάδα και όταν την έδιωξαν την περιμάζεψα, σαν τσατσά που είμαι, της υποσχέθηκα ότι θα κανονίσω να της φέρνω καλούς και διαλεχτούς πελάτες για κονσομασιόν, να περνάμε καλά!

Τι λες ρε ανώμαλε, αυτή είναι κόρη ζηλευτή με πολλά προικιά,  αέρια, πετρέλαια, όμορφα ηλιόλουστα  μέρη,  με την καλύτερη γεωγραφική θέση!!!

Γιατί αφήνεις τα παιδιά σου και εσύ ως  αρχηγός, να παραδίδεται την πανέμορφη Αφροδίτη  στους μνηστήρες που την έχουν περικυκλώσει – και την παραδίδουν από οίκο ανοχής,  σε οίκο ανοχής!

Τι να κάνουμε έχω και εγώ βίτσια, ποτά ανωμαλίες, καλοπέραση, ενέδωσα!!!

Αγαπητοί πατριώτες έλληνες και κύπριοι, αυτός είναι προδότης, οι υπόλοιποι πατριώτες από όλη την γη που ήταν – και πως το έδηξαν;;;;;;;;;;;

Αλήθεια ποιο μήνυμα να κρατήσω και ποιο να πετάξω, αφού και εγώ σαν αδελφός της όμορφης Αφροδίτης, δεν έκανα τίποτα για να την σώσω, για να την ξαναφέρω στο σπίτι της την Ελλάδα – όταν δεν μπορώ να την προστατέψω από  τα αληθινά αδέλφια της,  το πατρικό της σπίτι την Ελλάδα, που ετοιμάζονται να την πουλήσουν, πώς να κρίνω τον άλλο!!!

Το μόνο που μπορώ τώρα να κάνω,  είναι να μουρμουρίζω, εκείνο το τραγουδάκι που λέγαμε παιδιά στις γιορτές.

Σε αυτό σπίτι που ήρθαμε, πέτρα να μην ραΐσει – και ο νοικοκύρης του σπιτιού εκατομμύρια χρόνια να ζήσει!

Το μόνο που μου μένει ορέ είναι να κρατήσω αμόλυντη την ψυχή μου, για αυτό πρέπει να βρω ένα γερό δοκάρι να κρεμάσω μια θηλιά, αφού δεν αξιώθηκα να προστατέψω το σπίτι μου την Ελλάδα και την αδελφή μου την Αφροδίτη την Κύπρο!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://arxaiaithomi.gr

Μοιραστείτε το!

2 comments to Ο Αντόνιο Γκουτέρες η τσατσά του κόσμου, το μπουρδέλο έχει και όνομα και διεύθυνση, το όνομα του κατά κόσμο, (ΟΗΕ) Μόνιμη κατοικία Νιου Γιορκ !!!

 • .
  .
  .
  .
  ΚΑΝΕΝΑ ΙΧΝΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ
  .
  .
  .
  .
  Το εκλογικό πραξικόπημα της 20ης Σεπτεμβρίου
  .
  .
  Η νέα κυβέρνηση διορίστηκε τον Αύγουστο αλλά οι εκλογές έγιναν τον Σεπτέμβριο
  .
  .
  – Πώς έβαλαν πλάτη τα κόμματα για να γίνει Αποικία η Ελλάδα.
  .
  .
  .
  .
  http://3.bp.blogspot.com/-mr5wOOeUoNc/Vf6lhxFUmuI/AAAAAAAAGsQ/rDzKyutByZw/s1600/ston%2Btoixo%2Bvvarten.jpg

  .
  .
  .
  .
  Η σοβαρότητα της είδησης για τον διορισμένο Ολλανδό πρωθυπουργό της Ελλάδας με τους 20 διορισμένους υπουργούς που θα αναλάβουν την διοίκηση της Γενικής Γραμματείας Εσόδων, του Δημοσιονομικού Συμβουλίου και των Υπουργείων είναι σημαντικότατη μόνο και μόνο που έρχεται από τη Μεγάλη Βρετανία.
  .
  .
  Η συγκεκριμένη χώρα έχει αποδείξει από το 2010 μέσω πολιτικών φωνών και μέσω αρθρογραφικών κειμένων ότι γνωρίζει νωρίτερα αυτό που πρόκειται να γίνει στην πρώην αποικία της και νυν αποικία της Ε.Ε.

