«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΟΤΙ και να κάνουν, οι γενίτσαροι και οι ανθέλληνες πατρίδα μου, η ΕΛΛΑΔΑ θα είναι η ΜΑΝΑ της ΓΗΣ!!!

ΕΛΛΑΔΑ 1

Πιστεύουν πως ο πρώτος άνθρωπος εμφανίστηκε στην Ελλάδα

Μία γερμανική έρευνα δείχνει πως ο πρώτος άνθρωπος μπορεί να είχε εμφανιστεί στα Βαλκάνια και πιθανότατα στην Ελλάδα.

Αυτό η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ το διατυμπανίζει δεκάδες χρόνια!

Οι ανθέλληνες δεν λένε ότι η επιστήμη λέει την αλήθεια – και μην προσπαθούν, με  ΜΠΟΡΕΙ;;;;

Να κρύψουν την αλήθεια!

Ο διαχωρισμός του ανθρώπινου είδους από τους ανθρωποειδείς πιθήκους ενδεχομένως να είχε ξεκινήσει μερικά εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια νωρίτερα από ότι πιστεύαμε μέχρι σήμερα.

Όχι τι πιστεύατε μέχρι σήμερα, αλλά τι έκρυβαν και κρύβουν, δυστυχώς μεγάλη πλειοψηφία ανθελλήνων, πληρωμένων και κατευθυνόμενων επιστημόνων!

Μάλιστα η διαδικασία αυτή ενδέχεται να είχε γίνει στην Ευρώπη και όχι στην Αφρική, όπως υποστήριζε μέχρι σήμερα η κρατούσα θεωρία.

Αυτή η νέα υπόθεση παρουσιάζεται για πρώτη φορά σήμερα σε μια δημοσίευση στο περιοδικό «PLOS One» από ερευνητική ομάδα του Πανεπιστημίου της Τυβίγγης υπό την Μαντλέν Μπέμε -ειδικότερα από το Κέντρο Ερευνών για την Εξέλιξη του Ανθρώπινου Είδους και της Παλαιοπεριβαλλοντολογίας (HEP).

Η επιστημονική ομάδα βάσισε την έρευνά της σε δύο απολιθώματα που ήταν ήδη γνωστά και τα οποία μελετήθηκαν ενδελεχώς σε σχέση με τις περιβαλλοντικές συνθήκες που, βάσει υποθέσεων,  επικρατούσαν πριν από πολλά εκατομμύρια χρόνια στα σημεία που εντοπίστηκαν τα απολιθώματα.

Από Ελλάδα  τα απολιθώματα

ΓΝΑΘΟΣ 1

Πού και πότε ακριβώς αναπτύχθηκαν τα πρώτα ανθρωποειδή δεν έχει ακόμη απολύτως ξεκαθαριστεί.

Με βάση τα σημερινά δεδομένα ο χιμπατζής θεωρείται ο πλησιέστερος συγγενής του ανθρώπου.

Σύμφωνα με πολλούς ειδικούς η εξελικτική γραμμή των προγόνων των χιμπατζήδων και των ανθρωποειδών διαχωρίστηκε πριν από περίπου 5 με 7 εκατομμύρια χρόνια.

Η ερευνητική ομάδα από την Τυβίγγη εστίασε τις μελέτες της στα τα δύο μοναδικά απολιθώματα του ανθρωποειδούς που είναι γνωστό επιστημονικά με την λατινική ονομασία Greacopithecus (γραικοπίθηκος).

Ας σημειωθεί ότι στα ανθρωποειδή συγκαταλέγονται γενικά τόσο  οι ανθρωποειδείς πίθηκοι (ή αλλιώς πονγκίδες) όσο και οι μακρινοί απόγονοι του ανθρώπου (προάνθρωποι).
Τα δύο απολιθώματα που εξέτασε η ομάδα της Μ. Μπέμε βρέθηκαν το ένα στην Ελλάδα (πρόκειται για απολίθωμα κάτω γνάθου) και το άλλο στη Βουλγαρία (απολίθωμα δοντιού).

Μετά από λεπτομερείς αναλύσεις, οι ερευνητές είναι σε θέση να υποθέσουν ότι ο Graecopithecus αποτελεί έναν άγνωστο μέχρι πρότινος πρόγονο του ανθρώπου (προάνθρωπο).

Συγκεκριμένα παρατηρήθηκε ότι οι ρίζες των δοντιών του συμπλέκονται μεταξύ τους, κάτι που αποτελεί χαρακτηριστικό γνώρισμα του ανθρώπου και των μακρινών προγόνων του.

Αντίθετα στους ανθρωποειδείς πιθήκους οι ρίζες των δοντιών είναι ξεκάθαρα διαχωρισμένες. «Μείναμε έκπληκτοι και εμείς οι ίδιοι από τα αποτελέσματα των ερευνών μας,

διότι πρoάνθρωποι μέχρι πρόσφατα είχαν εντοπιστεί μόνο στην Αφρική, νότια της ερήμου Σαχάρας», ανέφερε ο Γιόχεν Φους, ένας από τους ερευνητές που συμμετείχαν στην έρευνα.

Mια μεγάλη σαβάνα στην ευρωπαϊκή ήπειρο;

Οι αναλύσεις των ιζημάτων, από τα οποία αποσπάσθηκαν τα συγκεκριμένα απολιθώματα, οδήγησαν τους επιστήμονες στην εκτίμηση ότι η κάτω γνάθος που εντοπίστηκε στην Ελλάδα είναι ηλικίας 7,175 εκατομ. ετών.

Τα ευρήματα αυτά εκτιμάται ότι είναι ακόμη πιο παλιά κι από τα παλαιότερα ευρήματα αφρικανικού προανθρώπου, γνωστού στα λατινικά ως Sahelanthropus (Σαχελάνθρωπος), η ηλικία του οποίου υπολογίζεται μεταξύ 6 και 7 εκατομ. ετών.

Η γερμανική επιστημονική ομάδα καταλήγει σήμερα στο ότι ο διαχωρισμός προανθρώπων και χιμπατζήδων έλαβε χώρα νωρίτερα σε σχέση με όσα ήταν γνωστά μέχρι σήμερα, και μάλιστα όχι στην Αφρική αλλά στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου, εξαιτίας δραστικών κλιματικών μεταβολών που παρατηρήθηκαν εκεί την ίδια περίπου περίοδο.

Μάλιστα στα ιζήματα που εντοπίστηκαν τα δύο απολιθώματα οι ερευνητές εντόπισαν και ίχνη κόκκινης, λεπτόκοκκης λάσπης, η οποία απαντάται στην έρημο.

Μεταξύ άλλων εντόπισαν και διαφορετικά είδη αλάτων σε υψηλή περιεκτικότητα.

Υποθέτουν ότι έχουν φτάσει εδώ από τη Β. Αφρική.
«Τα στοιχεία αυτά μπορεί να προέρχονται από τη Σαχάρα, η οποία πριν από 7,2 εκατομμύρια χρόνια ήταν εξαπλωμένη (προς τον βορρά).

Οι καταιγίδες της ερήμου μπορεί να μετέφεραν κόκκινη σκόνη με άλατα μέχρι τις βόρειες ακτές της τότε Μεσογείου», εξηγεί η Μ. Μπέμε.

Επίσης είναι πιθανό, σύμφωνα με τους ερευνητές, οι σφοδρές κλιματικές αλλαγές να δημιούργησαν στην Ευρώπη ένα κλίμα τύπου σαβάνας, κάτι που επιβεβαιώνεται από αντίστοιχα απολιθώματα φυτών.

«Σε γενικές γραμμές οι έρευνες σκιαγραφούν από κλιματολογική άποψη την εικόνα μιας σαβάνας.

Σε μια τέτοια εικόνα ταιριάζουν τα απολιθώματα του γκραικοπίθηκου, αλλά και απολιθώματα προγόνων της καμηλοπάρδαλης, της γαζέλας, της αντιλόπης, του ρινόκερου», αναφέρει τέλος από την πλευρά του ο Νικολάι Σπασόφ από την Βουλγαρική Ακαδημία Επιστημών, που συμμετείχε επίσης στην ίδια έρευνα.

Η γη των ΕΛΛΗΝΩΝ είναι ΙΕΡΗ και δεν ακολουθεί τους προδότες και ανθέλληνες, όσο και να τα κρύβεται, να τα χώνετε, να τα καίτε, να τα διαλύεται, να τα διαστρεβλώνετε με ψέματα, δεν θα σας το επιτρέψει!!!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΝΑ  ΕΙΝΑΙ  ΣΙΓΟΥΡΟ ,

ΜΟΝΟ  ΧΑΜΕΝΟΣ  ΧΡΟΝΟΣ ΔΕΝ  ΘΑ  ΕΙΝΑΙ,  ΕΑΝ  ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ  ΜΕ  ΠΡΟΣΟΧΗ , .

ΚΑΙ  ΔΕΙΣ   ΤΑ  ΜΗΝΥΜΑΤΑ  ΑΠΟ  ΤΑ  ΠΑΡΑΚΑΤΩ  ΒΙΝΤΕΟ.

ΜΕ     ΑΓΑΠΗ  !

ΑΦΙΕΡΩΜΑ   ΣΤΟ ΓΕΝΟΣ  ΤΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ   !

ΕΝΟΤΗΤΕΣ    ΑΠΟ    ΣΚΕΨΕΙΣ    ΜΙΑΣ    ΖΩΗΣ  . . .

Η  ΕΞΟΥΣΙΑ  ΕΧΕΙ  ΤΙΣ  ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ  ΠΡΟΣΒΑΣΕΙΣ  ΓΙΑ  ΝΑ  ΜΑΘΑΙΝΕΙ  ΤΗΝ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ  ΤΟΥ  ΑΝΘΡΩΠΟΥ !

ΓΝΩΡΙΖΕΙ  ΛΟΙΠΟΝ  ΤΗΝ  ΔΥΝΑΜΗ  ΤΗΣ  ΥΛΗΣ  ………….

ΤΑ  ΕΧΩ  ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ  ΑΠΛΑ  ΤΩΡΑ  ΟΙ    ΣΚΕΨΕΙΣ  ΜΟΥ  ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ  ΜΕΣΩ  ΤΟΥ  ΠΑΡΑΚΑΤΩ  ΑΡΘΡΟΥ ………..

Η  ΕΞΟΥΣΙΑ  ΛΟΙΠΟΝ  ΚΑΝΕΙ  ΟΤΙ  ΘΕΛΕΙ  ΔΙΟΤΙ  ΕΧΕΙ  ΑΦΟΠΛΙΣΕΙ  ΟΛΟΥΣ  ΤΟΥΣ  ΤΥΧΟΝ  ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ  ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ  ΤΩΝ  ΟΠΟΙΩΝ  ΑΠΑΝΘΡΩΠΩΝ  ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ  ΤΗΣ  ΣΤΗ  ΚΑΘΕ  ΠΟΡΕΙΑ  ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ   ΤΩΝ  ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ  ΤΗΣ ……….

ΓΝΩΡΙΖΕΙ  ΔΕ  ΤΟ  ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ  ΟΛΩΝ  ΤΗΝ  ΣΥΝΗΘΕΙΑ  !  !  !

Η  ΣΥΝΗΘΕΙΑ  ΕΙΝΑΙ  ΜΙΑ  ΚΑΙ  ΜΟΝΑΔΙΚΗ  ΔΥΝΑΜΗ  ΧΩΡΙΣ  ΕΛΕΓΧΟ  ΑΠΟ  ΤΟΝ  ΑΝΘΡΩΠΟ , .