  .
  .
  Οι αποικιοκράτες ξέρουν από αποικίες
  .
  .
  Από την εποχή της υπογραφής του Μνημονίου 1 η Βρετανία ήταν αυτή που μέσω του φιλελεύθερου ευρωβουλευτή Νάιτζελ Φάρατζ πρώτη αποκάλυψε ότι η Ελλάδα θα καταστεί ένα ευρωπαϊκό προτεκτοράτο και η δημοκρατία θα καταλυθεί.
  .
  .
  Ο Δήμαρχος του Λονδίνου, Μπόρις Τζόνσον ήταν ο δεύτερος που με άρθρο του ενημέρωσε τους Έλληνες ότι το Ινστιτούτο Ανάπτυξης το οποίο αρπάζει όλη την δημόσια περιουσία της Ελλάδας θα είναι αποκλειστικά στα χέρια της Γερμανίας, αφού ο Σόιμπλε είναι ο επικεφαλής του εν λόγω Ινστιτούτου.
  .
  .
  Μάλιστα σε εκείνο το άρθρο είχε καλέσει τους Έλληνες να θυμηθούν τους αρχαίους Έλληνες και να σταματήσουν την καταπάτηση της εθνικής τους κυριαρχίας από ένα υπογεγραμμένο κουρελόχαρτο, δηλαδή το Μνημόνιο 3.
  .
  .
  Ο Guardian λοιπόν, είπε κάτι που αληθεύει και που ήταν γνωστό σε όσους Έλληνες δεν είχαν κομματικές παρωπίδες πιστεύοντας ότι η συμμετοχή τους στις εκλογές θα έφερναν ένα διαφορετικό αποτέλεσμα και ότι διά της ψήφους τους θα έβαζαν την Ελλάδα σ.ε πορεία εκδημοκρατισμού.
  .
  Το θέμα δεν είναι αν ο Maarten Verwey θα είναι ο πραγματικός πρωθυπουργός της Ελλάδας διότι το όνομα είναι το λιγότερο σε αυτή την αντιδημοκρατική απόφαση των πολιτικών αρχηγών να συναινέσουν ώστε ο κ. Τσίπρας ως τότε πρωθυπουργός να δεχθεί μία ευρωπαϊκή κυβέρνηση από την πίσω πόρτα.
  .
  .
  Τσίπρας, Μεϊμαράκης, Γεννηματά, Θεοδωράκης, Καμένος υπέγραψαν την παράδοση της διακυβέρνησης της χώρας κάτι που ήταν γνωστό και στην ομάδα Λαφαζάνη που ακόμα δεν έδωσε λογικό επιχείρημα για ποιο λόγο δεν παραιτήθηκε πριν ο κ. Τσίπρας φέρει το Μνημόνιο στην Βουλή καθιστώντας αναγκαίες τις εκλογές προ Μνημονίου 3 και όχι μετά.

  .
  .
  .
  .
  Ο κόσμος το’ χει τούμπανο κι οι Έλληνες κρυφό καμάρι
  “.Οι εξουσίες του (Maarten Verwey) είναι άνευ προηγουμένου.
  .
  .
  .
  Και αν λίγοι ψηφοφόροι στους δρόμους της Αθήνας έχουν ακούσει το όνομα του, πολλοί καταλαβαίνουν ότι το πως θα ψηφίσουν στις εκλογές μικρή σημασία έχει για το τι θα συμβεί στη συνέχεια”, γράφει ο Guardian.
  .
  .
  .
  .

  http://2.bp.blogspot.com/-1j_9yl68ySw/Vf6mRDq4vOI/AAAAAAAAGsg/Fb_WWAvGEfQ/s1600/theodorakis%2Bston%2Btoixo.jpg
  .
  .
  .
  .
  Όποιος δεν έχει μνήμη χρυσόψαρου η οποία ξυπνά μόνο για να υποστηρίξει το κόμμα και τον “ηγέτη” της αρεσκείας του θυμάται πολύ καλά ότι όταν ο κ. Τσίπρας βρισκόταν εντός της αίθουσας με τους Θεσμούς βάζοντας την υπογραφή του για την κυβέρνηση που μπαίνει σε ισχύ με την ψήφιση του Μνημονίου 3 από την Ελληνική Βουλή, οι αρχηγοί των κομμάτων (Μειμαράκης, Καμένος, Γεννηματά και Θεοδωράκης) βρισκόταν επίσης στις Βρυξέλλες για να “βοηθήσουν” την επίτευξη της Συμφωνίας.
  .
  .
  .
  .
  Κατά τις δηλώσεις τους την ίδια και επόμενη ημέρα όλοι τους έλεγαν ένα πράγμα:
  .
  “Με το πακέτο Γιούνκερ των 35 δις η Ελλάδα θα πάρει τον δρόμο της ανάπτυξης”.
  .
  .
  .
  .
  Ήρθε λοιπόν, ο Guardian και δίνει την απάντηση για ποιον δούλευαν όλοι εντός και εκτός της αίθουσας της Συμφωνίας:
  .
  .
  .
  .
  “Κάτω από τις δρακόντειες προϋποθέσεις ομαλής ροής των ποσών προς την Ελλάδα που προβλέπει το τρίτο πακέτο διάσωσης, η Αθήνα έχει παραδώσει ουσιαστικά τον έλεγχο σχετικά με τις περικοπές στην οικονομική και κοινωνική πολιτική της χώρα”.
  .
  .
  .
  .
  Δεν είναι λοιπόν μόνο το “πακέτο Γιούνκερ” το οποίο θα πηγαίνει αποκλειστικά σε “επιχειρήσεις” που το δεξί χέρι του Γιούνκερ, πρωθυπουργός της Ελλάδας Verwey θα αποφασίζει, αλλά και ό,τι δανεικό έρθει μέσω ESM μέχρι το τέλος του Μνημονίου 3.
  .
  .
  .
  .
  .
  Πέρα όμως από την διαχείριση των δανεικών η κυβέρνηση Verwey θα αποφασίζει και για τις περικοπές.
  .
  .
  .
  .
  .
  Οι εκλεκτοί του λαού έστρωσαν χαλί στον Δικτάτορα
  .
  .
  .
  .
  .
  Δυστυχώς η κυβέρνηση Τσίπρα με την υποστήριξη όλων των φιλοευρωπαϊκών κομμάτων έφτιαξε την αποικιακή πολιτική της Ελλάδας πριν ακόμη εγκατασταθεί στο θρόνο του ο Ολλανδός απεσταλμένος της Ε.Ε και οι υπάλληλοι υπουργοί του.
  .
  .
  .
  .
  .
  Το πρώτο
  .
  .
  που έκανε ήταν επί υπουργού Βαρουφάκη να ψηφίσει το Δημοσιονομικό Συμβούλιο το οποίο θα χαράσσει την πολιτική και τα μέτρα που θα πρέπει να λαμβάνονται στέλνοντάς τα στην Βουλή για να φορέσουν τον δημοκρατικό μανδύα έτσι ώστε να μην φαίνεται ξεκάθαρα ότι πρόκειται για ένα δικτατορικό καθεστώς που δρα με προκάλυμμα την Δημοκρατία.
  .
  .
  .
  .
  .
  http://1.bp.blogspot.com/-CLPxTGB4BB8/Vf6mfgmtYLI/AAAAAAAAGso/tIMLU0FEqYc/s1600/fofo%2Bston%2Btoixo.jpg