ΣΚΕΦΤΗΤΕ  ΠΟΣΟ  ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ

ΕΙΝΑΙ  ΝΑ  ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ  ΟΙ  ΑΝΘΡΩΠΟΙ  ΔΙΑΦΟΡΕΣ  ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ  ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ  ΠΟΥ  ΕΧΟΥΝ  ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ , .

π.χ  ΤΣΟΓΟ , ΙΝΤΕΡΝΕΤ  ,  ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛ. , .

Η  ΔΟΜΗ  ΤΟΥ  ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ  ΣΩΜΑΤΟΣ  ΕΙΝΑΙ  ΣΑΝ  ΕΝΑ  ΧΗΜΙΚΟ  ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ , .

ΠΟΥ  ΚΙΝΕΙ  ΤΗΝ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ  ΤΟΥ  Ο  ΝΟΥΣ  !

Ο  ΝΟΥΣ  ΕΧΕΙ  ΔΥΟ  ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ  ΜΙΑ  ΥΛΙΚΗ  ΚΑΙ  ΜΙΑ  ΑΫΛΗ , .

ΔΕΝ  ΘΑ  ΑΝΑΛΥΣΩ  ΚΑΜΜΙΑ  ΑΠΟ  ΤΙΣ  ΔΥΟ  ,  ΘΑ  ΣΤΑΘΩ  ΜΟΝΟ  ΣΤΟ  ΟΤΙ  ΟΠΩΣ  ΕΙΝΑΙ  Ο  ΣΚΛΗΡΟΣ  ΔΙΣΚΟΣ  ΤΟΥ  Η/Υ  ΠΟΥ  ΟΤΙ  ΤΟΥ  ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙΣ  ΑΥΤΟ  ΚΑΙ  ΠΕΡΙΕΧΕΙ  ΚΑΙ  ΣΟΥ  ΠΡΟΒΑΛΕΙ, .

ΕΤΣΙ  ΑΚΡΙΒΩΣ  ΕΧΟΥΝ  ΔΟΜΗΘΕΙ  ΟΙ  ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ  ΤΗΣ  ΕΚΑΣΤΟΤΕ  ΕΞΟΥΣΙΑΣ  , .

ΚΑΙ  ΜΕ  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ  ΕΠΙΒΟΛΗ  ΜΗ  ΑΝΑΔΟΜΗΣΕΙΣ  , .

ΜΕΣΩ  ΤΟΥ  ΟΛΟΥ  ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ  ΠΟΥ  ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ  ΤΟΥΣ  ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ  ΤΟΥΣ  ΝΑ  ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ .

ΑΠΟ  ΤΩΝ  ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΝ  ΣΤΕΓΑΝΩΝ  ΟΠΩΣ  ΜΜΕ ,  ΠΑΡΑΝΟΪΚΩΝ  ΝΟΜΩΝ , .

ΜΕ  ΛΙΓΑ  ΛΟΓΙΑ  ΕΙΝΑΙ  ΣΕ  ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ  ΧΕΙΡΙΣΜΟ ……… .

ΜΟΝΟ  ΜΕΣΩ  ΤΗΣ ΥΓΕΙΟΥΣ   ΣΥΝΗΘΕΙΑΣ   ΕΧΕΙ  ΤΟ  ΚΑΘΕ  ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ  ΟΝ  ΤΗΝ  ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ  ΝΑ  ΕΝΩΘΕΙ  ΜΕ  ΤΗΝ  ΘΕΩΣΗ …….

ΕΞΗΓΩ  ΤΑ  ΕΧΩ  ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ .

ΑΠΛΑ  ΠΡΟΣΘΕΤΩ  ΣΗΜΕΡΑ  ΚΑΙ  ΤΟ  ΓΕΓΟΝΟΣ  ΟΤΙ  ΕΙΜΑΣΤΕ  ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ  ΝΑ  ΖΟΥΜΕ  ΣΑΝ  ΖΟΜΠΙ  , .

ΕΑΝ  ΔΕΝ  ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ  ΤΗΝ  ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ  ΕΞΕΛΙΞΗ  ΠΟΥ  ΜΑΣ  ΕΧΟΥΝ  ΕΠΙΒΑΛΕΙ  ΟΙ  ΕΚΑΣΤΩΤΕ  ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΝΑΛΛΑΓΕΣ     ΔΕΚΑΕΤΕΙΩΝ !  !  !

ΠΑΡΑΚΑΛΩ   ΔΩΣΤΕ  ΜΙΑ  ΕΥΚΑΙΡΙΑ  ΣΤΟΝ  ΕΑΥΤΟ  ΣΑΣ  ΠΡΕΠΕΙ   ΝΑ  ΜΗΝ  ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΤΕ  ΑΥΤΟ   ΠΟΥ  ΔΙΑΒΑΣΑ    ΠΡΟ  ΚΑΙΡΟΥ,  ΤΟ  ΑΡΘΡΟ : ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ.

ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ.

ΖΟΜΠΙ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Βρισκόμαστε άπαντες στο κατώφλι μιας κβαντικής εξελικτικής εκρήξεως όπου τα πρώτα της σημάδια έχουν εμφανιστεί εδώ και μερικές δεκαετίες, ειδικά από το 1987 μέχρι σήμερα.Το παρακάτω κείμενο απευθύνεται σε όσους βλέπουν τους εαυτούς τους ως μέρος αυτής της εξέλιξης.

   Το ορυκτό, φυτικό και ζωικό βασίλειο είναι ήδη ευθυγραμμισμένα με αυτή την μετάβαση και η μέγιστη πρόκληση βρίσκεται στον Ανθρώπινο παράγοντα, ο οποίος εξ αιτίας της υψηλής του νόησης βρίσκεται μαζικά χειραγωγούμενος να αντιστέκεται εν αγνοία του ακολουθώντας πρότυπα σκέψεων και πράξεων που δε συμβαδίζουν διόλου με τη φυσική του ανώτερη πορεία.

   Οι λόγοι για τους οποίους ο Φυσικός Ανθρώπινος Άγγελος έχει συστηματικά χειραγωγηθεί από παρασιτικά όντα που βρίσκονται σε Υπηρεσία στον Εαυτό τους, είναι γνωστοί στους περισσότερους που διαβάζουν αυτές τις γραμμές και έχουν προαναφερθεί σε πολλές προηγούμενες ενημερωτικές κοινοποιήσεις μέσα από αυτό το μπλόγκ καθώς και από αμέτρητα άλλα παγκοσμίως. (Ψάξτε για τους Άρχοντες και την ομάδα Χίμαιρα).

   Ένα κύμα Ανθρώπων συμπαρασύρει με τη συνειδητοποιημένη συμπεριφορά του όλο και περισσότερους από εμάς καθημερινά οικειοθελώς δημιουργώντας ένα τσουνάμι Αφυπνισμένων Συνειδητοποιημένων Φυσικών Αγγέλων, οι οποίοι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, αναλόγως τι επιτάσει η ψυχική τους ωριμότητα, ψάχνουν νέους τρόπους να απεγκλωβιστούν αρχικά, και να δημιουργήσουν κατόπιν, το Χρυσό Μέλλον που αναλογεί σε αυτή τη Σφαίρα και τα βασίλειά της.


   Στο παρακάτω κείμενο γίνεται μια απλή περιληπτική αναφορά για το πως μπορούμε σε πρακτικό επίπεδο να σπάσουμε τις ορατές και αόρατες αλυσίδες μας και να απο-προγραμματίσουμε τον εαυτό μας ώστε να είμαστε άπαντες κυρίαρχοι και ηγέτες σε αυτή τη Νέα Γαλαξιακή Κοινωνία που επίκειται, συνυπεύθυνοι για το συνδημιούργημά μας χωρίς να παραδίδουμε τα ηνία της υπάρξεώς μας σε κάποιους άλλους αρνητικούς παράγοντες οι οποίοι μας εξουσιάζουν και μας εκμεταλλεύονται εδώ και χιλιάδες Γήινα χρόνια.


   Όποιος θέλει να ταρακουνήσει τον κόσμο πρέπει να ταρακουνήσει τον εαυτό του πρώτα, όπως έλεγε ο Σωκράτης, δηλαδή, αν θέλεις να αλλάξει ο κόσμος χρειάζεται να αλλάξεις ο ίδιος, όπως είπε κι ο Μαχάτμα Γκάντι.

Θα συμπληρώσω κλείνωντας την εισαγωγή με το παρακάτω:


ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ

ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ

ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ

ΖΟΜΠΙ 1

   Η κοινωνία έχει υποστεί μια μαζική πλύση εγκεφάλου και είναι καιρός για μας να αποπρογραμματίσουμε τους εαυτούς μας, προκειμένου να εμβαπτιστούμε πλήρως στην εξέλιξη της συνείδησης.

  1. ΘΡΗΣΚΕΙΑ

   Αν ένα UFO ήταν να προσγειωθεί στο κατώφλι σας απόψε, σας υπόσχομαι πως οι Εξωγήινοι δεν θα δέχονταν από εσάς δύο πράγματα: μια Βίβλο ή χρήματα.

Η θρησκεία ήταν η μακρύτερη μορφή λειτουργίας νοητικού ελέγχου στον Πλανήτη και έχει υπηρετήσει όχι μόνο για να μας κρατήσει χωριστά, αλλά και για να εξολοθρεύσει τον κόσμο μέσω των πολυάριθμων πολέμων, την Ιερά Εξέταση και τις Σταυροφορίες στο όνομα του «Θεού».

Αυτό που η θρησκεία δεν μας διδάσκει είναι ότι είμαστε ισχυρά, πνευματικά όντα χωρίς αυτή.

   Στους επόμενους λίγους μήνες ή χρόνια, μπορούμε να προσβλέπουμε στην επόμενη μορφή θρησκευτικού ελέγχου του νου, όπου θα παραδέχονται την ύπαρξη των εξωγήινων όντων. Αυτό, βέβαια, δεν θα συμπίπτει με το χρονοδιάγραμμα της Αγίας Γραφής, εκτός αν προσπαθήσουν να πείσουν τους οπαδούς τους ότι οι Εξωγήινοι έχουν επίσης υπάρξει τριγύρω μόνο για τα τελευταία 6.000 χρόνια. Αν αυτό ήταν αλήθεια, τότε γιατί είναι τόσο πολύ πιο προηγμένοι από ό,τι είμαστε εμείς αν είναι σε θέση να ταξιδέψουν έτη φωτός για να μας επισκεφθούν;

   Η πραγματική αλήθεια είναι ότι η Βίβλος είναι απλά μια ιστορία για να σας κρατήσει να ζείτε κάτω από τη δουλοπρέπεια, τον έλεγχο και τη συμμόρφωση, το ίδιο πρότυπο ακριβώς όπως κάθε κυβέρνηση.

Λύση: Ρωτήστε πολλές ερωτήσεις και να περάσετε μέσα σας για απαντήσεις. Είναι καιρός να αναλάβετε τον έλεγχο της ζωής σας αντί να δίνετε την ενέργεια και τη δύναμή σας μακριά σε άλλους.

  1. ΧΡΗΜΑΤΑ

   Όταν συναντάτε τη θρησκεία, βρίσκετε τα χρήματα, καθώς αυτά τα δύο δόγματα στη ζωή είναι παντρεμένα το ένα με το άλλο.