  .
  .
  .
  .
  .
  Δεύτερον
  .
  .
  υπέγραψε ότι η Δικαιοσύνη στην Ελλάδα δεν θα έχει καμία θέση ισχύος εφόσον για κάθε δικαστική υπόθεση που θα είναι υπέρ των δικαιωμάτων των πολιτών και κατά του κέρδους των δανειστών θα έχει ως αναγκαίο μέτρο την ψήφιση από την Βουλή νέων μέτρων ισοδύναμων που πάλι θα είναι εναντίον των δικαιωμάτων των Ελλήνων.
  .
  .
  .
  .
  .
  Τρίτον,
  .
  .
  με την υπηρεσιακή κυβέρνηση που ήταν θεάρεστη για όλα τα φιλοευρωπαϊκά κόμματα μπήκε σε πορεία η αποδέσμευση του Κράτους από την πολιτική διακυβέρνηση.
  .
  Με αφορμή των “κρατισμό” μονιμοποίησαν τον χειρότερο “κρατισμό”.
  .
  .
  .
  .
  .
  Δεν θα κουνάει κανένας τους υπαλλήλους του πρωθυπουργού Varwey που θα είναι η κεφαλή όλων των υπουργείων και των Γενικών Γραμματειών.
  .
  .
  .
  .
  .
  Τέταρτο,
  ,
  .
  έβγαλαν από την εποπτεία του υπουργείου Οικονομικών την Γενική Γραμματεία Εσόδων.
  .
  .
  Από το όνομα και μόνο και ο πιο φανατικός κομματικός οπαδός καταλαβαίνει ότι η συγκεκριμένη Γραμματεία δεν θα την αφορούν τα έξοδα και οι ανάγκες που έχει ένα Κράτος, αλλά πώς θα εισπράττει φόρους με οποιοδήποτε τρόπο χωρίς να δίνει λογαριασμό στον μέχρι πρότινος πολιτικό προϊστάμενο.
  .
  .
  Μάλιστα, ακόμα και οι υπάλληλοι του ΣΔΟΕ πριν λίγες ημέρες δημοσιοποίησαν τον κίνδυνο τα “μεγάλα ψάρια” που καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα και όσοι έχουν δις ευρώ σε καταθέσεις από “μαύρο χρήμα” σε τράπεζες του εξωτερικού θα ελέγχονται μόνο κατά την επιλογή της Γενικής Γραμματείας Εσόδων αφού και οι τελευταίες χιλιάδες υποθέσεις που είχαν ανοίξει μεταφέρθηκαν με εντολή στην εν λόγω Γραμματεία.
  .
  .
  .
  .
  .
  Πέμπτον,
  .
  .
  η Ομάδα Verwey (που ουδεμία σχέση με την task force η οποία απλά επιτηρούσε και “συμβούλευε”) έχοντας στα χέρια της την εξουσία από την Βουλή και τον πλήρη έλεγχο υπουργείων και σύνταξη κρατικών προϋπολογισμών μπορεί να επιβάλλει “κούρεμα τραπεζικών καταθέσεων”, χρεοκοπία της χώρας (εφόσον σύμφωνα με τον κ. Σόιμπλε είναι νομικά εφικτή μία χρεοκοπία μέσα στην ευρωζώνη) και Grexit αν αυτό συμφέρει τους δανειστές
  .
  .
  .
  .
  .
  με όποια επίπτωση μπορεί να έχει αυτό στην Ελλάδα από την στιγμή που πλέον δεν έχει ούτε ένα περιουσιακό στοιχείο δικό της.
  .
  .
  .
  .
  .

  Η Ολοκλήρωση ξεκινά από την Ελλάδα
  .
  .
  Τα νταούλια για αυτό που υπέγραψαν και θα το επωμιστούν οι Έλληνες και η Ελλάδα ως γεωγραφικός χώρος μάς τα βάρεσαν νωρίτερα από την υπογραφή του Μνημονίου 3 τόσο ο κ. Τσίπρας όσο και ο κ.Μειμαράκης.
  .
  .
  Μέσω άρθρου του στη Le Monde στις 31 Μαΐου του 2015 ο κ. Τσίπρας ενημέρωνε τους Ευρωπαίους πολίτες ότι σχέδιο των Θεσμών είναι ένας Υπερυπουργός Οικονομίας της Ε.Ε που θα διαχειρίζεται την εθνική οικονομία των χωρών.
  .
  .
  Ο κ. Τσίπρας έκανε το πρώτο βήμα για την διαχείριση των εθνικών οικονομιών των κρατών-μελών αφού ο ίδιος πρωτοστάτησε στην υπογραφή για τον πρώτο διορισμένο πρωθυπουργό του κράτους-μέλους Ελλάδα που θα δουλεύει αποκλειστικά για το κέρδος των δανειστών.
  .
  .
  .
  .
  .