ΖΟΜΠΙ 2

Μέσα σε αυτές τις δύο οντότητες, θα βρείτε επίσης το νόθο θετό τέκνο τους, την κυβέρνηση, καθώς αυτά τα τρία είναι συνεχώς δεμένα μεταξύ τους.

   Συχνά ρωτώ τους ανθρώπους, «Αν δεν υπήρχε τέτοιο πράγμα όπως τα χρήματα, τότε τι θα κάνατε στη ζωή σας;» Αυτό θα σας δώσει μια ιδέα για το ποιός ο σκοπός της ζωής σας θα έπρεπε να είναι, αν δεν είχατε επηρεαστεί από το πανίσχυρο χρήμα.

   Ενώ τα χρήματα μπορούν απλά να θεωρηθούν ως μια άλλη μορφή ενέργειας, ούτε θετική ή αρνητική, επίσης μας κρατούν μακριά από την αλήθεια, τους φυσικούς εαυτούς μας, μαζί με ό,τι είναι πραγματικά σημαντικό στη ζωή μας.

   Είμαστε όλοι οικονομικοί σκλάβοι του συστήματος.

Πόσοι από εμάς δεν εργάζονται 40 και επιπλέον ώρες την εβδομάδα μόνο και μόνο για να βρούμε τον εαυτό μας τόσο στραγγισμένο στο τέλος της ημέρας που δεν θέλουμε να κάνουμε τίποτα άλλο από το να χαλαρώσουμε και να παρακολουθήσουμε τηλεόραση;

   Αυτό σημαίνει ότι εργάζεστε 40+ ώρες, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τον εαυτό σας για το Σαββατοκύριακο.

Στην ουσία, είστε ένας οικονομικός σκλάβος των επιχειρήσεων  για 5 ημέρες σε αντάλλαγμα για 2 ημέρες για τον εαυτό σας.

Μήπως αυτό ακούγεται δίκαιο;

Και πώς ξοδεύετε αυτές τις δύο ημέρες;

Σας βοηθούν να κάνετε αυτόν τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος ή μπορείτε απλά να γεμίσετε τις μπαταρίες σας, ώστε να μπορείτε να πάτε πίσω για να είστε ένας σκλάβος σε αυτές τις εταιρείες που αρχικά στράγγισαν τις μπαταρίες σας;

Λύση:  Ζούμε σε μια κοινωνία που στηρίζεται στα χρήματα για την ύπαρξη.

Μερικοί άνθρωποι είναι σε θέση να απεγκλωβιστούν από το δίκτυο εντελώς, αλλά είναι λίγοι και μακριά μεταξύ τους.

Βρείτε ό,τι είναι αυτό που πραγματικά σας κάνει ευτυχισμένους, και στη συνέχεια να βρείτε τρόπους για να κερδίζετε τα προς το ζην κάνοντας αυτό.

Μπορεί να υπάρξει μια περίοδος που θα πρέπει να δουλέψετε την τρέχουσα εργασία σας, ενώ οικοδομείτε μια νέα καριέρα, αλλά στο τέλος, θα διαπιστώσετε ότι εργάζεστε για τον εαυτό σας που είναι πολύ πιο ευχάριστο από το να δουλεύετε σε κάποια εργασία που μισείτε και για ένα αφεντικό που είναι ένας μλκς. (a*hole)

   Επίσης, να σταματήσουμε να υποστηρίζουμε αυτές τις εταιρείες που μας κρατούν δέσμιους να ζούμε ως οικονομικοί σκλάβοι.

Κάντε τοπικές αγορές.

ΖΟΜΠΙ 3

  1. ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

   Ό,τι έχει κάνει ο άνθρωπος συνέβαλε στην υποβάθμιση της φύσης, καθώς έχουμε μολυσμένο φαγητό, εναέριο χώρο και ύδρευση.

Η φύση θα ήταν πολύ καλύτερα χωρίς εμάς.

   Παρά τους τρόπους μας, η φύση παρέχει μια διέξοδο και μια ευκαιρία για να συνδεθείτε με αυτό που είναι σημαντικό στη ζωή, γιατί χωρίς φύση, δεν υπάρχουμε, τελεία και παύλα.

Λύση:  Πάρτε το χρόνο για να συνδεθείτε με τη φύση.

Βγείτε έξω για μια μεγάλη βόλτα στο δάσος ή στην παραλία.

Ακούστε.

Ατενίστε τα άστρα.

Βρείτε την εσωτερική σας γαλήνη που παρέχει η φύση. Αυτό είναι πολύ πιο γόνιμο από το να σπαταλάτε το χρόνο σας βλέποντας τηλεόραση.

ΖΟΜΠΙ 4

  1. ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

   Μαζί με τη θρησκεία, αυτός είναι ένας από τους μεγαλύτερους χώρους ελέγχου του νου εκεί έξω.

Πόσες φορές έχετε νιώσει ποτέ καλά αφού παρακολουθήσατε τις ειδήσεις;

Αν εντοπίσετε ποιός κατέχει τα μέσα μαζικής ενημέρωσης παγκοσμίως (τηλεόραση, εφημερίδες, ραδιοφωνικούς σταθμούς, περιοδικά, κλπ.), θα διαπιστώσετε ότι υπάρχουν μόνο 6 άνθρωποι στην κορυφή της αλυσίδας και όλοι έχουν Σιωνιστικούς δεσμούς μεταξύ τους, έτσι ώστε ποιές είναι οι πιθανότητες οι ειδήσεις σας να είναι “δίκαιες και αμερόληπτες”;

   Σας αρέσει να έχετε (κυριολεκτικά) προγραμματιστεί στο τι θα πρέπει να τρώτε, να φοράτε, να πίνετε, κλπ. μέσα από τις διαφημίσεις;

   Αυτός είναι ο λόγος ποτέ δεν βλέπουμε ένα εσωστρεφόμενο άτομο σε τηλεοπτικές διαφημίσεις, γιατί περνάει το λάθος μήνυμα σε όσους βρίσκονται στην εξουσία, καθώς αποθαρρύνει τους ανθρώπους από το να κάνουν την αναζήτηση μέσα τους.

Κάθε διαφήμιση δείχνει κάποιον εξωστρεφή με την ομάδα ή τους φίλους του/της που ζουν την πλασματική ζωή που θα πρέπει να ζείτε (μέσα από τα μάτια τους).

Και αυτοί οι άνθρωποι έχουν άνω του μέσου όρου εμφάνιση και απεικονίσουν την επιτυχία, οι οποίοι υποσυνείδητα μας λένε ότι δεν είναι αρκετά καλός ο τρόπος που είμαστε και αν θέλουμε να είμαστε επιτυχημένοι, όμορφοι και να έχουμε φίλους σαν κι αυτούς, τότε θα πρέπει να αγοράσουμε ό,τι προϊόν μας πωλούν. Μήπως αυτό ακούγεται γελοίο;

Είναι, όμως πολλοί άνθρωποι πιάνονται κορόϊδα με αυτό το τέχνασμα, διαφορετικά η διαφήμιση δεν θα υπήρχε.

Λύση: Σταματήστε να βλέπετε τηλεόραση. Εάν δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό, τότε να καταγράφετε τα εκπαιδευτικά προγράμματα και να παρακάμπτετε τις διαφημίσεις.

ΖΟΜΠΙ 5

  1. ΑΠΟΦΥΓΗ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ

  Η μεγαλύτερη δικαιολογία που οι άνθρωποι λένε όταν ρωτούνται γιατί δε διαλογίζονται είναι, «δεν έχω το χρόνο», όμως οι ίδιοι αυτοί άνθρωποι θα σπαταλήσουν ώρες παρακολουθώντας τις αγαπημένες τους τηλεοπτικές εκπομπές.

Μια άλλη δικαιολογία είναι, «δεν μπορώ να καθαρίσω το μυαλό μου.»

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές μορφές διαλογισμού και με τον καιρό, θα είστε σε θέση να διαλογίζεστε σε μια πολυσύχναστη παραλία ή πισίνα, αν πραγματικά το θέλετε.

Υπάρχουν πολλά φυσιολογικά, ψυχολογικά και πνευματικά οφέλη για να κάνετε διαλογισμό.

   Ο διαλογισμός, σας επιτρέπει να συνδεθείτε με τον Ανώτερο Εαυτό σας, ενώ σας δίνει τη σαφήνεια, τη διορατικότητα για την κατεύθυνση και το σκοπό σας όσον αφορά την παρουσία σας εδώ.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι αισθήσεις μας υπερδιεγείρονται με ό,τι άλλο … για να μας κρατήσουν πάρα πολύ απασχολημένους για να συνδεθούμε με τον Ανώτερο Εαυτό μας.

Λύση: Βρείτε το χρόνο να διαλογιστείτε, ακόμα κι αν είναι μόνο για 5-10 λεπτά την ημέρα. Πειραματιστείτε με διαφορετικές τεχνικές διαλογισμού. [Εδώ είναι μία.]

ΖΟΜΠΙ 6

  1. ΤΟΞΙΝΩΜΕΝΑ ΣΩΜΑΤΑ

  Στο πλαίσιο του προγραμματισμού, στα σώματά μας έχουν εισαχθεί πολλές ξένες ουσίες, όπως με τα εμβόλια, τα γενετικά τροποποιημένα προϊόντα (GMO), το φθοριωμένο νερό, τους αεροψεκασμούς (chemtrails), τα σφραγίσματα υδραργύρου στα δόντια, κλπ.

  Υπάρχει λόγος για τον οποίο 55 χώρες έχουν απαγορεύσει τα γενετικά τροποποιημένα προϊόντα (GMO) και γιατί υπάρχει ένας νόμος προστασίας της Monsanto στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, παρακαλώ να εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας σχετικά με τους κινδύνους των γενετικά τροποποιημένων οργανισμών.

   Κάθε μία από αυτές τις ουσίες και τα στοιχεία έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να κρατήσουν τις δυνάμεις μας σε χαμηλά επίπεδα ενώ ρυπαίνουν το σώμα μας, μαζί με τον αέρα, το νερό και τις προμήθειες τροφίμων.

Επιπλέον, κάθε ένα από αυτά τα εισαχθέντα στοιχεία είναι ξένα προς το σώμα μας και δεν μπορεί να είναι καλά για μας.

Οι άνθρωποι θα πουν, «Λοιπόν, έχω φάει γενετικά τροποποιημένα για χρόνια και νιώθω υπέροχα!»

Όταν σε 10 χρόνια από τώρα, θα είναι σε αιμοκάθαρση από νεφρική ανεπάρκεια ή θα χρειάζονται μαζική αφαίρεση καρκινικών όγκων, θα μπορούν να λένε το ίδιο πράγμα;

Λύση:

Κάντε τοπικές αγορές. Οργανικά προϊόντα.

Σταματήστε να αγοράζετε από αλυσίδες καταστημάτων.

Φιλτράρετε το νερό σας, χρησιμοποιήστε την αντίστροφη όσμωση ή αγοράστε καθαρό πόσιμο νερό.

Φυτέψτε βιολογικούς πατροπαράδοτους σπόρους φυτών.

Αντικαταστήστε τα σφραγίσματα υδραργύρου.

Αρνηθείτε τους εμβολιασμούς.

Κάντε έρευνα για ολιστικούς γιατρούς και μεθόδους για να θεραπευθείτε ολιστικά.

  1. ΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

   Το εκπαιδευτικό μας σύστημα είναι μια πλήρης αποτυχία, δεδομένου ότι προτρέπει και οδηγεί ουσιαστικά τα παιδιά μας να γίνουν οικονομικοί σκλάβοι των εταιρειών, ενώ τους αποθαρρύνει να κάνουν ερωτήσεις και να ακολουθήσουν το δικό τους δρόμο.

   Σε γενικές γραμμές, υπήρξε μια «αποχαύνωση» στα εκπαιδευτικά μας συστήματα, διότι δεν είναι προς το συμφέρον των ελεγκτών να έχουν ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας να αναρωτιέται, γιατί τα πράγματα είναι όπως είναι, ούτε είναι προς το συμφέρον τους εμείς να  καταλήξουμε σε καλύτερες λύσεις.

ΖΟΜΠΙ 7

Λύση: 

Εκπαιδεύστε στο σπίτι τα παιδιά σας χωρίς την χορηγία της κρατικής προπαγάνδα.

Διδάξτε τους σε νεαρή ηλικία να έχουν χρόνο για να διαλογιστούν.

Ενθαρρύνετε τις μεταφυσικές ικανότητες στο εσωτερικό τους (ή στον εαυτό σας!).

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

   Πολλοί άνθρωποι, δεν θα δουν ή θα αναγνωρίσουν την πλύση εγκεφάλου και τον προγραμματισμό που έχει εμφανιστεί σε όλη τη διάρκεια των δεκαετιών και αιώνων μέχρι να είναι πολύ αργά.

Πολλοί θα ζήσουν τη ζωή τους, ως οικονομικοί σκλάβοι σε ένα διαλυμένο σύστημα.

   Υπάρχουν επιλογές και λύσεις.

ΖΟΜΠΙ 8

Παρακαλούμε να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο, Σχέδιο Παγκόσμιας Ενότητας :

Αυτό που ο κόσμος χρειάζεται τώρα.

   Βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη καμπή στην ιστορία της ανθρωπότητας.

Η πορεία που βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή δεν είναι βιώσιμη και αναπόφευκτα θα αυτοκαταστραφούμε, καθώς το έχει ήδη κάνει με το ίδιο της το βάρος.

Αυτό που χρειαζόμαστε είναι λύσεις και απαντήσεις, αλλά πρώτα, πρέπει να ξυπνήσουμε από το συλλογικό προγραμματισμό που δεχόμαστε και να εργαστούμε μαζί για να παρέχουμε λύσεις με γνώμονα το συμφέρον της Ανθρωπότητας.

   Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΕ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΡΓΑ

http://in5d.com/how-to-deprogram-yourself/

ΠΗΓΗ

http://arxaiaithomi.gr/

ΛΟΙΠΟΝ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  …………ΒΙΝΤΕΟ ΕΛΛΑΣ – Η ΚΟΙΤΙΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Αναδιφώντας την ιστορία της ανθρωπότητας διακρίνουμε ότι πολλοί λαοί που η κυριαρχία τους επικράτησε για κάποια μικρή ή μεγάλη περίοδος διεκδίκησαν το προνόμιο της πολιτισμικής υπεροχής και πρωτοπορίας της ανθρωπότητας.

Δυστυχώς για τους απογόνους αυτών των λαών, αυτή η προσπάθεια των προγόνων τους αποδείχθηκε μάταιη αφού όσο και αν έγινε προσπάθεια για να καλυφθεί η αλήθεια, οι ιστορικές μαρτυρίες και τα αρχαιολογικά ευρήματα κατέληγαν και καταλήγουν συνεχώς στη αδιαμφισβητούμενη πραγματικότητα.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΗΡΞΕ Η ΚΟΙΤΙΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

Οι Έλληνες μπορούμε να καυχώμαστε για την εθνική αυτή κληρονομιά μας και με υπερηφάνεια να επαναλαμβάνουμε εκείνο που είπε ο πρώτος φιλόσοφος Θαλής «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΛΗΝΑΣ» αλλά ταυτόχρονα να μην αφήσουμε κανένα να καπιλευτεί πλέον το μεγαλείο της πατρίδας μας.

………………………….

Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΣ

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ .

ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙΝ Η ΠΑΤΡΙΣ ΚΑΙ ΣΕΜΝΟΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΓΙΩΤΕΡΟΝ .

ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ  ΤΗΝ  ΠΑΤΡΙΔΑ  ΜΑΣ

ΝΥΝ   ΥΠΕΡ   ΠΑΝΤΩΝ   ΑΓΩΝ

ΚΑΛΗ  ΛΕΥΤΕΡΙΑ

ΚΑΙ  ΕΔΩ  ΤΟ  ΑΡΘΡΟ  :

ΠΟΥ  ΞΕΓΥΜΝΩΝΕΙ  ΤΙ  ΑΚΡΙΒΩΣ  ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ  ΧΩΡΙΣ  ΙΧΝΟΣ  ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑΣ  ΑΛΛΑΓΗΣ   ΣΧΕΔΙΟΥ  ……………….

Άγια κατανάλωση

Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017

ΜΙΑ   ΦΩΤΟ  ΧΙΛΙΕΣ  ΛΕΞΕΙΣ   ΠΟΥ  ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ  ΔΕΙΤΕ  …………

ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ

«O πιο ασφαλής τρόπος για να προστατευτεί μια Κυβέρνηση είναι να αποσπάται η προσοχή της μάζας από επικίνδυνες πολιτικές ιδέες και έντεχνα να κατευθύνεται μόνο προς την κατανάλωση.» .

Ο Μπερνέζ, δίδαξε πρώτος πως η σύνδεση των προϊόντων μαζικής παράγωγης με ασυνείδητες επιθυμίες, .

πείθει τον κόσμο να αγοράζει πράγματα που δεν χρειάζεται.

Πρόεκυψε έτσι μια νέα πολιτική ιδέα για τον έλεγχο της μάζας η όποια υποστήριζε ότι όταν ικανοποιούνται οι ασυνείδητες επιθυμίες του κόσμου, τότε αυτός γίνεται «ευτυχισμένος» και πειθήνιος.

Τότε ακριβώς ξεκίνησε η εποχή του καταναλωτισμού η όποια κυριαρχεί έως σήμερα στον δυτικό κυρίως κόσμο, επηρεάζοντας σταθερά τους φόβους και τις επιθυμίες.

Καθώς η κοινωνία απέρριπτε την προπαγάνδα μετά τον πόλεμο, ο Μπερνέζ επινόησε ένα πιο ελκυστικό όνομα για την κοινωνική εκδοχή της: «Δημοσιές Σχέσεις».

Άρχισε να μελετά επισταμένα τα έργα του θείου του(Φρόυντ) και σύντομα ανακάλυψε ότι δεν χειραγωγεί η πληροφορία τα πλήθη, άποψη που επικρατούσε έως τότε, αλλά το ασυνείδητο.

Ξεκίνησε να πειραματίζεται με το μυαλό της λαϊκής κυρίως τάξης και να μελετά τα συναισθήματα της.

Έδειξε το μεγάλο του ταλέντο στη χειραγώγηση των ασυνείδητων επιθυμιών όταν εταιρίες τσιγάρων του ζήτησαν να διερευνήσει τρόπους να αυξήσουν την πελατεία τους και να πείσει και τις γυναίκες να καπνίσουν, θέαμα που έως τότε θεωρούνταν ταμπού, πράγμα που έκανε.

Έπρεπε να δημιουργηθεί μια νέα νοοτροπία: οι επιθυμίες όφειλαν να ξεπερνούν τις ανάγκες, σημασία είχε να αγοράζει η μάζα προϊόντα που δεν χρειάζεται αλλά που επιθυμεί.

Ο Μπερνέζ, ανέπτυξε διαφορές τεχνικές ώθησης προς τη μαζική κατανάλωση τη δεκαετία του 1920 οι οποίες εφαρμόζονται έως σήμερα.

Συνέδεσε τα προϊόντα με αστέρες του κινηματογράφου, έπεισε τις αυτοκινητοβιομηχανίες να προωθήσουν τα αυτοκίνητα τους ως σύμβολα αρρενωπότητας, ξεκίνησε το «product placement» στις ταινίες.

Το κύμα καταναλωτισμού που ακολούθησε οδήγησε με τη σειρά του στην έκρηξη του χρηματιστήριου καθώς και άδω ενέπλεκα ο Μπερνάρ: δημιούργησε και στήριξε την αντίληψη ότι και η εργατική τάξη μπορούσε να αγοράσει μετοχές δανειζόμενη από τις τράπεζες τις οποίες ο ίδιος εκπροσωπούσε.

Οι άνθρωποι ήθελαν πια να αποκτήσουν η έστω να κατασκευάσουν η να δανειστούν έναν εαυτό, ανεξάρτητο και διαφορετικό απ’ όλους τους άλλους κι αυτή ακριβώς την εικόνα άρχισε να τους πουλάρι η διαφήμιση.

Η παλιότερη ιδέα περί της άξιας του ατόμου, που είχε εισήχθη με τον Διαφωτισμό, συμπληρώθηκε με τη νέα ιδέα πως το άτομο είναι οι επιθυμίες του, και πήρε την αξία θρησκείας στις σύγχρονες κοινωνίες.

Χάρη στις μελετημένες εκστρατείες του Μπερνέζ, οι τεχνικές της διαφήμισης έγιναν το μαγικό ραβδί που μας κρατεί μόνιμος σε μια μαζική και μαγική αυταρέσκεια.

ΒΙΝΤΕΟ

O Αιώνας του Εαυτού (μέρος 1o).flv

Ένα μοναδικό ντοκυμαντέρ του BBC που εξηγεί την πρόσφατη οικονομική κρίση (ΗΠΑ-1929) και τη σημερινή κατάσταση στο κόσμο.

Πώς οι θεωρίες του Σίγκμουντ Φρόιντ χρησιμοποιήθηκαν για τον έλεγχο των λαών, τα δάνεια και την κατανάλωση.

Ένα συγκλονιστικό ντοκυμαντέρ θα σας προβληματίσει, θα σας αποκαλύψει πολλά, πως μας έχουν κοροιδέψει ουκ ολίγες φορές, για τις διαφημίσεις για την (υποτιθέμενη και καλά σκηνοθετημένη) οικονομική κρίση του 2009, θα θυμώσετε, θα απογοητευτείτε!

Η κόρη του Μπερνεζ, Αν Μπερνεζ αναφέρει σχετικά: «Ο πατέρας μου χειραγώγησε τον κόσμο κάνοντας τον να πιστεύει ότι δεν θα είχε πραγματική δημοκρατία χωρίς καπιταλισμό και ελεύθερη αγορά…

Υπαινίσσονταν ότι δημοκρατία και καπιταλισμός ήταν ενωμένα.

Είναι όμως μια μορφή δημοκρατίας που αντιμετωπίζει τους ανθρώπους ως παθητικούς καταναλωτές κι όχι ως ενεργούς πολίτες».

Και συμπληρώνει: «Δεν προστάζει πλέον ο λαός αλλά οι επιθυμίες του.

Ο λαός δε συμμετέχει στη λήψη των αποφάσεων κι έτσι η δημοκρατία περιορίζεται από την ενεργό συμμέτοχη στην παθητική κατανάλωση που κατευθύνεται από ένστικτα και ασυνείδητες επιθυμίες.