  http://4.bp.blogspot.com/-k2eyfuucQ_o/Vf6l1y4AOEI/AAAAAAAAGsc/MAM0TDkKoTs/s1600/meimarakis%2Bston%2Btoixo.jpg
  .
  .
  .
  .
  Ο κ. Μεϊμάράκης ακολούθησε δύο μήνες μετά ο οποίος σε συνέντευξή του στο γερμανικό Focus χωρίς καμία ντροπή που με την βοήθειά του ανετράπη το δημοκρατικό πολίτευμα στην Ελλάδα, φανέρωσε ότι με τους Θεσμούς συζητά για έναν Υπερυπουργό Οικονομικών της Ευρώπης συμφωνώντας απόλυτα με το “Σχέδιο των 5 προέδρων”
  .
  .
  .
  .
  .
  που το συνέταξαν και το έκαναν γνωστό στον κ. Τσίπρα στην Σύνοδο Κορυφής πριν το δημοψήφισμα.
  .
  .
  .
  .
  .
  Το τοπίο καθαρίζει όλο και περισσότερο.
  .
  .
  .
  .
  .
  Από την 14η Αυγούστου του 2015 με την υπερψήφιση των βουλευτών ΝΑΙ στη νέα Συμφωνία, η Ελλάδα έχει ήδη πρωθυπουργό και υπουργούς μόνο που δεν είναι εκλεγμένοι αλλά προσκεκλημένοι από αυτούς που καλούν τον λαό στην δημοκρατική ψήφο.
  .
  .
  .
  .
  .
  Το επόμενο στάδιο είναι αυτό που προειδοποίησε ο κ. Τσίπρας και επιθυμεί με λατρεία ο κ. Μεϊμαράκης:
  .
  .
  Έναν υπερυπουργό Οικονομικών ο οποίος έχει ήδη έτοιμη την κυβέρνησή του στην Ελλάδα
  .
  .
  .
  .
  .
  η οποία μειδιά με το πάθος των Ελλήνων να ψηφίζουν πρωθυπουργό
  .
  .
  .
  .
  .
  ενώ ήδη έχουν έναν που έχει ως στήριγμά του
  .
  .
  .
  .
  .
  τα πολιτικά κόμματα της δήθεν κυβέρνησης και δήθεν αντιπολίτευσης.
  .
  .
  .
  .
  .
  Κατερίνα Γκαράνη – Μαρία Τσολακίδη

  .
  2 years ago
  .
  .
  http://www.stontoixo.com/2015/09/20.html
  .
  .
  .
  .
  ΕΙΠΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ; ; ;
  .
  ΡΩΤΗΣΑ ΕΑΝ ΕΙΠΑΤΕ ΚΑΤΙ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ; ; ;
  .
  ΤΟΟΟΟΟΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ – Τ .Ι .Π .Ο .Τ .Α –
  .
  .
  .
  .
  ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ………….
  .
  .
  .
  .
  ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ
  .
  .
  .

 • .
  .
  .
  .
  ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΜΑΖΗΣ: ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΝ…. (ΒΙΝΤΕΟ)
  .
  7 / 6 / 2017
  .
  http://www.makeleio.gr/wp-content/uploads/2017/04/%CE%BC%CE%B1%CE%B6%CE%B7%CF%831-600×275.jpg