Κι όποιος έχει πρόσβαση σε αυτές τις επιθυμίες, θα κάνει το λαό ότι θέλει».

Ο δρόμος είχε πια ανοίξει και μια νέα σελίδα είχε γυρίσει για όλους.

Το ίδιο μοντέλο άρχισε να εφαρμόζεται σε εκατοντάδες άλλες περιπτώσεις, μια νέα επιστήμη γεννήθηκε και ανδρώθηκε, ώσπου έμαθε όλους τους τρόπους να μας «πουλάρι» με άνεση οτιδήποτε, από τσιγάρα και αυτοκίνητα μέχρι τη δημόσια εικόνα προέδρων, ακόμη και τις ίδιες μας τις απόψεις η την επιθυμία μας για πόλεμο η ειρήνη.

Έκτοτε η νέα μέθοδος εξακολουθεί να διαμορφώνει καθημερινά τεχνητές «ανάγκες», να καθορίζει τα ρούχα που φοράμε, την τροφή που προτιμάμε, τα κόμματα που ψηφίζουμε, ακόμη και τις ερωτικές μας προτιμήσεις και πολλές απ’ τις βαθύτερες πεποιθήσεις που νομίζουμε αφελώς για ολότελα δίκες μας…

“…Εκείνοι που χειρίζονται αυτόν τον απαρατήρητο μηχανισμό της κοινωνίας αποτελούν μια αόρατη κυβέρνηση που αποτελεί την πραγματική δύναμη που κυβερνά…»

Πηγή: Απέναντι Όχθη

http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/05/blog-post_8103.html#ixzz4i191R2Jq

ΣΥΝΕΧΙΖΩ  ΛΟΙΠΟΝ  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΦΥΣΗ  ΚΑΙ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ  ΤΟΥ  ΝΟΥ ………

ΚΑΙ  ΠΡΟΣΘΕΤΩ  ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ  –  ΤΗΝ  ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ –  ΤΟΥ  ΝΟΥ ……

Ο  ΝΟΥΣ  ΕΙΝΑΙ  ΟΤΙ   ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ    ΥΠΑΡΧΕΙ  ΣΤΗΝ  ΦΥΣΗ  .

ΒΛΕΠΟΥΜΕ  ΕΝΑ  ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ  ΝΑ  ΕΚΡΙΓΝΕΤΑΙ  ΝΑ  ΞΕΡΝΑΕΙ  ΤΟΝΟΥΣ  ΚΑΥΤΗΣ  ΛΑΒΑΣ,

ΒΛΕΠΟΥΜΕ  ΤΗΝ  ΓΗ  ΝΑ  ΣΕΙΕΤΑΙ  ΑΠΟ  ΣΕΙΣΜΙΚΕΣ   ΑΝΑΤΑΡΑΞΕΙΣ

ΚΑΙ  ΝΑ  ΣΧΙΖΕΤΑΙ  ΣΑΝ  ΧΑΡΤΙ   ΤΟ  ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΟ  ΠΕΤΡΩΜΑ  ………

ΒΛΕΠΟΥΜΕ  ΕΝΑΝ  ΠΥΡΑΥΛΟ  ΜΕ  ΤΟΝΟΥΣ  ΑΤΣΑΛΙΝΟΥ  ΒΑΡΟΥΣ ,

ΝΑ  ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ  ΣΤΟΥΣ  ΑΙΘΕΡΕΣ  ΝΑ  ΠΡΟΣΠΕΡΝΑ  ΤΗΝ  ΓΗΙΝΗ  ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ

ΚΑΙ  ΝΑ  ΠΡΟΧΩΡΑ  ΣΤΟ  ΔΙΑΣΤΗΜΑ  ……………

ΤΑ  ΒΛΕΠΟΥΜΕ  ΟΛΑ  ΑΥΤΑ  ΜΕ  ΔΕΟΣ !

ΚΑΙ  ΟΜΩΣ  ΓΙΑ  ΤΟΝ  ΝΟΥ   ΑΥΤΑ  ΕΙΝΑΙ  ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ………….

Ο  ΝΟΥΣ   ΕΙΝΑΙ  ΤΟ  ΟΧΗΜΑ  ΤΗΣ  ΨΥΧΗΣ  !

ΤΟ  ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ   ΜΕΣΟΝ   ΓΙΑ  ΝΑ  ΦΤΑΣΕΙ  ΣΤΟ  ΓΗΙΝΟ  ΠΕΔΙΟ  ,

ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ  ΑΠΟ  ΑΝΑΡΙΘΜΗΤΑ  ΣΥΜΠΑΝΤΑ   ΜΕΧΡΙ  ΝΑ  ΚΑΤΑΛΙΞΗ  ΕΔΩ  ΣΤΗ  ΓΗ ………..

ΚΑΙ  ΜΟΝΟ  ΜΕ  ΤΗΝ  ΙΔΙΑ  ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ  ,

ΕΧΕΙ  ΝΑ  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΩΡΑ  ΤΗΣ  ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ  !

(  Η  ΣΥΝΕΧΕΙΑ  ΔΕΝ  ΕΙΝΑΙ  ΤΟ  ΘΕΜΑ  ΜΑΣ .  )

ΑΠΛΑ   ΤΑ  ΛΕΜΕ  ΟΛΑ  ΑΥΤΑ  ΓΙΑ  ΝΑ  ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ

ΟΤΙ  ΗΡΘΕ  Ο  ΚΑΙΡΟΣ  ΝΑ  ΕΠΩΦΕΛΗΘΟΥΜΕ  ΑΠΟ  ΟΛΕΣ  ΤΙΣ  ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ

ΠΟΥ  ΕΧΟΥΜΕ  ΣΑΝ  ΟΝΤΑ  ,

ΚΑΙ  ΝΑ  ΜΗ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ  ΟΛΟΙ  ΑΥΤΟΙ  ΝΑ  ΜΑΣ

ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΝ ………………….

ΟΙ  ΑΝΑΓΚΕΣ  ΓΙΑ  ΕΝΑ  ΣΩΣΤΟ  ΥΓΕΙΕΣ  ΤΡΟΠΟ  ΖΩΗΣ  ΕΙΝΑΙ  ΑΠΛΕΣ ………….

ΜΕ    ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΕΣ     ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ  ΛΟΓΩ  ΑΚΡΑΤΗΣ  ΑΠΛΗΣΤΙΑΣ   ΟΙ  ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ  ΕΦΤΙΑΞΑΝ  ΕΝΑ  ΜΟΝΤΕΛΟ  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΠΟΥ  ΔΕΝ  ΜΑΣ  ΗΤΑΝ  ΑΝΑΓΚΑΙΟ …..

ΚΑΙ  ΜΕ  ΤΙΣ  ΓΝΩΣΤΕΣ  ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ  ΣΕ  ΟΛΑ  ΤΑ  ΕΠΙΠΕΔΑ ……………..

ΤΟ  ΜΟΝΟ  ΟΦΕΛΟΣ    ΗΤΑΝ  ΓΙΑ  ΤΟΥΣ  ΙΔΙΟΥΣ  ΓΙΑ   ΤΗΝ   ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ  ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΟΥΣ

ΜΕ  ΔΟΛΟ  ΜΑΣ  ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ  ΚΑΙ  ΤΟΥΣ  ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΑΜΕ  ΓΗ  ΚΑΙ  ΥΔΩΡ  …..

ΚΑΙ  ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ   ΜΕ  ΜΙΑ   ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΗ  ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ  !

ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΟΙ  ΑΚΟΜΑ  ΚΑΙ  ΓΙΑ  ΤΑ  ΠΙΟ  ΒΑΣΙΚΑ  ΑΠΟ ΤΟΥΣ  ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ  ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ  ΜΑΣ !

ΜΑΣ  ΑΡΠΑΖΟΥΝ  ΤΟΣΕΣ  ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ  ΠΟΥ  ΘΑ   ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ  ΝΑ  ΕΧΟΥΜΕ ,

ΜΕ  ΑΥΤΟ  ΤΟ  ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΟΠΛΟ  ΜΑΣ  ΣΤΟ  ΚΟΣΜΟ  ΔΗΛΑΔΗ  ,

ΤΟΝ  ΝΟΥ !  !  !

ΚΑΙ  ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ  ΓΙΑΤΙ  ΞΕΚΙΝΗΣΑ  ΟΛΗ  ΑΥΤΗΝ  ΤΗΝ  ΑΝΑΡΤΗΣΗ ,

(       Ο  ΝΟΥΣ  ΕΙΝΑΙ  ΚΑΚΟΣ  ΑΦΕΝΤΗΣ     )

ΕΑΝ  ΚΥΡΙΑΡΧΕΙΤΑΙ  ΑΠΟ  ΤΙΣ  ΠΕΝΤΕ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ  π.χ  ΤΣΟΓΟ , ΙΝΤΕΡΝΕΤ  ,  ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛ. , ΠΟΥ  ΚΡΑΤΟΥΝ  ΜΕ  ΝΗΜΑΤΑ  ΟΙ  ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ  ,

ΚΑΙ  ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ   ΣΤΟ  ΠΛΕΟΝ  ΣΟΒΑΡΟ  ΟΛΩΝ…………………

ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΔΟΜΗ  ΤΟΥ  Ο  ΝΟΥΣ  ΕΙΝΑΙ  ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ  ΝΑ  ΓΕΝΝΑ  ΣΚΕΨΕΙΣ ,

ΟΠΩΣ  Η  ΔΟΜΗ  ΤΩΝ  ΠΝΕΥΜΟΝΩΝ  ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ  ΧΩΡΙΣ  ΕΜΕΙΣ  ΝΑ  ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ,

ΟΠΩΣ  Η  ΚΑΡΔΙΑ  ΠΟΥ  ΧΤΥΠΑ  ,

ΜΕΧΡΙ  ΝΑ  ΑΠΟΧΩΡΙΣΟΥΜΕ  ΑΠΟ  ΤΟ  ΦΥΣΙΚΟ  ΜΑΣ  ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ  (  ΤΟ  ΣΩΜΑ ),

ΟΤΑΝ  ΛΟΙΠΟΝ  ΑΥΤΟΙ  ΔΕΝ  ΑΦΗΝΟΥΝ ,

ΑΥΤΗ  ΤΗΝ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ  ΤΗΣ  ΣΥΝΕΧΟΥΣ  ΓΕΝΝΗΣΗΣ   ΣΚΕΨΕΩΝ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΚΑΝΟΝΙΚΗ

ΦΥΣΙΚΗ  ΠΟΡΕΙΑ  ΤΟΥ  ΝΟΥ  ,

ΜΕ   ΤΟΝ  ΜΗ  ΥΓΕΙΟΥΣ  ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟ ΝΟΥ  …………….

ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ  ΕΝΑΝ  ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ  ΚΑΚΟ  ΑΦΕΝΤΗ  ΕΝΑΝΤΙΟΝ  ΜΑΣ …………….

(    ΤΟ  ΔΩΡΟ  ΤΗΣ  ΦΥΣΗΣ  ΕΙΝΑΙ  Ο  ΝΟΥΣ  ΝΑ  ΕΙΝΑΙ  –  ΚΑΛΟΣ   ΥΠΗΡΕΤΗΣ  ΜΑΣ  !  !  !  )

ΤΟ ΔΩΡΟ  ΠΟΥ  ΕΔΩΣΕ  ΤΟ  ΣΥΜΠΑΝ  ΜΕΣΩ  ΤΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ  ΠΟΥ  ΤΟ  ΕΠΩΦΕΛΗΘΗΚΕ

Η  ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ  ΗΤΑΝ  :

ΤΗΝ  ΔΥΝΑΜΗ  ΤΗΣ  ΣΚΕΨΗΣ !  !  !

ΑΥΤΟ  ΤΟ  ΔΩΡΟ   ΠΟΥ  ΦΕΡΘΗΚΑΝ   ΑΓΝΩΜΟΝΕΣ  ΟΛΟΙ  ΑΠΕΝΑΝΤΙ  ΤΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ

ΜΕ  ΟΛΑ   ΟΣΑ   ΕΙΝΑΙ  ΓΡΑΜΜΕΝΑ  ΠΙΟ  ΠΑΝΩ  ΤΑ  ΕΧΟΥΝ  ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ

ΑΠΟ  ΤΑ  ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ  ΟΝΤΑ  ΓΙΑ  ΝΑ  ΕΙΝΑΙ  ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΕΠΑΝΩ  ΤΟΥΣ ………..

ΚΑΙ   ΕΝΩ  ΕΧΟΥΝ  ΤΗΝ  ΓΝΩΣΗ  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΣΩΣΤΗ  ΔΟΜΗ  ΤΟΥ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ  ΤΟΥΣ  ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ   ΠΟΥ  ΓΙ ΄ΑΥΤΟ  ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ    ΜΕΣΑ   ΑΠΟ  ΤΟΥΣ  ΦΟΡΟΥΣ  ΜΑΣ ,

ΔΗΛΑΔΗ  ΑΥΤΟ  :

ΒΙΝΤΕΟ

ΜΕ  ΤΟ  ΒΙΝΤΕΟ  ΑΥΤΟ  ΜΑΘΑΙΝΕΙ  ΚΑΘΕ  ΕΛΛΗΝΑΣ

ΟΣΑ  ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ  ΓΙΑ  ΝΑ  ΕΙΝΑΙ  ΕΛΛΗΝΑΣ !

ΥΣ.

ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ  ΑΠΟΛΥΤΗ  ΠΡΟΣΟΧΗ ,

ΜΕΧΡΙ  ΤΟ  ΤΕΛΟΣ !

ΒΙΝΤΕΟ

OLYMPUS  GAIA ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΝΩΝ

ΑΣ  ΞΑΝΑΘΥΜΗΘΟΥΜΕ   ΟΤΙ  :

Η κόρη του Μπερνεζ, Αν Μπερνεζ αναφέρει σχετικά: «Ο πατέρας μου χειραγώγησε τον κόσμο κάνοντας τον να πιστεύει ότι δεν θα είχε πραγματική δημοκρατία χωρίς καπιταλισμό και ελεύθερη αγορά…

Υπαινίσσονταν ότι δημοκρατία και καπιταλισμός ήταν ενωμένα.

Είναι όμως μια μορφή δημοκρατίας που αντιμετωπίζει τους ανθρώπους ως παθητικούς καταναλωτές κι όχι ως ενεργούς πολίτες».

Και συμπληρώνει: «Δεν προστάζει πλέον ο λαός αλλά οι επιθυμίες του.

Ο λαός δε συμμετέχει στη λήψη των αποφάσεων κι έτσι η δημοκρατία περιορίζεται από την ενεργό συμμέτοχη στην παθητική κατανάλωση που κατευθύνεται από ένστικτα και ασυνείδητες επιθυμίες.

Κι όποιος έχει πρόσβαση σε αυτές τις επιθυμίες, θα κάνει το λαό ότι θέλει».

ΚΑΙ  ΟΠΩΣ  ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ  ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΑΝΑΡΤΗΣΗ :  Άγια κατανάλωση    http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/05/blog-post_8103.html#ixzz4i191R2Jq

ΓΙΝΕΤΑΙ   ΠΙΑ  ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ  ΟΤΙ  ΤΟ  ΟΠΩΣ   ΕΧΟΥΝ   ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙ  ΤΟΥΣ  ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ,  ΠΩΣ  ΘΑ  ΓΙΝΕΙ  ΑΠΟ  ΤΟΝ  ΤΟΣΟ  ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ  ΤΡΟΠΟ  ΣΥΝΗΘΕΙΩΝ ,

ΠΟΥ  ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ  ΜΙΑ  ΑΠΟ  ΤΙΣ  ΒΑΣΙΚΕΣ  ΚΑΚΕΣ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ  ΤΟΥ  ΝΟΥ  ΠΟΥ  ΕΙΝΑΙ :

Η  ΝΟΗΤΙΚΗ  ΟΚΝΗΡΙΑ !

ΜΕ  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ  ΤΗΝ  ΑΝΑΒΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ  ,

ΠΟΥ  ΕΙΝΑΙ  Ο  ΕΧΘΡΟΣ  ΤΗΣ  ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ  ΠΡΟΟΔΟΥ ; ; ;

ΚΑΙ  ΠΩΣ  ΑΠΟ  ΓΡΑΦΙΑΣ  ΝΑ  ΓΙΝΕΙΣ  ΣΚΑΦΤΙΑΣ  ; ; ;

ΚΑΙ  ΠΩΣ  ΑΠΟ  ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΟΣ , ΝΑ  ΓΙΝΕΙΣ  ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ  ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ  ΕΚΦΑΝΣΕΙΣ  ΖΩΗΣ; ; ;

ΤΟ  ΣΤΡΑΒΑ  ΜΕΓΑΛΩΜΕΝΟ  ΔΕΝΔΡΟ  ΠΩΣ  ΝΑ  ΙΣΙΩΣΕΙ ; ; ;

( ΚΑΙ  ΟΠΩΣ  ΛΕΕΙ  ΣΤΟ  ΑΡΘΡΟ  Και συμπληρώνει: «Δεν προστάζει πλέον ο λαός αλλά οι επιθυμίες του. )

ΚΑΙ  ΜΑΘΕΤΕ  ΟΤΙ  Ο  ΝΟΥΣ  ΓΙΑ  ΝΑ   ΜΗ  ΧΑΣΕΙ   ΤΙΣ  ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ  ΠΟΥ  ΤΟΥ  ΕΧΟΥΝ  ΕΠΙΒΑΛΕΙ   ΜΕ  ΧΡΟΝΩΝ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ  ΝΑ  ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ  ΕΙΝΑΙ  ΙΚΑΝΟΣ  ΝΑ  ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ  ΤΑ  ΠΑΝΤΑ  …………………………

ΗΡΘΕ  Η  ΩΡΑ  ΤΗΣ  ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ  ΜΑΣ   !

ΔΕΝ  ΘΕΛΟΥΝ  ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ   ΓΗΓΕΝΕΙΣ   ΕΛΛΗΝΕΣ !  !  !

ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ   ΤΟΥΣ  ΕΠΙΔΙΩΞΗ    ΕΙΝΑΙ   ΤΟ   ΣΧΕΔΙΟ  ΤΟΥΣ  ΣΤΟ  ΝΑ  ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ  ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΑ    ΖΟΜΠΙ ….

ΑΛΛΑΞΕ  ΤΟΥΣ  ΤΑ  ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ  ΣΧΕΔΙΑ  ΕΝΑΝΤΙΟΝ  ΣΟΥ ,

ΕΝΑΝΤΙΟΝ  ΤΩΝ  ΑΠΟΓΟΝΩΝ   ΣΟΥ    ,

ΤΙΜΗΣΕ  ΤΟΥΣ  ΑΓΩΝΕΣ  ΤΩΝ  ΠΡΟΓΟΝΩΝ  ΜΑΣ  !

ΚΑΙ  ΠΑΝΩ  ΑΠΟ  ΟΛΑ  ΣΕΒΑΣΜΟ  ΣΤΗΝ  ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ  ΥΠΟΣΤΑΣΗ  ΣΟΥ………….

ΕΙΜΑΣΤΕ  ΨΥΧΕΣ  ΠΟΥ  ΒΙΩΝΟΥΜΕ  ΜΙΑ  ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ  ΕΜΠΕΙΡΙΑ  !

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ  ΝΑ  ΜΕΝΕΤΕ  ΣΕ  ΖΟΜΠΙ  ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ …………

ΑΙΩΝΕΣ  Η  ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ  ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ  ΜΕ  ΤΗΝ  ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ  ΝΑ  ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ

ΟΤΙ  ΑΞΙΖΕΙ  ΤΟ  ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΛΛΩΣΤΕ  Ο  ΠΛΑΝΗΤΗΣ  ΜΑΣ  ΕΙΝΑΙ  Η  ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ  !

ΖΩΝΤΑΝΕΨΤΕ   ΚΑΙ  ΖΩΝΤΑΝΕΨΤΕ  ΚΑΙ  ΑΛΛΟΥΣ  …………

ΟΧΙ  ΑΛΛΑ  ΖΟΜΠΙ …………….

ΤΙ  ΚΑΛΥΤΕΡΟ  ΑΠΟ  ΤΟ  ΝΑ  ΔΕΙΣ  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ  ΤΙ  ΕΣΤΙ  ΑΥΤΟΧΘΩΝ  ΕΛΛΗΝ :  :  :

ΕΧΕΙΣ   ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ  !   !   !

ΕΡΕΥΝΗΣΕ  !  !  !

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ …………….

ΚΑΛΗ  ΛΕΥΤΕΡΙΑ

Με πολύ αγάπη, από τον ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ! 

ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ καλή δύναμη!

http://arxaiaithomi.gr

Μοιραστείτε το!

3 comments to ΟΤΙ και να κάνουν, οι γενίτσαροι και οι ανθέλληνες πατρίδα μου, η ΕΛΛΑΔΑ θα είναι η ΜΑΝΑ της ΓΗΣ!!!

  • .
    .
    .
    .
    ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΤΙ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΕΓΚΛΕΓΜΕΝΩΝ ( ΕΛΛΗΝΩΝ ) ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΒΑΥΑΡΩΝ …………………………………….
    …………………
    .
    .
    .
    Ανέκδοτο : Ο Έλληνας στην κόλαση
    .
    .
    http://www.makeleio.gr/wp-content/uploads/2017/05/33995dc231a9630fdde46d3a4b566681.jpg

    .
    .