  .
  .
  ώρα που οι εξελίξεις τρέχουν και δέκα μέρες απομένουν σχεδόν μέχρι την διάσκεψη της Γενεύης για το Κυπριακό ο καθηγητής Οικονομικής Γεωγραφίας Ιωάννης Μάζης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό 98,4 Ράδιο και σχολίασε τη στάση της ελλαδικής πλευράς που πρέπει να μείνει αταλάντευτη στις «κόκκινες γραμμές» για την προτεραιότητα των ζητημάτων ασφάλειας και εγγυήσεων και την άμεση αποχώρηση των Τουρκικών στρατευμάτων κατοχής.
  .
  Παράλληλα ο Ι. Μάζης υπογραμμίζει πως, αν οι διευθετήσεις στη Συρία, η δημιουργία Κουρδικής οντότητας και οι υδρογονάνθρακες στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο, με την πίεση στην Τουρκία, ενδέχεται για αυτές τις διευθετήσεις να λειτουργήσει ως «παροχή αντιδώρου» στην Κύπρο, αναφορικά με τις ενεργειακές απαιτήσεις του Ερντογάν στην περιοχή, σε μία περίοδο που είναι έξω από αυτό το παιχνίδι, όπως και με τη δυναμική της ΑΟΖ.
  .
  Για τη κρίση στο Κατάρ
  .
  Αναφερόμενος στην κατάσταση που επικρατεί στη Μέση Ανατολή και συγκεκριμένα στο Κατάρ, ο καθηγητής αναφέρεται στην ανακατανομή ισχύος στη περιοχή, τονίζοντας ότι, οδηγεί και χώρες όπως η Σαουδική Αραβία σε αναπροσανατολισμό έναντι της ισλαμικής τρομοκρατίας, αδειάζοντας χώρες συμμάχους έως χθες όπως το Κατάρ.
  .
  Σχετικά με τη διάσκεψη της Γενεύης ο Ι. Μάζης τόνισε πως ο προβληματισμός του είναι «μήπως υπάρχει κάποιο ντιλ ανάμεσα στο ποιες θα είναι οι μετοχές να το πούμε έτσι που θα λάβει η Τουρκία στην Κύπρο ούτως ώστε να υποχωρήσει στις υπερβάλλουσες και αλόγιστες και αν θέλετε αλαζονικές απαιτήσεις της σχετικά με την προβολή της ισχύος της στη Βόρεια Συρία».
  .
  Αυτές οι απαιτήσεις της Τουρκίας σημειώνει ο καθηγητής συσχετίζονται με τις αντλήσεις όπως και με τις νέες έρευνες που θα γίνουν σχετικά με τις αντλήσεις αυτές στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου.
  .
  «Και επειδή είναι αδύνατον η Τουρκία να παρεμποδίσει αυτή τη διαδικασία λόγω των γιγάντων οι οποίοι επιχειρούν από πλευράς πετρελαϊκών εταιρειών στην ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας προσπαθούν να δημιουργήσουν πιθανότατα ένα νέο νομικό πλαίσιο στο οποίο η Τουρκία να δικαιούται να διεκδικεί και να συναλλάσεται και να διαπραγματεύται με τους γίγαντες αυτούς υπό το καθεστώς νομιμότητος», υπογράμμισε ο Ι. Μάζης.
  .
  Σχετικά με τη στάση του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών, ο καθηγητής τόνισε ότι έχει βάλει ένα ζήτημα κόκκινης γραμμής δηλαδή από τη μία μεριά τις εγγυήσεις και από την άλλη μεριά την μη παραμονή των τουρκικών στρατευμάτων κατοχής στο νησί. Με δεδομένο ότι αυτό θα αποτελέσει τη βάση για την οποιαδήποτε συνέχεια συζήτησης για ζητήματα που αφορούν την εσωτερική διακυβέρνηση, τις ελευθερίες και λοιπά στο Κυπριακό.
  .
  .
  Ακούστε τη συνέντευξη:
  .
  .
  ΒΙΝΤΕΟ
  .
  .
  Ι.Μάζης : Η αναβίωση της Γενεύης για Κύπρο και οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
  .
  .
  .
  https://www.youtube.com/watch?v=tqvr3NAmrd8
  .
  .
  .
  Δημοσιεύτηκε στις 5 Ιουν 2017
  .
  Ανοιχτό ερώτημα για τον Γεωπολιτικό καθηγητή της Οικονομικής Γεωγραφίας Ιωάννη Μάζη, αν οι διευθετήσεις στη Συρία, η δημιουργία Κουρδικής οντότητας και οι υδρογονάνθρακες στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο, με την πίεση στη Τουρκία, ενδέχεται για αυτές τις διευθετήσεις να λειτουργήσει ως «παροχή αντιδώρου» στη Κύπρο , αναφορικά με τις ενεργειακές απαιτήσεις του Ερντογάν στη περιοχή, σε μία περίοδο που είναι έξω από αυτό το παιχνίδια , όπως και με τη δυναμική της ΑΟΖ.
  .
  Ο Ι.Μάζης σημειώνει ότι θα ήταν πλήγμα και μειοδοσία, η εγκατάλειψη της αξίας της κρατικής οντότητας της Κυπριακής Δημοκρατίας στην επανέναρξη των συνομιλιών της Γενεύης , όπου μέχρι και την έναρξη των νέων γεωτρήσεων στη Κύπρο, πρέπει να μείνει η ελλαδική πλευρά αταλάντευτη στις «κόκκινες γραμμές» για την προτεραιότητα των ζητημάτων ασφάλειας και εγγυήσεων και την άμεση αποχώρηση των Τουρκικών στρατευμάτων κατοχής.
  .
  Η ανακατανομή ισχύος στη περιοχή, οδηγεί και χώρες όπως η Σαουδική Αραβία σε αναπροσανατολισμό έναντι της ισλαμικής τρομοκρατίας, αδειάζοντας χώρες συμμάχους έως χθες όπως το Κατάρ.

  .
  .
  http://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b5%ce%b9%ce%b4%ce%bf%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%b5%ce%b9-%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%ce%b8%ce%b7%ce%b3%ce%b7%cf%84%ce%b7%cf%83-%ce%bc%ce%b1%ce%b6%ce%b7%cf%83-%cf%87%ce%b1%ce%bd%ce%bf%cf%85/
  .
  .
  .
  ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ
  .
  .
  .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>