    «Ένας Έλληνας πεθαίνει και φτάνει στη ρεσεψιόν της Κόλασης.
    Ο υπάλληλος του ανακοινώνει ότι επειδή είναι υπήκοος χώρας-μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μπορεί να διαλέξει μία από τις κολάσεις των χωρών-μελών.
    Σκέφτεται λίγο και αποφασίζει να πάει στη Γερμανική:
    – «Οργανωμένη χώρα», λέει, «τόσα χρόνια στην Ελλάδα, τι κατάλαβα από οργάνωση και υπηρεσίες; Mου βγάλανε το λάδι. Τουλάχιστον, ας…
    πάρω μυρωδιά του τι σημαίνει Ευρώπη, έστω και στην κόλαση».
    Φτάνει λοιπόν μπροστά στην πύλη της γερμανικής κόλασης. Μαύρο μάρμαρο, καλογυαλισμένο, σιδερένια πύλη, και ψηλά γράφει με μεγάλα γράμματα ΚΟΛΑΣΗ στα γερμανικά. Χτυπάει. Του ανοίγει ένας άψογα ντυμένος υπάλληλος και τον ρωτά τι θέλει.
    – «Να δω πώς είναι», του απαντά εκείνος.
    – «Ούτε να το σκέφτεστε κύριε!», του απαντά ο υπάλληλος! «Όλη την ημέρα μας δέρνουνε με κάτι τεράστια μαστίγια και το βράδυ μας βάζουν σε κάτι τεράστια βαρέλια γεμάτα σκατά!!! Φρίκη! Φρίκη! Εγώ σας λέω να μη μείνετε».
    Όπου φύγει-φύγει ο Έλληνας.
    Στη συνέχεια δοκιμάζει τις υπόλοιπες κολάσεις, τα ίδια. Έτσι απογοητευμένος, καταφεύγει στην έσχατη λύση, την ελληνική κόλαση! Φτάνει λοιπόν έξω από την πύλη. Μία πύλη εγκαταλειμμένη, βρώμικη, όπου στο ψηλότερο σημείο της υπάρχει με μεγάλα φωσφορίζοντα γράμματα η λέξη ΚΟΛΑΣΗ. Το Κ και το Λ μάλιστα, δεν ανάβουν γιατί έχουν καεί τα λαμπάκια. Έτσι η επιγραφή γράφει ΟΑΣΗ.
    – «Ελληνική ανοργανωσιά…», μουρμουρίζει.
    Όσο πλησιάζει, ακούει κάτι περίεργους θορύβους… Μοιάζουν με μουσική. Πλησιάζει περισσότερο. Η μουσική πλέον ακούγεται ολοκάθαρα. Μπουζούκια, μπαγλαμάδες κλπ. Χτυπάει… Του ανοίγει ένας τύπος κρατώντας μία μπουκάλα στο χέρι, τύφλα στο μεθύσι, και τον ρωτά τι θέλει.
    – «Ήρθα να δω πώς είναι», του λέει και βάζει το κεφάλι του μέσα.
    Τραπέζια, πολύ κάπνα, κάτι γκόμενες χορεύουν πάνω στα τραπέζια τσιφτετέλια, νταούλια… Γενικώς, μπάχαλο.
    Τρελαίνεται ο τύπος:
    – «Καλά ρε φίλε, τι γίνεται εδώ;»
    – «Aσε φίλε, χάλια!», του λέει ο μεθυσμένος. «Η κατάσταση είναι δραματική εδώ πέρα. Μας δέρνουν όλη μέρα με κάτι τεράστια μαστίγια και το βράδυ μας βάζουν σε κάτι τεράστια βαρέλια με σκατά.
    – «Πλάκα μου κάνεις;;;», απαντάει ο πεθαμένος. «Εδώ πίνετε και γλεντάτε!»
    – «Εεε, ξέρεις πώς είναι μωρέ εδώ στην Ελλάδα… Τη μία δεν έχουμε σκατά, την άλλη χαλάνε τα μαστίγια…

    http://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%b1%ce%bd%ce%ad%ce%ba%ce%b4%ce%bf%cf%84%ce%bf-%ce%bf-%ce%ad%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b1%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%ba%cf%8c%ce%bb%ce%b1%cf%83%ce%b7/
    .
    .
    .
    ΒΙΝΤΕΟ
    .
    .

    Γ. Κοντογιώργης – «Ελλάδα: το πολιτικό πρόβλημα ως απομειωτής ασφαλείας της χώρας – 25.5.2017
    .
    .
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=9NLxBObiJXw
    .
    .
    .
    Δημοσιεύτηκε στις 26 Μαΐ 2017
    .
    Εισήγηση του Καθηγητή Πολιτικής Επιστήμης και πρώην Πρύτανη του Παντείου Πανεπιστημίου κ. Γιώργου Κοντογιώργη με θέμα «Ελλάδα:
    .
    το πολιτικό πρόβλημα ως απομειωτής ασφαλείας της χώρας», η οποία έγινε στις 25.5.2017 στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Δημοσίου Δικαίου (EPLO) στην Αθήνα, στο πλαίσιο Διεθνούς Συνεδρίου με θέμα “Σύγχρονες γεωπολιτικές αναγνώσεις στην Ευρύτερη Μέση Ανατολή:
    .
    Ασφάλεια, Οικονομία, Πολιτική, Πολιτισμός”,
    .
    το οποίο διοργάνωσε το Τμήμα Τουρκικών Σπουδών
    .
    και Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών του ΕΚΠΑ,
    .
    με την οργανωτική υποστήριξη του EPLO.
    .
    .
    .
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ …………………
    .
    .
    .

    • .
      .
      .
      ΒΙΝΤΕΟ
      .
      .
      .
      Γ. ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΣ-«ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΥ»
      .
      .
      .
      https://www.youtube.com/watch?v=lS1qkJgtGe0
      .
      .
      .
      Δημοσιεύτηκε στις 24 Μαΐ 2017
      .
      Ἐπιλεγμένα ἀποσπάσματα ἀπὸ I) συνέντευξη τοῦ καθηγητοῦ Πολιτικῆς Ἐπιστήμης καὶ πρώην Πρυτάνεως τοῦ Παντείου Πανεπιστημίου, κυρίου Γεωργίου Κοντογιώργη, στὶς 19 Μαΐου 2017 στὸν δημοσιογράφο Σπῦρο Γκουτζάνη. Ἀπὸ Τηλεοπτικὴ ἐκπομπὴ τοῦ «Κόντρα Τσάνελ» τὴν ὁποία μπορεῖτε νὰ παρακολουθήσετε ἐδῶ : (http://contogeorgis.blogspot.gr/2017/…)
      .
      Καὶ ΙΙ) συζήτηση στὴν βουλὴ στὶς 19/5/2017 γιὰ τὴν ψήφιση ἑνὸς ἀκόμα ἐπαίσχυντου νομοσχεδίου. Παραγωγή: Βουλή – Τηλεόραση (https://www.youtube.com/watch?v=fh4ly…)
      .
      Ἐξ ἴσου ἐνδιαφέρον σύνδεσμος στὸν ὁποῖο μέσῳ τῆς ἱστορικῆς διαδρομῆς/ἀναδρομῆς, διαπιστώνουμε ὅτι σήμερα δημιουργούνται οἱ ἴδιες προϋποθέσεις γιὰ τὴν ὑπονόμευση τῆς ἐσωτερικῆς συνοχῆς σὲ πολλὰ ἐπίπεδα• δημογραφικό, πολιτισμικό, οἰκονομικό.(https://www.youtube.com/watch?v=9NLxB…)
      ____________________________________
      Ἡ ἐπεξεργασία καὶ σύνθεσι ἔγινε μὲ τὰ προγράμματα, Free YouTube Downloader & Movie Maker.
      .
      Στὴν κεντρικὴ εἰκόνα τοῦ ὀπτικοακουστικοῦ, ἡ γελοιογραφία εἶναι τοῦ Ν. Καστανάκη στὰ 1928 μὲ θέμα τὰ φοροεισπρακτικὰ μέτρα τῆς κυβερνήσεως Ζαΐμη καὶ στοὺς τίτλους τέλους τοῦ ΑΡΚΑ.
      .
      Τὸ τραγούδι ὀνομάζεται “Gortoz a ran ” σὲ ἐλεύθερη μετάφραση σημαίνει «Ἀναμένω». Ὁ συνθέτης του, Denez Prigent, τὸ ἑρμηνεύει μὲ τὴν Lisa Gerrard.
      .
      Κ.Χ. 25 Μαΐου 2017
      .
      .
      .
      ΚΑΙ Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ……………………
      .
      .
      .

      • .
        .
        .
        ΒΙΝΤΕΟ
        .
        .
        .
        Γ.ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΣ-ΤΟ ΕΠΙΒΛΗΘΕΝ ΕΚΦΥΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΡ ΑΝΩ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ
        .
        .
        .
        https://www.youtube.com/watch?v=mrhxLVQFJCY
        .
        .
        .
        Δημοσιεύτηκε στις 26 Μαΐ 2017
        .
        Παρακολουθήσατε ἐπιλεγμένα ἀποσπάσματα ἀπὸ συνέντευξη τοῦ καθηγητοῦ Πολιτικῆς Ἐπιστήμης καὶ πρώην Πρυτάνεως τοῦ Παντείου Πανεπιστημίου, κυρίου Γεωργίου Κοντογιώργη, στὶς 19 Μαΐου 2017 στὸν δημοσιογράφο Σπῦρο Γκουτζάνη.
        .
        Πηγή, τηλεοπτικὴ ἐκπομπὴ τοῦ «Κόντρα Τσάνελ» τὴν ὁποία μπορεῖτε νὰ παρακολουθήσετε ἐδῶ 🙁http://contogeorgis.blogspot.gr/2017/…).
        .
        Ἐξ ἴσου ἐνδιαφέρον σύνδεσμος στὸν ὁποῖο μέσῳ τῆς ἱστορικῆς διαδρομῆς/ἀναδρομῆς, διαπιστώνουμε ὅτι σήμερα δημιουργούνται οἱ ἴδιες προϋποθέσεις γιὰ τὴν ὑπονόμευση τῆς ἐσωτερικῆς συνοχῆς σὲ πολλὰ ἐπίπεδα• δημογραφικό, πολιτισμικό, οἰκονομικό.(https://www.youtube.com/watch?v=9NLxB…)
        .
        Τὸ μουσικὸ θέμα τέλους, ἀνήκει στὴν «Ἀμφίστομη Φάλαγγα» καὶ ἔχει τίτλο «Μαῦροι αἰῶνες».
        ____________________________________
        Ἡ ἐπεξεργασία καὶ σύνθεσι ἔγινε μὲ τὰ προγράμματα, Free YouTube Downloader & Movie Maker. Κ.Χ 26 Μαΐου 2017
        .
        .
        .
        .
        ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΤΙ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΕΣΜΟΥΣ ΣΥΝΟΧΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ …………
        .
        ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ………….
        .
        ΒΙΝΤΕΟ
        .
        .
        Γ. Κοντογιώργης – Πολιτικό σύστημα και τρομοκρατία (Β) – 29.5.2017
        .
        .
        .
        https://www.youtube.com/watch?v=57YMT9wG620
        .
        .
        .
        Δημοσιεύτηκε στις 30 Μαΐ 2017
        .
        Ο Καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης και πρώην Πρύτανης του Παντείου Πανεπιστημίου κ. Γιώργος Κοντογιώργης στις 29.5.2017 στον ραδιοφωνικό σταθμό ALPHA Radio 88.6 της Καβάλας και στον δημοσιογράφο Νίκο Χαζαρίδη.
        .
        .
        .
        .
        .
        ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΙΜΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ …………… ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ……………
        .
        .
        Κάτι συμβαίνει με τους Σύριους πρόσφυγες στην Τουρκία!

        .
        .
        .

        Οι Σύριοι πρόσφυγες στην Τουρκία υπολογίζονται στα 3 εκατομμύρια και ζουν σε άθλιες συνθήκες. Δείτε τι μεθοδεύει η Άγκυρα
        .
        Γράφει ειδικός συνεργάτης
        .
        Στις Τουρκικές επαρχίες Χατάι και Αδάνων (στα σύνορα με την Βόρεια Συρία),- οι οποίες και φιλοξενούν μεγάλο αριθμό Σύριων προσφύγων- έχει ξεκινήσει η διαδικασία αφαίρεσης κάθε αραβικού συμβόλου από δημόσιους χώρους, και από καταστήματα, τα οποία επιχειρούσαν μέσω αυτών να προσελκύσουν πελάτες.
        .
        Η διαδικασία απομάκρυνσης γίνεται με την αιτιολογία της προστασίας της τουρκικής γλώσσας και της αισθητικής (οπτική ρύπανση).
        .
        Αξίζει να σημειωθεί το γεγονός πως ορισμένοι Σύριοι πρόσφυγες στις περιοχές αυτές έχουν αναπτύξει μικρή εμπορική δραστηριότητα και επιχειρούν μέσα από την χρήση αραβικών συμβόλων να προσελκύσουν αραβόφωνους πελάτες.
        .
        H Τουρκία σήμερα “φιλοξενεί” περίπου 3.500.000 πρόσφυγες από τους οποίους τα 3.000.000 είναι κυρίως από την Συρία, οι 384.000 εξ αυτών βρίσκονται στην επαρχία Χατάι.
        .
        Οι γεωπολιτικές ανακατατάξεις στην Συρία, ο εκλογικός χάρτης ως διαμορφώθηκε κατά το πρόσφατο δημοψήφισμα της συνταγματικής αναθεώρησης αλλά και η επικείμενη τριπλή εκλογική αναμέτρηση του 2019 (βουλευτικές-προεδρικές και δημοτικές) τους μετατρέπουν πλέον σε ένα πολύ κρίσιμο-χρήσιμο παράγοντα για το τουρκικό γίγνεσθαι.
        .
        Το καθεστώς Ταγίπ Ερντογάν μέσα από μια σειρά διαδικασίες έχει δρομολογήσει την απόδοση της τουρκικής ιθαγένειας σε Σύριους πρόσφυγες μετά την πενταετή μόνιμη παραμονή στην Τουρκία.
        .
        Υπολογίζεται έτσι πως το 2019 περί τους 1.900.000 πρόσφυγες Σύριοι θα έχουν αποκτήσει την τουρκική ιθαγένεια.
        .
        Η απόδοση της συναρτάται άμεσα πέρα από την φήμη και τον πλούτο του κάθε ενδιαφερόμενου, και με τις πολιτικές πεποιθήσεις του, καθώς και με την στάση του έναντι του καθεστώτος Ασαντ.
        .
        Σε όσους διάκεινται φιλικά προς την Τουρκική αντιπολίτευση και προς το καθεστώς Ασαντ η απόδοση ιθαγένειας κωλυσιεργεί χαρακτηριστικά.
        .
        Στο δημοψήφισμα της 16ης Απριλίου υπέρ της συνταγματικής αναθεώρησης ψήφισαν 25.157.463 και κατά 23.779.141 άτομα, δηλαδή μια διαφορά περί τους 1,380.000 ψήφους.
        .
        Η εκλογική δεξαμενή των Σύριων προσφύγων κατά συνέπεια αποτελεί μεγάλο δέλεαρ για τα πολιτικά κόμματα της Τουρκίας.
        .
        Στα στρατόπεδα συγκέντρωσης προσφύγων στην Τουρκία ζει και διαβιεί περίπου το 10% των Σύριων προσφύγων.
        .
        Η μεγάλη μάζα τους είναι διασκορπισμένη στην Τουρκία κυρίως σε μεγάλα αστικά κέντρα ( Γκαζιαντέπ, Κιλίς, Σανλίουρφα, Άδανα, Οσμανίγιε, Κωνσταντινούπολη).
        .
        Σε ό,τι αφορά την Κωνσταντινούπολη αναφέρεται πως είναι συγκεντρωμένοι στην ασιατική πλευρά της πόλης αμείβονται με ποσό μέσους μισθούς πολύ χαμηλότερους από τον μέσο μισθό των Τούρκων, μισθούς οι οποίοι αδυνατούν να τους επιτρέψουν να εξασφαλίζουν τα στοιχειώδη για την επιβίωση τους.
        .
        Σημειώνεται επίσης πως χωρίς προηγούμενη άδεια από το τουρκικό κράτος κανείς Σύριος πρόσφυγας δεν μπορεί να μετακινηθεί εντός τουρκικής επικράτειας ή να αλλάξει τόπο εργασίας.
        .
        Παράλληλα ανθεί και το φαινόμενο της μαύρης (παράνομης) εργασίας και της ενοικίασης τους. Για την επαρχία Χατάι ένα κρίσιμο γεωπολιτικό χώρο για την Τουρκία αναφέρεται πως η πλειοψηφία των Σύριων προσφύγων ζουν υπό άθλιες συνθήκες.
        .
        Φέρεται να έχουν ως κύρια πηγή εισοδήματος το κοινωνικό βοήθημα των 100 λιρών Τουρκίας (περί τα 28$) το οποίο χορηγεί το τουρκικό κράτος (μέρος της βιομηχανίας κοινωνίας προστασίας του τουρκικού καθεστώτος για την υφαρπαγή της συναίνεσης ευρύτερων λαϊκών κοινωνικών ομάδων).
        .
        Η πρόσβαση τους στην νοσοκομειακή-ιατρική περίθαλψη κρίνεται ανεπαρκής, χαρακτηριστικά αναφέρεται πως δεν αντιμετωπίζονται ως πρόσφυγες αλλά ως παρείσακτοι.
        .
        Σε αυτό συμβάλλει το γεγονός πως οι τοπικές κοινωνίες διάκεινται εχθρικά στην όποια διαδικασία ενσωμάτωσης τους στο τουρκικό γίγνεσθαι.
        .
        Δύο ακόμα γεγονότα τα οποία και συνδέονται με το προσφυγικό ζήτημα της Συρίας ως εξελίσσεται στην Τουρκική επικράτεια .
        .
        Το πρώτο αφορά την Τουρκική ισλαμιστική μη κυβερνητική Οργάνωση (τουρκική ισλαμική οργάνωση IHH (Ίδρυμα Ανθρωπιστικής Βοήθειας) βραχίονας του τουρκικού κράτους με το πρόσχημα της ανθρωπιστικής βοήθειας υπηρετεί-εξυπηρετεί διαχρονικά τους πολιτικούς σχεδιασμούς του τουρκικού καθεστώτος.
        .
        Πρόσφατα σε συνεργασία με Ιδρυμα του Κατάρ προχώρησε στην ίδρυση και λειτουργία συγκροτήματος για ορφανά του πολέμου στην πόλη Ρειχανλί (Επαρχία Χατάι).
        .
        Το ίδρυμα αυτό θα φιλοξενεί 1000 περίπου ορφανά του πολέμου της Συρίας παρέχοντας τους παράλληλα εκπαίδευση και ψυχολογική στήριξη.
        .
        Με δεδομένο το παρελθόν της Τουρκικής αυτής φιλανθρωπικής οργάνωσης θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η εξέλιξη τους και ο ρόλος τους.
        .
        Το δεύτερο αφορά την επιστροφή στην πόλη Τζαραμπλούς 38.000 “Σύριων” με ρυθμό 200 ατόμων ανά ημέρα.
        .
        Την πόλη αυτή την “απελευθέρωσε” ο τουρκικός στρατός με την επιχείρηση εισβολής Ασπίδα του Ευφράτη στην Βόρεια Συρία απο το Ισλαμικό κράτος.
        .
        Η Είδηση αυτή προέκυψε από δήλωση Τούρκου Αξιωματούχου στην φιλοκυβερνητική εφημερίδα Γενί Σαφάκ.
        .
        Πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι αποτελεί μέρος του σχεδιασμού της Τουρκίας μέσω της δημογραφικής αλλοίωσης να εντάξει τις περιοχές που “απελευθέρωσε” ο τουρκικός στρατός στην τουρκική επικράτεια.
        .
        Τούτο προκύπτει και από το γεγονός πως τα σύνορα Τουρκίας-Συρίας παραμένουν κλειστά καθώς το τείχος το οποίο πρόσφατα κατασκεύασε η Τουρκία κάνει την οποία διέλευση(επιστροφή των Σύριων προσφύγων) απαγορευτική.
        .
        .
        ΠΗΓΗ
        ΠΗΓΗ

        https://periergaa.blogspot.gr/2017/05/blog-post_951.html
        .
        .
        .
        .
        Βόμβα» 3.000.000 προσφύγων στην Ελλάδα – Τι αποκαλύπτει απόρρητο εσωτερικό έγγραφο της Κομισιόν
        .
        .
        https://kyklwpas.blogspot.gr/2015/11/3000000.html
        .
        .
        .
        .
        .
        ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΣΥΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΒΑΛΗ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ …………
        ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΚΛΑΨΤΕ …………
        .
        .
        ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ

        ΤΙΤΛΟΣ:
        5.800.000 ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!!

        http://www.youtube.com/watch?v=CN-qjzloWG4

        Ανέβηκε στις 8 Μαρ 2011
        Μπράβο μ@λ@κ@ Έλληνα , η χώρα σου έχεις 5.800.000 λαθρομετανάστες και επειδή έχεις τον φόβο το να μην σε πουν “ρατσιστή” επειδή ζητάς το αυτονόητο κάθεσαι και τρως στην μάπα τον φασισμό των αριστεριστών …. Έλλαδα 2030 , οι Έλληνες θα είναι μειονότητα ,τα αφεντικά των παιδιών μας θα είναι αλλοδαποί, όσοι θα μιλούν ελληνικά θα θανατώνονται και στην κουτάλα θα είναι οι αλλοδαποί…
        δηλαδή για να ξυπνήσεις πρέπει να συμβούν όλα αυτά ;;
        .
        .
        ΕΣΤΙΑΣΕ ΖΗΤΟΥΝ ΠΟΣΟΣΤΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΗΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΜΕΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

        ΤΙΤΛΟΣ :
        ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

        https://www.youtube.com/watch?v=IHSX-2Wc77M

        ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΚΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ! Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΡΙΚΗ, Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ, Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ Η ΝΤΠ
        ΤΙΤΛΟΣ:
        ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ / ISLAM AND EUROPE

        http://www.youtube.com/watch?v=Jb6DPwhRUsk

        ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

        Υ.Γ. ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ Τ Ι Π Ο Τ Α…………….

        ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΖΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΑΘΕΙΑ !

        ΕΝΩ Η ΚΑΤΟΧΗ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ !

        Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο ………………………..
        ΒΙΝΤΕΟ

        ΙΣΛΑΜ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΕΤΡΟΔΟΛΑΡΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ …..

        ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΤΕΤΟΙ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ …………
        .
        ΙΣΛΑΜ, ΣΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΟΧΑΜΕΝΤ-Η ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ Η ΦΡΙΚΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ

        https://www.youtube.com/watch?v=OP1IAuIIGaI
        6.330 προβολές
        Δημοσιεύτηκε στις 7 Οκτ 2012
        ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΟΠΤΙΚΟ «ΙΣΛΑΜ, ΣΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΟΧΑΜΕΝΤ-Η ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ Η ΦΡΙΚΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ » ΕΔΩ

        ΙΣΛΑΜ, ΣΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΟΧΑΜΕΝΤ (Muhammad)-Η ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ Η ΦΡΙΚΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟΥ ΤΗΣ.
        Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΞΙΣΛΑΜΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ, ΗΔΗ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ.
        ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΗΘΑΡΓΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ.
        ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ !! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ..!!
        ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΛΟΓΩ ΙΣΛΑΜ
        ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ 6.330 προβολές ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ ΕΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΠΡΟΒΟΛΕΣ
        .
        ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΑΠΛΩΘΕΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΑΠΛΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ
        .
        .
        .
        .
        .
        ΕΔΩ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ …………………
        .
        .
        .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>